Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Η καλοκαιρια συνεχιζεται και μαζι με αυτην τα κεφια μου παρα το γεγονος οτι στη δουλεια γινεται χαμος. Θα προσπαθησω να σας βαλω φωτογραφια αρκει να θυμηθω να φερω τη φωτογραφικη μαζι μου σε αυτο το ταξιδι.

Αγγελικη σουφλε, αρακα, γιουβαρλακια, κουνουπιδι γιαχνι;

Ιωαννα πλιζ συνεχισε να μου μιλας... Το κεικ σου θα ειναι απιθανο μυρισε ως εδω.

Νινα πως ειναι το χερι; Συνηλθατε απο τη γαστρεντεριτιδα;

Ρικολα πηγαινε παιδι μου βολτα με τον μικρο. Σου ειναι δυσκολο να εισαι μονη σου; Εγω μονο καμια Κυριακη πηγαινα τα μικρα βολτα με τον πατερα τους λογω της δουλειας του. Ολες τις αλλες μερες μονη μου. Η κορα απο το ψωμι μπορει να εγινε σκληρη με συνδυασμο παραμετρων πχ ο φουρνος να ηταν πιο δυνατος απ'οτι επρεπε και να σου παραψηθηκε εξωτερικα μεχρι να ψηθει καλά κι εσωτερικα ή και η περιεκτικοτητα σε λαδι που ειπε παραπανω και η Τζενη.

Αχ Τζενη τη δικη σου εγκρατεια ζηλεψα!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρες σε όλα τα κορίτσια!

Εγω τωρα ψαχνω τι να μαγειρέψω...μάλλον θα βγάλω κιμα να κάνω μπιφτέκακια. Και κανω και κεικ πορτοκαλι. Αχ Ιωάννα ορίστε με κόλασες τώρα!!

Σας αφήνω να πάω γραφείο. Εδώ έχει συννεφιά και όχι και πολύ ζέστη (ούτε κρύο όμως). Φιλιάααααα πολλά! Και θα σας δω στο διάλλειμα μου

χαιρομαι που σου αρεσε η ιδεα μου!!:D

Αγγελικη κατι σε ζυμαρικο ισως? με κοκκινη σαλτσουλα ή με τυρια στο φουρνο?

Φωτεινη να μας μεταφερεις την θαλασσια αυρα!!:D

Ρικολα μπορεις να πας μονη σου βολτα? αν ναι ξεκινα να το πηγαινεις καθε μερα

Ιωαννακι για πες μας πως το κανεις εσυ το κεικ πορτοκαλι κ σου βγηκε αφρατο!!!

Αγγελικη κ εγω για λαδερο θα ελεγα αρακα η μπριαμακι αλλα ειδα πως αποφασιστηκε οποτε ολα καλα !!!

Φωτεινουλα μου πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη κ με ανεβασμενη διαθεση!!! μπραβο βρε κοριτσι!!!

Νικο ωραια ειναι κ τα μπιφτεκακια ευκολα κ γρηγορα!!!

καλημερα μαγειροπαρεακι τι κανετε?

Καλησπερα τζενη!!!!

Ρικολακι να παιρνεις τον μπεμπη κ να κανετε καροτσαδες μην καθεσαι μεσα.Κ μετα αν ερχεται νωρις ο συζυγος να ξαναπηγαινετε αν θελει κ αυτος κ το μωρο ευχαριστιεται κ εσυ ξελαμπικαρεις!ε,ηθελε ο καλος μου να παμε και οι 3 μας την πρωτη του βολτα!!!Και πηγαμε σημερα!!!!Στην αρχη δε του αρεσε το καροτσι...αλλα με το που βγηκαμε απο το σπιτι τελος η γκρινια!!!Χαζεψε..κοινηθηκε...ξαναχαζεψε και κοιμηθηκε!!!!Πηγα και εκανα μια γενικη αιματος!

Βρε παιδια γιατι τις σνομπαρετε τις μπαμιες?εμεις τις λατρευουμε οικογενειακως! Ο μεγαλος μου γιος δε τις εχει στα αγαπημενα του φαγητα!αααα και εγω τις αγαπω πολυ!!!

