Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες

Εγώ σήμερα είμαι μέσα στα νεύρα...κάτι περιμένω και έχω τόση νευρικότητα που όλη μέρα γκρίνιαζα και επειδή έγινα μάλλον κουραστικός και στα παιδιά και στην Χρισ πήγα στην κουζίνα μου να ξεσπάσω...κορίτσια έκανα μια πάστα φλώρα σε 8 λεπτά είχα κάνει ζύμη είχα ετοιμάσει και βάλει στο φούρνο. Είχα τόση νευρικότητα που το κάνα όλο μηχανικά. Ήμουν σαν zompi κουζίνας ή κάτι. Ξέσπασα λίγο. Τώρα είπα να μπω να σας χαιρετήσω. Δεν σας διάβασα ακόμα θυμάμαι μόνο ότι η smurfita πρέπει να γιορτάζει τον συζυγο. Να τα εκατοστήσει smurfita μου και με το καλό να δει την κοράκλα του! Πάω να σας διαβάσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Νίκο εύχομαι αυτό που περιμένεις να έχει την καλύτερη κατάληξη! Όσο για την νευρικότητά σου την μετέτρεψες μιά χαρά σε δημιουργία! Πάστα φλώρα μιαμ!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Μπραβο Νικο!!! Κ μηχανημα να την εφτιαχνε την παστα φώρα πιο πολυ θα αργουξε!! Αξιος!! Τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι!!

Ιωαννακι μου θα σε μαλωσω!!! Αυτο ελειπε να μπαινουμε εδω μονο για τα μαγειρικα μας! Εγω λεω να λες οτι θες να πεις, ολοι μας φυσικα ,κ σε κανει να ξαλαφρωσεις! Μου ανοιξες κ την ορεξη με τον γυρο!!!

Φωτεινουλα μου κ του χρονου να εισαι καλα να ξαναφτιαξεις κουλουρακια! Κ η μαμα μου θα τα κανει Παρασκευη γιατι ερχονται κ τα γεννητουρια !!!Περαστικα στο μικρακι σου!!!

Αγγελικη μου τελειο το φαγακι σου!!! Θα πατε ολοι μαζι πανω το ΣΚ που θα πατε τα παιδια?

Εμενα ο Δημ το περιμενε πως κ πως το Πασχα να παει να κατσει 15 μερες.. ακομα δεν του εχουμε πει πως τελικα δεν θα μπορεσει να κατσει... να δω πως θα του το πω θα μου λεει πως τον κοροιδεψα κ δεν κρατησα τον λογο μου .... τεσπα θα προσπαθησω να του εξηγησω κ ελπιζω να καταλαβει.Ευχομαι τουλαχιστον να γεννησει η νυφη μου πριν το Πασχα μπας κ μπορεσει η μαμα μου να τον κρατησει την βδομαδα μετα το Πασχα να ξεδωσει λιγο ο καημενος.

Κοριτσια δεν ξερω γιατι, εχει μερικες μερες εχει κολλησει πανω μου κ ολο με φιλαει κ μου λεει πως με αγαπαει. Ουτε τουαλετα συγνωμη κιολας δεν μπορω να παω με ψαχνει απο πισω... κ ο μικρος εννοειται αλλα οχι τοσο εντονα οσο ο μεγαλος ....

Τζενάκι θα ανέβουμε οικογενειακώς για να φτιάξω και τα πράγματά τους στις ντουλάπες να μην τα έχει η πεθερά μου ή η κόρη μου.

Όσο για τον μικρό μήπως ακούει συνέχεια να ασχολείστε με το μωρό που έρχεται και ψιλοζηλεύει? Πιθανόν να νιώθει μία μικρή ανασφάλεια.

