Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα μόνο λίγες πατατούλες για συμπλήρωμα στα χτεσινά φαγητά που περίσσεψαν.

Τώρα όμως πριν λίγο μπήκε ο Έβιρος στην κουζίνα. Έεεερε τι έχει να γίνει πάλι!!!!!!!!! Εγώ απλά του είπα να μη φτιάξει ποσότητα ό,τι κι αν ετοιμάσει.

Καλησπερα Εβιρακι!!!!

μιαμ μιαμ..για να δουμε τι καλουδια εφτιαξε ο καλος σου????Εχω περιεργεια!!!:tongue:

Οσο για το μικρο...μονο δυσκοιλιοτητα δε εχει!!!Για αυτο η μανουλα ειναι σιγουρη!!!!!(γεμιζουμε αρκετες πανες)!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Θεε μου μόλις τελείωσα με την δουλειά και ειδα ενα μηνυμα απο ενα φιλο που μου ελεγε να ριξω μια ματια στα παλια Ελληνικα παιδικα, αθωα, αγνα, καθαρα. Μου στειλε λοιπον ενα συνδεσμο απο μια τετοια εκπομπη "του κουτιου τα παραμυθια" να παρω μια ιδεα....ΔΙΑΟΛΕ με δουλευεις;;;;;;;; αυτο το πραγμα ειναι τρομακτικο! Έννοω,μιλαμε για ενα κοριτσακι που εχει κατω απο το κρεβατι της ενα κουτι με 4 αηδιαστικες φρικτεσ μουμιοποιημενες κουκλες, μικρα πλασματακια με ρουχα και φουσκωμενα μαλλια των 80s που οταν τις ανοίγεις ξεκινανε αργα αργα και τρομακτικα "ανοιξε αυτο το κουτι παραμυθι να ακουστει μπλαμπλα" και μετα εκστασιαζονται και τρελενονται μετά σου τρωνε το εγκεφαλο η κατι. Ελεος! Θεε μου να τι μας έδειχναν και γίναμε ετσι! Αλήθεια αυτό το πράγμα ήταν ανατριχιαστικό! Ρίξτε του μια ματιά αν δεν το ξέρετε και θα με καταλάβετε...ακομα ακουω την φωνη της μαμας της στο μυαλο μου "καληνυχτα Παρασκευουλα και φρονιμα" μπρρρρρρρρρρ Αντε να δουμε πως θα κοιμηθω σημερα

Καλησπερα Νικολα!!!!!!

Να και μια φορα που θα διαφωνησω μαζι σου!!!!!!!

Αγαπουσα τοσο πολυ αυτη την εκπομπη!!!Τι μου θυμισες.....ακομα θυμαμαι το τραγουδι.."Φα διεση ο Φιογκος...κι ο Ρουχλας ειναι λα..ο Σεβαστιανος διηγειται στη γραμμη του σι και στο μια τραγουδαει παραμυθια η Μελιααααα"...χαχαχα

Ειλικρινα το αγαπω ακομα!!!Δε το ειχα βρει καθολου σπουκι(η φρουτοπια με ψιλοαγριευε ομως)!!Σοβαρα δε το ειχες δει ποτε πριν....????Τοσο μικρος εισαι????Μηπως δεν εβλεπες τβ τοτε???Μηπως μεγαλωσες εκτος Ελλαδος??χεχεχεχεχ!!!!:tongue::rolleyes::tongue::rolleyes::mrgreen::mrgreen:Δεν ειχαμε και πολλα να ΄βλεπουμε τοτε....Πολλα απο τα σημερινα παιδικα ειναι οντως ανατριχιαστικα..με βια και χωρις μηνυματα!!!:cry::?

χαχα ρικολα η Φρουτοπία το δα και αυτό! Και αυτό με αγριέψε πολυ! Τι να σου πω εγω το βρηκα τρομακτικο και μαλιστα πολυ. Ήμουν μωρό όταν παίζανε αυτά δεν τα ξέρα. ίσως για αυτο με φρικαρουν. Τωρα σχετικα με τα παιδικα της εποχης μας ειναι αλλο θεμα....μονο γνωστες κουκλες να δεις....δεν θελω να τις πω...ιδιαίτερα ελαφροντυμενες εφηβες με 15 ποντα παππουτσια...σιγουρα οχι το προτυπο που θα θελα να χει η Αμαντα μου...με τιποτα.:(

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!

