Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ιωαννα μου συμπασχω!! κ εμενα μικρυνε ....

Οσο γι ατο οικονομικο σε καταλαβαινω απολυτα, τα περασαμε περσυ οπως σου εχω ξαναπει. Στην κυριολεξια εγκλωβισμος ομως κ ψυχολογικος πολεμος.

Για τον μικρο κ εμενα που ειναι περιπου συνομιλικα εβγαλε τωρα ενα τραπεζιτη πανω κ εχει τρελα σαλια κ μερικες μερες γκρινι απαρολο που δεν ειναι γκρινιαρικο παιδι κ μαλλον ειναι απο το δοντι.

Κοριτσια συμφωνω απολυτα με το θεμα φαγητου οπως τα λετε κ τοσο καιρο αυτο εκανα ενα φαγητο για ολους και τις περισσοτερες φορες τα καταφερνα.Μερικες φορες ρποσαρμοζα λιγο το δικο μου για την διαιτα αλλα σε λογικα πλαισια.Τωρα ομως ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου ειλικρινα.Αν λες στον αλλο λεω να φτιαξω αυτο κ σου λεει ναι ναι φτιαξε αλλα εγω δεν το τρωω δεν θα φαω τι να κανω? ειναι κ εγκυος να μεινει νηστικη? κ τωρα ειναι καθαρα θεμα ιδιοτροπιας ! δεν ειναι πως δεν της αρεσουν τα γιουβαρλακια αλλα εμαθε να τα τρωει χωρις αυγολεμονο κ δεν δοκιμαζει καν.... πφφφφφ

Υπομονη κανω κοριτσια να περασουν 15-20 μερες αλλα κουραζομαι πολυ ειναι η αληθεια γι αυτο σας τα εγραψα σημερα.αν ημουν ολη μερα σπιτι κ δεν δουλευα δεν θα ειχα θεμα.Τωρα πηζω στη δουλεια,μετα σπιτι εκει δουλειες μαγειρεματα ,σιδερο , δυο μικρα παιδια , καθε μερα θελουν την βολτα τους το παιχνιδι ...

Βοηθεια δεν εχω.Ο αντρας μου με την κουζινα δεν εχει καλες σχεσεις.Εβαλε χτες μια σκουπα,μαζεψε λιγο ,πεταξε σκουπιδια κ εβγαλε το πρωι τα παιδα πλατεια. Οτι του πω το κανει δεν εχω παραπονο αλλα να του το πω .Το σπιτι μια χαρα το εχουμε απλα με την κουζινα χανω ωρα κ κουραζομαι φυσικα .....

ετσι ειμαι κ εγω κοριτσια οταν παω καπου θα φαω οτι μου εχουν .κ να μην μου αρεσει κατι οπως ειναι μαγειρεμενο θα χορτασω με ψωμι κ σαλατα που λεει ο λογος κδεν θα πω κουβεντα.Αλλα ειναι στον ανθρωπο.εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες δεν ζητησα απο κανεναν τιποτα κ γενικα ποτε δεν εχω πει ουτε στην μανα μου μαμα θελω αυτο να μου φτιαξεις...

Ουφ...παιδιά τώρα μόλις έκατσα και ηρέμησα! Οπότε ας αρχίσω...

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα μαγειρέψαμε και οι δύο στην οικογένεια. Εγώ έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια για την Εβιρίνα και ο Έβιρος έφτιαξε μακαρονάδα του ψαρά (δικής του έμπνευσης) για μας τους δύο.

Νίκο όπου να 'ναι έρχεται.

Εβιρι τι ωραίο μενού!!! Μια χαρά ήταν η μακαρονάδδα του ψαρά του συζύγου! Γεια στα χερια του!!! Από αυτές τις εμπνεύσεις βγαίνουν τα καλύτερα και γευστικότερα αποτελέσματα!

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Εμείς εδώ καθόμαστε τώρα με την πεθερού λα μου και βιώνουμε στιγμής απόλυτης αγάπης και αλληλοεκτίμησης :mrgreen: Είμαι τόσο ευτυχισμένος που νιώθω ότι θα σκάσω...χιχι ειλικρινά θα σκάσω :twisted: Τα συναισθήματα μου; Λοιπόν φανταστείτε λιακάδα,ζέστη, λουλούδια, μικρά πονυ και ουράνια τόξα, γυναίκες με ροδαλά μάγουλα να τρέχουν γυμνές σε λιβάδια χέρι χέρι και άλλα υπέροχα πράγματα. Το φανταστήκατε; Ωραία τώρα γυρίστε το τελειώς αναποδα και θα καταλάβετε τι νιώθω αυτή την στιγμή.

Τώρα είμαι Αθήνα για δουλειές οπότε δεν μαγειρεύω εγώ για λίγες μέρες άρα θα απέχω απ τα μαγειρικά μας μέχρι να πάω σπίτι μου και να αναλάβω πάλι καθήκοντα μαγειρομπαμπά.

Νίκο μου υπομονή...φαντάζομαι για λίγες μερούλες θα είναι και μετά θα επιστρέψετε στους φυσιολογικούς σαας ρυθμούς. Όσο για την περιγραφή δεν το συζητώ...τέλεια....!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαγειροπαρεάκι!

Μετά από ένα υπέροχο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο σήμερα ξημέρωσε μία μουντή Δευτέρα. Ελπίζω να μην βρέξει αύριο που έχει παρέλαση η κόρη μου.

Στα μαγειρικά μας τώρα... Το Σάββατο το μεσημέρι τα παιδιά και ο άντρας μου έφαγαν κουτσομούρες τηγανιτές με χόρτα κι εγώ αρακά που είχε μείνει από την Παρασκευή. Το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια και μπριζόλες και ... τσιμπήσαμε ελαφριά όπως καταλαβαίνετε!!!!

Την Κυριακή λόγο νηστείας φάγαμε μακαρονάκια με κέτσαπ γιατί δεν πρόλαβα να φτιάξω σαλτσούλα. Ασχολήθηκα με το μπαλκόνι και τις γλάστρες μου και ίσα που πρόλαβα να βράσω τα μακαρονάκια!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

Αγγελική μου τελικά δεν έβρεξε. Πώς ήταν η μικρή; Το ελαφρύ βραδινό...ήταν σούπερ!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Εγώ Αθήνα ακόμα, μόλις έκανα τους και θα βγω έξω να κάνω τις δουλειές μου. Μόλις ετοίμασα την συνέντευξη της εβδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_24.html

και ακόμα δεν έχω φάει πρωινό!! Αλλά τρέχουν πολλά σήμερα και θα είμαι όλη μέρα έξω. Οπότε ντόνατς με κρέμα στο χέρι (αυτά είναι τα καλά της Αθήνας) και ξεκινάω. Σας φιλώ κοριτσάρες και θα τα πούμε το βράδυ γιατί τώρα εκτυπώνουμε :)

Νίκο πολύ ωραία κι ενδιαφέρουσα η συνέντευξη! Μπράβο στην κοπέλα που αποφάσισε σε τόσο μικρή ηλικία με τη συγγραφή και ειδικά ενός τόσο ιδιαίτερου θέματος.

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Όντως λιγο μουντη μερα σημερα! Κριμα κι ειχα καλομαθει με τον ηλιο...

