Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Νινα και το γιουβετσακι ωραιο ειναι! Τηγανιτες; (αχχχχχ βαθυτατος αναστεναγμος)

Αγγελικη πως τολμας και μας λες καταμουτρα οτι ειχες και παστα φλωρα και καθαρο νεροχυτη; Το πρασινο τερατακι θεριευει μεσα μου:tongue::tongue:

Ευχαριστω και για τις ευχες σου!

Ιωαννα καλά τους εκανες. Το εχουν παρακανει ορισμενοι εργοδοτες.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα Παρεακι!!!!

ΣΗμερα το μενου εχει φακουλες για τον καλο μου και λιγο Εβιροαρακα που εμεινε και παντζαρια για μενα!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ[/b]2;2292257]Καλημερούδια στην μαγειροπαρέα!

Καλημερα Αγγελικη!!!

Σήμερα έχω μαγειρέψει μπριζόλες χοιρινές με λεμονάκι και μουστάρδα στον φούρνο. Θα συνοδευτούν με χόρτα και πατάτες τηγανιτές.Μμμμμμ ωραιο ακουγεται....και δεν αγαπω το κρεας!

Ωραία μέρα έχει σήμερα σε αντίθεση με την χθεσινή μουνταμάρα. Είπαν ότι θα χαλάσει αλλά ελπίζω να κάνουν λάθος!Μακαρι να πεσαν και παλι εξω!!!

Θα με χάσετε για μία εβδομάδα καθώς το βράδυ φεύγω με τον άντρα μου για το χωριό στα Γιάννενα. Εκεί δεν έχει ιντερνετ οπότε δεν θα μπορώ να μπαίνω να διαβάζω τα νεα σας. Θα μου λείψετε!ααααα τι καλα!!!!!Τι τελεια που ειναι τ αΓιαννενα και τα χωριουδια εκει πανω!!!Να περασετε τελεια και να ξεκουραστεις!!!

Φωτεινη μου καλημερα!!!!

Να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου!!!!Ολα τα καλα να εχει!!!!!Και καλο ταξιδι να εχεις!!!!

Ιωαννακι καλημερα!!!!Τι γκαντεμια!!!Τι να πω για τη δουλεια σου..αααχχχχ...μου θυμισεσ τη κολλητη μου...ακριβως τα ιδια τραβηξε και εκεινη με μωρο παιδι και ανεργο αντρα!!!Ευχομαι εσυ να τα παρεις τα χρηματα σου!!!!

Νινακι μου....τηγανιτες εεεεε????Μιαμ μιαμ...πιτσα λεω να κανω και εγω για το σ-κ απο το προηγουμενο το λεω αλλα.....δεν τα καταφερα!!!:(

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια υπερβαρες θα βγουμε με αυτα που γραφετε. Η Νινα με τις τηγανιτες, η ggeny με τον καταλογο φαγητων που φτιαχνει καθε μερα, ο Νικος μας κολαζει και βεβαια να μην ξεχναμε και τους θησαυρους της κουζινας!!!! Αχ αχ τι μας κανετε!

Πηγα σ εναν παιδικο σταθμο να δω και ακουστε τι ζητανε, ξεραθηκα στα γελια.4500 για ωραριο 9-13:30+1000 φαγητο+1000 για μουσικο-θεατρικο-κολυμβητηριο+1000 πουλμαν και το ΕΣΠΑ δινει 2800. 7500??????? δεν τον στελνω καλυτερα στην Αγγλια να σπουδασει?

Βρε κοριτσια υπερβαρες θα βγουμε με αυτα που γραφετε. Η Νινα με τις τηγανιτες, η ggeny με τον καταλογο φαγητων που φτιαχνει καθε μερα, ο Νικος μας κολαζει και βεβαια να μην ξεχναμε και τους θησαυρους της κουζινας!!!! Αχ αχ τι μας κανετε!Ποσο δικιο εχεις!!!Και πλησιαζει καλοκαιρι......

Πηγα σ εναν παιδικο σταθμο να δω και ακουστε τι ζητανε, ξεραθηκα στα γελια.4500 για ωραριο 9-13:30+1000 φαγητο+1000 για μουσικο-θεατρικο-κολυμβητηριο+1000 πουλμαν και το ΕΣΠΑ δινει 2800. 7500??????? δεν τον στελνω καλυτερα στην Αγγλια να σπουδασει?

Εεεεεε????Αληθεια ποιος εχει τοσα να δωσει στον παιδικο...και δε καθεσαι σπιτι να τον εχεις εσυ...η μια η αλλη ερχεται.....απαπαπα!!!!Ιδεα δεν ειχα οτι φτανιυν μεχρι εκει οι τιμες για τους παιδικους!!!

Εεεεεε????Αληθεια ποιος εχει τοσα να δωσει στον παιδικο...και δε καθεσαι σπιτι να τον εχεις εσυ...η μια η αλλη ερχεται.....απαπαπα!!!!Ιδεα δεν ειχα οτι φτανιυν μεχρι εκει οι τιμες για τους παιδικους!!!

