Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εβιράκι είδες τι ωραία παρέα είμαστε για καφεδάκι?

Φωτεινούλα ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς την οικογένεια ε?

Ιωάννα κοίτα καλά τα τιμολόγια για να τα εμπεδώσεις και να μην κάνεις κανένα λάθος όταν τα καταχωρείς!!! :tongue:

Βάγια....Βάγια....Βάγια..... κάτι μου θυμίζει! :tongue::tongue:

μ εκανες και γελασα!!! μετα απο περιπου 2 ωρες κοιταγματος τα περασα και μαλιστα σωστα:)

σε λιγο ξυπνανε τα μαναρια μου, εγκαταλειπω κ οταν ξαναβρω χρονο θα επανελθω να σασ επισκεφτω8):cool: φιλια:P

αντε βρε βαγια φτιαχτο να σε διαβαζουμε πιο συχνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα παρεακι!!!!

Τι κανετε??

Εμεις περιμενουμε να ερθει ο παιδιατρος....και ο μικρος μολις κοιμηθηκε!!!

Το μενου εχει και σημερα τον υπεροχο Εβιροαρακα..μμμμμ...αυριο τι Εβιροφαι να κανουμε αραγε????

Παω να σας διαβασω και να απανταω σιγα σιγα.....Φιλια σε ολους!!!!!!!!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Γεια σου Αγγελικη!!!!!

Σήμερα νυστάζω και δεν θα με χάλαγε να μου έλεγαν πήγαινε κοιμήσου τώρα! Αλλά στην δουλειά δεν έχουμε κρεβατάκια!!!!Εγω αν νυσταξω....κοιμαμαι οπου με βαλεις πλεον...δε χρειαζομαι κρεβατακι!!!:tongue:

Σήμερα τρώμε τουρλού στον φούρνο.Νοστιμο φαγακι!!!!

Καλησπερα παρεακι!!!!

Τι κανετε??

Εμεις περιμενουμε να ερθει ο παιδιατρος....και ο μικρος μολις κοιμηθηκε!!!

Το μενου εχει και σημερα τον υπεροχο Εβιροαρακα..μμμμμ...αυριο τι Εβιροφαι να κανουμε αραγε????

Παω να σας διαβασω και να απανταω σιγα σιγα.....Φιλια σε ολους!!!!!!!!!!

ο αρακας βλεπω εχει περαση. Αστα με τον υπνο κι εγω ετσι ειμαι οπου σταθω μπορω να κοιμηθω

Διαφημίσεις

καλησπερα παιδια τι κανετε?

πωωω τι πηξιμο ειναι κ αυτο σημερα στο γραφειο... εχει ξεφυγει η κατασταση παιδια δεν παλευεται....

Νικο μου σου ευχομαο ολοψυχα να εχεις τα καλυτερα απιτελεσματα !!! Ειμαι σιγουρη δηλαδη πως θα τα εχεις κ θα κανεις ενα τρικουβερτο παρτυ με τα απειρα γλυκα κ κοκα κολα! Εμ πως να μην εντυπωσιαστει το Χριστινακι με το μπλογκ αφου το Εβιρακι κανει κ τα πιο δυσκολα να φαινονται απλα!!! Πεδιο ελευθερο λοιπον ε? παλι καλα ξεκουμπηστηκε!!

πολυ αρακας επεσε σημερα βρε παιδια!!!

Νινακι εγω για το χοιρινο θα σου προτινα μια συνταγη που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο.Τσιγαριζεις το χοιρινο καλα κλαα κ μετα ρτιχνεις χρωματιστες πιππεριες ,μανιταρια κ καροτα κ τα φερνεις δυο τρεις βολτες.μετα σβηνεις με κρασι κ μετα προσθετεις λιγη ντοματα πελτε η φρεσκια οτι εχεις αλατι πιπερι μπαχαρι λιιγο ριγανη κ νερο κ βραζεις μεχρι να μαλακωσει καλα καλα.

Εντομεταξυ φτιαχνεις πουρε πατατας.Σε ενα πυρεξ απλωνεις λιγη φρυγανια τριμμενη, απο πανω το κρεας κ απο πανω τον πουρε.Πασπαλιζεις παλι με λιγη φρυγανια ψηνεις στο φουρνο κ ετοιμο!!

Παιδια εχετε χιλια δικια για το θεμα μου το ξερω απλα δεν θελω να στεναχωρηθει ο αδερος μου γι αυτο κανω τα στραβα ματια κυριολεκτικα αλλα ειλικρινα ωρες ωρρε με πιανει το παραπονο κ νευριαζω με την γαιδουρια κ την αναισθησια της.Χτες αφου εφτιαξα τα χωριστα γιουβαρλακια πχ την ρωτησα τι βαζει να της βαλω μεσα κ αντι να πει αστα οπως τα επλασες θα τα κανω εγω μην σε κουραζω με τα δικα μου , μου ελεγε τι θελει μεσα....

