Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Χτι ντροπη....τι εκανα σημερα!

Εχουν αρχίσει να κανουν μπανια ανθρωποι εξω απο το σπιτι, οποτε βγαινοντας σημερα να παω σε μια δουλεια ηταν δυο κυριες ηλικιωμενες και εκαναν μπανιο..εγω οπως παντα μη χασω να μιλησω!

"Καλημερα κυρίες"

"Καλημερα αγόρι μου!"

"Απολαμβάνεται το μπανακι σας;"

"Ναι ναι να κανουμε κανα μπανακι όσο προλαβαινουμε ακόμα (εννοωντας φυσικα η γυναικα οτι πρεπει να επιστρεψει στην πολη της)

"γιατι καλε το λετε αυτό; δεν ειστε τοσο μεγαλη"

.................................. κανεις δεν μιλαει

Δεν ειπα κατι καταλαβα τι ειπα και χωθηκα στο αμαξι και εγινα καπνος :oops::oops::oops: Και μου χει πει η Χριστινα να μην μιλάω γιατι κανω γκαφες!

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας:mrgreen: Τουλαχιστον σας υποσχομαι οτι δεν το κανα επιτηδες απλα δεν μου κοψε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νίκο μας έχεις φτιάξει το κέφι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γεια σας παρεουλα! χαθηκα αυτεσ τισ μερες μου χαλασε το ταμπλετ αλλα μπαινω κ σας διαβαζω απο το λαπτοπ οταν εχω χρονο. θα επανελθω δυναμικα οταν το φτιαξω... καληνυχτα!

Aντε βρε κοριτσι και σε ψαχναμε!!!!Ολα καλα με τα μικρα?Περιμενουμε νεα σου!!!

Καλησπερρρααα!!!

Καλησπερα Νικο!!!

Λοιπόν κοριτσάρες αυριο εχει ΑΓΓΕΛΙΚΟΣΟΥΦΛΕ ωραιο για 2η φορα το κανω. Σημερα τα μπιφτεκια να σας πω δεν πολυφαγωθηκαν...Χτι ντροπη....τι εκανα σημερα!

Εχουν αρχίσει να κανουν μπανια ανθρωποι εξω απο το σπιτι, οποτε βγαινοντας σημερα να παω σε μια δουλεια ηταν δυο κυριες ηλικιωμενες και εκαναν μπανιο..εγω οπως παντα μη χασω να μιλησω!

"Καλημερα κυρίες"

"Καλημερα αγόρι μου!"

"Ναι ναι να κανουμε κανα μπανακι όσο προλαβαινουμε ακόμα (εννοωντας φυσικα η γυναικα οτι πρεπει να επιστρεψει στην πολη της)

Δεν ειπα κατι καταλαβα τι ειπα και χωθηκα στο αμαξι και εγινα καπνος :oops::oops::oops: Και μου χει πει η Χριστινα να μην μιλάω γιατι κανω γκαφες!

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας:mrgreen: Τουλαχιστον σας υποσχομαι οτι δεν το κανα επιτηδες απλα δεν μου κοψε

Πλακα κανεις????????Μα καλα πως σου ηρθε?????Χαχαχαχα..παντως εγω ακομα γελαω με τη γκαφα σου!!!!

Γεια σας παιδιά.

Γεια σου Εβιρακι!!!!

Μια στιγμή να θυμηθώ τι φάγαμε αυτές τις μέρες. Σήμερα έφτιαξα της Εβιρίνας ψάρι και πατάτες κι εμείς αποφάγια. Χτες είχα κουνουπίδι γιαχνί με πατάτες και προχτές ρεβύθια λεμονάτα .

ααααα να το παλι το κουνουπιδι γιαχνι....τωρα σιγουρα θα το φτιαξω μες στη βδομαδα!!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ricola viewpost.gif

Ευτυχως το μπριαμ εγινε που νοστιμο!!!!Το ιδιο και η λεμοναδαμου!!!!

Μπράβο σου Ρίκολα πάντα τέτοια.

Ευχαριστω!!!Να σαι καλα που μας δινεις ιδεες!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ricola viewpost.gif

Αααααα και τωρα που το θυμηθηκα....εφτιαξα ψωμακι σημερα!Βγηκε πολυ νοστιμο αλλα η κορα παραβγηκε τραγανη(αν εχεις θεμα στα δοντια...δεν δοκιμαζεις κορα...μονο ψιχα) τι φταιει???Ηθελε λιγοτερο ψησιμο??Χαμηλοτερη θερμοκρασια??ΤΑ φωτα σας παρακαλω!!!!

