Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα παιδια!!

Καλησπερα Τζενακιιιιιιιι!!!!!!!

Εγω ειχα αδεια την Δευτερα μιας κ ειχε ο γιος μου γιορτη στο σχολειο κ ετσι εχω την αισθηση της Δευτερας σημερα.Σε αντιθεση με μενα που χανω της μερες αφου ολες οι μερες ειναι πλεον ιδιες!!!:tongue:

Να καλωσορισω κ την Λια, καλα μαγειρεματα να εχουμε!! εμενα μου αρεσουν τα λαδερα δεν εχω προβλημα!!!Και εγω τ αγαπω πολυ!!!

Ρικολακι τι τυυχερη που εισαι!! μπραβο στον αντρουλη σου!!!Ειμαι ειμαι...φτου φτου!!!!!:mrgreen:

Υπομονη με τους κολικους του μικρουλη !! Εχει δικιο η Εβιρι ματι ητανε ! Εγω το πιστεω πολυ κοριτσια..Τη Δευτερα στην γιορτη ειχα κ τον μικρο μαζι κ εκανε διαφορα ναζια κ ολοι λεγανε γι αυτον κ μολις πηγαμε σπιτι ανοιξε το κεφαλι του, γεμισαμε αιματα κοινως τα χρειαστηκα.....Ολα καλα με το μικρο τωρα?

Ιωαννα εχεις δοκιμασει αρακα με μπουτακια κοτοπουλο?Τελειος ειναι !!! Κ εγω κουραστηκα κοριτσι ειδικα χτες ..... Αααα δεν το χα καν σκεφτει!Μονο με μπαμιες το χω κανει!!!ΚΟτοπουλακι με αρακα λοιπον την επομενη!!Αχχχ Βρε Τζενη!!!!

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα, το Σαββατο εφτιαξα παστιτσιο κ ενα γαλακτομπουρεκο απαιτηση του μικρου.Την Κυριακη μας φερνα ολοφρεσκα ψαρακια κ λυπηθηκα να τα βαλω καταψυξη κ ετσι παρολο την νηστεια τα εφτιαξα κ τα συνοδευσαμε με αγγουροντοματα,πατατοσαλατα κ πατζαροσαλατα με γιαουρτι κ καυρυδια(ειχα κοσμο).

Την Δευτερα εφτιαξα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ εκανα πιτσα κ διαφορα μεζεδακια προχειρα.

Χτες με εφαγε η κουζινα παιδια,σηκωθηκα πρωι πρωι εψησα μια ετοιμη μπουγατσα με κρεμ για ατους αντρες κ μετα στρωθηκα κ ανοιξα φυλλο κ εφτιαξα σπανακοπιτα.Μετα σκορδαλια,ταραμοσαλατα,εβρασα παλι πατζαρια κ τα εκανα σαλατα,ψαροσουπα για τα μικρα,τηγανισα κολοκυθακια,εψησα ψαρια για την νυφη κ τηγανισα μπακαλιαρο με κουρκουτι μπυρας.ψοβησα.μετα μαζεψα κουζινα επλυνα ταψια κλπ κ στρωθηκα στο σιδερωμα.3 πλυντηρια ειχα.Μετα εβαλα φασολακια για σημερα κ το μονο που προλαβαμε ηταν κατα της 7 να παμε μια βολτα στο λουνα παρκ κ να παιξουν τα παιδια....

Τι να πρωτοσχολιασω απο τα μαγειρικα σου????ΣΟυ βγαζω το καπελο!!!Και ολα αυτα και βολτα!!!!Μπραβο Τζενακι...οταν μεγαλωσω θελω να γινω και εγω Τζενη!!!!:tongue:(για την ωρα μου φαινονται ολα βουνο)

Ολα καλα με τη νυφη σου?

http://tantekiki.blogspot.gr/2014/03/blog-post_22.html

Οριστε και η συνταγη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τζενάκι θα σου πω ότι είπε και η Ιωάννα. Μήπως να προσάρμοζες το φαγητό στα γούστα όλων? Όταν πάω φιλοξενούμενη κάπου δεν έχω την απαίτηση από τους άλλους να φτιάξουν το φαγητό όπως μου αρέσει. Τρώω ότι υπάρχει.

ricola το έχεις ψάξει για αυχενικό? Γιατί τα συμπτώματα μου θυμίζουν καταστάσεις που περνάει μία συνάδελφος που πάσχει από αυχενικό σύνδρομο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ιωαννα καλησπερα!!!

