Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αγγελική μου καλώς ήρθες! Ειδες τι κανει λιγος υπνος παραπανω και μια ξοδος; Ανανεωνομαστε! Πρεπει να σας εκανε και σχετικα καλό καιρο χωρις πολλες βροχες.

Δεν έβερξε καθόλου και είχε τέλειες θερμοκρασίες!

Το ΣΚ δεν μαγειρεψα καθολου γιατι με εφαγαν οι δρομοι. Ομως ειχα παει καπου με τον μικρο και τον κρατουσα απο το χερι και περπατουσαμε διπλα διπλα. Πολυ το χαρηκα που πηγαμε τετοια βολτα! Μεγαλωσε το ζουζουνι μου. Στις βολτες τον εχω λιγο αδικημενο λογω της μεγαλης κι ετσι προχτες που ημαστε οι δυο μας το κατευχαριστηθηκα. Απο την επομενη εβδομαδα θα ειμαι πιο ενεργη μαγειρικα οποτε θα συμμετεχω καλυτερα στο θεμα μας.

Μεγάλωσε και ο μικρούλης σου και μπορεί και κάνει την βολτούλα του περπατώντας!

Φιλια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Βροχερή η σημερινή μέρα και κάνει και λίγο κρύο.

Όντως είχε μία ψυχρασία!!!!!!

Αγγελική καλώς ήρθες! Πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα! Το ρίξατε και λίγο έξω οπότε νομίζω ότι ξανανοιώσατε! Τι καλά που θα πάτε τα παιδιά πάνω για τις πασχαλινές διακοπέες!!!

Το περιμένω πως και πως!!!!

Αγγελικη μου καλως ηρθες !!! μπραβο που περασατε καλα πολυ χαιρομαι!!

Καλώς σας βρήκα Τζενάκι μου!

Οποτε μετα οταν εφευγα για να κρατηθει ξανακανε διαιτα μεχρι να ξαναρθω. Ταρτες, προφιτερολ, τουρτες σε καθημερινη βάση...και κοιτα να δεις, ο μικρος τωρα δεν τα θελει τα γλυκα καθολου!

Εμ το παιδί πήρε τόση ζάχαρη όταν ήταν στην κοιλιά της μανούλας του που είναι καλυμένος για την υπόλοιπη ζωή του!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Παντού βροχή και κρύο σήμερα... σαν φθινόπωρο μοιάζει:(

Είναι και σήμερα μουντός ο καιρός. Σαν μεγάλη Παρασκευή!

Και κάτι άλλο: ο σύζυξ μου έχει ζητήσει να του κάνω μακαρονάδα αματριτσιάνα... έψαξα λίγο στο ίντερνετ και κάποιοι την κάνουν με κάποιο κομμάτι χοιρινό, ενώ άλλοι με μελιτζάνα... έχει κάνει κανείς σας, να μου πει?;)

Δεν έχω κάνει αλλά είναι πολύ πιθανό να σου δώσει τα φώτα της η Εβιρι.

Τελικά έφτιαξα αρακά αλευρολέμονο αλά Εβιρι! Έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Με πήρε και ο σύζυγος τηλέφωνο και του είπα τι έκανα και με απάλλαξε από τον κόπο να του κάνω άλλο φαγητό ξεχωριστό για εκείνον. Ευτυχώς είχα βάλει περισσότερη ποσότητα!

Πολύ ωραία! Λιγότερος κόπος!

.

ninaki από θέμα γευσης την πετυχε τέλεια! Για την σάλτσα που λες δυστυχως δεν ξερω. Ελπίζω να το δει η ΕΒΙΡΙ σύντομα να σου δωσει τα φωτα της. Η Χριστινα εκανε σημερα τηγανιά ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ οφειλω να ομολογήσω. Φαγαμε ειδαμε μπομπ σφουγγαρακη όλοι παρέα και τώρα ξεκιναω δουλιτσα.

