Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νίκο δικαιολογώ απόλυτα την γυναίκα σου να μην θέλει επαφές μαζί της κι απορώ με σένα!!!! Τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη από την στιγμή που είχατε ένα μωρό παιδί! Ότι κι έχει γίνει μεταξύ σας!

Πάντως εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω σε αυτή την γυναίκα να περάσει το κατώφλι του σπιτιού μου! :twisted::twisted::twisted::twisted:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα δεν είχα μαγείρεμα γιατί περίσσεψε κι από τα δύο χτεσινά φαγητά.

Ο καιρός μας είναι αρκετά ανώμαλος. Μία φορά προς το μεσημέρι και άλλη μία το απόγευμα έριξε χαλάζι κι έκανε κρύο. Από 'κει που είχαμε ωραίες μέρες με ζέστη από το Σάββατο ξεκίνησε με χαμηλές θερμοκρασίες και λίγη βροχή.

Εμείς εδώ καθόμαστε τώρα με την πεθερού λα μου και βιώνουμε στιγμής απόλυτης αγάπης και αλληλοεκτίμησης :mrgreen: Είμαι τόσο ευτυχισμένος που νιώθω ότι θα σκάσω...χιχι ειλικρινά θα σκάσω :twisted:

χαχαχαχαχαχαχαχα

Μετά από ένα υπέροχο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο σήμερα ξημέρωσε μία μουντή Δευτέρα. Ελπίζω να μην βρέξει αύριο που έχει παρέλαση η κόρη μου.

Κι εγώ το ελπίζω γιατί είναι κρίμα να τους χαλάσει τα ρούχα τους, τα μαλλιά τους και τη χαρά που θα έχουν.

Καλή βδομάδα και σε σένα Αγγελική:P και εγώ ελπίζω να μη βρέξει αύριο... κρίμα θα είναι για τις παρελάσεις των παιδιών και για τη εκδρομούλα που λέμε να κάνουμε εμείς!

Καλή διαδρομή και καλά να περάσετε.

Εβίρι μου άρεσε πολύ αυτό το αλ τέντε, για τα άψητα φαγητά μου:P θα το υιοθετήσω!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εβιρι χορτα σε κονσερβα; (αυτο μου εκανε εντυπωση)

Κι εμένα το ίδιο. Τα βρήκε ο Έβιρος σε ένα ελληνικό καινούργιο μαγαζί που άνοιξε σχετικά κοντά μας και τα πήρε να τα δοκιμάσουμε. Ήταν καλά, αλλά κρίνω ότι ήθελαν λίγο ακόμα βράσιμο.

καλημέρα σήμερα λέω να κάνω φακή, προσπαθώ να κάνω 2 όσπρια κ 2 λαδερά την εβδομάδα.

Γεια σου Λια (κράτησα το τελευταίο κομμάτι από το ψευδώνυμό σου). Καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ. Πολύ καλό το πρόγραμμά σου στο φαγητό. Μακάρι να μπορείς να το τηρείς τις περισσότερες φορές.

Σωστά! Την φαντάζομαι να μπαίνει στο σπίτι και να κάνει το τεστ με το δάχτυλο!!!! :tongue:

χαχαχα να ψάχνει παντού για σκόνη εεε;

χαχαχαχα! Νίκο μου τα συναισθήματά σου πλημμυρίζουν τρυφερότητα!!!!

Ναι έφερα τον κουβά και τη σφουγγαρίστρα.

Αν σκεφτείτε πριν 3 χρόνια ότι όταν ήμουν άνεργος με ενα παιδί στην αγκαλιά βρέθηκα στον δρόμο (στην κυριολεξία) επειδή μας πέταξε απο το σπίτι και τους 3...στεκόμασταν σε ένα πεζοδρόμιο και αναρωτιόμασταν τι θα κάνουμε...τελικά μας μάζεψαν οι δικοί μου μέχρι να καταφέρουμε να φύγουμε και απο εκείνο το αουσβιτς και να πάμε σπιτάκι μας.

