Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.

Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή που σας γράφω, αλλά ήθελα κάπου να τα πω επειδή είμαι μόνη μου στο σπίτι.

Πήγα να βάλω το φαγητό στο φούρνο σήμερα σκεπασμένο με λαδόκολλα και αντί να γυρίσω το κουμπί του φούρνου το γύρισα στο γκριλ. Εντωμεταξύ το φαγητό ήταν στη μεσαία σχάρα κι όπως είχε γυρίσει μια μυτούλα της λαδόκολλας προς τα πάνω ακουμπούσε στις αντιστάσεις του γκριλ. Δεν περνάει πολύ ώρα κι άρχισε να μυρίζει φωτιά.

Πράγματι, πήρε φωτιά η λαδόκολλα. Παιδιά μου άρχισα να τρέμω. Αμέσως λειτούργησε το μυαλό κι αρπάζω ένα πυρέξ του έβαλα λίγο νερό μέσα και με μια τσιμπίδα για σαλάτες τράβηξα το χαρτί προσεκτικά. Φοβήθηκα μην πάρουν φωτιά τα μαλλιά μου και το πρόσωπο καθώς το τραβούσα.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν πρόλαβε να γίνει τίποτα χειρότερο. Το χαρτί έσβησε μέσα στο πυρέξ κι εγώ δεν κάηκα. Αλλά ακόμα τρέμω.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω που διαβασα σημερα το ποστ και δεν ειδα ημερομηνια μαλλον την πατησα:(

Και του χρονου!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!! Καλημερα αγορι με την τεραστια μακαροναδα!!!

Βρε Νικο 2,5 πακετα? Λοχο θα ταιζες?

Εχτες φαγαμε στη μαμα, ειχε φαγητα για ολα ταγουστα καθως μαγειρεψε για 10 ατομα. Ειχε γαυρο τηγανιτο, αναμεικτο ρυζι, πατατοσαλατα, κοτοπιτα, μπιφτεκια! Για σημερα εχουμε γιγαντες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημεραααααα

Εβιρακι κ του χρονου !!! Να εισαι καλα να μας πεις παλι το ψεματακι σου !!

Εχεις δικιο για το κεικ, με το γιαουρτι γινεται πολυ αφρατο.Το εχω φτιαξει απο την Κυριακη το απογευμα κ ακομα αφρος ειναι!

Νικο εισαι μακαρονας ε? Να καλεσεις κ την ρουλα μου καμια φορα να της κανεις το τραπεζι που ειναι επισης μακαρονου αλλα αυτη στα 15 ατομα βαζει λιγοτερα μακαρονια απο οτι εσυ!! οχι βρε δεν υπονοω τιποτα για την ρουλα!!

Ιωαννακι πολυ ωραια φαγακια σας εφτιαξε η μαμα, μπραβο! Κ οι γιγαντες σημερα δεν πανε πισω!!

Φωτεινη μου ειπαμε, τωρα που εισαι μονη ευκαιρια να φτιαξεις οτι σου εχει λειψει!! μην ακουω χαζα για το χταποδι, σιγουρα θα το καταφερεις!!

Σμουρφιτα χαλαρωσε οσο μπορεις κ απολαυσε αυτες τις στιγμες.Τωρα πανω απο ολα προεχει η δικη σου ηρεμια για να ειναι καλα κ ο μπεμπακος! Καλα εκανες κ εβαλες περισσοτερη φακη ,γλιτωσες κ το μαγειρεμα.

Νινακι που εισαι? σε φαγαν οι δουλειες στον κηπο?

Καλα για την Αγγελικη δεν το συζητω θα ρεμβαζει στα ομορφα Γιαννενα!!

Στα μαγειρικα μου τωρα κοκορακο με πεπονακι εχει σημερα η κατσαρολα μας!!

Καλημέρα!

ggeny πόσο καλά με ξέρεις:P στον κήπο κάθε μέρα! μεταφύτευσεις, καινούργια φυτά, πότισμα, κ.τ.λ. αρχίζουν και σκάνε μύτη τα φυτά που έβαλα πριν 2 βδομάδες:tongue: και φέτος έβαλα και φράουλες! για να δούμε πώς θα πάνε;) κόκορα με πεπονάκι? να έρθω και εγώ? τί ωραία ιδέα το χταπόδι! με έβγαλες από την δύσκολη θέση του τι να κάνω ένα χταπόδι που έχω μέρες στην κατάψυξη!

