Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Eviri καλησπερα!!!!

Ο αλευρολεμονατος αρακας σου ηταν κολαση!!!!Τελεια σαλτσουλα εγινε!!Να σαι καλα με τις ιδεες σου!!!!!

http://tantekiki.blogspot.gr/2014/03/blog-post_22.html το ραβανι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-kai-nostimo-keik-milou.html?c=134381#134381 και το μηλοκεικ!!!!

Το ραβανι παντως εξαφανιστηκε σημερα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα νυστάζω και δεν θα με χάλαγε να μου έλεγαν πήγαινε κοιμήσου τώρα! Αλλά στην δουλειά δεν έχουμε κρεβατάκια!!!!

Σήμερα τρώμε τουρλού στον φούρνο.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και από μένα:P

Πριν πιάσω το σίδερο, είπα να ρωτήσω για καμία ιδέα: έχω χοιρινό σε μπουκιές... τι θα μπορούσα να το κάνω εκτός από το κλασικό κοκκινιστό?... το μόνο που θα κάνω σίγουρα είναι τα μανιτάρια στο τηγάνι με μαιντανό από το μπλογκ της Εβίρι... αλλά χωρίς σκόρδο, γιατί ανακαλύψαμε ότι πειράζει τον σύζυξ:(

Φιλιά... τα λέμε αργότερα... με τις ιδέες σας:tongue:

κοριτσάρες καλημέρα!

Μόλις ξεκίνησα δουλειά οπότε πριν αρχίσω είπα να σας δω λίγο. Σήμερα έχει ψώνια στην Αθήνα (πρεπει να παρω χαρτια,χρωματα,μολυβια και χιλια δυο τετοια πραγματα) και μετά σπίτι μου σπιτάκι μου!! Πάμε στα δικά σας γιατί ακόμα και να ψιλοχάνομαι να ξέρετε ότι κάθε μέρα σας διαβάζω

Τζενακι μου καλο υπομονή...με λίγα λόγια όλη η παρέα εκει σε έχει ξεθεώσει, έτσι κατάλαβα εγώ να σου πω την αλήθεια.Υπομονή Τζενάκι...και θα μπορουσε και η νύφη να τα φάει με αυγολέμονο...εννοώ πρεπει οταν βλεπουμε οτι ο οικοδεσποτης μας...με λιγα λογια...του βγαινει η πιστη να τα κανει ολα πρεπει και λιγο να μαστε λιγοτερο ντιβες.

ΝΙΝΑ μου εσένα πρεπει να σου πω οτι χτες οταν ημουν εξω απο το γραφειο του εκδοτη ημουν μες στο αγχος και συνεχως σκεφτομουν "τι λεει η ΝΙΝΑ στην υπογραφή της; Αυτο σκεψου"

ΡΙΚΟΛΑ τι μαγειρικός πυρετος είναι αυτός καλέ;;; Μηλοκεικ, ραβανι, αλευρολέμονο μου φαινεται η ΕΒΙΡΙ θα μας παχυνει όλους!!

ΙΟΑΝΝΑ μου υπομονή. Μου θυμίζει αυτό μια εποχή πριν ξεκινήσω την εικονογράφηση προσπαθούσα να βγάλω χρήματα γιατί δεν είχαμε ούτε για γάλα του παιδιού. Δούλευα λοιπόν (έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) φτιάχνοντας πλύντηρια στην γειτονιά...δεν πληρωνομουν...όλο αύριο...αλλά ντρεπόμουν γιατι ήμουν τοτε πιτσιρίκι...οπότε γυρνουσα ταχα βολτα εξω απο τα σπιτια των πελατων...μπας και...μπας και με πληρωσουν ...περασαν χρονια...ακομα να τα δω εκεινα τα δεδουλευμενα...

ΕΒΙΡΙ προχτες έστειλα στην Χριστινα το μπλογκ σου με λινκ και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ!! Το χει αποθηκεύσει και λεει ότι αυτη θα μαγειρεύει απο και μπρος και όχι εγώ :confused: Μάλλον της τόνωσες αυτοπεποιθηση, δεν ξέρω τι να πω...τι μαγικά έκανες, μάλλον της φανηκες αναλυτικη, πιο οικεία, δεν ξέρω, παντως μου εκανε νήξη ότι λεει θα μου χει έτοιμο κότοπουλο με μακαρόνια και ακουγόταν τόσοοο υπερήφανη!!!

