Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χρόνια Πολλά στους Βαγγέληδες και τις Βαγγελίτσες για χθες!

Χθες παρέλασε το κορίτσι μου και το καμάρωσα! Ευτυχώς είχε και ωραίο καιρό γιατί κάτι λέγανε για βροχές. Και το μεσημέρι στο σπίτι ο κλασικός μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι μπύρας και σκορδαλιά και σαλατούλα τουρλού. Εγώ σκορδαλιά δεν έφαγα καθώς δεν μου αρέσει οπότε συνόδεψα το ψάρι μου με σαλατούλα λάχανο - καρότο.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Γειά σου Εβιράκι!

Ο καιρός μας είναι αρκετά ανώμαλος. Μία φορά προς το μεσημέρι και άλλη μία το απόγευμα έριξε χαλάζι κι έκανε κρύο. Από 'κει που είχαμε ωραίες μέρες με ζέστη από το Σάββατο ξεκίνησε με χαμηλές θερμοκρασίες και λίγη βροχή.

Μην νομίζεις και ο δικός μας καιρός δεν πάει πίσω!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες και χρόνια πολλά!

Αντε ΑΓΓΕΛΙΚΗ σημερα το καμαρι σου θα παρελασει! Αντε να την καμαρωσεις με το καλο και ολες οι μαμαδες που θα παρελασουν τα βλασταρια τους να τα καμαρωσουν! Εγω ειδα εδω τα παιδια να παρελαυνουν και συγκινηθηκα και τα καμαρωσα.

Να είσαι καλά Νίκο και να καμαρώσεις κι εσύ τα παιδάκια σου μόλις μεγαλώσουν λίγο να κάνουν παρέλαση! Και είναι όντως συγκινητικό!

Κορίτσια εγω ησυχα δεν εχω και τπτ να σας πω απο σημερα προς το παρον ολα ησυχα. Πηγα Εκκλησια, μετα ειδα λιγο παρελαση και σπιτι, ακομα Αθηνα είμαι.

Πότε φεύγει η καλή σου η πεθερούλα για να επιστρέψεις στην βάση σου???

καλησπερα μαγειροπαρεακι μου!!!!

Μια μερα δεν μπηκα και μου λειψατε!!!

Είδες τι στερητικό προκαλούμε??

Χθες νωρις το μεσημερι με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος ο οποιος με γονατισε!!!Αργα το απογευμα με αποτελειωσε με εναν εμμετο!!Δεν ηθελα να παρω παυσιπονο και τα ντεπον δε με πιανουν!!Τελικα πηρα τον γιατρο μου και χαπακωθηκα...κοιμηθηκε και καλα ο μικρος και αναστηθηκα!!!!Σημερα αλλος ανθρωπος!!!

Σου έχει ξανατύχει αυτό? Μήπως δεν ξεκουράζεσαι αρκετά?

Παω να σας διαβασω και επιστρεφω!!!

Μετά από ένα υπέροχο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο σήμερα ξημέρωσε μία μουντή Δευτέρα. Ελπίζω να μην βρέξει αύριο που έχει παρέλαση η κόρη μου.

Τελικα δεν εβρεξε..αλλα αυτος ο παλιαερας...ππππφφφφ

Μωρέ ο αέρας παλευόταν ευτυχώς!

Την Κυριακή λόγο νηστείας φάγαμε μακαρονάκια με κέτσαπ γιατί δεν πρόλαβα να φτιάξω σαλτσούλα. Ασχολήθηκα με το μπαλκόνι και τις γλάστρες μου και ίσα που πρόλαβα να βράσω τα μακαρονάκια!Αχχχχ αυτο το μπλακονι...το εβλεπα ενα χαλι...και αυτη η γυρη...ολο ελεγα θα το κανω...αλλα προεχουν τα μεσα στο σπιτι εδω!Τελικα χωρις ναπω τιποτα το εκανε ο αντρας μου!!!Καλο εε???