βαγια τρεχατε ποδαρακι αμου τωρα με τα μικρα ε?

Εβιρακι μου κ εσυ τωρα με την νηστεια κανεις διπλο φαγητο γι ατην μικρουλα ε?οποτε με καταλαβαινεις τι ζορι παιρναω....

Ρικολακι αν σε προλαβα οταν γινει το τουρλου σου ριξε απο πανω κ φετα κομματια κ ψηστο 5 λεπτα ακομα.Θα με θυμηθεις!!! Τι κανει ο μπεμπης μας?

Σμουρφιτα μου , νομιζω πως πολυ αερα εχει παρει η μαμυ σου!!! Αν κ αυτο που γραφεις πως μαμα κ πεθερα ειναι παρε την μια κ χτυπα την αλλη κατι μου θυμιζει...

Μια χαρα που θα βαλετε το μωρο μαζι σας, να μηνε χεις κ αυτη την εγνοια ...

Λιακι τρελαινομαι για ψητα μανιταρια γιαμι γιαμι!! καλη ορεξη!!!

Ιωαννακι δεν πειραζει που δεν μαγειρεψες χτες, το θεμα ειναι πως περασες καλα με το μικρο σου κ αυτο μετραει! φαγητο θα βρεθει κατι προχειρο !! Ενταξει με τα τιμολογια ε? κ εγω μερικες φορες βαριεμαι απιστευτα να κανω το παραμικρο κ μετα μου πεφτουν ολα μαζεμενα κ τρεχω

Αγγελικη μου κ εσυ τουρλου χτες ε??? κ εγω νυσταζω κοριτσι πφφφφφ

Φωτεινη μου ωραιοτατο το κοτοπουλακι!! καλα εκανες κ ξεκινησες τις δουλιτσες σου να μην οσυ πεσουν ολα μαζεμενα μετα κ πελαγωσεις κ ξεπατωθεις.Το θεμα ειναι να ευχαριστηθεις κ λιγο την οικογενεια σου τις γιορτες οχι να την βγαλεις στην κουζινα.Θα μου πειτε ποια μιλαει τωρα ..... τα λεω σε εσενα να τα ακουω εγω !!!!

Στα μαγειρικα μου τωρα τα ξερετε γιουβαρλακια εφτιαξα σε ολες τις εκδοχες τους!!!!

εκτος αυτου εφτιαξα κ μια γρηγορη ταρτα φραουλα.Ειχα ενα σωρο μπικοτα πτι μπερ που θα πηγαιναν χαμενα κ ετσι εφτιαξα μια βαση μαζι με βιταμ λειωμενο κ κανελα οπως κανουμε με τα νατιτζεστιβ για το τσιζκεικ.Απο πανω εβαλα κρεμα ζαχαροπλαστικης βανιλια κ απο πανω εφτιαξα σαλτσα με φρεσκες φραουλες.Το απογευμα θα την κοψω να σας πω πως εγινε.

πωωω τι πηξιμο ειναι κ αυτο σημερα στο γραφειο... εχει ξεφυγει η κατασταση παιδια δεν παλευεται....

Υπομονή Τζενάκι, σχολάς σε λίγο δεν είναι έτσι?

Παιδια εχετε χιλια δικια για το θεμα μου το ξερω απλα δεν θελω να στεναχωρηθει ο αδερος μου γι αυτο κανω τα στραβα ματια κυριολεκτικα αλλα ειλικρινα ωρες ωρρε με πιανει το παραπονο κ νευριαζω με την γαιδουρια κ την αναισθησια της.Χτες αφου εφτιαξα τα χωριστα γιουβαρλακια πχ την ρωτησα τι βαζει να της βαλω μεσα κ αντι να πει αστα οπως τα επλασες θα τα κανω εγω μην σε κουραζω με τα δικα μου , μου ελεγε τι θελει μεσα....

Γαιδάρα από τις λίγες!!!!! :twisted:

Στα μαγειρικα μου τωρα τα ξερετε γιουβαρλακια εφτιαξα σε ολες τις εκδοχες τους!!!!

εκτος αυτου εφτιαξα κ μια γρηγορη ταρτα φραουλα.Ειχα ενα σωρο μπικοτα πτι μπερ που θα πηγαιναν χαμενα κ ετσι εφτιαξα μια βαση μαζι με βιταμ λειωμενο κ κανελα οπως κανουμε με τα νατιτζεστιβ για το τσιζκεικ.Απο πανω εβαλα κρεμα ζαχαροπλαστικης βανιλια κ απο πανω εφτιαξα σαλτσα με φρεσκες φραουλες.Το απογευμα θα την κοψω να σας πω πως εγινε.

