Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου!

Μόλις γύρισα από την απογευματινή βόλτα με τον σκύλο μου και χαλαρώνουμε με τον σύζυξ, βλέποντας φόρμουλα 1... το παστίτσιο μου έγινε πολύ ωραίο... όσο για τα χθεσινά σουβλάκια, δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά τις λίγες φορές που έχουμε φάει έξω, μας πέφτουν πολύ βαριά:|... αρχίζω να αναρωτιέμαι!

Αγγελική χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα... είδες τι διαφορά κάνει έστω λίγη ώρα ύπνου παραπάνω?:)... αλλά και τα ποτάκια έξω αλλάζουν την διάθεση... και τώρα που θα πάτε τα παιδάκια σας πάνω, θα ξεκουραστείς λίγο από τα πολλά πολλά στο σπίτι!

Νίκο η καλή σου δεν το έχει και πολύ με το μαγείρεμα,ε? η πρόθεση μετράει όμως και η διάθεση να μάθει, επίσης:P... δείξε της και εσύ κατιτίς!

Γειά σου ricola, smurfita.... οι υπόλοιπες ως συνήθως θα εμφανιστείτε από αύριο... φιλιά σε όλους!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομαδα σε ολη την παρέα!

Αγγελική μου καλώς ήρθες! Ειδες τι κανει λιγος υπνος παραπανω και μια εξοδος; Ανανεωνομαστε! Πρεπει να σας εκανε και σχετικα καλό καιρο χωρις πολλες βροχες.

Νικο περαστικα σου! Τα εγκαυματα ειναι ο,τι χειροτερο σαν ατυχημα. Ο πονος ειναι αφορητος. Η γυναικα σου προσπαθει ε; Μπραβο της.

Νινα μαλλον συνηθισατε τα σπιτικα σουβλακια και του εμποριου που ειναι οπως και να το κανουμε πιο ανθυγιεινα μαγειρεμενα σας πειραζουν. Μπραβο και για τις ωραιες στιγμες με τη βαφτιστηρα σου!

Στρουμφιτα ολοκληρωθηκε η σοκολατοθεραπεια; Εισαι καλύτερα τωρα;

Τζενη ευχαριστω για τη συνταγη για τα κοτομπιφτεκια! Αν δεν βαλω ντοματα να βαλω περισσοτερο υγρο;

Ρικολα μπραβο και για τις πετυχημενες συνταγες σου.

Το ΣΚ δεν μαγειρεψα καθολου γιατι με εφαγαν οι δρομοι. Ομως ειχα παει καπου με τον μικρο και τον κρατουσα απο το χερι και περπατουσαμε διπλα διπλα. Πολυ το χαρηκα που πηγαμε τετοια βολτα! Μεγαλωσε το ζουζουνι μου. Στις βολτες τον εχω λιγο αδικημενο λογω της μεγαλης κι ετσι προχτες που ημαστε οι δυο μας το κατευχαριστηθηκα. Απο την επομενη εβδομαδα θα ειμαι πιο ενεργη μαγειρικα οποτε θα συμμετεχω καλυτερα στο θεμα μας.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Βροχερή η σημερινή μέρα και κάνει και λίγο κρύο.

Αγγελική καλώς ήρθες! Πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα! Το ρίξατε και λίγο έξω οπότε νομίζω ότι ξανανοιώσατε! Τι καλά που θα πάτε τα παιδιά πάνω για τις πασχαλινές διακοπέες!!!

Ρικολα είχατε επισκέψεις το Σάββατο; Περάσατε καλά; Κάνατε τουλάχιστον την Κυριακή καμια μικρή βολτούλα με τον μικρό; Άσε οι ορμόνες δεν είχαν εκδηλωθεί μέχρι τώρα και μου κακοφαίνεται!

Νίκο πολύ χαίρομαι που το χέρι σου είναι καλύτερα! Σημασία έχει ότι η Χριστίνα προσπαθεί, σιγά σιγά θα τα καταφέρει κι έτσι θα συμμετέχει πιο ενεργά στον μαγειρικό τομέα. Απλά θα πρέπει να υπολογίσει στο χρόνο της διπλωματικής της και το χρόνο του μαγειρέματος και της προετοιμασίας για να τα προλάβει.

Νίνα έχουμε μάλλον συνηθίσει να τα φτιάχνουμε μόνι μας και όταν τρώμε κάτι από έξω είτε μας πέφτει βαρύ είτε δεν μας αρέσει είτε μας χαλάει.

