Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπερααααααααα!!!!!

Μα που ειστε ολοι????????Απουσια!!!!!!!

Μονο την Αγγελικουλα δικαιολογω....εχει ενημερωσει!!!!!!

Σημερα εφτιαξα παστιτσιο και μπιφτεκια τ αοποια εβαλα στη καταψυξη να υπαρχουν!!!!Για βραδυ αν προλαβω θα κανω πιτσα!!!!

Πολλα φιλια σε ολους!!!

Καλο υπολοιπο Κυριακης!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κοτομπουκιτσες σημερις και τηγανητες πατατουλες-ξεσκιστηκα στη μαγειρικη παλι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Οντως πολλες απουσιες. Κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες, κουραστηκα πολυ παλι να μαγειρεψω:)
εδω ειμαι κι εγω! απο το λαπτοπ παλι,μπηκα να μαθω τα νεα σας! εμεις σημερα ειχαμε μπιφτεκακια με σαλατα μαρουλι λογο διαιτας κ κατι καλαμαρακια για εμενα που περισεψαν απο την χθεσινιβραδινη μαζοξη για ρακι... ειχαμε παρεουλα κ το ξενιχτυσαμε λιγο. σημερα σερνομαι,περιμενω το βραδυ για να κοιμηθωωω:oops:

Διαφημίσεις

Καλησπερα Kisha!!!!!

Μια χαρα νοστιμο φαγακι!!!!!:tongue:

ricola τρεχατε ποδαρακια μου δεν λες τιποτα, αστα να πανε, οσο μεγαλωνουν θηριευουν τα σκασμενα ζωη να χουν... εσυ πως πας με τι μικρουλινι σου? σου μενει χρονος ελευθερος?

Οντως πολλες απουσιες. Κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες, κουραστηκα πολυ παλι να μαγειρεψω:)

Καλησπερα Ιωαννα!!!

Δε χρειαζεται να λιωνουμε στη κουζινα για να φαμε ενα ωραια φαγακι!!!Μια χαρα και το κοτοπουλακι!!!Νοστιμοτατο με τις πατατουλες!!!

ricola τρεχατε ποδαρακια μου δεν λες τιποτα, αστα να πανε, οσο μεγαλωνουν θηριευουν τα σκασμενα ζωη να χουν... εσυ πως πας με τι μικρουλινι σου? σου μενει χρονος ελευθερος?

Γεια σου Βαγια μου!!!!

Οσο πανε και φτιαχνουν τα πραγματα!!!

ελευερος χρονος????Μμμμμμ αν θεωρησπυμε ελευθερο χρονο την ωρα που κοιμαται ο μικρος και πρεπει να κανω μπανιο,μαγειρεψω,σιδερωσω...κτλ....ναι κατι εχω!!!Χαχαχαχαχα!!!!Ενταξει παραπονο δεν εχω γιατι εχω αρκετη βοηθεια απο τον αντρα μου κυριως τα σ-κ που ειναι πιο χαλάρος απο δουλεια και καπως καποια απογευματα!!!Εχουμε ξεκινησει και τις καροτσαδες...και φανταζομαι μολις φτιαξει προγραμμα φαγητο μες στην ημερα θα ειναι ακομα πιο ευκολο για μενα(μπας και ξαναπιασω το μπαλετακι μου)!!!!:tongue:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Σήμερα έφτιαξα για μας σουπιές κρασάτες με πατάτες στην κατσαρόλα και για την Εβιρίνα μπριζόλα στην κατσαρόλα με πουρέ.

Χτες το μεσημέρι έφτιαξα μελιτζάνες με πατάτες και σάλτσα στο φούρνο που θύμιζε κάτι ανάμεσα στο μπριάμ και στο μουσακά.

Το βράδυ ο Έβιρος έλαμψε πάλι ανοίγοντας την ταβέρνα με χταποδάκι ξυδάτο, γαρίδες μαριναρισμένες και ψημένες στο φούρνο κι επίσης, μανιτάρια πλευρώτους σε άλλο ταψί στο φούρνο.

να ηξερες ποσο συχνα σε ειχα στο μυαλο μου γλυκια μου Εβιρι, εριξα μια ματια στα μελη αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι πολλα..

Μαρία μου κι εγώ το ίδιο. Τα μέλη από τα παλιά δεν είναι πολλά. Περισσότερο έχουν έρθει καινούργια παιδιά.

θα σας συστηθω λοιπον, ειμαι η Μαρια Ελπιδα, εχω μια κορη 2,5 χρονων και πλεον ειμαι ανεργη,

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλλι.:(:(:( Ελπίζω τουλάχιστον, ο άντρας σου να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δουλειά του.

ασχολουμαι ομως με κατι που αγαπω παρα πολυ τον θηλασμο.

