Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεάκι και καλή βδομάδα:tongue: τελευταία μέρα του μήνα σήμερα!.. ετοιμαστείτε για φάρσες αύριο:P

Από ότι βλέπω τα ΣΚ χανόμαστε οι περισσότεροι... άλλαξε και η ώρα και είναι ότι πρέπει να βόλτες!... παρόλο που δεν έχω αλλάξει τα περισσότερα ρολόγια στο σπίτι ακόμα:|

kisha καλώς ήρθες στην παρέα μας! και εγώ φασολάκια σκέφτομαι για σήμερα, αλλά χωρίς μπριζόλες... χτες ψήσαμε και ήταν αρκετές για μένα, που δεν είμαι και πολύ φαν του κρέατος! τα γεμιστά μου αρέσουν πολύ, αλλά αν δεν είναι καλοκαίρι, δεν τα ευχαριστιέμαι... τι χούγια και αυτά,ε?:)

Φωτεινή μου να χαίρεσαι την μικρούλα σου, έστω και ετεροχρονισμένα! να είναι χαρούμενη και υγιής! ωραία πρόταση είχε η μαμά σου;)γιατί έτσι, λες?

Εβιράκι πόσο μου αρέσουν οι ψαρομεζέδες! τρελαίνομαι! μαζί με ουζάκι ειδικά! Εύγε και πάλι στον σύζυξ!

ioanna81 κάνε τα μυτερά, που είναι και της μόδας! και βάλε και κρακελέ μαύρο... να μη φαίνονται τα αίματα μετά:mad:

Εμείς από φαγητό το Σάββατο φάγαμε κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες, έκανα και ένα κέικ βανίλια σοκολάτα, στο οποίο αντικατέστησα το βούτυρο με λάδι και ταχίνι, για πιο υγιεινό και χτες όπως προείπα μπάρμπεκιου, καθώς είχαμε κόσμο σπίτι... φυσικά έκανα το κλασσικό τζατζίκι, όπως επιβάλλεται σε κάθε μπάρμπεκιου:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα και καλη εβδομαδα!

το παιδακι μου το χαρουμενο που δεν κατεβηκε ολο το σκ απο το ποδηλατο ειναι σχολειο και εγω κανω δουλειες στο σπιτακι με μικρα διαλλειματα στο ιντερνετ.

Εβιρακι μου και εγω λυπηθηκα με την απολυση μου αλλα τελικα μετα απο 6 μηνες καταλαβα οτι το ειχα αναγκη το διαλλειμα,ειχα λειψει πολυ στην κορη μου και στον αντρουλη μου.

Για φαγητο σημερα θα κανω μια μακαροναδα φουρνου, παραγγελια του συζηγου και στην Εφη εκανα το πρωι σολωμο και λαχανικα για να παρει στο σχολειο και να φαει και το απογευμα.

χτες ειχαμε χοιρινο στην γαστρα με πετσουλα τραγανιστη, σαν την περιφημη γουρνοπουλα που εχουμε εδω στην Καλαματα.

καλησπερα παρεακι τι κανετε?

Εξαφανιστηκα αυτες τις μερες γιατι το τι γινεται στο γραφειο δεν μπορω να σας το περιγραψω... κ σε λιγες μερες θα φορτωθω κ αλλη δουλεια ..πφφφφφ ποσο θα αντεξω δεν ξερω....

Το ΣΚ παλι με τις δουλειες,επισκεψεις,βολτες κλπ δεν προλαβαινω να μπαινω.

Αγγελικη μου καλα να περασεις στα λατρεμενα Γιαννενα!!!

Μαρια - Ελπιδα καλως ηρθες κ παλι!! Η κορη σου ειναι συνομηλικη με τον μικρο γιο μου!

Κ εσυ Kisha καλως ορισες κ καλα μαγειρεματα!!

Φωτεινουλα μου να την χαιρεστε την κορακλα σου!! Πτωμα σημερα ε? υπομονη λιγο να πας σπιτι το βραδυ να κοιμηθεις νωρις νωρις !!!

Εβιρακι μου θησαυρος εισαι στην κυριολεξια ομως!!! Κ βρηκες κ τον καταλληλο αντρα,ευγε!!!

Νικο μου με εκανες κ γελασα με τις περιγραφες σου !!! Οσο για τον χαρακτηρισμο του γιου σου εγω πιστευω πως η καλη σου η ρουλα εβαλε το χερακι της!! Παλι καλα που ξεκουμπιστηκε, στα τσακιδια κ αυτη κ το κουνουπιδι της!

Ιωαννακι μου οντως για γελια κ για κλαμματα ειναι αυτο που ζεις κοριτσακι ... να δανειζεσαι τα ιδια σου τα λεφτα.Ετσι κ ο αντρας μου οταν γενναγα του ζητησε ενα ποσο σκεφτομενος πως λογω γεννας ειναι ευκαιρια να παρει ενα μερος απο τα χρωστουμενα του κ μετα την γεννα του κραταγανε 100 ευρω καθε μηνα απο τα ελαχιστα που του δινανε για να "ξεχρεωσει" .... ωραιοτατο κ το κοτοπουλακι στο φουρνο με τις πατατες εμενα ειναι το αγαπημενο μου!!!

Ο σταθμος φαρμακειο κυριολεκτικα!! Εγω εδινα 280 το μηνα +20 το σχολικο 9-5 κ πρωινο μεσημεριανο στην τιμη.

Ρικολακι πηρε φωτια η κουζινα χτες ε?

Νινακι ποσο ζηλεω το μπαρμπεκιου δεν νπορεις να φανταστεις!!! μακαρι να ειχαμε κ εμεις ψησταρια καθε μερα ψαρια θα εψηνα!!

