Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα παρειτσα! Σημερα το μενου μας λεει μακαρονια με κιμα!

Φωτεινη δεν γλυτωνεις τη βροχη κι εδω χαλια ειναι εχει μια μαυριλα!

Smurfita ο γυρος ηταν ετοιμος κομμενος και μαριναρισμενος! Ηταν λουκουμι!

Geny εχεις παρακουραστει μου φαινεται, ριξε τους τονους!

ziu zitsu καλως ηρθες!

Συγνωμη αν δεν γραφω αναλυτικα σε ολες, γραφω γρηγορα γιατι εχω λιγη δουλιτσα σημερα.

Οσο για το ψεμα νιωθω μεσα μου τοσο ασχημα, δεν το εχω βρε κοριτσια και ολα αυτα γινονται για να καταφερω να παρω αλλα 1000€, ηρθε παλι η Δεη 420 γιατι ειχα αφησει μεγαλο υπολοιπο απο τον προηγουμενο λογαριασμο που στο τελος θα το κοψουν. Για σταθμο θα κοιταξω μονο μεσω ΕΣΠΑ κι αν δεν τον παρουν δεν θα τον στειλω. Το παιδι δεν θα το υποβαλω σε βασανιστηρια για να κοψει την πανα, ουτε και θα παω να το παρκαρω σε δημοσιο. Ετσι θα βαδισω και ειμαι πιο ηρεμη σε αυτο το κομματι, ελπιζω μονο να ειναι καλα οι γονεις μου να τον κρατησουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα παιδια τι κανετε?

Ζιου ζιτσου καλως ηρθες κ με το καλο να ερθει το μωρακι σας! αληθεια ξερετε αν ειναι αγορι η κοριτσι ? Μπραβο κ στον συζυγο που βοηθαει!!!Ειδες τελικα αν αναγκαστουμε μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα!

Ιωαννακι μου να μην στεναχωριεσαι καθολου για το ψετα που ειπες γιατι αναγκαστηκες να το κανεις.Αν ηταν να γυρισει μπουμερανγκ αυτοι τοσο καιρο που σας εχου φερει σε αυτο το σημειο με τα ψεματα τους κλπ θα ειχαν παθει τα χιλια μυρια οσα.

Οσο για τους σταθμους ασε μεγαλο θεμα.Εγω αυτο που εχω καταλαβει απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου κ συναναστροφες με αλλες μαμαδες τα "μορια" που μετρανε στους δημοσιους ειναι κυριως το μεσον.Στον βρεφονηπιακο-παιδικο διπλα απο το σπιτι μου τα περισσοτερα παιδακια που εχουν η μαμα τους ειναι σπιτι κ δουλευει μονο ο μπαμπας.

Οσο για το θεμα της επισχεσης βλεποντας κ κανοντας κοριτσι.Αν δεις οτι δεν την παλευεις αλλο κ κινδυνευει η υγεια σου σηκωνεσαι κ φευγεις.

Φωτεινη μου καλο ταξιδι να εχεις! αντε τι καλα που θα τους παρεις ολους στο νησι! Οι γονεις σου φανταζαομαι θα φυγουν μετα το Πασχα ε?

Ρικολακι οσο μεγαλωνει ο μικρος θα καθεται κ περισσοτερη ωρα ξυπνιος κ θα περιμενει πως κ πως την βολτα!

Σμουρφιτακι τι ωραια φαγακια που εφτιαξες ! μπραβο σου! Αχχ αυτοι οι αντρες χαζομπαμπαδες εντελως!

Κοριτσια για το θεμα του μικρου θα του το πω σημερα οταν θα πηγαινουμε γηπεδο κ θα ειμαστε οι δυο μας κ ειμαι σιγουρη πως θα καταλαβει. Σιγουρα του λειπω γιατι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι κ δεν ξερω επισης κ τι βλακειες του λεει η θεια του ολη την ωρα σπιτι.Εγω δεν του λεω τπτ σχεδον για την μικρη για ευνοητους λογους ....

Αγγελικη μου τι ωραιο φαγακι !!! γιαμι γιαμι!!! Αντε μια μερα εμεινε κοριτσι αυριο Παρασκευη!!

Εβιρακι καλημερα!Πως πανε οι ετοιμασιες για το ταξιδι?

Νικο πηρε η κουζινα φωτια?εχουμε κανενα ευχαριστο νεο?