Σήμερα δεν τρωμε κρεας οποτε μια μακαροναδα απλη απλη με κοκκινη σαλτσουλα. Η ΕΒΙΡΙ μας εχει μια συνταγή στο μλογκ για ένα κέικ νηστίσιμο όποτε λογικά θα το κάνω τις επόμενες μέρες. Εδω καλος καιρός η Χριστινα μαζευει το σπιτι και εγω εκανα τον νετροχυτη. Τωρα αφου γραψω θα παω να την βοηθησω να κανουμε ενα ντου να συμαζεψουμε να ρθει η πεθερουλα μου να μας βρει καθαρους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχα ρικολα η Φρουτοπία το δα και αυτό! Και αυτό με αγριέψε πολυ! Τι να σου πω εγω το βρηκα τρομακτικο και μαλιστα πολυ. Ήμουν μωρό όταν παίζανε αυτά δεν τα ξέρα. ίσως για αυτο με φρικαρουν.AAAA μα εισαι μικρουλης η εγω πολυ μεγαλη???:confused:(του 81 ειμαι)χαχαχα!!!:mrgreen:

Τωρα σχετικα με τα παιδικα της εποχης μας ειναι αλλο θεμα....μονο γνωστες κουκλες να δεις....δεν θελω να τις πω...ιδιαίτερα ελαφροντυμενες εφηβες με 15 ποντα παππουτσια...σιγουρα οχι το προτυπο που θα θελα να χει η Αμαντα μου...με τιποτα.:(χεχεχε βλεπεις και εσυ nickelodeon!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!

Σήμερα δεν τρωμε κρεας οποτε μια μακαροναδα απλη απλη με κοκκινη σαλτσουλα. Η ΕΒΙΡΙ μας εχει μια συνταγή στο μλογκ για ένα κέικ νηστίσιμο όποτε λογικά θα το κάνω τις επόμενες μέρες. Εδω καλος καιρός η Χριστινα μαζευει το σπιτι και εγω εκανα τον νετροχυτη. Τωρα αφου γραψω θα παω να την βοηθησω να κανουμε ενα ντου να συμαζεψουμε να ρθει η πεθερουλα μου να μας βρει καθαρους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με το καλο να την υποδεχτειτε!!!

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα μαγειρέψαμε και οι δύο στην οικογένεια. Εγώ έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια για την Εβιρίνα και ο Έβιρος έφτιαξε μακαρονάδα του ψαρά (δικής του έμπνευσης) για μας τους δύο.

Νίκο όπου να 'ναι έρχεται.

Καλησπερα Εβιρακι!!!!

μιαμ μιαμ..για να δουμε τι καλουδια εφτιαξε ο καλος σου????Εχω περιεργεια!!!:tongue:

Τελικά δεν έκανε μεγάλη ετοιμασία. Άνοιξε μία κονσέρβα με κοκκινιστό καυτερό χταποδάκι, μία κονσέρβα με χόρτα ραδίκια (πρώτη φορά τρώω και βλέπω χόρτα σε κονσέρβα), έβρασε λίγες ροδέλες χταπόδι αυτές που είναι προβρασμένες και έβαλε λαδόξιδο και τέλος, έψησε στο γκριλ σουβλάκια από γαρίδες έτοιμα περασμένα σε ξύλινα σουβλάκια.

Οσο για το μικρο...μονο δυσκοιλιοτητα δε εχει!!!Για αυτο η μανουλα ειναι σιγουρη!!!!!(γεμιζουμε αρκετες πανες)!!!!!

Κολικούς έχει;

Δεν ειχαμε και πολλα να ΄βλεπουμε τοτε....

Πάντως είχαμε λίγα και καλύτερα από τα σημερινά.

Πολλα απο τα σημερινα παιδικα ειναι οντως ανατριχιαστικα..με βια και χωρις μηνυματα!!!:cry::?

