Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρες!!:P

Σούπερ μέρα και σήμερα και φυσικά έκανα την κλασική κηπουρική μου, πριν μπω στην κουζίνα:D.. παιδιά αυτό με την κηπουρική το απόκτησα τα τελευταία 2 χρόνια... λόγω αναδουλειάς και γιατί είναι ωραία να κάθεσαι έξω και να απολαμβάνεις το πράσινο, ειδικά όταν έχεις κοπιάσει ο ίδιος!

Νίκο τι πακέτο τράβαγες τότε! απίστευτα δρομολόγια! αλλά είδες όταν το κάνεις για καλό λόγο, πόση δύναμη βρίσκεις! έτσι πιστεύω και η Φωτεινή, να αντλεί δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον, για την οικογένεια της... εξάλλου είναι και όμορφο το νησί της!

Ricola σου άρχισε τα νούμερα ο μικρός? κουράγιο! αλλά αφού η βόλτα τον κοιμίζει, καλό είναι αυτό.... φτάνει μη σε παίρνει ο ύπνος και σένα από το ξενύχτι:)Αλήθεια, πού είναι η Jellyfishch και η Αρετη?... αναρωτιέμαι και εγώ.

ioanna81 γιατί τέτοια κέφια? λόγω της κατάστασης στη δουλειά?:?

Εγώ μόλις έκανα κυμά το κοτόπουλο και το χοιρινό, που πήρα χτες και μαγείρεψα τον κυμά για το παστίτσιο, που θα κάνω την Κυριακή τελικά και μπιφτέκια για την κατάψυξη, επίσης...δεν ξέρω εσείς, αλλά πλέον αγοράζω κρέας και φτιάχνω μόνη μου τον κυμά με την κυμαδομηχανή... δεν έχω εμπιστοσύνη στους χασάπηδες.... μέσα στον κάδο μπορούν άνετα να έχουν ήδη βάλει άλλο κρέας ή λίπος που θέλουν να ξεφορτωθούν.

Μετά την ενασχόληση με τα κρέατα, έκανα με χλωρίνη όλα τα σκεύη που χρησιμοποίησα καθώς και τον νεροχύτη.... λέτε να είμαι υπερβολική?;)... αυτά που ακούω με την σαλμονέλα, με τρομάζουν λίγο.

Όσο αφορά το φαί, θα κάνω κοτόπουλο με πιπεριές σβησμένο με μουστάρδα και λεμόνι και συνοδεία ένα ρυζάκι.

Ωραιο φαγακι θα κανεις! Κι εγω με τον κιμα εχω ενα θεμα, σιχαινομαι και πραγματικα δεν ξερεις τι βαζουν. Μια χαρα μου φαινεται που τον κανεις μονη σου!

Τα κεφια ειναι λογω δουλειας, αφραγκιας και πολλων απληρωτων λογαριασμων. Εχτες εφαγα μια ακομα κοροιδια απο το αφεντικο μου και μ εχει πειραξει. Του ειπα οτι θελω λεφτα κι αν τελικα μπορει να κανει κατι γιατι ζηταω ενα μηνα τωρα και μου ειπε οτι πηρα την περασμενη βδομαδα(αυτα που ειχα παρει απο το ταμειο), του ειπα πως επαθα βλαβη και τα χρειαστηκα αμεσα και ηταν μονο 200 και μου λεει κατσε να παρω να ειδοποιησηω να σου βαλουν. Σηκωνει το τηλ να παρει κι εγω φευγω. Σκεφτομαι τι γελιο θα εκανε μετα που απλως το εκλεισε χωρις να παρει κανεναν και φυσικα λεφτα δεν ειδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα παιδια τι κανετε?

Ιωαννα μου σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσακι. με το δικιο σου να εισαι εστσι με ολα αυτα που σου συμβαινουν...Υπομονη κ για ολους εχει ο Θεος,εχε τα ματια σου ανοιχτα κ δεν θα πας χαμενη.