Σμουρφιτα μου κ εγω δεν εχω παει στο εκπτωτικο χωριο κ θελω να παω, αλλα πεφτει μακρυα δυστυχως.Που θα παει καποια στιγμη θα βρεθει ευκαιρια!!

Βαγια μου πως εισαι?ξεκουρατσηκες? Ωραιοτατα τα καλαμαρακια κ ακομα πιο καλα ειναι οταν συνοδευονται κ απο καλη παρεα!!!

ελπιζω να μην ξεχναω κανενα ε?

Το γλυκο που λετε εγινε πολυ ωραιο κ ελαφρυ το τσακισανε μπαμπας κ γιος, χτες μαλιστα τσακωνοταν γι ατο τελευταιο κομματι.Η νυφη δεν το τιμησε γιατι δεν ειχε σοκολατα ......

στα μαγειρικα μου τωρα ,το Σαββατο εφτιαξα γεμιστα με ρυζι παραγγελια του μεγαλου μου γιου κ το βραδυ φαγαμε σε φιλους .Χτες εφτιαξα σουτζουκακια με σαλτσουλα κ πατατες τηγανιτες κ μαυροματικα σαλατα.εφτιαξα μπολικα σουτζουκακια να μεινουν κ για σημερα.Εφτιαξα κ ρυζι με λαχανικα να συνοδευσει τα σημερινα σουτζουκακια , ενα κεικ με ξυσμα λεμονι κ γιαουρτι υπεραφρατο κ τυροπιτακια κουρου για σημερα για μπαμπα κ γιο. για αυριο λεω να κανω φακες ευκολο κ γρηγορο.

το μενου μου

Δευτερα σουτζουκακια με ρυζι με λαχανικα

Τριτη φακες

Τεταρτη κοκορα με πεπονακι

Πεμπτη μπριαμ

Παρασκευη μακαρονια με σαλτσα

Καλησπέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!

Παιδιά χάθηκα κι εγώ το Σαββατοκύριακο....

Την Παρασκευή τελικά πήγαμε στο εκπτωτικό χωρίο, κάναμε τη βόλτα μας, περπατήσαμε πάρα πολύ, τσιμπολόγήσαμε κάτι γρήγορο και όταν γυρίσαμε στο σπίτι έφτιαξα μια ομελέτα φούρνου με πατάτες, πιπεριές, μανιτάρια και τυράκια που μου είχαν περισέψει στο ψυγείο.

Το Σάββατο πήγαμε μέχρι το εξοχικό των γονιών μου κοντά στη Χαλκίδα, ο άντρας μου καθάρισε όλο το χωράφι, κλάδεψε την κληματαριά, ξεχορτάριασε και είχε και τον πατέρα μου πάνω απ'το κεφάλι του να του κάνει υποδείξεις... περάσαμε...τι να σας πω... Την προηγούμενη μέρα είχα πει ότι θα πήγαινα κι εγώ βλέποντάς το ως εκδρομή και αστειεύτηκα λέγοντας "θα πάρω και τα κεφτεδάκια μου αφού είναι εκδρομή". Αποτέλεσμα; Οι δικοί μου περίμεναν ότι θα είχα φτιάξει κεφτεδάκια για να πάω για φαγητό και δεν είχαν μαγειρέψει τίποτα και μου έκαναν και παράπονα γιατί τελικά έφτιαξα λουκάνικα με πατάτες και μουστάρδα στο φούρνο και μακαρονοσαλάτα. Τα έφαγαν όμως όλα!!!

Την Κυριακή έκατσα στο κρεβάτι όλη τη μέρα γιατί μου είχε ανέβει η πίεση και δεν αισθανόμουν καθόλου καλά οπότε πήραμε για το βράδυ απ'έξω σουβλάκια τα οποία με πείραξαν...

Σήμερα είμαι καλύτερα, έφτιαξα φακές και για αύριο θα βγάλω μπριζόλες.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας και τα λέμε!!!

Φιλιά σε όλους!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Να 'μαι κι εγώ γεια σας παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα γεμιστά (ντομάτες, κολοκυθάκια και μελιτζάνες).

Χταποδάκι ξυδάτοοοο ο ΕΒΙΡΟΣ μου φαίνεται ανταγωνίζεται την ΕΒΙΡΙ :P:p:p

Και μάλιστα με ξεπερνάει κατά πολύ.

Σήμερα έφαγα χτεσινή μακαρονάδα του ψαρα γιατί απο την χαρά μου...έκανα...κάμποση...αρκετή για να τρώμε 3 μέρες :P:p:p Άλλα ενθουσιάστηκα και ένιωσα και ηπερήφανος που η ΕΒΙΡΙ μας την ανάρτησε και μου έκανε την χάρη! Με κακομαθένετε εδω μέσα!

Κύριε Πρέσβη μου έναν σε έχουμε πώς να μη σε κακομαθαίνουμε!!!!!!

Εβιρι την αληθεια λεω τιποτε αλλο. Χταποδακι ξυδατο... Για δωσε συνταγη που ειναι αγαπημενο κι ας μην πινω ουζο.

Είναι πολύ εύκολο.

Κόβουμε το χταποδάκι σε φέτες (το κάθε πλοκάμι). Το βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει και μετά βγάζουμε την πέτσα του.

Το μαρινάρουμε για 1 ώρα σε ένα μπολ με ξύδι και 1σκ. σκόρδο σε φετούλες. Το στραγγίζουμε και το σερβίρουμε σε πιάτο με λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Λοιπον επεστρεψα χτες πολύ αργα αφου ειχε το καραβι μια ωρα καθυστερηση (νυσταζω σημερα ειμαι με 3,5 ωρες υπνο).

