Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω από μια φίλη μας από το παρελθόν.

καλησπερα, ποσες εχουν μεινει απο τα παλια, ποσες με θυμουνται?

i'm back!

Μαρίαααααααααααααααα, γεια σου Μαράκι μου. Σαν τα χιόνια. Τι κάνεις, τι κάνει η καραμελίτσα (για όσους δεν ξέρουν η καραμελίτσα είναι η κόρη της) τι κάνει ο άντρας σου;

Έχουμε τόσο καιρό να σε δούμε αλλά δε σε έχουμε ξεχάσει. Είσαι από τις αγαπημένες μας φίλες.

ειναι μια χαρα Αγγελικη μου, εχει φτασει 2,5 και μας εχει παρει τα μυαλα..

Αχ το μωρό έγινε 2,5. Περνάει ο καιρός και μου φαίνεται απίστευτο. Πότε ήσουν έγκυος, πότε ήταν μωράκι η καραμελίτσα και να τώρα έφτασε κοπελάρα 2,5 ετών.

μου ειχε λειψει το καφε και ειπα να ξαναμπω να σας βλεπω...

Και του καφέ του έλειψες πολύ και θα θέλαμε πάρα πολύ να ξανάρθεις στην παρέα, να σε βλέπουμε, να μας λες τα νέα της καραμελίτσας και τα δικά σου νέα.

η δημαρχος-αρχηγος Εβιρι ειναι εδω ετσι???

Είμαι εδώ και χάρηκα απίστευτα που σε ξαναείδα. Έχεις τα φιλιά μου.

Τα μαγειρικά μου νέα είναι κοκκινιστό ρύζι με καλαμαράκια (από κονσέρβα) στην ίδια κατσαρόλα. Στην Εβιρίνα έφτιαξα μπριζόλα με πατάτες στο φούρνο. Χτες το απογευματάκι έφτιαξα χαλβά με σιμιγδάλι, κουκουνάρια και δαμάσκηνα αλλά ξέχασα να το γράψω.

Τι κριμα που δεν προλαβαινεις την πεθερουλα σου στο σπιτι...:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

Εβιρακι κι εγω περιηγηθηκα στο μπλογκ σου χτες πιο επισταμενα και μου εδωσε αρκετες ιδεες κυριως στα οσπρια.

Πολύ χαίρομαι Φωτεινή μου που σου φάνηκε χρήσιμο.

Η δικη μου δεν πεταει τιποτα αλλα τα τοποθετει αλλου και μετα δεν θυμαται που τα εβαλε! (ειναι και καποιας ηλικιας βεβαια) Μετα μπορει για ενα φουλαρι να ψαχνεις μεχρι και το παταρι που λεει ο λογος.

χαχαχαχαχαχα

καλα που ειστε κι εσεις βρε παιδια και μου κρατατε παρεα.

:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Μπηκα και χαζεψα λιγο στο blog και ειδα κι αυτα τα μακαρονακια με το κοτοπουλο και νομιζω πως πειναω.

χαχαχαχα εδώ που τα λέμε όποιος βλέπει φαγητά ή γλυκά θα πεινάσει θέλει δε θέλει.

δενπιστευω να με ξεχασατε....

Δεν ξεχνάμε εύκολα εμείς.

Εβιράκι είδες τι ωραία παρέα είμαστε για καφεδάκι?

Η καλύτερη.

Το μενου εχει και σημερα τον υπεροχο Εβιροαρακα..μμμμμ...αυριο τι Εβιροφαι να κανουμε αραγε????

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

εγώ μόλις έβαλα μπριζολίτσες ψητές και μανιτάρια ψητά μαζί με σαλατούλα!

Πολύ ωραίο φαγητό.

Εμ πως να μην εντυπωσιαστει το Χριστινακι με το μπλογκ αφου το Εβιρακι κανει κ τα πιο δυσκολα να φαινονται απλα!!!

Τζένη μου σ' ευχαριστώ. Μακάρι να το βλέπετε έτσι, γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι τα δίνω από τη δύσκολη πλευρά χωρίς αναλογίες.

Νινακι εγω για το χοιρινο θα σου προτινα μια συνταγη που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο............

Περιποιημένη συνταγή με τα όλα της και με πλούσιες γεύσεις.

Παιδια εχετε χιλια δικια για το θεμα μου το ξερω απλα δεν θελω να στεναχωρηθει ο αδερος μου γι αυτο κανω τα στραβα ματια κυριολεκτικα αλλα ειλικρινα ωρες ωρρε με πιανει το παραπονο κ νευριαζω με την γαιδουρια κ την αναισθησια της.Χτες αφου εφτιαξα τα χωριστα γιουβαρλακια πχ την ρωτησα τι βαζει να της βαλω μεσα κ αντι να πει αστα οπως τα επλασες θα τα κανω εγω μην σε κουραζω με τα δικα μου , μου ελεγε τι θελει μεσα....

Να σου προτείνω κάτι, αν γίνεται βέβαια να το ακολουθήσεις. Πρώτα θα τη ρωτάς το φαγητό που θέλει και πώς το θέλει και μετά θα τρώτε κι εσείς το ίδιο με τον τρόπο που το προτιμάει η νύφη σου. Έτσι δε θα αναγκάζεσαι να κάνεις τόσες κατσαρόλες λες και έχεις γιορτή.