Στα μαγειρικα μου τωρα απλο κ ταπεινο μπριαμ γι ασημερα με λιγη τριμμενη φετουλα απο πανω κ εφτιαξα κ ενα κορμο/μωσαικο/σαλαμι η οτι αλλο ονομα εχει σοκολατας.

geny βλεπω οτι παντα κανεις και κανα γλυκακι. Τι να πω, δεν εχω λογια!!! Που το βρισκεις το κουραγιο?

Φωτεινη καλο ταξιδι να χεις!

Ρικολακι ο μικρος που θα εχει ξεπεταχτει το καλοκαιρι να δεις πως θ απολαμβανει βολτες. Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το πρωτο καλοκαιρι που ηταν 4-6 μηνων παιρναμε το καροτσι κι αν δεν περπατουσα 3 χλμ σπιτι δεν γυριζα και ο μικρος στο καροτσακι του χαιροτανε και φαντασου σπανια μπορει να τον επαιρνε ο υπνος για κανα 10λεπτο. Αχ τι ωραια που ητανε? Μηπως εχει ερθει η ωρα να σκεφτομαι για 2ο και δεν το εχω παραδεχτει?

στρουμφιτα ποτε με το καλο γεννας?

αχ βρε κοριτσια ευχαριστω που με στηριζετε. Ειχα παρει αποφαση να κανω καταγγελια και επισχεση γιατι ψυχολογικα δεν αντεχω αλλο. Ομως σκεφτηκα οτι για να κανω αιτηση σε σταθμο πρεπει να φαινεται οτι δουλευω για να εχω πιο πολλα μορια να τον παρουν.

Έχεις δίκιο! Αν αντέχεις ψυχολογικά μείνε εκεί για να μπορέσουν να πάρουν το παιδί στον σταθμο.

Εκνευριστηκα πολυ με δυο δημοσιους σταθμους οι οποιοι ειναι επιεικως απαραδεκτοι. Παιρνω τηλ να κλεισω ραντεβου να τον δω και μου λεει η υπευθυνη οτι δεν κλεινει ραντεβου γιατι μπορει να της τυχει κατι και να λειπει. Στην ταξη ειναι 30 παιδια με 2 δασκαλες και δεν δεχονται πανα.

Όντως οι περισσότεροι δημόσιοι δεν τα δέχονται αν δεν έχουν κόψει την πάνα.

Εχω λεει την ευκαιρια το καλοκαιρι να την κοψει αν οχι δεν θα τον δεχτουν. Πηρα και στον βρεφονηπιακο οπου και παλι δεν κλεινουν ραντεβου, πας οποτε να ναι γιατι παλι κατι μπορει να εχει τυχει στην υπευθυνη και να λειπει. Γι αυτο βεβαια το κλεινεις το ραντεβου για να μην λειπει. Εκει αν παει με πανα θα τον βαλουν σε μικροτερο τμημα και αυτο θα τον πηγαινει πισω στην αναπτυξη γιατι θα ειναι με παιδακια ενος το πολυ 2. Πρεπει λεει να αυτοεξυπηρετηται. Εκνευριστηκα και ειπα σε μια αν ειναι να βαζει και μονος το φαγητο, να πλενει το πιατο του και τοτε μπορει να κατσει και μονος στο σπιτι. Αρα αποκλειστηκανε. Α, στο βρεφονηπιακο 30-40 παιδια με 2 δασκαλες.

Πολλά παιδιά σε κάθε τμήμα βρε παιδί μου και οι δασκάλες ανεπαρκείς! Αυτό με την ένταξη του παιδιού σε μικρότερο τμήμα επειδή φοράει πάνα είναι ανήκουστο!!!!! Βαριέται δηλαδή η δασκάλα να αλλάξει 1-2 πάνες στο παιδί? Τόσος κόπος της είναι???? Έλεος!!!!

Αφου λοιπον πρεπει να μεινω και αφου μετα απο ενα μηνα και παρακαλετου μου εβαλαν το φοβερο ποσο των 500€ αναγκαστηκα και ειπα ενα χοντρο ψεμα κι ευελπιστω μεχρι τελους του μηνα να τους αναγκασω να μου βαλουν κι αλλα λεφτα, νιωθω ομως ασχημα γιατι ειναι παρα πολυ χοντρο ψεμα και νομιζω οτι θα μου γυρισει μπουμεραγκ, δεν εχω ομως αλλη επιλογη. Ολα αυτα μ εχουν ριξει!

Τα ψέματα επιβάλονται κάποιες φορές κορίτσι! Και σιγά μην έχεις τύψεις επειδή διεκδικείς ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτά!

Καλησπερα κοριτσια κ αγορια! Ειμαι καινουρια στο μαγειροκαφε!