Μηνύματα περνάνε ένα σωρό, δυστυχώς, αλλά όχι θετικά. Έλεγα και στο Νίκο στο μπλογκ του, ότι προωθούν οι σημερινές παιδικές εκπομπές και ορισμένα παιχνίδια τη βία, την πορνεία και το σατανισμό.

Εδω καλος καιρός η Χριστινα μαζευει το σπιτι και εγω εκανα τον νετροχυτη.

Εμείς από χτες έχουμε συννεφιά, έβρεξε λίγο και οι θερμοκρασίες χαμήλωσαν αρκετά. Φαντάσου ότι από 24 την Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε 11 το Σάββατο και 8 σήμερα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Εμείς εδώ καθόμαστε τώρα με την πεθερού λα μου και βιώνουμε στιγμής απόλυτης αγάπης και αλληλοεκτίμησης :mrgreen: Είμαι τόσο ευτυχισμένος που νιώθω ότι θα σκάσω...χιχι ειλικρινά θα σκάσω :twisted: Τα συναισθήματα μου; Λοιπόν φανταστείτε λιακάδα,ζέστη, λουλούδια, μικρά πονυ και ουράνια τόξα, γυναίκες με ροδαλά μάγουλα να τρέχουν γυμνές σε λιβάδια χέρι χέρι και άλλα υπέροχα πράγματα. Το φανταστήκατε; Ωραία τώρα γυρίστε το τελειώς αναποδα και θα καταλάβετε τι νιώθω αυτή την στιγμή.

Τώρα είμαι Αθήνα για δουλειές οπότε δεν μαγειρεύω εγώ για λίγες μέρες άρα θα απέχω απ τα μαγειρικά μας μέχρι να πάω σπίτι μου και να αναλάβω πάλι καθήκοντα μαγειρομπαμπά.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαγειροπαρεάκι!

Μετά από ένα υπέροχο ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο σήμερα ξημέρωσε μία μουντή Δευτέρα. Ελπίζω να μην βρέξει αύριο που έχει παρέλαση η κόρη μου.

Στα μαγειρικά μας τώρα... Το Σάββατο το μεσημέρι τα παιδιά και ο άντρας μου έφαγαν κουτσομούρες τηγανιτές με χόρτα κι εγώ αρακά που είχε μείνει από την Παρασκευή. Το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια και μπριζόλες και ... τσιμπήσαμε ελαφριά όπως καταλαβαίνετε!!!!

Την Κυριακή λόγο νηστείας φάγαμε μακαρονάκια με κέτσαπ γιατί δεν πρόλαβα να φτιάξω σαλτσούλα. Ασχολήθηκα με το μπαλκόνι και τις γλάστρες μου και ίσα που πρόλαβα να βράσω τα μακαρονάκια!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!

Καλή βδομάδα και σε σένα Αγγελική:P και εγώ ελπίζω να μη βρέξει αύριο... κρίμα θα είναι για τις παρελάσεις των παιδιών και για τη εκδρομούλα που λέμε να κάνουμε εμείς!

NIKOSXRISTINA τρελή αγάπη για την πεθερούλα καταλαβαίνω! φτου σου να μη σε ματιάσω.. χα χα χα!

Εβίρι μου άρεσε πολύ αυτό το αλ τέντε, για τα άψητα φαγητά μου:P θα το υιοθετήσω! και εδώ σήμερα έχει λίγο περίεργο καιρό... συννεφιά, όπως είπε η Αγγελική, μουντάδα και λίγο χαμηλή θερμοκρασία.

Στα μαγειρικά: χτες έκανα μπακαλιάρο σκορδαλιά, καθώς λέμε αύριο να φύγουμε και τον είχα ήδη αγοράσει... άλλη μία φορά τον είχα κάνει και είχα λίγο άγχος πώς θα γίνει, καθώς είχαμε και κόσμο σπίτι, αλλά βγήκε άψογος... έκανα σκορδαλιά και με ψωμί και με πατάτα... σήμερα το μενού θα έχει αρακά συνοδεία ρυζιού!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Εγώ Αθήνα ακόμα, μόλις έκανα τους και θα βγω έξω να κάνω τις δουλειές μου. Μόλις ετοίμασα την συνέντευξη της εβδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_24.html

και ακόμα δεν έχω φάει πρωινό!! Αλλά τρέχουν πολλά σήμερα και θα είμαι όλη μέρα έξω. Οπότε ντόνατς με κρέμα στο χέρι (αυτά είναι τα καλά της Αθήνας) και ξεκινάω. Σας φιλώ κοριτσάρες και θα τα πούμε το βράδυ γιατί τώρα εκτυπώνουμε :)

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Όντως λιγο μουντη μερα σημερα! Κριμα κι ειχα καλομαθει με τον ηλιο...