Νικο τι τρελλη αγαπη που μοιραζοσαστε με την πεθερουλα; Απ'οτι καταλαβα πηγε εκεινη στο σπιτι σας κι εσυ εντελως συμπτωματικα εχεις για καποιες μερες δουλειες στην Αθηνα; Τι βολικο! Τωρα τη σειρα που ελεγες εγω τη θυμαμαι αλλα δεν μου φαινοταν τρομακτικη. Βεβαια γενικα εγω ημουν ατρομητη, με ειχαν εκπαιδευσει καλά. Ημουν 9 ετων οταν πρωτοειδα ταινια με τον Δρακουλα με τον Κριστοφερ Λι για να μαθω να μην τα πιστευω αυτα και να μην τρομαζω. Πιστευω πως τα περισσοτερα κινουμενα σχεδια που προβαλλουν τωρα ειναι με πολλη βια χωρις να αιτιολογειται και με μηνυματα τυπου πως να καταφερνουμε αυτο που θελουμε με το λιγοτερο δυνατο κοπο (πχ με μαγεια, εξαπατωντας κλπ). Στη μικρη προωθουσα τα κινουμενα σχεδια της ΕΡΤ που δεν ηταν τετοιου τυπου αλλα μας τελειωσε. Στα αλλα που βλεπει τωρα της εχω εξηγησει οτι ειναι φαντασια και δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα. Και φυσικα της το λεω συνεχεια. Ευτυχως στο νησι δεν πιανουμε το γνωστο παιδικο καναλι οποτε θα γλιτωσουμε.

Νινα εκδρομουλα ε; Καλα να περασετε!

Ρικολα πως παει ο μικρος με τους κολικους; Υπομονη θελει και θα περασει κι αυτη η γκρινια.

Στρουμφιτα βαριεσαι να πας βολτουλα μονη ή φοβασαι; Κι εγω βαριεμαι αλλα πηγαινω μπας και χασω καμια θερμιδα. Θα σου ελεγα να στελεις κι απο δω μουσακα αλλα μαλλον ειναι αργα.

Εβιρι χορτα σε κονσερβα; (αυτο μου εκανε εντυπωση)

Τζελλυ τι εγινες κοριτσακι;

Τζενη πως παει η νυφουλα σου;

Αγγελικουλα με το καλό να καμαρωσεις την κορουλα σου αυριο στην παρελαση!

Λοιπον εγω ειμαι Αθηνα ακομη-επιστρεφω αυριο και ξαναταξιδευω Παρασκευη καταπληκτικο ε; Η κατασταση εδω ειναι ετσι κι ετσι. Η γιαγια ειναι πολυ κουρασμενη κι ετσι την Κυριακη μαγειρεψα εγω κανελλονια με κιμα (δεν πολυτηρουμε τις νηστειες οπως καταλαβαινετε) φαγητο που οι δικοι μου δεν ετρωγαν αλλα τελικα τους αρεσε πολύ -χιχι. Σημερα εχω να κανω του κοσμου τις εξωτερικες δουλειες που με φορτωσαν και θελω και να συμμαζεψω λιγο το σπιτι μου που φυσικα οποτε ερχομαι δεν με βλεπει αφου περναω τον χρονο μου με τα παιδια.

Φιλια και θα τα ξαναπουμε.

Φωτεινή μου κουράζεσαι κάθε φορά που έρχεσαι...δύσκολες καταστάσεις...

Όσο για τη βόλτα δεν είναι ότι βαριέμαι, αλλά έχω μπει στον 8ο και ψιλοφοβάμαι μην τυχόν και συμβεί τίποτα. Μουσακά καλή μου υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα φτιάξω να σου κρατήσω και να στείλω μια μεγάααααααλη μερίδα!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

καλημέρα σήμερα λέω να κάνω φακή, προσπαθώ να κάνω 2 όσπρια κ 2 λαδερά την εβδομάδα. Μακάρι να εχει καλό καιρό αύριο ειναι πολύ κρίμα κάθε φορά που είναι αργία να χαλάει ο καιρός

Καλώς ήρθες! Πολύ καλά κάνεις κι έχεις αυτό το πρόγραμμα και μακάρι να το τηρείς γιατί κάνει καλό στον οργανισμό!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Smurfita viewpost.gif

Όμορφες, ηλιόλουστες και γλυκιές καλημέρες!!!

Έχει υπέροχη μέρα έξω!!! Θέλω βόλτα!!!! Δεν βλέπω όμως να πηγαίνω, αφού λείπει ο καλός μου :mad::mad::mad::mad:

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έβγαινα κα μόνη μου! Μου αρέσει να κάθομαι για καφεδάκι μόνη και να απολαμβάνω ησυχία! Έχω μαζί μου και κάποιο βιβλίο και την καταβρίσκω!

Αγγελική, Ιωάννα, Τζένη, Βάγια καλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και σε σένα!Ωωωωω! Ωραία πράγματα ακούω!!!! :tongue:

Αγγελική μου λατρεύω να κάθομαι μόνη μου για καφεδάκι με ένα βιβλίο συντροφιά! Απλώς φοβάμαι τώρα σε αυτό το μήνα καθώς πλησιάζω προς το τέλος μήπως και γίνει τίποτα κι έτσι προτιμώ να έχω πάντα κάποιον μαζί μου.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

μόλις μπήκα σπίτι μετά από ένα μεγάλο δρομολόγιο με το αυτοκίνητο γυρνώντας όλη την Κηφισίας να κάνω τις δουλειές μου. Χαχα ναι ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ, όλα τα κορίτσια με τσακώσατε για τα τρυφερά συναισθήματα μου! Αν σκεφτείτε πριν 3 χρόνια ότι όταν ήμουν άνεργος με ενα παιδί στην αγκαλιά βρέθηκα στον δρόμο (στην κυριολεξία) επειδή μας πέταξε απο το σπίτι και τους 3...στεκόμασταν σε ένα πεζοδρόμιο και αναρωτιόμασταν τι θα κάνουμε...τελικά μας μάζεψαν οι δικοί μου μέχρι να καταφέρουμε να φύγουμε και απο εκείνο το αουσβιτς και να πάμε σπιτάκι μας. Στον δρόμο με τρεις βαλίτσες ρούχα, την γυναικα να κλαιει και ένα παιδί στην αγκαλιά...σίγουρα δεν μπορώ να την δω τρυφερά...και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και τώρα που όλα...ξεχάστηκαν συνεχίζει...η γυναικα μου δεν ηθελε επαφες αλλα εγω επιμενω....για καποιο λογο τους θελω στην ζωη των παιδιων...τι να πεις.

Εγω έφαγα καβουροπάτι,κυταρίτιδα, και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΒΛΟΒΑ με φρεσκιες φραουλες γιατι ειμαι χαρουμενος πολυ :-))) Σας φιλώ φίλες μου αγαπημένες και θα ξαναμπώ μετά

Βρε Νίκο χαρά στην υπομονή, το κουράγιο και τις ψυχικές σου αντοχές...! Καταλαβαίνω τη γυναίκα σου, αλλά από την άλλη κι εσένα που θες τα παιδιά σου να έχουν επαφή με τη γιαγιά τους.

Που βρήκες πάβλοβα;;;;;;;;;;;; Ήταν καλή;;;;;

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μαγειροπαρεακι μου!!!!

Μια μερα δεν μπηκα και μου λειψατε!!!

Χθες νωρις το μεσημερι με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος ο οποιος με γονατισε!!!Αργα το απογευμα με αποτελειωσε με εναν εμμετο!!Δεν ηθελα να παρω παυσιπονο και τα ντεπον δε με πιανουν!!Τελικα πηρα τον γιατρο μου και χαπακωθηκα...κοιμηθηκε και καλα ο μικρος και αναστηθηκα!!!!Σημερα αλλος ανθρωπος!!!