Καλώς ήρθες!

Το μαγειρεμα ειναι η αγαπημενη μου δουλεια σπιτιου, αν κ το τελευταιο 4μηνο την αφησα λογω ανωτερας βιας!!!

Αλλα τωρα ελπιζω να παρω το οκ να ξαναρχισω!

Προς το παρον οτι φαγητακι κανουμε γινεται σε συνεργασια με την αγαπη, που δεν το χει το θεμα!

Μωρέ καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τελικά χθες το βράδυ έψησα σουβλάκια κοτόπουλου στο φούρνο με λάδι-λεμόνι-μουστάρδα (κ δεν τα έκαψα ούτε στέγνωσε το κρέας!), πατάτες με λουκάνικο (κατόπιν ειδικής παραγγελίας!), πιτούλες και σαλάτα. Ήταν πολλά για 2 άτομα, αλλά το καταχάρηκε ο καλός μου και φυσικά δεν είχα να μαγειρέψω για σήμερα!

Αυτό είναι! Και ωραία περάσατε και εσύ είσαι χαλαρή σήμερα! ;)

Ιωάννα περνάς δύσκολα και πρέπει κάπου να ξεσπάσεις. Συνήθως γράφωντας αποφορτιζόμαστε. Όποτε θες γράψε τι έγινε και πίστεψέ με κανέναν μας δεν κουράζεις!

Συμφωνώ!

Φωτεινή σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Όσο για του χρόνου...ο καλός μου έβαλε από φέτος εμένα να σβήσω μια φορά το κεράκι αντιπροσωπεύοντας τη μικρή!!!

Του χρόνου θα το κάνει η ίδια!!!!

Καλησπέρα Αγγελική! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Ωραίο το φαγητό σας σήμερα! Μοσχαράκι με αρακά, πολύ νόστιμο!!! Όσο για τη δουλειά πάει πέρασε η μισή εβδομάδα, τι έμεινε τώρα;;; :D:D:D

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Το απόγευμα θα ετοιμάσω και τα πράγματα των παιδιών για να φύγουμε αύριο μόλις σχολάσουμε εγώ και ο άντρας μου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες:P

Τι κάνετε βρε παιδιά? ο καιρός μας κάνει τσαλιμάκια... Αγγελική μία από τα ίδια και εδώ... ευτυχώς θα γλιτώσω το πότισμα σήμερα:P

ziu_zitsu καλώς ήλθες στην παρέα... κάπου σε έχω ξαναπετύχει, αλλά δεν θυμάμαι πού... ίσως απλά να διάβασα κάτι από σένα.

Φωτεινή έρχεσαι πίσω για να φύγετε όλοι μαζί μετά? καλό δρόμο!

ioanna81 σε τέτοιο σημείο σε έχουν φτάσει, ώστε να λες ψέματα για να πάρεις αυτά που δικαιούσαι?! εντελώς απαράδεκτοι! και εμείς έχουμε αγανακτήσει με τον σύζυγο, γιατί το αφεντικό του είναι ταληροφονιάς... μετράει και την κάθε δεκαρούλα και όπου μπορεί, κλέβει ακόμα και από τους υπαλλήλους! καθυστερεί να πληρώσει αυτά που δικαιούνται και επειδή θέλει να πάει διακοπές τώρα, κάνει σαν τρελός να μαζέψει από χρωστούμενα των πελατών, με αποτέλεσμα να "χώνει" άγρια τον δικό μου.... τα νεύρα είναι σπαράλια!:evil:

Συγνώμη κορίτσια που δεν σχολιάζω πολλά πολλά, αλλά δεν είμαι και στα καλύτερα μου τελευταία....από φαί θα κάνω ρεβύθια σήμερα και τυροκαυτερή.

Φιλιά σε όλους!

Καλησπερα παρεακι!!!!!!!

Σημερα μοσχαρακι με κοφτο μακαρονακι!!!

Καλησπερα Αγγελικη..οντως αναποφασιστος ο καιρος σημερα!!!

Φωτεινη καλησπερα!Υπεοχη η βολτα χθες και δεν ξερω αν ηταν συμπτωση αλλα ο μικρος κοιμηθηκε το βραδυ το πρωτο 8ωρο σερι!!!Και μετα ταισμα αλλαγη αλλο ενα 3ωρο!!!!Καλο ταξιδι να εχεις!!