Νικο τι τρελλη αγαπη που μοιραζοσαστε με την πεθερουλα; Απ'οτι καταλαβα πηγε εκεινη στο σπιτι σας κι εσυ εντελως συμπτωματικα εχεις για καποιες μερες δουλειες στην Αθηνα; Τι βολικο! Τωρα τη σειρα που ελεγες εγω τη θυμαμαι αλλα δεν μου φαινοταν τρομακτικη. Βεβαια γενικα εγω ημουν ατρομητη, με ειχαν εκπαιδευσει καλά. Ημουν 9 ετων οταν πρωτοειδα ταινια με τον Δρακουλα με τον Κριστοφερ Λι για να μαθω να μην τα πιστευω αυτα και να μην τρομαζω. Πιστευω πως τα περισσοτερα κινουμενα σχεδια που προβαλλουν τωρα ειναι με πολλη βια χωρις να αιτιολογειται και με μηνυματα τυπου πως να καταφερνουμε αυτο που θελουμε με το λιγοτερο δυνατο κοπο (πχ με μαγεια, εξαπατωντας κλπ). Στη μικρη προωθουσα τα κινουμενα σχεδια της ΕΡΤ που δεν ηταν τετοιου τυπου αλλα μας τελειωσε. Στα αλλα που βλεπει τωρα της εχω εξηγησει οτι ειναι φαντασια και δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα. Και φυσικα της το λεω συνεχεια. Ευτυχως στο νησι δεν πιανουμε το γνωστο παιδικο καναλι οποτε θα γλιτωσουμε.

Νινα εκδρομουλα ε; Καλα να περασετε!

Ρικολα πως παει ο μικρος με τους κολικους; Υπομονη θελει και θα περασει κι αυτη η γκρινια.

Στρουμφιτα βαριεσαι να πας βολτουλα μονη ή φοβασαι; Κι εγω βαριεμαι αλλα πηγαινω μπας και χασω καμια θερμιδα. Θα σου ελεγα να στελεις κι απο δω μουσακα αλλα μαλλον ειναι αργα.

Εβιρι χορτα σε κονσερβα; (αυτο μου εκανε εντυπωση)

Τζελλυ τι εγινες κοριτσακι;

Τζενη πως παει η νυφουλα σου;

Αγγελικουλα με το καλό να καμαρωσεις την κορουλα σου αυριο στην παρελαση!

Λοιπον εγω ειμαι Αθηνα ακομη-επιστρεφω αυριο και ξαναταξιδευω Παρασκευη καταπληκτικο ε; Η κατασταση εδω ειναι ετσι κι ετσι. Η γιαγια ειναι πολυ κουρασμενη κι ετσι την Κυριακη μαγειρεψα εγω κανελλονια με κιμα (δεν πολυτηρουμε τις νηστειες οπως καταλαβαινετε) φαγητο που οι δικοι μου δεν ετρωγαν αλλα τελικα τους αρεσε πολύ -χιχι. Σημερα εχω να κανω του κοσμου τις εξωτερικες δουλειες που με φορτωσαν και θελω και να συμμαζεψω λιγο το σπιτι μου που φυσικα οποτε ερχομαι δεν με βλεπει αφου περναω τον χρονο μου με τα παιδια.

Φιλια και θα τα ξαναπουμε.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Νινα μου μπορεις να την βαλεις ψυγειο. Σκεπασε την καλα και κρατα κανα 3 ημερο νομιζω. Να με διορθωσουν τα κορίτσια αν κανω λάθος.