Εβίρι και του χρόνου!! μου αρέσει που προσάρμοσες το ψέμα στο θέμα μας:tongue: χα χα χα!

Σήμερα θα κάνω φακές, θα ψήσω και πιπεριές Φλωρίνης στο φούρνο και μερικά ψωμάκι με μοτσαρέλα, που είχα στην κατάψυξη.

Φιλιά σε όλους!

μμμμμμ ωραιες που ειναι οι πιπεριες!!! ειδικα με καροτο κ μαιντανο ,ολα τα λεφτα!!

Νινακι το υπεθεσα οτι θα εισαι στον κηπο μιας κ ειναι η εποχη τετοια που απαιτει πολυ χρονο με σκαψιματα μεταφυτευσεις κλπ κλπ.

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μόνο ένα γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο γιατί από φαγητό είχαμε αποφάγια και καλυφθήκαμε.

Εγω που διαβασα σημερα το ποστ και δεν ειδα ημερομηνια μαλλον την πατησα:(

Και του χρονου!!!!!

Δεν πειράζει Ιωάννα, και του χρόνου.

Εχτες φαγαμε στη μαμα, ειχε φαγητα για ολα ταγουστα καθως μαγειρεψε για 10 ατομα. Ειχε γαυρο τηγανιτο, αναμεικτο ρυζι, πατατοσαλατα, κοτοπιτα, μπιφτεκια! Για σημερα εχουμε γιγαντες!

Άρε μάνα και πάλι μάνα. Να 'ναι καλά τα χέρια της.

Εβιρακι κ του χρονου !!! Να εισαι καλα να μας πεις παλι το ψεματακι σου !!

Ευχαριστώ και του χρόνου και σε σένα.

ggeny πόσο καλά με ξέρεις:P στον κήπο κάθε μέρα! μεταφύτευσεις, καινούργια φυτά, πότισμα, κ.τ.λ. αρχίζουν και σκάνε μύτη τα φυτά που έβαλα πριν 2 βδομάδες:tongue:

Τι ωραία ενασχόληση και πόσο περήφανη και χαρούμενη θα πρέπει να είσαι που βγαίνουν από τα χεράκια σου όλα. Πιστεύω ότι έχεις πράσινο χέρι όπως λένε, ίσως να στο έχω ξαναπεί.

και φέτος έβαλα και φράουλες! για να δούμε πώς θα πάνε;)

Μα με τέτοιο χέρι θα γίνουν τέλειες.

Εβίρι και του χρόνου!! μου αρέσει που προσάρμοσες το ψέμα στο θέμα μας:tongue: χα χα χα!

Και του χρόνου Νίνα μου. Αρχικά σκεφτόμουν να πω κάτω σχετικό με τη Μέρκελ, αλλά δεν έβρισκα κάτι πειστικό. Αυτό με το φούρνο μου φάνηκε πιο πειστικό επειδή ο καθένας μας μπορεί να την πατήσει.

μμμμμμ ωραιες που ειναι οι πιπεριες!!! ειδικα με καροτο κ μαιντανο ,ολα τα λεφτα!!

Συμφωνώ.

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά.

Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή που σας γράφω, αλλά ήθελα κάπου να τα πω επειδή είμαι μόνη μου στο σπίτι.

Πήγα να βάλω το φαγητό στο φούρνο σήμερα σκεπασμένο με λαδόκολλα και αντί να γυρίσω το κουμπί του φούρνου το γύρισα στο γκριλ. Εντωμεταξύ το φαγητό ήταν στη μεσαία σχάρα κι όπως είχε γυρίσει μια μυτούλα της λαδόκολλας προς τα πάνω ακουμπούσε στις αντιστάσεις του γκριλ. Δεν περνάει πολύ ώρα κι άρχισε να μυρίζει φωτιά.