Το κανουμε απο τοτε που επρεπε να μεινω ξαπλωμενη! Διαφορετικα ουτε εξω απ την κουζινα δεν περνουσε!! Και παλι μην φανταστεις, κιουμαστε με ταπερακια κυριως! Απλα αν λιγουρευτουμε κατι ή για βραδυ μαγειρευουμε εμεις...

Αφού είναι για το νινάκι σας αξίζει που ασχολήθηκε ο αντρούλης σας με την κουζίνα! Πές του πως μπορεί να το συνέχισει άνετα και μετά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα απο το βροχερο Ιονιο (για μην ξεμπερδευαμε τοσο ευκολα απο τις βροχες εμεις)!

Ιόνιο και Ήπειρος έχουν έρωτα με την βροχή!!!!

Νικο ευχομαι ολα καλά να πανε! Αν αισθανεσαι παντως ακομα νευρα περνα απο το σπιτι μου σου εχω κατι δουλιτσες που θελω να γινουν-χαχαχα

καλή η ιδέα σου! Νίκο αν έχεις χρόνο θέλω κι εγώ μετά κάτι δουλίτσες να κάνεις!!! :tongue:

Αγγελικη ελπιζω να ηρεμησει αυτη η εβδομαδα και να εχετε καλό ταξιδι το ΣΚ!

Να είσαι καλά Φωτεινούλα!

Σημερα ταξιδευω ξανα -δεν ξερω τι φαγητο με περιμενει. Απο την επομενη εβδομαδα που αναλαμβανω καθηκοντα μαγειρισσας (εχει να πεσει γελιο) θα συμμετεχω και πιο ενεργα.

καλό ταξίδι κοριτσάκι!

Φιλια

Καλημερα παρειτσα! Σημερα το μενου μας λεει μακαρονια με κιμα!

Ίδιο φαγάκι έχουμε Ιωαννίτσα!

QUOTE]

καλημερα παιδια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

Κοριτσια για το θεμα του μικρου θα του το πω σημερα οταν θα πηγαινουμε γηπεδο κ θα ειμαστε οι δυο μας κ ειμαι σιγουρη πως θα καταλαβει. Σιγουρα του λειπω γιατι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι κ δεν ξερω επισης κ τι βλακειες του λεει η θεια του ολη την ωρα σπιτι.Εγω δεν του λεω τπτ σχεδον για την μικρη για ευνοητους λογους ....

Καλά κάνεις! Ψάρεψέ τον αν μπορείς, για το τι ακούει στο σπίτι, έτσι ώστε να έχεις την δυνατότητα να κατευνάσεις τυχόν φόβους του.

Αγγελικη μου τι ωραιο φαγακι !!! γιαμι γιαμι!!! Αντε μια μερα εμεινε κοριτσι αυριο Παρασκευη!!

Μισή μέρα έμεινε!!!! Γιές!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ιωαννακι Καλησπερα!!Πολυ μακαρονι βλεπω σημερα.Θελω και αλλες μεγαλες βολτες...το απολαμβανει ο μικρος αλλα και εγω ας πουμε οτι ψιλογυμναζομαι!!!!Εχω αρχισει κιολας να σκεφτομαι πως αν χρειαστει θα θηλασω και δημοσια...μην εχω την εννοια συνεχεια να τον ταισω και να φυγω..η τωρα πρεπει να γυρισουμε γιατι θα πεινασει!!!

Νινακι μου...δε σε παρεξηγουμε!!!Ευχομαι να νιωσεις καλυτερα συντομα!!!!Πολλα φιλια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες:P

Τι κάνετε βρε παιδιά? ο καιρός μας κάνει τσαλιμάκια... Αγγελική μία από τα ίδια και εδώ... ευτυχώς θα γλιτώσω το πότισμα σήμερα:P

Σωστά! Φροντίζει η φύση!!!!

ziu_zitsu καλώς ήλθες στην παρέα... κάπου σε έχω ξαναπετύχει, αλλά δεν θυμάμαι πού... ίσως απλά να διάβασα κάτι από σένα.

Έχω την εντύπωση ότι έχει ξαναγράψει στο καφέ μας λίγο καιρό πριν απλά τώρα ξαναμπήκε. Σωστά θυμάμαι?

Συγνώμη κορίτσια που δεν σχολιάζω πολλά πολλά, αλλά δεν είμαι και στα καλύτερα μου τελευταία....από φαί θα κάνω ρεβύθια σήμερα και τυροκαυτερή.

Φιλιά σε όλους!

Ελπίζω ο λόγος που δεν είσαι στα καλύτερά σου να μην είναι πολύ σοβαρός!

Καλησπερα παρεακι!!!!!!!