Νινακι πολυ καλα κανεις κ κοβεις μονη σου κιμαδες,πλεον δεν εχει κανενας εμπιστοσυνη.καλα κανεις κ χλωρινιαζεις η σαλμονελα ειναι υπουλη κ το κοτοπουλο ειναι το Ν1 υποπτο.Πολυ ωραιο φαγακι εκανες!!! θα το κανω κ εγω συντομα!!

Σμουρφιτα περναει ο καιρος σιγα σιγα ε? αντε λιγο εμεινε ακομα!! μια χαρα βολευτηκατε με τα χτεσινα , γλιτωσες κ το μαγειρεμα.

Φωτεινη μου τι ταλαιπωρια περνας κ εσυ καημενο μου! Λιιιιιγο ακομα εμεινε ομως κ θα ησυχασεις μετα!!!

Νικο μονο που διαβασα τι περναγες φανταρος φρικαρα!!!! κανε μωρε κατι γρηγορο να τελειωνει η υποθεση.

Ρικολακι αρχισε τα τερτιπια ο μικρος? μην σε αγχωνει συντομα θα ξαναγυρισει στις παλιες καλες συνηθειες! Ωραια κ τα μπιφτεκακια! Τα αναμεικτα λαχανικα εμενα μου αρεσουν πολυ με ρυζι.Βαζω κ μανιταρια φετες μεσα τελεια!

Εβιρακι με γαλα σογιας οτ εκανες το γαλακτομπουρεκο? ενδιαφερον!!!

Εγω για σημερα μαγειρεψα απλο κ ταπεινο αρακα με κοκκινη σαλτσα,πατατες κ καροτα.

Εφτιαξα κ ενα αυκολο γλυκο αυτο του ψυγειου με μπισκοτα πτι μπερ κρεμα κ ζελε φραουλα.

Για αυριο ο λαος θελει μακαρονια με σαλτσα, ευκολο κ γρηγορο !!

Καλησπέρα σε όλους σας.

Έφτιαξα κοτόσουπα βελουτέ (επειδή η Εβιρίνα έχει μπούκωμα και λίγο το λαιμό της) και για μας τους μεγάλους σουπιές και πατάτες τηγανητές.

και του χρόνου;...τι εννοείς;...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΒΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ! Και με κοψοχόλιασες!!!!!!!!! Θα δεις στο κρατάω και του χρόνου θα δεις :twisted::twisted::twisted: χαχαχα καλά λέω εγώ ότι είσαι αλάνι μεγάλο. χαχα

χαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα σαν την δικιά μου που πριν μας σουταρει στον δρόμο όταν μαγείρευε έκανε μισό κοτόπουλο και ένα πιάτο πατάτες τηγανητές για να φάμε 2 άντρες 2 γυναίκες και 1 παιδί...

Και περίσσευε κιόλας;

Εβιρακι και του χρονου!!!Μας τη εφερες μπιγκ ταιμ που λενε και στο χωριο σας!!!!

Ξέρεις Κρητιικά;

Οσο για το μπαλετο...ποτε δεν ειναι αργα!!!!Μπορεις να βρεις σχολη κοντα σου και να πας και τωρα!!

Τι ώρα είναι προλαβαίνω; :D:D:D:D:D:D

Εβιρακι ξεσκονιζω το μπλογκ σου και παιρνω ιδεες. Τι καλά.

Φωτεινή μου σ' ευχαριστώ, χαίρομαι που μπορώ να φανώ χρήσιμη.

Διαβαζα προχτες ενα δημοσιευμα στο ιντερνετ για τη ζεα και σε θυμηθηκα που το ειχες αναφερει πολυ πιο πριν οταν ειχε φτιαξει η Τζενη ψωμακι με ζεα. Εισαι κανονικος θησαυρος.

Όχι εγώ.....η κουζίνα.

Σημερα εχει περισσεψει φαγητο απο χτες και δεν μαγειρευω για αυριο αφου -μαντεψτε- ταξιδευω (τι πρωτοτυπο).

Καλό ταξίδι να έχεις.

Ελπιζω να ειναι το προτελευταιο απανωτο ταξιδι και να καταφερω να τους φερω εδω την επόμενη φορα γιατι αρχιζω και τα παιζω συνεχεια στους δρομους, στις θαλασσες και στον αερα!