Μπράβο στον αντρούλη σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα παρεακι!!!!

Για σημερα μακαρονακια απο χθες και Εβιροαρακα αλευρολρμονο!!!!

Χθες εκανα ενα ραβανι νηστισιμο με καρυδα και πορτοκαλι!!ΕΝα θα σας πω εχει μεινει μισο ταψι!!!Νοστιμοτατο!!!Και εκανα και τοκλασσικο μηλοκεικ!!!

Γεια σας παιδιά.

Καλημερα Εβιρακι μας!!!!

Έφτιαξα τα πατροπαράδοτα μπακαλιάρο σκορδαλιά, σάλτσα κόκκινη, τηγανητές πατάτες και ραδίκια κονσέρβας.Νοστομοτατο φαγακι!!!!Το ειδα και στο μπλογκ και μου τρεχαν σαλακια!!!!!

Οσο για τον πονοκεφαλο πηρα μια φιλη να με ξεματιασει!!

Συνηθως αντιγραφω το κειμενο που γραφω...αλλα παντα οταν το ξεχασω....ειναι η φορα που θα το χασω!!!!:mrgreen:

καλημερα παιδια!!

Εγω ειχα αδεια την Δευτερα μιας κ ειχε ο γιος μου γιορτη στο σχολειο κ ετσι εχω την αισθηση της Δευτερας σημερα.

Να καλωσορισω κ την Λια, καλα μαγειρεματα να εχουμε!! εμενα μου αρεσουν τα λαδερα δεν εχω προβλημα!!!

Νικο ειναι μεγαλη ψυχη!!! Για να σου κανει αυτα η πεθερα κ να την εχει σπιτι , μπραβο σου!!! Οσο για την παυλοβα μπααα καθολου δεν ζηλευω..

Φωτεινουλα επεστρεψες στο νησι παλι ε? Ε υπομονη δυο μεορυλες κ παλι εδω θα εισαι.Αυτη την φορα ευχομαι να ειναι ολα ευχαριστα κ να μην στεναχωρηθεις για τιποτα κ για κανεναν! Δεν πειραζει κ γι ατις ατασθαλιες ολα στο προγραμμα ειναι.

Αγγελικη πως πηγε η παρελαση χτες? Ενταξει η κορακλα?

Νινακι κριμα που δεν πηγατε εκδρομουλα αλλα αφου κ εδω περασατε καλα καλο ειναι !!! Ωραια κ τα ζυμαρικα φουρνου!

Ρικολακι τι τυυχερη που εισαι!! μπραβο στον αντρουλη σου!!! Υπομονη με τους κολικους του μικρουλη !! Εχει δικιο η Εβιρι ματι ητανε ! Εγω το πιστεω πολυ κοριτσια..Τη Δευτερα στην γιορτη ειχα κ τον μικρο μαζι κ εκανε διαφορα ναζια κ ολοι λεγανε γι αυτον κ μολις πηγαμε σπιτι ανοιξε το κεφαλι του, γεμισαμε αιματα κοινως τα χρειαστηκα.....

Εβιρακι μου το διαβασα κ εγω το μπλογκ σου το ΣΚ!! ειναι απιστευτο μπραβο!!!!

Ασχετο αλλα παλι "σοκαριοστικα" με τους γερμανους.Χορτα σε κονσερβα??? απιστευτο μου φαινεται... Πολυ ωραια η μακαροναδα του ψαρα γιαμι γιαμι !! ειμαι σιγουρη πως λουουμι θα την εκανε ο Εβιρος.

Ιωαννα εχεις δοκιμασει αρακα με μπουτακια κοτοπουλο?Τελειος ειναι !!! Κ εγω κουραστηκα κοριτσι ειδικα χτες .....