ΦΩΤΕΙΝΗ μου θα γίνουμε όλοι σεφ μου φαίνεται!!Γιατι περίμενα εγώ ποτέ ότι θα κάνω ραβανί, κολοκυθάκια, και χίλια δύο;

χαχαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ σήμερα θα παω σπίτι που ειναι ΠΕΘΕΡΑ-FREE!!! Γιουπιιιιι Ο Γαλλικός στρατός αποχωρησε από τα εδάφη μας :P:p:p

Smurfιτa μου άντε φτάσαμε στον 8ο!! Σχεδοοοονν εκεί!!! Smurf δεν θυμάμαι αν μου χεις πει, ξέρουμε το φύλο του μωρου;

ξερεις ποσο με στεναχωρει? θα ηθελα να εχει αδερφακι αλλα δεν μπορω να ειμαι της αποψης οτι οπως μεγαλωνει το ενα μεγαλωνει το αλλο αφου οταν τα βαζω κατι με χαρτι και μολυβι βλεπω οτι εχουν αυξηθει τα εξοδα μας. Το σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος θα παει και παιδικο και τσαμπα να ειναι ολο και κατι θα ζητανε επιπλεον. Εδω δεν βγαινουμε με το ενα πως να κανω 2ο? εχω κλεισει τα 33 ποτε θα το κανω? Τα ρουχα του 2 χρονια τα παιρνουν οι γιαγιαδες γιατι εμεις δεν εχουμε

Έχεις δίκιο με το οικονομικό. Αλλά μην αγχώνεσαι με την ηλικία. Εγώ τον Μικρό μου τον έκανα στα 38.

Κοριτσια συμφωνω απολυτα με το θεμα φαγητου οπως τα λετε κ τοσο καιρο αυτο εκανα ενα φαγητο για ολους και τις περισσοτερες φορες τα καταφερνα.Μερικες φορες ρποσαρμοζα λιγο το δικο μου για την διαιτα αλλα σε λογικα πλαισια.Τωρα ομως ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου ειλικρινα.Αν λες στον αλλο λεω να φτιαξω αυτο κ σου λεει ναι ναι φτιαξε αλλα εγω δεν το τρωω δεν θα φαω τι να κανω? ειναι κ εγκυος να μεινει νηστικη? κ τωρα ειναι καθαρα θεμα ιδιοτροπιας ! δεν ειναι πως δεν της αρεσουν τα γιουβαρλακια αλλα εμαθε να τα τρωει χωρις αυγολεμονο κ δεν δοκιμαζει καν.... πφφφφφ

Συγγνώμη Τζενάκι αλλά αυτό που κάνει είναι γαιδουριά! Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φάω σε ξένο σπίτι και θα τους κάνω και την δύσκολη στο φαγητό! Θα φάω επιλεκτικά ότι μου αρέσει χωρίς να κάνω όμως κανένα σχόλιο.

Υπομονη κανω κοριτσια να περασουν 15-20 μερες αλλα κουραζομαι πολυ ειναι η αληθεια γι αυτο σας τα εγραψα σημερα.αν ημουν ολη μερα σπιτι κ δεν δουλευα δεν θα ειχα θεμα.Τωρα πηζω στη δουλεια,μετα σπιτι εκει δουλειες μαγειρεματα ,σιδερο , δυο μικρα παιδια , καθε μερα θελουν την βολτα τους το παιχνιδι ...

Βοηθεια δεν εχω.Ο αντρας μου με την κουζινα δεν εχει καλες σχεσεις.Εβαλε χτες μια σκουπα,μαζεψε λιγο ,πεταξε σκουπιδια κ εβγαλε το πρωι τα παιδα πλατεια. Οτι του πω το κανει δεν εχω παραπονο αλλα να του το πω .Το σπιτι μια χαρα το εχουμε απλα με την κουζινα χανω ωρα κ κουραζομαι φυσικα .....