Φωτεινή επέστρεψες στο νησί; Το ΣΚ ελπίζω να σε έφαγαν οι δρόμοι για βόλτα και όχι για υποχρεώσεις. Ξπετάχτηκε ο μικρός ε; Αυτή πρέπει να ήταν η καλύτερη βόλτα!

Παιδιά ολοκληρώθηκε η σοκολατοθεραπεία!!! Λειτούργησε μια χαρά, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο με τσάκισε λίγο το σημερινό πρωινό σάκχαρο αφού χθες εκτός απ'το προφιτερόλ που μου έφερε ο σύζυγος (την κράτησε την υπόσχεσή του) πήραμε και πίτσα (2 κομματάκια έφαγα, αλλά μάλλον με έφαγαν κι αυτά τα άτιμα!). Οπότε αυτή την εβδομάδα θα κάνω πιο ελαφρυά φαγάκια τουλάχιστον για εμένα. Χθες είχαμε το μεσημέρι τα υπόλοιπα σουτζουκάκια με πατάτες και σαλάτα. Σήμερα θα κάνω φασολάκια λαδολέμονο για το μεσημέρι και για τον σύζυγο μακαρόνια με μανιτάρια για το βράδυ.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα παιδια.

Δεν ξερω γιατι χωρις να υπαρχει καποιος λογος σημερα ξυπνησα με πολυ χαλια διαθεση πφφφφ ...

Αγγελικη μου καλως ηρθες !!! μπραβο που περασατε καλα πολυ χαιρομαι!!

Φωτεινη μου δεν πειραζει αν δεν θες να βαλεις ντοματα μην βαζεις.Δεν το μειγμα αν χρειαζεται υγρο να βρεξεις λιγο τα χερια σου.Δεν χρειαζεται να προσθεσεις αλλο αφου θα σου παρι λιγοτερη φρυγανια.

Νινακι πολυ χαρηκα που σου αρεσε το χταποδακι! Την καταχαρηκες την βαφτηστηρα ε? μπραβο!! κ εγω χτες πηγα στην δικη μου κ πεξαμε το καταευχαριστηθηκα το ζουζουνακι μου!!

Σμουρφιτα μμμμμ σοκολατα!! θελωωωω!!!

Νικο αφου αναλαμβανει η Χριστινα ευκαιρια να βγεις λιγο απο την κουζινα! ελπιζω μονο να μην σου φτιαχνει τιποτα νεροβραστα κ αναγκαζεσαι μετα κ φτιαχνεις συμπληρωμα κατι αλλο για να σε πιασει!!

Ρικολακι πως παμε? τι κανει ο μπεμπης? Ωραια η πιτσα?

Μαρια Ελπιδα μου εδωσες ωραια ιδεα! εχω πολυυυ καιρο να το κανω το ρολο!!

Εβιρακι , Ιωαννα καλημερα!

Στα δικα μου μαγειρικ ατωρα,το ΣαβΒατο εφτιαξα σνιτσελ κοτοπουλο με πατατες τηγανητες κ χτες παστιτσιο κ λιγα λουκανικα κοτοπουλο.Για σημερα δεν μαγειρεψα μιας κ εμεινε μπολικο παστιτσιο!

πω πω smurfita μου μπράβο! Ακούω σοκολατοθεραπεία και με ξέρεις τωρα...θα μπορούσα να κάνω σοκολατοθεραπεία για πάντα :mrgreen: Εγώ όταν η Χρισ ήταν έγγυος στον γιο μου προσεχε πολυ τι ετρωγε για να μην παχυνει γιατι ειχε παρει κιλα. Καθε φορα που περνα αδεια και πηγαινα σπιτι παιδια επερνε 5 κιλα η κακομοιρα :P Οποτε μετα οταν εφευγα για να κρατηθει ξανακανε διαιτα μεχρι να ξαναρθω. Ταρτες, προφιτερολ, τουρτες σε καθημερινη βάση...και κοιτα να δεις, ο μικρος τωρα δεν τα θελει τα γλυκα καθολου!

Φωτεινουλα τι ωραία που περασατε με τον μικρο τοσο ωραια! :P Σίγουρα και αυτός το χάρηκε πάρα πολυ που πηρε λιγο δοση μαμας και ησασταν οι δυο σας.

Καλημέρα κοριτσάρες!