Στα μαγειρικα μου χθες πανταρακια για μενα και μοσχαρακι για τον καλο μου!και για σημερα μακαρονακια με σαλτσα μοσχαριου(μειναν δυο κομματια μοσχαρι σαν τσιχλα...τα εβαλα στο μουλτι με τη σαλτσουλα....και να μια νοστιμη σαλτσα και δεν πεταχτηκε η τσιχλα-μοσχαρι!!)

Παω να σας διαβασω και επιστρεφω!!!

Αχ ρικολα...χάλια αυτοί οι πονοκέφαλοι και ειδικά όταν συνοδεύονται από εμετό. απαπαπα...

Λατρεύω τα παντζάρια!!! Μπορώ να φάω άπειρη ποσότητα! Ωραία ιδέα αυτό που είπες για το μοσχαράκι και τη σάλτσα! Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα να το κάνω κατ'αυτόν τον τρόπο. Το σημειώνω!!!

ΓΓΓΓκκκρρρρρρρρ...ξεκινησα να γραφω στις 15h περιπου σηκωθηκα γι ατον μικρο και τωρα που επεστερψα στο λαπτοπ μου εξαφανιστηκε οτι ειχα γραψει!!!!ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΡΡΡΡΡ!!!!!

Κακό λάπτοπ, κακό λάπτοπ...

Γεια σας παιδιά.

Χρόνια πολλά στις Ευαγγελίες και στους Ευάγγελους. Ζήτω το έθνος μας.

Έφτιαξα τα πατροπαράδοτα μπακαλιάρο σκορδαλιά, σάλτσα κόκκινη, τηγανητές πατάτες και ραδίκια κονσέρβας.

Κόλλησα κι εγώ...ραδίκια κονσέρβας;;; Ενδιαφέρον...

Γειά σας μαγειροπαρέα!

Τελικά εκδρομή δεν πήγαμε, γιατί μας πήρε ο ύπνος και χάσαμε το δρομολόγιο του πλοίου:?...αλλά δεν πειράζει, γιατί κάναμε δουλειές στο σπίτι και λιώσαμε στον ύπνο το μεσημέρι!.. από φαί έκανα μακαρόνια στο φούρνο με μπέικον, μανιτάρια και την μπεσαμέλ που είχε περισσέψει προχτές;)

Αγγελική και εγώ αν ήμουν μόνη μου, καφεδάκι και καλό βιβλίο είναι ότι καλύτερο, αν έχει τέτοιο ωραίο ήλιο.:)

Φωτεινή υπομονή... είναι ζόρι να έρχεσαι να δεις τους ανθρώπους σου και να τρέχεις σαν τον Βέγγο, να προλάβεις τα πάντα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς... η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως θέλουμε μερικές φορές... αλλά σίγουρα θα σε αποζημιώνουν οι όμορφες στιγμές με τα παιδάκια σου και τον άντρα σου:P

Την καληνύχτα μου σε Εβίρι, Νίκο, ricola και την καινούργια μας φίλη mj_lia.

Δεν πειράζει Νίνα μου που χάσατε την εκδρομούλα. Καλά να είστε και θα πάτε άλλη φορά! Νοστιμότατο το φαγητό σου κι εκμεταλλεύτηκες κιόλας την μπεσαμέλ ;)!

Καλημέρα!

(καλή εργασιμη εβδομαδα για εμενα-χιχι)

Τι μου κανετε; Χρονια Πολλά στους Ευαγγελους και τις Ευαγγελιες!

Να καλωσορισω κι εγω με τη σειρα μου τη Λια. Όντως εχεις πολυ ωραια οργανωσει το εβδομαδιαιο μενου.

Επισης να πω οτι θελω στο σπιτι μου εναν κλωνο του Εβιρου, του αντρα της Ρικολα και του Νικου. Κοινως θελω καποιον που να κανει δουλειες χωρις να το λεω. Ειπα στον αντρα μου να βαλει ηλεκτρικη σκουπα που δεν προλαβα (γιατι ημουν σπιτι σε ωρες κοινης ησυχιας) αλλα δεν το κοβω να το κανει. Πιστευει πως η σκονη ειναι φιλη μας και δε θελει να αισθανεται μονος στο σπιτι. Καλα για μπαλκονια δεν το συζητω.

Νικο εκανε η πεθερα σου κατι τετοιο;!!! Πωπω η γυναικα σου θα αισθανεται χαλια....

Ρικολα περαστικα σου! Μπραβο στο μικρουλη που ησυχαζει σιγα σιγα απο τους κολικους. Μου αρεσει η τσιχλα με γευση μοσχαρι -πρωτοτυπη ιδεα.

Νινα δεν πειραζει για την εκδρομουλα και ο υπνος ειναι μια χαρα.

Χθες φαγαμε στη μαμα μου την κλασσικη σκορδαλια (με πατατα) με μπακαλιαρο, κολοκυθακια τηγανητα, παντζαρια. Δυστυχως στην Αθηνα δεν τηρησα τη διαιτα, εφαγα και κουλουρακι με σοκολατα και χτες ενα κομματι γλυκο σε μια επισκεψη αλλα δεν πειραζει πιστευω. Αφου δεν ξεφευγω τις αλλες μερες τουλαχιστον δε θα παρω κιλα.

Ευχαριστω και για το κουραγιο που μου δινετε αλλα καθε φορα που παω Αθηνα κατι εχει γινει και με πιεζει. Ευτυχως που ειμαι ψυχραιμη και δυναμικη γενικως γιατι αλλιως φετος με τοσες αναποδιες θα με ειχε παρει απο κατω.

Εδω βρεχει καταρρακτωδως εδω και αρκετες ωρες.

Φιλια

Φωτεινή μου μακάρι όλοι οι άντρε να βοηθούσαν έτσι τις γυναίκες τους! Δεν έχω παράπονο από τον δικό μου προς Θεού κιόλας. Αυτή την περίοδο έχει βοηθήσει, τρέξει, καθαρίσει όσο ποτέ άλλοτε τα προηγούμενα χρόνια. Όσο για τη σκόνη όπως είπες κι εσύ "η σκόνη είναι φίλη μας" και του κρατάει συντροφιά :tongue::tongue::tongue: χιχιχιχι...

Για τη δίαιτα μην ανησυχείς, μια παρασπονδία μια στο τόσο...ε δεν έγινε και τίποτα...

Μην σε πέρνει από κάτω! Όλα καλά θα πάνε! Τουλάχιστον αυτό θέλω να σκέφτομαι όταν μου συμβαίνουν περίεργα και θέλω να το ξεπεράσω, καθώς επίσης και ότι μέσα από δύσκολες καταστάσεις βγαίνουμε πιο δυνατοί! Σκέψου την οικογένειά σου και πάρε δύναμη!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά στους Βαγγέληδες και τις Βαγγελίτσες για χθες!

Χθες παρέλασε το κορίτσι μου και το καμάρωσα! Ευτυχώς είχε και ωραίο καιρό γιατί κάτι λέγανε για βροχές. Και το μεσημέρι στο σπίτι ο κλασικός μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι μπύρας και σκορδαλιά και σαλατούλα τουρλού. Εγώ σκορδαλιά δεν έφαγα καθώς δεν μου αρέσει οπότε συνόδεψα το ψάρι μου με σαλατούλα λάχανο - καρότο.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

Μπράβο στο κορίτσι!!! Μπράβο και στην περήφανη μαμά! Να είστε πάντα καλά και να την καμαρώνετε κάθε χρόνο!