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα, το Σαββατο εφτιαξα παστιτσιο κ ενα γαλακτομπουρεκο απαιτηση του μικρου.Την Κυριακη μας φερνα ολοφρεσκα ψαρακια κ λυπηθηκα να τα βαλω καταψυξη κ ετσι παρολο την νηστεια τα εφτιαξα κ τα συνοδευσαμε με αγγουροντοματα,πατατοσαλατα κ πατζαροσαλατα με γιαουρτι κ καυρυδια(ειχα κοσμο).

Την Δευτερα εφτιαξα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες κ το βραδυ ηρθαν φιλοι κ εκανα πιτσα κ διαφορα μεζεδακια προχειρα.

Χτες με εφαγε η κουζινα παιδια,σηκωθηκα πρωι πρωι εψησα μια ετοιμη μπουγατσα με κρεμ για ατους αντρες κ μετα στρωθηκα κ ανοιξα φυλλο κ εφτιαξα σπανακοπιτα.Μετα σκορδαλια,ταραμοσαλατα,εβρασα παλι πατζαρια κ τα εκανα σαλατα,ψαροσουπα για τα μικρα,τηγανισα κολοκυθακια,εψησα ψαρια για την νυφη κ τηγανισα μπακαλιαρο με κουρκουτι μπυρας.ψοβησα.μετα μαζεψα κουζινα επλυνα ταψια κλπ κ στρωθηκα στο σιδερωμα.3 πλυντηρια ειχα.Μετα εβαλα φασολακια για σημερα κ το μονο που προλαβαμε ηταν κατα της 7 να παμε μια βολτα στο λουνα παρκ κ να παιξουν τα παιδια....

Γειά σας μαγειροπαρέα!

Τελικά εκδρομή δεν πήγαμε, γιατί μας πήρε ο ύπνος και χάσαμε το δρομολόγιο του πλοίου:?...αλλά δεν πειράζει, γιατί κάναμε δουλειές στο σπίτι και λιώσαμε στον ύπνο το μεσημέρι!..

Κρίμα που χάσατε την εκδρομούλα σας αλλά αφού δεν σας πείραξε πολύ τότε όλα καλά!

Αγγελική και εγώ αν ήμουν μόνη μου, καφεδάκι και καλό βιβλίο είναι ότι καλύτερο, αν έχει τέτοιο ωραίο ήλιο.:)

Το απολαμβάνω να αράζω σε μία καφετέρια και με ησυχία να απολαμβάνω καφεδάκι και διάβασμα!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Επισης να πω οτι θελω στο σπιτι μου εναν κλωνο του Εβιρου, του αντρα της Ρικολα και του Νικου. Κοινως θελω καποιον που να κανει δουλειες χωρις να το λεω. Ειπα στον αντρα μου να βαλει ηλεκτρικη σκουπα που δεν προλαβα (γιατι ημουν σπιτι σε ωρες κοινης ησυχιας) αλλα δεν το κοβω να το κανει. Πιστευει πως η σκονη ειναι φιλη μας και δε θελει να αισθανεται μονος στο σπιτι. Καλα για μπαλκονια δεν το συζητω.

Και ποιά δεν θα ήθελε έναν τέτοιο κλώνο??? Όσο για τον αντρούλη σου είναι κοινωνικός βρε ο άνθρωπος κα κάνει παρέα ακόμη και με σκόνες, γιατί παραπονιέσαι???:tongue:

Χθες φαγαμε στη μαμα μου την κλασσικη σκορδαλια (με πατατα) με μπακαλιαρο, κολοκυθακια τηγανητα, παντζαρια. Δυστυχως στην Αθηνα δεν τηρησα τη διαιτα, εφαγα και κουλουρακι με σοκολατα και χτες ενα κομματι γλυκο σε μια επισκεψη αλλα δεν πειραζει πιστευω. Αφου δεν ξεφευγω τις αλλες μερες τουλαχιστον δε θα παρω κιλα.

Δεν πειράζει να κάνεις και καμία παρασπονδία! Αφού μπορείς απερίσπαστη να συνεχίσεις την δίαιτα όταν θα είσαι μόνη.