Μόνο εσύ ξέρεις τι τραβάς μ' αυτά τα πέρα δώθε.

Φιλια

Ρικολα, Τζενυ, Εβιρι, Νινα τι κανετε?

Εγώ καλά είμαι Ιωάννα μου, αλλά θα προτιμούσα να ήσουν κι εσύ το ίδιο.

Δεν έχω ακόμα αποφασίσει τι θα κάνω και η ώρα περνάει...έχω κάτι μπριζόλες αλλά τώρα είναι πάγος οπότε δεν θα μου ξεπαγώσουν μέχρι τις 2

Νίκο να ξέρεις για την επόμενη φορά, αφού τώρα πέρασε η ώρα τους, όταν θα χρειαστεί να ξεπαγώσεις βιαστικά κρέας ή ψάρι να το βάλεις σε μια λεκάνη με νερό της βρύσης και αν το αλλάζεις κάθε 15' περίπου θα ξεπαγώσει πολύ γρήγορα. Μέσα σε 1 ώρα θα είναι έτοιμο για μαγείρεμα.

Ξεκίνουσα από Ορεστιάδα, πήγαινα Θεσσαλονίκη.... Μετά έπερνα κτελ πήγαινα Κοζάνη.... Επεστρεφα Θεσσ. Επιστρέφοντας έπαιρνα αεροπλάνο να κατέβω Πελοπόννησο....Μετά ανέβαινα Θεσσ..... και μετά αποχαιρετισμός και επιστροφή

Απορώ πώς οι αεροπορικές και σιδηροδρομικές εταιρείες παρουσιάζουν ελλείμματα με τόση κατανάλωση σε εισιτήρια που τους έκανες!!!!!!!!!!!!!!

στο στρατόπεδο με αυτά τα υπέροχα κρεβάτια που ξάπλωνε ο απο πάνω σου και πέφτανε κοριοί στο πρόσωπο σου. ΘΕΕ ΜΟΥ.

Σαν να βλέπω βιντεοταινία της δεκαετίας '80. χαχαχαχαχα

παιδιά αυτό με την κηπουρική το απόκτησα τα τελευταία 2 χρόνια... λόγω αναδουλειάς και γιατί είναι ωραία να κάθεσαι έξω και να απολαμβάνεις το πράσινο, ειδικά όταν έχεις κοπιάσει ο ίδιος!

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!!!

δεν ξέρω εσείς, αλλά πλέον αγοράζω κρέας και φτιάχνω μόνη μου τον κυμά με την κυμαδομηχανή... δεν έχω εμπιστοσύνη στους χασάπηδες.... μέσα στον κάδο μπορούν άνετα να έχουν ήδη βάλει άλλο κρέας ή λίπος που θέλουν να ξεφορτωθούν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά και σε κανέναν. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι κάνεις την καλύτερη δουλειά. Φυσικά, τέτοια μηχανή χρειάζεται και για όσους βρίσκουν καθαρό αγνό κρέας από το χωριό και το φέρνουν στην Αθήνα, οπότε δεν έχουν πού να το κόψουν.

Μετά την ενασχόληση με τα κρέατα, έκανα με χλωρίνη όλα τα σκεύη που χρησιμοποίησα καθώς και τον νεροχύτη.... λέτε να είμαι υπερβολική?;)... αυτά που ακούω με την σαλμονέλα, με τρομάζουν λίγο.

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική, αντιθέτως είσαι προσεκτική όσο πρέπει.

Όσο αφορά το φαί, θα κάνω κοτόπουλο με πιπεριές σβησμένο με μουστάρδα και λεμόνι και συνοδεία ένα ρυζάκι.

Πολύ ωραίο φαγητό.

Κ

Εβιρι δεν το συζητώ, μας κοψοχόλιασες τους νέους εδώ!!!! Είσαι το κάτι άλλο!!!

χαχαχαχαχα

Τα κεφια ειναι λογω δουλειας, αφραγκιας και πολλων απληρωτων λογαριασμων.

Εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Εβιρακι με γαλα σογιας οτ εκανες το γαλακτομπουρεκο? ενδιαφερον!!!

Ναι Τζένη μου με γάλα σόγιας κι έγινε πολύ νόστιμο πολύ κοντά στη γεύση του αρτίσιμου.

Εφτιαξα κ ενα αυκολο γλυκο αυτο του ψυγειου με μπισκοτα πτι μπερ κρεμα κ ζελε φραουλα.

Εύκολο και νόστιμο γλυκό.

Καλησπερα παρεακι!!!!!

Σημερα ειχαμε και παλι μπιφτεκακια με ρυζι με αναμεικτα!Εκανα και ενα μμηλοκεικ και παλι(εχει φερει η πεθερα μου τοσα μηλα λες και ειμαστε 10μελης οικογενεια).Και τωρα φτιαχνω λαχανορυζο για αυριο μεθαυριο!!!

Ο μικρος και παλι αλλαξε προγραμμα(καθε μερα μαζι του τελικα ειναι και διαφορετικη...κιντερ εκπληξη)και το βραδυ κοιμηθηκαμε μια χαρα!!!

Ααααα εχω ξεχασει να σας πω πως απο τη προηγουμενη βδομαδα χαμογελαμε και με το παραπανω κανονικα!!!Κυριως με τον μπαμπα μας που γινεται Γκιοζακος!!!!!

Ιωαννακιμου υπομονη κοριτσι μου!!!(ποσο θα μου πεις και θα χεις και δικιο)Προσπαθησε ναμ η σε περνει απο κατω!!!!Παντως πολυ ξεφτιλας το αφεντικο!!!

Νινακι καθολου υπερβολικη δε σε βρισκω!Εγω περναω τα παντα με ξυδι και το αφηνω αρκετη ωρα πριν το ξεπλυνω και χλωρινη βεβαια σε επιφανειες και νεροχυτη...τωρα με τον μικρο ομως προσπαθω να την ελλατωσω!

Αληθεια μανουλες με τι καθαριζετε το σπιτι σας???

Σμουρφιτακι μου...τα πρωτα πλυντηρια πριν ερθει το μικρο...χεχεχε.περιμενα πως και πως να τα πλυνω να στεγνωσουν να του τα σιδερωσω...και τωρα γεμιζουν τσακ μπαμ και δε τ α προλαβαινω!!!!Αχαχαχα!!!

Τζενακι τι ωραια ιδεα τα μανιταρια στο ρυζακι με τα αναμεικτα???/Θα το κανω την επομενη!!!Ευχαριστωωωω!!!!

Εβιρακι προλαβαινεις προλαβαινεις!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε ολους!!!Καλο βραδυ να εχουμε!!!!

Καλησπερα παρεακι!!!!!

Σημερα ειχαμε και παλι μπιφτεκακια με ρυζι με αναμεικτα!Εκανα και ενα μμηλοκεικ και παλι(εχει φερει η πεθερα μου τοσα μηλα λες και ειμαστε 10μελης οικογενεια).Και τωρα φτιαχνω λαχανορυζο για αυριο μεθαυριο!!!

Ο μικρος και παλι αλλαξε προγραμμα(καθε μερα μαζι του τελικα ειναι και διαφορετικη...κιντερ εκπληξη)και το βραδυ κοιμηθηκαμε μια χαρα!!!

Ααααα εχω ξεχασει να σας πω πως απο τη προηγουμενη βδομαδα χαμογελαμε και με το παραπανω κανονικα!!!Κυριως με τον μπαμπα μας που γινεται Γκιοζακος!!!!!

Ιωαννακιμου υπομονη κοριτσι μου!!!(ποσο θα μου πεις και θα χεις και δικιο)Προσπαθησε ναμ η σε περνει απο κατω!!!!Παντως πολυ ξεφτιλας το αφεντικο!!!

Νινακι καθολου υπερβολικη δε σε βρισκω!Εγω περναω τα παντα με ξυδι και το αφηνω αρκετη ωρα πριν το ξεπλυνω και χλωρινη βεβαια σε επιφανειες και νεροχυτη...τωρα με τον μικρο ομως προσπαθω να την ελλατωσω!