αχχχχ εγω δε θελω να βαλω καλοκαιρινα.....χεχεχε..οχι για αλλο λογο αλλα θα μου κανουν???Και με αυτο το τεραστιο στηθος που εχω(παντα ειχα αλλα τωρα σαν πορνοσταρ ειμαι)(συγνωμη ΝΙκο)τι να βαλω και που να παω????

εσυ εισαι καλε τυχερη, τι να πω κι εγω που ειχα μικρο και μετα τη γεννα και το θηλασμο μου φαινεται οτι μικρυνε λιγο ακομα. Σου παιρνω λιγο αμα θες!!!:-D:-D

Καλημέρα παιδιά!

Καλημερααααααα!!!!!!!!

Χθες πήγαμε στους δικούς μου να φάμε και είχα μαγειρέψει μπακαλιάρο φιλέτο πλακί (δεν μπορούσα να φάω τον τηγανητό καθώς η μητέρα μου δεν τον ξαλμυρίζει πολύ) και έφτιαξα ένα νηστίσιμο σοκολατόψωμο που είχε κάνει ο Μπλέτσας με ζύμη ψωμιού πάνω κάτω και γέμιση από σοκολάτα κουβετούρα και ταχίνι. Ήταν πάααααααρα πολύ νόστιμο!!!Οταν θα κανεις κατι τοοοσσσοοοο νοστιμο και λαχταριστο να μας βαζεις συνταγη!!!!Μιαμ Μιαμ ακουγεται(λατρευω και το ταχινι)

Σήμερα περιμένουμε την κούνια του μωρούΜε το καλο...τι ωραια!!! και από την Κυριακή που επέστρεψε ο άντρας μου με βοήθησε και καθαρίσαμε, μαζέψαμε κλπ. Κάποια είχε πει για το Νίκο για το τεστ με το δάχτυλο και τη σκόνη για την πεθερά...εεεε.....αυτό έγινε σε εμένα σήμερα με τη δική μου μαμά!:mad::mad::mad: ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και μου έβγαλε ένα σκασμό δουλειές στη μέση, ξεπάτωσε και τις τριανταφυλλίτσες μου!:evil::evil::evil:Κλαυτερα η μανουλ απο τη πεθερουλα ομως!!!Στη μανουλα ριχνεις και ενα μπινελικι αν χρειαστει!!!Χιχιχ!!

Καλημέρες!!

Τι κάνετε? πώς περάσατε χτες? παρελάσεις βλέπω η Αγγελική με την κορούλα της, βολτούλες κάποιες άλλες και πολύ μαγείρεμα (βλ.genny)

Βρε genny πραγματικά χαράς το κουράγιο σου! όλα αυτά σε μία μέρα και σίδερο στο τέλος, παραείναι φορτωμένο πρόγραμμα! τουλάχιστον βοήθησε κανείς σε όλο αυτό ή περιμένανε όλοι σαν τους πασάδες? γιατί εμένα αυτό μου τη δίνει πιο πολύ, όταν έχω πολλές δουλειές;).. αλλά ευτυχώς ο καλός μου καταλαβαίνει πολύ καλά και βοηθάει πάρα πολύ... να φανταστείς τη Παρασκευή το βράδυ που ήρθαν κάποιοι φίλοι, μετά έβαλε σκούπα και σφουγγάρισε, μέχρι να μαζέψω εγώ την κουζίνα:P

Φωτεινή σκέφτεσαι Πάσχα στο νησί? ιδανικά θα είναι... ελπίζω μόνο να μην φορτωθείς και πάλι όλες τις δουλειές:rolleyes:

ioanna81 το ίντερνετ είναι και πολύ καλό, εάν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί σωστά... για δες εδώ τι ωραία παρέα έχουμε κάνει:P

Smurfita καλώς να έρθει και η κούνια σας! το υπόλοιπο δωμάτιο το έχετε ετοιμάσει? για πες χρώματα!

Τον Νίκο δε βλέπω πουθενά και μου φαίνεται έχει κατασκηνώσει Αθήνα, δήθεν για δουλειές:P

Σήμερα κάνω την κλασική φασολάδα με πράσινη σαλάτα και φέτα φυσικά!

Διαφημίσεις

Βρε Τζενακι σε λυπηθηκα τελικα για χτες. Κι ειναι και φαγητα που θελουν να ειναι της ωρας βρε παιδι μου. Συμφωνω παντως με Ιωαννα και Αγγελικη. Μηπως να βαλουν κι ολοι οι αλλοι νερο στο κρασι τους; Κι εγω οταν παω καπου τρωω οτι φτιαχνουν. Αν δεν μου πολυαρεσει τρωω λιγοτερο. Στο μονο που προσεχω ειναι 2-3 πραγματακια που ειμαι αλλεργικη για να μην εχουμε τρεχαματα κατα τα αλλα δεν δημιουργω θεμα.