Παίδες σας εγκαταλείπω για σήμερα καθώς σχολάω! Τα λέμε ξανά αύριο!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια ευχαριστω που με στηριζετε. Ειχα παρει αποφαση να κανω καταγγελια και επισχεση γιατι ψυχολογικα δεν αντεχω αλλο. Ομως σκεφτηκα οτι για να κανω αιτηση σε σταθμο πρεπει να φαινεται οτι δουλευω για να εχω πιο πολλα μορια να τον παρουν. Εκνευριστηκα πολυ με δυο δημοσιους σταθμους οι οποιοι ειναι επιεικως απαραδεκτοι. Παιρνω τηλ να κλεισω ραντεβου να τον δω και μου λεει η υπευθυνη οτι δεν κλεινει ραντεβου γιατι μπορει να της τυχει κατι και να λειπει. Στην ταξη ειναι 30 παιδια με 2 δασκαλες και δεν δεχονται πανα. Εχω λεει την ευκαιρια το καλοκαιρι να την κοψει αν οχι δεν θα τον δεχτουν. Πηρα και στον βρεφονηπιακο οπου και παλι δεν κλεινουν ραντεβου, πας οποτε να ναι γιατι παλι κατι μπορει να εχει τυχει στην υπευθυνη και να λειπει. Γι αυτο βεβαια το κλεινεις το ραντεβου για να μην λειπει. Εκει αν παει με πανα θα τον βαλουν σε μικροτερο τμημα και αυτο θα τον πηγαινει πισω στην αναπτυξη γιατι θα ειναι με παιδακια ενος το πολυ 2. Πρεπει λεει να αυτοεξυπηρετηται. Εκνευριστηκα και ειπα σε μια αν ειναι να βαζει και μονος το φαγητο, να πλενει το πιατο του και τοτε μπορει να κατσει και μονος στο σπιτι. Αρα αποκλειστηκανε. Α, στο βρεφονηπιακο 30-40 παιδια με 2 δασκαλες. Αφου λοιπον πρεπει να μεινω και αφου μετα απο ενα μηνα και παρακαλετου μου εβαλαν το φοβερο ποσο των 500€ αναγκαστηκα και ειπα ενα χοντρο ψεμα κι ευελπιστω μεχρι τελους του μηνα να τους αναγκασω να μου βαλουν κι αλλα λεφτα, νιωθω ομως ασχημα γιατι ειναι παρα πολυ χοντρο ψεμα και νομιζω οτι θα μου γυρισει μπουμεραγκ, δεν εχω ομως αλλη επιλογη. Ολα αυτα μ εχουν ριξει!

Smurfita να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Καλησπερα κοριτσια κ αγορια! Ειμαι καινουρια στο μαγειροκαφε!

Το μαγειρεμα ειναι η αγαπημενη μου δουλεια σπιτιου, αν κ το τελευταιο 4μηνο την αφησα λογω ανωτερας βιας!!!

Αλλα τωρα ελπιζω να παρω το οκ να ξαναρχισω!

Προς το παρον οτι φαγητακι κανουμε γινεται σε συνεργασια με την αγαπη, που δεν το χει το θεμα!

Αυριο θα κανουμε κοτοπουλο φιλετο με φρεσκα μανιταρια κ κρεμα γαλακτος κ πενες!! Μιαμ μιαμ!

Καποια κοπελα ρωτηςε για αματριτσιανα!!! Λοιπον, εφαγα στην Ρωμη το καλοκαιρι που μας περασε!! ΟΝΕΙΡΟ

Προσπαθησαμε να την κανουμε κι εμεις... Σχεση με αυτο που θυμαμαι να εφαγα δεν ειχε, αλλα ηταν νοστιμη!

Η αματριτσιανα πρεπει να εχει λιγη καυτερη πιπεριτσα κ κοματι χοιρινου. Πανσετα ή κομματι απο μπεικον..

bdf4p3.png

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!!!

Τώρα μπόρεσα να μπω και να διαβάσω τα νέα σας. Εμείς είμαστε καλά, ο σύζυγος δεν είχε σήμερα δουλειά οπότε περάσαμε όλη τη μέρα μαζί! Από φαγητό δεν έκανα τίποτα καθώς είχε μείνει από χθες. Τελικά χθες το βράδυ έψησα σουβλάκια κοτόπουλου στο φούρνο με λάδι-λεμόνι-μουστάρδα (κ δεν τα έκαψα ούτε στέγνωσε το κρέας!), πατάτες με λουκάνικο (κατόπιν ειδικής παραγγελίας!), πιτούλες και σαλάτα. Ήταν πολλά για 2 άτομα, αλλά το καταχάρηκε ο καλός μου και φυσικά δεν είχα να μαγειρέψω για σήμερα!

Καλησπερα παρεακι!!!!