Εδώ κανει κρυο προς το παρον! Εγω σηκωθηκα και σας διαβαζω. Θα ταισω τα παιδιά και θα κάνω υγρο κέικ με λεμονι και γλασο πορτοκαλι πριν σηκωθει η Χριστίνα και θέλει να το κάνει η ιδια :rolleyes: Σήμερα θέλει να ξαναμαγειρέψει οπότε δεν ξέρω τι θα έχουμε μαγειρικά για σήμερα. Αποφασίσαμε να το πηγαινούμε εναλλάξ. Λεει δεν θελει αλλο να κανει την διπλωματικη και θελει να μας μαγειρευει :mrgreen: Χαιρομαι για αυτο γιατι σιγα σιγα θα μαθει απλα πρεπει οπως ειπε και η smurfita να χωρίσει σωστά τον χρόνο της. Πάντως καλυτερεύει. Χτες το βράδυ έκανε μια μακαρονάδα με μια ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΗΗΗ. Πολύ νόστιμη. Σας αφηνω προσ το παρόν. Νινακι, τζένη, Μαρια Ελπίδα, ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΙΩΑΝΝΑ,ΒΑΓΙΑ,ΡΙΚΟΛΑ, μαγειροστρατηγέ ΕΒΙΡΙ :P και όλα τα κορίτσια καλημέρα! Με την Φωτεινή και την smurfita τα είπα ήδη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! καλή βδομάδα σε όλους:P

Παντού βροχή και κρύο σήμερα... σαν φθινόπωρο μοιάζει:(

ggeny γιατί τέτοια διάθεση? λόγω καιρού ή άλλα πράγματα? ακόμα περιμένω να μου πεις πώς τρύπησες τον φούρνο με την σόδα παλιά... μη με ξεχάσεις, γιατί ο φούρνος μου έγινε πιο καλός και από καινούργιος... τον απολαμβάνω έτσι καθαρό!

Φωτεινή μου και εκεί παλιόκαιρος ή είστε τυχεροί? ο μικρός σου σε απόλαυσε αυτή τη φορά:D όπως και εσύ! πόσο είναι τώρα?

Smurfita το παλιοσάκχαρο κάνει τα δικά του! μη πτοήσαι! φτάνει που απόλαυσες τα σοκολατοποιήματα και δε βαριέσαι...καμία φορά αξίζει να παρεκλίνουμε;)

NIKOSXRISTINA νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να το πάτε εναλλάξ με την Χριστίνα... και δεν θα της πέσει βαρύ και θα βρίσκεις χρόνο για την δουλειά σου! η χθεσινή σάλτσα ήταν καυτερή ή κόλαση από γεύση?:P

Χτες το βράδυ έκανα και εγώ ένα γρήγορο σουφλέ σοκολάτα και στον ίδιο χρόνο τυροπιτάκια για να τσιμπήσουμε... μόνο που τα άφησα να ψηθούν στη θερμοκρασία του σουφλέ και παραλίγο να γίνουν κάρβουνα! τέσπα... Σήμερα έχει περισσέψει λίγο παστίτσιο και σκέφτομαι τί άλλο να κάνω για συμπλήρωμα... για πείτε καμία ιδέα.

Την καλημέρα μου σε όλες τις υπόλοιπες!

Και κάτι άλλο: ο σύζυξ μου έχει ζητήσει να του κάνω μακαρονάδα αματριτσιάνα... έψαξα λίγο στο ίντερνετ και κάποιοι την κάνουν με κάποιο κομμάτι χοιρινό, ενώ άλλοι με μελιτζάνα... έχει κάνει κανείς σας, να μου πει?;)

Τελικά έφτιαξα αρακά αλευρολέμονο αλά Εβιρι! Έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Με πήρε και ο σύζυγος τηλέφωνο και του είπα τι έκανα και με απάλλαξε από τον κόπο να του κάνω άλλο φαγητό ξεχωριστό για εκείνον. Ευτυχώς είχα βάλει περισσότερη ποσότητα!

ggeny τι έπαθες καλέ; Υποθέτω ότι αυτό οφείλεται στον περίεργο και συννεφιασμένο καιρό.

Νίκο καλύτερα που ο μικρός δεν θέλει τα γλυκά. Ίσως του έρθει μεγαλώνοντας. Αν το κάνετε έτσι με τη Χριστίνα και μαγειρεύει ο καθένας σας μέρα παρά μέρα θα μπορείς κι εσύ να κάνεις τη δουλειά σου κι εκείνη αντίστοιχα τη διπλωματική της. Όταν έκανα εγώ τη διπλωματική μου και ήμουν μαζί με τον καλό μου με βοηθούσε πάρα πολύ που μαγείρευε ορισμένες μέρες και είχα περισσότερο χρόνο.