Εβιρακι μου κ εσυ τωρα με την νηστεια κανεις διπλο φαγητο γι ατην μικρουλα ε?οποτε με καταλαβαινεις τι ζορι παιρναω....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά εγώ δε μαγειρεύω κάθε μέρα δύο φαγητά. Κάποιες μέρες τα συμβιβάζω. Κάποιες άλλες μέρες θα φάει η Εβιρίνα το συνοδευτικό του κυρίως φαγητού του δικού μας.

Ρικολακι αν σε προλαβα οταν γινει το τουρλου σου ριξε απο πανω κ φετα κομματια κ ψηστο 5 λεπτα ακομα.Θα με θυμηθεις!!!

Όχι θα σε θυμηθεί, αλλά δε θα σε ξεχάσει!!!!!!!!!!!:-D:grin:

εκτος αυτου εφτιαξα κ μια γρηγορη ταρτα φραουλα.........

Το απογευμα θα την κοψω να σας πω πως εγινε.

Η συνταγή που έδωσες είναι από μόνη της υπέροχη με ωραία υλικά. Είμαι σίγουρη για την επιτυχία της και νοστιμιά της.

Εδώ είναι και θα χαρεί που θα δει ότι έγραψες!

Έχεις δίκιο Αγγελική μου, όπως της τα είπες. Χάρηκα πάρα πολύ.

Μα πραγματικά αν κάνει καμιά δουλειά ή τακτοποιήσει κάτι μετά θα θέλω ξενάγηση στο ίδιο μου το σπίτι.

χαχαχαχαχαχα ξενάγηση!!!!!!!

Μόλις μπήκα σπίτι και με περίμενε ΕΒΙΡΟ μακαρονάδα με κοτόπουλο φοβερη και πολλές αγκαλιές και χαρές!

Ωραίο πράμα να βρίσκεις έτοιμο μαγειρεμένο φαγητό από κάποιον άλλο. Κι άλλο τόσο ωραίο να σε περιμένουν αγκαλιές και χαρές.

Σήμερα ο γιος μου πε ότι είμαι κακός μπαμπάς...γιατί άραγε...γιατί....δεν μπορώ να φανταστώ καν πως του ρθε...

Κι εγώ την ίδια γνώμη με την Ιωάννα έχω, του έλειψες του παιδιού. Σε είπε κακό επειδή του φάνηκε ότι τον παράτησες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μα τι υποδοχη!!

να ηξερες ποσο συχνα σε ειχα στο μυαλο μου γλυκια μου Εβιρι, εριξα μια ματια στα μελη αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι πολλα..

θα σας συστηθω λοιπον, ειμαι η Μαρια Ελπιδα, εχω μια κορη 2,5 χρονων και πλεον ειμαι ανεργη, ασχολουμαι ομως με κατι που αγαπω παρα πολυ τον θηλασμο.

εχω την τιμη να συμμετεχω σε μια ομαδα υποστηριξης Μητρικου Θηλασμου που ανηκει στο Πανελληνιο δικτυο ομαδων και προσπαθω οσο μπορω να μεταδωσω την αγαπη μου για αυτο το υπεροχο ταξιδι.

ειμουν εδω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου και πιο πριν ακομα και εχω υπεροχες αναμηνησεις, μετα μας ρουφηξε το facebook αλλα οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται,και μια να μην ξεχνιομαστε σημερα φαγαμε μακαρονια με σαλτσα τονου και το βραδυ μια σαλατα με πληγουρι και αρακα.

σας φιλω και τα λεμε αυριο!

Τζενακι καλησπερα!!!Ταρτα φραουλααααααααα σλουρπ!!!!!

Το μπεμπακι μας ειναι μια χαρα!Ηρθε παιδιατρος σημερα και ειναι σουπερ σε ολα του!!!Πηρε βαρος μια χαρα,πηρε και 6 ποντους!!!!Τελειος σε ολα!!!Οι κολικοι εχουν αραιωσει και ο μικρος φτιαχνει προγραμμα νομιζω σιγα σιγα!!!!Για τη νυφη λεω να μην σχολιασω.....με προλαβαν αλλοι!!!

Μαρια-Ελπιδα welcome back!!!!

smurfita ουτε εγω ξερω τι νακανω για αυριο..θα ριξω μιαματια στις εβιροσυνταγες και κατι καλο θα βρω!Καλα ψωνια γι ααυριο!!!!

νικο να φανταστω πως το ειπε στη γλωσσα της πεθερας σου??αυτο εννοουσες????

μα τι υποδοχη!!

Καλησπερα Μαρια Ελπιδα!!!!

να ηξερες ποσο συχνα σε ειχα στο μυαλο μου γλυκια μου Εβιρι, εριξα μια ματια στα μελη αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι πολλα..

θα σας συστηθω λοιπον, ειμαι η Μαρια Ελπιδα, εχω μια κορη 2,5 χρονων και πλεον ειμαι ανεργη, ασχολουμαι ομως με κατι που αγαπω παρα πολυ τον θηλασμο.

