Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Φωτεινη σε ευχαριστω πολυ!!!Ναι τελειο το μηλοκεικ!!!!Καλο ταξιδι και να περασεις τελεια με την οικογενεια σου!!!!ΚΑλο σ-κ και πολλα φιλια!!!!

Σμουρφιτα να τοκανεις το λαχανορυζο ειναι θρεπτικοτατο,νοστιμοτατο και ευκολο φαγακι!!!Και εγω ζηλευω τα σουτζουκακια!!!Σλουρπ...με πουρε ομως!!!χεχεχε!!!!

Νινακι μου καλησπερα!!!Ζηλευω το χταποδακι σου!Πως βγηκε τελικα!!Αρακα με πατατες και πατατουλες....λεμονατα η κοκκινιστα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κοριτσάρες! Εγω προσπαθώ να συμαζέψω λίγο το γραφείο. Τα κατάφερα αλλά ακόμα παιδεύομαι

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3051.html

ΦΩΤΕΙΝΗ μου καθόλου γριούλα δεν είσαι!! Μια χαρά είσαι. Το περνάς πιο δύσκολα γιατί είσαι μανούλα. Και σε έχουν περισσότερη ανάγκη. Εγώ κακά τα ψέματα κορίτσια, μου λείπανε τα παιδιά, αλλά όλο και γυρνούσα για καμιά μπύρα με φίλους, όλο έκανα κανά χαβαλέ ήμουν και λίγο "ανεξάρτητος" τότε που δεν έιχα γυναίκα και παιδιά μαζί, δεν περνούσα και άσχημα απλά κουραζόμουν αλλά το διασκέδαζα σε όλα αυτά τα ταξίδια! Βέβαια ήμουν και 20αρης. Τώρα δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Η κακομοίρα η Χριστίνα έτρωγε το λούκι. Εσύ που είσαι μανούλα σίγουρα θα δυσκολεύεσαι τόσο πολύ...παιδιά ο μπαμπάς και να λείπει που και που δεν είναι τίποτα (ούτε για τον ίδιο ούτε για τα παιδιά) όταν λείπει η μαμά όμως είναι δύσκολο για όλους. Πραγματικά ΦΩΤΕΙΝΗ ελπίζω να τελειώσει το παίδεμα σύντομα :)

Τζενάκι ξέρεις τι θα σου πω...ΜΑΚΑΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ εύκολα γρήγορα και τα παιδιά τα αγαπάνε! Και μπορείς να κάνεις "παπάδες" με δαύτα! Ένα σωρό παραλλαγές

ΙΩΑΝΝΑ πολύ ζόρι το αφεντικό ε; Κρίμα, γιατί εδώ πρόκειται για τα δεδουλευμένα σου :evil:

ΡΙΚΟΛΑ εγώ λατρεύω την χλωρίνη :mrgreen: ΧΛΩΡΙΝΑΚΙΑΣ! Δεν ξέρω απλά...όταν όλα λάμπουν ξέρεις, πρωί πρωί, καθαρά κρεβάτια το μπάνιο να αστράφτει και αυτή η μυρωδιά χλωρίνης είναι σαν...σφραγίδα ότι όλα είναι λαμπίκον!

ΕΒΙΡΙ περαστικά στην ΕΒΙΡΙΝΑ σου!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ με ακουυυυύςςςςςςςςς;; Αντε να μας έρθεις πάλι!!:P

χαχα ΝΙΝΑ τώρα διάβασα ότι κοψοχόλιασες τον σύζυγο!! :P:p:p Σαν και μένα και εσύ! είμαστε χαβαλέτζιδικη παρέα και εγώ πέρυσι πρωταπριλιά σκόρπιζα το χάος :mrgreen: Εφέτος λόγω πολύς δουλειάς δεν πρόλαβα και με πρόλαβε η ΕΒΙΡΙ :mrgreen:

smurfita μου κοντεύεις ε; Ήθελα να σε ρωτήσω όνομα βρήκατε ή ακόμα στο ψάξιμο;