Μου έχει συμβεί κι εμένα χωρίς να έχω καταλάβει γιατί. Μάλιστα τις φορές που έχει σκληρύνει πολύ η κόρα είναι πιο άσπρη αντί να είναι αρκετά σκούρα από το ψήσιμο. Η δική σου τι χρώμα βγήκε;

Επίσης, μήπως δε φούσκωσε πολύ πριν το ψήσεις; Τωρα που το λες ναι...δεν ηταν πολυ σκουρα...φουσκωσε μια χαρα...και με το παραπανω γιατι ειχα τον μικρο και το αφησα παραπανω το ζυμαρι και στη λεκανη..αλλα μετ ακαι στο ταψι!

Ξέχασα να σας πω ότι έφτιαξα χτες νηστίσιμο κέικ σοκολατένιο (με κακάο).

Και που ειναι η συνταγη????χεχεχεχεχ!:tongue:

πολλα φιλια Eviraki!!!!

Να μαι και παλι!!!!

Εχει βρει κανεις συνταγη για ζυμη πιτσας πολυ ελαστικη σαν των μαγαζιων????Λεμε να κανουμνε πιτσα για το σ-κ και λεω μηπως αλλαξω συνταγη....

Ευχαριστω...Ωρα για υπνο και πολυ αργησα αποψε...αλλα ο μικρος αλλαξε παλι το προγραμμα του!!!

πολλα φιλια!!

Καληνυχτα!!!!!!

Aντε βρε κοριτσι και σε ψαχναμε!!!!Ολα καλα με τα μικρα?Περιμενουμε νεα σου!!!

Πλακα κανεις????????Μα καλα πως σου ηρθε?????Χαχαχαχα..παντως εγω ακομα γελαω με τη γκαφα σου!!!!

μα ρε συ ρικολα τωρα η γιαγια καπου στα 70 κανει μπανιο και μου λεει "οσο προλαβαινω ακομα..." ε...εγω νομιζα οσο προλαβαινει να ζησει ακομα! Δεν ξερω πως μου ρθε απλα το κανα καμια φορα δεν σκεφτεσαι.Ειμαι πολυ κοινωνικος και χαρουμενος και απλα μιλαω οπως σκεφτομαι μου ξεφευγει! Ποτε δεν εχω υπάρξει αγενης στην ζωη μου. Απλά λιγο ελαφρομυαλος μάλλον, αλλα καλλιτεχνης ειμαι... Ειναι σαν μια φορα στο σουπερ μαρκετ που ειχα το παιδι στο καροτσι και μια κυρια (λιγο ευτραφης) ερχοταν προς το μερος μου με ενα καλαθι και ηταν στενα γιατι ειχα το καροτσι

"να περασω αγορι μου"

"φυσικα παρακαλω μισο να μετακινηθω με συγχωρειται"

"σωπα καλε"

"οχι μισο να σας βοηθησω με το καλαθι"

"οχι αγορι μου! Βρε τι καλο παιδι απλα κανε λιγο πιο περα να περασω γιατι ειναι στενα"

"φυσικα, χωράτε να περάσετε τώρα;"

"γκρρρρρρρρρρρρ"

Καληνυχτιζω κοριτσάρες ειναι κοντα 4 και μόλις τελειωσα με την δουλεια! Φιλιά πολλά

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αρχίζω κατευθείαν με τον Νίκο που ακόμα γελάω με την γκάφα του στη θάλασσα:tongue:να είσαι καλά! μου έφτιαξες τη μέρα!

Μμμμμ, τώρα που είπες μπριαμ σκέφτομαι να κάνω τουρλού!!!!

Θα πάρω καροτάκια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, έχω και πατατούλες.

Νομίζω αποφασίστηκε!

Ευχαριστώ Νινάκι!

Παρακαλώ!
Καλημέρα!

Η καλοκαιρια συνεχιζεται και μαζι με αυτην τα κεφια μου παρα το γεγονος οτι στη δουλεια γινεται χαμος. Θα προσπαθησω να σας βαλω φωτογραφια αρκει να θυμηθω να φερω τη φωτογραφικη μαζι μου σε αυτο το ταξιδι.

Νινα πως ειναι το χερι; Συνηλθατε απο τη γαστρεντεριτιδα; ευχαριστώ Φωτεινή μου! το χέρι είναι μία χαρά... η αλήθεια είναι ότι θα ήταν καλύτερα αν δεν το χρησιμοποιούσα τόσο, αλλά δεν βάζω μυαλό εγώ;)...προχτές που άνοιξα φύλλο, το ζόρισα και πόναγε λίγο... η γαστρεντερίτιδα επιτέλους μας άφησε ήσυχους...