Nina πόσο δίκιο έχεις! Σαν φθινόπωρο όντως! Τα τυροπιτάκια σου απλώς έγιναν καλοψημένα!!! Παστίτσιο για σήμερα και θες συμπλήρωμα....μμμμ....ίσως μια γρήγορη πατατοσαλάτα με λαδόξυδο-μουστάρδα-κρεμμυδάκι-μαϊντανό ή αν έχεις κολοκύθια να έκανες μια κολοκυθόπιτα με κολοκυθάκια-γιαούρτι-αυγό-λάδι-αλεύρι-τυρί-μυρωδικά. Όσο για τη μακαρονάδα που ρωτάς, δεν την έχω ξανακούσει ποτέ και λίγο που κοίταξα κι εγώ στο ιντερνετ μου θύμισε λίγο τη ναπολιτάνα αλλα είχε και πανσέτα ή μπέικον.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

ninaki από θέμα γευσης την πετυχε τέλεια! Για την σάλτσα που λες δυστυχως δεν ξερω. Ελπίζω να το δει η ΕΒΙΡΙ σύντομα να σου δωσει τα φωτα της. Η Χριστινα εκανε σημερα τηγανιά ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ οφειλω να ομολογήσω. Φαγαμε ειδαμε μπομπ σφουγγαρακη όλοι παρέα και τώρα ξεκιναω δουλιτσα.

μμμμμ smurfita μπράβο την έκανα και εγω τις προάλλες και ηταν πεντανοστιμη αλλα αυγολεμονο την εκανα εγω

Καλησπέρα παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα φακές, χτες ρύζι του ψαρά και ο Έβιρος σπανακόπιτα, προχτές νηστίσιμο παστίτσιο με σόγια.

Αυτές τις μέρες ετοιμάζομαι για το ταξίδι στην Ελλάδα και έχω λίγο τρέξιμο. Ίσως και να μην μπαίνω κάθε μέρα στο μαγειροκαφέ, ανάλογα την κούραση.

Ααααα εχω ξεχασει να σας πω πως απο τη προηγουμενη βδομαδα χαμογελαμε και με το παραπανω κανονικα!!!Κυριως με τον μπαμπα μας που γινεται Γκιοζακος!!!!!

Μπράβο στο μωράκι που ξεκίνησε τα ωραία του. Από 'δω και πέρα θα γελάτε κι εσείς μαζί του. Ειδικά όταν σε κανα δυο μήνες θα γελάει με δυνατό γέλιο.

Αληθεια μανουλες με τι καθαριζετε το σπιτι σας???

Κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ τη χλωρίνη ειδικά στην κουζίνα και στο μπάνιο.

Τα μπιφτεκαι κοτοπουλου γινονται εξισου ωραια με τα κανονικα; Βαζεις τα ιδια υλικα μεσα;

Φωτεινή είναι πολύ νόστιμα με διαφορετική γεύση από τα μοσχαρίσια. Εγώ βάζω τα ίδια υλικά. Σου συνιστώ να τα δοκιμάσεις.

Εβιρι περαστικά στη μικρούλα σου! ελπίζω να προλάβατε το κρυωματάκι αν και η κοτόσουπα της μαμάς είναι πάντα θεραπευτική!!!

Σ' ευχαριστώ Στρουμφίτα μου. Το προλάβαμε πιστεύω.

τον φούρνο για παράδειγμα τον καθάρισα με μία πάστα που έφτιαξα από σόδα και νερό, την άπλωσα παντού και ψέκαζα κάθε λίγο για να μη στεγνώσει... τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν!

Όταν άπλωσες την πάστα σόδας και όση ώρα την είχες μέσα ο φούρνος ήταν εντελώς κρύος ή είχες μια μικρή θερμοκρασία;

ΕΒΙΡΙ περαστικά στην ΕΒΙΡΙΝΑ σου!!

Σ' ευχαριστώ Νίκο.

Εφέτος λόγω πολύς δουλειάς δεν πρόλαβα και με πρόλαβε η ΕΒΙΡΙ :mrgreen:

Του χρόνου θα περιμένω να με προλάβεις εσύ.:D:D

αχ εχω λιγακι τρεξιμο αυτες τι μερες με μια εκδηλωση για την ομαδα θηλασμου και με τρεχει και το μικρακι μου σε παιδικες χαρες και τα σχετικα.