Κορίτσια η ΕΒΙΡΙ στο μπλογκ έχει πως να κάνεις ψωμί! Λέω αύριο να το επιχειρήσω...άντε να δούμε γιατί το φοβάμαι πολύ το ψωμί πάντα το θεωρούσα πολύ δύσκολο δεν ξέρω γιατί

καλησπερα, σας ψιλοδιαβασα στα πεταχτα,

αχ εχω λιγακι τρεξιμο αυτες τι μερες με μια εκδηλωση για την ομαδα θηλασμου και με τρεχει και το μικρακι μου σε παιδικες χαρες και τα σχετικα.

απο φαγητο σημερα εκανα προβειο κιμα ρολο στο φουρνο.

αχ εχω λιγακι τρεξιμο αυτες τι μερες με μια εκδηλωση για την ομαδα θηλασμου και με τρεχει και το μικρακι μου σε παιδικες χαρες και τα σχετικα.

Μπράβο Μαρία Ελπίδα! Είναι πολύ σημαντικό που συμμετέχεις εκεί! Μπράβο.

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Εγώ σήμερα σηκώθηκα πήγα λαική και σούπερ και επέστρεψα να δουλέψω και να μαγειρέψω. έκαμα πίτσα σήμερα εύκολη γρήγορη και καταναλώθηκε άμεσα. Αφήστε τι έπαθα. Ήθελα να κάνω σοκολατένια λόλιποπς αλλά είχα δουλειά στο γραφείο για την συνέντευξη της εβδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html

οπότε λέω στην Χριστίνα να μου λιώσει κουβερτούρα στον μικροκυμάτων (δεν το κατέχει με το μπεν μαρί :mrgreen:) κ να έρθω να πλάσω τα λολιποπς. Ερχόμενος εγώ η Χριστίνα σκούπιζε με την ηλεκτρική τα δωμάτια, της φωνάζω απ την πόρτα "είναι κρύα η κουβερτούρα;" αυτή άκουσε κάτι άλλο και απαντά "ναι όλα καλά εδώ" πάω και χωρίς να χω το νου μου πλένω τα χέρια μου και χώνω το ένα (πάλι καλά) στο μίγμα...η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΕΚΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΊΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Ετρεξα στο νεροχυτη αλλα το χέρι μου ήταν...χάλια...κόκκινο με φουσκάλες και πόναγεεε...τώρα έβαλα κρέμα με αντιβίωση ακόμα πονάει και δεν μπορώ να το κλείσω...πίκρααα τα μισώ τα ευκαυματάκια της κουζίνας :evil:

Καλησπερα Μαρια Ελπιδα!!!

Αν θες βαλε καποιο λινκ της ομαδας...η στειλε μου πμ.Αθηνα ειστε?

Καλα κανεις και πας οπου σε τρεχει το μικρο σου!!τετιες μερες δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενες!!

ΑΧ βρε Νικο!!!!!Περαστικα!!!!ΕΙναι ατιμα αυτα τα τραυματα κουζινας!!!!

Και εμεις πιτσα εχουμε για βραδυ και για αυριο!!!

Καλο σ-κ σε ολους!!!!

Φιλακια πολλα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μαρια Ελπιδα!!!

Αν θες βαλε καποιο λινκ της ομαδας...η στειλε μου πμ.Αθηνα ειστε?

Καλα κανεις και πας οπου σε τρεχει το μικρο σου!!τετιες μερες δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενες!!

ΑΧ βρε Νικο!!!!!Περαστικα!!!!ΕΙναι ατιμα αυτα τα τραυματα κουζινας!!!!

Και εμεις πιτσα εχουμε για βραδυ και για αυριο!!!

Καλο σ-κ σε ολους!!!!

Φιλακια πολλα!!!!