Φιλια

Ρικόλα δε πειράζει βρε κορίτσι, που ξέχασες το χέρι... που να θυμόμαστε τόσα που λέμε και τόσες που είμαστε... συγνώμη: και τόσοι, έχουμε και αγόρι στην παρέα:P.. Δόξα το Θεώ, είναι αρκετά καλά όλα! τί ώρα πας για βόλτα το μικρό? τώρα το πρωί ή απόγευμα? να έρθω και εγώ?

Εβιράκι νηστίσιμο κέικ σοκολατένιο! σλουρπ! έχε χάρη που έκανα χτες cup cakes μερέντας, αλλιώς θα το έκανα... αλλά για πες τη συνταγή να την έχουμε υπόψη!

Χτες έκανα τελικά τα παραπάνω κεκάκια και ακόμα έφτιαξα μικρά ψωμάκια γεμιστά με διάφορες γεύσεις...με λιαστή ντομάτα, γραβιέρα, ρίγανη και σουσάμι... έγιναν πολύ ωραία και είναι καλή ιδέα για μεζεδάκια τελευταίας στιγμής.... σήμερα θα κάνω το μπριάμ, που έλεγα χτες.

καλημερα παιδια!!!

χαχαχαχα!! να εισαι καλα βρε Νικο μου!! ειδες τι παθαινεις καμια φορα χωρις να το καταλαβεις!!!!! Θαρραλεες παντος οι γιαγιαδες να κανουν μπανιο αυτη την εποχη!!! Να σου πω , στπ Λευ...ντη μενεις?Αυτο μου θυμισε η φωτο ....

Ρικολακι μου θα συνηθισει τις βολτες ο μικρος κ ποιος σας πιανει μετα!!!!

Για το ψωμι εγω το ψημω στην πρωτη θεση του φουρνου μετροντας απο κατω προς τα πανω για να μην αρπαζει κ να κανει κ κορα.Θα το βαζεις στην αρχη 10 λεπτα στους 250 κ μετα στους 200.Αναλογα την ποσοτητα του ψωμιου θελει 45-60 λεπτα ψησιμο. Εγω στο ψωμι δεν βαζψ λαδι καθολου ουτε στην ζυμη ουτε στο ταψι.Ενα κολπακι ειναι να βαζεις το ταψι να καψει μεσα στο φουρνο οσο αυτος ζεσταινεται κ ετσι το ψωμι δεν θα κολλαει.

Εβιρακι μου , εννοεις οτι τα σπιτια εκει δεν εχουν καν μπαλκονι? ( τοσα εγραψες σε αυτο κολλησα εγω τωρα).Αδιανοητο μου φαινεται, που απλωνεις?σκουπα σφουγγαριστρα? Ωραιο το νηστισιμο σοκολατενιο κεικ μμμμ

Νινακι στην αρχη διαβασα πως εφτιαξες κεικ μεντας κ λεω που παει κ τα ξετρυπωνει ολα! μια το κεικ πατζαρι τωρα μεντας που τα βρισκει ολα χαχαχα!! Πολυ ωραια η ιδεα σου με τα μινι γεμιστα ψωμακια! θα το κανω κ εγω!!

καλως την Βαγια!!!

Φωτεινη πως πανε οι βολτες ?

Αγγελικη που εισαι, ελα να μας πεις τελικα το εφτιαξες το τουρλου χτες?

Ιωαννακι καλημερα !!! Ευχαριστω για την συνταγη!! Εστ το ψηνεις σε αερα η αντιστασεις? παρομοιο κανουμε !

Ελεγα δεν θα μαγειρεψω χτες, αλλα ηρθαν κατι φιλοι εκτακτα κ εφτιαξα κατι μεζεδακια για ενα κρασακι κ εβαλα κ τα μπιφτεκια με τις πατατες .Οποτε δεν εφταναν τα γεμιστα για σημερα κ ετσι εφτιαξα κ λιγο μοσχαρακι που ειχα μαγειρεμενο με κριθαρακι να περασει η μερα κ το βραδυ βλεπουμε.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Αλλη μία ηλιόλουστη μέρα που σου φτιάχνει την διάθεση! Αν ήμουν και σε μία παραλία και απολάμβανα το καφεδάκι μου θα ήταν ακόμη καλύτερα!

Σήμερα το μενού μας έχει αρακά κοκκινιστό.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!