Αληθεια το παιδι πως ειναι; Να σου πω την αληθεια εγω δεν πιστευω στο ματι.

Νινα να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου που σε βοηθαει. Ωραια κι η φασολαδα -εδω ταιριαζει και με τον σημερινο καιρο. Συνηθως Πασχα κανουμε στο χωριο του αντρα μου για να μας βλεπει κι η αλλη η γιαγια μας αλλα φετος αποφασισε να κανουμε στο νησι λογω της μετακομισης. Εγω γενικως δεν εχω προβλημα. Λογικα εγω θα κανω τα περισσοτερα γιατι η γιαγια μας δεν....Προσεχουμε για να εχουμε.

Ρικολα μη στενοχωριεσαι θα πεσει το ντεκολτε σου.

Αγγελικη ο αντρας μου ειναι κοινωνικος αλλα εγω φοβαμαι μη καλεσει και τιποτα αλλο που εγω δεν συμπαθω (μυρμηγκακια κλπ)

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

κοριτσια και μονο που σκεφτομαι οτι δεν θα μαγειρεψω το απογευμα νιωθω αλλος ανθρωπος. Το μονο κακο ειναι οτι ο μικρος εχει τρελα νευρα και δεν βλεπω να παιρναμε καλα. Μαλλον ετοιμαζει κανα δοντι παλι και γινεται χαμος στο σπιτι, δεν τον βρισκουμε πουθενα. Το βραδυ θα του δωσω λιγο ντεπονακι αλλα πως να περασουμε ενα πιο ησυχο απογευμα?

Σημερα ειχαν πει οτι θα μας εβαζαν ενα μηνιατικο, τι να το κανεις? αλλο ενα ψεμα στα τοσα που εχουμε ακουσει, νιωθω τοσο εγκλωβισμενη! Με αυτα τα οικονομικα δεν βλεπω να καταφερνω να κανω δευτερο παιδακι

Καλημέρες!!

Γειά σου Νινάκι!

αλλά ευτυχώς ο καλός μου καταλαβαίνει πολύ καλά και βοηθάει πάρα πολύ... να φανταστείς τη Παρασκευή το βράδυ που ήρθαν κάποιοι φίλοι, μετά έβαλε σκούπα και σφουγγάρισε, μέχρι να μαζέψω εγώ την κουζίνα:P

Μπράβο στον αντρούλη σου!

Τον Νίκο δε βλέπω πουθενά και μου φαίνεται έχει κατασκηνώσει Αθήνα, δήθεν για δουλειές:P

Μην τον περιμένεις να επιστρέψει στο σπίτι του πριν την αναχώρηση της πολυαγαπημένης του πεθερούλας!

Σήμερα κάνω την κλασική φασολάδα με πράσινη σαλάτα και φέτα φυσικά!

Βρε Τζενακι σε λυπηθηκα τελικα για χτες. Κι ειναι και φαγητα που θελουν να ειναι της ωρας βρε παιδι μου. Συμφωνω παντως με Ιωαννα και Αγγελικη. Μηπως να βαλουν κι ολοι οι αλλοι νερο στο κρασι τους; Κι εγω οταν παω καπου τρωω οτι φτιαχνουν. Αν δεν μου πολυαρεσει τρωω λιγοτερο. Στο μονο που προσεχω ειναι 2-3 πραγματακια που ειμαι αλλεργικη για να μην εχουμε τρεχαματα κατα τα αλλα δεν δημιουργω θεμα.

Μα έτσι είναι το σωστό!

Αγγελικη ο αντρας μου ειναι κοινωνικος αλλα εγω φοβαμαι μη καλεσει και τιποτα αλλο που εγω δεν συμπαθω (μυρμηγκακια κλπ)

χαχαχαχαχα!

κοριτσια και μονο που σκεφτομαι οτι δεν θα μαγειρεψω το απογευμα νιωθω αλλος ανθρωπος. Το μονο κακο ειναι οτι ο μικρος εχει τρελα νευρα και δεν βλεπω να παιρναμε καλα. Μαλλον ετοιμαζει κανα δοντι παλι και γινεται χαμος στο σπιτι, δεν τον βρισκουμε πουθενα. Το βραδυ θα του δωσω λιγο ντεπονακι αλλα πως να περασουμε ενα πιο ησυχο απογευμα?

Ντεπονάκι μπορείς να του δίνεις κι ενδιάμεσα. Αν η γκρίνια προέρχεται από τα δοντάκια του θα καλμάρει.