Ρικολακι ποση ωρα το εψησες το ψωμι κ σε τι θερμοκρασια? επισης εβαλες λαδι μεσα κ αν ναι σε τι ποσοτητα?Λοιπον για 40-45 λεπτα στους 200 στην αρχη και μετα στους 180!λαδι εβαλα πολυ λιγο με το ματι!

Εμεις σημερα τρωμε μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατες αλλα οχι λεμονατα με μια τριμμενη φρεσκια ντοματουλα που κραταει τις πατατες καλυτερα.

Κ εγω για αυριο μαλλον δεν θα μαγειρεψω κατι αλλο.εχουν μεινει κ γεμιστα απο χτες, θα μεινει μαλλον κ μια μεριδα μπιφτεκια εχει κ λιγο μοσχαρι απο προχτες μια χαρα μην πανε κ χαμενα.

τελεια θα εχει ποικιλια το μενου αυριο!!!:tongue:

Κλαησπερα Αγγελικη!!

Έχεις δίκιο! Αλλά ίσως μας χρειαζόταν λίγο για να εκτιμήσουμε την αξία αυτών των αποδράσεων!

Εδω εχεις δικιο εσυ Αγγελικη μου!!!!:rolleyes:

Καλημέρα!!

Καλησπερα Νινακι!!!

Σήμερα την πάτησα και εγώ... έγραφα, έγραφα... με πέταξε έξω και δεν ξανάμπαινε μετά:twisted:Κλασσικα εικονογραφιμενα....ππππφφφφ...

Οπότε γράφω στα γρήγορα τώρα.. Αγγελική τι λες για φασολάκια με πατάτες στη χύτρα? αρακά με πιλάφι? μπριάμ? το μπριάμ θα το κάνω εγώ αύριο.. το είδα να το κάνει ο Άκης με μπεσαμέλ στο φούρνο και το λιμπίστικα!

Αχχχ και εγω το ειδα και μου φανηκε νοστιμοοοοο!!!!

Για σήμερα έχω ρεβύθια και ίσως κάνω και κανένα γλυκό... για κούκις σκέφτομαι... έχω καιρό να κάνω.Αχχχχ τι καλα τα κουκις....σκετα...με σοκολατα...με ξηρους καρπους...νοστιμιαααα!!!!

Φιλιά σε όλους!

Φιλιααααα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλησπερα Φωτεινη!!!!

Αγγελικη σουφλε, αρακα, γιουβαρλακια, κουνουπιδι γιαχνι;Μιαμ...Για το κουνουπιδι γιαχνι....μπαινει σε προγραμμα!!!!

Ιωαννα πλιζ συνεχισε να μου μιλας... Το κεικ σου θα ειναι απιθανο μυρισε ως εδω.Και εδω....

Νινα πως ειναι το χερι; Συνηλθατε απο τη γαστρεντεριτιδα;Αχ ναι βρε Νινακι τι γαιδουρα το ξεχασα εντελως το χερι...πως παει??

Ρικολα πηγαινε παιδι μου βολτα με τον μικρο. Σου ειναι δυσκολο να εισαι μονη σου; Εγω μονο καμια Κυριακη πηγαινα τα μικρα βολτα με τον πατερα τους λογω της δουλειας του.Δεν εχω κανενα προβλημα να τον παω μονη μου ισα ισα..απλα ηθελε ο αντρας μου να ειμαστε και οι 2 στη πρωτη βολτα!!!Πηγαμε σημερα και μαζεψαμε ηλιο!!!Απο αυριο και καθε μερα θα πηγαινουμε!!!

Ολες τις αλλες μερες μονη μου. Η κορα απο το ψωμι μπορει να εγινε σκληρη με συνδυασμο παραμετρων πχ ο φουρνος να ηταν πιο δυνατος απ'οτι επρεπε και να σου παραψηθηκε εξωτερικα μεχρι να ψηθει καλά κι εσωτερικα ή και η περιεκτικοτητα σε λαδι που ειπε παραπανω και η Τζενη.ΘΑ δειξει το επομενο ψωμακι τοτε....Ευχαριστω !!!

Κλαησπερα Κοριτσακι!!!