μμμμμ smurfita μπράβο την έκανα και εγω τις προάλλες και ηταν πεντανοστιμη αλλα αυγολεμονο την εκανα εγω

Μπράβο στην γυναικούλα σου που σε λίγο καιρό θα σε ανταγωνίζεται στην κουζίνα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αυτές τις μέρες ετοιμάζομαι για το ταξίδι στην Ελλάδα και έχω λίγο τρέξιμο. Ίσως και να μην μπαίνω κάθε μέρα στο μαγειροκαφέ, ανάλογα την κούραση.

Με το καλό να μας έρθεις Εβιράκι! Πόσο θα μείνετε?

καλημερα παιδια τι κανετε?

εμενα η κακοκεφια συνεχιζεται κ σημερα.... νομιζω ειναι απο την κουραση παιδια ...

Μωρέ δεν βοηθάει και ο καιρός!

Εγω χτες εφτιαξα φασολακια λαδερα κ μια γαλατοπιτα γλυκια.Την τσακισε ο γιος μου!

Σημερα πειτε καμια ιδεα βρε παιδια δεν ξερω τι να μαγειρεψω!!

καμία μακαρονάδα?

Καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ηρθα να σας καλημερισω και θα μπω αργοτερα να τα πουμε!!!

Με εχει ξελογιασει ο μικρος μου βλεπετε!!!!

πολλα πολλα φιλια!!!!

Είναι όμορφα ξελογιάσματα αυτά κορίτσι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρες!!

Εβίρι, για αυτό σε χάσαμε? νόμιζα ότι σε απορρόφησε το μπλογκ:P... άντε να περάσεις ελληνικό Πάσχα με την οικογένεια σου! και αν βρεις καιρό, να οργανώσουμε καμία συνάντηση! τι λέτε παιδιά, θα τα καταφέρουμε?:P

Καλημερααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ηρθα να σας καλημερισω και θα μπω αργοτερα να τα πουμε!!!

Με εχει ξελογιασει ο μικρος μου βλεπετε!!!! δικαιογογημένα:tongue:

πολλα πολλα φιλια!!!!

genny με τρομάξες με τη σόδα... λες να την αποφύγω τελικά? τον έκανε τον φούρνο τόσο μα τόσο καθαρό:|... εγώ θα κάνω κοκκινιστό κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές... να μία ιδέα από μένα.

Πλησιάζει το Πάσχα και ξεκινάω δουλειές στο σπίτι, πιο προχωρημένες... χα χα εννοώ πλύσιμο στις πόρτες, στους τοίχους και κ.τ.λ.... θα έχουμε και κόσμο, οπότε να το σουλουπώσω λίγο:)

Φιλιά σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα!

Ωραια μερα εχει σημερα εδω! Αντε να φτιαξει κι ο καιρος!

Εβιρακι ξεκινω απο εσενα! Καλες ετοιμασιες να εχεις, με το καλό να ερθεις να δεις και τη μεγαλη Εβιρινα σου και καλά να περασεις στα πατρια εδαφη!

Τζενακι σε σκεφτομουν. Δε βοηθαει κι ο καιρος να φτιαξει η διαθεση σου. Δεν εχουν αλλαξει καθολου τα ωραρια σου να μπορεσεις να ξεκουραστεις λιγακι; Πασχα θα πατε πουθενα;

Αγγελικη φανηκε η απουσια σου! Καλό κουραγιο στο πηξιμο τωρα!

Ρικολα αυτα ειναι τα ωραιοτερα ξελογιασματα! Παντα τετοια να εχεις στη ζωη σου!

Νικο το εναλλαξ μαγειρεμα με τη Χριστινα θα σας ξεκουρασει και τους δυο!

Νινα κλασσικά εγω δεν ξερω να σε βοηθησω με τη μακαροναδα....

Λοιπον χτες πηρε η κουζινα μου φωτια (λεμε τωρα). Εφτιαξα σουπιτσα του μικρου για να τη βαλω καταψυξη και να εχει φαγητο οταν ερθουμε. Εφτιαξα σουτζουκακια -κι αυτα για καταψυξη- ωστε να τα βρουμε ετοιμα οταν ερθουμε απο το ταξιδι και να τα συνδυασουμε με καμια μακαροναδα να περασουμε. Λιγος κιμας που περισσεψε τον ετοιμασα ωστε να συνοδεψει κανενα φαγητακι καποια αλλη φορα. Σημερα να εχω ορεξη μπορει να ετοιμασω τα πασχαλινα κουλουρακια. Ή μπορει να αποφασισω να ξεκουραστω γιατι εχω μπραστα μου ζορικες μερες.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Παιδια η κατασταση στην δουλεια δεν παλευεται. πολυυυυ δουλεια κ αγχος ...