Ο μικρος εχει μιση ωρα που κοιμηθηκε!!!!ολη την ημερα κοιμηθηκε 1 ωρα και αυτη οσο ειμασταν στη λαικη!!!!Τη περισσοτερη ωρα θελει αγκαλια και στηθος!!Περναμε κανενα αλματακι αναπτυξης???Μπορει!!!Επισης ο καλος μου ολη αυτη τη βδομαδα δουλευει εκτος σπιτιου.....οποτε καταλαβαινετε...δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!!!

Ειχα βγαλει μοσχαρακι να ξεπαγωσει ηθελα να το κανω με μελιτσανες και πατατες τελικα για ευκολια το εκανα απλα κοκκινιστο και εκανα και σουπιτσα με 2 κομματια και διαφορα λαχανικα και τραχανα!Επισης ειχα κολοκυθα στη καταψυξη και εκανα μια κολοκυθομπουγατσα θα την ελεγα!

Σμουρφιτακι ειχαμε καμποσες επισκεψεις το Σαββατο αλλα περασαμε καλα!Ναι τη Κυριακη προλαβαμε και πηγαμε βολτιτσα πριν τη βροχη!!Εμενα παντως οι ορμονες μου ειχαν εκδηλωθει απο την αρχη!!!Ο μικρος ναι σχεδον καθε μερα και κατι νεο!!!Με το καλο να δειτε τη μπουμπου σας!!!

Τζενακι μου...τελεια βγηκε η πιτσα!Μακραν το καλυτερο ζυμαρι που εχω φτιαξει!Ο μικρος ηταν λιγο ανυσηχος σημερα...για να δουμε αυριο τι θα μας κανει!!???Η Ιωαννα,Η Αρετη και η Jellyfishch?????

Εβιρακι με το καλο να μας ερθεις!!!!

Φωτεινη τελικα τα εφτιαξες τα κουλουρακια η ξεκουραστηκες!!!Εμας μας εστειλε η πεθερα σμυρναιικα...μιαμ μιαμ!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ricola τελικά ο μικρός είναι της βόλτας!!! Θέλει αγκαλίτσα το καλό μου; Άχου το!!! :D Μια χαρά βρίσκω το μενού σου σήμερα! Θρεπτικότατο και γευστικότατο!!! Έχεις δίκιο για τις ορμόνες, αλλά σ'εμένα δεν είχαν εκδηλωθεί μέχρι τώρα και μου κακοπάει!!!:(

καλημερα παιδια τι κανετε?

Ρικολακι σε εχει λειωσει ο μικρος ε? αλματακι μωρε θα ειναι σιγουρα! Μπραβο οσυ παντος που προλαβες κ εφτιαξες κ τοσα φαγητα!! Αυτη την κολοκυθοπιτα μερες την σκεφτομαι να την κανω!

Σμυρφιτα μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!! πολυχρονος να ειναι κ με το καλο το μωρακι σας! καλα θα κανετε κ δεν κανετε τιποτα, δεν εισαι τωρα για κοσμο κ φασαριες!

Εγω εφτιαξα φαγητο χωρις ονομα.Εκοψα φιλετο απο μπουτι κοτοπουλο μπουκιτσες μαζι με ντοματα πολυχρωμες πιπεριες καροτο κ μανιταρια κ τα μαγειρεψα κανονικα.Οταν εγινε τα εβαλα σε ενα πυρεξ με φρυγανια στον πατο ,πασπαλισα με λιγο ρεγκατο κ απο πανω εφτιαξα κ εριξα πουρε σπιτικο με λιγο ρεγκατο μεσα κ το εψησα στο φουρνο.Ενα θα σας πω , ο γιος μου που τον κυνηγας να φαει το τσακισε μεσα σε 2 λεπτα! Τελειο εγινε κοριτσια.Σας το εγραψα τις προαλλες πως το κανω με χοιρινο αλλα κ με το κοτοπουλακι νομιζω ειναι ακομα καλυτερο!

geny σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Μια χαρά περάσαμε τα δυο μας!!! Το φαγητό "χωρίς όνομα" πρέπει να ήταν πραγματικά πεντανόστιμο! Δεν τον αδικώ τον μικρό σου που το εξαφάνισε!