Τι έχεις περάσει κι εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον δρόμο με τρεις βαλίτσες ρούχα, την γυναικα να κλαιει και ένα παιδί στην αγκαλιά...σίγουρα δεν μπορώ να την δω τρυφερά...και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και τώρα που όλα...ξεχάστηκαν συνεχίζει...η γυναικα μου δεν ηθελε επαφες αλλα εγω επιμενω....για καποιο λογο τους θελω στην ζωη των παιδιων...τι να πεις.

Δεν κάνεις άσχημα γιατί και τα παιδιά είναι καλό να έχουν κοντά (συναισθηματικά) τις γιαγιάδες και τους παπούδες κι εσείς τις επαφές αφού το αίμα νερό δε γίνεται όσα κι αν έχουν συμβεί.

Καλημέρα κοριτσάρες και χρόνια πολλά!

Αντε ΑΓΓΕΛΙΚΗ σημερα το καμαρι σου θα παρελασει! Αντε να την καμαρωσεις με το καλο και ολες οι μαμαδες που θα παρελασουν τα βλασταρια τους να τα καμαρωσουν! Εγω ειδα εδω τα παιδια να παρελαυνουν και συγκινηθηκα και τα καμαρωσα.

ΕΒΙΡΙ τι παιζει εκει Γερμανια σήμερα; Κανουν καποια γιορτή οι Ελληνες της περιοχής;

Κορίτσια εγω ησυχα δεν εχω και τπτ να σας πω απο σημερα προς το παρον ολα ησυχα. Πηγα Εκκλησια, μετα ειδα λιγο παρελαση και σπιτι, ακομα Αθηνα είμαι.

καλησπερα μαγειροπαρεακι μου!!!!

Μια μερα δεν μπηκα και μου λειψατε!!!

Χθες νωρις το μεσημερι με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος ο οποιος με γονατισε!!!Αργα το απογευμα με αποτελειωσε με εναν εμμετο!!Δεν ηθελα να παρω παυσιπονο και τα ντεπον δε με πιανουν!!Τελικα πηρα τον γιατρο μου και χαπακωθηκα...κοιμηθηκε και καλα ο μικρος και αναστηθηκα!!!!Σημερα αλλος ανθρωπος!!!

Στα μαγειρικα μου χθες πανταρακια για μενα και μοσχαρακι για τον καλο μου!και για σημερα μακαρονακια με σαλτσα μοσχαριου(μειναν δυο κομματια μοσχαρι σαν τσιχλα...τα εβαλα στο μουλτι με τη σαλτσουλα....και να μια νοστιμη σαλτσα και δεν πεταχτηκε η τσιχλα-μοσχαρι!!)

Παω να σας διαβασω και επιστρεφω!!!

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα μαγειρέψαμε και οι δύο στην οικογένεια. Εγώ έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια για την Εβιρίνα και ο Έβιρος έφτιαξε μακαρονάδα του ψαρά (δικής του έμπνευσης) για μας τους δύο.

Νίκο όπου να 'ναι έρχεται.

Καλησπερα εβιρακι μου!!!

Μια χαρα η μακαροναδα του αντρουλη!!!Μπραβο του!!!!!

Οσο για τον μικρο ναι κανει κολικους!!!Βεβαια τις τελευταιες μερες ειναι πολυ καλυτερα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαγειροπαρεάκι!

Αγγελικουλα καλησπερα!!!

Μετά από ένα υπέροχο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο σήμερα ξημέρωσε μία μουντή Δευτέρα. Ελπίζω να μην βρέξει αύριο που έχει παρέλαση η κόρη μου.

Τελικα δεν εβρεξε..αλλα αυτος ο παλιαερας...ππππφφφφ

Στα μαγειρικά μας τώρα... Το Σάββατο το μεσημέρι τα παιδιά και ο άντρας μου έφαγαν κουτσομούρες τηγανιτές με χόρτα κι εγώ αρακά που είχε μείνει από την Παρασκευή. Το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια και μπριζόλες και ... τσιμπήσαμε ελαφριά όπως καταλαβαίνετε!!!!Ποσο αγαπαω και εγω την ελαφρια αυτη κουζινα!!!!Χαχαχα!!!