Θα σου κάνω παρέα, καθώς ούτε κι εγώ έφαγα σκορδαλιά! Την είχε κάνει η μητέρα μου τούρμπο και μου μύριζε...απαπαπα...οπότε και για εμένα σαλατούλα λάχανο-καρότο!

καλημερα παιδια!!

Εγω ειχα αδεια την Δευτερα μιας κ ειχε ο γιος μου γιορτη στο σχολειο κ ετσι εχω την αισθηση της Δευτερας σημερα.

Να καλωσορισω κ την Λια, καλα μαγειρεματα να εχουμε!! εμενα μου αρεσουν τα λαδερα δεν εχω προβλημα!!!

Νικο ειναι μεγαλη ψυχη!!! Για να σου κανει αυτα η πεθερα κ να την εχει σπιτι , μπραβο σου!!! Οσο για την παυλοβα μπααα καθολου δεν ζηλευω..

Φωτεινουλα επεστρεψες στο νησι παλι ε? Ε υπομονη δυο μεορυλες κ παλι εδω θα εισαι.Αυτη την φορα ευχομαι να ειναι ολα ευχαριστα κ να μην στεναχωρηθεις για τιποτα κ για κανεναν! Δεν πειραζει κ γι ατις ατασθαλιες ολα στο προγραμμα ειναι.

Αγγελικη πως πηγε η παρελαση χτες? Ενταξει η κορακλα?

Νινακι κριμα που δεν πηγατε εκδρομουλα αλλα αφου κ εδω περασατε καλα καλο ειναι !!! Ωραια κ τα ζυμαρικα φουρνου!

Ρικολακι τι τυυχερη που εισαι!! μπραβο στον αντρουλη σου!!! Υπομονη με τους κολικους του μικρουλη !! Εχει δικιο η Εβιρι ματι ητανε ! Εγω το πιστεω πολυ κοριτσια..Τη Δευτερα στην γιορτη ειχα κ τον μικρο μαζι κ εκανε διαφορα ναζια κ ολοι λεγανε γι αυτον κ μολις πηγαμε σπιτι ανοιξε το κεφαλι του, γεμισαμε αιματα κοινως τα χρειαστηκα.....

Εβιρακι μου το διαβασα κ εγω το μπλογκ σου το ΣΚ!! ειναι απιστευτο μπραβο!!!!

Ασχετο αλλα παλι "σοκαριοστικα" με τους γερμανους.Χορτα σε κονσερβα??? απιστευτο μου φαινεται... Πολυ ωραια η μακαροναδα του ψαρα γιαμι γιαμι !! ειμαι σιγουρη πως λουουμι θα την εκανε ο Εβιρος.

Ιωαννα εχεις δοκιμασει αρακα με μπουτακια κοτοπουλο?Τελειος ειναι !!! Κ εγω κουραστηκα κοριτσι ειδικα χτες .....

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα, το Σαββατο εφτιαξα παστιτσιο κ ενα γαλακτομπουρεκο απαιτηση του μικρου.Την Κυριακη μας φερνα ολοφρεσκα ψαρακια κ λυπηθηκα να τα βαλω καταψυξη κ ετσι παρολο την νηστεια τα εφτιαξα κ τα συνοδευσαμε με αγγουροντοματα,πατατοσαλατα κ πατζαροσαλατα με γιαουρτι κ καυρυδια(ειχα κοσμο).

Την Δευτερα εφτιαξα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ εκανα πιτσα κ διαφορα μεζεδακια προχειρα.

Χτες με εφαγε η κουζινα παιδια,σηκωθηκα πρωι πρωι εψησα μια ετοιμη μπουγατσα με κρεμ για ατους αντρες κ μετα στρωθηκα κ ανοιξα φυλλο κ εφτιαξα σπανακοπιτα.Μετα σκορδαλια,ταραμοσαλατα,εβρασα παλι πατζαρια κ τα εκανα σαλατα,ψαροσουπα για τα μικρα,τηγανισα κολοκυθακια,εψησα ψαρια για την νυφη κ τηγανισα μπακαλιαρο με κουρκουτι μπυρας.ψοβησα.μετα μαζεψα κουζινα επλυνα ταψια κλπ κ στρωθηκα στο σιδερωμα.3 πλυντηρια ειχα.Μετα εβαλα φασολακια για σημερα κ το μονο που προλαβαμε ηταν κατα της 7 να παμε μια βολτα στο λουνα παρκ κ να παιξουν τα παιδια....

Τζένη...αγκαλιά την κουζίνα είχες πάρει;;; Χαρά στο κουράγιο σου τόσα μαγειρέματα!!! Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα: σιδέρωμα! Μπράβο σου, όχι να λέμε το σωστό...Μπράβο σου!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Σημερα ειμαι μονη μου στη δουλεια.

Καλε τι σας επιασε ολες με τα γλυκα; Α πα πα θα παω μαλλον στο καφε με τη διαιτα για να μην κολαζομαι (σιγα μην το κανω).

Στρουμφιτα ολα καλά με την πιεση; Μεγεια και η κουνια σας και με το καλό να υποδεχτειτε την κουκλα σας. Αυτο που εκανε η μαμα σου το εκανε παλια και η δικια μου αλλα εγω δεν αλλαξα τους ρυθμους μου κι απογοητευτηκε με την ανοικοκυρευτη κορη της.

Ρικολα τωρα δυσκολευονται. Μετα μας κερνανε αβερτα... Για το μοσχαρι μην ανησυχεις. Καμια φορα φταιει και το κομματι.

Τζενη οντως εσυ κι η κουζινα ειστε ενα. Μηπως επιθυμια σου ηταν να ενοιξεις ενα εστιατοριο;

Λοιπον αν ολα πανε καλά στα θεματα υγειας (αμην Παναγια μου) αποφασισα να τους φερω ολους στο νησι για το Πασχα. Εν οψει λοιπον ολων αυτων των συνταρακτικών γεγονοτων αποφασισα να οργανωθω (ειδατε τι κανει η πολλη παρεα με την Τζενη;). Θα καθαρογραψω τις συνταγουλες μου και θα προγραμματισω τα μενου μου. Σκεφτομαι να φτιαξω και καποια πραγματακια που μπορουν να φυλαχθουν στην καταψυξη ωστε να διευκολυνθουν οι πρωτες μερες της τακτοποιησης αφου εγω θα δουλευω, να φτιαξω τα κουλουρακια μου (Εβιροσυνταγη-εγγυηση) κλπ

Α δε σας ειπα το αστειο. Αφου τους εφτιαξα τα κανελλονια μου λεει ο πατερας μου (ο πλεον δυσπιστος) "πως κι εμαθες να μαγειρευεις τετοιες νοστιμες συνταγες;" Απαντηση: "να'ναι καλά το ιντερνετ και η παρεα μου!"

Ξανα μανα φιλια

Φωτεινή μην φύγεις...που θα βρεις πιο γλυκιά παρέα;;;

Την πίεση τη μετράω καθημερινά κι ευτυχώς δεν έχει ανέβει. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Ανοικοκύρευτη με ανεβάζει, ανοικοκύρευτη με κατεβάζει. Τουλάχιστον αντίστοιχα σχόλια κάνει και στην αδερφή μου, αλλά και σε γνωστές, φίλες, συγγενείς κλπ.