ευχαριστώ ρικολάκι πάντως κορίτσια να σας πω εδώ ότι αμέσως του ριξα δροσερό νερό και μετά το στέγνωσα και του βάλα κρέμα με αντιβιωτικό και κορτιζόνη που έχω εδώ στο "φραμακείο" μου για ώρα ανάγκης και είναι ΠΟΛΥ καλύτερα. Ρικόλα την πήρες έτοιμη ή την έκανες εσύ; Εγώ σήμερα για να πω την αλήθεια την πήρα κατεψυγμένη δεν προλάβαινα ζύμες κτλ.

ευχαριστώ ρικολάκι πάντως κορίτσια να σας πω εδώ ότι αμέσως του ριξα δροσερό νερό και μετά το στέγνωσα και του βάλα κρέμα με αντιβιωτικό και κορτιζόνη που έχω εδώ στο "φραμακείο" μου για ώρα ανάγκης και είναι ΠΟΛΥ καλύτερα. Ρικόλα την πήρες έτοιμη ή την έκανες εσύ; Εγώ σήμερα για να πω την αλήθεια την πήρα κατεψυγμένη δεν προλάβαινα ζύμες κτλ.

Μου αρεσουν πολυ τα ζυμαρια και την εφτιαξα εγω!!Εκανα μια συνταγη που μου πε η Αγγελικη Η η Φωτεινη(συγνωμη βρε κοριτσια αλλα δε θυμαμαι)...θας σας πω αποτελεσματα!!Παντως ειναι πολυ ελαστικο ζυμαρακι και φουσκωνει τελεια οσες φορες και αν το ζυμωσεις!!

Καλησπέρα σας!!!

Σήμερα το πρόγραμμα είχε πρωινή βολτούλα για καφέ (ο σύζυγος δηλαδή, γιατί εγώ ήπια σοκολάτα) και μετά επιστροφή στο σπίτι. Ευτυχώς είχα κάνει από χθες τα σουντζουκάκια, τα οποία δεν τηγάνισα αλλά τα έψησα πρώτα στο φούρνο και μετά τα έβαλα στη σάλτσα, οπότε σήμερα έφτιαξα λίγο ρύζι για συνοδεία και σαλάτα λάχανο.

Για κάποιο λόγο έχω απίστευτα νεύρα σήμερα και ξύπνησα και αρκετά στεναχωρημένη και δεν μου αρέσει καθόλου!!!:(:(:(

Επίσης θέλω σοκολατογλυκό επειγόντως!!!!!!!!!!! Προχθές μιλούσα με μια φίλη στο facebook και ξεκίνησε να μου λέει για κρέπες, βάφλες και σοκολατίνες και έχω ξελιγωθεί.... δεν τη γλιτώνω τουλάχιστον τη σοκολάτα για σήμερα!

Nίκο χάλια αυτά τα εγκαύματα της κουζίνας! Είναι μη σου τύχει.... Και μια και αναφέρθηκες σε αυτά, την ημέρα που έκανα τις μπριζόλες κατα λάθος ακούμπησα (χαζά) το ταψί που μόλις είχα βγάλει από το φούρνο κι απέκτησα ένα ωραιότατο σημάδι στο χέρι. Διάβασα τη συνέντευξη και ήταν πολύ ενδιαφέορυσα καθώς και το θέμα του βιβλίου. Είναι σημαντικό να κατανοούμε ότι τα παιδιά είναι ξεχωριστοί, ολοκληρωμένοι άνθρωποι με δικό τους χαρακτήρα και δικά τους όνειρα που καλούνται να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητα (ή έστω συνεπικουρικά) από τις επιθυμίες των γονιών τους.

ricola πίτσα; Γιάμι γιάμι!!!! και με σπιτικό ζυμάρι; 1000 γιάμι γιάμι!!!

Μαρία Ελπίδα αν είστε Αθήνα θα ήθελα κι εγώ το λινκ για την ομάδα θηλασμού αν υπάρχει καθότι μέλλουσα μανούλα με ενδιαφέρει!