Πράγματι, πήρε φωτιά η λαδόκολλα. Παιδιά μου άρχισα να τρέμω. Αμέσως λειτούργησε το μυαλό κι αρπάζω ένα πυρέξ του έβαλα λίγο νερό μέσα και με μια τσιμπίδα για σαλάτες τράβηξα το χαρτί προσεκτικά. Φοβήθηκα μην πάρουν φωτιά τα μαλλιά μου και το πρόσωπο καθώς το τραβούσα.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν πρόλαβε να γίνει τίποτα χειρότερο. Το χαρτί έσβησε μέσα στο πυρέξ κι εγώ δεν κάηκα. Αλλά ακόμα τρέμω.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΒΙΡΙ!! Δουλεύω πολλές ώρες αυτές τις μέρες και δεν το διάβασα αυτό...Ελπίζω να είναι όλα καλά...μπράβο ΕΒΙΡΙ μου το χειρίστηκες καλά...δεν θα σου κρύψω ότι ανησύχησα τώρα που το διάβασα και νιώθω άσχημα που δεν το δα νωρίτερα. Σας νιώθω όλες κοντά μου πολύ και ένιωσα πολύ άσχημα. Τέλος καλό όλα καλά πάλι καλά δεν κάηκες. Αυτό έχει σημασία...ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ!!! Ετσι λέει η γιαγιά μου!!

και του χρόνου;...τι εννοείς;...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΒΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ! Και με κοψοχόλιασες!!!!!!!!! Θα δεις στο κρατάω και του χρόνου θα δεις :twisted::twisted::twisted: χαχαχα καλά λέω εγώ ότι είσαι αλάνι μεγάλο. χαχα

Νικο εισαι μακαρονας ε? Να καλεσεις κ την ρουλα μου καμια φορα να της κανεις το τραπεζι που ειναι επισης μακαρονου αλλα αυτη στα 15 ατομα βαζει λιγοτερα μακαρονια απο οτι εσυ!! οχι βρε δεν υπονοω τιποτα για την ρουλα!!

χαχαχαχαχα σαν την δικιά μου που πριν μας σουταρει στον δρόμο όταν μαγείρευε έκανε μισό κοτόπουλο και ένα πιάτο πατάτες τηγανητές για να φάμε 2 άντρες 2 γυναίκες και 1 παιδί...

Καλησπερα παρεακι!!!!!!

Να μαι και εγω!!!Απο χθες το μεσημερι μεχρι σημερα το απογευμα δεν ειχαμε τηλεφωνο και ιντερνετ,ευτυχως μας το εφτιαξαν!!!Επισης ο μικρος μας τρεχει λιγακι παλι...Εδω και 2 μερες κοιμαται ελαχιστα μεσα στη μερα και αλλαξε και τις βραδινες συνηθειες πανε τα 5ωρα 4ωρα γιναν 3ωρα 2ωρα...οποτε κουτουλαω απο τη νυστα!!Σημερα δεν τον πηγα και βολτα..δεν την παλευα να βγγω απο το σπιτι και ειχε τελεια μερα παλι!!Χθες ομως πηγαμε οι 2 μας λαικη!!!Αμε...τιποτα δεν ειδε...κοιμηθηκε με το που στριψαμε στη γωνια!!!χαχαχα!!

Το μενου σημερα ειχε μπιφτεκια και ρυζακι με αναμεικτα!!!Το ιδιο θα εχουμε και αυριο!!

Παω να σας διαβασω και να σας απαντησω αν προλαβω..αν οχι πολλα φιλια και καλο βραδυ!!!!!!!!!

Νινακι Καλο μηνααααα!!!!Το αγαπω και εγω το παστιτσιο,ειναι νοστιμοτατο,χορταστικο και μας βγαζει 3 μερες!!!!(βασικοτατο)Τελειες οι τσαρκες μας!!!Βεβαια ριχνει υπνους τρελους ..τις περισσοτερες φορες μεχρι να φτασουμε στη γωνια εχει ξεραθει!Προσπαθω να πηγαινουμε για τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα!Σημερα σερνομουν ομως και μειναμε μεσα...:(

Τζενακι μου καλησπερα και καλο μηνα!!!