Σημερα ειχαν πει οτι θα μας εβαζαν ενα μηνιατικο, τι να το κανεις? αλλο ενα ψεμα στα τοσα που εχουμε ακουσει, νιωθω τοσο εγκλωβισμενη! Με αυτα τα οικονομικα δεν βλεπω να καταφερνω να κανω δευτερο παιδακι

Δεν ξέρω αν θα άντεχα να ζω με τέτοια ανασφάλεια! Πως να κάνεις κι άλλο παιδάκι με τέτοιες καταστάσεις?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ΦΩΤΕΙΝΗ[/b]763;2290834]Σημερα ειμαι μονη μου στη δουλεια.

Καλε τι σας επιασε ολες με τα γλυκα; Α πα πα θα παω μαλλον στο καφε με τη διαιτα για να μην κολαζομαι (σιγα μην το κανω). Και δε παμε ολοι μαζι...να τους αναστατωσουμε????

Ρικολα τωρα δυσκολευονται. Μετα μας κερνανε αβερτα..Μωρε μια χαρα τα κερναει και πολλες φορες(και παντου αν δεν προλαβουμε)αλλα τις περισσοτερες φορες ποναει και βασανιζεται!!:(

. Για το μοσχαρι μην ανησυχεις. Καμια φορα φταιει και το κομματι.Τι να σου πω...δεν ξερω...εχω δοκιμασει διαφορα κομματια....και πολυ σπανια βγαινει μαλακο!!!

Τζενη οντως εσυ κι η κουζινα ειστε ενα. Μηπως επιθυμια σου ηταν να ενοιξεις ενα εστιατοριο;χεχεχε...θα μπορουσε ανετα!!!!!!

Λοιπον αν ολα πανε καλά στα θεματα υγειας (αμην Παναγια μου) αποφασισα να τους φερω ολους στο νησι για το Πασχα.Τελεια ιδιεα!!!Ευχομαι να τα καταφερετε!Και ετσι θα περασετε και τιε γιορτες μαζι!!!! Εν οψει λοιπον ολων αυτων των συνταρακτικών γεγονοτων αποφασισα να οργανωθω (ειδατε τι κανει η πολλη παρεα με την Τζενη;). Θα καθαρογραψω τις συνταγουλες μου και θα προγραμματισω τα μενου μου. Σκεφτομαι να φτιαξω και καποια πραγματακια που μπορουν να φυλαχθουν στην καταψυξη ωστε να διευκολυνθουν οι πρωτες μερες της τακτοποιησης αφου εγω θα δουλευω, να φτιαξω τα κουλουρακια μου (Εβιροσυνταγη-εγγυηση) κλπΕβιροσυνταγες και Τζενοσυνταγες θα παιξουν νομιζω!!!Χεχεχε!

Α δε σας ειπα το αστειο. Αφου τους εφτιαξα τα κανελλονια μου λεει ο πατερας μου (ο πλεον δυσπιστος) "πως κι εμαθες να μαγειρευεις τετοιες νοστιμες συνταγες;" Απαντηση: "να'ναι καλά το ιντερνετ και η παρεα μου!":tongue:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ[/b]2;2290904]Τζενάκι θα σου πω ότι είπε και η Ιωάννα. Μήπως να προσάρμοζες το φαγητό στα γούστα όλων? Όταν πάω φιλοξενούμενη κάπου δεν έχω την απαίτηση από τους άλλους να φτιάξουν το φαγητό όπως μου αρέσει. Τρώω ότι υπάρχει.συγνωμη αλλα θα συμφωνησω και εγω!!!!

ricola το έχεις ψάξει για αυχενικό? Γιατί τα συμπτώματα μου θυμίζουν καταστάσεις που περνάει μία συνάδελφος που πάσχει από αυχενικό σύνδρομοΜε πιανει τοσο σπανια που δεν το εχω ψαξει!!!Αν ηταν αυχενικο δε θα ειχα περισσοτερες ενοχλησεις??

=ioanna81[/b];2290906]εσυ εισαι καλε τυχερη, τι να πω κι εγω που ειχα μικρο και μετα τη γεννα και το θηλασμο μου φαινεται οτι μικρυνε λιγο ακομα. Σου παιρνω λιγο αμα θες!!!:-D:-D

Πλακα κανεις????Μικρυνε???Ας το παθαινα και εγω!!!!ΧΑχαχαχα!!!Σου το δινω ολο αμα θες!!!!

Διαφημίσεις

QUOTE]

Αχαχαχα...μην πεσει στα πατωματα μονο και το κλωτσαω περπατωντας!!!!