Αληθεια μανουλες με τι καθαριζετε το σπιτι σας???

Σμουρφιτακι μου...τα πρωτα πλυντηρια πριν ερθει το μικρο...χεχεχε.περιμενα πως και πως να τα πλυνω να στεγνωσουν να του τα σιδερωσω...και τωρα γεμιζουν τσακ μπαμ και δε τ α προλαβαινω!!!!Αχαχαχα!!!

Τζενακι τι ωραια ιδεα τα μανιταρια στο ρυζακι με τα αναμεικτα???/Θα το κανω την επομενη!!!Ευχαριστωωωω!!!!

Εβιρακι προλαβαινεις προλαβαινεις!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε ολους!!!Καλο βραδυ να εχουμε!!!!

Καλημερα σας!!!!!

Δεν ειναι απολαυσει οταν χαμογελανε?

Θυμαμαι οταν ηταν κι εμενα τοσο μικρουλης ενα βραδυ αφου ηπιε το γαλατακι του και τον ειχα αγκαλια να ρευτει παιρνει το υφος της απολαυσης και σκαει ενα χαμογελο, ελιωσα. Ηταν το πρωτο του χαμογελο και δεν ηταν ουτε ενος μηνα. Ηταν τοσο χαμογελαστος και εξακολουθει να ειναι.

Στο σπιτι εχω κοψει τα πολλα απορρυπαντικα λογω παιδιου, κυριαρχει το ξυδι και στο μπανιο βαζω dettol που μυριζει πρασινο μηλο, ουτε εγω δεν αντεχω την χλωρινη. Σε σπανιες περιπτωσεις που λειπει το παιδι μπορει να σφουγγαρισω με χλωρινη και καμμια φορα βαζω και στο νεροχυτη για να φυγουν τυχον λεκεδες

Διαφημίσεις

καλημερα παιδια τι κανετε?

Αχ Εβιρακι μου τι ωραιες που ειναι οι σουπιες!!! μμμμ γεια στα χερια σου!!

ρικολακι το πετυχες το μηλοκεικ? εγω το εχω σταματησει το λαχανο εδω κ κανα μηνα περιπου τοβαρεθηκα νομιζω ολο το χειμωνα.... Ναι να τα δοκιμασεις τα αναμεικτα με ρυζι κ μανιταρια ειναι ωραια!!!

Κοριτσια εγω δυστυχως την χλωρινη την χρησιμοποιω πολυ στην κουζινα κ στο μπανιο.Εχω στην κουζινα νεροχυτη ασπρο που οτι κ να ριξεις μεσα βαφει κ δεν βγαινει με τιποτα οσο κ αν τριψεις αν δεν ριξεις χλωρινη.

Κ στο μπανιο επισης βαζω, ειδικα τωρα που ειμαστε κ μαζεμενοι σπιτι ..

Απο φαγακι σημερα απλη κ ταπεινη μακαροναδα με σαλτσα κ λιγο τουρλου για το μικρο.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Παρασκευη σημερα!

Ρικολα θα ξεκινησω απο σενα σημερα! Πάντα έτσι χαμογελαστος να ειναι στη ζωη του! Όπως κι η Ιωαννα ετσι κι εγω θυμαμαι τα πρωτα τους χαμογελα! Ειναι απο τις ωραιοτερες στιγμες! Ωραιο το μηλοκεικ;

Ιωαννα μου μακαρι να μπορουσα να πατησω ενα κουμπι και να αλλαξουν ολα. Τραβας λουκι το ξερω και το καταλαβαινω. Προσεξε μην παθεις τιποτα απο τη στενοχωρια.

Εβιρακι εισαι κι εσυ θησαυρος. Οι σουπιες ειναι αγαπημενο φαγητο (γενικα τα θαλασσινα μου αρεσουν πολύ).