Τι σου κάνουν κι αυτοί βρε παιδί μου!!!!!

Η μικρη ηταν ενθουσιασμενη που πηγα και συνεχεια ζητουσε να παιζει μαζι μου.

Αχ μωρέ της λείπεις πολύ. Να δεις ότι όταν σμίξετε μόνιμα θα προσκολληθεί πολύ πάνω σου.

Χτες εφτιαξα πανσετες και μπιζολες μουσταρδολεμονατες με πατατες στο φουρνο

Πολύ ωραίο φαγητό.

Η μαμα μου δηλωσε οτι θα τη βολευε πολυ να μαγειρευω εγω οταν ερθουν στο νησι (πως αλλαζουν τα πραγματα!)

Πραγματικά....πώς αλλάζουν.

Εβιρι βλεπω με τη μαγειρικη το εχετε γενικως σε αντιθεση με μας! Ευγε!

Ευχαριστούμε.

Ποτέ δεν είναι αργά Ιωάννα. Ο Έβιρος δε μαγείρευε στο σπίτι μας στο παρελθόν. Οι μόνες φορές που είχε ακουμπήσει την κατσαρόλα ήταν μία φορά όταν έμεινα για μήνες κρεβατωμένη με τη μέση μου και άλλη μια φορά όταν είχα αιμορραγίες στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου και ήταν άρρωστη και η μαμά μου που δεν μπορούσε να έρθει.

Κατά τα άλλα μόνο πέρσι και φέτος ξύπνησε ο κοιμώμενος σεφ μέσα του. Μάλλον μεταλλάσσεται ο άντρας μου.

Καλημερα!για σημερα δνε αποφασισα ακομη αν θ ακανω μπριζολα η φασολακια...ασχετο!!!οτι ψηφισει ο λαος!

Τελικά ποιο ήταν το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος; Φασολάκια ή μπριζόλα;

Εβιράκι πόσο μου αρέσουν οι ψαρομεζέδες! τρελαίνομαι! μαζί με ουζάκι ειδικά! Εύγε και πάλι στον σύζυξ!

Ευχαριστώ Νίνα θα του το μεταβιβάσω.

φάγαμε κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες, έκανα και ένα κέικ βανίλια σοκολάτα, στο οποίο αντικατέστησα το βούτυρο με λάδι και ταχίνι, για πιο υγιεινό και χτες όπως προείπα μπάρμπεκιου, καθώς είχαμε κόσμο σπίτι... φυσικά έκανα το κλασσικό τζατζίκι, όπως επιβάλλεται σε κάθε μπάρμπεκιου:P

Ωραία φαγητάκια και γλυκάκια είχες.

καλημερα και καλη εβδομαδα!

το παιδακι μου το χαρουμενο που δεν κατεβηκε ολο το σκ απο το ποδηλατο ειναι σχολειο και εγω κανω δουλειες στο σπιτακι με μικρα διαλλειματα στο ιντερνετ.

χαχαχαχαχα Μαρία, ζήτα της να σε πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ με το καινούργιο όχημα.

Εβιρακι μου και εγω λυπηθηκα με την απολυση μου αλλα τελικα μετα απο 6 μηνες καταλαβα οτι το ειχα αναγκη το διαλλειμα,ειχα λειψει πολυ στην κορη μου και στον αντρουλη μου.

Με ανακουφίζει που το βλέπεις σαν διάλειμμα.

Για φαγητο σημερα θα κανω μια μακαροναδα φουρνου, παραγγελια του συζηγου και στην Εφη εκανα το πρωι σολωμο και λαχανικα για να παρει στο σχολειο και να φαει και το απογευμα.

χτες ειχαμε χοιρινο στην γαστρα με πετσουλα τραγανιστη, σαν την περιφημη γουρνοπουλα που εχουμε εδω στην Καλαματα.

Όλα τα τέλεια φαγητά έφτιαξες.

Το γλυκο που λετε εγινε πολυ ωραιο κ ελαφρυ το τσακισανε μπαμπας κ γιος, χτες μαλιστα τσακωνοταν γι ατο τελευταιο κομματι.Η νυφη δεν το τιμησε γιατι δεν ειχε σοκολατα ......

Ευτυχώς που δεν το χαράμισε το κομμάτι. Δεν ξέρει τι έχασε!!!!!!!!!!!

στα μαγειρικα μου τωρα ,το Σαββατο εφτιαξα γεμιστα με ρυζι παραγγελια του μεγαλου μου γιου κ το βραδυ φαγαμε σε φιλους .Χτες εφτιαξα σουτζουκακια με σαλτσουλα κ πατατες τηγανιτες κ μαυροματικα σαλατα.εφτιαξα μπολικα σουτζουκακια να μεινουν κ για σημερα.Εφτιαξα κ ρυζι με λαχανικα να συνοδευσει τα σημερινα σουτζουκακια , ενα κεικ με ξυσμα λεμονι κ γιαουρτι υπεραφρατο κ τυροπιτακια κουρου για σημερα για μπαμπα κ γιο. για αυριο λεω να κανω φακες ευκολο κ γρηγορο.

Δεν έχω λόγια για το πρόγραμμα και τις επιλογές σου στα φαγητά και τα ορεκτικά και τα γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

και όταν γυρίσαμε στο σπίτι έφτιαξα μια ομελέτα φούρνου με πατάτες, πιπεριές, μανιτάρια και τυράκια που μου είχαν περισέψει στο ψυγείο.

Τέλεια αυτή η ομελέτα.