Καλημερα κοριτσια!!!! τι μου κανετε? Αυτες τις μερες εχω μπει στα γρηγορα και σας εχω διαβασει. Απο κεφια ειμαι στα πατωματα και δεν θελω να σας κουραζω με τα δικα μου! Στα μαγειρικα τωρα δεν εχω κανει και τρελα πραγματα. Την Κυριακη εκανα τουρλου (ετσι δεν λεγεται αυτο με τις πατατες-μελιτζανες-κολοκυθια στο φουρνο?) εβαλα και φετα στο τελειωμα απο πανω! Αυτο το φαγαμε τη Δευτερα, εχτες φαγαμε γυρο κοτοπουλο που ειχα παρει απο το χασαπη, ευκολο στο μαγειρεμα και πεντανοστιμο. Για σημερα εχουμε γιουβερλακια! Θα μπω σε λιγακι να τα πουμε

Ιωάννα περνάς δύσκολα και πρέπει κάπου να ξεσπάσεις. Συνήθως γράφωντας αποφορτιζόμαστε. Όποτε θες γράψε τι έγινε και πίστεψέ με κανέναν μας δεν κουράζεις! Όσο για τα φαγητά νοστιμότατα και της Κυριακής και της Δευτέρας! Τον γύρο τον πήρες έτοιμο ή πήρες φιλέτο και το έκοψες εσύ;

Καλημερα παρεουλα!!!!!

Σμουρφιτακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...σορρυ το ξεχασα χθες!!!!

ricola μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Να'σαι πάντα καλά και να περνάτε όμορφα με τον μικρούλη!!!

Καλημέρα! Εδω εχει υπεροχη μερα! Εχει μπει η άνοιξη παιδια!

Στρουμφιτα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Να ειναι πολύχρονος και να ζησετε πολλά πολλά χρονια ευτυχισμενοι! Καλυτερα που δεν κανατε κατι χτες. Ξεκουρασου τωρα που μπορεις, προσεχε κιολας και του χρονου να ειστε καλά και να σβησετε το κερακι στην τουρτα παρεα με την μικρουλα σας!

Ρικολα ετσι ειναι ο πρωτος καιρος. Σιγα σιγα θα στρωσει ο μπομπιρας! Μπραβο και για τα φαγητακια που εκανες!

Τζενη προχτες αντεγραφα αυτη τη συνταγη σου για να την κανω και σημερα μας εδωσες και παραλλαγη! Δεν το πιστευω. Όσο για τη δουλεια τι να πω ... υπομονη και κουραγιο. Παντως παντου ακουω το ιδιο πραγμα για τον εργασιακο χωρο: πολυ πιεση, πολλη δουλεια για το καθε ατομο, αγχος και σε πολλες περιπτωσεις τρελλα ωραρια. Τι να πουμε πια... Προσεξε παντως την υγεια σου! Να τρως καλά και σωστα για να μην πεσεις κατω απο την κουραση.

Ιωαννα μου ξερουμε οτι περνας δυσκολα. Μη φοβασαι εμεις ειμαστε εδω και γιαυτα. Ό,τι θελεις μπορεις να μας το γραψεις. Αν καταλαβα καλα το φαηγτο που εφτιαξες λεγεται και μπριαμ.

Εβιρακι ξερεις ποσο πολύ θελω να ερθει η ωρα που θα εχουν μεγαλωσει τα παιδια μου (μονο αυτα -οχι εγω) και θα με πηγαινουν βολτα;

Λοιπον εγω χτες εφτιαξα τα πασχαλινα μου κουλουρακια. Και του χρονου με υγεια να ξαναφτιαξουμε ολοι μας! Τα εφτιαξα λιγο νωρις οντως αλλα λογω ταξιδιου δεν μου εβγαινε καλά το προγραμμα οπότε τι να κανουμε. Το 1/4 περιπου απο την ποσοτητα που εφτιαξα τα εκανα με κουπ πατ σε διαφορα σχηματα για την μικρη μου και πιστευω οτι θα της αρεσει. Έχει πυρετο απο τη Δευτερα το βραδυ και με ρωταει στο τηλεφωνο γιατι αργω να παω... Ευτυχως συνεβη τωρα στο τελος, μετα θα ειμαστε μαζι.