Η καλοκαιρια συνεχιζεται και μαζι με αυτην τα κεφια μου παρα το γεγονος οτι στη δουλεια γινεται χαμος. Θα προσπαθησω να σας βαλω φωτογραφια αρκει να θυμηθω να φερω τη φωτογραφικη μαζι μου σε αυτο το ταξιδι.

Να μην την ξεχάσεις κορίτσι! Να πάρουμε κι εμείς γεύση από το νησί!

Αγγελικη κ εγω για λαδερο θα ελεγα αρακα η μπριαμακι αλλα ειδα πως αποφασιστηκε οποτε ολα καλα !!!

Τελικά πήγα χτες σούπερ μάρκετ και δεν μου άρεσαν καθόλου οι μελιτζάνες που είχε. Κι έτσι κατέληξα στον αρακά!

γεια σας παρεουλα! χαθηκα αυτεσ τισ μερες μου χαλασε το ταμπλετ αλλα μπαινω κ σας διαβαζω απο το λαπτοπ οταν εχω χρονο. θα επανελθω δυναμικα οταν το φτιαξω... καληνυχτα!

Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλά! Όποτε μπορείς μας γράφεις τα νέα σου!

Λοιπόν κοριτσάρες αυριο εχει ΑΓΓΕΛΙΚΟΣΟΥΦΛΕ ωραιο για 2η φορα το κανω.

Χαίρομαι που σας αρέσει!

"Καλημερα κυρίες"

"Καλημερα αγόρι μου!"

χαχαχαχα! Νίκο την έστειλες την γιαγιά!!!! Θα ήθελα να ήμουν από μία πλευρά να δω την αντίδρασή της!!!!

Κανε παιδι μου ΑΓΓΕΛΙΚΗ μια μακαροναδα ΠΑΧΥΝΤΙΚΗ και κοκκινη με χιλια δυο μεσα να τους στειλεις όλους αδιαβαστους!!!!

Μωρέ φάγαμε μακαρόνια και το Σάββατο και την Κυριακή οπότε δεν ήθελα πάλι ζυμαρικο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα παιδια!!!

Καλημέρα Τζενάκι!

Εβιρακι μου , εννοεις οτι τα σπιτια εκει δεν εχουν καν μπαλκονι? ( τοσα εγραψες σε αυτο κολλησα εγω τωρα).Αδιανοητο μου φαινεται, που απλωνεις?σκουπα σφουγγαριστρα?

Αυτό το έχουν πολύ στο εξωτερικό. Όσο για την μπουγάδα οι περισσότεροι έχουν στεγνωτήρια και δεν απλώνουν ρούχα. Θα μας πει και το Εβιράκι...

Αγγελικη που εισαι, ελα να μας πεις τελικα το εφτιαξες το τουρλου χτες?

Παρούσα και τελικά όπως εγραψα και πριν προέκυψε αρακάς!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα παιδια!!!

Ιωαννακι καλημερα !!! Ευχαριστω για την συνταγη!! Εστ το ψηνεις σε αερα η αντιστασεις? παρομοιο κανουμε !

στις αντιστασεις, ποτε δεν εχω βαλει το κεικ στον αερα και παντα βγαινει αφρατο. Αν δεν θελω να εχει χυμο και θελω πχ να το κανω με κακαο αντι για το χυμο βαζω ενα γιαουρτι και ολα τα αλλα ιδια

Καλημερα παρεουλα!!!!

Περιμενω τον μικρο να ξυπνησει....να φαει και βουρ για καροτσαδα!!!!

Και για σημερα μπανιες με κοτοπουλο!!!!Αν προλαβω λεω να κανω σημερα και κανενα γλυκακι...σιμιγδαλι θα ηθελα...ισως χαλβα σιμιγδαλενιο που ζηλεψα ...η κατι αλλο?

μα ρε συ ρικολα τωρα η γιαγια καπου στα 70 κανει μπανιο και μου λεει "οσο προλαβαινω ακομα..." ε...εγω νομιζα οσο προλαβαινει να ζησει ακομα! Δεν ξερω πως μου ρθε απλα το κανα καμια φορα δεν σκεφτεσαι.Ειμαι πολυ κοινωνικος και χαρουμενος και απλα μιλαω οπως σκεφτομαι μου ξεφευγει! Ποτε δεν εχω υπάρξει αγενης στην ζωη μου. Απλά λιγο ελαφρομυαλος μάλλον, αλλα καλλιτεχνης ειμαι... Ειναι σαν μια φορα στο σουπερ μαρκετ που ειχα το παιδι στο καροτσι και μια κυρια (λιγο ευτραφης) ερχοταν προς το μερος μου με ενα καλαθι και ηταν στενα γιατι ειχα το καροτσι

