Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα παιδια!!!

Καλημερα τζενακι!!

Ρικολακι μου θα συνηθισει τις βολτες ο μικρος κ ποιος σας πιανει μετα!!!!:D:D

Για το ψωμι εγω το ψημω στην πρωτη θεση του φουρνου μετροντας απο κατω προς τα πανω για να μην αρπαζει κ να κανει κ κορα.Θα το βαζεις στην αρχη 10 λεπτα στους 250 κ μετα στους 200.Αναλογα την ποσοτητα του ψωμιου θελει 45-60 λεπτα ψησιμο. Εγω στο ψωμι δεν βαζψ λαδι καθολου ουτε στην ζυμη ουτε στο ταψι.Ενα κολπακι ειναι να βαζεις το ταψι να καψει μεσα στο φουρνο οσο αυτος ζεσταινεται κ ετσι το ψωμι δεν θα κολλαει. Ευχαριστω....Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου στο επομενο ψωμακι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Τζενακι οχι. Μενω πάνω στην θάλασσα αλλά στην Ερετρια κοντα οχι στο Βασιλικο που ειναι το Λευκαντι.

χαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ επρεπε να την δεις η κακομοιρα φρικαρε :mrgreen: Και ειχε δικιο η γυναικα αλλα τι να πεις!

Κοριτσάκια τελειο σουφλε σημερα ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ και τα μυαλα στα καγκελα που λεμε!!

Παντως κορίτσια στο χωριο της γυναικας μου Γαλλια τωρα που το λετε....δεν ειχα δει μπαλκονια :confused: ειχαν ολοι μικρα μπαλκονακια με λουλουδια αλλα αυτο...Που βαζουν τις απλωστρες τους; Εμεις στο δικο μας εχουμε 3 μεγαλες απλωστρες εξω που να ναι καλα το Χριστινακι μου, που καταστρεφει το περιβάλλον :mad: βάζοντας τα πλυντηρια 5 - 5 την μερα, ειναι παντα γεματες :mad: Τσακωμους για τα πλυντηριιιαα

Καλημέρα!

Καλημεραααααααα!!!!!!!!

Ρικολα σε πρηξαμε χτες ε;Οχι καλε σιγα....

Το φανταστηκα οτι θα θελατε να βγειτε ολοι μαζι βολτα αλλα οι δουλειες των αντρων τρωνε τις πιο καταλληλες ωρες δυστυχως.Εεεε τωρα η αρχη εγινε...και τωρα ποιος μας πιανει μανα και γιο!!!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ελεγε για ζυμη πιτσας. Εγω κανω απο τις συνταγες της παρεας αυτην που λεει αφρατη σαν της pizza hut. Δεν ξερω ομως αν θα σας αρεσει. Απλά αυτην την πετυχαινω (χιχι)Εγω ημουν!!!!Ας τη δοκιμασω...και εμενα χοντρη και αφρατη μου αρεσει η ζυμη!!Εγω κανω αυτην

http://www.annamariabarouh.gr/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=13&sobi2Id=162&Itemid=69

Παντα με επιτυχια αλλα ηθελα μια αλλαγη!!!Θα δοκιμασω τη δικια σου λοιπον!!!

Σημερα ημερα ταξιδιου για μενα και θα γυρισω Τριτη. Φαγητο προχειρο αλλα ελαφρυ. Εν τω μεταξυ ειναι με ιωση ο αντρας μου και ο πατερας μου. Μου ελεγαν στο τηλεφωνο χτες οτι καθε ΣΚ που θα ανεβαινω θα ειμαι νοσοκομα. Μηπως να καταργησω τα ταξιδια;Φιλια και καλό ΣΚ

Καλο ταξιδι να εχεις Φωτεινη μου!!!Περαστικα στα αρσενικα σου και καλο κουραγιο!!!Γιατι ειναι γνωστο πως οι αντρες αν ειναι αρρωστοι ειναι το κατι αλλο...χεχεχεχ!!!!Πολλα φιλια!!

Καλημέρα!

Παρασκευη σημερα!

Νινα προσεχε ακομα λιγο το χερι για να μη σου βγαλει θεματα στο μελλον. Να σου πω την αλήθεια μολις ειχα διαβασει οτι ανοιξες φυλλο το χερι σου ειχα σκεφτει γιατι ειναι απο τις δουλειες που το ταλαιπωρουν.

Νικο ακομα γελαω! Δεν μπορουσες και να βρεις κατι να το καλύψεις ε; Ειχα ξεχασει να σχολιασω τον μικρο σου που εκατσε ησυχος σε βραδια ποιησης. Μπραβο στο παιδι.

Ρικολα σε πρηξαμε χτες ε; Το φανταστηκα οτι θα θελατε να βγειτε ολοι μαζι βολτα αλλα οι δουλειες των αντρων τρωνε τις πιο καταλληλες ωρες δυστυχως.