Το Σάββατο πήγαμε μέχρι το εξοχικό των γονιών μου κοντά στη Χαλκίδα, ο άντρας μου καθάρισε όλο το χωράφι, κλάδεψε την κληματαριά, ξεχορτάριασε και είχε και τον πατέρα μου πάνω απ'το κεφάλι του να του κάνει υποδείξεις... περάσαμε...τι να σας πω...

Καταλαβαίνω την κούρασή του και μάλλον τα νεύρα του με τις υποδείξεις, αλλά φαίνεται κιόλας πόσο προκομένος είναι ο άντρας σου. Μπράβο του.

Την προηγούμενη μέρα είχα πει ότι θα πήγαινα κι εγώ βλέποντάς το ως εκδρομή και αστειεύτηκα λέγοντας "θα πάρω και τα κεφτεδάκια μου αφού είναι εκδρομή". Αποτέλεσμα; Οι δικοί μου περίμεναν ότι θα είχα φτιάξει κεφτεδάκια για να πάω για φαγητό και δεν είχαν μαγειρέψει τίποτα και μου έκαναν και παράπονα γιατί τελικά έφτιαξα λουκάνικα με πατάτες και μουστάρδα στο φούρνο και μακαρονοσαλάτα. Τα έφαγαν όμως όλα!!!

Άρα τέλος καλό όλα καλά.

Την Κυριακή έκατσα στο κρεβάτι όλη τη μέρα γιατί μου είχε ανέβει η πίεση και δεν αισθανόμουν καθόλου καλά οπότε πήραμε για το βράδυ απ'έξω σουβλάκια τα οποία με πείραξαν...

Πίεση και σουβλάκια δε συμβαδίζουν. Έπρεπε να προσέξεις τη διατροφή σου και κυρίως αποχή από το αλάτι, τα οινοπνευματώδη, τους καφέδες, τα τσάγια, τα παστά, τα πικάντικα κι ό,τι άλλο ανεβάζει την πίεση.

Σήμερα είμαι καλύτερα, έφτιαξα φακές και για αύριο θα βγάλω μπριζόλες.

Αφού ανεβάζεις πίεση τώρα στην εγκυμοσύνη καλό θα είναι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή μέχρι να γεννήσεις, όχι μόνο για μια-δυο μέρες.

Τώρα σου κατέβηκε, αλλά ίσως να ξανανέβει. Αν μπορείς να τρως μόνο όσα επιτρέπονται για τους υπερτασικούς.

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι!!!

Δεν προλαβα να σας γραψω νωριτερα!!!

Σημερα φαγαμε και παλι παστιτσιο!!!Και αυριο επεισης το ιδιο με παντζρακια ομως!!!!

Eviri[/b];2293679]Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Γεια σου Εβιρακι μας!!!!

Σήμερα έφτιαξα για μας σουπιές κρασάτες με πατάτες στην κατσαρόλα και για την Εβιρίνα μπριζόλα στην κατσαρόλα με πουρέ.Μιαμ μιαμ και παμι!!!

Χτες το μεσημέρι έφτιαξα μελιτζάνες με πατάτες και σάλτσα στο φούρνο που θύμιζε κάτι ανάμεσα στο μπριάμ και στο μουσακά.Ενδιαφερον ακουγεται!!

Το βράδυ ο Έβιρος έλαμψε πάλι ανοίγοντας την ταβέρνα με χταποδάκι ξυδάτο, γαρίδες μαριναρισμένες και ψημένες στο φούρνο κι επίσης, μανιτάρια πλευρώτους σε άλλο ταψί στο φούρνο.

Μμμμμ στο τελος θα σε φτασει μαγειρικα ο Εβιρος...χιχιχιχι!

Νικο Καλησπερα!!!Αμε μπαλετακι...εκανα μικρη και το ξαναεπισα πριν 4 χρονια!!!Ακομα και στην εγκυμοσυνη δεν εχανα μαθημα(πιο χαλαρα βεβαια).Μου αρεσει τοοοσσσοοοο πολυ και μου λειπει επισης!!!Αντε να μεγαλωσει λιγο το τσιτσινι μου να πηγαινω σε κανενα μαθημα!!!!

Φωτεινουλα Καλη εβδομαδα και σε σενα!!!δε χρειαζεται να ξεπατωνεσαι στις δουλεις οταν ερχεσαι...απλα να εισαι με τα παιδακια σου!!!!Πολυ ταλαιπωρια αυτα τα πηγαινε ελα σου.....αλλα τι να κανεις...

Ιωαννακι καλησπερα,,,Κουραγιο στη δουλεια!!!!Ναι ναι κανω μπαλετο!!!Και το αγαπω και μου λειπει!!!

ΚIsha καλως ηρθες λοιπον!!!!Τελικα τι καλο εφτιαξες?

Νινακι μου!!!!!!Καλησπερα!!!Τι ωραι ιδεα για το κεικ...και εγω που πεθαινω για ταχινι.Αληθεια πως βγηκε?Και εγω το ιδιο θεμα εχω με τα γεμιστα αυτη την εποχη!!!

Μαρια Ελπιδα γεια σου!!!Αχ μωρε το ευχαριστυθηκε το δωρο της η μικρη σου!!!!

Τζενακι λες για τη δικη μου κουζινα οτι πηρε φωτια....μπα...η δικια σου το παρακενε παλι!!!χεχεχε!!!Οποτε μπορεσεις θα μου δωσεις τη συνταγη του κεικ σου???σουπερ λαχταριστο το μενου της εβδομαδος σας!!!!Μιαμυυυυυ!!!!

smurfitaki μου δεν ειπαμε ξεκουραση???Να προσεχεις εεεε???