Νικο εφαγες κι εσυ λουκι... Εμπειριες ειναι ολα. Απλα εγω ειμαι λιγο γριουλα και κουραζομαι ευκολοτερα φαινεται:tongue:

Τζενη μου αρεσει που δεν λειπει το σπιτικο γλυκακι απο το σπιτι σου! Πως εισαι; Αντεχεις;

Νινα καλά κανεις και πηρες κιμαδομηχανη. Και για την καθαριοτητα κανεις καλά. Κυριως το κοτοπουλο ειναι πολύ επικινδυνο για σαλμονελα. Τα μπιφτεκαι κοτοπουλου γινονται εξισου ωραια με τα κανονικα; Βαζεις τα ιδια υλικα μεσα;

Με το μονο που ασχοληθηκα οσον αφορα τη μαγειρικη ειναι που παρηγγειλα το αρνακι του Πασχα;). Κουραστηκααα. Χτες εβαζα τις ασφαλειες στα ντουλαπια της κουζινας για το μικρο μου ζιζανιο γιατι αν περιμενα απο τους αντρες της οικογενειας ο μικρος θα πηγαινε πρωτα φανταρος!

Φιλια και καλό ΣΚ (δεν ξερω αν θα προλάβω να μπω)

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινη καλη σου μερα! Καλο ταξιδι να εχεις και να περασεις ομορφα με την οικογενεια σου!

Τζενη πως τα πας με τη νυφη σου? Θα κατσει πολυ ακομα?

Νινα ειναι μεγαλη η κιμαδομηχανη?

Εμεις σημερα θα φαμε φακες!

Καλο ταξιδι Φωτεινουλα!!! Προσπαθω να την παλεψω κοριτσακι.. πολυ κουραση ..

Ιωαννα υπομονη κανω !!! φαγητα εξτρα δεν ξανακανω εννοειται!!! Θα κατσει μεχρι να γεννησει 2 βδομαδες μπορει κ 3.

Φωτεινη εγω τα κοτομπιφτεκια τα κανω ως εξης:

1 κιλο κιμα

1 αυγο μεγαλο

1 τριμμενο κρεμμυδι

1 ντοματα τριμμενη

2 φετες ψωμι μουσκεμενο κ τριμμενο

φρυγανια τριμμενη

μαιντανο-δυοσμο

1 κουταλια μουσταρδα

αλατι-πιπερι-ριγανη

1-2 κουταλιες λαδι

γινονται πολυ αφρατα κ νοστιμα !

Καλημέρα!!!

Φωτεινή καλό ταξίδι! Εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ καλά και όμορφα με την οικογένεια!!!

Τζένη η αλήθεια είναι ότι με βόλεψε που είχα περισσότερη ποσότητα από φαγητό και δεν ασχολήθηκα με το μαγείρεμα. Ελπίζω να περάσεις κι εσύ ένα όμορφο και γλυκό Σαββατοκύριακο χωρίς να σε φάει η κουζίνα!

Ρικολα ο μικρός αλλάζει πρόγραμμα για να μη βαριέστε! :tongue::tongue::tongue: Λαχανόρυζο ε; Μου αρέσει πολύ αν και δεν το έχω φτιάξει ποτέ, κάποια στιγμη θα το δοκιμάσω.

Ιωάννα μακάρι να μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση στη δουλειά σου και να ήταν καλύτερες οι συνθήκες... θα βλέπεις όμως το χαμογελαστό μουτράκι του μικρού σου και θα τα ξεχνάς όλα (όσο γίνεται!). Τέλειες οι φακές!

Εβιρι περαστικά στη μικρούλα σου! ελπίζω να προλάβατε το κρυωματάκι αν και η κοτόσουπα της μαμάς είναι πάντα θεραπευτική!!!

Για σήμερα το μενού έχει αρακά με ντοματούλα και θα βγάλω αργότερα να ξεπαγώσω κιμά ώστε να κάνω σουτζουκάκια για το ΣΚ.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα υπομονη κανω !!! φαγητα εξτρα δεν ξανακανω εννοειται!!! Θα κατσει μεχρι να γεννησει 2 βδομαδες μπορει κ 3.