εχω την τιμη να συμμετεχω σε μια ομαδα υποστηριξης Μητρικου Θηλασμου που ανηκει στο Πανελληνιο δικτυο ομαδων και προσπαθω οσο μπορω να μεταδωσω την αγαπη μου για αυτο το υπεροχο ταξιδι.

ειμουν εδω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου και πιο πριν ακομα και εχω υπεροχες αναμηνησεις, μετα μας ρουφηξε το facebook αλλα οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται,και μια να μην ξεχνιομαστε σημερα φαγαμε μακαρονια με σαλτσα τονου και το βραδυ μια σαλατα με πληγουρι και αρακα.

Εγω λοιπον εχω ενα μπεμπακι 6 εβδομαδων και θηλαζουμε αποκλειστικα!Και εχω σκοπο να το κρατησω μεχρι να σταματησει απο μονος του!!!Ανεργη και εγω επισης!!!:(

ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ καλωσόρισες και πάλι :P στην παρέα!

κοριτσάρες μπηκα να σας διαβασω αλλα ειπα να μπω να χαιρετησω και εγω την ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. Μπορεί να ναι γιατί έφυγα, απλά είμαι επιφυλακτικός, πιστέψτε με αν είχατε περάσει τα βασανιστήρια που μου έκανε τότε...θα καταλάβετε...πολλά και βάναυσα...που τερματιστηκαν με το να μας πετάξει στον δρόμο...τελος παντων τελος καλο λένε

Ναι ρικολα το πε στη γλώσσα της...

Κορίτσια η Χριστίνα ψάχνει μάραθο και κολιάνδρο ψάχνω σουπερ μάρκετ αλλα ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!! Ξερει καμιά κανα μαγαζι που να χει να παραγγείλω;

Διαφημίσεις

Καλημερούδια στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα έχω μαγειρέψει μπριζόλες χοιρινές με λεμονάκι και μουστάρδα στον φούρνο. Θα συνοδευτούν με χόρτα και πατάτες τηγανιτές.

Ωραία μέρα έχει σήμερα σε αντίθεση με την χθεσινή μουνταμάρα. Είπαν ότι θα χαλάσει αλλά ελπίζω να κάνουν λάθος!

Θα με χάσετε για μία εβδομάδα καθώς το βράδυ φεύγω με τον άντρα μου για το χωριό στα Γιάννενα. Εκεί δεν έχει ιντερνετ οπότε δεν θα μπορώ να μπαίνω να διαβάζω τα νεα σας. Θα μου λείψετε!

Πάω να διαβάσω τι έχετε γράψει...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

λαδολέμονο. Για το βράδυ θα κάνω ομελέτα φούρνου με πατάτες, μανιτάρια, πιπεριές και κίτρινο τυράκι. Για αύριο δεν έχω ιδέα τι θα φτιάξω αφού ο καλός μου έχει άδεια και λέμε να πεταχτούμε μέχρι το εκπτωτικό χωριό να πάρουμε κάτι μικροπραγματάκια που μας λείπουν για το μωρό και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε. Θα δούμε...

Το εκπτωτικό χωριό είναι ένα μέρος που θέλω να πάω αλλά δεν μου έχει δωθεί ακόμη η ευκαιρία. Είναι μακρυά βλέπεις από εκεί που μένω και ο άντρα μου δεν είναι το shopping! Aλλά μου έχουν πει πως εκεί έχεις αρκετές επιλογές για φαγητό οπότε μπορείτε να τσιμπησετε κι εκεί κάτι.

Από άυριο ξεκινάω τα μαγειρικά μου. Για αύριο λοιπόν Μπιφτέκια γιατί έχω κιμά στην κατάψυξη που δεν έχω κάνει ακόμα και πατατούλες και μπροκολοσαλάτα που αρέσει στα παιδιά.

Επανέρχεσαι λοιπόν στους ρυθμούς σου Νίκο!

Σήμερα ο γιος μου πε ότι είμαι κακός μπαμπάς...γιατί άραγε...γιατί....δεν μπορώ να φανταστώ καν πως του ρθε...τι παράξενα πράγματα....και δεν μου το πε και στην γλώσσα μας αλλά σε άλλη....κοιτα να δεις μυστήριαααα

χαχαχαχα! Σου το είπε το γαλλικο σου δηλαδη!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χτες το απογευματάκι έφτιαξα χαλβά με σιμιγδάλι, κουκουνάρια και δαμάσκηνα αλλά ξέχασα να το γράψω.

Γειά σου Εβιράκι! Κι εγώ ξέχασα να αναφέρω πως χτες το απόγευμα ο άντρας μου μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν μία νοστιμότατη πάστα φλώρα! Και το κυριότερο ο νεροχύτης ήταν πλυμένος και πεντακάθαρος μόλις τελέιωσαν!

Αχ αυτό το facebook! Δεν το πολυσυμπαθώ αλλά αναγκαστικά το χρησιμοποιώ για να μιλάω με φίλες που δεν μπαίνουν πλέον εδώ :(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Παρασκευή σημερα. Ξεκινησε πολυ βροχερη αλλα δειχνει να ανοιγει. Χτες το μεσημερι ειχε αρκετη ομιχλη στο δρομο.