Μακάρι να μην παρουσιαστούν προβλήματα υγείας και να πάτε όλοι μαζί στο νησί για το Πάσχα! Θα περάσετε πολύ όμορφα!!!

Παράθεση:

"Αρχικό μήνυμα απο Smurfita viewpost.gif

Καλημέρα παιδιά!

Γειά σου κορίτσι!

Σήμερα περιμένουμε την κούνια του μωρού και από την Κυριακή που επέστρεψε ο άντρας μου με βοήθησε και καθαρίσαμε, μαζέψαμε κλπ.

Καλορίζικη να είναι!

Κάποια είχε πει για το Νίκο για το τεστ με το δάχτυλο και τη σκόνη για την πεθερά...εεεε.....αυτό έγινε σε εμένα σήμερα με τη δική μου μαμά!:mad::mad::mad: ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και μου έβγαλε ένα σκασμό δουλειές στη μέση, ξεπάτωσε και τις τριανταφυλλίτσες μου!:evil::evil::evil:

πες της πως εσύ είσαι μία χαρά με το σπίτι ως έχει! Τώρα αν εκείνη θέλει ν ακάνει κι άλλες δουλειές μπορεί να τις κάνει!!!!!

Τέλος πάντων πάω να σας διαβάσω και τα ξαναλέμε!!!"

....

Είδες που οι διαδυκτιακές σου συναναστροφές βγαίνουν σε καλό??? :tongue:

Γειά σου Αγγελική!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω ξανά και ξανά...αλλά δεν πιάνει! Στο μεταξύ το σπίτι μια χαρά συμμαζεμένο και καθαρό είναι, απλά εκείνη θεωρεί ότι μπορεί να το κάνει καλύτερα! Αν υποθέσουμε ότι θα κάνει κάποιες δουλειές, μετά θα χρειάζομαι ξενάγηση στο ίδιο μου το σπίτι και θα μου έχει πετάξει τα μισά πράγματα!!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ξερίζωσε τις τριανταφυλλίτσες μου γιατί δεν της άρεσαν!

μια χαρα θα τα οργανωσεις ολα Φωτεινη μου δεν σε φοβαμαι!! εξαλλου η οργανωση λειτουργει πανατ υπερ μας κ ολα βγαινουν πιο ξεκουραστα κ χωρις αγχος.

Αγγελικη εγω να δεις τις πρωτες φορες με τις σχολικες γιορτες κλαμα....

Κοριτσια οχι δεν ηθελα εστιατοριο με τιποτα !!! μου αρεσει να μαγειρευω δεν λεω αλλα μερικες φορες ομως οπως πχ χτες το εκανα με νευρα γιατι εβλεπα τον καιρο κ εγω επρεπε να μεινω μεσα να μαγειρευω δηλαδη μαγειρευα αναγκαστικα.ουτε σε ταβερνα μπορουσαμε να παμε με την εγκυο τετοια μερα ουτε να φτιαξω ενα φαγητο να ξεμπερδευω.αυτο με κουρασε που ο καθενας ηθελε το φαι του .. αλλο για τα μικρα, αλλο για τον συζυγο, αλλο για την νυφη μου οσο κ να σου αρεσει η μαγειρικη κ οσο γρηγορα να τα κανεις κουραζεσαι.

να σημερα ας πουμε θελει το παιδι να κανω γιουβαρλακια.εμεις τα τρωμε παντα αυγοκομμενα με ρυζι .η νυφη μου δεν τα τρωει ετσι τα θελει με πατατες κ καροτα λεμονατα αρα παλι διπλη κατσαρολα θα βαλω.τι να κανουμε ομως υπομονη ...

Απαράδεκτο να θέλει ο καθένας το φαί του όταν πηγαίνει καλεσμένος σε ένα σπίτι! Θα πρέπει να βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους και να προσαρμόζονται σε αυτά που μπορεί να προσφέρει η εκάστοτε οικοδέσποινα! Προσωπικά ποτέ δεν έχω πάει σε ξένο σπίτι (ούτε καν στους δικούς μου) και να πω ότι δεν θέλω το ένα φαγητό ή το άλλο και να υποχρεώσω την κάθε μαγείρισα να έχει διπλή κατσαρόλα... Τέλος πάντων καλό κουράγιο και υπομονή!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα παιδιά!

Καλημερααααααα!!!!!!!!

Χθες πήγαμε στους δικούς μου να φάμε και είχα μαγειρέψει μπακαλιάρο φιλέτο πλακί (δεν μπορούσα να φάω τον τηγανητό καθώς η μητέρα μου δεν τον ξαλμυρίζει πολύ) και έφτιαξα ένα νηστίσιμο σοκολατόψωμο που είχε κάνει ο Μπλέτσας με ζύμη ψωμιού πάνω κάτω και γέμιση από σοκολάτα κουβετούρα και ταχίνι. Ήταν πάααααααρα πολύ νόστιμο!!!Οταν θα κανεις κατι τοοοσσσοοοο νοστιμο και λαχταριστο να μας βαζεις συνταγη!!!!Μιαμ Μιαμ ακουγεται(λατρευω και το ταχινι)

Σήμερα περιμένουμε την κούνια του μωρούΜε το καλο...τι ωραια!!! και από την Κυριακή που επέστρεψε ο άντρας μου με βοήθησε και καθαρίσαμε, μαζέψαμε κλπ. Κάποια είχε πει για το Νίκο για το τεστ με το δάχτυλο και τη σκόνη για την πεθερά...εεεε.....αυτό έγινε σε εμένα σήμερα με τη δική μου μαμά!:mad::mad::mad: ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και μου έβγαλε ένα σκασμό δουλειές στη μέση, ξεπάτωσε και τις τριανταφυλλίτσες μου!:evil::evil::evil:Κλαυτερα η μανουλ απο τη πεθερουλα ομως!!!Στη μανουλα ριχνεις και ενα μπινελικι αν χρειαστει!!!Χιχιχ!!

Καλησπέρα!!!

Αμ δεν ακούγεται μόνο...ήταν και μιαμ μια!!! Η συνταγή είναι αυτή: http://bletsas.gr/sokolatopsomo/

Αναφορικά με μαμά και πεθερά...στην περίπτωσή μας είναι πάρε τη μια- χτύπα την άλλη!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρες!!

Τι κάνετε? πώς περάσατε χτες? παρελάσεις βλέπω η Αγγελική με την κορούλα της, βολτούλες κάποιες άλλες και πολύ μαγείρεμα (βλ.genny)

Βρε genny πραγματικά χαράς το κουράγιο σου! όλα αυτά σε μία μέρα και σίδερο στο τέλος, παραείναι φορτωμένο πρόγραμμα! τουλάχιστον βοήθησε κανείς σε όλο αυτό ή περιμένανε όλοι σαν τους πασάδες? γιατί εμένα αυτό μου τη δίνει πιο πολύ, όταν έχω πολλές δουλειές;).. αλλά ευτυχώς ο καλός μου καταλαβαίνει πολύ καλά και βοηθάει πάρα πολύ... να φανταστείς τη Παρασκευή το βράδυ που ήρθαν κάποιοι φίλοι, μετά έβαλε σκούπα και σφουγγάρισε, μέχρι να μαζέψω εγώ την κουζίνα:P

Φωτεινή σκέφτεσαι Πάσχα στο νησί? ιδανικά θα είναι... ελπίζω μόνο να μην φορτωθείς και πάλι όλες τις δουλειές:rolleyes:

ioanna81 το ίντερνετ είναι και πολύ καλό, εάν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί σωστά... για δες εδώ τι ωραία παρέα έχουμε κάνει:P

Smurfita καλώς να έρθει και η κούνια σας! το υπόλοιπο δωμάτιο το έχετε ετοιμάσει? για πες χρώματα!