Φιλια

Φωτεινη μην πτοεισαι, θα τα καταφερεις! Παλι βροχη εχετε ε? Κι εδω σημερα ενω ξυπνησα μ εναν ωραιοτατο ηλιο τωρα συννεφιασε. Αχ ποσο θελω να βαλω καλοκαιρινα!

Κι εγώ θέλω πολύ!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, εχτες πέρασα πάρα πολύ ωραία μιας και είχα τον άντρα μου σπίτι ολή μέρα και κάναμε βολτούλες! είπιαμε καφεδακι κ φαγαμε δίπλα απο την θάλασσα. για σήμερα λέω να βάλω αγκινάρες με αρακά κ λεμον παι ....

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

μμμμ Ρικολακι μου ανοιξες την ορεξη!! Αν βρεις χρονο δωσε συνταγη γι ανηστισιμο ραβανι! τρελαινονται μοαμπας κ γιος!!

Λια μου κ εσυ γλυκακι ε??? τελεια κ η λεμον παι !! Τι ωραια η χτεσινη βολτουλα σας!! μπραβο!!!

Καλημέρα παιδιά!

Χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα για χθες! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά! Δεν έχω προλάβει να σας δδιαβάσω το τελευταίο διήμερο οπότε θα το κάνω τώρα.

Χθες πήγαμε στους δικούς μου να φάμε και είχα μαγειρέψει μπακαλιάρο φιλέτο πλακί (δεν μπορούσα να φάω τον τηγανητό καθώς η μητέρα μου δεν τον ξαλμυρίζει πολύ) και έφτιαξα ένα νηστίσιμο σοκολατόψωμο που είχε κάνει ο Μπλέτσας με ζύμη ψωμιού πάνω κάτω και γέμιση από σοκολάτα κουβετούρα και ταχίνι. Ήταν πάααααααρα πολύ νόστιμο!!!

Σήμερα περιμένουμε την κούνια του μωρού και από την Κυριακή που επέστρεψε ο άντρας μου με βοήθησε και καθαρίσαμε, μαζέψαμε κλπ. Κάποια είχε πει για το Νίκο για το τεστ με το δάχτυλο και τη σκόνη για την πεθερά...εεεε.....αυτό έγινε σε εμένα σήμερα με τη δική μου μαμά!:mad::mad::mad: ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και μου έβγαλε ένα σκασμό δουλειές στη μέση, ξεπάτωσε και τις τριανταφυλλίτσες μου!:evil::evil::evil:

Τέλος πάντων πάω να σας διαβάσω και τα ξαναλέμε!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

ggeny εσυ και η κουζινα ειστε ενα τελικα. Μπραβο που αντεχεις και κανεις τοσα πραγματα. Μου αρεσει η ιδεα του κοτοπουλου με τον αρακα.

Αγγελικη το καμαρωσες το παιδακι σου ε? εγω συγκινουμαι με τα παιδια που δεν ειναι δικα μου, φαντασου τι θα γινει οταν θα βλεπω τον δικο μου να κανει?

Φωτεινη αυτο το σ/κ ευχομαι να περασετε τελεια!

Αυτες τις μερες εκανα ενα ακομα κεικ και εβαλα τριμενο αμυγδαλο και λιγη κανελα μεσα στη ζυμη, ωραιο εγινε!

Καλημέρα!

ΚΑλημερα Φωτεινη!!!

Επισης να πω οτι θελω στο σπιτι μου εναν κλωνο του Εβιρου, του αντρα της Ρικολα και του Νικου. Κοινως θελω καποιον που να κανει δουλειες χωρις να το λεω. Ειπα στον αντρα μου να βαλει ηλεκτρικη σκουπα που δεν προλαβα (γιατι ημουν σπιτι σε ωρες κοινης ησυχιας) αλλα δεν το κοβω να το κανει. Πιστευει πως η σκονη ειναι φιλη μας και δε θελει να αισθανεται μονος στο σπιτι. Καλα για μπαλκονια δεν το συζητω.:tongue:

Ρικολα περαστικα σου!Ευτυχως κρατησε μονο μια μιση μερα!!!Δε θα αντεχα παραπανω....