1 κιλο κιμα

1 αυγο μεγαλο

1 τριμμενο κρεμμυδι

1 ντοματα τριμμενη

φρυγανια τριμμενη

μαιντανο-δυοσμο

1 κουταλια μουσταρδα

αλατι-πιπερι-ριγανη

1-2 κουταλιες λαδι

πολυ καλη η συνταγη, νοστιμοτατα θα βγαινουν

Καλημέρα!!!

Φωτεινή καλό ταξίδι! Εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ καλά και όμορφα με την οικογένεια!!!

Τζένη η αλήθεια είναι ότι με βόλεψε που είχα περισσότερη ποσότητα από φαγητό και δεν ασχολήθηκα με το μαγείρεμα. Ελπίζω να περάσεις κι εσύ ένα όμορφο και γλυκό Σαββατοκύριακο χωρίς να σε φάει η κουζίνα!

Ρικολα ο μικρός αλλάζει πρόγραμμα για να μη βαριέστε! :tongue::tongue::tongue: Λαχανόρυζο ε; Μου αρέσει πολύ αν και δεν το έχω φτιάξει ποτέ, κάποια στιγμη θα το δοκιμάσω.

Ιωάννα μακάρι να μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση στη δουλειά σου και να ήταν καλύτερες οι συνθήκες... θα βλέπεις όμως το χαμογελαστό μουτράκι του μικρού σου και θα τα ξεχνάς όλα (όσο γίνεται!). Τέλειες οι φακές!

Εβιρι περαστικά στη μικρούλα σου! ελπίζω να προλάβατε το κρυωματάκι αν και η κοτόσουπα της μαμάς είναι πάντα θεραπευτική!!!

Για σήμερα το μενού έχει αρακά με ντοματούλα και θα βγάλω αργότερα να ξεπαγώσω κιμά ώστε να κάνω σουτζουκάκια για το ΣΚ.

Μια χαρα ο αρακας αλλα μαλλον θα ζηλεψω τα σουτζουκακια!!!

Καλημέρα παρείτσα:tongue:

Μόλις έβρασα το χταπόδι στην χύτρα και περιμένω να κρυώσει για να το κόψω και να το βάλω στο λαδόξυδο, όπως έκανε και η genny... ανυπομονώ να το δοκιμάσω... ευχαριστώ φιλενάδα για την ιδέα!

Φωτεινη καλη σου μερα! Καλο ταξιδι να εχεις και να περασεις ομορφα με την οικογενεια σου!

Τζενη πως τα πας με τη νυφη σου? Θα κατσει πολυ ακομα?

Νινα ειναι μεγαλη η κιμαδομηχανη? όχι δεν είναι... είναι σαν μία μεσαία χύτρα... την έχω πάρει εδώ και 3 χρόνια, αλλά κατά καιρούς την αφήνω στην άκρη... απλά θέλει να κόβεις μικρά κομμάτια το κρέας και να μην έχει πολύ λίπος, γιατί κολλάει... πιστεύω ότι αξίζει η αγορά της!

Εμεις σημερα θα φαμε φακες!

1 κιλο κιμα

1 αυγο μεγαλο

1 τριμμενο κρεμμυδι

1 ντοματα τριμμενη

φρυγανια τριμμενη

μαιντανο-δυοσμο

1 κουταλια μουσταρδα

αλατι-πιπερι-ριγανη

1-2 κουταλιες λαδι

εγώ πρώτη φορά έκανα με κοτόπουλο, αλλά τα έκανα ίδια όπως και εσύ... δηλαδή την κλασσική συνταγή.

ricola μέσα στο μυαλό μου ήσουν... και εγώ αναρωτιέμαι πολλές φορές ποιός είναι ο σωστός τρόπος καθαριότητας του σπιτιού... τελευταία έχω διαβάσει ότι το ξύδι, το λεμόνι και η σόδα, σε κάποιους συνδυασμούς είναι πολύ καλά και αξιόπιστα για αυτό το θέμα... για αυτό άρχισα να βάζω ξύδι μέσα στο καθαριστικό του πατώματος και χλωρίνη βάζω μόνο στην τουαλέτα... τον φούρνο για παράδειγμα τον καθάρισα με μία πάστα που έφτιαξα από σόδα και νερό, την άπλωσα παντού και ψέκαζα κάθε λίγο για να μη στεγνώσει... τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν!