Βαγια χαιρομαι που ολα ειναι καλά.

Ιωαννα ωραιο το τετραημερο! Φροντισε να το απολαυσεις με το γιοκα σου!

Εβιρι αυτο ειναι το κακο με το εξωτερικο. Οχι μπαλκονια. Σε καταλαβαινω. Κεικ νηστισιμο με σοκολατα ε; Ενδιαφερον!

Τζενη μου αρεσει που δε θα μαγειρευες χτες! Αν δεν μπεις στην κουζινα δεν γινεται.

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ελεγε για ζυμη πιτσας. Εγω κανω απο τις συνταγες της παρεας αυτην που λεει αφρατη σαν της pizza hut. Δεν ξερω ομως αν θα σας αρεσει. Απλά αυτην την πετυχαινω (χιχι)

Σημερα ημερα ταξιδιου για μενα και θα γυρισω Τριτη. Φαγητο προχειρο αλλα ελαφρυ. Εν τω μεταξυ ειναι με ιωση ο αντρας μου και ο πατερας μου. Μου ελεγαν στο τηλεφωνο χτες οτι καθε ΣΚ που θα ανεβαινω θα ειμαι νοσοκομα. Μηπως να καταργησω τα ταξιδια;

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλο ταξιδι και να περασεις ενα ομορφο 4ημερο χωρις να κανεις τη νοσοκομα! Ασε τους αντρες μεσα κι εσυ πηγαινε βολτα με τα παιδακια σου!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Τζενακι οχι. Μενω πάνω στην θάλασσα αλλά στην Ερετρια κοντα οχι στο Βασιλικο που ειναι το Λευκαντι.

χαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ επρεπε να την δεις η κακομοιρα φρικαρε :mrgreen: Και ειχε δικιο η γυναικα αλλα τι να πεις!

Κοριτσάκια τελειο σουφλε σημερα ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ και τα μυαλα στα καγκελα που λεμε!!

Παντως κορίτσια στο χωριο της γυναικας μου Γαλλια τωρα που το λετε....δεν ειχα δει μπαλκονια :confused: ειχαν ολοι μικρα μπαλκονακια με λουλουδια αλλα αυτο...Που βαζουν τις απλωστρες τους; Εμεις στο δικο μας εχουμε 3 μεγαλες απλωστρες εξω που να ναι καλα το Χριστινακι μου, που καταστρεφει το περιβάλλον :mad: βάζοντας τα πλυντηρια 5 - 5 την μερα, ειναι παντα γεματες :mad: Τσακωμους για τα πλυντηριιιαα

δεν φτανει βρε που σας κραταει καθαρους της φωναζεις κι απο πανω!!! σε βλεπω να κυκλοφορεις με ρουχα που αντι για σταμπα θα εχουν πανω σαλια ή φαγητο απο τα παιδια και μετα να δω τι θα λες!!!:D

Καλημερα παρεουλα!!!!

Περιμενω τον μικρο να ξυπνησει....να φαει και βουρ για καροτσαδα!!!!

Και για σημερα μπανιες με κοτοπουλο!!!!Αν προλαβω λεω να κανω σημερα και κανενα γλυκακι...σιμιγδαλι θα ηθελα...ισως χαλβα σιμιγδαλενιο που ζηλεψα ...η κατι αλλο?

Μμμμ! Χαλβάς σιμιγδαλένιος! Απο τα αγαπημένα μου γλυκά!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Σημερα ημερα ταξιδιου για μενα και θα γυρισω Τριτη. Φαγητο προχειρο αλλα ελαφρυ. Εν τω μεταξυ ειναι με ιωση ο αντρας μου και ο πατερας μου. Μου ελεγαν στο τηλεφωνο χτες οτι καθε ΣΚ που θα ανεβαινω θα ειμαι νοσοκομα. Μηπως να καταργησω τα ταξιδια;

Φιλια και καλό ΣΚ

Πες το ψέματα!!!! Καλό ταξιδι να έχεις κι ελπίζω να έχουν συνέλθει οι άντρες της οικογένειας μέχρι να πας!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Γειά σου Νίκο!

Γιατί το μαλώνεις το κορίτσι που θέλει να σας έχει καθαρούς βρε Νίκο? Έγώ βάζω σχεδόν ένα πλυντήριο κάθε μέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Νινα μου μπορεις να την βαλεις ψυγειο. Σκεπασε την καλα και κρατα κανα 3 ημερο νομιζω. Να με διορθωσουν τα κορίτσια αν κανω λάθος.

Αν εχεις κιμα παρε μεγαλες πατατες, καθαρισε τες εξωτερικα και μεσα ανοιξε τις σαν τα κολοκυθια. Τηγάνισε τες λίγο να παρουν λιγο χρώμα και να μαλακώσουν, ριξε αλατι πιπερι κιμα, βαλε και την μπεσαμελ και βαλτο στο φουρνο να ροδισει. Γίνεται νοστιμο πολυ

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έβαλα δύο κατσαρόλες η μία είχε κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι και αλευρολέμονο και η άλλη φακές για την Εβιρίνα. Με την ψίχα των κολοκυθιών έφτιαξα και λίγα κολοκυθοκεφτεδάκια νηστίσιμα.