Είμαι σίγουρη ότι είναι πεντανόστιμο!

Η νυφούλα σου το τρώει?????

καλησπερα, ποσες εχουν μεινει απο τα παλια, ποσες με θυμουνται?

i'm back!

Καλώς το κορίτσι! Τι κάνει η ζουζούνα σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ειναι μια χαρα Αγγελικη μου, εχει φτασει 2,5 και μας εχει παρει τα μυαλα..

μου ειχε λειψει το καφε και ειπα να ξαναμπω να σας βλεπω...

η δημαρχος-αρχηγος Εβιρι ειναι εδω ετσι???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδια!!!

Νίκο καλή δουλειά και καλές συνεργασίες εύχομαι και μάλιστα σύντομα!!! Είμαι σίγουρη ότι οι κόποι σου θα ανταμοιφθούν και θα κάνεις ένα τρικούβερτο γλέντι!!!! Ναι, ξέρουμε φύλο, είναι κοριτσάκι!

Νίνα για τις χοιρινές μπουκιές με κάλυψαν οι φίλες μας! Ψηφίζω πάντως τηγανιά δαγκωτό! Τελικά τι έκανες;

Φωτεινή μου με το μαλακό οι δουλειές! Μα πραγματικά αν κάνει καμιά δουλειά ή τακτοποιήσει κάτι μετά θα θέλω ξενάγηση στο ίδιο μου το σπίτι. Τα ίδια έκανε κι όταν ερχόταν στην Πάτρα που σπούδαζα και τακτοποιούσε όταν έφευγα για τη σχολή. Όταν επέστρεφα δεν έβρισκα ούτε τα υλικά για τις μακέτες ούτε τις ίδιες τις μακέτες...και πήγαιναν στράφι μέρες και νύχτες δουλειάς!!!

Όσο για τα όρια, αυτά έχουν μπει εδώ και χρόνια αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν!!!

Ιωάννα μην μου στενοχωριέσαι καθόλου. Το σημαντικότερο είναι οι ώρες που περνάς με το μικρό σου!!!

Βάγια περιμενουμε δυναμική επιστροφή!!!!

Τζένη τι έγινε με το γλυκό;;;; Από περιγραφή πάντως σκίζει!!!!!!!! Όσο για τη νύφη...τα λόγια είναι περιττά....γαϊδουριά και αγένεια σε πακέτο!

Σήμερα πήγα με το σύζυγο για κάτι δικές του δουλειές και μετά για καφεδάκι! Για μεσημεριανό είχαμε από χθες μια μερίδα χυλοπίτες κοκκινιστές για τον καλό μου κι εγώ έφαγα πράσινα φασολάκια λαδολέμονο. Για το βράδυ θα κάνω ομελέτα φούρνου με πατάτες, μανιτάρια, πιπεριές και κίτρινο τυράκι. Για αύριο δεν έχω ιδέα τι θα φτιάξω αφού ο καλός μου έχει άδεια και λέμε να πεταχτούμε μέχρι το εκπτωτικό χωριό να πάρουμε κάτι μικροπραγματάκια που μας λείπουν για το μωρό και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε. Θα δούμε...

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Κοριτσάρες καλησπέρα!

Μόλις μπήκα σπίτι και με περίμενε ΕΒΙΡΟ μακαρονάδα με κοτόπουλο φοβερη και πολλές αγκαλιές και χαρές! Από άυριο ξεκινάω τα μαγειρικά μου. Για αύριο λοιπόν Μπιφτέκια γιατί έχω κιμά στην κατάψυξη που δεν έχω κάνει ακόμα και πατατούλες και μπροκολοσαλάτα που αρέσει στα παιδιά.

αααα SMURFITA μου θυμάμαι τα ψώνια που κάναμε εμείς όταν ήμασταν στην φάση σου! Έπερνα συνέχεια πιπίλες :mrgreen:

ααααααααααααα Τζενακι η δικιά σου είναι λίγο...μουλάρα ή μου φαίνεται; Υπομονή, είσαι πολύ γλυκιά αδελφούλα πάντως :) Αλλιως δως της την σοκολάτα που πε η ΕΒΙΡΙ να βγει η Ντιβα απο μέσα της :P:p:p:p

Σήμερα ο γιος μου πε ότι είμαι κακός μπαμπάς...γιατί άραγε...γιατί....δεν μπορώ να φανταστώ καν πως του ρθε...τι παράξενα πράγματα....και δεν μου το πε και στην γλώσσα μας αλλά σε άλλη....κοιτα να δεις μυστήριαααα

Καλησπέρα παιδια!!!