Φιλια

Φωτεινή σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Όσο για του χρόνου...ο καλός μου έβαλε από φέτος εμένα να σβήσω μια φορά το κεράκι αντιπροσωπεύοντας τη μικρή!!! Μια χαρά έχεις κάνει το πρόγραμμά σου ώστε να μη σου πέσουν μαζεμένα όταν θα είστε όλοι μαζί! Τα κουλουράκια δεν πρόκειται να πάθουν απολύτως τίποτα! Περαστικά στη μικρούλα σου. Κρίμα που την έπιασε τώρα που είσαι κι εσύ μακριά...

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Smurfita viewpost.gif

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!!!

Γειά σου Στρουμφίτα!

Αγγελική τελείωσες απ'τη δουλειά; Μια χαρούλα θα τα περάσετε και μόνοι σας με τον καλό σου για μερικές μέρες και μαγειρικά θα είσαι σίγουρια πιο άνετη!

Πιό άνετη δεν λες τίποτα!!!!

Σήμερα ο καλός μου ο αντρούλης έχει γεννέθλια, αλλά δεν θα πάμε πουθενά ούτε θα κάνουμε κάτι. Τον ρώτησα και μου είπε ότι θέλει να τα περάσουμε μαζί μοναχούλια μας χωρίς φασαρίες και κόσμο.

Να τα εκατοστήσει ο αντρούλης σου!

Να σας πω την αλήθεια σε αυτή τη φάση το προτιμώ γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά και το ξέρετε καλά ότι όταν έρχετε κόσμος στο σπίτι υπάρχουν και οι ανάλογες "απαιτήσεις".

Νομίζω πως έκανες την καλύτερη επιλογή!

Μαγειρικά το μεσημέρι έφτιαξα χυλοπίτες χωρίς σαλτσα με τυράκι και για το βράδυ πήγα και πήρα σουβλάκια κοτόπουλου από τον κρεοπώλη και θα τα βάλω στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα μουστάρδα. Για γλυκό είπε ο καλός μου να φέρει μια μικρή τούρτα έτσι για να συνεχίσουμε τη σοκολατοθεραπεία αλλά με μέτρο!

Πολύ ωραίο μενού!

Το Πάσχα συνήθως κάθε χρόνο κατεβαίναμε στο χωριό και ήταν πραγματικά υπέροχα με εξαίρεση το περυσινό που πήγαμε στην Τήνο. Φέτος δεν θα μετακινηθούμε καθόλου γιατί το να πάμε στο χωρίο κομματάκι δύσκολο, είναι πολλές ώρες και από ένα σημείο και μετά κακός δρόμος με στροφές, το πολύ πολύ να πεταχτούμε μέχρι Χαλκίδα για καμιά μονοήμερη εκδρομούλα.

Κι αυτό καλό είναι να ξεφύγεται λιγάκι!

Τα κουλουράκια και το τσουρέκι θα περιμένω να τα φτιάξω μετά τη Μ. Δευτέρα για να έχουμε πάει και να έχουμε δει τη μικρούλα μας στο γιατρό.

Αντε και του χρόνου θα τα φτιάχνεται παρεούλα!

Καλησπέρα Αγγελική! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Ωραίο το φαγητό σας σήμερα! Μοσχαράκι με αρακά, πολύ νόστιμο!!! Όσο για τη δουλειά πάει πέρασε η μισή εβδομάδα, τι έμεινε τώρα;;; :D:D:D

καλημέρα κοριτσάρες

Εγώ σήμερα είμαι μέσα στα νεύρα...κάτι περιμένω και έχω τόση νευρικότητα που όλη μέρα γκρίνιαζα και επειδή έγινα μάλλον κουραστικός και στα παιδιά και στην Χρισ πήγα στην κουζίνα μου να ξεσπάσω...κορίτσια έκανα μια πάστα φλώρα σε 8 λεπτά είχα κάνει ζύμη είχα ετοιμάσει και βάλει στο φούρνο. Είχα τόση νευρικότητα που το κάνα όλο μηχανικά. Ήμουν σαν zompi κουζίνας ή κάτι. Ξέσπασα λίγο. Τώρα είπα να μπω να σας χαιρετήσω. Δεν σας διάβασα ακόμα θυμάμαι μόνο ότι η smurfita πρέπει να γιορτάζει τον συζυγο. Να τα εκατοστήσει smurfita μου και με το καλό να δει την κοράκλα του! Πάω να σας διαβάσω!