Αν εχεις κιμα παρε μεγαλες πατατες, καθαρισε τες εξωτερικα και μεσα ανοιξε τις σαν τα κολοκυθια. Τηγάνισε τες λίγο να παρουν λιγο χρώμα και να μαλακώσουν, ριξε αλατι πιπερι κιμα, βαλε και την μπεσαμελ και βαλτο στο φουρνο να ροδισει. Γίνεται νοστιμο πολυ

Νίκο μου αρέσει πολύ σαν ιδέα η συνταγή και είμαι σίγουρη ότι θα είναι νοστιμότατο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα σήμερα λέω να κάνω φακή, προσπαθώ να κάνω 2 όσπρια κ 2 λαδερά την εβδομάδα. Μακάρι να εχει καλό καιρό αύριο ειναι πολύ κρίμα κάθε φορά που είναι αργία να χαλάει ο καιρός

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Όμορφες, ηλιόλουστες και γλυκιές καλημέρες!!!

Έχει υπέροχη μέρα έξω!!! Θέλω βόλτα!!!! Δεν βλέπω όμως να πηγαίνω, αφού λείπει ο καλός μου :mad::mad::mad::mad:

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έβγαινα κα μόνη μου! Μου αρέσει να κάθομαι για καφεδάκι μόνη και να απολαμβάνω ησυχία! Έχω μαζί μου και κάποιο βιβλίο και την καταβρίσκω!

Αγγελική, Ιωάννα, Τζένη, Βάγια καλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και σε σένα!

Καλημέρες!!

Πόσο μας φτιάχνει η διάθεση με αυτό τον καιρό!:tongue: έχουμε τελικά υπέροχη χώρα... για αυτό άλλωστε μας ζηλεύουν;)

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

[quote=NIKOSXRISTINA;χαχα ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μη με μαλώνετε απλά είμαι οικολόγος και δεν μπορώ να βάζει όλη την μέρα πλυντήριο :mrgreen:

οκ! Τότε να σου αγοράσει μία σκάφη και να τα πλένεις στο χέρι???? :tongue:

Χαχα και για να ζηλέψετε σας λέω ότι έρχεται η πεθερά μου να μας επισκεφτεί!!! Χα χα ζήλεια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Parle vous Français?

Ωωωωω! Ωραία πράγματα ακούω!!!! :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Σήμερα δεν τρωμε κρεας οποτε μια μακαροναδα απλη απλη με κοκκινη σαλτσουλα.

Ταύτιση είχαμε χθες Νίκο!

Τωρα αφου γραψω θα παω να την βοηθησω να κανουμε ενα ντου να συμαζεψουμε να ρθει η πεθερουλα μου να μας βρει καθαρους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σωστά! Την φαντάζομαι να μπαίνει στο σπίτι και να κάνει το τεστ με το δάχτυλο!!!! :tongue:

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Εμείς εδώ καθόμαστε τώρα με την πεθερού λα μου και βιώνουμε στιγμής απόλυτης αγάπης και αλληλοεκτίμησης :mrgreen: Είμαι τόσο ευτυχισμένος που νιώθω ότι θα σκάσω...χιχι ειλικρινά θα σκάσω :twisted: Τα συναισθήματα μου; Λοιπόν φανταστείτε λιακάδα,ζέστη, λουλούδια, μικρά πονυ και ουράνια τόξα, γυναίκες με ροδαλά μάγουλα να τρέχουν γυμνές σε λιβάδια χέρι χέρι και άλλα υπέροχα πράγματα. Το φανταστήκατε; Ωραία τώρα γυρίστε το τελειώς αναποδα και θα καταλάβετε τι νιώθω αυτή την στιγμή.

Τώρα είμαι Αθήνα για δουλειές οπότε δεν μαγειρεύω εγώ για λίγες μέρες άρα θα απέχω απ τα μαγειρικά μας μέχρι να πάω σπίτι μου και να αναλάβω πάλι καθήκοντα μαγειρομπαμπά.

χαχαχαχα! Νίκο μου τα συναισθήματά σου πλημμυρίζουν τρυφερότητα!!!!

Καλημέρα!

Καλή βδομάδα και σε σένα Αγγελική:P και εγώ ελπίζω να μη βρέξει αύριο... κρίμα θα είναι για τις παρελάσεις των παιδιών και για τη εκδρομούλα που λέμε να κάνουμε εμείς!