Μπραβο στο μικρουλη που ησυχαζει σιγα σιγα απο τους κολικους.Ναι το κακομοιρο!!Μα τους ειναι ολα τοσο μα τοσο δυσκολα..κριμα δεν ειναι τοσο δα πλασματακια να πεδευονται τοσο πολυ για να κανουνπ.χ κακακια η να αφησουν μια πορδιτσα????

Μου αρεσει η τσιχλα με γευση μοσχαρι -πρωτοτυπη ιδεα.Ααααα να ερχεσαι τοτε συχνα στο σπιτι μας για να σου κανω το τραπεζι οταν εχουμε μοσχαρι....και εδω ολο κατι παει στραβα!!Αλλα θα τη παρω τη χυτρα και ποιος μας πιανει μετα!!!

Χθες φαγαμε στη μαμα μου την κλασσικη σκορδαλια (με πατατα) με μπακαλιαρο, κολοκυθακια τηγανητα, παντζαρια. Δυστυχως στην Αθηνα δεν τηρησα τη διαιτα, εφαγα και κουλουρακι με σοκολατα και χτες ενα κομματι γλυκο σε μια επισκεψη αλλα δεν πειραζει πιστευω. Αφου δεν ξεφευγω τις αλλες μερες τουλαχιστον δε θα παρω κιλα.Αν κρατιεσαι ολη τη βδομαδα...μπορεις να ξεφευγεις λιγακι το σ-κ που εισαι εδω!!!

Ευχαριστω και για το κουραγιο που μου δινετε αλλα καθε φορα που παω Αθηνα κατι εχει γινει και με πιεζει. Ευτυχως που ειμαι ψυχραιμη και δυναμικη γενικως γιατι αλλιως φετος με τοσες αναποδιες θα με ειχε παρει απο κατω.

Εδω βρεχει καταρρακτωδως εδω και αρκετες ωρες. υπομονη κοριτσακι μου και ολα θα φτιαξουν!!!φιλια!!!

Διαφημίσεις

Σημερα ειμαι μονη μου στη δουλεια.

Καλε τι σας επιασε ολες με τα γλυκα; Α πα πα θα παω μαλλον στο καφε με τη διαιτα για να μην κολαζομαι (σιγα μην το κανω).

Στρουμφιτα ολα καλά με την πιεση; Μεγεια και η κουνια σας και με το καλό να υποδεχτειτε την κουκλα σας. Αυτο που εκανε η μαμα σου το εκανε παλια και η δικια μου αλλα εγω δεν αλλαξα τους ρυθμους μου κι απογοητευτηκε με την ανοικοκυρευτη κορη της.

Ρικολα τωρα δυσκολευονται. Μετα μας κερνανε αβερτα... Για το μοσχαρι μην ανησυχεις. Καμια φορα φταιει και το κομματι.

Τζενη οντως εσυ κι η κουζινα ειστε ενα. Μηπως επιθυμια σου ηταν να ενοιξεις ενα εστιατοριο;

Λοιπον αν ολα πανε καλά στα θεματα υγειας (αμην Παναγια μου) αποφασισα να τους φερω ολους στο νησι για το Πασχα. Εν οψει λοιπον ολων αυτων των συνταρακτικών γεγονοτων αποφασισα να οργανωθω (ειδατε τι κανει η πολλη παρεα με την Τζενη;). Θα καθαρογραψω τις συνταγουλες μου και θα προγραμματισω τα μενου μου. Σκεφτομαι να φτιαξω και καποια πραγματακια που μπορουν να φυλαχθουν στην καταψυξη ωστε να διευκολυνθουν οι πρωτες μερες της τακτοποιησης αφου εγω θα δουλευω, να φτιαξω τα κουλουρακια μου (Εβιροσυνταγη-εγγυηση) κλπ

Α δε σας ειπα το αστειο. Αφου τους εφτιαξα τα κανελλονια μου λεει ο πατερας μου (ο πλεον δυσπιστος) "πως κι εμαθες να μαγειρευεις τετοιες νοστιμες συνταγες;" Απαντηση: "να'ναι καλά το ιντερνετ και η παρεα μου!"