Μαρια-Ελπίδα καλώς ξαναορισες στο μαγειροκαφε. Να χαιρεσαι την καραμελιτσα σου.

Εβιρακι οι συνταγες στο μπλογκ ειναι αναλυτικες και βοηθουν κι οι φωτογραφιες. Μου αρεσει που παντα και τα πιο κλασσικα φαγητα και γλυκα τα εμπλουτιζεις με κατι το διαφορετικο αλλα τοσο νοστιμο (πχ δε θα σκεφτομουν ποτε στο χαλβα να βαλω δαμασκηνα αλλα τωρα που το διαβασα και το σκεφτηκα πρεπει να ειναι πολυ ταιριαστο)

Αχ Τζενακι γλυκο. Μπραβο που εισαι τοσο καλή αδελφη. Κι εγω σαν κι εσενα θα εκανα αλλα για να ειμαστε ειλικρινεις σε εργαζομενη γυναικα, μητερα κλπ δεν κανεις τετοια καψονια. Σκεφτηκα κι αυτο που προτεινε η Εβιρι αλλα φανταζομαι θα προκυπτει δυσκολια με τα παιδια. Καλά οταν διαβαζα την περιγραφη του γλυκου αισθανθηκα σαν τον Γιωργο Κωνσταντινου στη σκηνη με το προφιτερολ. Σιγουρα ειναι τελειο.

Ρικολα τελεια τα νεα του μπεμπινου! Παντα τετοια!

Βαγια καλη μου οπως καταλαβαινεις εμεις δεν ξεχναμε ευκολα:P. Πως παει το τρεξιμο με τα ζουζουνια σου;

Στρουμφιτα μεγεια τα ψωνια! Αυτα ειναι τα πιο γλυκα ψωνια που κανει κανεις!

Αγγελικη με τρελλαινουν οι ατακες σου!

Νικο τι ωραια που βρηκες ετοιμο φαγητο και αγκαλιες! Καλα το παιδι μαθαινει τοσο μικρο ξενες γλωσσες κι εσυ ασχολεισαι με το τι λεξεις μαθαινει; Τσ τσ τσ τσ. Γιατι δεν εμπλουτιζεις κι εσυ τις γνωσεις του αντιστοιχα;:tongue: (σατανικο ε; ) Εγω ευτυχως δεν εχω θεματα με γιαγιαδες, κουνιαδες κλπ συγγενεις κι ολα αυτα μου φαινονται τρελλα.

Καλε μη με φοβαστε εμενα με τις δουλειες. Εγω κινουμαι χαλαρα αρκετη πιεση τρωμε από ολους τους αλλους παραγοντες το σπιτι μου θελω να ειναι πηγη ηρεμιας. Απλα χρειαζεται ο προγραμματισμος γιατι μου τρωνε χρονο και τα ταξιδια. Σημερα δεν μαγειρεψα γιατι ειναι μερα ταξιδιου (ξανα). Αλλα θα ταξιδεψω αεροπορικως (βρηκα προσφορα) οπότε θα ειναι τουλαχιστον πιο ξεκουραστα. Θα τσιμπησω κατι δεν εχω αποφασισει ακομα τι. Αυριο η κορουλα μου γινεται 4 ετων. Μου ελεγαν να της κανω γιορτη στο σπιτι αλλα το απεκλεισα κατηγορηματικα (αφου δεν προλαβαινω να το μαζεψω). Ετσι θα κανει μονο στο σταθμο φετος γιορτη αλλα ο,τι χρειαζοταν για εκει το τακτοποιησα στο προηγουμενο ταξιδι κι η μικρη ειχε ενθουσιαστει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αγγελικη τωρα σε διαβασα. Καλα να περασετε και καλό σας ταξιδι! Όυτε κι εγω ειμαι φαν του facebook και να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμποιω κιολας.

Νικο ξεχασα να σου πω. Αν η Χριστινα θελει φρεσκο μαραθο και κόλιαντρο μπορει να βρει σε μαναβικο. Αν θελει αποξηραμενο σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικο super-market λογικα αλλα και σε καποιο μαγαζι που πουλαει μπαχαρικα στην περιοχη σου (όλο και καποιο θα υπαρχει). Στην Αθηνα υπαρχουν και στη λαϊκη παγκοι με τετοια εμπορευματα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έχω μαγειρέψει μπριζόλες χοιρινές με λεμονάκι και μουστάρδα στον φούρνο. Θα συνοδευτούν με χόρτα και πατάτες τηγανιτές.

Ωραία μέρα έχει σήμερα σε αντίθεση με την χθεσινή μουνταμάρα. Είπαν ότι θα χαλάσει αλλά ελπίζω να κάνουν λάθος!

Θα με χάσετε για μία εβδομάδα καθώς το βράδυ φεύγω με τον άντρα μου για το χωριό στα Γιάννενα. Εκεί δεν έχει ιντερνετ οπότε δεν θα μπορώ να μπαίνω να διαβάζω τα νεα σας. Θα μου λείψετε!