εχω την τιμη να συμμετεχω σε μια ομαδα υποστηριξης Μητρικου Θηλασμου που ανηκει στο Πανελληνιο δικτυο ομαδων και προσπαθω οσο μπορω να μεταδωσω την αγαπη μου για αυτο το υπεροχο ταξιδι.

Είσαι άξια, εύγε. Μακάρι να σε μιμηθούν όσες περισσότερες μαμάδες γίνεται.

Πηρε βαρος μια χαρα,πηρε και 6 ποντους!!!!Τελειος σε ολα!!!

Μπράβο στο μωράκι που μεγαλώνει τόσο.

Σήμερα έχω μαγειρέψει μπριζόλες χοιρινές με λεμονάκι και μουστάρδα στον φούρνο. Θα συνοδευτούν με χόρτα και πατάτες τηγανιτές.

Αχ, πολύ ωραίο φαγητό.

Θα με χάσετε για μία εβδομάδα καθώς το βράδυ φεύγω με τον άντρα μου για το χωριό στα Γιάννενα. Εκεί δεν έχει ιντερνετ οπότε δεν θα μπορώ να μπαίνω να διαβάζω τα νεα σας. Θα μου λείψετε!

Τώρα θα είσαι ήδη εκεί Αγγελική, άρα θα σου ευχηθώ να περάσετε πολύ ωραία και καλή επιστροφή. Κι εσύ θα μας λείψεις.

Κι εγώ ξέχασα να αναφέρω πως χτες το απόγευμα ο άντρας μου μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν μία νοστιμότατη πάστα φλώρα! Και το κυριότερο ο νεροχύτης ήταν πλυμένος και πεντακάθαρος μόλις τελέιωσαν!

Να τους δώσεις τα συγχαρητήριά μου και για τα δύο και το γλυκάκι και το καθάρισμα.

Εβιρακι οι συνταγες στο μπλογκ ειναι αναλυτικες και βοηθουν κι οι φωτογραφιες. Μου αρεσει που παντα και τα πιο κλασσικα φαγητα και γλυκα τα εμπλουτιζεις με κατι το διαφορετικο αλλα τοσο νοστιμο (πχ δε θα σκεφτομουν ποτε στο χαλβα να βαλω δαμασκηνα αλλα τωρα που το διαβασα και το σκεφτηκα πρεπει να ειναι πολυ ταιριαστο)

Φωτεινή μου σ' ευχαριστώ για την τόσο καλή γνώμη που έχεις.

Καλά οταν διαβαζα την περιγραφη του γλυκου αισθανθηκα σαν τον Γιωργο Κωνσταντινου στη σκηνη με το προφιτερολ. Σιγουρα ειναι τελειο.

χαχαχαχαχαχα

Καλα το παιδι μαθαινει τοσο μικρο ξενες γλωσσες κι εσυ ασχολεισαι με το τι λεξεις μαθαινει; Τσ τσ τσ τσ.

χαχαχαχαχαχα

Σημερα δεν μαγειρεψα γιατι ειναι μερα ταξιδιου (ξανα). Αλλα θα ταξιδεψω αεροπορικως (βρηκα προσφορα) οπότε θα ειναι τουλαχιστον πιο ξεκουραστα.

Θα είναι και πιο γρήγορα. Καλά να περάσεις Φωτεινή και με το καλό να επιστρέψεις στο νησί.

Θα τσιμπησω κατι δεν εχω αποφασισει ακομα τι. Αυριο η κορουλα μου γινεται 4 ετων.

Να τα εκατοστήσει και να τη δείτε μεγάλη και τρανή.

Καλε ξεχασα να καλημερισω.

Καλημερα λοιπον σε ολη την παρεα.

Σας χαιρέτισα, δε σας χαιρέτισα, χαίρετε τι κάνετε, καλά ευχαριστώ!!!!!

Αυτο σημαινει περιπου στα 200? επισκευη τα οποια πρεπει να ζητησω απο τη δουλεια μου κι εδω γελαμε χαχαχα.

Ωραία πράματα και για τη βλάβη και για τα δεδουλευμένα.

Με κοιταγανε σαν χανοι, ας μου ελέγαν να μην τα παρω και θα μας ακουγε ολη η Κηφισια

Και με το δίκιο σου να σε ακούσουν και οι γύρω Δήμοι.

τι χρυσοχέρα που είσαι! και ευρηματική!

Αυτό έχω κι εγώ να το λέω συνέχεια.

μου άρεσαν οι ιδέες σας, αλλά τελικά έκανα ένα ζουμερό γιουβετσάκι, που έγινε τόσο ωραίο! σχεδόν 2 πιάτα φάγαμε ο καθένας!

Κι εμάς μας αρέσει η συνταγή που έκανες και είμαι σίγουρη ότι βγήκε πεντανόστιμη.