Τωρα που το λες ναι...δεν ηταν πολυ σκουρα...φουσκωσε μια χαρα...και με το παραπανω γιατι ειχα τον μικρο και το αφησα παραπανω το ζυμαρι και στη λεκανη..αλλα μετ ακαι στο ταψι!

Έχω σκεφτεί την περίπτωση να φταίει η παραπάνω ώρα που το αφήνουμε να φουσκώσει στη λεκάνη και στο ταψί. Ίσως όταν πιάνει μια κρούστα το ζυμάρι όταν φουσκώσει και μείνει αρκετή ώρα, να μην το αφήνει να ψηθεί όπως πρέπει αλλά να το ξεραίνει και να το σκληραίνει στο ψήσιμο.

Την επόμενη φορά κάνε ακριβώς την ίδια συνταγή, αλλά άστο να φουσκώσει 1 ώρα και μετά ψήστο στην πρώτη σχάρα του φούρνου. Μην αφήσεις να υπερβεί το χρόνο φουσκώματος.

Αν η κόρα βγει καλή τότε θα πει ότι έφταιγε ο πλεονάζων χρόνος φουσκώματος. Αν βγει το ίδιο σκληρή, δεν ξέρω τι να σου πω, ίσως να φταίει και ο τύπος του αλευριού ή η θερμοκρασία ψησίματος.

Και που ειναι η συνταγη????χεχεχεχεχ!:tongue:

πολλα φιλια Eviraki!!!!

Έφτασεεεεεεε το είδα από τις συνταγές της παρέας.

https://www.sintagespareas.gr/sintages/nistisimo-keik-sokolatas.html

Εχει βρει κανεις συνταγη για ζυμη πιτσας πολυ ελαστικη σαν των μαγαζιων????Λεμε να κανουμνε πιτσα για το σ-κ και λεω μηπως αλλαξω συνταγη....

Εγώ κάνω τη συνταγή του ψωμιού με τα ίδια υλικά. Στο ψωμί δεν προσθέτω όλες τις φορές λάδι, ενώ στη ζύμη της πίτσας βάζω 1,5κ.σ. στα 2φλ αλεύρι κι αν βάλω 4φλ αλεύρι τότε βάζω 3κ.σ. λάδι.

Ειμαι πολυ κοινωνικος και χαρουμενος και απλα μιλαω οπως σκεφτομαι μου ξεφευγει!

Μήπως είσαι τοξότης;

"φυσικα, χωράτε να περάσετε τώρα;"

"γκρρρρρρρρρρρρ"

χαχαχαχαχαχαχαχα

Καληνυχτιζω κοριτσάρες ειναι κοντα 4 και μόλις τελειωσα με την δουλεια!

Πωπω βρε παιδάκι μου σ' έφαγε το μαύρο ξενύχτι.

Εβιράκι νηστίσιμο κέικ σοκολατένιο! σλουρπ! έχε χάρη που έκανα χτες cup cakes μερέντας, αλλιώς θα το έκανα... αλλά για πες τη συνταγή να την έχουμε υπόψη!

Την έβαλα πιο πάνω στην απάντηση της Ρίκολα

Χτες έκανα τελικά τα παραπάνω κεκάκια και ακόμα έφτιαξα μικρά ψωμάκια γεμιστά με διάφορες γεύσεις...με λιαστή ντομάτα, γραβιέρα, ρίγανη και σουσάμι... έγιναν πολύ ωραία και είναι καλή ιδέα για μεζεδάκια τελευταίας στιγμής.... σήμερα θα κάνω το μπριάμ, που έλεγα χτες.

Πωπω τι τέλεια ιδέα τα ψωμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δικέ μου άνθρωπε. Άμα κατεβάζει ωραίες ιδέες το μυαλό φτιάχνουν ωραία πράγματα τα χέρια.

Θαρραλεες παντος οι γιαγιαδες να κανουν μπανιο αυτη την εποχη!!!

Παιδί μου οι γριές κάνουν μπάνιο όλο το χρόνο. Δηλαδή, όχι όλες αλλά όσες είναι της θάλασσας. Άσε που τις βλέπεις να επιστρέφουν στο σπίτι καταχείμωνο με ένα τσίτι πάνω τους κι εμείς οι άλλοι στο λεωφορείο με τα μπουφάν και τα κασκώλ.

Εβιρακι μου , εννοεις οτι τα σπιτια εκει δεν εχουν καν μπαλκονι? ( τοσα εγραψες σε αυτο κολλησα εγω τωρα).Αδιανοητο μου φαινεται, που απλωνεις?σκουπα σφουγγαριστρα?