Την Κυριακή λόγο νηστείας φάγαμε μακαρονάκια με κέτσαπ γιατί δεν πρόλαβα να φτιάξω σαλτσούλα. Ασχολήθηκα με το μπαλκόνι και τις γλάστρες μου και ίσα που πρόλαβα να βράσω τα μακαρονάκια!Αχχχχ αυτο το μπλακονι...το εβλεπα ενα χαλι...και αυτη η γυρη...ολο ελεγα θα το κανω...αλλα προεχουν τα μεσα στο σπιτι εδω!Τελικα χωρις ναπω τιποτα το εκανε ο αντρας μου!!!Καλο εε???

Νινακι καλησπερα!!!Ελπιζω να πηγατε την εκδρομουλα σας!!!!Τι καλα!!!!Να περασετε τελεια!!!

Φωτεινη μου γεια σου!!!Ναι ο μικρος τα παει πολυ καλυτερα με τους κολικους...χθες δεν ειχε καθολου!!!!!Αχ μωρε Φωτεινη μου...υπομονη και κουραγιο!!!

mj_lia Καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!!!Μια χαρα μου φαινεται 2 μερες οσπρια και 2 μερες λαδερα!!!Οτι καλυτερο και πιο νοστιμο για μενα!!!

Νικο μετα απ ολα αυτα συνεχιζεις να τη θες στη ζωη των μικρων???Μπραβο σου!!!!!Αχχχχ θελω και εγω βρωμοκαβουροπατι!!!ΚΑι παβλοβα????Μιαμ μιαμ!Που εχουν παβλοβα?

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Γεια σου και παλι Εβιρι!

Σήμερα δεν είχα μαγείρεμα γιατί περίσσεψε κι από τα δύο χτεσινά φαγητά.Τελεια!

Ο καιρός μας είναι αρκετά ανώμαλος. Μία φορά προς το μεσημέρι και άλλη μία το απόγευμα έριξε χαλάζι κι έκανε κρύο. Από 'κει που είχαμε ωραίες μέρες με ζέστη από το Σάββατο ξεκίνησε με χαμηλές θερμοκρασίες και λίγη βροχή.Νομιζω πως αλλαζει και εδω ο καιρος:mad:

Γεια σας παιδιά.

Χρόνια πολλά στις Ευαγγελίες και στους Ευάγγελους. Ζήτω το έθνος μας.

Έφτιαξα τα πατροπαράδοτα μπακαλιάρο σκορδαλιά, σάλτσα κόκκινη, τηγανητές πατάτες και ραδίκια κονσέρβας.

Νίκο να σου πω ότι διάβασα τη συνέντευξη της συγγραφέως με την ανορεξία και μου άρεσε πολύ. Για την ηλικία της μιλάει πάρα πολύ ωραία και είναι πολύ κατασταλαγμένη. Μπράβο της που έγραψε ένα βιβλίο για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

ΕΒΙΡΙ τι παιζει εκει Γερμανια σήμερα; Κανουν καποια γιορτή οι Ελληνες της περιοχής;

Φέτος δε μάθαμε τίποτα για τη Στουτγκάρδη. Στο Έσσλινγκεν όμως που είναι 20' απόσταση έγιναν κάποιες εκδηλώσεις.

Πέρσι επίσης, είχε κάνει το Προξενείο μια εκδήλωση αλλά εμείς δεν πήγαμε γιατί είμασταν όλοι άρρωστοι.

Άσε που έτσι όπως είναι το πρόγραμμα της Εβιρίνας σήμερα, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Το σχολείο είναι γερμανικό και δεν έχει αργία ούτε σήμερα ούτε χτες. Θα σχολάσει στις 15:30 θα πάει κατευθείαν στο ιδιαίτερο μάθημα χωρίς να έρθει στο σπίτι και θα τελειώσει στις 18:00. Πού να πάμε τέτοια ώρα;

Χθες νωρις το μεσημερι με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος ο οποιος με γονατισε!!!Αργα το απογευμα με αποτελειωσε με εναν εμμετο!!