Η κουζίνα κι εμένα μου τρώει τον περισσότερο χρόνο. Δίκιο έχεις!

ετσι ειμαι κ εγω κοριτσια οταν παω καπου θα φαω οτι μου εχουν .κ να μην μου αρεσει κατι οπως ειναι μαγειρεμενο θα χορτασω με ψωμι κ σαλατα που λεει ο λογος κδεν θα πω κουβεντα.Αλλα ειναι στον ανθρωπο.εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες δεν ζητησα απο κανεναν τιποτα κ γενικα ποτε δεν εχω πει ουτε στην μανα μου μαμα θελω αυτο να μου φτιαξεις...

Έτσι ακριβώς κάνω κι εγώ!

Αγγελική μου λατρεύω να κάθομαι μόνη μου για καφεδάκι με ένα βιβλίο συντροφιά! Απλώς φοβάμαι τώρα σε αυτό το μήνα καθώς πλησιάζω προς το τέλος μήπως και γίνει τίποτα κι έτσι προτιμώ να έχω πάντα κάποιον μαζί μου.

Αν το θέτεις έτσι τότε οκ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Αγγελική!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω ξανά και ξανά...αλλά δεν πιάνει! Στο μεταξύ το σπίτι μια χαρά συμμαζεμένο και καθαρό είναι, απλά εκείνη θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει καλύτερα! Αν υποθέσουμε ότι θα κάνει κάποιες δουλειές, μετά θα χρειάζομαι ξενάγηση στο ίδιο μου το σπίτι και θα μου έχει πετάξει τα μισά πράγματα!!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ξερίζωσε τις τριανταφυλλίτσες μου γιατί δεν της άρεσαν!

Παραμπαίνει στα χωράφια σου κοριτσάκι! Εδώ θέλει φωνή και να της θέσεις κάποια όρια! Άκου να σου χαλάσει τις τριανταφυλλιές επειδή δεν της άρεσαν!!!! Καλά έμεινα ΄τωρα...

Καλησπέρες!!!

ευχαριστούμε πολύ!!! Η κούνια θα μπει στο δικό μας δωμάτιο, καθώς δεν έχουμε ετοιμάσει άλλο. Τα χρώματα της κούνιας είναι βέγκε-μπεζ (δίχρωμη), ταιριάζει και με την υπόλοιπη κρεβατοκάμαρα και τα χρώματα του δωματίου είναι εκρού-τερακότα. Οπότε είναι ακρετά ξεκούραστο σαν αποτέλεσμα τόσο για εμάς όσο και για το μωρό.

Όμορφος συνδιασμός χρωμάτων!

σημερα μιλησα με μεγαλους εκδοτες....δεν μπορω να σας πω πολλα γιατι ολα κρεμονται απο μια κλωστη...

Τα καλύτερα εύχομαι!

εχω πολυ δουλεια και θα δουλευω μερα νυχτα...τρεχουν πολλα και διαφορα...δεν ξερω απο που να αρχισω...θα χαθω για λιγο...μη με ξεχασετε αγαπημενες μου φιλες

Έ όχι και να ξεχάσουμε τον ένα άντρα της παρέας! Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι και γράφε μας τα νέα σου όποτε μπορέις!

EBIRI,AGGELIKI,GGENY,BAGIA,RIKOLA,FOTEINOYLA,JELLY,SMURFITA,NINAKI όλα τα κορίτσια μη με ξεχασετε θα επιστρέψω δριμύτερος :P Είναι πολλά τα νεα και πιστεψτε με εχω μεινει στον δρομο, εχω κυνηγηθει, εχω μεγαλωσει με την ατακα "εισαι αχρηστοσ" σε καθημερινη βαση απο τους γονεις , τωρα πρεπει να τρεξω γρηγορα...σας χαιρετω για λιγο αγαπημενες μου φιλες...εχω deadlines να προλαβω ;););)

Περιμένουμε να επιστρέψεις με τα καλύτερα νέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Πριν πιάσω το σίδερο, είπα να ρωτήσω για καμία ιδέα: έχω χοιρινό σε μπουκιές... τι θα μπορούσα να το κάνω εκτός από το κλασικό κοκκινιστό?... το μόνο που θα κάνω σίγουρα είναι τα μανιτάρια στο τηγάνι με μαιντανό από το μπλογκ της Εβίρι... αλλά χωρίς σκόρδο, γιατί ανακαλύψαμε ότι πειράζει τον σύζυξ:(

Καλημέρα Νινάκι! Το χοιρινό γίνεται τέλειο και λεμονάτο με πιπερίτσες. Μπορείς να βάλεις και μανιτάρια μέσα.