Το πασχα μαλλον θα παμε χωριο αλλα δεν ξερω καν ποτε θα φυγουμε μιας κ ο αντρας μου παιζει να δουλευει μεχρι Παρασκευη , μπορει κ Σαββατο.

Στο σπιτι τρεχω κλασσικα .....

αμαν πια εχω κολλησει με αυτο το φαγτο ειλικρινα! Παστιτσιο τρωγαμε δυο μερες οποτε δεν θελω ζυμαρικο παλι.Εντομεταξυ σκεφτομαι πως την ερχομενη βδομαδα λογω νηστειας θα παιξει πολυ λαδερο να μην το παρακανω κ αυτη. Σκεφτομουν να κανω αυτο το φαγητο που σας ελεγα που το κανω στο φουρνο χοιρινο με πουρε κ αντι χοιρινο να βαλω κοτοπουλο να ειναι πιο μαλακο για τα μικρα.

Φωτεινη οντως πηρε η κουζινα σου φωτια!!! Μωρε νωρις δεν ειναι να τα κανεις απο τωρα τα κουλουρακια? οχι οτι θα παθουν κ τιποτα !

καλα τι λεω μια βδομαδα εμεινε χαμπαρι δεν εχω παρει πως ερχεται Πασχα.

Νινακι ενα σωρο δουλειες εχεις να κανεις κ εσυ! Τι να σου πω βρε κοριτσι για την σοδα , μπορει κ εγω να το παρακανα τι να πω.

Κ εγω ψηνομαι για συναντηση ναιιιι!!!

Ρικολακι μου κ που εισαι ακομα με το μικρο!!!

Νικο πως πανε τα χερια σου απο το εγκαυμα?

Ρε παιδια η Ιωαννα που χαθηκε τοσες μερες?

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!!!

Eviri καλές ετοιμασίες και με το καλό να μας έρθεις!!!

Νίκο μια χαρά τη βρίσκω τη Χριστίνα! Ήταν να μη πάρει μπρος το κορίτσι!!!

ricola έρωτας με το γιο;;; Τέλεια αυτά τα ξελογιάσματα! Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο;

Νίνα καλό κουράγιο με τις δουλειές του σπιτιού! Μόνο μη ζοριστείς πολύ πολύ.

Φωτεινή άψογη σε βρίσκω με το πρόγραμμά σου, έτσι θα τα έχεις όλα έτοιμα και θα ευχαριστηθείς περισσότερο τις γιορτές με την οικογένεια!

ggeny υπομονή, λίγες μερούλες έμειναν που θα παέι θα περάσουν! Τουλάχιστον αν πάτε στο χωριό θα μπορέσεις να ξεκουραστείς καθόλου;

Αγγελική τελείωσες απ'τη δουλειά; Μια χαρούλα θα τα περάσετε και μόνοι σας με τον καλό σου για μερικές μέρες και μαγειρικά θα είσαι σίγουρια πιο άνετη!

Τα υπόλοιπα μαγειροκόριτσα τι κάνετε;

Σήμερα ο καλός μου ο αντρούλης έχει γεννέθλια, αλλά δεν θα πάμε πουθενά ούτε θα κάνουμε κάτι. Τον ρώτησα και μου είπε ότι θέλει να τα περάσουμε μαζί μοναχούλια μας χωρίς φασαρίες και κόσμο. Να σας πω την αλήθεια σε αυτή τη φάση το προτιμώ γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά και το ξέρετε καλά ότι όταν έρχετε κόσμος στο σπίτι υπάρχουν και οι ανάλογες "απαιτήσεις". Μαγειρικά το μεσημέρι έφτιαξα χυλοπίτες χωρίς σαλτσα με τυράκι και για το βράδυ πήγα και πήρα σουβλάκια κοτόπουλου από τον κρεοπώλη και θα τα βάλω στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα μουστάρδα. Για γλυκό είπε ο καλός μου να φέρει μια μικρή τούρτα έτσι για να συνεχίσουμε τη σοκολατοθεραπεία αλλά με μέτρο!