Να περασετε ομορφα. Τι τελεια που ειναι τα Γιαννενα. Χτες οντως η μερα ηταν χαλια αλλα λεει θα πεσει για κανα 2 μερες λιγο η θερμοκρασια αλλα μετα θα ανεβει παλι. Αλλαζει και η ωρα και θα ευχαριστηθουμε βολτα

Γειά σου Εβιράκι! Κι εγώ ξέχασα να αναφέρω πως χτες το απόγευμα ο άντρας μου μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν μία νοστιμότατη πάστα φλώρα! Και το κυριότερο ο νεροχύτης ήταν πλυμένος και πεντακάθαρος μόλις τελέιωσαν!

Αχ αυτό το facebook! Δεν το πολυσυμπαθώ αλλά αναγκαστικά το χρησιμοποιώ για να μιλάω με φίλες που δεν μπαίνουν πλέον εδώ :(

τελεια η παστα φλορα ειδικα αν συνοδευεται με καφεδακι κι ακομα πιο τελεια ο καθαρος νεροχυτης

Καλημέρα!

Παρασκευή σημερα. Ξεκινησε πολυ βροχερη αλλα δειχνει να ανοιγει. Χτες το μεσημερι ειχε αρκετη ομιχλη στο δρομο.

Μαρια-Ελπίδα καλώς ξαναορισες στο μαγειροκαφε. Να χαιρεσαι την καραμελιτσα σου.

Εβιρακι οι συνταγες στο μπλογκ ειναι αναλυτικες και βοηθουν κι οι φωτογραφιες. Μου αρεσει που παντα και τα πιο κλασσικα φαγητα και γλυκα τα εμπλουτιζεις με κατι το διαφορετικο αλλα τοσο νοστιμο (πχ δε θα σκεφτομουν ποτε στο χαλβα να βαλω δαμασκηνα αλλα τωρα που το διαβασα και το σκεφτηκα πρεπει να ειναι πολυ ταιριαστο)

Αχ Τζενακι γλυκο. Μπραβο που εισαι τοσο καλή αδελφη. Κι εγω σαν κι εσενα θα εκανα αλλα για να ειμαστε ειλικρινεις σε εργαζομενη γυναικα, μητερα κλπ δεν κανεις τετοια καψονια. Σκεφτηκα κι αυτο που προτεινε η Εβιρι αλλα φανταζομαι θα προκυπτει δυσκολια με τα παιδια. Καλά οταν διαβαζα την περιγραφη του γλυκου αισθανθηκα σαν τον Γιωργο Κωνσταντινου στη σκηνη με το προφιτερολ. Σιγουρα ειναι τελειο.

Ρικολα τελεια τα νεα του μπεμπινου! Παντα τετοια!

Βαγια καλη μου οπως καταλαβαινεις εμεις δεν ξεχναμε ευκολα:P. Πως παει το τρεξιμο με τα ζουζουνια σου;

Στρουμφιτα μεγεια τα ψωνια! Αυτα ειναι τα πιο γλυκα ψωνια που κανει κανεις!

Νικο τι ωραια που βρηκες ετοιμο φαγητο και αγκαλιες! Καλα το παιδι μαθαινει τοσο μικρο ξενες γλωσσες κι εσυ ασχολεισαι με το τι λεξεις μαθαινει; Τσ τσ τσ τσ. Γιατι δεν εμπλουτιζεις κι εσυ τις γνωσεις του αντιστοιχα;:tongue: (σατανικο ε; ) Εγω ευτυχως δεν εχω θεματα με γιαγιαδες, κουνιαδες κλπ συγγενεις κι ολα αυτα μου φαινονται τρελλα.

Καλε μη με φοβαστε εμενα με τις δουλειες. Εγω κινουμαι χαλαρα αρκετη πιεση τρωμε από ολους τους αλλους παραγοντες το σπιτι μου θελω να ειναι πηγη ηρεμιας. Απλα χρειαζεται ο προγραμματισμος γιατι μου τρωνε χρονο και τα ταξιδια. Σημερα δεν μαγειρεψα γιατι ειναι μερα ταξιδιου (ξανα). Αλλα θα ταξιδεψω αεροπορικως (βρηκα προσφορα) οπότε θα ειναι τουλαχιστον πιο ξεκουραστα. Θα τσιμπησω κατι δεν εχω αποφασισει ακομα τι. Αυριο η κορουλα μου γινεται 4 ετων. Μου ελεγαν να της κανω γιορτη στο σπιτι αλλα το απεκλεισα κατηγορηματικα (αφου δεν προλαβαινω να το μαζεψω). Ετσι θα κανει μονο στο σταθμο φετος γιορτη αλλα ο,τι χρειαζοταν για εκει το τακτοποιησα στο προηγουμενο ταξιδι κι η μικρη ειχε ενθουσιαστει.

Φιλια

Γεια σου Φωτεινη, εχετε μουλιασει εκει περα. Καλο ταξιδι να εχεις και να χαιρεσαι την κορουλα σου

Καλε ξεχασα να καλημερισω.

Καλημερα λοιπον σε ολη την παρεα. Σημερα εχουμε γεμιστα απο χτες και σε λιγο θα φυγω να παω να δω εναν παιδικο σταθμο που θελω οποτε θα φαω κανα 2ωρο, τι καλα θα φυγω απο δω μεσα.