Καλημέρα!

Καλό μήνα!

Προσέχετε τα ψέματα σήμερα:P

Εγώ τήρησα το έθιμο όπως κάθε χρόνο και κοψοχόλιασα τον σύζυγο με ένα ψεματάκι:D άντε και του χρόνου!

ricola παστίτσιο είναι αγαπημένο φαγητό... έχω καιρό να το κάνω, ίσως από Παρασκευή. πώς πάτε με τις τσάρκες σας? ωραίος καιρός, αν εξαιρέσεις το πρωί που ξεκινάει η μέρα με 5-6 βαθμούς... Αφρική έχουμε γίνει! το μεσημέρι χτες είχε φτάσει 20 βαθμούς, δηλ. από το πρωί 15 βαθμούς διαφορά!:rolleyes:

Σμουρφίτα αντί να μαγειρέψουν οι δικοί σου, που είσαι έγκυος γυναίκα, είχαν και απαίτηση να πας κεφτεδάκια να φάνε? αααα για βάλε καμία φωνή! και πρόσεχε βρε κοριτσάκι με την πίεση.

ggeny μη νομίζεις ότι επειδή κάνουμε μπάρμπεκιου, όλη την ώρα ψήνουμε... έχει και μία διαδικασία το όλο θέμα... άσε που μετά μυρίζεις ολόκληρος ότι έχεις ψήσει, είτε είναι ψάρι είτε είναι μπριζόλες... και άμα έχεις κόσμο σπίτι, πας για μπάνιο το βράδυ, που έχουν φύγει όλοι...οπότε καλά είναι και στο φούρνο!:)

Σήμερα σκέφτομαι για μακαρονάδα... ίσως με κιμά.

καλημερα καλημερα!!

καλο μηνα παιδια !!! σημερα ο γιος μου αρχισε απο το πρωι κ λεει χαζοψεματακια κ το κατα-διασκεδαζει!! χαχαχα!! μπηκε το πρωι στο σχολειο κ δηλωσε στην δασκαλα πως θα αναγκαστει να σταματησει το σχολειο κ αυτη γουρλωσε τα ματια χαχαχα!!

Νινακι εχεις δικιο για τπ μπαρμπεκιου εχει κ αυτο την φασαρια του.

<ωραια ειναι η μακαροναδα κ εγω την εχω στο προγραμμα για Παρασκευη μιας κ την ζηταει ο αντρας μου κλασικος μακαρονας!

Σμουρφιτα μου να προσεξεις πολυ με την πιεση τωρα στην εγκυμοσυνη.να μετριεσαι καθε μερα κ ναν τα σημειωνεις.παρε κ ενα τηλεφωνο τον γιατρο σου να σε καθοδηγησει.εμενα στον 9ο μου ειχε παει μια φορα 13 που παντα ειχα 9-11 κ μου εκοψε το αλατι εντελως.

Τι να πω για τους γονεις σου, ωρες ωρες μας βγαζουν απο τα ρουχα μας!!! Θεος ομως ο συζυγος που ανεχτηκε τις υποδειξεις του μπαμπα.

Ρικολακι ωραιοτατο το παστιτσακι οσες μερες κ να το τρως.Εμενα μου αρεσει με συνοδεια φετας πολυ κ σαλατα μαρουλι-αγγουρι-ντοματα.

Το κεικ εκανα το απλο απλα αντι γαλα εβαλα ενα κεσεδακι γιαουρτι κ λιγο γαλα γιατι το ενα ποτηρι γαλα ειναι 250 μλ ενω το γιαουρτακι 200 κ μπολικο ξυσμα λεμονι.

1 φαριναπ

2 κουπες ζαχαρη

5 αυγα μεγαλα

2 βανιλιες

ξυσμα απο 2 λεμονια

1 γιαουρτι κ λιγο γαλα ακομα ( 50 μλ)

1/2 κγ σοδα

Εβιρακι μου γλυκο , λατρεμενο φαγακι τα γεμιστα!!! χτες το βραδυ εφαγαν την τελευταια μεριδα απο τα δικα μας του Σαββατου.

Μου εδωσες ελπιδες με τα μαγειρικα του Εβιρου. Κ μενα ο δικος μου δεν μπαινει στην κουζινα, λες να μεταλαχτει σε λιγα χρονια?χαχαχα Για να δουμε, καλιο αργα παρα ποτε!!

Το χταποδακι το ξυδατο που λετε εγω πολλες φορες το βαζω στην χυτρα να βρασει.Βαζω το χταποδι οπως ειναι ολοκληρο μαζι με λιγο νερο,λιιιγο αλατι κ λιγο ξυδι κ το βραζω μεχρι να μαλακωσει -περιπου ενα 15λεπτο θελει.Μετα το αφηνω κρυωνει ,το καθαριζω απο πετσες κ το κοβω σε φετες κ το διατηρω σε μπολακι μαζι με λαδι κ ξυδι κ καμια φορα βαζω μαιντανο η σκορδο.ειναι σωτηριο οταν ερχονται φιλοι για τσιπουρακι.Τωρα που μου το θυμησατε θα παρω να φτιαξω το ΣΚ.

ΣΤα δικα μου μαγειρικα χτες οπως εγραψα εφτιαξα φακουλες κ το βραδυ εβρασα κ αυγα κ φαγαμε μαζι με γεμιστα κ λιγα σουτζουκακια που ειχαν μεινει.