Το Πάσχα συνήθως κάθε χρόνο κατεβαίναμε στο χωριό και ήταν πραγματικά υπέροχα με εξαίρεση το περυσινό που πήγαμε στην Τήνο. Φέτος δεν θα μετακινηθούμε καθόλου γιατί το να πάμε στο χωρίο κομματάκι δύσκολο, είναι πολλές ώρες και από ένα σημείο και μετά κακός δρόμος με στροφές, το πολύ πολύ να πεταχτούμε μέχρι Χαλκίδα για καμιά μονοήμερη εκδρομούλα. Τα κουλουράκια και το τσουρέκι θα περιμένω να τα φτιάξω μετά τη Μ. Δευτέρα για να έχουμε πάει και να έχουμε δει τη μικρούλα μας στο γιατρό.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπερα παρεακι!!!!

Ο μικρος εχει μιση ωρα που κοιμηθηκε!!!!ολη την ημερα κοιμηθηκε 1 ωρα και αυτη οσο ειμασταν στη λαικη!!!!Τη περισσοτερη ωρα θελει αγκαλια και στηθος!!Περναμε κανενα αλματακι αναπτυξης???Μπορει!!!Επισης ο καλος μου ολη αυτη τη βδομαδα δουλευει εκτος σπιτιου.....οποτε καταλαβαινετε...δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!!!

Ειχα βγαλει μοσχαρακι να ξεπαγωσει ηθελα να το κανω με μελιτσανες και πατατες τελικα για ευκολια το εκανα απλα κοκκινιστο και εκανα και σουπιτσα με 2 κομματια και διαφορα λαχανικα και τραχανα!Επισης ειχα κολοκυθα στη καταψυξη και εκανα μια κολοκυθομπουγατσα θα την ελεγα!

Σμουρφιτακι ειχαμε καμποσες επισκεψεις το Σαββατο αλλα περασαμε καλα!Ναι τη Κυριακη προλαβαμε και πηγαμε βολτιτσα πριν τη βροχη!!Εμενα παντως οι ορμονες μου ειχαν εκδηλωθει απο την αρχη!!!Ο μικρος ναι σχεδον καθε μερα και κατι νεο!!!Με το καλο να δειτε τη μπουμπου σας!!!

Τζενακι μου...τελεια βγηκε η πιτσα!Μακραν το καλυτερο ζυμαρι που εχω φτιαξει!Ο μικρος ηταν λιγο ανυσηχος σημερα...για να δουμε αυριο τι θα μας κανει!!???Η Ιωαννα,Η Αρετη και η Jellyfishch?????

Εβιρακι με το καλο να μας ερθεις!!!!

Φωτεινη τελικα τα εφτιαξες τα κουλουρακια η ξεκουραστηκες!!!Εμας μας εστειλε η πεθερα σμυρναιικα...μιαμ μιαμ!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα παιδια τι κανετε?

Ρικολακι σε εχει λειωσει ο μικρος ε? αλματακι μωρε θα ειναι σιγουρα! Μπραβο οσυ παντος που προλαβες κ εφτιαξες κ τοσα φαγητα!! Αυτη την κολοκυθοπιτα μερες την σκεφτομαι να την κανω!

Σμυρφιτα μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!! πολυχρονος να ειναι κ με το καλο το μωρακι σας! καλα θα κανετε κ δεν κανετε τιποτα, δεν εισαι τωρα για κοσμο κ φασαριες!