Και εγω ...παντα φετουλα με το παστιτσιο!!!!!Ευχαριστω για το κεκακι...αποθηκευτηκε!!

Γεια σου Νικο μας!!!Χαχαχα...2,5 πακετα μακαρονια?????Εφαγε καλα ο λοχος εεε???Χεχεχε..

Φωτεινη καλο μηνα!!!!τα αναμεικτα τα κανεις κοκκινιστα?Οπως τα φασολακια?(εγωετσι τα κανω η τα βαζω με ρυζακι νεροβραστα!!Τι αλλο μπορουμε να τα κανουμε???

Εβιρακι και του χρονου!!!Μας τη εφερες μπιγκ ταιμ που λενε και στο χωριο σας!!!!Οσο για το μπαλετο...ποτε δεν ειναι αργα!!!!Μπορεις να βρεις σχολη κοντα σου και να πας και τωρα!!

Smurfitaki μου καλησπερα!!!Μπραβο στον αντρουλη σου που σε προσεχει τοσο!!!!

Ιωαννακι καλο μηνα!!!Μπραβο στη μανουλα για τις νοστιμιες!!!!

Jellyfishch????Αρετη????Ελπιζω να ειστε καλα!!!Μας λειπετεεεεε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πως μου ειστε; Ωραιες μερες κανει αλλα την υγρασια του την εχει-δε σε αφηνει να το χαρεις πληρως.

Νινα φραουλες τι ωραια! Χαιρομαι που σου αρεσει η ενασχοληση με τον κηπο- εγω δεν το εχω καθολου. Αλλα φραουλες θα ηθελα να εβαζα! Χτες καθαρισα τη δικη μας αυλη αλλα τα φυτα δεν τολμησα να τα πειραξω -καποια γκαφα θα εκανα

Τζενακι πηζεις; Ωραιος ο κοκκορας!

Ρικολα δεν πειραζει που δεν βγηκατε και μια μερα βολτα. Εσυ να εισαι καλά. Καλα η βολτα ειναι το καλύτερο νανουρισμα για τα παιδια. Ξερεις ποσο καλό τους κανει; (Δυστυχως οι δικοι μου δεν μπορουν να βγαζουν βολτα τα παιδια κι ειναι το μονο που με στενοχωρει για τον μικρο-ελπιζω εδω να τα καταφερω εγω καλύτερα). Τα αναμικτα τα κανω κοκκινιστα λαδερα κανονικα σαν τα φασολακια. Δεν τα κανω με ρυζι γιατι μονο εγω τα τρωω- οχι οι υπολοιποι και οπως σας εχω ξαναπει βαριεμαι να μαγειρευω διαφορετικα φαγητα για τον καθενα (δεν ειμαι ντουρασελ σαν την Τζενη εγω)

Ιωαννα τι ωραια που σε ξεκουραζει η μανουλα! Πως εισαι κατα τα αλλα;

Νικο σαν τη μαμα μου κι εσυ-μαγειρευεις για ενα λοχο! Σε κορόιδεψε η Εβιρουλα μας ε;

Στρουμφιτα πως εισαι; Η πιεση ενταξει;

Εβιρακι ξεσκονιζω το μπλογκ σου και παιρνω ιδεες. Τι καλά. Διαβαζα προχτες ενα δημοσιευμα στο ιντερνετ για τη ζεα και σε θυμηθηκα που το ειχες αναφερει πολυ πιο πριν οταν ειχε φτιαξει η Τζενη ψωμακι με ζεα. Εισαι κανονικος θησαυρος.

Σημερα εχει περισσεψει φαγητο απο χτες και δεν μαγειρευω για αυριο αφου -μαντεψτε- ταξιδευω (τι πρωτοτυπο). Ελπιζω να ειναι το προτελευταιο απανωτο ταξιδι και να καταφερω να τους φερω εδω την επόμενη φορα γιατι αρχιζω και τα παιζω συνεχεια στους δρομους, στις θαλασσες και στον αερα!

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
συμπληρωση

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Πως μου ειστε; Ωραιες μερες κανει αλλα την υγρασια του την εχει-δε σε αφηνει να το χαρεις πληρως.