κοριτσάρες καλημέρα!

Μόλις ξεκίνησα δουλειά οπότε πριν αρχίσω είπα να σας δω λίγο. Σήμερα έχει ψώνια στην Αθήνα (πρεπει να παρω χαρτια,χρωματα,μολυβια και χιλια δυο τετοια πραγματα) και μετά σπίτι μου σπιτάκι μου!! Πάμε στα δικά σας γιατί ακόμα και να ψιλοχάνομαι να ξέρετε ότι κάθε μέρα σας διαβάζω

Τι ωραία ψώνια που θα κάνεις! Σαν τα παιδάκια που πάνε σχολείο!

ΙΟΑΝΝΑ μου υπομονή. Μου θυμίζει αυτό μια εποχή πριν ξεκινήσω την εικονογράφηση προσπαθούσα να βγάλω χρήματα γιατί δεν είχαμε ούτε για γάλα του παιδιού. Δούλευα λοιπόν (έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) φτιάχνοντας πλύντηρια στην γειτονιά...δεν πληρωνομουν...όλο αύριο...αλλά ντρεπόμουν γιατι ήμουν τοτε πιτσιρίκι...οπότε γυρνουσα ταχα βολτα εξω απο τα σπιτια των πελατων...μπας και...μπας και με πληρωσουν ...περασαν χρονια...ακομα να τα δω εκεινα τα δεδουλευμενα...

Τι έχεις περάσει κι εσύ...

ΕΒΙΡΙ προχτες έστειλα στην Χριστινα το μπλογκ σου με λινκ και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ!! Το χει αποθηκεύσει και λεει ότι αυτη θα μαγειρεύει απο και μπρος και όχι εγώ :confused: Μάλλον της τόνωσες αυτοπεποιθηση, δεν ξέρω τι να πω...τι μαγικά έκανες, μάλλον της φανηκες αναλυτικη, πιο οικεία, δεν ξέρω, παντως μου εκανε νήξη ότι λεει θα μου χει έτοιμο κότοπουλο με μακαρόνια και ακουγόταν τόσοοο υπερήφανη!!!

Πηγή έμπνευσης το Εβιράκι μας!!!

χαχαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ σήμερα θα παω σπίτι που ειναι ΠΕΘΕΡΑ-FREE!!! Γιουπιιιιι Ο Γαλλικός στρατός αποχωρησε από τα εδάφη μας :P:p:p

Δεν κάνατε αποχαιρετιστήριο πάρτυ????? :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μπορεις να κανεις τηγανια αν θες!

Καλημέρα παιδιά.

Πίνω το καφεδάκι μου απολαμβάνοντας την κουβεντούλα σας.

Eviri καλησπερα!!!!

Ο αλευρολεμονατος αρακας σου ηταν κολαση!!!!Τελεια σαλτσουλα εγινε!!Να σαι καλα με τις ιδεες σου!!!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ραβανι παντως εξαφανιστηκε σημερα!!!!

Κρίμα δεν πρόφτασα.

Σήμερα νυστάζω και δεν θα με χάλαγε να μου έλεγαν πήγαινε κοιμήσου τώρα! Αλλά στην δουλειά δεν έχουμε κρεβατάκια!!!!

Άρα δεν είναι καλή η δουλειά αφού δεν έχει όλες τις ανέσεις.

Σήμερα τρώμε τουρλού στον φούρνο.

Κι εγώ θέλω.

Κ

Πριν πιάσω το σίδερο, είπα να ρωτήσω για καμία ιδέα: έχω χοιρινό σε μπουκιές... τι θα μπορούσα να το κάνω εκτός από το κλασικό κοκκινιστό?...