Ξανα μανα φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα παιδιά!

Γειά σου κορίτσι!

Σήμερα περιμένουμε την κούνια του μωρού και από την Κυριακή που επέστρεψε ο άντρας μου με βοήθησε και καθαρίσαμε, μαζέψαμε κλπ.

Καλορίζικη να είναι!

Κάποια είχε πει για το Νίκο για το τεστ με το δάχτυλο και τη σκόνη για την πεθερά...εεεε.....αυτό έγινε σε εμένα σήμερα με τη δική μου μαμά!:mad::mad::mad: ήρθε για να μην είμαι μόνη μου και μου έβγαλε ένα σκασμό δουλειές στη μέση, ξεπάτωσε και τις τριανταφυλλίτσες μου!:evil::evil::evil:

πες της πως εσύ είσαι μία χαρά με το σπίτι ως έχει! Τώρα αν εκείνη θέλει ν ακάνει κι άλλες δουλειές μπορεί να τις κάνει!!!!!

Τέλος πάντων πάω να σας διαβάσω και τα ξαναλέμε!!!

Αγγελικη το καμαρωσες το παιδακι σου ε? εγω συγκινουμαι με τα παιδια που δεν ειναι δικα μου, φαντασου τι θα γινει οταν θα βλεπω τον δικο μου να κανει?

Και δεν είναι μόνο η παρέλαση! Έχω ρίξει κλάμα στους πρώτους βαθμούς, στην αποφοίτηση από το δημοτικό, στην βράβευση και τον έπαινο για τις επιδόσεις στο γυμνάσιο.... πλούσια έχω κάνει την softex!!!!

Τι καλά να δουλεύεις χωρίς κανένα πάνω απο το κεφάλι σου!!!

Λοιπον αν ολα πανε καλά στα θεματα υγειας (αμην Παναγια μου) αποφασισα να τους φερω ολους στο νησι για το Πασχα. Εν οψει λοιπον ολων αυτων των συνταρακτικών γεγονοτων αποφασισα να οργανωθω (ειδατε τι κανει η πολλη παρεα με την Τζενη;). Θα καθαρογραψω τις συνταγουλες μου και θα προγραμματισω τα μενου μου. Σκεφτομαι να φτιαξω και καποια πραγματακια που μπορουν να φυλαχθουν στην καταψυξη ωστε να διευκολυνθουν οι πρωτες μερες της τακτοποιησης αφου εγω θα δουλευω, να φτιαξω τα κουλουρακια μου (Εβιροσυνταγη-εγγυηση) κλπ

Μια χαρούλα θα τα οργανώσεις! Εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ευχήν!

Α δε σας ειπα το αστειο. Αφου τους εφτιαξα τα κανελλονια μου λεει ο πατερας μου (ο πλεον δυσπιστος) "πως κι εμαθες να μαγειρευεις τετοιες νοστιμες συνταγες;" Απαντηση: "να'ναι καλά το ιντερνετ και η παρεα μου!"

Ξανα μανα φιλια

Είδες που οι διαδυκτιακές σου συναναστροφές βγαίνουν σε καλό??? :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μια χαρα θα τα οργανωσεις ολα Φωτεινη μου δεν σε φοβαμαι!! εξαλλου η οργανωση λειτουργει πανατ υπερ μας κ ολα βγαινουν πιο ξεκουραστα κ χωρις αγχος.

Αγγελικη εγω να δεις τις πρωτες φορες με τις σχολικες γιορτες κλαμα....