Αγγελικη κατι σε ζυμαρικο ισως? με κοκκινη σαλτσουλα ή με τυρια στο φουρνο?Θα συμφωνησω...μια μακαροναδα...νοστιμη και γρηγορη!!!!

Ρικολα μπορεις να πας μονη σου βολτα? αν ναι ξεκινα να το πηγαινεις καθε μερα

Οπως ειπα και στα κοριτσια πιο πανω ηταν για την πρωτη βολτα που ηθελε ο καλος μου να ειμαστε μαζι!!!Απο αυριο ποιοςμαζευει μανα και γιο!!!!

γεια σας παρεουλα! χαθηκα αυτεσ τισ μερες μου χαλασε το ταμπλετ αλλα μπαινω κ σας διαβαζω απο το λαπτοπ οταν εχω χρονο. θα επανελθω δυναμικα οταν το φτιαξω... καληνυχτα!

Ιωαννακι για πες μας πως το κανεις εσυ το κεικ πορτοκαλι κ σου βγηκε αφρατο!!!

Αγγελικη κ εγω για λαδερο θα ελεγα αρακα η μπριαμακι αλλα ειδα πως αποφασιστηκε οποτε ολα καλα !!!

Φωτεινουλα μου πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη κ με ανεβασμενη διαθεση!!! μπραβο βρε κοριτσι!!!

Νικο ωραια ειναι κ τα μπιφτεκακια ευκολα κ γρηγορα!!!

3 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του

4 αυγα

200γρ βουτυρο τυπου κερκυρας

1 1/2 κουπας ζαχαρη

1 κουπα στημενο πορτοκαλι

1 βανιλια

χτυπαω ζαχαρη, αυγα ν αφρατεψουν, ριχνω το βουτυρο και τη βανιλια, το αλευρι κα την πορτοκαλαδα. Τα χτυπαω μεχρι να γινει ομοιομορφο το μειγμα , βαζω λαδακι και λιγο αλευρακι στη φορμα και ψηνω στους 180 μεχρι να γινει (βαζω το μαχαιρι κι αν βγει καθαρο ειναι ετοιμο)

Καλησπερρρααα!!!

Λοιπόν κοριτσάρες αυριο εχει ΑΓΓΕΛΙΚΟΣΟΥΦΛΕ ωραιο για 2η φορα το κανω. Σημερα τα μπιφτεκια να σας πω δεν πολυφαγωθηκαν...Χτι ντροπη....τι εκανα σημερα!

Εχουν αρχίσει να κανουν μπανια ανθρωποι εξω απο το σπιτι, οποτε βγαινοντας σημερα να παω σε μια δουλεια ηταν δυο κυριες ηλικιωμενες και εκαναν μπανιο..εγω οπως παντα μη χασω να μιλησω!

"Καλημερα κυρίες"

"Καλημερα αγόρι μου!"

"Απολαμβάνεται το μπανακι σας;"

"Ναι ναι να κανουμε κανα μπανακι όσο προλαβαινουμε ακόμα (εννοωντας φυσικα η γυναικα οτι πρεπει να επιστρεψει στην πολη της)

"γιατι καλε το λετε αυτό; δεν ειστε τοσο μεγαλη"

.................................. κανεις δεν μιλαει

Δεν ειπα κατι καταλαβα τι ειπα και χωθηκα στο αμαξι και εγινα καπνος :oops::oops::oops: Και μου χει πει η Χριστινα να μην μιλάω γιατι κανω γκαφες!

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας:mrgreen: Τουλαχιστον σας υποσχομαι οτι δεν το κανα επιτηδες απλα δεν μου κοψε

Διαφημίσεις

Κανε παιδι μου ΑΓΓΕΛΙΚΗ μια μακαροναδα ΠΑΧΥΝΤΙΚΗ και κοκκινη με χιλια δυο μεσα να τους στειλεις όλους αδιαβαστους!!!!

Εφτιαξε ο καιρος ρικολακι και ωρα για ατα. Φυσικα του αρεσε του παιδιου αυτα τρελενονται για βολτα ετσι και τα δικα μου!

Αντε ρε ΒΑΓΙΑΑΑ μαυρα ματια καναμε να σε δουμε!