Ναι Τζένη όπως το ακούς. Η πλειοψηφία των σπιτιών εδώ δεν έχουν μπαλκόνια ούτε καν μικρά. Η φιλοσοφία τους είναι ότι αφού έχουν κρύο καιρό ακόμα και το καλοκαίρι τι να το κάνουν το μπαλκόνι, ούτε η σφουγγαρίστρα δε στεγνώνει.

Μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν φτιαχτεί κάποια σπίτια με μπαλκονάκια μικρά.

Οι υπόλοιποι έχουν στα σπίτια τους στεγνωτήριο για τα ρούχα και για τους κουβάδες, τις σφουγγαρίστρες και τις σκούπες έχουν ένα πολύ μικρό δωματιάκι που μοιάζει με W.C. κάπου στο χώρο της κουζίνας.

Ένα τέτοιο έχουμε κι εμείς στο οποίο έχουμε βάλει και το ψυγείο γιατί στο χώρο της κουζίνας δε χωράει. Είναι μικρό το σπίτι.

Όσο για το άπλωμα από την άνοιξη μέχρι το Νοέμβριο απλώνω έξω από το παράθυρο με δυσκολία. Δυστυχώς υπάρχει διπλό περβάζι και μέσα και έξω και αυτό με κάνει να μη φτάνω όλα τα σύρματα της απλώστρας που είναι με πτερύγια.

Από το Νοέμβριο και ύστερα πέφτει η θερμοκρασία και τα ρούχα δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν, έτσι τα απλώνω στη φορητή απλώστρα στο χωλ του σπιτιού.

Αυτό το έχουν πολύ στο εξωτερικό. Όσο για την μπουγάδα οι περισσότεροι έχουν στεγνωτήρια και δεν απλώνουν ρούχα. Θα μας πει και το Εβιράκι...

Ναι βρε παιδί μου και απορώ πώς βολεύονται αυτοί οι ξένοι!!!!!!! Μήπως φταίει ότι έτσι μάθαμε εμείς οι Έλληνες και μας φαίνεται παράξενο στους άλλους;

Σημερα ημερα ταξιδιου για μενα και θα γυρισω Τριτη.

Καλό ταξίδι Φωτεινή και να περάσεις καλά αυτές τις μέρες με την οικογένειά σου.

Εν τω μεταξυ ειναι με ιωση ο αντρας μου και ο πατερας μου.

Περαστικά τους.

Έγώ βάζω σχεδόν ένα πλυντήριο κάθε μέρα!

Κι εγώ κάθε μέρα βάζω κι όταν τύχει να μη μαζεύονται πολλά ρούχα κάποια μέρα, τότε θα βάλω κουρτίνες ή χαλάκια.

Παιδιά, μου περίσσεψε μπεσαμέλ... για πείτε καμία ιδέα τι να την κάνω.... και αν πιστεύετε ότι μπορώ να τη βάλω στο ψυγείο.

Σίγουρα μπορείς να τη φυλάξεις σε μπολ με καπάκι στο ψυγείο, όπως τις απλές κρέμες που τρώμε.

Μπορείς να φτιάξεις κρέπες με κοτόπουλο ανακατεμένο με τη μπεσαμέλ, να γεμίσεις αγκινάρες κι από πάνω να ρίξεις χοντροτριμμένο τυρί, να κάνεις παπουτσάκια με κιμά κι από πάνω μπεσαμέλ, κολοκυθάκια με μπεσαμέλ, να την κάνεις γέμιση σε ζύμες μαζί με τυρί και ζαμπόν (σαν ζαμπονοτυροπιτάκια).

Με έπιασες λίγο ζαλισμένη αυτή την ώρα και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα που σίγουρα υπάρχουν πολλά.

Αν εχεις κιμα παρε μεγαλες πατατες, καθαρισε τες εξωτερικα και μεσα ανοιξε τις σαν τα κολοκυθια. Τηγάνισε τες λίγο να παρουν λιγο χρώμα και να μαλακώσουν, ριξε αλατι πιπερι κιμα, βαλε και την μπεσαμελ και βαλτο στο φουρνο να ροδισει. Γίνεται νοστιμο πολυ

Συμφωνώ απόλυτα γι' αυτή την πολύ ωραία συνταγή που είναι κι εύκολη.

Όμορφες, ηλιόλουστες και γλυκιές καλημέρες!!!