τοσα λεφτα δεν μου εχει ζητησει κανεις για την ωρα. Ειναι τα διπλασια απο οτι ζητανε αλλοι και μου εκανε εντυπωση οτι ειχε παιδια και μονο 5 απο αυτα ηταν μεσω ΕΣΠΑ. Αρα υπαρχει ακομα κοσμος που εχει λεφτα. Ειχα παρει τηλ και σε εναν αλλο και μολις ρωτησα αν ειναι μεσω ΕΣΠΑ μου ειπε με υφακι "δεν μας εχει ζητηθει ποτε κατι τετοιο". Αστα, δυσκολη η ευρεση σταθμου

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Μόλις έκανα διάλειμμα και έφαγα λίγο μεσημεριανό. Άυριο λέω να κάνω της ΕΒΙΡΙ τα κολοκυθάκια με αυγολέμονο. Και για λουκουμάδες σκέφτομαι και θα κάνω αν έχω χρόνο.

ΠΑΝΑΓΙΑΑ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ...7800;;; οντως με αυτά τον στέλνεις έξω να σπουδάσει :-))

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ να τα κατοστήσετε!!!!!!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καλά οπότε θα μπω αργότερα πάλι. Πολλά φιλιά

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ

Μόλις μπήκα στους θησαυρούς της κουζίνας και βρήκα ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ που είχα ζητήσει στην ΕΒΙΡΙ μας και την ανέβασε!!!! Αλλαγή σχεδίων αυριο έρχεται η μακαρονάδα του ψαρα γιούπιιιι ΕΒΙΡΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ ΜΕΓΑΛΟ :-)))))))

Διαφημίσεις

κοριτσια μου και αγορια, (νικο εισαι αγορι?) καλησπερα,

σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το υπεροχο καλοσωρισμα!

θα σας μαθω σε λιγακι, ειναι μεχρι να συνηθισω τους ρυθμους γραφης εδω παλι..

απο φαγητο σημερα ειχαμε συκωτι με σαλατα και απο επισης σημερα αγορασαμε ποδηλατο την κορη μου, ποση χαρα εχει θεε μου!

Εβγαλε την πανα πριν μερικες μερες και ειπαμε να την κανουμε ενα δωρο για αυτο.

σας αφηνω παμε για υπνο..

κοριτσια μου και αγορια, (νικο εισαι αγορι?) καλησπερα, Καλησπερα!!!

σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το υπεροχο καλοσωρισμα!

θα σας μαθω σε λιγακι, ειναι μεχρι να συνηθισω τους ρυθμους γραφης εδω παλι..

απο φαγητο σημερα ειχαμε συκωτι με σαλαταΔεν μου αρεσει το κρεας ιδιαιτερα αλλα τρελαινομαι για συκωτι!Τι καλα που μου το θυμισες εγω να φαω προ εγκυμοσυνης!!Θα μπει και αυτο στο προγραμμα:::

και απο επισης σημερα αγορασαμε ποδηλατο την κορη μου, ποση χαρα εχει θεε μου!

Εβγαλε την πανα πριν μερικες μερες και ειπαμε να την κανουμε ενα δωρο για αυτο.Μπραβο στη μικρη σου!!Πολυ καλα κανατε και της κανατε δωρο!!!!

σας αφηνω παμε για υπνο καληνυχτα!!

Καλησπερα μαγειροπαρεακι!!!!

Σαββατο σημερα και ειστε ολοι εξαφανισμενοι.....

Το μενου σημερα εχει μοσχαρισια σνιτσελ με βραστα λαχανικα(μπροκολο,λαχανακια Βρυξελλων,καλαμποκι)!!!

Καλο σ-κ να εχουμε!!!

Φιλια σε ολους!!!

Κοριτσάρες καλησπέρα

Μόλις έκανα διάλειμμα και είπα να διαβάσω λίγο τις φίλες μου. Σήμερα ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα! Πήγα πρωί σουπερ μαρκετ και προμηθεύτηκα τα απαραίτητα! Βασικά σήμερα έκανα την βόλτα κάπως παραξενα...πήγαμε όλοι οικογενειακώς και μάλλον πήγαινα άτσαλα γιατί ανεβηκαμε Χαλκίδα και είχα κολλήσει σε κάτι στενά ΤΡΟΜΕΡΑ οπότε ξαφνικά όπως οδηγώ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΕΜΕΤΟΥ στο κεφάλι μου! Ο μικρός. Εγώ να τσιριζω να φωνάζω να είμαι μουσκεμα με εμετους να σταζουν στα μαλλιά μου. Η Χριστινα άρχισε τα "αμαν πως κάνεις έτσι μην θυμώνεις κτλ κτλ" γυρνάει λοιπόν να καθαρίσει πίσω και της έρχεται ρουκέτα απο την μικρή :mrgreen: Αφου περασε ενα λεπτο και ηρεμησαμε τα παιδια αρχισαμε να γελάμε γιατι ήταν πραγματικα...αηδιοαστειο. Χαχα έπρεπε να μας δειτε. Άνοιξα Θερμοσυφωναγια να ζεστάνει να κανω μπανακι μαμ και μετα δουλειά όσο η Χρισ πλένει τα μικρά. Σας αφήνω και εγώ και η μεθυστική μου μυρωδιά :mrgreen:

χαχαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ τώρα το είδα!! Ναι σίγουρα το άκουσα "το γαλλικό μου" χαχαχα. Πάλι καλά ξεκουμπίστηκε πλέον και το μόνο που μου έμεινε από αυτήν είναι ένα μπόλ με άθλια κουνουπίδια ογκρατέν στο ψυγείο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...