Αχ βρε κοριτσακι!!!Για τα οικονομικα τι να πω.....αστο καλυτερα!:(

Για τον μικρο μηπως να πηγαινατε καμια βολτουλα μηπως νιωσει καλυτερα???:?

χαχαχαχαχα!

Δεν ξέρω αν θα άντεχα να ζω με τέτοια ανασφάλεια! Πως να κάνεις κι άλλο παιδάκι με τέτοιες καταστάσεις?

ξερεις ποσο με στεναχωρει? θα ηθελα να εχει αδερφακι αλλα δεν μπορω να ειμαι της αποψης οτι οπως μεγαλωνει το ενα μεγαλωνει το αλλο αφου οταν τα βαζω κατι με χαρτι και μολυβι βλεπω οτι εχουν αυξηθει τα εξοδα μας. Το σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος θα παει και παιδικο και τσαμπα να ειναι ολο και κατι θα ζητανε επιπλεον. Εδω δεν βγαινουμε με το ενα πως να κανω 2ο? εχω κλεισει τα 33 ποτε θα το κανω? Τα ρουχα του 2 χρονια τα παιρνουν οι γιαγιαδες γιατι εμεις δεν εχουμε

!][/color]

Πλακα κανεις????Μικρυνε???Ας το παθαινα και εγω!!!!ΧΑχαχαχα!!!Σου το δινω ολο αμα θες!!!!

και λιγο μου φτανει, δεν ειμαι γυναικαρα!!:D

QUOTE]

Αχαχαχα...μην πεσει στα πατωματα μονο και το κλωτσαω περπατωντας!!!!

Αχ βρε κοριτσακι!!!Για τα οικονομικα τι να πω.....αστο καλυτερα!:(

Για τον μικρο μηπως να πηγαινατε καμια βολτουλα μηπως νιωσει καλυτερα???:?

:D:D:D μ εκανες και γελασα, ακου στα πατωματα!!! πλακα εχεις

Αν εχει πολλα νευρα δεν θελει βολτα, μαλλον θα το δωσω και το απογευμα ντεπον αν ειναι χαλια, μου λεει που και που οτι ποναει το δοντι και το κεφαλι

ξερεις ποσο με στεναχωρει? θα ηθελα να εχει αδερφακι αλλα δεν μπορω να ειμαι της αποψης οτι οπως μεγαλωνει το ενα μεγαλωνει το αλλο αφου οταν τα βαζω κατι με χαρτι και μολυβι βλεπω οτι εχουν αυξηθει τα εξοδα μας. Το σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος θα παει και παιδικο και τσαμπα να ειναι ολο και κατι θα ζητανε επιπλεον. Εδω δεν βγαινουμε με το ενα πως να κανω 2ο? εχω κλεισει τα 33 ποτε θα το κανω? Τα ρουχα του 2 χρονια τα παιρνουν οι γιαγιαδες γιατι εμεις δεν εχουμεΜη σε παιρνει απο κατω καλε!!!Εγω κλεινω τα 33 τον ιουνιο και μολις εκανα το πρωτο!!!Μην σκεφτεσαι ετσι...

Αν εχει πολλα νευρα δεν θελει βολτα, μαλλον θα το δωσω και το απογευμα ντεπον αν ειναι χαλια, μου λεει που και που οτι ποναει το δοντι και το κεφαλι

Δωσ του μωρε λιγο ντεπονακι...μην πεδευεται το κακομοιρακι!!!

Δωσ του μωρε λιγο ντεπονακι...μην πεδευεται το κακομοιρακι!!!

Μαλλον, θα δω πως ειναι και βλεπουμε. Δεν εχει και καλο καιρο σημερα, πολυ συννεφια και μαυριλα εχει, η βροχη μας ελειπε! Εχει κι αυτο τον αερα που μας εχει τρελανει η γυρη!

Αχ βρε Ιωαννα τα δοντια τα ταλαιπωρουν τα κακομοιρα. Μακαρι να ειναι αυτο και να μην το τριγυρναει τιποτε αλλο.

Τωρα οσον αφορα την ηλικια σου εγω στα 41 εκανα τον μικρο. Κι εμας τα οικονομικα μας την περιοδο που εμεινα εγκυος ηταν λιγο αμφιλεγομενα να το πω αλλα δεν με επαιρνε να περιμενω και πολυ λογω ηλικιας. Εσυ ομως εχεις χρονια μπροστα σου μην απογοητευεσαι.

Αχ βρε Ρικολα με εκανες και γελασα. Οχι δε θα πεσει στα πατωματα σε διαβεβαιω. Καλα σε νομιζα πιο μικρη γυρω στα 25.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...