Εχτες επαθε βλαβη μια βαλβιδα που διαχωριζει το νερο απο το μποιλερ και τον ηλιακο με αποτελεσμα να μην εχω καθολου ζεστο νερο. Αυτο σημαινει περιπου στα 200€ επισκευη τα οποια πρεπει να ζητησω απο τη δουλεια μου κι εδω γελαμε χαχαχα. Πηγα και τους ειπα παιρνω 200 απο το ταμειο γιατι δεν θα κανω το παιδι μου μπανιο με το μπρικι και οταν μου τα βαλετε στην τραπεζα θα σας τα επιστρεψω για να μην με πειτε και κλεφτη. Ακουσον ακουσον, μου χρωστανε 6000 και παιρνω δανεικα απο τα δικα μου λεφτα και τα επιστρεφω παλι για να μου τα ξαναχρωστανε. Τι γελοιο θεε μου! Με κοιταγανε σαν χανοι, ας μου ελέγαν να μην τα παρω και θα μας ακουγε ολη η Κηφισια

Καλημέρες!!

Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε βλέπω:P έρχονται και οι παλιές! maria-elpida καλώς επανήλθες!

κοριτσάρες καλημέρα!

Μόλις ξεκίνησα δουλειά οπότε πριν αρχίσω είπα να σας δω λίγο. Σήμερα έχει ψώνια στην Αθήνα (πρεπει να παρω χαρτια,χρωματα,μολυβια και χιλια δυο τετοια πραγματα) και μετά σπίτι μου σπιτάκι μου!! Πάμε στα δικά σας γιατί ακόμα και να ψιλοχάνομαι να ξέρετε ότι κάθε μέρα σας διαβάζω

ΝΙΝΑ μου εσένα πρεπει να σου πω οτι χτες οταν ημουν εξω απο το γραφειο του εκδοτη ημουν μες στο αγχος και συνεχως σκεφτομουν "τι λεει η ΝΙΝΑ στην υπογραφή της; Αυτο σκεψου" Νίκο πολύ χαίρομαι που στην δύσκολη στιγμή σου, σκέφτηκες αυτό που έχω γράψει! αισιοδοξία πάνω από όλα!... αλλιώς αν μας πάρει από κάτω, καήκαμε:D

καλημερα κοριτσια και αγορι, σας ελειψα καθολου? δενπιστευω να με ξεχασατε.... ακομα να φτιαξουμε το ταμπλετ κι ετσι μπηκα παλι απο το λαπτοπ αλλα δεν με βολευει καθολου, ευτυχως κοιμηθηκαν τα παιδια τωρα κι ετσι βρηκα τον χρονο για να μπω! τα νεα μας ειναι τα ιδια, μεγαλωνουμε,περπαταμε,τρεχουμε, βγαινουμε κ καμια βολτουλα τα απογευματα αν εχει καλο καιρο! το μενου μας για σημερα εχει φασολακια για τα μικρα κ εμενα κ πατατες τυγανιτες για τον αντρα μου γιατι κανει μια διαιτα συγκεκριμενη...Παραλίγο να σε ξεχάσουμε?:D δεν το ξέρεις ότι έχουμε πάθει μία εξάρτηση όλοι εδώ μέσα και ανησυχούμε?! μην χάνεσαι!:P
καλησπερα παιδια τι κανετε?

πωωω τι πηξιμο ειναι κ αυτο σημερα στο γραφειο... εχει ξεφυγει η κατασταση παιδια δεν παλευεται.... γιατί έτσι? ζορίζουν τα αφεντικά ή συναδελφικό είναι το θέμα?

Νινακι εγω για το χοιρινο θα σου προτινα μια συνταγη που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο.Τσιγαριζεις το χοιρινο καλα κλαα κ μετα ρτιχνεις χρωματιστες πιππεριες ,μανιταρια κ καροτα κ τα φερνεις δυο τρεις βολτες.μετα σβηνεις με κρασι κ μετα προσθετεις λιγη ντοματα πελτε η φρεσκια οτι εχεις αλατι πιπερι μπαχαρι λιιγο ριγανη κ νερο κ βραζεις μεχρι να μαλακωσει καλα καλα.

Εντομεταξυ φτιαχνεις πουρε πατατας.Σε ενα πυρεξ απλωνεις λιγη φρυγανια τριμμενη, απο πανω το κρεας κ απο πανω τον πουρε.Πασπαλιζεις παλι με λιγη φρυγανια ψηνεις στο φουρνο κ ετοιμο!!

Φοβερή η συνταγή σου... κρίμα που την είδα σήμερα... τελικά το έκανα γιουβετσάκι, αλλά σίγουρα θα το κάνω έτσι την άλλη φορά... ευχαριστώ!