καλά να περάσετε Νινάκι!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Εγώ Αθήνα ακόμα, μόλις έκανα τους και θα βγω έξω να κάνω τις δουλειές μου. Μόλις ετοίμασα την συνέντευξη της εβδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_24.html

και ακόμα δεν έχω φάει πρωινό!! Αλλά τρέχουν πολλά σήμερα και θα είμαι όλη μέρα έξω. Οπότε ντόνατς με κρέμα στο χέρι (αυτά είναι τα καλά της Αθήνας) και ξεκινάω. Σας φιλώ κοριτσάρες και θα τα πούμε το βράδυ γιατί τώρα εκτυπώνουμε :)

καλά τρεχάματα Νίκο! Τουλάχιστον είναι δημιουργικά!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Εβιρι χορτα σε κονσερβα; (αυτο μου εκανε εντυπωση)

ναι κι εγώ παραξενεύτηκα που το διάβασα!

Αγγελικουλα με το καλό να καμαρωσεις την κορουλα σου αυριο στην παρελαση!

Σε ευχαριστώ Φωτεινούλα μου!

Λοιπον εγω ειμαι Αθηνα ακομη-επιστρεφω αυριο και ξαναταξιδευω Παρασκευη καταπληκτικο ε; Η κατασταση εδω ειναι ετσι κι ετσι. Η γιαγια ειναι πολυ κουρασμενη κι ετσι την Κυριακη μαγειρεψα εγω κανελλονια με κιμα (δεν πολυτηρουμε τις νηστειες οπως καταλαβαινετε) φαγητο που οι δικοι μου δεν ετρωγαν αλλα τελικα τους αρεσε πολύ -χιχι. Σημερα εχω να κανω του κοσμου τις εξωτερικες δουλειες που με φορτωσαν και θελω και να συμμαζεψω λιγο το σπιτι μου που φυσικα οποτε ερχομαι δεν με βλεπει αφου περναω τον χρονο μου με τα παιδια.

Τι να κάνεις κοριτσάκι? Βοήθα την κατάσταση όσο μπορείς όταν είσαι εδώ για να μην κλατάρουν οι παππούδες!

Φιλια και θα τα ξαναπουμε.

καλημέρα σήμερα λέω να κάνω φακή, προσπαθώ να κάνω 2 όσπρια κ 2 λαδερά την εβδομάδα. Μακάρι να εχει καλό καιρό αύριο ειναι πολύ κρίμα κάθε φορά που είναι αργία να χαλάει ο καιρός

Γειά σου κορίτσι! Καλώς ήρθες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μόλις μπήκα σπίτι μετά από ένα μεγάλο δρομολόγιο με το αυτοκίνητο γυρνώντας όλη την Κηφισίας να κάνω τις δουλειές μου. Χαχα ναι ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ, όλα τα κορίτσια με τσακώσατε για τα τρυφερά συναισθήματα μου! Αν σκεφτείτε πριν 3 χρόνια ότι όταν ήμουν άνεργος με ενα παιδί στην αγκαλιά βρέθηκα στον δρόμο (στην κυριολεξία) επειδή μας πέταξε απο το σπίτι και τους 3...στεκόμασταν σε ένα πεζοδρόμιο και αναρωτιόμασταν τι θα κάνουμε...τελικά μας μάζεψαν οι δικοί μου μέχρι να καταφέρουμε να φύγουμε και απο εκείνο το αουσβιτς και να πάμε σπιτάκι μας. Στον δρόμο με τρεις βαλίτσες ρούχα, την γυναικα να κλαιει και ένα παιδί στην αγκαλιά...σίγουρα δεν μπορώ να την δω τρυφερά...και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και τώρα που όλα...ξεχάστηκαν συνεχίζει...η γυναικα μου δεν ηθελε επαφες αλλα εγω επιμενω....για καποιο λογο τους θελω στην ζωη των παιδιων...τι να πεις.

Εγω έφαγα καβουροπάτι,κυταρίτιδα, και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΒΛΟΒΑ με φρεσκιες φραουλες γιατι ειμαι χαρουμενος πολυ :-))) Σας φιλώ φίλες μου αγαπημένες και θα ξαναμπώ μετά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...