τα λεμε αργοτερα παιδια

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Μόλις ήθραμε απ εξω πήγαμε οικογενειακώς για κούρεμα. Ο μικρός κάθισε ήσυχος πολύ. Η μικρή ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!! ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Για σήμερα θα κάνω τηγανιά που είναι εύκολη και γρήγορη στην κατσαρόλα λεμονάτη και θα φάω και την μακαρονάδα του ψαρα (ελαχιστη πλεον μισο πιατακι) που εμεινε απο προχτες. Σας ειπα οτι χαρηκα και το παρακανα λιγο με την ποσοτητα :oops: Εβαλα 2,5 πακετα μακαρονια γιατι πηρα πολυ ψαρικο αλλα ΤΗΝ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ αλλα με 1 πακετο μακαρονια αυτη την φορα :oops: Σας αφήνω να δω μια το μπλογκ της ΕΒΙΡΙ μας να δω τι προτείνει σήμερα, μετά να μαγειρέψω γιατι εχει φυγει η ωρα και μετα δουλειά! Τα λέμε μετά

Γεια σας παιδιά.

Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή που σας γράφω, αλλά ήθελα κάπου να τα πω επειδή είμαι μόνη μου στο σπίτι.

Πήγα να βάλω το φαγητό στο φούρνο σήμερα σκεπασμένο με λαδόκολλα και αντί να γυρίσω το κουμπί του φούρνου το γύρισα στο γκριλ. Εντωμεταξύ το φαγητό ήταν στη μεσαία σχάρα κι όπως είχε γυρίσει μια μυτούλα της λαδόκολλας προς τα πάνω ακουμπούσε στις αντιστάσεις του γκριλ. Δεν περνάει πολύ ώρα κι άρχισε να μυρίζει φωτιά.

Πράγματι, πήρε φωτιά η λαδόκολλα. Παιδιά μου άρχισα να τρέμω. Αμέσως λειτούργησε το μυαλό κι αρπάζω ένα πυρέξ του έβαλα λίγο νερό μέσα και με μια τσιμπίδα για σαλάτες τράβηξα το χαρτί προσεκτικά. Φοβήθηκα μην πάρουν φωτιά τα μαλλιά μου και το πρόσωπο καθώς το τραβούσα.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν πρόλαβε να γίνει τίποτα χειρότερο. Το χαρτί έσβησε μέσα στο πυρέξ κι εγώ δεν κάηκα. Αλλά ακόμα τρέμω.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Eviri
Ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Καλό μήνα!!!!

Τζένη μου είχαμε ταύτιση χθες μαγειρικά! Κι εγώ φακές έφτιαξα, αλλά έβαλα παραπάνω ποσότητα κι έτσι έχουμε και για σήμερα.:tongue:

Πειραχτήρι ο μικρός σου! Τόσο οι γονείς μου όσο και τα πεθερικά μου έχουν μοναδικό ταλέντο στο να μας βγάζουν από τα ρούχα μας! Όσο για τον άντρα μου...ώρες και φορές απορώ κι εγώ με την υπομονή του!

Νίνα ωραίο το μπάρμπεκιου, αλλά έχει την ταλαιπωρία του και την τσίκνα του! Πήγε η ψυχή στην Κούλουρη του συζύγου;;; Εμένα φέτος δεν με παίρνει για ψεματάκι, οπότε του χρόνου θα έχει διπλό!:D:D:D

Όσο για τη φωνή που λες....μόνο μία;;; και δύο και τρεις φωνές...αλλά αποτέλεσμα μηδέν!

Ρικολα παστίτσιο;;; Γιάμι Γιάμι... Έχει ωραία μέρα σήμερα οπότε ελπίζω να πήγες και βολτούλα με τον μικρό! Προσέχω γλυκιά μου και με προσέχει και ο καλός μου πάρα πολύ και νομίζω ότι γι'αυτό την έχω βγάλει καθαρή μέχρι τώρα!

Έβιρι τέλεια τα γεμιστά! Μου θυμίζουν καλοκαιράκι! Και να πω την αλήθεια...μόνο τότε τα ευχαριστιέμαι! Όσο για την πίεση...μια ζωή υποτασική! Στην εγκυμοσύνη ήρθε η πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα. Αλάτι δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου στα φαγητά παρά ελάχιστο μετά από παρότρυνση του γιατρού. Πλάνο διατροφής μου έχουν δώσει και το ακολουθώ για να μην έχουμε απρόοπτα! Η πίεση ανεβαίνει μόνο όταν ενοχληθώ ή συγχιστώ με κάτι και το παρατηρήσαμε αυτή την εβδομάδα που κάνω τις μετρήσεις. Οπότε ηρεμία και ησυχία!!!

Νίκο με γειά το κούρεμα οικογενειακώς!!! Μα είναι δυνατόν να έκατσε ήσυχος ο μικρός και όχι η μικρή;;; Ολόκληρη δεσποινίδα και δεν θέλει καλλωπισμούς;;;:confused:

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Γεια σας παιδιά.

Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή που σας γράφω, αλλά ήθελα κάπου να τα πω επειδή είμαι μόνη μου στο σπίτι.

Πήγα να βάλω το φαγητό στο φούρνο σήμερα σκεπασμένο με λαδόκολλα και αντί να γυρίσω το κουμπί του φούρνου το γύρισα στο γκριλ. Εντωμεταξύ το φαγητό ήταν στη μεσαία σχάρα κι όπως είχε γυρίσει μια μυτούλα της λαδόκολλας προς τα πάνω ακουμπούσε στις αντιστάσεις του γκριλ. Δεν περνάει πολύ ώρα κι άρχισε να μυρίζει φωτιά.