Σημερα μοσχαρακι με κοφτο μακαρονακι!!!

Καλησπερα Αγγελικη..οντως αναποφασιστος ο καιρος σημερα!!!

Γειά σου κορίτσι! θα στρώσει που θα πάει???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε?

Ρικολα αυτο με το δημοσιο θηλασμο εχω αρχισει να το σκεφτομαι και εγω...αν πεινασει ο μικρος θα τον θηλασω εξω παντα καλυμμενη με μια εσαρπα βεβαια για να μη φαινεται κατι..το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σ ενα σημειο θηλασμου δλδ σε ενα καταστημα που εχει απεξω το στικερ εκει μπορεις να θηλασεις ανετα και συνηθως δεν εχει και πολλους αντρες σε τετοια καταστηματα γτ ειναι κυριως βρεφικα και παιδικα ειδη κλπ.

Σμερφιτα τελειο το φαγακι σου...εμας μακαρι να μενε φαγητο για την επομενη αλλα συνηθως δε μενει τιποτα οσο και να μαγειρεψω;)

Τζενη τι μου κανεις με τον κορμο σοκολατα....μωσαικο η' οπως αλλιως λεγεται! Αληθεια πως το φτιαχνεις? Οι αποψεις διιστανται γιατι καποιοι λενε οτι ειναι πολυ ευκολο γλυκο αλλοι οτι ειναι δυσκολο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε?

βρε καλώς την την Ελένη! Κοριτσάκι να σου ζήσει το ζουζούνι σου!

Σε σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες ότι πιά θα είχες γεννήσει και να που εμφανίζεσαι! Όλα καλά?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Νινακι μου τώρα το είδα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Τζενη μαγκιααα! Πολύ μου άρεσε το φαγητό σου δίχως όνομα και μάλιστα το "έκλεψα" και θα το κάνω μέσα στην βδομάδα!!:mrgreen: Μήπως να το βαφτισεις; Εγώ πάντως το λέω "genyfood" :D

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ περαστικά σας!!!

ZIU καλωσήρθες!! άντε να μάθουμε και τις δικές σου μαγειροπεριπέτειες!! :-D:-D:-D

ΑΓΓΕΛΙΚΗ χαχα πέρασες καλά Γιάννενα και τώρα πηξιμο ε; :(

πωπω smurfita μου σουβλάκια ακούω λεμόνι μουστάρδες ακούω...γιατί με ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣΣΣΣ :( Και σε αυτό το σημέιο ομολογώ...

κορίτσια ξεκινάω δίαιταααααααααα :(:(:( Τις τελευταίες μέρες λόγω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑΣ τρωω σαν τρελός...σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι είχα πονάκια στην καρδιά, μπορεί να νευρόπονοι απλά αλλά επειδή έχουμε κακό οικογενειακό ιστορικό οι άνδρες της οικογένειας είπα να σταματήσω λίγο τα γλυκά τουλάχιστον (βούτυρα πολλά κτλ.)

Σήμερα έκανα μια ομελέτιτσα γιατί είμαι σε πολύ παράξενη διάθεση. Έχω βγάλει αρνάκι για αύριο γιατί πραγματικά μου λειψε με πατατούλες και λίγο κρασάκι...και είπα όπως και να χει να το κάνω. Για σήμερα δεν έχει γλυκο :(

τζενάκι μου όχι ακόμα και φοβάμαι δεν θα χω τα νέα που θέλω. Κορίτσια είμαι τόσο νευρικός. Δεν θέλω να τσακώνομαι (γιατί γίνομαι γκρινιάρης) αλλά ούτε να φάω γλυκά μπορώ οπότε δεν πάω στην κουζίνα μου. Να ζωγραφίσω δεν μπορώ γιατί με την νευρικότητα πο έχω δεν μπορώ να τραβήξω γραμμή. Βρέχει εδώ οπότε κήπος γιοκ. Είμαι λίγο σαν ζόμπι αυτές τις μέρες. Μάλλον θα δω λίγο μπομπ σφουγγαράκη θα πιω και καμιά σοκολάτα να ηρεμήσω. Κορίτσια για πείτε μου κάτι. Με τουτα και με κείνα διαπίστωσα ότι τα παιδιά το απόγευμα δεν πολυτρώνε και δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να κάνω ένα "σνακ" κάτι να τριμπολογάνε όσο παίζουνε το απόγευμα (όλο αυγό τους δίνω το απόγευμα δεν θέλω άλλο). Τους έκανα τραχανα, χυλοπιτίτσες, πιτσάκια δεν τρώνε τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...