Έχει υπέροχη μέρα έξω!!! Θέλω βόλτα!!!! Δεν βλέπω όμως να πηγαίνω, αφού λείπει ο καλός μου :mad::mad::mad::mad:

Χθες έφτιαξα ένα μεγάαααααααααλοοοο ταψί μουσακά για να έχουμε για 2 μέρες καθώς υπολογίζαμε ότι θα πηγαίναμε βολτούλα και τώρα μου έμεινε (κερνάω φαγητό! θέλει κανείς;;;;) και το βράδυ τηγάνισα κεφτεδάκια με τον κιμά που μου είχε περισσέψει. Γενικά τα κεφτεδάκια συγκριτικά με τα μπιφτέκια μου έβγαιναν καλύτερα, αλλά αυτή τη φορά ήταν καταπληκτικά! :D

Νίκο δεν το συζητώ, ακόμη γελάω με το περιστατικό στη θάλασσα! Μπράβο και στον μικρό σου που άντεξε να καθήσει σε μια τέτοια εκδήλωση σε αυτή την ηλικία! Φαίνεται έχει κι εκείνος καλλιτεχνική φλέβα! Όσο για τα πλυντήρια...έλα να φωνάξεις και από εδώ! Είτε έχω από ένα πλυντήριο μέρα παρά μέρα είτε μου μαζεύονται το σαββατοκύριακο και τα βάζω μαζεμένα. Τι να κάνουμε όμως; Να μην σας προσέξουμε; Να σας αφήσουμε με τα βρώμικα; :tongue::tongue::tongue:

Νίνα πρόσεχε με το χέρι σου! Αν και είναι δύσκολο προσπάθησε να μην το κουράζεις.

Φωτεινή ελπίζω να πράσεις καλά το Σαββατοκύριακο και να έχουν αναρρώσει όλοι!

Εβιρι δυστυχώς σε όλη τη βόρεια Ευρώπη έτσι είναι τα σπίτια. Οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τα δικά μας μεγάλα μεσογειακά ανοίγματα.

Ρικολα!!!!!Θέλω κι εγώ βόλτα!!!!! Να έρθω να κάνω και προπόνηση για την μικρή μου;;; Καλή αρχή με τις βόλτες σας!!!!!

Αγγελική, Ιωάννα, Τζένη, Βάγια καλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!:D:D:D:D:D

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρες!!

Πόσο μας φτιάχνει η διάθεση με αυτό τον καιρό!:tongue: έχουμε τελικά υπέροχη χώρα... για αυτό άλλωστε μας ζηλεύουν;)

Ευχαριστώ Νίκο και Εβίρι για τις ιδέες σας για τη μπεσαμέλ... μάλλον θα κάνω κρέπες ή τυροπιτάκια.

Smurfita κανείς άλλος να πας βόλτα? κρίμα είναι να κάτσεις μέσα, τέτοια υπέροχη μέρα! εκτός και αν γυρίσει ο καλός σου πριν βραδυάσει! το χέρι είναι δύσκολο να μη το κουράζω, αλλά το θέμα είναι ότι δε μπορώ να τα κάνω και όλα με το άλλο γιατί αρχίζει και κουράζεται και αυτό... εντωμεταξύ με την γύρη να αιωρείται παντού, οι δουλειές αυξάνονται δραματικά:?

Σήμερα τρώμε λίγο από το μπριάμ που έμεινε από χτες, μαζί με λίγο ψητό κοτόπουλο.... χτες έκανα το βράδυ πίτσα, καθώς ήρθαν φίλοι και ήθελε λίγο ψήσιμο ακόμα... τελευταία με το ψήσιμο δεν τα πάω καλά... συνέχεια τα βγάζω νωρίτερα... έτσι και με το μπριάμ... αλλά σήμερα θα το βάλω λίγο στο φούρνο να ψηθεί.

Καλό υπόλοιπο Σαββάτου!:P

Διαφημίσεις

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΒΙΡΙ πως μα πως το ξερεις οτι ειμαι τοξοτης;;;;;;;;;; Αληθεια! Ναι τοξοτής είμαι στις 14 Δεκ. ειμαι γεννημενος. Μα πως;

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Σήμερα ειχα βγαλει κιμα να κανω μπιφτεκια αλλα δεν εκανα τιποτα. Ειχα να εκτυπωσω σε εκτυπωτηριο για κατι δουλειες και πηρα την οικογενεια μαζι μου για να κανουμε βολτα αλλα πηρε παρα πολυ και καταληξαμε 3.30 η ωρα στο σπιτι. Οποτε πηρα σουβλακια και παγωτο και τερμα. Μόλις φάγαμε και μπηκα να σας διαβασω. Σημερα μπηκα στο blog της ΕΒΙΡΙ οπου κοριτσια πως το καταφερε το κουνουπιδι που το μισω να το κανει να μοιαζει ετσι στην φωτο που πραγματικα το θελα! Νομίζω ότι εχουμε και φωτογραφο στην παρεα.

χαχα ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μη με μαλώνετε απλά είμαι οικολόγος και δεν μπορώ να βάζει όλη την μέρα πλυντήριο :mrgreen: ...smurfita μου εσύ τουλάχιστον δεν με κατσάδιασες :P

Σας αφήνω να δουλέψω και μάλλον σήμερα θα κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι για κάθε μέρα πεφτω στις 4, στις 5 και είμαι λίγο πτώμα.