Φωτεινη εσυ εχεις γινει νησιωτισα κανονικη μου φαινεται!! Αλλα οχι σε σοκολατα...κριμα ειναι βρε παιδι μου....

Γεια σας παιδιά.

Μια στιγμή να θυμηθώ τι φάγαμε αυτές τις μέρες. Σήμερα έφτιαξα της Εβιρίνας ψάρι και πατάτες κι εμείς αποφάγια. Χτες είχα κουνουπίδι γιαχνί με πατάτες και προχτές ρεβύθια λεμονάτα .

Ευτυχως το μπριαμ εγινε που νοστιμο!!!!Το ιδιο και η λεμοναδαμου!!!!

Μπράβο σου Ρίκολα πάντα τέτοια.

Μόλις ανάρτησα την συνέντευξη της εβδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6052.html

και λέω για αύριο να παρω day off!

Πολύ καλή η συνέντευξη Νίκο, μου άρεσε πολύ η σκέψη της συγγραφέως και οι λόγοι που την οδήγησαν να γράψει αυτό το θέμα.

Μπείτε στο blog της ΕΒΙΡΙ μας σήμερα είχε ενδιαφέρον άρθρο για την νηστεία!!

Σ' ευχαριστώ για όλα :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Δεν φανταζομουν ποτε οτι στην νηστεια υπαρχουν τοσα να φας συνηθως ακους νηστεια και σκεφτεσαι παστελι, ψωμι, φακες και τερμα. Αλλα είναι τόσα (δεν ήξερα για τα περι σόγιας τυρια κτλ κτλ).

Και υπάρχουν ένα σωρό ακόμα.

εγω στο μπλογκ μπηκα χτες απο κιν αλλα δεν ειδα τπτ ρε σεις μονο μια παραγραφο τι βλακεια εκανα?

Τζένη μου δυστυχώς δεν ξέρω ούτε κι εγώ να σε διαφωτίσω. Βλέπεις δεν τις καταλαβαίνω όλες τις λειτουργίες και τα "κουμπιά" του μπλογκ. Μήπως δεν έχω ενεργοποιήσει κάποιο;

Έλειψα χθες καθώς είχα σχολικά άδεια επειδή πήρε βαθμούς η κόρη μου! Για άλλη μία φορά με έκανε πολύ περήφανη!!!!

Μπράβο στο αστέρι της παρέας. Κι εις ανώτερα πάντα. Να τη χαίρεσαι Αγγελική.

Το Σαββατοκύριακο τελικά είχαμε πάει Πευκί και περάσαμε τέλεια! Είχε έναν καταπληκτικό καιρό και ο μικρός ξεσάλωσε!

Είδες πώς χρειάζεται μια εκδρομή έστω και μια φορά στο τόσο. Σε ανανεώνει.

Τις ίδιες θερμοκρασίες έχουμε κι εδώ και είναι τέλεια!

Και πού να στα λέω, σήμερα έφτασε σύμφωνα με το ένα σάιτ 22 και σύμφωνα με το άλλο 24. Μου φαίνεται φέραμε τον καιρό της Ελλάδας στις βαλίτσες μας το Σεπτέμβριο.

Εβιράκι πότε θα μας δώσεις λίνκ????

http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de Το μπλογκ λέγεται "Οι Θησαυροί Της Κουζίνας"

Μας το εχει ηδη δωσει...ειχες τοσα πολλα να διαβασεις και θα σου ξεφυγε...το παθαινω συνεχεια

Ρίκολα σ'ευχαριστώ.

Να σας ρωτησω(προτρεχω βεβαια)για τα αλεσμενα των μικρων τι σας βολεψε???Μπλεντερ??ραβδομιξερ??Μουλτι??

Κι εγώ σε μούλτι έκοβα το φαγητό τους. Και θα σε βολέψει και είναι και οικονομικότερο από άλλες συσκευές.

Το Εβιράκι είναι χείμαρος ιδεών!

:D:D:D:D:D:D

Και είναι καθαρά δικός της κόπος γιατί εγώ δεν μπορώ να την βοηθήσω πλέον λόγο έλλειψης χρόνου!

Γι' αυτό αξίζει μεγαλύτερο μπράβο από άλλα παιδιά που έχουν βοήθεια στο σπίτι.