Σήμερα λέω να κάνω και εγώ αρακά με καλαμπόκι και πατάτες...και φυσικά το χταποδάκι σαν μεζεδάκι:P

Καλή συνέχεια σε όλους!

Ninaki προσεξε με την σοδα στο φουρνο, εχω τρυπισει κουζινα παλιοτερα ετσι ....

Αχ βρε κοριτσια ( και αγορι βεβαιως) πειτε καμι αιδεα για φαγητο για αυριο. δουλευει ο αντρας μου κ θα παω εγω με τα παιδια στην προπονηση 11 το πρωι κ θα γυρισουμε καλες 1 ....

ioanna81[/b];2296168]Καλημερα σας!!!!!

Δεν ειναι απολαυσει οταν χαμογελανε?

Θυμαμαι οταν ηταν κι εμενα τοσο μικρουλης ενα βραδυ αφου ηπιε το γαλατακι του και τον ειχα αγκαλια να ρευτει παιρνει το υφος της απολαυσης και σκαει ενα χαμογελο, ελιωσα. Ηταν το πρωτο του χαμογελο και δεν ηταν ουτε ενος μηνα. Ηταν τοσο χαμογελαστος και εξακολουθει να ειναι.

Στο σπιτι εχω κοψει τα πολλα απορρυπαντικα λογω παιδιου, κυριαρχει το ξυδι και στο μπανιο βαζω dettol που μυριζει πρασινο μηλο, ουτε εγω δεν αντεχω την χλωρινη. Σε σπανιες περιπτωσεις που λειπει το παιδι μπορει να σφουγγαρισω με χλωρινη και καμμια φορα βαζω και στο νεροχυτη για να φυγουν τυχον λεκεδες

Καλησπερα Ιωαννακι!!!

Προ εγκυμοσυνης χλωρινη αγαπη μου!!!Τηνεβαζα παντου...οσο ημουν εγκυος την εβαζα μονο σ εμεγαλη αναγκη και παντα με ανοιχτο παραθυρο και γαντια και το μπανιο το εκανε ο αντρας μου!!!Και τωρα με το μωρο εχω προβληματιστει περισσοτερο για αυτο και ζηταω τη γνωμη σας!!!Ντετολ για τις επιφανειες πλανετ για το πατωμα και στη λεκανη χλωρινη!!!Στη κουζινα ξυδι και σοδα!Αλλα ακομα νομιζω πως σαν τη χλωρινη τιποτα δεν καθαριζει!!!

Οχι απλα απολαυση οταν γελανε...!!!!Λιωνωωωωω!!!!

]καλημερα παιδια τι κανετε?

ρικολακι το πετυχες το μηλοκεικ? εγω το εχω σταματησει το λαχανο εδω κ κανα μηνα περιπου τοβαρεθηκα νομιζω ολο το χειμωνα.... Ναι να τα δοκιμασεις τα αναμεικτα με ρυζι κ μανιταρια ειναι ωραια!!!

Κοριτσια εγω δυστυχως την χλωρινη την χρησιμοποιω πολυ στην κουζινα κ στο μπανιο.Εχω στην κουζινα νεροχυτη ασπρο που οτι κ να ριξεις μεσα βαφει κ δεν βγαινει με τιποτα οσο κ αν τριψεις αν δεν ριξεις χλωρινη.

Κ στο μπανιο επισης βαζω' date=' ειδικα τωρα που ειμαστε κ μαζεμενοι σπιτι ..

Απο φαγακι σημερα απλη κ ταπεινη μακαροναδα με σαλτσα κ λιγο τουρλου για το μικρο.[/quote']

Καλησπερα Τζενακι!!!

ΝΑι το πετυχα...αυτη η συνταγη παντα πετυχαινει...και παντα δε μενει ψυχουλο!!!!

Απλη...ταπεινη μα τοοοσσσσοοοο αγαπημενη!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...