Κοριτσια οχι δεν ηθελα εστιατοριο με τιποτα !!! μου αρεσει να μαγειρευω δεν λεω αλλα μερικες φορες ομως οπως πχ χτες το εκανα με νευρα γιατι εβλεπα τον καιρο κ εγω επρεπε να μεινω μεσα να μαγειρευω δηλαδη μαγειρευα αναγκαστικα.ουτε σε ταβερνα μπορουσαμε να παμε με την εγκυο τετοια μερα ουτε να φτιαξω ενα φαγητο να ξεμπερδευω.αυτο με κουρασε που ο καθενας ηθελε το φαι του .. αλλο για τα μικρα, αλλο για τον συζυγο, αλλο για την νυφη μου οσο κ να σου αρεσει η μαγειρικη κ οσο γρηγορα να τα κανεις κουραζεσαι.

να σημερα ας πουμε θελει το παιδι να κανω γιουβαρλακια.εμεις τα τρωμε παντα αυγοκομμενα με ρυζι .η νυφη μου δεν τα τρωει ετσι τα θελει με πατατες κ καροτα λεμονατα αρα παλι διπλη κατσαρολα θα βαλω.τι να κανουμε ομως υπομονη ...

Καλε τι σας επιασε ολες με τα γλυκα; Α πα πα θα παω μαλλον στο καφε με τη διαιτα για να μην κολαζομαι (σιγα μην το κανω).

Ξανα μανα φιλια

ειδες που βγαινει και κατι καλο απο το ιντερνετ!!!

να σημερα ας πουμε θελει το παιδι να κανω γιουβαρλακια.εμεις τα τρωμε παντα αυγοκομμενα με ρυζι .η νυφη μου δεν τα τρωει ετσι τα θελει με πατατες κ καροτα λεμονατα αρα παλι διπλη κατσαρολα θα βαλω.τι να κανουμε ομως υπομονη ...

συγνωμη τωρα που θα το πω αλλα μηπως πρεπει η νυφη σου να κανει και λιγο πισω και να τρωει και δικα σας φαγητα ετσι οπως τα μαγειρευεις? Να κανεις και του γουστου της και να τρωτε ολοι και το αντιθετο, για να μην παιδευεσαι το λεω!

Ιωαννα καλησπερα!!!

αχχχχ εγω δε θελω να βαλω καλοκαιρινα.....χεχεχε..οχι για αλλο λογο αλλα θα μου κανουν???Και με αυτο το τεραστιο στηθος που εχω(παντα ειχα αλλα τωρα σαν πορνοσταρ ειμαι)(συγνωμη ΝΙκο)τι να βαλω και που να παω????

Αγγελικουλα μου γεια σου!!!Αυτο με το πονοκεφαλο το παθαινω 3-4 φορες το χρονο θα ελεγα ειναι κατι σαν ημικρανια.Ποτε δεν το εψαξα παραπανω γιατι συμβαινει σπανια!Εμμετο απο τον πονο αλλη μια φορα ειχα!Αυτη τη φορα απλα πονουσε ολο μου το κεφαλι...ματια...κοντα στον αυχενα....κροταφοι...Η αληθεια ειναι πως δε με λες και ξεκουραστη...αλλα πιστευω πως με ενα μικρουλακι και ενα σπιτι κοιμαμαι αρκετα καλα!!Κυριως τα βραδια που κανει 5ωρους ,4ωρους η 3ωρους υπνους!!Οσο για τον αντρουλη δεν εχω λογια...ειναι τοσο καλος με μενα και το παιδι και το σπιτι..που με πιανει το ενοχικο μου συχνα πως δε τον προσεχω οσο πρεπει και δε του δινω σημασια!!

Λια Καλημερα!!!!Αχχχ ποσο μου αρεσουν τ αλαδερα...αγκιναρες μιαμ μιαμ!!!Και λεμον παι εεε???Βαλε μας τη συνταγη σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...