Εγω εφτιαξα φαγητο χωρις ονομα.Εκοψα φιλετο απο μπουτι κοτοπουλο μπουκιτσες μαζι με ντοματα πολυχρωμες πιπεριες καροτο κ μανιταρια κ τα μαγειρεψα κανονικα.Οταν εγινε τα εβαλα σε ενα πυρεξ με φρυγανια στον πατο ,πασπαλισα με λιγο ρεγκατο κ απο πανω εφτιαξα κ εριξα πουρε σπιτικο με λιγο ρεγκατο μεσα κ το εψησα στο φουρνο.Ενα θα σας πω , ο γιος μου που τον κυνηγας να φαει το τσακισε μεσα σε 2 λεπτα! Τελειο εγινε κοριτσια.Σας το εγραψα τις προαλλες πως το κανω με χοιρινο αλλα κ με το κοτοπουλακι νομιζω ειναι ακομα καλυτερο!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!! τι μου κανετε? Αυτες τις μερες εχω μπει στα γρηγορα και σας εχω διαβασει. Απο κεφια ειμαι στα πατωματα και δεν θελω να σας κουραζω με τα δικα μου! Στα μαγειρικα τωρα δεν εχω κανει και τρελα πραγματα. Την Κυριακη εκανα τουρλου (ετσι δεν λεγεται αυτο με τις πατατες-μελιτζανες-κολοκυθια στο φουρνο?) εβαλα και φετα στο τελειωμα απο πανω! Αυτο το φαγαμε τη Δευτερα, εχτες φαγαμε γυρο κοτοπουλο που ειχα παρει απο το χασαπη, ευκολο στο μαγειρεμα και πεντανοστιμο. Για σημερα εχουμε γιουβερλακια! Θα μπω σε λιγακι να τα πουμε

Καλημερα παρεουλα!!!!!

Τζενακι καλημερααααα!!!!Ηταν φαγητα τσακ μπαμ...απλα μετα τ αφηνεις να ψηουν..κρατησε λιγο ο μπαμπας του το μικρο και τα εκανα...πρεπει τρωμε και εμεις και η λυση απ εξω δεν ειναι η καλυτερη!!!Τα φαγακια χωρις ονομα νομιζω ειναι παντα τα καλυτερα!!!!Μιαμ....

Σμουρφιτακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...σορρυ το ξεχασα χθες!!!!

Ιωαννακι θα σε μαλωσω!!!Δεν ειμαστε εδω μονο για το φαι!!!!!Οτι εχεις αν θες να μας το λες,θα νιωσεις καλυτερα και ισως σου δωσουμε και λυσεις!!!!!

Καλημέρα! Εδω εχει υπεροχη μερα! Εχει μπει η άνοιξη παιδια!

Στρουμφιτα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Να ειναι πολύχρονος και να ζησετε πολλά πολλά χρονια ευτυχισμενοι! Καλυτερα που δεν κανατε κατι χτες. Ξεκουρασου τωρα που μπορεις, προσεχε κιολας και του χρονου να ειστε καλά και να σβησετε το κερακι στην τουρτα παρεα με την μικρουλα σας!

Ρικολα ετσι ειναι ο πρωτος καιρος. Σιγα σιγα θα στρωσει ο μπομπιρας! Μπραβο και για τα φαγητακια που εκανες!

Τζενη προχτες αντεγραφα αυτη τη συνταγη σου για να την κανω και σημερα μας εδωσες και παραλλαγη! Δεν το πιστευω. Όσο για τη δουλεια τι να πω ... υπομονη και κουραγιο. Παντως παντου ακουω το ιδιο πραγμα για τον εργασιακο χωρο: πολυ πιεση, πολλη δουλεια για το καθε ατομο, αγχος και σε πολλες περιπτωσεις τρελλα ωραρια. Τι να πουμε πια... Προσεξε παντως την υγεια σου! Να τρως καλά και σωστα για να μην πεσεις κατω απο την κουραση.

Ιωαννα μου ξερουμε οτι περνας δυσκολα. Μη φοβασαι εμεις ειμαστε εδω και γιαυτα. Ό,τι θελεις μπορεις να μας το γραψεις. Αν καταλαβα καλα το φαηγτο που εφτιαξες λεγεται και μπριαμ.