Αφού είναι σε μπουκιές τότε είναι ιδανικό για κρασάτο με όποια συνοδεία θες εσύ (ρύζι κίτρινο, πουρέ, τηγανητές πατάτες)

Μπορείς ακόμα να το κάνεις σουβλάκια, με αμύγδαλα και μέλι, αν δεν είναι πολύ μικρές οι μπουκιές μπορεί να γίνει και κοντοσούβλι ή φρικασέ με μαρούλια ή με αντίδια, με γίγαντες στο φούρνο.

το μόνο που θα κάνω σίγουρα είναι τα μανιτάρια στο τηγάνι με μαιντανό από το μπλογκ της Εβίρι... αλλά χωρίς σκόρδο, γιατί ανακαλύψαμε ότι πειράζει τον σύζυξ:(

:D:D:DΤο ίδιο νόστιμα θα γίνουν.

Μόλις ξεκίνησα δουλειά οπότε πριν αρχίσω είπα να σας δω λίγο. Σήμερα έχει ψώνια στην Αθήνα (πρεπει να παρω χαρτια,χρωματα,μολυβια και χιλια δυο τετοια πραγματα) και μετά σπίτι μου σπιτάκι μου!!

Φαίνεσαι πολύ ενθουσιασμένος. Καλά ψώνια.

Υπομονή Τζενάκι...και θα μπορουσε και η νύφη να τα φάει με αυγολέμονο...εννοώ πρεπει οταν βλεπουμε οτι ο οικοδεσποτης μας...με λιγα λογια...του βγαινει η πιστη να τα κανει ολα πρεπει και λιγο να μαστε λιγοτερο ντιβες.

Στην ανάγκη ας της δώσει η Τζένη εκείνη τη σοκολάτα που τρώει στη διαφήμιση ένας άντρας και από Τζόαν Κόλλινς που ήταν επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση και του φεύγει η ντίβα από μέσα του.

Μηλοκεικ, ραβανι, αλευρολέμονο μου φαινεται η ΕΒΙΡΙ θα μας παχυνει όλους!!

χαχαχαχαχαχα

Νίκο σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την προώθηση, αλλά και τη Χριστίνα την ευχαριστώ που της άρεσε και έχει καλή γνώμη. Προσπαθώ να γράφω αναλυτικά τα βήματα για τις νέες μαγείρισσες, αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορώ να γράψω ακριβή ποσότητα υλικών επειδή μαγειρεύω εμπειρικά.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ σήμερα θα παω σπίτι που ειναι ΠΕΘΕΡΑ-FREE!!! Γιουπιιιιι Ο Γαλλικός στρατός αποχωρησε από τα εδάφη μας :P:p:p

χαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα Νινάκι! Το χοιρινό γίνεται τέλειο και λεμονάτο με πιπερίτσες. Μπορείς να βάλεις και μανιτάρια μέσα.

Πολύ ωραία συνταγή.

Δεν κάνατε αποχαιρετιστήριο πάρτυ????? :tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

μπορεις να κανεις τηγανια αν θες!

Επίσης, πολύ ωραία συνταγή.

Καλημέρα!

Εχει εναν αερα εδω σε παιρνει και σε σηκωνει!

Νινα κι εγω τηγανια σκεφτηκα αλλα με προλαβε η Ιωαννα. Ισως πουγκακια στο φουρνο ή σαν εξοχικο;

Νικο καλες δουλειες σου ευχομαι και μακαρι να τρεχεις παντα ευχαριστα! Εμεις δε θα σε ξεχασουμε μη φοβασαι. Ειδες τι αλλαγες κανει η Εβιρι; Τι κριμα που δεν προλαβαινεις την πεθερουλα σου στο σπιτι...:tongue::tongue:

Τζενακι μου σε καταλαβαινω απολυτα. Ειναι κι εγκυος και δε θες να το τραβηξεις. Αλλα καλα θα κανουν να μη σε εκμεταλλευονται γιατι θα'χουν να κανουν μαζι μου;);) Συμφωνω με την Εβιρι για ολα οσα ειπε για σενα. Προσεχε τον εαυτο σου μην παθεις καμια υπερκοπωση.

Ιωαννα κουραγιο. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω για ολα αυτα που τραβας.