Τον Νίκο δε βλέπω πουθενά και μου φαίνεται έχει κατασκηνώσει Αθήνα, δήθεν για δουλειές:P

Σήμερα κάνω την κλασική φασολάδα με πράσινη σαλάτα και φέτα φυσικά!

Καλησπέρες!!!

ευχαριστούμε πολύ!!! Η κούνια θα μπει στο δικό μας δωμάτιο, καθώς δεν έχουμε ετοιμάσει άλλο. Τα χρώματα της κούνιας είναι βέγκε-μπεζ (δίχρωμη), ταιριάζει και με την υπόλοιπη κρεβατοκάμαρα και τα χρώματα του δωματίου είναι εκρού-τερακότα. Οπότε είναι ακρετά ξεκούραστο σαν αποτέλεσμα τόσο για εμάς όσο και για το μωρό.

GP3ap2.png
dEK1p3.png

κορίτσια μου όμορφα!!!

Τι να σας πω...δεν ξερω απο που να ξεκινησω...δεν ξερω...μολις μπηκα σπιτι...σημερα μιλησα με μεγαλους εκδοτες....δεν μπορω να σας πω πολλα γιατι ολα κρεμονται απο μια κλωστη...εχω πολυ δουλεια και θα δουλευω μερα νυχτα...τρεχουν πολλα και διαφορα...δεν ξερω απο που να αρχισω...θα χαθω για λιγο...μη με ξεχασετε αγαπημενες μου φιλες EBIRI,AGGELIKI,GGENY,BAGIA,RIKOLA,FOTEINOYLA,JELLY,SMURFITA,NINAKI όλα τα κορίτσια μη με ξεχασετε θα επιστρέψω δριμύτερος :P Είναι πολλά τα νεα και πιστεψτε με εχω μεινει στον δρομο, εχω κυνηγηθει, εχω μεγαλωσει με την ατακα "εισαι αχρηστοσ" σε καθημερινη βαση απο τους γονεις , τωρα πρεπει να τρεξω γρηγορα...σας χαιρετω για λιγο αγαπημενες μου φιλες...εχω deadlines να προλαβω ;););)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Αμ δεν ακούγεται μόνο...ήταν και μιαμ μια!!! Η συνταγή είναι αυτή: http://bletsas.gr/sokolatopsomo/

Αναφορικά με μαμά και πεθερά...στην περίπτωσή μας είναι πάρε τη μια- χτύπα την άλλη!

Πωπωπω....ευχαριστω!!!!Μια ματια στα γρηγορα εριξα....τελειο!!!!:tongue:

Να πας καμια βολτουλα εκει γυρω και μοναχουλα σου!Μετα το να βγεις απο το σπιτι μονη σου...θα ειναι τττοοοοοσσσσοοοο δυσκολο!Στην αρχη τουλαχιστον πουθ ειμαι εγω τωρα και ο μικρος δεν εχει προγραμμα!!

κορίτσια μου όμορφα!!!

Τι να σας πω...δεν ξερω απο που να ξεκινησω...δεν ξερω...μολις μπηκα σπιτι...σημερα μιλησα με μεγαλους εκδοτες....δεν μπορω να σας πω πολλα γιατι ολα κρεμονται απο μια κλωστη...εχω πολυ δουλεια και θα δουλευω μερα νυχτα...τρεχουν πολλα και διαφορα...δεν ξερω απο που να αρχισω...θα χαθω για λιγο...μη με ξεχασετε αγαπημενες μου φιλες EBIRI,AGGELIKI,GGENY,BAGIA,RIKOLA,FOTEINOYLA,JELLY,SMURFITA,NINAKI όλα τα κορίτσια μη με ξεχασετε θα επιστρέψω δριμύτερος :P Είναι πολλά τα νεα και πιστεψτε με εχω μεινει στον δρομο, εχω κυνηγηθει, εχω μεγαλωσει με την ατακα "εισαι αχρηστοσ" σε καθημερινη βαση απο τους γονεις , τωρα πρεπει να τρεξω γρηγορα...σας χαιρετω για λιγο αγαπημενες μου φιλες...εχω deadlines να προλαβω ;););)

Καλησπερα Νικο!

Ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες με τους εκδοτες!!!!Καλη δουλιτσα και κουραγιο!!!Εμεις εδω θα ειμαστε...εσυ μη μας ξεχασεις!!!Εισαι και ο μονακριβος μας!!!!!Φιλια

Καλησπέρα σε όλους σας.

Σήμερα έφτιαξα μόνο λίγα μακαρόνια επειδή περίσσεψε η χτεσινή σάλτσα που βγήκε αρκετή.

Μόλις μπηκα στο μπλογκ της ΕΒΙΡΙ μας και ειδα κολοκυθάκια με αυγολέμονο μμμμμμμμμμμ βέβαια η ΕΒΙΡΙ το κανε με αλευρολέμονο γιατι ειναι περιοδος νηστειας αλλα κοριτσια ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω οταν επιστρεψω σπιτι!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Τελικά εκδρομή δεν πήγαμε, γιατί μας πήρε ο ύπνος και χάσαμε το δρομολόγιο του πλοίου:?...αλλά δεν πειράζει, γιατί κάναμε δουλειές στο σπίτι και λιώσαμε στον ύπνο το μεσημέρι!..

Ευτυχώς που δε σε πειράζει, γιατί εγώ δε θα μπορούσα να αντισταθμίσω την εκδρομή με δουλειές που αφορούν το σπίτι.

Επισης να πω οτι θελω στο σπιτι μου εναν κλωνο του Εβιρου, του αντρα της Ρικολα και του Νικου. Κοινως θελω καποιον που να κανει δουλειες χωρις να το λεω.

Φωτεινή μου ο κλώνος του δικού μου άντρα θα σου κάνει μόνο μαγείρεμα κι αυτό μόνο αν ο ίδιος έχει το κέφι. Δουλειές δε θα σου κάνει.

Πιστευει πως η σκονη ειναι φιλη μας και δε θελει να αισθανεται μονος στο σπιτι.

χαχαχαχαχαχαχα

Δυστυχως στην Αθηνα δεν τηρησα τη διαιτα, εφαγα και κουλουρακι με σοκολατα και χτες ενα κομματι γλυκο σε μια επισκεψη αλλα δεν πειραζει πιστευω. Αφου δεν ξεφευγω τις αλλες μερες τουλαχιστον δε θα παρω κιλα.

Συμφωνώ.

Εβιρι να βαλεις και συνταγες γι αυτους που δεν νηστευουν, σε περιμενουμε μολις τα καταφερεις, μην μας ξεχασεις!!!!!

Έγινε.

Βάζω τα φαγητά που φτιάχνω για την Εβιρίνα. Σήμερα έβαλα το κοκκινιστό κοτόπουλο που είχα φτιάξει την Κυριακή.

Χθες παρέλασε το κορίτσι μου και το καμάρωσα!

Εύχομαι πάντα να υπάρχει λόγος να την καμαρώνεις Αγγελική μου.