Καλησπέρα Νίκο! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Καλέ συμφέρεις άμα είναι να είσαι τόσο παραγωγικός στην κουζίνα όταν πιέζεσαι!!! Γλυκό τσακ μπαμ! Μακάρι πάντως να έχεις τα καλύτερα νέα και όλα να πάνε super!!!:D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Μπραβο Νικο!!! Κ μηχανημα να την εφτιαχνε την παστα φώρα πιο πολυ θα αργουξε!! Αξιος!! Τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι!!

Ιωαννακι μου θα σε μαλωσω!!! Αυτο ελειπε να μπαινουμε εδω μονο για τα μαγειρικα μας! Εγω λεω να λες οτι θες να πεις, ολοι μας φυσικα ,κ σε κανει να ξαλαφρωσεις! Μου ανοιξες κ την ορεξη με τον γυρο!!!

Φωτεινουλα μου κ του χρονου να εισαι καλα να ξαναφτιαξεις κουλουρακια! Κ η μαμα μου θα τα κανει Παρασκευη γιατι ερχονται κ τα γεννητουρια !!!Περαστικα στο μικρακι σου!!!

Αγγελικη μου τελειο το φαγακι σου!!! Θα πατε ολοι μαζι πανω το ΣΚ που θα πατε τα παιδια?

Εμενα ο Δημ το περιμενε πως κ πως το Πασχα να παει να κατσει 15 μερες.. ακομα δεν του εχουμε πει πως τελικα δεν θα μπορεσει να κατσει... να δω πως θα του το πω θα μου λεει πως τον κοροιδεψα κ δεν κρατησα τον λογο μου .... τεσπα θα προσπαθησω να του εξηγησω κ ελπιζω να καταλαβει.Ευχομαι τουλαχιστον να γεννησει η νυφη μου πριν το Πασχα μπας κ μπορεσει η μαμα μου να τον κρατησει την βδομαδα μετα το Πασχα να ξεδωσει λιγο ο καημενος.

Κοριτσια δεν ξερω γιατι, εχει μερικες μερες εχει κολλησει πανω μου κ ολο με φιλαει κ μου λεει πως με αγαπαει. Ουτε τουαλετα συγνωμη κιολας δεν μπορω να παω με ψαχνει απο πισω... κ ο μικρος εννοειται αλλα οχι τοσο εντονα οσο ο μεγαλος ....

geny μπορεί να έχει κουραστεί το παιδί όλο αυτό το διάστημα με τη νύφη σου στο σπίτι ή και να νιώθει ανασφάλεια και θέλει τη μαμά ΤΟΥ! Πάντως μίλα του και είμαι σίγουρη πως θα καταλάβει την κατάσταση ή τουλάχιστον θα αισθανθεί καλύτερα! Τα γλυκούλια μου...

αχ βρε κοριτσια ευχαριστω που με στηριζετε. Ειχα παρει αποφαση να κανω καταγγελια και επισχεση γιατι ψυχολογικα δεν αντεχω αλλο. Ομως σκεφτηκα οτι για να κανω αιτηση σε σταθμο πρεπει να φαινεται οτι δουλευω για να εχω πιο πολλα μορια να τον παρουν. Εκνευριστηκα πολυ με δυο δημοσιους σταθμους οι οποιοι ειναι επιεικως απαραδεκτοι. Παιρνω τηλ να κλεισω ραντεβου να τον δω και μου λεει η υπευθυνη οτι δεν κλεινει ραντεβου γιατι μπορει να της τυχει κατι και να λειπει. Στην ταξη ειναι 30 παιδια με 2 δασκαλες και δεν δεχονται πανα. Εχω λεει την ευκαιρια το καλοκαιρι να την κοψει αν οχι δεν θα τον δεχτουν. Πηρα και στον βρεφονηπιακο οπου και παλι δεν κλεινουν ραντεβου, πας οποτε να ναι γιατι παλι κατι μπορει να εχει τυχει στην υπευθυνη και να λειπει. Γι αυτο βεβαια το κλεινεις το ραντεβου για να μην λειπει. Εκει αν παει με πανα θα τον βαλουν σε μικροτερο τμημα και αυτο θα τον πηγαινει πισω στην αναπτυξη γιατι θα ειναι με παιδακια ενος το πολυ 2. Πρεπει λεει να αυτοεξυπηρετηται. Εκνευριστηκα και ειπα σε μια αν ειναι να βαζει και μονος το φαγητο, να πλενει το πιατο του και τοτε μπορει να κατσει και μονος στο σπιτι. Αρα αποκλειστηκανε. Α, στο βρεφονηπιακο 30-40 παιδια με 2 δασκαλες. Αφου λοιπον πρεπει να μεινω και αφου μετα απο ενα μηνα και παρακαλετου μου εβαλαν το φοβερο ποσο των 500? αναγκαστηκα και ειπα ενα χοντρο ψεμα κι ευελπιστω μεχρι τελους του μηνα να τους αναγκασω να μου βαλουν κι αλλα λεφτα, νιωθω ομως ασχημα γιατι ειναι παρα πολυ χοντρο ψεμα και νομιζω οτι θα μου γυρισει μπουμεραγκ, δεν εχω ομως αλλη επιλογη. Ολα αυτα μ εχουν ριξει!