Εβιρακι ξερεις ποσο πολύ θελω να ερθει η ωρα που θα εχουν μεγαλωσει τα παιδια μου (μονο αυτα -οχι εγω) και θα με πηγαινουν βολτα;

Λοιπον εγω χτες εφτιαξα τα πασχαλινα μου κουλουρακια. Και του χρονου με υγεια να ξαναφτιαξουμε ολοι μας! Τα εφτιαξα λιγο νωρις οντως αλλα λογω ταξιδιου δεν μου εβγαινε καλά το προγραμμα οπότε τι να κανουμε. Το 1/4 περιπου απο την ποσοτητα που εφτιαξα τα εκανα με κουπ πατ σε διαφορα σχηματα για την μικρη μου και πιστευω οτι θα της αρεσει. Έχει πυρετο απο τη Δευτερα το βραδυ και με ρωταει στο τηλεφωνο γιατι αργω να παω... Ευτυχως συνεβη τωρα στο τελος, μετα θα ειμαστε μαζι.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε μοσχαράκι κοκκινιστό με συνοδεία αρακά που έμεινε από χτες.

Στην δουλειά τα πράγματα είναι πιό ομαλά κι ευελπιστώ να τελειώσει ήρεμα η εβδομάδα.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Λοιπον χτες πηρε η κουζινα μου φωτια (λεμε τωρα). Εφτιαξα σουπιτσα του μικρου για να τη βαλω καταψυξη και να εχει φαγητο οταν ερθουμε. Εφτιαξα σουτζουκακια -κι αυτα για καταψυξη- ωστε να τα βρουμε ετοιμα οταν ερθουμε απο το ταξιδι και να τα συνδυασουμε με καμια μακαροναδα να περασουμε. Λιγος κιμας που περισσεψε τον ετοιμασα ωστε να συνοδεψει κανενα φαγητακι καποια αλλη φορα. Σημερα να εχω ορεξη μπορει να ετοιμασω τα πασχαλινα κουλουρακια. Ή μπορει να αποφασισω να ξεκουραστω γιατι εχω μπραστα μου ζορικες μερες.

Φιλια

Καλά κάνεις και προετοιμάζεσαι τώρα που έχεις πιό ελεύθερο χρόνοο για να μην σου φανεί βουνό όταν μαζευτείτε όλοι μαζί!

Παιδια η κατασταση στην δουλεια δεν παλευεται. πολυυυυ δουλεια κ αγχος ...

Υπομονή βρε Τζενάκι!

Το πασχα μαλλον θα παμε χωριο αλλα δεν ξερω καν ποτε θα φυγουμε μιας κ ο αντρας μου παιζει να δουλευει μεχρι Παρασκευη , μπορει κ Σαββατο.

Το σημαντικό είναι ότι θα πάτε να ξεσκάσεις κι εσύ λίγο!

Σκεφτομουν να κανω αυτο το φαγητο που σας ελεγα που το κανω στο φουρνο χοιρινο με πουρε κ αντι χοιρινο να βαλω κοτοπουλο να ειναι πιο μαλακο για τα μικρα.

Ωραία ιδέα!

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!!!

Γειά σου Στρουμφίτα!

Αγγελική τελείωσες απ'τη δουλειά; Μια χαρούλα θα τα περάσετε και μόνοι σας με τον καλό σου για μερικές μέρες και μαγειρικά θα είσαι σίγουρια πιο άνετη!

Πιό άνετη δεν λες τίποτα!!!!

Σήμερα ο καλός μου ο αντρούλης έχει γεννέθλια, αλλά δεν θα πάμε πουθενά ούτε θα κάνουμε κάτι. Τον ρώτησα και μου είπε ότι θέλει να τα περάσουμε μαζί μοναχούλια μας χωρίς φασαρίες και κόσμο.

Να τα εκατοστήσει ο αντρούλης σου!

Να σας πω την αλήθεια σε αυτή τη φάση το προτιμώ γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά και το ξέρετε καλά ότι όταν έρχετε κόσμος στο σπίτι υπάρχουν και οι ανάλογες "απαιτήσεις".

Νομίζω πως έκανες την καλύτερη επιλογή!

Μαγειρικά το μεσημέρι έφτιαξα χυλοπίτες χωρίς σαλτσα με τυράκι και για το βράδυ πήγα και πήρα σουβλάκια κοτόπουλου από τον κρεοπώλη και θα τα βάλω στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα μουστάρδα. Για γλυκό είπε ο καλός μου να φέρει μια μικρή τούρτα έτσι για να συνεχίσουμε τη σοκολατοθεραπεία αλλά με μέτρο!