Εχω κατσει στο μπαλκονι κι απολαμβανω ενα καταπληκτικο απογευμα μπροστα στη θαλασσα!

Ωραία εικόνα. Εμείς εδώ ούτε μπαλκόνι για να απλώσουμε τη σφουγγαρίστρα δεν έχουμε.

Εβιρακι ελα εσυ στο νησι να σε δουμε λιγακι και θα σου προσφερω ολοκληρο κουβα μερεντα οχι απλα ενα βαζακι! Με την ησυχια σου το μπλογκ. Το ξερω οτι εχει δουλεια αλλα πραγματικα ειναι πολύ καλό.

Και το περιμένω πώς και πως το κουβαδάκι της μερέντας. Ευχαριστώ και πάλι.

Τελικά πήγαμε κάναμε και το ντόπλερ και δόξα τω θεώ όλα είναι καλά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μου κι έφτασε τα 1550γρ. Είδαμε και το μουτράκι της...τι να λέμε τώρα!

Μπράβο στο νινάκι για τα νέα του.

Μόνο που είδαν ότι δεν αιματώνεται πολύ σωστά η μια μητριαία αρτηρία μου λόγω αύξησης της πίεσης σε συνθήκες άγχους-στρες και στενοχώριας.

Μόνο ευχάριστες σκέψεις και αισιοδοξία για να βγει χαρούμενο κι όχι κακόκεφο και το μωρό.

Eviri πολύ ωραίο το blog! Το είδα κι εγώ και όντως θα δώσεις τα φώτα σου και τις ιδέες σου σε πολλούς χρήστες!

Σ' ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μου.

Τις ταϊζαμε 3 φορές τη μέρα χειμώνα-καλοκαίρι...ε....2ο καλοκαίρι δεν είδαν...έσκασαν από το πολύ φαΐ!

Αυτές κι αν έπρεπε να συμμετέχουν στο μαγειροκαφέ.

Στη συνέχεια μου πήραν ένα παπαγαλάκι, τον Ερρίκο. Η δυναστεία έφτασε μέχρι τον Ερρίκο Ε'!

χαχαχαχαχαχαχα

ggeny η κηπουρική πάει πολύ καλά... ανθίζουν όλα και ανασταίνονται όσα έμοιαζαν ψόφια το χειμώνα... μπήκα και σε ένα μπλογκ κηπουρικής και μαθαίνω ότι μπορώ:-P

Νίνα έχεις καλό χέρι όπως φαίνεται και σε αγαπάνε κι εσένα τα λουλούδια και τα φυτά που έχεις.

Θα μπω αργότερα να δω τα καλούδια της Εβίρις στο μπλογκ... πάντως εγώ που έκανα κάποτε αυστηρή νηστεία, βρήκα πάρα πολλά να φάω... δεν είναι και δύσκολο... πολλά φαγητά, με τα κατάλληλα καρυκεύματα και χωρίς λάδι, είναι νοστιμότατα!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Σήμερα έκανα κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα μανιταριών και άνοιξα φύλλο... έφτιαξα τυροπιτάκια και έβαλα στη κατάψυξη και φύλαξα και σκέτα φύλλα, για άλλες εκδοχές:wink:

Πωπω Νίνα, χρυσοχέρα σε όλα.

Λίγο πριν ξεκινήσω να δουλεύω σας λέω ένα γειά από μία ηλιόλουστη Αθήνα με τέλεια θερμοκρασία! Έτσι μου έρχεται να ζητήσω να μας πάνε εκδρομή!!!!

Ζήτα τη από μας. Αυτή τη φορά θα μας πάει εκδρομή ο μαγειροκαφές. Εε εκδρομή, εε εκδρομή.

Εβιρακι ?που εισαι? επεσες με τα μουτρα στην δουλεια στο μπλογκ?

Κόντεψα να διαπεράσω την οθόνη και να βγω από την άλλη μεριά.

Ξέχασα να σας πω ότι έφτιαξα χτες νηστίσιμο κέικ σοκολατένιο (με κακάο).

Να ναι καλα Η Εβιρι που μου εδωσε την ιδεα για το μπριαμ!!!