Πράγματι, πήρε φωτιά η λαδόκολλα. Παιδιά μου άρχισα να τρέμω. Αμέσως λειτούργησε το μυαλό κι αρπάζω ένα πυρέξ του έβαλα λίγο νερό μέσα και με μια τσιμπίδα για σαλάτες τράβηξα το χαρτί προσεκτικά. Φοβήθηκα μην πάρουν φωτιά τα μαλλιά μου και το πρόσωπο καθώς το τραβούσα.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν πρόλαβε να γίνει τίποτα χειρότερο. Το χαρτί έσβησε μέσα στο πυρέξ κι εγώ δεν κάηκα. Αλλά ακόμα τρέμω.

Εβιρι μου μπράβο στην ψυχραιμία σου και στην αντίδρασή σου. Δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και σκέψου ότι γλίτωσες από τα χειρότερα!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπερα και καλό μηνα!

Εβιρακι πρωταπριλιατικο ψεματακι; Δεν μπορω να πιστεψω οτι επαθες κατι τετοιο. Θυμαμαι και περσι κατι τις μας ειχες πει για να τηρησεις το εθιμο;);) Θελω να κανω κι εγω γεμιστα γιατι πιστευω πως θα αρεσουν και στον μικρο μου.

Νινα τον κοψοχολιασες τον συζυγο; Ενταξει αντεχει ακομα. Ευγε!

Στρουμφιτα καταλαβα αμεσως οτι ανεβασες πιεση λογω συγχισης γιατι μας το ειχες πει. Κουλαρησε και βαλε προτεραιοτητα το μπεμπε τωρα. Δωσε τα ευσημα μου στο συζυγο για την Ιωβειο υπομονη μου. Εχω βαλει στο προγραμμα το χταποδακι σου για τη Μ. Εβδομαδα. Για να δουμε θα τα καταφερω;

Νικο ωραια κι η τηγανια.Εμενα η κορη μου δε φοβαται καθολου τους γιατρους και στο κομμωτηριο της κραταγε ο μπαμπακας της το χερι για συμπαρασταση. Εχουμε να τραβηξουμε ακομα...

Τζενη αστερι ο μικρος σου! Το κεικ δεν το εχω δοκιμασει ποτε με γιαουρτι. Θα το δοκιμασω.

Μαρια Ελπιδα κι εγω σαν την κορη σου - δε θα κατεβαινα απο το ποδηλατο:D:D:D

Πηρα να φτιαξω αναμικτα λαχανικα λαδερα. Μου αρεσει πολυ αλλα δεν το τρωει ο αντρας μου οποτε το στερουμαι. Θα παρω την εκδικηση μου.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπερα και καλό μηνα!

Γειά σου!!!! ΚΑλό μήνα!!!

Εβιρακι πρωταπριλιατικο ψεματακι; Δεν μπορω να πιστεψω οτι επαθες κατι τετοιο. Θυμαμαι και περσι κατι τις μας ειχες πει για να τηρησεις το εθιμο;);) Θελω να κανω κι εγω γεμιστα γιατι πιστευω πως θα αρεσουν και στον μικρο μου.

Συγγνώμη...πλάκα μας κάνει;;;

Νινα τον κοψοχολιασες τον συζυγο; Ενταξει αντεχει ακομα. Ευγε!

Στρουμφιτα καταλαβα αμεσως οτι ανεβασες πιεση λογω συγχισης γιατι μας το ειχες πει. Κουλαρησε και βαλε προτεραιοτητα το μπεμπε τωρα. Δωσε τα ευσημα μου στο συζυγο για την Ιωβειο υπομονη μου. Εχω βαλει στο προγραμμα το χταποδακι σου για τη Μ. Εβδομαδα. Για να δουμε θα τα καταφερω;

Να'σαι καλά! Σ'ευχαριστούμε και οι δύο!!! Το χταποδάκι εννοείται ότι θα το καταφέρεις! Αν χρειαστείς τίποτα πες μου!

Νικο ωραια κι η τηγανια.Εμενα η κορη μου δε φοβαται καθολου τους γιατρους και στο κομμωτηριο της κραταγε ο μπαμπακας της το χερι για συμπαρασταση. Εχουμε να τραβηξουμε ακομα...

Καλέ γιατί τέτοιος φόβος με το κομμωτήριο;;;

Τζενη αστερι ο μικρος σου! Το κεικ δεν το εχω δοκιμασει ποτε με γιαουρτι. Θα το δοκιμασω.

Πηρα να φτιαξω αναμικτα λαχανικα λαδερα. Μου αρεσει πολυ αλλα δεν το τρωει ο αντρας μου οποτε το στερουμαι. Θα παρω την εκδικηση μου.

Φιλια

Ωραίο φαγάκι!!!! Τα λατρεύω τα λαχανικά! Εμένα ο καλός μου δεν τα έτρωγε στην αρχή, αλλά τώρα τι να πω... τα συνήθισε; έμαθε να τα τρώει; Μαγείρεψέ τα κι ευχαριστήσου τα τώρα που μπορείς! Καλή όρεξη!!!!:D:D:D:D

Αααααα....ντρέπομαι πολύ για την καθυστέρηση :oops::oops::oops:, αλλά να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου! Πολύχρονη να είναι!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα

Σήμερα έφτιαξα ρεβύθια αποφλοιωμένα που τα άφησα να λιώσουν και να γίνουν σχεδόν σαν φάβα.

Μμμμμ στο τελος θα σε φτασει μαγειρικα ο Εβιρος...χιχιχιχι!

Το θέμα είναι να τον φτάσω εγώ, γιατί εκείνος με έχει περάσει.

Καλησπερα!!!Αμε μπαλετακι...εκανα μικρη και το ξαναεπισα πριν 4 χρονια!!!