"να περασω αγορι μου"

"φυσικα παρακαλω μισο να μετακινηθω με συγχωρειται"

"σωπα καλε"

"οχι μισο να σας βοηθησω με το καλαθι"

"οχι αγορι μου! Βρε τι καλο παιδι απλα κανε λιγο πιο περα να περασω γιατι ειναι στενα"

"φυσικα, χωράτε να περάσετε τώρα;"

"γκρρρρρρρρρρρρ"

Καληνυχτιζω κοριτσάρες ειναι κοντα 4 και μόλις τελειωσα με την δουλεια! Φιλιά πολλά

Χαχαχαχα...ωωω ναι ξερω απο καλλιτεχνες...μπαμπας μουσικος!!!!

Ολα καλα αν δουλευεις στο σπιτι...αλλα δυστυχως δεν εχεις ωραριο!!!!

Καλημέρα!

Παρασκευη σημερα!

Νινα προσεχε ακομα λιγο το χερι για να μη σου βγαλει θεματα στο μελλον. Να σου πω την αλήθεια μολις ειχα διαβασει οτι ανοιξες φυλλο το χερι σου ειχα σκεφτει γιατι ειναι απο τις δουλειες που το ταλαιπωρουν.

Νικο ακομα γελαω! Δεν μπορουσες και να βρεις κατι να το καλύψεις ε; Ειχα ξεχασει να σχολιασω τον μικρο σου που εκατσε ησυχος σε βραδια ποιησης. Μπραβο στο παιδι.

Ρικολα σε πρηξαμε χτες ε; Το φανταστηκα οτι θα θελατε να βγειτε ολοι μαζι βολτα αλλα οι δουλειες των αντρων τρωνε τις πιο καταλληλες ωρες δυστυχως.

Βαγια χαιρομαι που ολα ειναι καλά.

Ιωαννα ωραιο το τετραημερο! Φροντισε να το απολαυσεις με το γιοκα σου!

Εβιρι αυτο ειναι το κακο με το εξωτερικο. Οχι μπαλκονια. Σε καταλαβαινω. Κεικ νηστισιμο με σοκολατα ε; Ενδιαφερον!

Τζενη μου αρεσει που δε θα μαγειρευες χτες! Αν δεν μπεις στην κουζινα δεν γινεται.

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ελεγε για ζυμη πιτσας. Εγω κανω απο τις συνταγες της παρεας αυτην που λεει αφρατη σαν της pizza hut. Δεν ξερω ομως αν θα σας αρεσει. Απλά αυτην την πετυχαινω (χιχι)

Σημερα ημερα ταξιδιου για μενα και θα γυρισω Τριτη. Φαγητο προχειρο αλλα ελαφρυ. Εν τω μεταξυ ειναι με ιωση ο αντρας μου και ο πατερας μου. Μου ελεγαν στο τηλεφωνο χτες οτι καθε ΣΚ που θα ανεβαινω θα ειμαι νοσοκομα. Μηπως να καταργησω τα ταξιδια;

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Καλημερα Νινακι!!1

!Ρικόλα δε πειράζει βρε κορίτσι, που ξέχασες το χέρι... που να θυμόμαστε τόσα που λέμε και τόσες που είμαστε... συγνώμη: και τόσοι, έχουμε και αγόρι στην παρέα:P.. Δόξα το Θεώ, είναι αρκετά καλά όλα! τί ώρα πας για βόλτα το μικρό? τώρα το πρωί ή απόγευμα? να έρθω και εγώ?χθες πηαγαμε μεσημερακι...Αμε...ελα ελα...να εχω και ενηλικη και καλη παρεουλα!!!

Εβιράκι νηστίσιμο κέικ σοκολατένιο! σλουρπ! έχε χάρη που έκανα χτες cup cakes μερέντας, αλλιώς θα το έκανα... αλλά για πες τη συνταγή να την έχουμε υπόψη!ΜΕΡΕΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Χτες έκανα τελικά τα παραπάνω κεκάκια και ακόμα έφτιαξα μικρά ψωμάκια γεμιστά με διάφορες γεύσεις...με λιαστή ντομάτα, γραβιέρα, ρίγανη και σουσάμι... έγιναν πολύ ωραία και είναι καλή ιδέα για μεζεδάκια τελευταίας στιγμής.... σήμερα θα κάνω το μπριάμ, που έλεγα χτες.

Ωραια ιδεα τα ψωμακια σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...