Αν μας το έγραφες αυτό χτες που το είχες θα σου απαντούσα ότι είναι μάτιασμα και μάλιστα έντονο.

Μια χαρα η μακαροναδα του αντρουλη!!!Μπραβο του!!!!!

Θα του το μεταφέρω.

Οσο για τον μικρο ναι κανει κολικους!!!Βεβαια τις τελευταιες μερες ειναι πολυ καλυτερα!!!!

Ευτυχώς που δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα που τα μωρά ταλαιπωρούνται από κολικούς.

ΓΓΓΓκκκρρρρρρρρ...ξεκινησα να γραφω στις 15h περιπου σηκωθηκα γι ατον μικρο και τωρα που επεστερψα στο λαπτοπ μου εξαφανιστηκε οτι ειχα γραψει!!!!ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΡΡΡΡΡ!!!!!

Το κολπάκι είναι να μαυρίζεις το κείμενο που γράφεις με CTRL +A και να κάνεις με δεξί κλικ την αντιγραφή. Όταν σου χρειαστεί μετά θα κάνεις επικόλληση στο παραθυράκι της απάντησης ακόμα κι αν αποσυνδεθείς.

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλησπέρα!

Εγώ ετοιμάζομαι να κάνω ένα ντουσάκι. Μόλις μπηκα στο μπλογκ της ΕΒΙΡΙ μας και ειδα κολοκυθάκια με αυγολέμονο μμμμμμμμμμμ βέβαια η ΕΒΙΡΙ το κανε με αλευρολέμονο γιατι ειναι περιοδος νηστειας αλλα κοριτσια ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω οταν επιστρεψω σπιτι! Σημερα εγαφα σκορδαλια και μπακαλιαρο σαλατιτσα με μαρουλι και μπολικη sprite ηπια.

ρικολα ήταν μια παβλοβααααααααααα μμμμμμμμμμμμμμμμμμ τόσο αφρατη σαν να χες κόψει συνεφάκι, αλήθεια!!!!

Αχ αχ δεν θα πω ψεματα αντε να τελειωσουν οι νηστειες κτλ κτλ να μας δειξει η ΕΒΙΡΙ τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ που λεμε :P:p:p:p:p Κρέατα, λιπαρές σάλτσες και ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑ Σοκολατένια και αμαρτωλά!!!Αληθεια ανυπομονώ!!!

Γειά σας μαγειροπαρέα!

Τελικά εκδρομή δεν πήγαμε, γιατί μας πήρε ο ύπνος και χάσαμε το δρομολόγιο του πλοίου:?...αλλά δεν πειράζει, γιατί κάναμε δουλειές στο σπίτι και λιώσαμε στον ύπνο το μεσημέρι!.. από φαί έκανα μακαρόνια στο φούρνο με μπέικον, μανιτάρια και την μπεσαμέλ που είχε περισσέψει προχτές;)

Αγγελική και εγώ αν ήμουν μόνη μου, καφεδάκι και καλό βιβλίο είναι ότι καλύτερο, αν έχει τέτοιο ωραίο ήλιο.:)

Φωτεινή υπομονή... είναι ζόρι να έρχεσαι να δεις τους ανθρώπους σου και να τρέχεις σαν τον Βέγγο, να προλάβεις τα πάντα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς... η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως θέλουμε μερικές φορές... αλλά σίγουρα θα σε αποζημιώνουν οι όμορφες στιγμές με τα παιδάκια σου και τον άντρα σου:P

Την καληνύχτα μου σε Εβίρι, Νίκο, ricola και την καινούργια μας φίλη mj_lia.

Καλημέρα!

(καλή εργασιμη εβδομαδα για εμενα-χιχι)

Τι μου κανετε; Χρονια Πολλά στους Ευαγγελους και τις Ευαγγελιες!

Να καλωσορισω κι εγω με τη σειρα μου τη Λια. Όντως εχεις πολυ ωραια οργανωσει το εβδομαδιαιο μενου.