Smurfita να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Ιωάννα μου κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Κατά δεύτερον είναι απερίγραπτο όλο αυτό που περνάς! σου έχουν πέσει μαζεμένα... Όσο για τον παιδικό κ τον βρεφονηπιακό δεν το συζητώ, απαράδεκτη η συμπεριφορά των υπευθύνων. Μα καλά, ούτε ραντεβού;;; Επίσης ο μικρός πόσο είναι; Για τη δουλειά σου μακάρι να σου βάλουν κι άλλα χρήματα και για το ψέμα που είπες σκέψου ότι αναγκάστηκες να το κάνεις και ότι διαφορετικά δεν θα έμπαινες σε αυτή τη διαδικασία.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κ αγορια! Ειμαι καινουρια στο μαγειροκαφε!

Το μαγειρεμα ειναι η αγαπημενη μου δουλεια σπιτιου, αν κ το τελευταιο 4μηνο την αφησα λογω ανωτερας βιας!!!

Αλλα τωρα ελπιζω να παρω το οκ να ξαναρχισω!

Προς το παρον οτι φαγητακι κανουμε γινεται σε συνεργασια με την αγαπη, που δεν το χει το θεμα!

Αυριο θα κανουμε κοτοπουλο φιλετο με φρεσκα μανιταρια κ κρεμα γαλακτος κ πενες!! Μιαμ μιαμ!

Καποια κοπελα ρωτηςε για αματριτσιανα!!! Λοιπον, εφαγα στην Ρωμη το καλοκαιρι που μας περασε!! ΟΝΕΙΡΟ

Προσπαθησαμε να την κανουμε κι εμεις... Σχεση με αυτο που θυμαμαι να εφαγα δεν ειχε, αλλα ηταν νοστιμη!

Η αματριτσιανα πρεπει να εχει λιγη καυτερη πιπεριτσα κ κοματι χοιρινου. Πανσετα ή κομματι απο μπεικον..

Καλησπέρα ziu_zitsu και από εδώ!!! Καλώς ήρθες! Κάνετε κι εσείς παρέα το φαγητό; Τι καλά!!! Μην ανησυχείς για το ότι δεν το'χει το άθλημα, θα το αποκτήσει σιγά σιγά!!! Το αυριανό φαγητό πολύ νόστιμος συνδυασμός!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα ziu_zitsu και από εδώ!!! Καλώς ήρθες! Κάνετε κι εσείς παρέα το φαγητό; Τι καλά!!! Μην ανησυχείς για το ότι δεν το'χει το άθλημα, θα το αποκτήσει σιγά σιγά!!! Το αυριανό φαγητό πολύ νόστιμος συνδυασμός!!!

Το κανουμε απο τοτε που επρεπε να μεινω ξαπλωμενη! Διαφορετικα ουτε εξω απ την κουζινα δεν περνουσε!! Και παλι μην φανταστεις, κιουμαστε με ταπερακια κυριως! Απλα αν λιγουρευτουμε κατι ή για βραδυ μαγειρευουμε εμεις...

bdf4p3.png

Φωτεινη και εδω ειχε τελεια μερα σημερα!!Ευχαριστηθηκαμε βολτα με τον μικρο!!!Και ηταν και ξυπνιος...τα χαζευε ολα!!!!Και του χρονου σου ευχομαινα ειστε ολοι μαζι να κανετε τα κουλουρακια!!!Περαστικα στη μικρουλα!!!