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε;;;;

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρες! Να ΄μαι και εγώ:PSmurfita, δεν άργησα:tongue: ωραία ήταν σήμερα για βολτούλα... ούτε ζέστη ούτε κρύο... και εγώ πριν από λίγο μαζεύτηκα... ήμουν όλη την ημέρα με την βαπτιστήρα και ξεδώσαμε! τι ενέργεια που έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία (είναι 5 1/2):D... μου έβγαλε το λάδι, αλλά το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο... την λατρεύω! και όσο αφορά την σοκολάτα, μην καταπιέζεσαι! χτύπα επειγόντως μία σοκολάτα! θα σου ανεβάσει και την διάθεση! εμένα μου έφερε χτες ο καλός μου κάτι πολύ σοκολατένιο, γιατί ήξερε ότι δεν ήμουν καθόλου καλά... γυάλισε το μάτι μου μόλις το είδα! και φυσικά έφτιαξε και η διάθεση, τουλάχιστον για λίγο...

Ninaki προσεξε με την σοδα στο φουρνο, εχω τρυπισει κουζινα παλιοτερα ετσι .... με τρομάζεις:| τί εννοείς? πώς τρύπησε?

Αχ βρε κοριτσια ( και αγορι βεβαιως) πειτε καμι αιδεα για φαγητο για αυριο. δουλευει ο αντρας μου κ θα παω εγω με τα παιδια στην προπονηση 11 το πρωι κ θα γυρισουμε καλες 1 ....

Φωτεινη σε ευχαριστω πολυ!!!Ναι τελειο το μηλοκεικ!!!!Καλο ταξιδι και να περασεις τελεια με την οικογενεια σου!!!!ΚΑλο σ-κ και πολλα φιλια!!!!

Σμουρφιτα να τοκανεις το λαχανορυζο ειναι θρεπτικοτατο,νοστιμοτατο και ευκολο φαγακι!!!Και εγω ζηλευω τα σουτζουκακια!!!Σλουρπ...με πουρε ομως!!!χεχεχε!!!!

Νινακι μου καλησπερα!!!Ζηλευω το χταποδακι σου!Πως βγηκε τελικα!!Αρακα με πατατες και πατατουλες....λεμονατα η κοκκινιστα?? το χταποδάκι ήταν καταπληκτικό! γλύψαμε και τα δάκτυλα μας:D... ο αρακάς έγινε κοκκινιστός.

Νίκο περαστικά σου... ελπίζω να έκανε δουλειά η κρέμα... πολύ άσχημα τα εγκαύματα αυτά!...ειδικά όταν είσαι τόσο ανυποψίαστος!

Σήμερα δεν μαγείρεψα... γυρίζοντας από την μικρή, φάγαμε έξω σουβλάκια... κλέφτες θα γίνουν και αυτοί οι άνθρωποι?!:)

Καλό σας Σαββατόβραδο!

Καλησπέρες! Να ΄μαι και εγώ:PSmurfita, δεν άργησα:tongue: ωραία ήταν σήμερα για βολτούλα... ούτε ζέστη ούτε κρύο... και εγώ πριν από λίγο μαζεύτηκα... ήμουν όλη την ημέρα με την βαπτιστήρα και ξεδώσαμε! τι ενέργεια που έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία (είναι 5 1/2):D... μου έβγαλε το λάδι, αλλά το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο... την λατρεύω! και όσο αφορά την σοκολάτα, μην καταπιέζεσαι! χτύπα επειγόντως μία σοκολάτα! θα σου ανεβάσει και την διάθεση! εμένα μου έφερε χτες ο καλός μου κάτι πολύ σοκολατένιο, γιατί ήξερε ότι δεν ήμουν καθόλου καλά... γυάλισε το μάτι μου μόλις το είδα! και φυσικά έφτιαξε και η διάθεση, τουλάχιστον για λίγο...

Νίκο περαστικά σου... ελπίζω να έκανε δουλειά η κρέμα... πολύ άσχημα τα εγκαύματα αυτά!...ειδικά όταν είσαι τόσο ανυποψίαστος!