Αγγελικη πως τολμας και μας λες καταμουτρα οτι ειχες και παστα φλωρα και καθαρο νεροχυτη; Το πρασινο τερατακι θεριευει μεσα μου:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα

Βρε κοριτσια υπερβαρες θα βγουμε με αυτα που γραφετε. Η Νινα με τις τηγανιτες, η ggeny με τον καταλογο φαγητων που φτιαχνει καθε μερα, ο Νικος μας κολαζει και βεβαια να μην ξεχναμε και τους θησαυρους της κουζινας!!!! Αχ αχ τι μας κανετε!

Εγώ νομίζω ότι παχαίνω και με την ανάγνωση.

Πηγα σ εναν παιδικο σταθμο να δω και ακουστε τι ζητανε, ξεραθηκα στα γελια.4500 για ωραριο 9-13:30+1000 φαγητο+1000 για μουσικο-θεατρικο-κολυμβητηριο+1000 πουλμαν και το ΕΣΠΑ δινει 2800. 7500??????? δεν τον στελνω καλυτερα στην Αγγλια να σπουδασει?

Με τόσα λεφτά γράψτο κατευθείαν στο πανεπιστήμιο το παιδί.

Αλλαγή σχεδίων αυριο έρχεται η μακαρονάδα του ψαρα γιούπιιιι ΕΒΙΡΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ ΜΕΓΑΛΟ :-)))))))

Δε φαντάζεσαι πόσο γέλασα που είμαι μεγάλο αλάνι χαχαχαχαχαχαχα

σημερα αγορασαμε ποδηλατο την κορη μου, ποση χαρα εχει θεε μου!

Άχου το μωρέ θα κάνει και ποδηλατάκι!!!!!!!!!!!!!! Το πρώτο της όχημα λοιπόν εεεεε;

Εβγαλε την πανα πριν μερικες μερες και ειπαμε να την κανουμε ενα δωρο για αυτο.

Μα τότε το αξίζει το δωράκι.

Βασικά σήμερα έκανα την βόλτα κάπως παραξενα...

ξαφνικά όπως οδηγώ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΕΜΕΤΟΥ στο κεφάλι μου!

Η Χριστινα άρχισε τα "αμαν πως κάνεις έτσι μην θυμώνεις κτλ κτλ" γυρνάει λοιπόν να καθαρίσει πίσω και της έρχεται ρουκέτα απο την μικρή :mrgreen:

Πραγματικά επεισοδιακά τα ψώνια.

κοτομπουκιτσες σημερις και τηγανητες πατατουλες-ξεσκιστηκα στη μαγειρικη παλι

Γεια σου Κίσα, τι κάνεις; Το φαγητό σου όπως και να 'χει είναι νοστιμότατο και πιο ξεκούραστο.

εδω ειμαι κι εγω! απο το λαπτοπ παλι,μπηκα να μαθω τα νεα σας! εμεις σημερα ειχαμε μπιφτεκακια με σαλατα μαρουλι λογο διαιτας κ κατι καλαμαρακια για εμενα που περισεψαν απο την χθεσινιβραδινη μαζοξη για ρακι...

Παρεούλα και ρακί ακούω, μ' αρέσουν τέτοιες διοργανώσεις.

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Από ότι βλέπω λίγο αποδιοργανωθήκαμε αλλά πιστεύω από Δευτέρα θα επιστρέψουμε. Εγώ μόλις έκανα διάλειμμα.

Χταποδάκι ξυδάτοοοο ο ΕΒΙΡΟΣ μου φαίνεται ανταγωνίζεται την ΕΒΙΡΙ :P:p:p

ΑΓΓΕΛΙΚΗ σε χάσαμε!!! Αντε πιστευω αυριο θα δώσεις παρόν :P

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ πως περάσατε κάνατε γιορτούλα για τα γενέθλια;

ΡΙΚΟΛΑ μπαλετάκι ακούω;;; ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ

Τζενάκι που είσαι; Πως τα πάτε με την Ντιβα σας εκεί :P ; Της έδωσες την σοκολάτα που λέει η ΕΒΙΡΙ να βγεί η Ντίβα απο μέσα της; :mrgreen:

Μαρία Ελπίδα μπράβο για την ομαδα υποστηριξης Μητρικου Θηλασμου! Ευγε! Πολύ μου άρεσε που το διάβασα μπράβο σου!

Σήμερα κοιτούσα κάτι παλιές φωτό και σκεφτόμουν ν τηΡΙΚΟΛΑ γιατί είναι στην φάση τώρα οι 3 τους (οταν σπουδαζα ετσι ημασταν και εμεις με το νεογέννητο καροτσάδες)

Ήλθε η μαμά μου σημερα κορίτσια και μετά απο πολλλλλλλλλλυυυυυυυ καιρό κοιμήθηκα επιτέλους! Η διαδικασία ύπνος στις 5.50 το πρωί ξύπνημα στις 8 και μετά όλη μέρα στο πόδι έχει αρχίσει και με εξουθενώνει.