Πολύ ωραίο μενού!

Το Πάσχα συνήθως κάθε χρόνο κατεβαίναμε στο χωριό και ήταν πραγματικά υπέροχα με εξαίρεση το περυσινό που πήγαμε στην Τήνο. Φέτος δεν θα μετακινηθούμε καθόλου γιατί το να πάμε στο χωρίο κομματάκι δύσκολο, είναι πολλές ώρες και από ένα σημείο και μετά κακός δρόμος με στροφές, το πολύ πολύ να πεταχτούμε μέχρι Χαλκίδα για καμιά μονοήμερη εκδρομούλα.

Κι αυτό καλό είναι να ξεφύγεται λιγάκι!

Τα κουλουράκια και το τσουρέκι θα περιμένω να τα φτιάξω μετά τη Μ. Δευτέρα για να έχουμε πάει και να έχουμε δει τη μικρούλα μας στο γιατρό.

Αντε και του χρόνου θα τα φτιάχνεται παρεούλα!

Καλησπερα παρεακι!!!!

Γειά σου κορίτσι!

Εγω εφτιαξα φαγητο χωρις ονομα.Εκοψα φιλετο απο μπουτι κοτοπουλο μπουκιτσες μαζι με ντοματα πολυχρωμες πιπεριες καροτο κ μανιταρια κ τα μαγειρεψα κανονικα.Οταν εγινε τα εβαλα σε ενα πυρεξ με φρυγανια στον πατο ,πασπαλισα με λιγο ρεγκατο κ απο πανω εφτιαξα κ εριξα πουρε σπιτικο με λιγο ρεγκατο μεσα κ το εψησα στο φουρνο.Ενα θα σας πω , ο γιος μου που τον κυνηγας να φαει το τσακισε μεσα σε 2 λεπτα! Τελειο εγινε κοριτσια.Σας το εγραψα τις προαλλες πως το κανω με χοιρινο αλλα κ με το κοτοπουλακι νομιζω ειναι ακομα καλυτερο!

Παιδί μου είσαι κι εσύ χείμαρος ιδεών! Αξια!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Γειά σου Ιωάννα!

τι μου κανετε? Αυτες τις μερες εχω μπει στα γρηγορα και σας εχω διαβασει. Απο κεφια ειμαι στα πατωματα και δεν θελω να σας κουραζω με τα δικα μου!

Να μας τα λες τα δικά σου για να ξαλαφρώνεις!

Ιωαννακι θα σε μαλωσω!!!Δεν ειμαστε εδω μονο για το φαι!!!!!Οτι εχεις αν θες να μας το λες,θα νιωσεις καλυτερα και ισως σου δωσουμε και λυσεις!!!!!

Θα συμφωνήσω!

Καλημέρα! Εδω εχει υπεροχη μερα! Εχει μπει η άνοιξη παιδια!

Έτσι ξεκίνησε κι εδώ αλλά κάτι για βροχές λένε! Θα δείξει...

Λοιπον εγω χτες εφτιαξα τα πασχαλινα μου κουλουρακια. Και του χρονου με υγεια να ξαναφτιαξουμε ολοι μας! Τα εφτιαξα λιγο νωρις οντως αλλα λογω ταξιδιου δεν μου εβγαινε καλά το προγραμμα οπότε τι να κανουμε. Το 1/4 περιπου απο την ποσοτητα που εφτιαξα τα εκανα με κουπ πατ σε διαφορα σχηματα για την μικρη μου και πιστευω οτι θα της αρεσει.

Και του χρόνου Φωτεινούλα! Να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις με τα παιδάκια σου μαζί!

Έχει πυρετο απο τη Δευτερα το βραδυ και με ρωταει στο τηλεφωνο γιατι αργω να παω... Ευτυχως συνεβη τωρα στο τελος, μετα θα ειμαστε μαζι.

Φιλια

Περαστικά της! Και ναι πέρασε ο καιρός και θα είστε πάλι μαζί με τα ζουζούνια σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...