Χθες εκανα ενα ραβανι νηστισιμο με καρυδα και πορτοκαλι!!ΕΝα θα σας πω εχει μεινει μισο ταψι!!!Νοστιμοτατο!!!Και εκανα και τοκλασσικο μηλοκεικ!!!

Πωπωπω τι ωραία πράματα διαβάζω!!!!!!!!!!!! Βάλε συνταγές.

Νοστομοτατο φαγακι!!!!Το ειδα και στο μπλογκ και μου τρεχαν σαλακια!!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Συνηθως αντιγραφω το κειμενο που γραφω...αλλα παντα οταν το ξεχασω....ειναι η φορα που θα το χασω!!!!:mrgreen:

Έτσι συμβαίνει πάντα.

Τη Δευτερα στην γιορτη ειχα κ τον μικρο μαζι κ εκανε διαφορα ναζια κ ολοι λεγανε γι αυτον κ μολις πηγαμε σπιτι ανοιξε το κεφαλι του, γεμισαμε αιματα κοινως τα χρειαστηκα.....

Αααα μωρέ ο καημένος!!!!!!!! Περαστικά του το χτύπημα.

Εβιρακι μου το διαβασα κ εγω το μπλογκ σου το ΣΚ!! ειναι απιστευτο μπραβο!!!!

Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ Τζένη μου.

Ασχετο αλλα παλι "σοκαριοστικα" με τους γερμανους.Χορτα σε κονσερβα??? απιστευτο μου φαινεται...

Δεν ήταν γερμανική αλλά ελληνική μάρκα. Τα αγόρασε ο Έβιρος από ελληνικό μαγαζί εδώ στη Στουτγκάρδη.

Ιωαννα εχεις δοκιμασει αρακα με μπουτακια κοτοπουλο?Τελειος ειναι !!! Κ εγω κουραστηκα κοριτσι ειδικα χτες .....

Είναι πολύ νόστιμος και είναι μια καλή ευκαιρία και λύση για όσους τρώνε περισσότερο κρέας παρά λαχανικά να φάνε κι απ' τα δύο.

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα, το Σαββατο εφτιαξα παστιτσιο κ ενα γαλακτομπουρεκο απαιτηση του μικρου.

Και τα δύο τέλεια. Μου έχει ζητήσει κι εμένα ο Έβιρος νηστίσιμο γαλακτομπούρεκο αλλά εγώ κάνω λίγο το κορόιδο.

Την Κυριακη μας φερνα ολοφρεσκα ψαρακια κ λυπηθηκα να τα βαλω καταψυξη κ ετσι παρολο την νηστεια τα εφτιαξα κ τα συνοδευσαμε με αγγουροντοματα,πατατοσαλατα κ πατζαροσαλατα με γιαουρτι κ καυρυδια(ειχα κοσμο).

Την Δευτερα εφτιαξα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ εκανα πιτσα κ διαφορα μεζεδακια προχειρα.

Χτες με εφαγε η κουζινα παιδια,σηκωθηκα πρωι πρωι εψησα μια ετοιμη μπουγατσα με κρεμ για ατους αντρες κ μετα στρωθηκα κ ανοιξα φυλλο κ εφτιαξα σπανακοπιτα.Μετα σκορδαλια,ταραμοσαλατα,εβρασα παλι πατζαρια κ τα εκανα σαλατα,ψαροσουπα για τα μικρα,τηγανισα κολοκυθακια,εψησα ψαρια για την νυφη κ τηγανισα μπακαλιαρο με κουρκουτι μπυρας.ψοβησα.

Έχω να το λέω για τη μαγειρική σου και την αξία σου. Η κουζίνα σαν λήμμα στο λεξικό θα πρέπει να έχει ως ερμηνεία το όνομά σου.

Υποκλίνομαι και υποβάλλω τα σέβη μου.

είπιαμε καφεδακι κ φαγαμε δίπλα απο την θάλασσα.

Πολύ όμορφη εικόνα γεμάτη ηρεμία και ξεκούραση.

για σήμερα λέω να βάλω αγκινάρες με αρακά κ λεμον παι ....

Εγώ δε θα σου φέρω καμμία αντίρρηση να τα βάλεις μιας και μ' αρέσουν και τα δύο.

έφτιαξα ένα νηστίσιμο σοκολατόψωμο που είχε κάνει ο Μπλέτσας με ζύμη ψωμιού πάνω κάτω και γέμιση από σοκολάτα κουβετούρα και ταχίνι. Ήταν πάααααααρα πολύ νόστιμο!!!

Πάρα πολύ ωραία ιδέα.

Σήμερα περιμένουμε την κούνια του μωρού και από την Κυριακή που επέστρεψε ο άντρας μου με βοήθησε και καθαρίσαμε, μαζέψαμε κλπ.

Καλορίζικη σας εύχομαι και με το καλό να το αποκτήσετε το τσιτσίνι.

Κάποια είχε πει για το Νίκο για το τεστ με το δάχτυλο και τη σκόνη για την πεθερά...εεεε.....αυτό έγινε σε εμένα σήμερα με τη δική μου μαμά!:mad::mad::mad: ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και μου έβγαλε ένα σκασμό δουλειές στη μέση, ξεπάτωσε και τις τριανταφυλλίτσες μου!:evil::evil::evil:

Ωχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτες τις μερες εκανα ενα ακομα κεικ και εβαλα τριμενο αμυγδαλο και λιγη κανελα μεσα στη ζυμη, ωραιο εγινε!

Είμαι σίγουρη.

Ρικολα τωρα δυσκολευονται. Μετα μας κερνανε αβερτα...

χαχαχαχαχαχα ειδικά όταν βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο σε πολύωρη διαδρομή χειμώνα με κλειστά παράθυρα.

Εν οψει λοιπον ολων αυτων των συνταρακτικών γεγονοτων αποφασισα να οργανωθω (ειδατε τι κανει η πολλη παρεα με την Τζενη:wink:.

Πολύτιμη για τη μαγειροπαρέα μας.

Α δε σας ειπα το αστειο. Αφου τους εφτιαξα τα κανελλονια μου λεει ο πατερας μου (ο πλεον δυσπιστος) "πως κι εμαθες να μαγειρευεις τετοιες νοστιμες συνταγες;"

Έπρεπε να του πεις ότι πάντα τις ήξερες, αλλά στο παρελθόν δοκίμαζες παραλλαγές.

Και δεν είναι μόνο η παρέλαση! Έχω ρίξει κλάμα στους πρώτους βαθμούς, στην αποφοίτηση από το δημοτικό, στην βράβευση και τον έπαινο για τις επιδόσεις στο γυμνάσιο.... πλούσια έχω κάνει την softex!!!!

Τι ωραίο πράγμα να κλαις από τέτοιες συγκινήσεις!!!!!!!!!!!!!!!

Εκτός από τις επόμενες τάξεις του σχολείου της σου εύχομαι να κλάψεις και όταν θα τη φωτογραφίζεις τη μέρα που θα πάρει το πτυχείο της από το πανεπιστήμιο.

μου αρεσει να μαγειρευω δεν λεω αλλα μερικες φορες ομως οπως πχ χτες το εκανα με νευρα γιατι εβλεπα τον καιρο κ εγω επρεπε να μεινω μεσα να μαγειρευω δηλαδη μαγειρευα αναγκαστικα.

Μπορώ να πω ότι το ίδιο μου έχει συμβεί αρκετές φορές κι εμένα όταν κάποιες Κυριακές πατέρας και κόρη παίρνουν τα ποδήλατα και πάνε στο πάρκο για παιχνίδι κι εγώ μέσα με τις δουλειές και το μαγείρεμα.