Παιδια εχετε χιλια δικια για το θεμα μου το ξερω απλα δεν θελω να στεναχωρηθει ο αδερος μου γι αυτο κανω τα στραβα ματια κυριολεκτικα αλλα ειλικρινα ωρες ωρρε με πιανει το παραπονο κ νευριαζω με την γαιδουρια κ την αναισθησια της.Χτες αφου εφτιαξα τα χωριστα γιουβαρλακια πχ την ρωτησα τι βαζει να της βαλω μεσα κ αντι να πει αστα οπως τα επλασες θα τα κανω εγω μην σε κουραζω με τα δικα μου , μου ελεγε τι θελει μεσα.... δεν παίζεται η κυρία! και είμαι σίγουρη ότι μεθαύριο που θα γεννήσει με το καλό, ούτε που θα τα θυμάται όλα αυτά! αλλά έχεις δίκιο: ο αδερφός σου θα στενοχωρηθεί και θα είναι κρίμα... για αυτό υπομονή όσο μπορείς![/i]

Στα μαγειρικα μου τωρα τα ξερετε γιουβαρλακια εφτιαξα σε ολες τις εκδοχες τους!!!!

εκτος αυτου εφτιαξα κ μια γρηγορη ταρτα φραουλα.Ειχα ενα σωρο μπικοτα πτι μπερ που θα πηγαιναν χαμενα κ ετσι εφτιαξα μια βαση μαζι με βιταμ λειωμενο κ κανελα οπως κανουμε με τα νατιτζεστιβ για το τσιζκεικ.Απο πανω εβαλα κρεμα ζαχαροπλαστικης βανιλια κ απο πανω εφτιαξα σαλτσα με φρεσκες φραουλες.Το απογευμα θα την κοψω να σας πω πως εγινε.

τι χρυσοχέρα που είσαι! και ευρηματική!
Καλησπέρα παιδια!!!

Νίνα για τις χοιρινές μπουκιές με κάλυψαν οι φίλες μας! Ψηφίζω πάντως τηγανιά δαγκωτό! Τελικά τι έκανες; μου άρεσαν οι ιδέες σας, αλλά τελικά έκανα ένα ζουμερό γιουβετσάκι, που έγινε τόσο ωραίο! σχεδόν 2 πιάτα φάγαμε ο καθένας!

Σήμερα πήγα με το σύζυγο για κάτι δικές του δουλειές και μετά για καφεδάκι! Για μεσημεριανό είχαμε από χθες μια μερίδα χυλοπίτες κοκκινιστές για τον καλό μου κι εγώ έφαγα πράσινα φασολάκια λαδολέμονο. Για το βράδυ θα κάνω ομελέτα φούρνου με πατάτες, μανιτάρια, πιπεριές και κίτρινο τυράκι. Για αύριο δεν έχω ιδέα τι θα φτιάξω αφού ο καλός μου έχει άδεια και λέμε να πεταχτούμε μέχρι το εκπτωτικό χωριό να πάρουμε κάτι μικροπραγματάκια που μας λείπουν για το μωρό και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε. Θα δούμε...

αχ τι ωραία! καλά ψώνια!!
ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ καλωσόρισες και πάλι :P στην παρέα!

κοριτσάρες μπηκα να σας διαβασω αλλα ειπα να μπω να χαιρετησω και εγω την ΜΑΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. Μπορεί να ναι γιατί έφυγα, απλά είμαι επιφυλακτικός, πιστέψτε με αν είχατε περάσει τα βασανιστήρια που μου έκανε τότε...θα καταλάβετε...πολλά και βάναυσα...που τερματιστηκαν με το να μας πετάξει στον δρόμο...τελος παντων τελος καλο λένε... δυστυχώς είναι μάνα και αυτή Νίκο και δεν πρέπει να της κρατάς κακία... ίσως και να έχει μετανιώσει, αφού βλέπει τι όμορφη οικογένεια έχετε κάνει...μετά λένε κάποιοι γιατί πάνε τους γονείς σε γηροκομεία? ρωτάνε τί έχουν τραβήξει τα παιδιά τους, για να φτάσουν εκεί?!

Ναι ρικολα το πε στη γλώσσα της...

Κορίτσια η Χριστίνα ψάχνει μάραθο και κολιάνδρο ψάχνω σουπερ μάρκετ αλλα ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!! Ξερει καμιά κανα μαγαζι που να χει να παραγγείλω;

δεν σας πιστεύω! τώρα που είναι η εποχή του μάραθου και εσείς που μένετε στην εξοχή, θα πας να αγοράσεις? εγώ βγαίνω έξω και κόβω!

Ωραία μέρα έχει σήμερα σε αντίθεση με την χθεσινή μουνταμάρα. Είπαν ότι θα χαλάσει αλλά ελπίζω να κάνουν λάθος! και εγώ το ελπίζω!

Θα με χάσετε για μία εβδομάδα καθώς το βράδυ φεύγω με τον άντρα μου για το χωριό στα Γιάννενα. Εκεί δεν έχει ιντερνετ οπότε δεν θα μπορώ να μπαίνω να διαβάζω τα νεα σας. Θα μου λείψετε! και εμάς θα μας λείψεις! να περάσετε υπέροχα και σε περιμένουμε με περιγραφές από τα Γιάννενα!

Σήμερα θα είναι ημέρα πίτσας! και θα κάνω και τηγανίτες, που έβλεπα χτες στην Ψυχούλη και μου έτρεχαν τα σάλια!