Νινα φραουλες τι ωραια! Χαιρομαι που σου αρεσει η ενασχοληση με τον κηπο- εγω δεν το εχω καθολου. Αλλα φραουλες θα ηθελα να εβαζα! Χτες καθαρισα τη δικη μας αυλη αλλα τα φυτα δεν τολμησα να τα πειραξω -καποια γκαφα θα εκανα

Τζενακι πηζεις; Ωραιος ο κοκκορας!

Ρικολα δεν πειραζει που δεν βγηκατε και μια μερα βολτα. Εσυ να εισαι καλά. Καλα η βολτα ειναι το καλύτερο νανουρισμα για τα παιδια. Ξερεις ποσο καλό τους κανει; (Δυστυχως οι δικοι μου δεν μπορουν να βγαζουν βολτα τα παιδια κι ειναι το μονο που με στενοχωρει για τον μικρο-ελπιζω εδω να τα καταφερω εγω καλύτερα). Τα αναμικτα τα κανω κοκκινιστα λαδερα κανονικα σαν τα φασολακια. Δεν τα κανω με ρυζι γιατι μονο εγω τα τρωω- οχι οι υπολοιποι και οπως σας εχω ξαναπει βαριεμαι να μαγειρευω διαφορετικα φαγητα για τον καθενα (δεν ειμαι ντουρασελ σαν την Τζενη εγω)

Ιωαννα τι ωραια που σε ξεκουραζει η μανουλα! Πως εισαι κατα τα αλλα;

Νικο σαν τη μαμα μου κι εσυ-μαγειρευεις για ενα λοχο! Σε κορόιδεψε η Εβιρουλα μας ε;

Στρουμφιτα πως εισαι; Η πιεση ενταξει;

Εβιρακι ξεσκονιζω το μπλογκ σου και παιρνω ιδεες. Τι καλά. Διαβαζα προχτες ενα δημοσιευμα στο ιντερνετ για τη ζεα και σε θυμηθηκα που το ειχες αναφερει πολυ πιο πριν οταν ειχε φτιαξει η Τζενη ψωμακι με ζεα. Εισαι κανονικος θησαυρος.

Σημερα εχει περισσεψει φαγητο απο χτες και δεν μαγειρευω για αυριο αφου -μαντεψτε- ταξιδευω (τι πρωτοτυπο). Ελπιζω να ειναι το προτελευταιο απανωτο ταξιδι και να καταφερω να τους φερω εδω την επόμενη φορα γιατι αρχιζω και τα παιζω συνεχεια στους δρομους, στις θαλασσες και στον αερα!

Φιλια

Καλημερα Φωτεινη! Μακαρι να καταφερεις να τους φερεις εκει να ξεκουραστεις λιγο και να βλεπεις και τα παιδακια σου! Ευτυχως που κανει κανα φαγητο η μαμα γιατι πραγματικα δεν μπορω να κανω τιποτα. Εχω πεσει πολυ ψυχολογικα και μονο σπιτι το παιζω καραγκιοζης για το παιδι αλλιως δεν θελω ουτε να μου μιλανε! Ελπιζω σημερα να καταφερουμε να παμε καμμια βολτα γιατι θα φρικαρω σπιτι.

Ρικολα, Τζενυ, Εβιρι, Νινα τι κανετε?

Νινα εσυ πρεπει να κανεις παρεα με τη μαμαα μου εχει ερωτα με τα λουλουδια, εχει μεγαλο κηπο και πολλααα λουλουδια. Εμενα παλι μου αρεσει μονο να τα βλεπω

Την καλημερα μου σε ολους!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Σήμερα σηκώθηκα νυσταγμένος βλέπετε το ξενύχτησα πάλι στην δουλειά αλλά μου άρεσε πέρασα καλά. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει τι θα κάνω και η ώρα περνάει...έχω κάτι μπριζόλες αλλά τώρα είναι πάγος οπότε δεν θα μου ξεπαγώσουν μέχρι τις 2 άρα θα κάνω κάτι άλλο...ήθελα πάλι μακαρονάδα του ψαρά και ψήνομαι αρκετά (σε κανονικές μερίδες αυτή την φορά). Θέλω να κάνω και σοκολατογλυκό σήμερα αλλά πάλι δεν ξέρω τι και πως.