Δεν πειράζει Μαρία αυτά είναι ευχάριστα και εποικοδομητικά τρεξίματα.

οπότε λέω στην Χριστίνα να μου λιώσει κουβερτούρα στον μικροκυμάτων (δεν το κατέχει με το μπεν μαρί :mrgreen:)

Και φαντάσου ότι το μπεν μαρί όπως λέει και η λέξη είναι γαλλική μέθοδος.

Ετρεξα στο νεροχυτη αλλα το χέρι μου ήταν...χάλια...κόκκινο με φουσκάλες και πόναγεεε...

Περαστικά για το έγκαυμα, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Και ποιος δε μισεί τα εγκαύματα και τα κοψίματα που γίνονται στην κουζίνα!!!

Να ΄μαι κι εγώ!!!!

Καλώς την Αγγελική.

Η εβδομάδα μου ήταν αρκετά κουραστική, καθώς ανεβήκαμε κυρίως για δουλειές που αφορούν το σπίτι στο χωριό, αλλά είχαμε και τις χαλαρωτικές στιγμές μας!

Επομένως το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Το ευχάριστο είναι ότι πέρασες καλά.

Επιτέλους επί μία εβδομάδα ξυπνούσα στις 9 το πρωί και όχι στις 7 που ξυπνάω συνήθως! 2 ωρίτσες ύπνου παραπάνω κάνουν τοοοσο μεγάλη διαφορά!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα πρέπει να σου ήταν απαραίτητο αυτό το διάλειμμα και μόνο επειδή έχεις τους καθημερινούς ρυθμούς ξυπνήματος με τη δουλειά σου.

Εβιράκι είδα την έκανες την πλακίτσα σου την πρωταπριλιάτικη! Και του χρόνου!

Και του χρόνου Αγγελική μου.

να περνάει περισσότερο καιρό στην κουζίνα για να μαγειρεύει. Οπότε κάνει το διάλειμμα της και εγώ θα μπορέσω να δουλέψω λίγο παραπάνω γιατί τρέχει η δουλειά πολύ και τρέχω να την φτάσω

Αυτό είναι πολύ ωραίο που ο ένας βοηθάει τον άλλο.

Ομως ειχα παει καπου με τον μικρο και τον κρατουσα απο το χερι και περπατουσαμε διπλα διπλα. Πολυ το χαρηκα που πηγαμε τετοια βολτα!

Φωτεινή τώρα τον πας εσύ βόλτα σε μερικά θα σε συνοδεύει εκείνος.

Δεν ξερω γιατι χωρις να υπαρχει καποιος λογος σημερα ξυπνησα με πολυ χαλια διαθεση πφφφφ ...

Γιατί άραγε; Φταίει ο καιρός ή είδες κάποιο κακό όνειρο;

Νινακι, τζένη, Μαρια Ελπίδα, ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΙΩΑΝΝΑ,ΒΑΓΙΑ,ΡΙΚΟΛΑ, μαγειροστρατηγέ ΕΒΙΡΙ :P και όλα τα κορίτσια καλημέρα!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Και κάτι άλλο: ο σύζυξ μου έχει ζητήσει να του κάνω μακαρονάδα αματριτσιάνα... έψαξα λίγο στο ίντερνετ και κάποιοι την κάνουν με κάποιο κομμάτι χοιρινό, ενώ άλλοι με μελιτζάνα... έχει κάνει κανείς σας, να μου πει?;)

Αχ βρε Νίνα μου δυστυχώς δε γνωρίζω. Νομίζω πως ούτε έχω δοκιμάσει.

Ελπίζω να το δει η ΕΒΙΡΙ σύντομα να σου δωσει τα φωτα της.

Είμαι με κερί και περιμένω να ανάψετε εσείς το διακόπτη.

Διαφημίσεις

ΕΒΙΡΙ έρχεσαι Ελλάδα; Μπράβο πολύ χάρηκα! Θα σου χει λείψει να έρθεις στον τόπο σου...ξέρεις είπες ότι θα ρθεις Ελλάδα και ένιωσα σαν να ρχεται σπίτι μου κάποιος δικός μου άνθρωπος. Με το καλό μαγειροστρατηγέ μας :-))) Καλές ετοιμασίες

Κοριτσάρες καληνυχτίζω σήμερα θα πέσω νωρίς!

Sweet dreams cook fellows

καλημερα παιδια τι κανετε?

εμενα η κακοκεφια συνεχιζεται κ σημερα.... νομιζω ειναι απο την κουραση παιδια ...