Σήμερα δεν μαγείρεψα... γυρίζοντας από την μικρή, φάγαμε έξω σουβλάκια... κλέφτες θα γίνουν και αυτοί οι άνθρωποι?!:)

Καλό σας Σαββατόβραδο!

Όχι κούκλα μου δεν άργησες! :-D

Ήταν όντως πολύ ωραία μέρα, μπορεί να είχε συννεφιά αλλά τουλάχιστον δεν έβρεξε και δεν έκανε κρύο. Χαρά που θα πήρε η βαπτιστήρα!!! Όσο για την ενέργεια...ντούρασελ!!!!

Την σοκολάτα τη χτύπησα τελικά...ανελέητα!!! ο σύζυγος μου έταξε προφιτερόλ για αύριο, οπότε με τόση σοκολατοθεραπεία νομίζω ότι θα έχω ανεβασμένη διάθεση για καμιά βδομάδα!

Ωραία τα σουβλάκια και ειδικά όταν τα τρως έξω! και εννοείται ότι δεν θα γίνουν κλέφτες οι άνθρωποι!!! χαχαχα!!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!Καλησπερα κοριτσι!!!

Σήμερα το πρόγραμμα είχε πρωινή βολτούλα για καφέ (ο σύζυγος δηλαδή, γιατί εγώ ήπια σοκολάτα) και μετά επιστροφή στο σπίτι.Τι καλα!!ΕΜεις απο το πρωι ειχαμε κοσμο...ηρθε το πρωι ενας φιλος του αντρα μου απο Θεσ/κη...μετα η πεθερα μου ..και μετα 2 μπαλετοφιλες μου!!!Οποτε δεν βγηκεμα παλι!!!

Ευτυχώς είχα κάνει από χθες τα σουντζουκάκια, τα οποία δεν τηγάνισα αλλά τα έψησα πρώτα στο φούρνο και μετά τα έβαλα στη σάλτσα, οπότε σήμερα έφτιαξα λίγο ρύζι για συνοδεία και σαλάτα λάχανο.Και εγω παντα στο φουρνο τα βαζω!!!

Για κάποιο λόγο έχω απίστευτα νεύρα σήμερα και ξύπνησα και αρκετά στεναχωρημένη και δεν μου αρέσει καθόλου!!!:(:(:(Καταραμενες ορμονες!!!!

Επίσης θέλω σοκολατογλυκό επειγόντως!!!!!!!!!!! Προχθές μιλούσα με μια φίλη στο facebook και ξεκίνησε να μου λέει για κρέπες, βάφλες και σοκολατίνες και έχω ξελιγωθεί.... δεν τη γλιτώνω τουλάχιστον τη σοκολάτα για σήμερα!Και παλι καταραμενες ορμονες!!!!

Nίκο χάλια αυτά τα εγκαύματα της κουζίνας! Είναι μη σου τύχει.... Και μια και αναφέρθηκες σε αυτά, την ημέρα που έκανα τις μπριζόλες κατα λάθος ακούμπησα (χαζά) το ταψί που μόλις είχα βγάλει από το φούρνο κι απέκτησα ένα ωραιότατο σημάδι στο χέρι.Τετοια χαζοεγκαυματα οσα θες εχω!!!

Διάβασα τη συνέντευξη και ήταν πολύ ενδιαφέορυσα καθώς και το θέμα του βιβλίου. Είναι σημαντικό να κατανοούμε ότι τα παιδιά είναι ξεχωριστοί, ολοκληρωμένοι άνθρωποι με δικό τους χαρακτήρα και δικά τους όνειρα που καλούνται να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητα (ή έστω συνεπικουρικά) από τις επιθυμίες των γονιών τους.

ricola πίτσα; Γιάμι γιάμι!!!! και με σπιτικό ζυμάρι; 1000 γιάμι γιάμι!!!Και βγηκε σουπερ!!!!