Φωτεινή σήμερα αλήθεια με την τελευταία σου φράση με έκανες να θυμηθώ πολλά...όταν η Χριστίνα ήταν έγκυος στον γιο μας ήμουν φαντάρος Ορεστιάδα και φοιτητής Κοζάνη. Λοιπόν έπαιρνα άδεια μια εβδομάδα. Ξεκίνουσα από Ορεστιάδα, πήγαινα Θεσσαλονίκη που ήταν η Χριστίνα (σπούδαζε εκεί) για να κάνουμε εξετάσεις προγεννητικού ελεγχου, να με δει να την δω κτλ. Τα εκανα αυτα 2 μέρες. Μετά έπερνα κτελ πήγαινα Κοζάνη για να δώσω μάθημα. Επεστρεφα Θεσσ. Επιστρέφοντας έπαιρνα αεροπλάνο να κατέβω Πελοπόννησο να κάνω κάτι δουλειές χωράφια να πάρω κάνα χαρτζιλίκι. Μετά ανέβαινα Θεσσ. να πάμε και για άλλες εξετάσεις. Να πάω την Χριστινα στην σχολή να δίνει μαθήμα (ήταν τότε 8 μηνών) και μετά αποχαιρετισμός και επιστροφή στο στρατόπεδο με αυτά τα υπέροχα κρεβάτια που ξάπλωνε ο απο πάνω σου και πέφτανε κοριοί στο πρόσωπο σου. ΘΕΕ ΜΟΥ. Διέσχιζα ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΉ ΧΩΡΑ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΛΕ ΡΕΤΟΥΡ. Δόξα τον θεό τελείωσαν αυτά. Ελπίζω και η δικιά σου Οδύσσεια να τελειώσει σύντομα Φωτεινουλα μου αλήθεια.

κορίτισια η ΑΓΓΕΛΙΚΗ μας τώρα θα ρεμβάζει στα Γιάννενα :-) Αχχ και έχει κάτι γλυκάααα εκεί!!!!!!! Αχ ΑΓΓΕΛΙΚΗ αντε να ρθεις να μας πεις.

Καλημέρες!!:P

Σούπερ μέρα και σήμερα και φυσικά έκανα την κλασική κηπουρική μου, πριν μπω στην κουζίνα:D.. παιδιά αυτό με την κηπουρική το απόκτησα τα τελευταία 2 χρόνια... λόγω αναδουλειάς και γιατί είναι ωραία να κάθεσαι έξω και να απολαμβάνεις το πράσινο, ειδικά όταν έχεις κοπιάσει ο ίδιος!

Νίκο τι πακέτο τράβαγες τότε! απίστευτα δρομολόγια! αλλά είδες όταν το κάνεις για καλό λόγο, πόση δύναμη βρίσκεις! έτσι πιστεύω και η Φωτεινή, να αντλεί δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον, για την οικογένεια της... εξάλλου είναι και όμορφο το νησί της!

Ricola σου άρχισε τα νούμερα ο μικρός? κουράγιο! αλλά αφού η βόλτα τον κοιμίζει, καλό είναι αυτό.... φτάνει μη σε παίρνει ο ύπνος και σένα από το ξενύχτι:)Αλήθεια, πού είναι η Jellyfishch και η Αρετη?... αναρωτιέμαι και εγώ.

ioanna81 γιατί τέτοια κέφια? λόγω της κατάστασης στη δουλειά?:?

Εγώ μόλις έκανα κυμά το κοτόπουλο και το χοιρινό, που πήρα χτες και μαγείρεψα τον κυμά για το παστίτσιο, που θα κάνω την Κυριακή τελικά και μπιφτέκια για την κατάψυξη, επίσης...δεν ξέρω εσείς, αλλά πλέον αγοράζω κρέας και φτιάχνω μόνη μου τον κυμά με την κυμαδομηχανή... δεν έχω εμπιστοσύνη στους χασάπηδες.... μέσα στον κάδο μπορούν άνετα να έχουν ήδη βάλει άλλο κρέας ή λίπος που θέλουν να ξεφορτωθούν.