Επισης να πω οτι θελω στο σπιτι μου εναν κλωνο του Εβιρου, του αντρα της Ρικολα και του Νικου. Κοινως θελω καποιον που να κανει δουλειες χωρις να το λεω. Ειπα στον αντρα μου να βαλει ηλεκτρικη σκουπα που δεν προλαβα (γιατι ημουν σπιτι σε ωρες κοινης ησυχιας) αλλα δεν το κοβω να το κανει. Πιστευει πως η σκονη ειναι φιλη μας και δε θελει να αισθανεται μονος στο σπιτι. Καλα για μπαλκονια δεν το συζητω.

Νικο εκανε η πεθερα σου κατι τετοιο;!!! Πωπω η γυναικα σου θα αισθανεται χαλια....

Ρικολα περαστικα σου! Μπραβο στο μικρουλη που ησυχαζει σιγα σιγα απο τους κολικους. Μου αρεσει η τσιχλα με γευση μοσχαρι -πρωτοτυπη ιδεα.

Νινα δεν πειραζει για την εκδρομουλα και ο υπνος ειναι μια χαρα.

Χθες φαγαμε στη μαμα μου την κλασσικη σκορδαλια (με πατατα) με μπακαλιαρο, κολοκυθακια τηγανητα, παντζαρια. Δυστυχως στην Αθηνα δεν τηρησα τη διαιτα, εφαγα και κουλουρακι με σοκολατα και χτες ενα κομματι γλυκο σε μια επισκεψη αλλα δεν πειραζει πιστευω. Αφου δεν ξεφευγω τις αλλες μερες τουλαχιστον δε θα παρω κιλα.

Ευχαριστω και για το κουραγιο που μου δινετε αλλα καθε φορα που παω Αθηνα κατι εχει γινει και με πιεζει. Ευτυχως που ειμαι ψυχραιμη και δυναμικη γενικως γιατι αλλιως φετος με τοσες αναποδιες θα με ειχε παρει απο κατω.

Εδω βρεχει καταρρακτωδως εδω και αρκετες ωρες.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, καλημερα Νικο!

Καλως ηρθες lia!!! ελπιζω να μας βαζεις και καμμια συνταγη να παιρνουμε ιδεες.

Εμεις σημερα ανοιξαμε, κατσαμε ενα 4ημερο και εκτος του οτι μου αρεσε πολυ, κουραστηκα και πολυ αλλα δεν πειραζει!

Νινα κριμα που χασατε την εκδρομη αλλα αφου τελειωσες και δουλιτσες και κοιμηθηκες και πολυ μια χαρα ειναι κι αυτο.

Φωτεινη μην πτοεισαι, θα τα καταφερεις! Παλι βροχη εχετε ε? Κι εδω σημερα ενω ξυπνησα μ εναν ωραιοτατο ηλιο τωρα συννεφιασε. Αχ ποσο θελω να βαλω καλοκαιρινα!

Ρικολα μια χαρα τα παει το παιδακι σου, μπραβο! Ειναι δυσκολοι οι κολικοι κι ευτυχως που κρατανε λιγο!

Εβιρι να βαλεις και συνταγες γι αυτους που δεν νηστευουν, σε περιμενουμε μολις τα καταφερεις, μην μας ξεχασεις!!!!!

Νικο αφου εχεις επιλεξει να εχεις την πεθερα σου διπλα σας μετα απο ολα αυτα καντη φιλη αντι για εχθρο για να περνατε ολοι καλα. Εγω παντως δεν θα το ξεπερνουσα ευκολα και μαλλον δεν θα τα βρισκαμε ποτε!

Συγνωμη για οσους ξεχναω! Σημερα εχουμε μοσχαρακι με αρακα και πατατουλες. Δυστυχως δεν θα μπορουσα να τηρησω το προγραμμα της lia με τοσο οσπριο και λαδερο, ειμαστε οικογενεια κρεατοφαγων! Γι αυτο και τον αρακα που δεν τον πολυτρωμε σκετο τον εκανα με κρεατακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...