Μαρία Ελπίδα αν είστε Αθήνα θα ήθελα κι εγώ το λινκ για την ομάδα θηλασμού αν υπάρχει καθότι μέλλουσα μανούλα με ενδιαφέρει!

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε;;;;

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

Καληνυχτα Σμουρφιτακι!

Καλησπέρες! Να ΄μαι και εγώ:PSmurfita, δεν άργησα:tongue: ωραία ήταν σήμερα για βολτούλα... ούτε ζέστη ούτε κρύο... και εγώ πριν από λίγο μαζεύτηκα... ήμουν όλη την ημέρα με την βαπτιστήρα και ξεδώσαμε! τι ενέργεια που έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία (είναι 5 1/2):D... μου έβγαλε το λάδι, αλλά το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο... την λατρεύω! και όσο αφορά την σοκολάτα, μην καταπιέζεσαι! χτύπα επειγόντως μία σοκολάτα! θα σου ανεβάσει και την διάθεση! εμένα μου έφερε χτες ο καλός μου κάτι πολύ σοκολατένιο, γιατί ήξερε ότι δεν ήμουν καθόλου καλά... γυάλισε το μάτι μου μόλις το είδα! και φυσικά έφτιαξε και η διάθεση, τουλάχιστον για λίγο...!

Καλό σας Σαββατόβραδο!

Καλησπερα Νινακι μου!!!

Μιαμ μιαμ!!!Σουβλακια και βαφτιστηρι!!!!Καλα κανατε!!!!!!!

Να ΄μαι κι εγώ!!!!

Μου λείψατε όλοι και όλες πολύ!!!! Διάβασα εν τάχει τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλοι καλά!

Σήμερα έχω φτιάξει μπουκίτσες μοσχαρίσιες κοκκινιστές και σε λίγο θα τηγανίσω πατατούλες! Θα κόψω και μία σαλατουλα με κηπευτικά από τον κήπο της θείας στα Γιάννενα.

Η εβδομάδα μου ήταν αρκετά κουραστική, καθώς ανεβήκαμε κυρίως για δουλειές που αφορούν το σπίτι στο χωριό, αλλά είχαμε και τις χαλαρωτικές στιγμές μας! Επιτέλους επί μία εβδομάδα ξυπνούσα στις 9 το πρωί και όχι στις 7 που ξυπνάω συνήθως! 2 ωρίτσες ύπνου παραπάνω κάνουν τοοοσο μεγάλη διαφορά! Πήγαμε και 3 βραδάκια για μπυρίτσα εγώ και τσιπουράκι ο άντρας μου. Καλά ήταν, ξέσκασα και άλλαξα παραστάσεις!

Τώρα η επόμενη εξόρμηση στο χωριό θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα ανεβάσουμε τα παιδιά για τις πασχαλινές διακοπές τους. Θα μείνουν εκει με την γιαγιά τους κι εμείς θα πάμε ξανά την μεγάλη Πέμπτη.

Νίκο ελπίζω το χέρι σου να είναι ήδη καλύτερα! Μία φορά εγώ είχα βάλει να βράσει νερό για να φτιάξω μακαρόνια και μόλις ήταν ετοιμο αφηρημένη προφανώς βούτηξα το χέρι μου μέσα στην κατσαρόλα! Ευτυχώς δεν με έκαψε πολύ και γλύτωσα τους πόνους!

Εβιράκι είδα την έκανες την πλακίτσα σου την πρωταπριλιάτικη! Και του χρόνου!

Τζενάκι η πατρίδα σου, κατά το ήμιση, είναι ονειρεμένη αυτή την εποχή!

Φωτεινούλα πλησιάζει ο καιρός που θα υποδεχτείς την οικογένεια στο νησί! Τι καλά!

Μαρία Ελπίδα με γειά το ποδήλατο της ζουζούνας σου!

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας! Συγγνώμη που δεν σχολιάζω αλλά γράψατε τόσα πολλά μέσα στην εβδομάδα που δεν συγκράτησα άλλα! Θα επανορθώσω τις επόμενες μέρες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Να ΄μαι κι εγώ!!!!