Το μπεμπακι μας ειναι μια χαρα!Ηρθε παιδιατρος σημερα και ειναι σουπερ σε ολα του!!!Πηρε βαρος μια χαρα,πηρε και 6 ποντους!!!!Τελειος σε ολα!!!

Ολόκληρος άντρας έγινε!!!!! ;)

Μήπως να κοιτάξεις σε κάνενα μαγαζί με βότανα? Κόλιανδρο θα βρείτε πιό εύκολα νομίζω. Μάραθο που χρησιμοποιεί η μαμά μου στην μαγειρίτσα κυρίως τον μαζεύει φρέσκο από κήπο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα έχουν έρωτα με τις βροχές! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Ευχαριστώ! Κάνω ότι μπορώ!

Νικο τι ωραια που βρηκες ετοιμο φαγητο και αγκαλιες! Καλα το παιδι μαθαινει τοσο μικρο ξενες γλωσσες κι εσυ ασχολεισαι με το τι λεξεις μαθαινει; Τσ τσ τσ τσ. Γιατι δεν εμπλουτιζεις κι εσυ τις γνωσεις του αντιστοιχα;:tongue: (σατανικο ε; )

χμ! Νίκο μήπως σου βάζει ιδέες???? :rolleyes:

Σημερα δεν μαγειρεψα γιατι ειναι μερα ταξιδιου (ξανα). Αλλα θα ταξιδεψω αεροπορικως (βρηκα προσφορα) οπότε θα ειναι τουλαχιστον πιο ξεκουραστα.

Με το καλό να ανταμώσετε πάλι με την οικογένειά σου!

Αυριο η κορουλα μου γινεται 4 ετων. Μου ελεγαν να της κανω γιορτη στο σπιτι αλλα το απεκλεισα κατηγορηματικα (αφου δεν προλαβαινω να το μαζεψω). Ετσι θα κανει μονο στο σταθμο φετος γιορτη αλλα ο,τι χρειαζοταν για εκει το τακτοποιησα στο προηγουμενο ταξιδι κι η μικρη ειχε ενθουσιαστει.

Φιλια

Να τα εκατοστήσει η ζουζούνα σου! Μία χαρά θα είναι το παρτάκι στον σταθμό! Θα γιορτάσει μαζί με τις φίλες και τους φίλους της!

Αγγελικη τωρα σε διαβασα. Καλα να περασετε και καλό σας ταξιδι!

Ευχαριστούμε κορίτσι!

Όυτε κι εγω ειμαι φαν του facebook και να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμποιω κιολας.

Μωρέ αναγκαστικά άνοιξα λογαριασμό. Για να μαθάινω τα νέα των φιλενάδων μου! Ε, πάιζω και κανένα παιχνιδάκι...

Νικο ξεχασα να σου πω. Αν η Χριστινα θελει φρεσκο μαραθο και κόλιαντρο μπορει να βρει σε μαναβικο. Αν θελει αποξηραμενο σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικο super-market λογικα αλλα και σε καποιο μαγαζι που πουλαει μπαχαρικα στην περιοχη σου (όλο και καποιο θα υπαρχει). Στην Αθηνα υπαρχουν και στη λαϊκη παγκοι με τετοια εμπορευματα

Σωστό κι αυτό! Δεν το σκέφτηκα!

Να περασετε ομορφα. Τι τελεια που ειναι τα Γιαννενα.

Ευχαριστούμε Ιωαννα!

Χτες οντως η μερα ηταν χαλια αλλα λεει θα πεσει για κανα 2 μερες λιγο η θερμοκρασια αλλα μετα θα ανεβει παλι. Αλλαζει και η ωρα και θα ευχαριστηθουμε βολτα

Το καλύτερό μου είναι που θα νυχτώνει πιό αργά!

τελεια η παστα φλορα ειδικα αν συνοδευεται με καφεδακι κι ακομα πιο τελεια ο καθαρος νεροχυτης

Αυτό ξαναπές το!

Καλε ξεχασα να καλημερισω.

Χμ! Βαρύ παράπτωμα! Η τιμωρία σου θα είναι να μην φας σοκολάτα για μία εβδομάδα!!!! :tongue:

Εχτες επαθε βλαβη μια βαλβιδα που διαχωριζει το νερο απο το μποιλερ και τον ηλιακο με αποτελεσμα να μην εχω καθολου ζεστο νερο. Αυτο σημαινει περιπου στα 200€ επισκευη τα οποια πρεπει να ζητησω απο τη δουλεια μου κι εδω γελαμε χαχαχα. Πηγα και τους ειπα παιρνω 200 απο το ταμειο γιατι δεν θα κανω το παιδι μου μπανιο με το μπρικι και οταν μου τα βαλετε στην τραπεζα θα σας τα επιστρεψω για να μην με πειτε και κλεφτη. Ακουσον ακουσον, μου χρωστανε 6000 και παιρνω δανεικα απο τα δικα μου λεφτα και τα επιστρεφω παλι για να μου τα ξαναχρωστανε. Τι γελοιο θεε μου! Με κοιταγανε σαν χανοι, ας μου ελέγαν να μην τα παρω και θα μας ακουγε ολη η Κηφισια

Αυτό έλειπε να σου έλεγαν και κάτι οι ακατανόμαστοι!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...