Νινακι σαν φοιτητρια ειχα μια παλια κουζινα κ μετα πηρα ενα φουρνακι με ματια.Τα καθαριζα με σοδα κ πραγματικα αστραφτανε οσο κ να ειχαν βρωμισει.Η δεν κουζινα που ηταν παλια μετα απο ενα χρονικο διαστημα τρυπησε ( τρυπησε ο φουρνος) κ το φουρνακι αρχισε κ σκουριαζε.Η κουζινα της μαμας μου τα ιδια. σκουριασε κ τρυπησε.Στην αρχη δεν το ειχαμε καταλαβει οτι ηταν απο την σοδα αλλα μετα απο συζητησεις με διαφορους τεχνικους κλπ καταλαβαμε πως η σοδα εφταιγε γιατι ειναι πολυ καυστικη.Εβαζα την σοδα που βαζουμε κ στα γλυκα.

Εβιρακι με το καλο να ερθεις !!! Κ πιτα ο Εβιρος?????

Νικο μπραβο στην Χριστινα! Κ νομιζω η λυση μια μια μαγειρεμα θα σας βολεψει απιστευτα κ τους δυο!

Σμουρφιτα μου μην μασας με το παλιοζαχαρο γιατι οσο αγχωνεσαι ανεβαινει περισσοτερο!

Φωτεινη,Αγγελικη,Ιωαννα,Μαρια-Ελπιδα καλημερα !!! Βαγια που χαθηκες παλι? Τζελυ?

Εγω χτες εφτιαξα φασολακια λαδερα κ μια γαλατοπιτα γλυκια.Την τσακισε ο γιος μου!

Σημερα πειτε καμια ιδεα βρε παιδια δεν ξερω τι να μαγειρεψω!!

Καλημέρα μαγειροπαρέα!

Μπάινω στα γρήγορα να σας πω ότι πήζω από χτες και δεν πρόλαβα να διαβάσω νέα σας. Ευελπιστώ να το κάνω σήμερα.

Σήμερα το μενού μας έχει αρακά κοκκινιστό.

Σας φιλώ κι ελπίζω να τα πούμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλως ηρθες Αγγελικουλα!!!

Χαιρομαι που περασατε καλα!!!!!Ειναι τοσο ομορφα εκει πανω!!!Αντε μετο καλο να ξαναπατε και να ζηλευουμε εμεις εδω...χεχεχε!!Φιλια!

Καλώς σας βρήκα κορίτσι! Είναι όντως πολύ ωραία στο χωριό!

Καλώς ήρθες ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου! Πόσο χαίρομαι που πέρασες καλά!! Μπράβο :P

Καλώς σας βρήκα Νίκο!

Κοριτσάρες εγώ μόλις έφαγα λίγο κέικ με μερέντα και τώρα σε λίγο ξεκινάω δουλίτσα. Το χέρι είναι μια χαρά. Πάλι καλά είχα κορτιζονούχο κρέμα με αντιβιωτική δράση και λειτούργησε αμέσως. Τώρα είμαι μια χαρά απλά κάπως κόκκινο το χέρι ακόμα.

Ευτυχώς το ξεπέρασες γρήγορα!

Σήμερα μαγείρεψε η Χριστίνα...κάτι με λαχανικά και ρύζι...δεν...πολυφαγώθηκε :oops: και μετά τα μικρά και εγώ φάγαμε αυγά και ντομάτα. Θέλει λέει να σταματήσει με την διπλωματική και να περνάει περισσότερο καιρό στην κουζίνα για να μαγειρεύει. Οπότε κάνει το διάλειμμα της και εγώ θα μπορέσω να δουλέψω λίγο παραπάνω γιατί τρέχει η δουλειά πολύ και τρέχω να την φτάσω

Θα αλλάξετε για λίγο ρόλους! Το θέμα είναι να τρώτε αυτά που σας μαγειρεύει!

Αγγελική χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα... είδες τι διαφορά κάνει έστω λίγη ώρα ύπνου παραπάνω?:)... αλλά και τα ποτάκια έξω αλλάζουν την διάθεση... και τώρα που θα πάτε τα παιδάκια σας πάνω, θα ξεκουραστείς λίγο από τα πολλά πολλά στο σπίτι!

Όντως! Καταρχήν δεν θα έχω καθημερινό μαγείρεμα! Οι δυό μας βολευόμαστε και με τηγανιτές πατάτες! Είναι και η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας οπότε άντε και μία κόκκινη μακαρονάδα και είμαστε οκ!

:tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...