Νίκο καλή δουλειά και καλές συνεργασίες εύχομαι και μάλιστα σύντομα!!! Είμαι σίγουρη ότι οι κόποι σου θα ανταμοιφθούν και θα κάνεις ένα τρικούβερτο γλέντι!!!! Ναι, ξέρουμε φύλο, είναι κοριτσάκι!

Νίνα για τις χοιρινές μπουκιές με κάλυψαν οι φίλες μας! Ψηφίζω πάντως τηγανιά δαγκωτό! Τελικά τι έκανες;

Φωτεινή μου με το μαλακό οι δουλειές! Μα πραγματικά αν κάνει καμιά δουλειά ή τακτοποιήσει κάτι μετά θα θέλω ξενάγηση στο ίδιο μου το σπίτι. Τα ίδια έκανε κι όταν ερχόταν στην Πάτρα που σπούδαζα και τακτοποιούσε όταν έφευγα για τη σχολή. Όταν επέστρεφα δεν έβρισκα ούτε τα υλικά για τις μακέτες ούτε τις ίδιες τις μακέτες...και πήγαιναν στράφι μέρες και νύχτες δουλειάς!!!

Όσο για τα όρια, αυτά έχουν μπει εδώ και χρόνια αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν!!!

Ιωάννα μην μου στενοχωριέσαι καθόλου. Το σημαντικότερο είναι οι ώρες που περνάς με το μικρό σου!!!

Βάγια περιμενουμε δυναμική επιστροφή!!!!

Τζένη τι έγινε με το γλυκό;;;; Από περιγραφή πάντως σκίζει!!!!!!!! Όσο για τη νύφη...τα λόγια είναι περιττά....γαϊδουριά και αγένεια σε πακέτο!

Σήμερα πήγα με το σύζυγο για κάτι δικές του δουλειές και μετά για καφεδάκι! Για μεσημεριανό είχαμε από χθες μια μερίδα χυλοπίτες κοκκινιστές για τον καλό μου κι εγώ έφαγα πράσινα φασολάκια λαδολέμονο. Για το βράδυ θα κάνω ομελέτα φούρνου με πατάτες, μανιτάρια, πιπεριές και κίτρινο τυράκι. Για αύριο δεν έχω ιδέα τι θα φτιάξω αφού ο καλός μου έχει άδεια και λέμε να πεταχτούμε μέχρι το εκπτωτικό χωριό να πάρουμε κάτι μικροπραγματάκια που μας λείπουν για το μωρό και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε. Θα δούμε...

αντε σε λιγακι ερχεται το μωρακι, να πατε τη βολτουλα σας και καλα ψωνια!

Κοριτσάρες καλησπέρα!

Μόλις μπήκα σπίτι και με περίμενε ΕΒΙΡΟ μακαρονάδα με κοτόπουλο φοβερη και πολλές αγκαλιές και χαρές! Από άυριο ξεκινάω τα μαγειρικά μου. Για αύριο λοιπόν Μπιφτέκια γιατί έχω κιμά στην κατάψυξη που δεν έχω κάνει ακόμα και πατατούλες και μπροκολοσαλάτα που αρέσει στα παιδιά.

αααα SMURFITA μου θυμάμαι τα ψώνια που κάναμε εμείς όταν ήμασταν στην φάση σου! Έπερνα συνέχεια πιπίλες :mrgreen:

ααααααααααααα Τζενακι η δικιά σου είναι λίγο...μουλάρα ή μου φαίνεται; Υπομονή, είσαι πολύ γλυκιά αδελφούλα πάντως :) Αλλιως δως της την σοκολάτα που πε η ΕΒΙΡΙ να βγει η Ντιβα απο μέσα της :P:p:p:p

Σήμερα ο γιος μου πε ότι είμαι κακός μπαμπάς...γιατί άραγε...γιατί....δεν μπορώ να φανταστώ καν πως του ρθε...τι παράξενα πράγματα....και δεν μου το πε και στην γλώσσα μας αλλά σε άλλη....κοιτα να δεις μυστήριαααα

Του ελειψες καλε του παιδιου γι αυτο το ειπε

Νινακι καλησπερα!!!Τετοια ωρα φανταζομαι θα εχεις ηδη κανει το χοιρινο σου.Η μαμα μου κανει κατι τετοιο http://syntages.nets.gr/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%89%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/xo%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%82/ και ειναι νοστιμοοοοο!!!!!φιλια πολλα!!

νικο Ας μας παχυνει χαλαλι της!!!Μας εβαλε σε προγραμμα!!!!

Βαγια μας ελειψες!!Ολα καλα με τα μικρακια σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...