Νικο ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που περιμενεις!Αααα εσυ εισαι παραγωγικος ...εγω οταν εχω νευρα...τρωω...!!!!

Ιωαννα για το παιδικο δεν εχω λογια...αααχχχ τι με περιμενει(αν εχω βρει δουλεια μεχρι τοτε)..οσο για το ψεμματακι που ειπες..καλα εκανες...αναγκασμενη ησουν..και μην ακουω χαζομαριτσες!!!!

ziu_zitsu Καλως μας ηρθες!!!!!με τοκαλο το μικρακι σας!!!!

Σμουρφιτα τι καλα που περασατε τη μερα με το καλο σου!!!!Ναι ο μικρος μου σε αυτη τη φαση ειναι αγκαλιτσας και βυζακιας!!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Ο καιρός σήμερα προσπαθεί να αποφασίσει αν θα βρέξει ή όχι! Ρίχνει δύο ψιχάλες σταματάει, ξαναρίχνει 1-2 ακόμη ξανασταματάει! Για να δούμε...

Σήμερα το μενού μας έχει μακαρόνια με κιμά.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα απο το βροχερο Ιονιο (για μην ξεμπερδευαμε τοσο ευκολα απο τις βροχες εμεις)!

Ziu zitsu καλως μας ηρθες! ΜΕ το καλό να γεννηθει το μωρακι σου! Προσεχε τωρα να πανε ολα καλά κι ολα τα αλλα λυνονται. Οσο για το ετερον ημισυ η προσπαθεια μετραει! Μπραβο που προσπαθει και δεν επαναπαυεται. Και τα ταπερακια μια χαρα ειναι!

Στρουμφιτα ωραιοτατο τελικα το μενου. Ο συζυγος χαζομπαμπας απο τωρα ε; Μπραβο!

Τζενακι μηπως ο μικρος αντιλαμβανεται την αλλαγη που προκειται να γινει- ερχομος μωρου στην ευρυτερη οικογενεια- και διεκδικει την αγαπη σου; Μπορει και να αντιλαμβανεται και την κουραση σου και την ταλαιπωρια σου και θελει να σου δωσει κουραγιο και αγαπη με τον τροπο του. Για το Πασχα η αλλη γιαγια δεν μπορει να τον κρατησει καθολου για να ξεφυγει κι αυτος λιγακι και να μην αισθανθει ριγμενος με την αφιξη του μωρου; Σε αυτην την ηλικια παντως βλεπω πως αν τους εξηγουμε κανονικα κατανοουν τις καταστασεις και συνεργαζονται.

Νικο ευχομαι ολα καλά να πανε! Αν αισθανεσαι παντως ακομα νευρα περνα απο το σπιτι μου σου εχω κατι δουλιτσες που θελω να γινουν-χαχαχα

Ιωαννα μου αν σε βολευει για τον παιδικο και το ΕΣΠΑ κανε λιγο ακομα υπομονη - τοση εχεις κανει. Η κατασταση γενικα στους παιδικους ειναι καπως τα τελευταια χρονια αλλά τι άλλο μπορουμε να κανουμε οι εργαζομενες μητερες; Τα παιδια χρειαζονται περισσοτερη παρεα με αλλα παιδια απο μια ηλικια και μετα. Κι εγω την πατησα με το θεμα της πανας την πρωτη φορα και πηγε παιδικο ενα χρονο αργοτερα. Ευχομαι ολα τα εμποδια να ειναι για καλό μοναχα. Όσον αφορα το θεμα της δουλειας σου εχουν πει αυτοι τοσα ψεματα που το δικο σου οσο κι αν σου φαινεται μεγαλο ειναι μηδαμινο.

Αγγελικη ελπιζω να ηρεμησει αυτη η εβδομαδα και να εχετε καλό ταξιδι το ΣΚ!

Ρικολα ωραια η βολτουλα ε;

Νινα πως εισαι; Την εκανες τελικα την αματριτσιανα; Ωραια ιδεα για τη συναντηση (εγω θα συμμετεχω τηλεφωνικα)

Σημερα ταξιδευω ξανα -δεν ξερω τι φαγητο με περιμενει. Απο την επομενη εβδομαδα που αναλαμβανω καθηκοντα μαγειρισσας (εχει να πεσει γελιο) θα συμμετεχω και πιο ενεργα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...