Το μπαλέτο (και κατ' επέκταση ο χορός) είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου. Από μικρή και για πολλά χρόνια όταν κάποιος με ρωτούσε τι θα γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα χορεύτρια.

Σε ζηλεύω που κάνεις και τώρα ακόμα μπαλέτο.

ωραίος καιρός, αν εξαιρέσεις το πρωί που ξεκινάει η μέρα με 5-6 βαθμούς... Αφρική έχουμε γίνει! το μεσημέρι χτες είχε φτάσει 20 βαθμούς, δηλ. από το πρωί 15 βαθμούς διαφορά!:rolleyes:

Κι εμείς δυο μέρες τώρα έχουμε 21-22 βαθμούς αλλά και σκόνη στον ορίζοντα. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο αυτό το πέπλο στον ουρανό.

καλο μηνα παιδια !!! σημερα ο γιος μου αρχισε απο το πρωι κ λεει χαζοψεματακια κ το κατα-διασκεδαζει!! χαχαχα!! μπηκε το πρωι στο σχολειο κ δηλωσε στην δασκαλα πως θα αναγκαστει να σταματησει το σχολειο κ αυτη γουρλωσε τα ματια χαχαχα!!

χαχαχαχαχα

Το κεικ εκανα το απλο απλα αντι γαλα εβαλα ενα κεσεδακι γιαουρτι κ λιγο γαλα

Η δική μου άποψη είναι ότι τα νοστιμότερα κέικ είναι αυτά που έχουν γιαούρτι τελικά.

Μου εδωσες ελπιδες με τα μαγειρικα του Εβιρου. Κ μενα ο δικος μου δεν μπαινει στην κουζινα, λες να μεταλαχτει σε λιγα χρονια?χαχαχα Για να δουμε, καλιο αργα παρα ποτε!!

Γιατί όχι; Μακάρι να μεταλλαχτεί να δεις κι εσύ λίγη ξεκούραση ή να αποκτήσεις τουλάχιστον βοηθό.

Το χταποδακι το ξυδατο που λετε εγω πολλες φορες το βαζω στην χυτρα να βρασει.Βαζω το χταποδι οπως ειναι ολοκληρο μαζι με λιγο νερο,λιιιγο αλατι κ λιγο ξυδι κ το βραζω μεχρι να μαλακωσει -περιπου ενα 15λεπτο θελει.Μετα το αφηνω κρυωνει ,το καθαριζω απο πετσες κ το κοβω σε φετες κ το διατηρω σε μπολακι μαζι με λαδι κ ξυδι κ καμια φορα βαζω μαιντανο η σκορδο.ειναι σωτηριο οταν ερχονται φιλοι για τσιπουρακι.Τωρα που μου το θυμησατε θα παρω να φτιαξω το ΣΚ.

Μπράβο Τζένη, μ' αρέσει που είσαι προνοητική για παν ενδεχόμενο. Αλλά έτσι κι αλλιώς ακόμη και χωρίς επισκέψεις θα το απολαύσετε οι δυο σας και θα το ευχαριστηθείτε.

Μόλις ήθραμε απ εξω πήγαμε οικογενειακώς για κούρεμα. Ο μικρός κάθισε ήσυχος πολύ. Η μικρή ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!! ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες στο κομμωτήριο συνήθως δε μας κάνουν το κούρεμα που ΑΚΡΙΒΩΣ θέλουμε. Γνήσιο γυναικάκι η μικρή σου.

Σας ειπα οτι χαρηκα και το παρακανα λιγο με την ποσοτητα :oops: Εβαλα 2,5 πακετα μακαρονια γιατι πηρα πολυ ψαρικο αλλα ΤΗΝ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ αλλα με 1 πακετο μακαρονια αυτη την φορα :oops:

Νίκο πράγματι είναι πολύ μεγάλη η ποσότητα των μακαρονιών.

Σας αφήνω να δω μια το μπλογκ της ΕΒΙΡΙ μας να δω τι προτείνει σήμερα, μετά να μαγειρέψω γιατι εχει φυγει η ωρα και μετα δουλειά!

Δε βάζω πάντα νωρίς τις συνταγές και σήμερα άργησα.

Στο δικό σου μπλογκ πάντως βλέπω ότι πράγματι έχει πέσει πολύ δουλειά. Και φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα. Εύγε.

Έβιρι τέλεια τα γεμιστά! Μου θυμίζουν καλοκαιράκι! Και να πω την αλήθεια...μόνο τότε τα ευχαριστιέμαι! Όσο για την πίεση...μια ζωή υποτασική!

Κι εγώ ήμουν υποτασική έχοντας πάντα ανώτατη το 10 και στον 7ο-8ο μήνα της εγκυμοσύνης παρουσίασα 16. Γέννησα και παρέμεινε για ένα διάστημα. Μετά κατέβηκε κι από τότε έχω γύρω στο 12.

Εβιρι μου μπράβο στην ψυχραιμία σου και στην αντίδρασή σου. Δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και σκέψου ότι γλίτωσες από τα χειρότερα!

Και του χρόνου Στρουμφίτα μου.

Εβιρακι πρωταπριλιατικο ψεματακι; Δεν μπορω να πιστεψω οτι επαθες κατι τετοιο. Θυμαμαι και περσι κατι τις μας ειχες πει για να τηρησεις το εθιμο;);)

Αχ, αχ, πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις, Φωτεινή μου.

Εχω βαλει στο προγραμμα το χταποδακι σου για τη Μ. Εβδομαδα. Για να δουμε θα τα καταφερω;

Φωτεινή μου θα τα καταφέρεις. Δε θέλει πολύ δουλειά αυτή η συνταγή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...