Σήμερα έφαγα χτεσινή μακαρονάδα του ψαρα γιατί απο την χαρά μου...έκανα...κάμποση...αρκετή για να τρώμε 3 μέρες :P:p:p Άλλα ενθουσιάστηκα και ένιωσα και ηπερήφανος που η ΕΒΙΡΙ μας την ανάρτησε και μου έκανε την χάρη! Με κακομαθένετε εδω μέσα!

ΒΑΓΙΑ το φιάσατε το λαπτοπ επιτέλους δηλαδή; Πως πάτε τώρα με το περπάτημα; τρέχετε :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Ευχαριστω ολες και ολους για τις ευχες σας για τη ζουζουνα μου!

Νικο καλή ξεκουραση! Μια που το ανεφερες για τις ρουκετες: οταν προκειται να κανουμε διαδρομη (επαρχια κυριως) που εχει στροφες δεν δινω στα παιδια γαλα για να αποφυγω αυτες ακριβως τις συνεπειες (το παθημα γινεται μαθημα βλεπεις). Το εχουμε πει η Εβιροοικογενεια ειναι πειρασμος.

Ιωαννα μου μια χαρα ειναι το κοτοπουλακι στο φουρνο (ξερεις ποσο το ειχα νοσταλγησει εγω με το χαλασμενο φουρνο μου;)

Ricola ωραια φαγητακια!

Κisha επισης. Γενικα, δεν ξερω γιατι, κοτομπουκιες δεν πολυφτιαχνω. Θα το δοκιμασω ομως.

Εβιρι την αληθεια λεω τιποτε αλλο. Χταποδακι ξυδατο... Για δωσε συνταγη που ειναι αγαπημενο κι ας μην πινω ουζο.

Βαγια καλο κουραγιο! Αργοτερα το καλοκαιρι σε σκεφτομαι που θα κυνηγας 2 στις βολτες σας! Κι εμενα περπαταει τωρα αρκετα ανετα ο μικρος και θελει καποιον απο πισω του

Λοιπον επεστρεψα χτες πολύ αργα αφου ειχε το καραβι μια ωρα καθυστερηση (νυσταζω σημερα ειμαι με 3,5 ωρες υπνο). Η μικρη ηταν ενθουσιασμενη που πηγα και συνεχεια ζητουσε να παιζει μαζι μου. Δεν εκανα τιποτε στο σπιτι μονο στον παιδικο σημερα γιατι δεν αντεχα. Δεν ζω καθολου στο σπιτι μου εδω και τοσο καιρο και δεν μπορουσα να ξεπατωθω για να το συνεφερω σε μιση μερα. Χτες εφτιαξα πανσετες και μπιζολες μουσταρδολεμονατες με πατατες στο φουρνο και το Σαββατο η μαμα μου εκανα γιουβετσι με κοκκινιστη γιδα που της ειχα φτιαξει εγω και της την ειχα δωσει απο το οποιο εφαγε καμποσο κι ο γιοκας μου μη αλεσμενο. Η μαμα μου δηλωσε οτι θα τη βολευε πολυ να μαγειρευω εγω οταν ερθουν στο νησι (πως αλλαζουν τα πραγματα!)

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα σας και καλη βδομαδα να εχουμε!

Σημερα το μενου μας εχει γιουβετσακι που θα μαγειρεψει η μαμα μου!

Φωτεινη σ εχουν φαει τα περα δωθε!

Νικο μια φορα εχει κανει ο μικρος εμετο στο αυτοκινητο και τα ειχε κανει χαλια και θυμαμαι μεχρι να γυρισουμε σπιτι βρωμαγαμε ολοι εμετιλα μπλιαχ!

Τζενη που εισαι???

Ρικολα κανεις μπαλετο?

Εβιρι βλεπω με τη μαγειρικη το εχετε γενικως σε αντιθεση με μας! Ευγε!

Μαρια-Ελπιδα καλως ηρθες και παλι λοιπον!!!!

Σημερα ειμαι και παλι στην αγαπημενη μου δουλιτσα και λεω να λιμαρω λιγο τα νυχια μου γιατι ειναι χαλια ασε μου μπορει να χρειαστουν:twisted:, να τα κανω μυτερα???

Καλημερα!για σημερα δνε αποφασισα ακομη αν θ ακανω μπριζολα η φασολακια...ασχετο!!!οτι ψηφισει ο λαος!με βλπεω να τρωω φασολακια και οι υπολοιποι μπριζολα!αχαχαχα!πεθυμησα γεμιστα παντως αλλα δε βρισκω χρονο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...