Μου λείψατε όλοι και όλες πολύ!!!! Διάβασα εν τάχει τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλοι καλά!

Σήμερα έχω φτιάξει μπουκίτσες μοσχαρίσιες κοκκινιστές και σε λίγο θα τηγανίσω πατατούλες! Θα κόψω και μία σαλατουλα με κηπευτικά από τον κήπο της θείας στα Γιάννενα.

Η εβδομάδα μου ήταν αρκετά κουραστική, καθώς ανεβήκαμε κυρίως για δουλειές που αφορούν το σπίτι στο χωριό, αλλά είχαμε και τις χαλαρωτικές στιγμές μας! Επιτέλους επί μία εβδομάδα ξυπνούσα στις 9 το πρωί και όχι στις 7 που ξυπνάω συνήθως! 2 ωρίτσες ύπνου παραπάνω κάνουν τοοοσο μεγάλη διαφορά! Πήγαμε και 3 βραδάκια για μπυρίτσα εγώ και τσιπουράκι ο άντρας μου. Καλά ήταν, ξέσκασα και άλλαξα παραστάσεις!

Τώρα η επόμενη εξόρμηση στο χωριό θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα ανεβάσουμε τα παιδιά για τις πασχαλινές διακοπές τους. Θα μείνουν εκει με την γιαγιά τους κι εμείς θα πάμε ξανά την μεγάλη Πέμπτη.

Νίκο ελπίζω το χέρι σου να είναι ήδη καλύτερα! Μία φορά εγώ είχα βάλει να βράσει νερό για να φτιάξω μακαρόνια και μόλις ήταν ετοιμο αφηρημένη προφανώς βούτηξα το χέρι μου μέσα στην κατσαρόλα! Ευτυχώς δεν με έκαψε πολύ και γλύτωσα τους πόνους!

Εβιράκι είδα την έκανες την πλακίτσα σου την πρωταπριλιάτικη! Και του χρόνου!

Τζενάκι η πατρίδα σου, κατά το ήμιση, είναι ονειρεμένη αυτή την εποχή!

Φωτεινούλα πλησιάζει ο καιρός που θα υποδεχτείς την οικογένεια στο νησί! Τι καλά!

Μαρία Ελπίδα με γειά το ποδήλατο της ζουζούνας σου!

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας! Συγγνώμη που δεν σχολιάζω αλλά γράψατε τόσα πολλά μέσα στην εβδομάδα που δεν συγκράτησα άλλα! Θα επανορθώσω τις επόμενες μέρες!

Καλως ηρθες Αγγελικουλα!!!

Χαιρομαι που περασατε καλα!!!!!Ειναι τοσο ομορφα εκει πανω!!!Αντε μετο καλο να ξαναπατε και να ζηλευουμε εμεις εδω...χεχεχε!!Φιλια!

Καλώς ήρθες ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου! Πόσο χαίρομαι που πέρασες καλά!! Μπράβο :P

Κοριτσάρες εγώ μόλις έφαγα λίγο κέικ με μερέντα και τώρα σε λίγο ξεκινάω δουλίτσα. Το χέρι είναι μια χαρά. Πάλι καλά είχα κορτιζονούχο κρέμα με αντιβιωτική δράση και λειτούργησε αμέσως. Τώρα είμαι μια χαρά απλά κάπως κόκκινο το χέρι ακόμα. Σήμερα μαγείρεψε η Χριστίνα...κάτι με λαχανικά και ρύζι...δεν...πολυφαγώθηκε :oops: και μετά τα μικρά και εγώ φάγαμε αυγά και ντομάτα. Θέλει λέει να σταματήσει με την διπλωματική και να περνάει περισσότερο καιρό στην κουζίνα για να μαγειρεύει. Οπότε κάνει το διάλειμμα της και εγώ θα μπορέσω να δουλέψω λίγο παραπάνω γιατί τρέχει η δουλειά πολύ και τρέχω να την φτάσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...