Χαχα και για να ζηλέψετε σας λέω ότι έρχεται η πεθερά μου να μας επισκεφτεί!!! Χα χα ζήλεια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Parle vous Français?

Καλησπερα μαγειροπαρεακι!!!!!!!

Για σημερα τελικα αντι για πιτσα ειχαμε μοσχαρακι λεμοναταο με πατατες και καροτα!!!ΝΑ σαι καλα Εβιρι με το μπλογκ σου...μας εσωσες!!!!!!

Εβιρακι μου ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!Για να δουμε στο επομεν ψωμακι!!!!Ευχαριστω και γι ατη συνταγη!!!!Οσο για τη ζυμη της πιτσας ηθελα μια λιγοτερη ψωμενια..να θυμιζει του εμποριου!!!!Τι νοστιμο φαγακι που εκανες παλι!!!!:tongue:

Smurfita μουσακα????Εγω παρακαλω!!!!!!!!!ΟΙ βολτες ειναι το ευκολο κομματι...δεν ερχεσαι να κανεις προπονηση στο ξενυχτι και στη γκρινια που εχει σημερα?????Χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!Το κακομοιρακι μου...ποναει η κοιλιτσα του σημερα..απο το πρωι ζοριζεται!!!!!Τωρα κοιμαται αγκαλια στον μπαμπα του!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!

Καλο σ-κ!!!

Καλημέρες!!

Γειά σου, γειά σου!!!!

Πόσο μας φτιάχνει η διάθεση με αυτό τον καιρό!:tongue: έχουμε τελικά υπέροχη χώρα... για αυτό άλλωστε μας ζηλεύουν;)

Ευχαριστώ Νίκο και Εβίρι για τις ιδέες σας για τη μπεσαμέλ... μάλλον θα κάνω κρέπες ή τυροπιτάκια.

Ό,τι και να φτιάξεις τέλεια θα'ναι!!!

Smurfita κανείς άλλος να πας βόλτα? κρίμα είναι να κάτσεις μέσα, τέτοια υπέροχη μέρα! εκτός και αν γυρίσει ο καλός σου πριν βραδυάσει! το χέρι είναι δύσκολο να μη το κουράζω, αλλά το θέμα είναι ότι δε μπορώ να τα κάνω και όλα με το άλλο γιατί αρχίζει και κουράζεται και αυτό... εντωμεταξύ με την γύρη να αιωρείται παντού, οι δουλειές αυξάνονται δραματικά:?

Μπαααα....δύσκολα θα'ρθει κανείς για βόλτα. Τελικά όμως έκανα μια μιρκή βολτούλα. Έχεις δίκιο για το χέρι, καθώς επιβαρύνεται το άλλο και η γύρη δεν βοηθάει η άτιμη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σήμερα τρώμε λίγο από το μπριάμ που έμεινε από χτες, μαζί με λίγο ψητό κοτόπουλο.... χτες έκανα το βράδυ πίτσα, καθώς ήρθαν φίλοι και ήθελε λίγο ψήσιμο ακόμα... τελευταία με το ψήσιμο δεν τα πάω καλά... συνέχεια τα βγάζω νωρίτερα... έτσι και με το μπριάμ... αλλά σήμερα θα το βάλω λίγο στο φούρνο να ψηθεί.

Καλό υπόλοιπο Σαββάτου!:P

Έλα καλέ δεν έγινε και τίποτα. Το κατάλαβαν οι καλεσμένοι; Σου έκαναν "παράπονα";;; Σπιτική πίτσα έφαγαν πεντανόστιμη θα ήταν!!! :D:D:D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΒΙΡΙ πως μα πως το ξερεις οτι ειμαι τοξοτης;;;;;;;;;; Αληθεια! Ναι τοξοτής είμαι στις 14 Δεκ. ειμαι γεννημενος. Μα πως;

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Καλησπέρα!!!!!!!!!

Σήμερα ειχα βγαλει κιμα να κανω μπιφτεκια αλλα δεν εκανα τιποτα. Ειχα να εκτυπωσω σε εκτυπωτηριο για κατι δουλειες και πηρα την οικογενεια μαζι μου για να κανουμε βολτα αλλα πηρε παρα πολυ και καταληξαμε 3.30 η ωρα στο σπιτι. Οποτε πηρα σουβλακια και παγωτο και τερμα. Μόλις φάγαμε και μπηκα να σας διαβασω. Σημερα μπηκα στο blog της ΕΒΙΡΙ οπου κοριτσια πως το καταφερε το κουνουπιδι που το μισω να το κανει να μοιαζει ετσι στην φωτο που πραγματικα το θελα! Νομίζω ότι εχουμε και φωτογραφο στην παρεα.