Εβιρακι κι εγω περιηγηθηκα στο μπλογκ σου χτες πιο επισταμενα και μου εδωσε αρκετες ιδεες κυριως στα οσπρια.

Αγγελικη κι εγω ψιλονυσταζω σημερα.

Στρουμφιτα σε καταλαβαινω που προσεχεις. Καλά τη μαμα δεν τη σχολιαζω που ξεριζωσε τριανταφυλλιες. Η δικη μου δεν πεταει τιποτα αλλα τα τοποθετει αλλου και μετα δεν θυμαται που τα εβαλε! (ειναι και καποιας ηλικιας βεβαια) Μετα μπορει για ενα φουλαρι να ψαχνεις μεχρι και το παταρι που λεει ο λογος.

Ρικολα οντως μικροδειχνεις.

Για σημερα εφτιαξα κοτοπουλο ψητο στο φουρνο. Χτες τσιμπολογουσα δεν εφαγα κανονικα. Παντως ξεκινησα να κανω τις δουλιτσες που σας ελεγα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

καλα που ειστε κι εσεις βρε παιδια και μου κρατατε παρεα. Δεν εχω γραψει σημερα απλα καθομαι και σας διαβαζω και κοιταω κατι τιμολογια που πρεπει να περασω αλλα εδω και μια ωρα απλα τα κοιταω.

Εχτες δεν μαγειρεψα οπως σας ειχα πει, θα φερει η πεθερα μου γεμιστα και για αυριο ηθελα να κανω γιγαντες αλλα ξεχασα να τους βαλω στο νερο. Τουλαχιστον ο μικρος μου εχτες ηταν πολυ ηρεμος το απογευμα κι απολαυσαμε παιχνιδι κι αγκαλια.

Μπηκα και χαζεψα λιγο στο blog και ειδα κι αυτα τα μακαρονακια με το κοτοπουλο και νομιζω πως πειναω. Αλλα και με πατατες να μου το εδιναν τωρα θα το ετρωγα

καλημερα κοριτσια και αγορι, σας ελειψα καθολου? δενπιστευω να με ξεχασατε.... ακομα να φτιαξουμε το ταμπλετ κι ετσι μπηκα παλι απο το λαπτοπ αλλα δεν με βολευει καθολου, ευτυχως κοιμηθηκαν τα παιδια τωρα κι ετσι βρηκα τον χρονο για να μπω! τα νεα μας ειναι τα ιδια, μεγαλωνουμε,περπαταμε,τρεχουμε, βγαινουμε κ καμια βολτουλα τα απογευματα αν εχει καλο καιρο! το μενου μας για σημερα εχει φασολακια για τα μικρα κ εμενα κ πατατες τυγανιτες για τον αντρα μου γιατι κανει μια διαιτα συγκεκριμενη...

Εβιράκι είδες τι ωραία παρέα είμαστε για καφεδάκι?

Φωτεινούλα ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς την οικογένεια ε?

Ιωάννα κοίτα καλά τα τιμολόγια για να τα εμπεδώσεις και να μην κάνεις κανένα λάθος όταν τα καταχωρείς!!! :tongue:

Βάγια....Βάγια....Βάγια..... κάτι μου θυμίζει! :tongue::tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εβιράκι είδες τι ωραία παρέα είμαστε για καφεδάκι?

Φωτεινούλα ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς την οικογένεια ε?

Ιωάννα κοίτα καλά τα τιμολόγια για να τα εμπεδώσεις και να μην κάνεις κανένα λάθος όταν τα καταχωρείς!!! :tongue:

Βάγια....Βάγια....Βάγια..... κάτι μου θυμίζει! :tongue::tongue:

:cry::cry::cry::cry: ελα ρεεεεε.... θα επιστρεψω δυναμικα οταν φτιαξω το ταμπλετ:D

:cry::cry::cry::cry: ελα ρεεεεε.... θα επιστρεψω δυναμικα οταν φτιαξω το ταμπλετ:D

σε λιγο ξυπνανε τα μαναρια μου, εγκαταλειπω κ οταν ξαναβρω χρονο θα επανελθω να σασ επισκεφτω8):cool: φιλια:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...