Μετά την ενασχόληση με τα κρέατα, έκανα με χλωρίνη όλα τα σκεύη που χρησιμοποίησα καθώς και τον νεροχύτη.... λέτε να είμαι υπερβολική?;)... αυτά που ακούω με την σαλμονέλα, με τρομάζουν λίγο.

Όσο αφορά το φαί, θα κάνω κοτόπουλο με πιπεριές σβησμένο με μουστάρδα και λεμόνι και συνοδεία ένα ρυζάκι.

Καλημέρα!!!!!

Τι τέλεια μέρα που έχει σήμερα!!!!!!!!

Εβιρι δεν το συζητώ, μας κοψοχόλιασες τους νέους εδώ!!!! Είσαι το κάτι άλλο!!!

Ρικολα...νουμεράκια ο μικρός;;; Ή μήπως είναι της βόλτας κι έτσι για να ηρεμεί θέλει τσάρκα; :tongue::tongue::tongue: Μπιφτέκια με ρύζι το φαγάκι σας; Πολύ ωραίο! Σκέφτομαι να το κάνω για το ΣΚ.

Φωτεινή μου καλημέρα!!! Ευτυχώς χθες και σήμερα είμαι καλά (στα φυσιολογικά). Υπομονή καλό μου, όπως είπες προτελευταίο θα'ναι και μετά όλη η οικογένεια μαζί! Καταλαβαίνω ότι αυτά τα πέρα-δόθε σε έχουν κουράσει και σωματικά και ψυχικά και αποτελούν οικονομικό βάρος. Το κάνεις όμως για να είσαι μαζί με την οικογένειά σου και τα ζουζούνια σου! Καλό ταξίδι για αύριο και με το καλό να επιστρέψεις!

Ιωάννα μου, τι έπαθες; Έγινε τίποτα με τη δουλειά; Μακάρι κορίτσι μου να πάτε βολτούλα αφού και ο καιρός ευνοεί! Θα σου φτιάξει η διάθεση, θα ξεφύγει και το μυαλό σου.

Νίκο καλημέρα!!! Δημιουργικό ξενύχτι! Ωραία η ιδέα σου να ξανακάνεις μακαρονάδα, αλλά προσοχή στην ποσότητα! 4 άτομα θα ταϊσεις, όχι τη διμοιρία στο στρατό! Έχεις κάνει κι εσύ δρομολόγια....για καλό όμως της οικογένειάς σου και των ανθρώπων που αγαπάς! Πρέπει να είσαι πραγματικά υπερήφανος για όσα έχεις καταφέρει και όσα θα κάνεις στο μέλλον!!!

Νίνα η ενασχόληση με την κηπουρική όπως και η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία! Καλά κάνεις και φτιάχνεις μόνη σου τον κιμά. Έχω αλλάξει πολλούς κρεοπώλες μέχρι σήμερα ακριβώς για το λόγο ότι δεν τηρούσαν τα επίπεδα υγιεινής και στην ίδια κιμαδομηχανή έκαναν όλους τους κιμάδες (χοιρινό, μοσχαρίσιο και από κοτόπουλο). Όσο για την απολύμανση που έκανες, καλά έκανες. Δεν σε βρίσκω καθόλου υπερβολική. Όταν μεταχειρίζομαι κρέατα κι εγώ μετά περνάω τα σκεύη με ξύδι και το νεροχύτη με χλωρίνη. Το δε φαγητό είναι νοστιμότατο!

Σήμερα εκμεταλλεύτηκα την ωραία λιακάδα κι έπλυνα τα φορμάκια και κάτι κουβερτούλες του μωρού που μου είχαν μείνει έτσι ώστε να στεγνώσουν γρήγορα. Από φαγητό, χθες το μεσημέρι φάγαμε μπριζόλες με μουστάρδα και κους κους σαλάτα. Το βράδυ ο καλός μου είχε παραγγείλει να του κάνω σουπίτσα. Σήμερα έχει μείνει για τον άντρα μου σούπα και για εμένα κους κους οπότε είμαστε πλήρεις! Μου έχουν μείνει στο ψυγείο και κάτι φράουλες και σκέφτομαι να κάνω ένα ελαφρύ γλυκάκι, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...