Χρονοβόρες αυτές οι εκτυπώσεις. Όταν έπρεπε να εκτυπώσω πήγαινα, άφηνα το φλασάκι, έκανα τις υπόλοιπες δουλειές μου και μετά γύρναγα να δω αν είχαν εκτυπωθεί τα δικά μου σχέδια! Τα σουβλάκια και το πάγωτο μια χαρά ήταν! Άσε το είδα κι εγώ το κουνουπίδι, το οποίο σιχαίνομαι κι εγώ εντελώς :mad:, αλλά φαινόταν πεντανόστιμο! Η Εβιρι έχει πολλά ταλέντα, αλλά στο να μεταμορφώνει ένα φαγητό σε θελκτικό είναι μοναδική!!!

χαχα ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ μη με μαλώνετε απλά είμαι οικολόγος και δεν μπορώ να βάζει όλη την μέρα πλυντήριο :mrgreen: ...smurfita μου εσύ τουλάχιστον δεν με κατσάδιασες :P

Γιατί καλό μου να σε κατσαδιάσω;;; Κρίμα είναι...

Σας αφήνω να δουλέψω και μάλλον σήμερα θα κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι για κάθε μέρα πεφτω στις 4, στις 5 και είμαι λίγο πτώμα.

Χαχα και για να ζηλέψετε σας λέω ότι έρχεται η πεθερά μου να μας επισκεφτεί!!! Χα χα ζήλεια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Parle vous Français?

Oui monsieur! J'espere que tout va bien!!!

Καλησπερα μαγειροπαρεακι!!!!!!!

Καλησπέρα!!!

Για σημερα τελικα αντι για πιτσα ειχαμε μοσχαρακι λεμοναταο με πατατες και καροτα!!!ΝΑ σαι καλα Εβιρι με το μπλογκ σου...μας εσωσες!!!!!!

Εβιρακι μου ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!Για να δουμε στο επομεν ψωμακι!!!!Ευχαριστω και γι ατη συνταγη!!!!Οσο για τη ζυμη της πιτσας ηθελα μια λιγοτερη ψωμενια..να θυμιζει του εμποριου!!!!Τι νοστιμο φαγακι που εκανες παλι!!!!:tongue:

Smurfita μουσακα????Εγω παρακαλω!!!!!!!!!ΟΙ βολτες ειναι το ευκολο κομματι...δεν ερχεσαι να κανεις προπονηση στο ξενυχτι και στη γκρινια που εχει σημερα?????Χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!Το κακομοιρακι μου...ποναει η κοιλιτσα του σημερα..απο το πρωι ζοριζεται!!!!!Τωρα κοιμαται αγκαλια στον μπαμπα του!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολους!!!!!!!!!!

Καλο σ-κ!!!

Ένας μουσακάς στην κυρία!!! Έφτασεεεεεεε........!!!!!!!!

Έρχομαι, έρχομαι!!! Το γλυκούλι μου είχε πονάκια...:cry::cry::cry: Στην αγκαλιά όμως του μπαμπά πέρασε!!!

Φιλιά και σ'εσένα!!!!

Τελικά την έκανα τη βολτούλα! Δυστυχώς ο άντρας μου δεν θα γυρίσει σήμερα, αλλά αύριο το βράδυ. Όμως βγήκαν οι δικοί μου έξω για να πάνε στη λαϊκή και μετά πέρασαν από εδώ και πήγαμε για έναν καφέ σε μια καφετέρια κοντά στο σπίτι. Έσκασα από τη ζέστη, αλλά χαζολόγησα για καμιά ώρα και ήταν καλά. Τώρα το απόγευμα συνήθως τρώω ένα φρούτα και για σήμερα είχα φράουλες. Ήταν απίστευτα ζουμερές και νόστιμες!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα παιδιά μου.

Σήμερα έφτιαξα μόνο λίγες πατατούλες για συμπλήρωμα στα χτεσινά φαγητά που περίσσεψαν.

Τώρα όμως πριν λίγο μπήκε ο Έβιρος στην κουζίνα. Έεεερε τι έχει να γίνει πάλι!!!!!!!!! Εγώ απλά του είπα να μη φτιάξει ποσότητα ό,τι κι αν ετοιμάσει.

Χθες έφτιαξα ένα μεγάαααααααααλοοοο ταψί μουσακά για να έχουμε για 2 μέρες καθώς υπολογίζαμε ότι θα πηγαίναμε βολτούλα και τώρα μου έμεινε (κερνάω φαγητό! θέλει κανείς;;;;)

Αμέ, αμέ εγώ δε λέω όχι.

και το βράδυ τηγάνισα κεφτεδάκια με τον κιμά που μου είχε περισσέψει. Γενικά τα κεφτεδάκια συγκριτικά με τα μπιφτέκια μου έβγαιναν καλύτερα, αλλά αυτή τη φορά ήταν καταπληκτικά! :D

Μπράβο Στρουμφίτα μου.