:D:D:D:D:D:D

Και σημερα μπριαμ και φρεσκο ψωμακι απο τα χερακια μου!!!

Όταν το έφτιαχνες μύριζε μέχρι εδώ.

Έκατσα τώρα να κάνω έστω και λίγη δουλειά, αλλά και πάλι το κρεβάτι μου σκέφτομαι!

Φαίνεται πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Όποτε σου δίνεται η ευκαιρία πάρε ένα υπνάκο, έστω και 30' θα σε αναζωογονήσουν.

μετα πηγα και σε μια επισκεψη που επρεπε στην οποια με κερασαν γλυκακι σοκολατενιο κια ειπα οχι (το πιστευετε αυτο το θαυμα; )

Μπράβο εγκράτεια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πού να μου συνέβαινε κι εμένα αυτό το θαύμα!

Χτες ειχα ανοιξει τα τζαμια κι ειχε κουνουπια. Φυση....

Εμείς απόψε σκοτώσαμε το πρώτο γερμανικό κουνούπι που μπήκε από το ανοιχτό παράθυρο. Πέρσι τέτοια εποχή είχε πολύ κάτω από 10 βαθμούς θερμοκρασία (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς) και φέτος έχουμε κουνούπια από τη ζέστη.

Καλησπέραααα κοριτσάρες!

Μόλις ήρθα σπίτι απο μια βραδιά ποίησης που παρακολούθησα με τον γιο μου :-P Ηταν πολύ ήσυχος καθόλη την διάρκεια (δεν κάτσαμε όλη την ώρα γιατί έφτασε η ώρα ύπνου).

Σε τέτοια ηλικία και μάλιστα σε βραδιά ποίησης και να κάτσει ήσυχος; Πολύ σπάνιο πράγμα. Είναι αξιοθαύμαστος ο μικρός.

ΦΩΤΕΙΝΝΝΝΝΝΝΗΗΗΗΗΗ μου λεμε όχι σε σοκολατακια;;;; εισαι η ηρωιδα μου :-P:razz::-P Δεν νομίζω να ειπα ποτε οχι σε λιχουδια αν ημουν σε παραμυθι σιγουρα θα μουν ο Χανσελ :-D

Όταν βρεις εκείνο το ονειρικό σπιτάκι φτιαγμένο από γλυκά θα ήθελα σε παρακαλώ να με ειδοποιήσεις να συμμετέχω.

Εγω εκανα σημερα ενα κεικ πορτοκαλιου και βγηκε τελειο, τωρα θα φαω και λιγο χαλβα και θα ξαπλωσω (ζηλεψε κανεις? )

Εγώ και για τα δύο.

Πππφφφφ πως αλλαξαν ολα!!!Καποτε σχεδον καθε σ-κ ολο και καμια εξορμηση καναμε...και τωρα...σκεφτομαστε ...βενζινη...διοδια...φαι....κτλ...:mad:

Είναι να μην τα σκέφτεσαι εκεί που φτάσανε!!!!!!!!!!!!!

Αααααα και τωρα που το θυμηθηκα....εφτιαξα ψωμακι σημερα!Βγηκε πολυ νοστιμο αλλα η κορα παραβγηκε τραγανη(αν εχεις θεμα στα δοντια...δεν δοκιμαζεις κορα...μονο ψιχα) τι φταιει???Ηθελε λιγοτερο ψησιμο??Χαμηλοτερη θερμοκρασια??ΤΑ φωτα σας παρακαλω!!!!

Μου έχει συμβεί κι εμένα χωρίς να έχω καταλάβει γιατί. Μάλιστα τις φορές που έχει σκληρύνει πολύ η κόρα είναι πιο άσπρη αντί να είναι αρκετά σκούρα από το ψήσιμο. Η δική σου τι χρώμα βγήκε;

Επίσης, μήπως δε φούσκωσε πολύ πριν το ψήσεις;

γεια σας παρεουλα! χαθηκα αυτεσ τισ μερες μου χαλασε το ταμπλετ αλλα μπαινω κ σας διαβαζω απο το λαπτοπ οταν εχω χρονο. θα επανελθω δυναμικα οταν το φτιαξω... καληνυχτα!

Εντάξει Βάγια, θα σε δούμε μόλις μπορέσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...