Και με αυτο το τεραστιο στηθος που εχω(παντα ειχα αλλα τωρα σαν πορνοσταρ ειμαι)(συγνωμη ΝΙκο)τι να βαλω και που να παω????

χαχαχαχαχαχαχαχα αμίμητος αυτός ο παραλληλισμός.

Μπραβο Τζενακι...οταν μεγαλωσω θελω να γινω και εγω Τζενη!!!!:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα

Σημερα ειχαν πει οτι θα μας εβαζαν ενα μηνιατικο, τι να το κανεις? αλλο ενα ψεμα στα τοσα που εχουμε ακουσει, νιωθω τοσο εγκλωβισμενη! Με αυτα τα οικονομικα δεν βλεπω να καταφερνω να κανω δευτερο παιδακι

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Α πα πα θα παω μαλλον στο καφε με τη διαιτα για να μην κολαζομαι (σιγα μην το κανω). Και δε παμε ολοι μαζι...να τους αναστατωσουμε????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχαχαχα...μην πεσει στα πατωματα μονο και το κλωτσαω περπατωντας!!!!

χαχαχαχαχαχα αν συμβεί αυτό κάνε δύο ανοίγματα να γίνουν παντόφλες.

ξερεις ποσο με στεναχωρει? θα ηθελα να εχει αδερφακι αλλα δεν μπορω να ειμαι της αποψης οτι οπως μεγαλωνει το ενα μεγαλωνει το αλλο αφου οταν τα βαζω κατι με χαρτι και μολυβι βλεπω οτι εχουν αυξηθει τα εξοδα μας. Το σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος θα παει και παιδικο και τσαμπα να ειναι ολο και κατι θα ζητανε επιπλεον. Εδω δεν βγαινουμε με το ενα πως να κανω 2ο? εχω κλεισει τα 33 ποτε θα το κανω? Τα ρουχα του 2 χρονια τα παιρνουν οι γιαγιαδες γιατι εμεις δεν εχουμε

Μας έδεσες τη γλώσσα φιόγκο.

Γεια στα χερια του!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Όσο για τη βόλτα δεν είναι ότι βαριέμαι, αλλά έχω μπει στον 8ο και ψιλοφοβάμαι μην τυχόν και συμβεί τίποτα.

Κάνεις πολύ καλά.

Κόλλησα κι εγώ...ραδίκια κονσέρβας;;; Ενδιαφέρον...

Κι εγώ πρώτη φορά τα είδα τις προάλλες. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν.

Οι Γερμανοί δεν τα πουλάνε γιατί δεν τα γνωρίζουν. Πουλάνε μόνο σπανάκι. Στα τούρκικα μαγαζιά βρίσκουμε ένα που θυμίζει λίγο το σέσκουλο και λέγεται σε μετάφραση "το δόντι του λιονταριού" το οποίο και έχω φτιάξει κι άλλο ένα που λέγεται ράπα, αλλά δεν το έχω αγοράσει ποτέ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ξερίζωσε τις τριανταφυλλίτσες μου γιατί δεν της άρεσαν!

Κρίμα μωρέ!!!!!!!!!

Τι να σας πω...δεν ξερω απο που να ξεκινησω...δεν ξερω...μολις μπηκα σπιτι...σημερα μιλησα με μεγαλους εκδοτες....δεν μπορω να σας πω πολλα γιατι ολα κρεμονται απο μια κλωστη...εχω πολυ δουλεια και θα δουλευω μερα νυχτα...τρεχουν πολλα και διαφορα...δεν ξερω απο που να αρχισω...θα χαθω για λιγο...μη με ξεχασετε αγαπημενες μου φιλες EBIRI,AGGELIKI,GGENY,BAGIA,RIKOLA,FOTEINOYLA,JELLY,SMURFITA,NINAKI όλα τα κορίτσια μη με ξεχασετε θα επιστρέψω δριμύτερος :-P

Εσύ για να τρέχεις έτσι κάτι πολύ καλό θα ετοιμάζεις. Εγώ θα είμαι επί ποδός κοινώς stand by που λένε και στο χωριό μου.

Ιωαννα μου συμπασχω!! κ εμενα μικρυνε ....

Οσο γι ατο οικονομικο σε καταλαβαινω απολυτα, τα περασαμε περσυ οπως σου εχω ξαναπει. Στην κυριολεξια εγκλωβισμος ομως κ ψυχολογικος πολεμος.

Για τον μικρο κ εμενα που ειναι περιπου συνομιλικα εβγαλε τωρα ενα τραπεζιτη πανω κ εχει τρελα σαλια κ μερικες μερες γκρινι απαρολο που δεν ειναι γκρινιαρικο παιδι κ μαλλον ειναι απο το δοντι.

Κοριτσια συμφωνω απολυτα με το θεμα φαγητου οπως τα λετε κ τοσο καιρο αυτο εκανα ενα φαγητο για ολους και τις περισσοτερες φορες τα καταφερνα.Μερικες φορες ρποσαρμοζα λιγο το δικο μου για την διαιτα αλλα σε λογικα πλαισια.Τωρα ομως ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου ειλικρινα.Αν λες στον αλλο λεω να φτιαξω αυτο κ σου λεει ναι ναι φτιαξε αλλα εγω δεν το τρωω δεν θα φαω τι να κανω? ειναι κ εγκυος να μεινει νηστικη? κ τωρα ειναι καθαρα θεμα ιδιοτροπιας ! δεν ειναι πως δεν της αρεσουν τα γιουβαρλακια αλλα εμαθε να τα τρωει χωρις αυγολεμονο κ δεν δοκιμαζει καν.... πφφφφφ

Υπομονη κανω κοριτσια να περασουν 15-20 μερες αλλα κουραζομαι πολυ ειναι η αληθεια γι αυτο σας τα εγραψα σημερα.αν ημουν ολη μερα σπιτι κ δεν δουλευα δεν θα ειχα θεμα.Τωρα πηζω στη δουλεια,μετα σπιτι εκει δουλειες μαγειρεματα ,σιδερο , δυο μικρα παιδια , καθε μερα θελουν την βολτα τους το παιχνιδι ...

Βοηθεια δεν εχω.Ο αντρας μου με την κουζινα δεν εχει καλες σχεσεις.Εβαλε χτες μια σκουπα,μαζεψε λιγο ,πεταξε σκουπιδια κ εβγαλε το πρωι τα παιδα πλατεια. Οτι του πω το κανει δεν εχω παραπονο αλλα να του το πω .Το σπιτι μια χαρα το εχουμε απλα με την κουζινα χανω ωρα κ κουραζομαι φυσικα .....

ετσι ειμαι κ εγω κοριτσια οταν παω καπου θα φαω οτι μου εχουν .κ να μην μου αρεσει κατι οπως ειναι μαγειρεμενο θα χορτασω με ψωμι κ σαλατα που λεει ο λογος κδεν θα πω κουβεντα.Αλλα ειναι στον ανθρωπο.εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες δεν ζητησα απο κανεναν τιποτα κ γενικα ποτε δεν εχω πει ουτε στην μανα μου μαμα θελω αυτο να μου φτιαξεις...

Συγνωμη αλλα η απαντηση που σου δινει ειναι σαν ψυχολογικος πολεμος, εχεις τοσα στην πλατη σου και δεν το καταλαβαινει? Τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα αλλα προσεξε και τον εαυτο σου, καλα κουραγια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...