Εβιρι δυστυχώς σε όλη τη βόρεια Ευρώπη έτσι είναι τα σπίτια. Οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τα δικά μας μεγάλα μεσογειακά ανοίγματα.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Άσε που όσα ελάχιστα σπίτια εδώ διαθέτουν μπαλκόνι το έχουν μόνο για δύο χρήσεις α) για να καπνίζουν (κανείς δεν καπνίζει μέσα στο σπίτι του) και β) για να βγάζουν κουβάδες και απλώστρες. Κανείς δεν το χρησιμοποιεί ούτε το καλοκαίρι για να πιει ένα καφεδάκι ή για να ρεμβάσει λίγο.

Αλίμονο Νίνα τίποτα δεν έκανα.

το χέρι είναι δύσκολο να μη το κουράζω, αλλά το θέμα είναι ότι δε μπορώ να τα κάνω και όλα με το άλλο γιατί αρχίζει και κουράζεται και αυτό... εντωμεταξύ με την γύρη να αιωρείται παντού, οι δουλειές αυξάνονται δραματικά:?

Κρίμα μωρέ δεν έχεις κανένα να σε βοηθήσει;

τελευταία με το ψήσιμο δεν τα πάω καλά... συνέχεια τα βγάζω νωρίτερα... έτσι και με το μπριάμ...

Εσύ όμως δε θα το λες αυτό. Θα λες σε όλους ότι τα φαγητά τα βγάζεις αλ ντέντε.:D:D

Αχ Νίκο μου εμείς τα τοξοτάκια καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο από τις γκάφες που κάνουμε. :D:D:D:D

Σημερα μπηκα στο blog της ΕΒΙΡΙ οπου κοριτσια πως το καταφερε το κουνουπιδι που το μισω να το κανει να μοιαζει ετσι στην φωτο που πραγματικα το θελα! Νομίζω ότι εχουμε και φωτογραφο στην παρεα.

:oops::oops::oops::oops::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δε θα αντέξεις έτσι Νίκο ούτε σωματικά ούτε πνευματικά. Και δε θα ξεκουράζεσαι με τόσο λίγες ώρες ύπνου και το μυαλό δε θα μπορεί να αποδώσει στη δουλειά σου.

Un petit peu mais j' ai oublie beaucoup de mots.

Εβιρακι μου ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!Για να δουμε στο επομεν ψωμακι!!!!Ευχαριστω και γι ατη συνταγη!!!!

Εγώ σ' ευχαριστώ για όλα τα καλά σου λόγια. Όσο για τις συμβουλές κάτσε πρώτα να δούμε αν είναι πράγματι ο λόγος που η κόρα ξεράθηκε.....

Το κακομοιρακι μου...ποναει η κοιλιτσα του σημερα..απο το πρωι ζοριζεται!!!!!

Μήπως έχει δυσκοιλιότητα; Περαστικά για τα πονάκια του.

Τα σουβλάκια και το πάγωτο μια χαρά ήταν! Άσε το είδα κι εγώ το κουνουπίδι, το οποίο σιχαίνομαι κι εγώ εντελώς :mad:, αλλά φαινόταν πεντανόστιμο! Η Εβιρι έχει πολλά ταλέντα, αλλά στο να μεταμορφώνει ένα φαγητό σε θελκτικό είναι μοναδική!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου.

Τελικά την έκανα τη βολτούλα!

Πολύ καλά έκανες που εκμεταλλεύτηκες τη μέρα και πήγες βολτούλα.

Θεε μου μόλις τελείωσα με την δουλειά και ειδα ενα μηνυμα απο ενα φιλο που μου ελεγε να ριξω μια ματια στα παλια Ελληνικα παιδικα, αθωα, αγνα, καθαρα. Μου στειλε λοιπον ενα συνδεσμο απο μια τετοια εκπομπη "του κουτιου τα παραμυθια" να παρω μια ιδεα....ΔΙΑΟΛΕ με δουλευεις;;;;;;;; αυτο το πραγμα ειναι τρομακτικο! Έννοω,μιλαμε για ενα κοριτσακι που εχει κατω απο το κρεβατι της ενα κουτι με 4 αηδιαστικες φρικτεσ μουμιοποιημενες κουκλες, μικρα πλασματακια με ρουχα και φουσκωμενα μαλλια των 80s που οταν τις ανοίγεις ξεκινανε αργα αργα και τρομακτικα "ανοιξε αυτο το κουτι παραμυθι να ακουστει μπλαμπλα" και μετα εκστασιαζονται και τρελενονται μετά σου τρωνε το εγκεφαλο η κατι. Ελεος! Θεε μου να τι μας έδειχναν και γίναμε ετσι! Αλήθεια αυτό το πράγμα ήταν ανατριχιαστικό! Ρίξτε του μια ματιά αν δεν το ξέρετε και θα με καταλάβετε...ακομα ακουω την φωνη της μαμας της στο μυαλο μου "καληνυχτα Παρασκευουλα και φρονιμα" μπρρρρρρρρρρ Αντε να δουμε πως θα κοιμηθω σημερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...