Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Smurfita δεν θελω να σε ξανακουσω να μιλας για αγχος, κάτσε, κοιμησου, ξεκουρασου και μην μου αγχωνεις τσαμπα το μικρακι. Ολα ειναι καλα κι απολαυσε το!

Φωτεινη δεν σου μιλαω, ζηλευω απιστευτα τη θεα σου και με τετοιο καιρο σπιτι δεν μπορω να κατσω. Απολαυσε το, ασε δουλειες και μαγειρεματα και βαλε μας φωτο να χαζεψουμε παρεα. Μπραβο που αντισταθηκες στον πειρασμο, κρατα γερα!

Ρικολα πως πηγε η βολτα με το νεο καροτσι?

Νικο δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου και να καθαριζω κηπο, δεν το εχω καθολου, ειδες που φαγατε και κατι αλλο εκτος απο μακαρονια?

Εγω εκανα σημερα ενα κεικ πορτοκαλιου και βγηκε τελειο, τωρα θα φαω και λιγο χαλβα και θα ξαπλωσω (ζηλεψε κανεις? )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

[quote=ΑΓΓΕΛΙΚΗ2;2287022

Καλά θα ήταν αλλά κοστίζουν οι μετακινήσεις! :rolleyes:

Πππφφφφ πως αλλαξαν ολα!!!Καποτε σχεδον καθε σ-κ ολο και καμια εξορμηση καναμε...και τωρα...σκεφτομαστε ...βενζινη...διοδια...φαι....κτλ...:mad:

Καλησπέρα κι απο τη νησιωτισσα της παρεας!

Καλησπερα νησιωτοπουλα μας!!!!

Σημερα ειχα δουλιτσα και δεν μπορεσα να μπω το πρωι. Το απογευμα πηγα τη βολτουλα μου διπλα στη θαλασσα (ετσι για να ζηλευετε)ζηλευουμε και μαλιστα πολυ!!!!

και μετα πηγα και σε μια επισκεψη που επρεπε στην οποια με κερασαν γλυκακι σοκολατενιο κια ειπα οχι (το πιστευετε αυτο το θαυμα; )Μπραβοοοοοοο!!!!!

Τζενη παλι τρεχεις ε; Το σπιτι εχει πολυ ωραια θεα πραγματικα. Ειναι μπροστα στη θαλασσα (το πληρωνουμε με τρομερη υγρασια το χειμωνα) και βλεπεις άλλα δυο νησια στο βαθος. Τι ομορφα!!!Δε μας βαζεις και καμια φωτογραφια..να χαρει και το ματακι μας??

Αγγελικη την καταλαβαινω την κορη σου. Κι εγω μισουσα το απουσιολογιο... Φυσικα μπορεις να ερθεις για παρεα. Βασικα ολες/ολοι μπορειτε να ερθετε όποτε θελετε. Μη μιλας μονο για κοστη μετακινησεων...ποναει.Βεβαια...εσενα και αν τσουζει...και τετοια αποσταση!!!!

Νινα με την κηπουρικη δεν το εχω καθολου. Εδω εχουμε μια αυλη-παρκινγκ που εχει γυρω γυρω μια αρτανα (καπως ετσι τη λενε οι δικοι μου) που εχει φυτα και τρια δεντρα. Πρεπει να καθαρισω την αυλη και το σκεφτομαι. Μπορει να κανω τις γκαφες και να ξεριζωσω κανενα λουλουδι της μαμας μου... Αλλα θελω να την καθαρισω για να μην κουραστει εκεινη οταν ερθει. Χτες ειχα ανοιξει τα τζαμια κι ειχε κουνουπια. Φυση....Απο αυτα τα λαιμαργα που σου ρουφανε το αιμα και σου πετανε και αποδειξη με το ποσο φαγαν???Ωραια η φυση....αλλα τα μισω τα κουνουπια!!!!

Ρικολα ελπιζω σημερα να κανατε τη βολτιτσα σας.

Πικρα...ουτε σημερα πηγαμε,παλι ειχε εξωτερικες δουλειες ο αντρας μου και παλι αργησε!Αλλα του το ξεκαθαρισα...αν αυριο του τυχει τιποτα θα παμε τα 2 μας!!!!!Δεν χανω αλλη τετοια μερα μεσα στο σπιτι!!!

Σημερα εφαγα λουκανικακια. Αυριο δεν ξερω. Κατι θα τσιμπησω- δεν με νοιαζει καθολου.

Φιλακια και καληνυχτα

Φιλια....καλο βραδυ!!!!

Καλησπέραααα κοριτσάρες!

Καλησπερα Νικο!1!

Ρικολα μου καλησπέρα!! Μπάμιεςςς; :? Κάντο πουλακι μου με μια παχυντικη παχυντικη κοκκινη σάλτσα να το χαρειτε το κοτοπουλο :P:p

χεχεχε....μα μου αρεσουν τοσο πολυ οι μπαμιες!!!!Μιαμμμμμ...

Ρικολα πως πηγε η βολτα με το νεο καροτσι?Τζιφος και σημερα!!!Αργησε και παλι ο καλος μου!!Αλλα ετσι και δεν μπορει αυριο θα παρω τον γιο μου και θα παμε τα 2 μας!!!!

Νικο δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου και να καθαριζω κηπο, δεν το εχω καθολου, ειδες που φαγατε και κατι αλλο εκτος απο μακαρονια?

Εγω εκανα σημερα ενα κεικ πορτοκαλιου και βγηκε τελειο, τωρα θα φαω και λιγο χαλβα και θα ξαπλωσω (ζηλεψε κανεις? )

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ...σλουρπ......και ο χαλβας του μπακαλη η σιμιγδαλενιος!!!Οτι και να απαντησεις και τα 2 αγαπω!!!

Διαφημίσεις

Αααααα και τωρα που το θυμηθηκα....εφτιαξα ψωμακι σημερα!Βγηκε πολυ νοστιμο αλλα η κορα παραβγηκε τραγανη(αν εχεις θεμα στα δοντια...δεν δοκιμαζεις κορα...μονο ψιχα) τι φταιει???Ηθελε λιγοτερο ψησιμο??Χαμηλοτερη θερμοκρασια??ΤΑ φωτα σας παρακαλω!!!!

εγωωωωω ΙΩΑΝΝΑ!! Θα τρωγα τωρα λιγο κεικ πορτοκάλιιιι μμμμμμμμ σαν τρελος!!

οπως διαβαζα το μηνυμα σου μου ηρθε η εικονα του κεικ συνοδευομενο με βανιλια παγωτο, τι λες?

Καλησπέραααα κοριτσάρες!

Καλησπερα Νικο!1!

Ρικολα μου καλησπέρα!! Μπάμιεςςς; :? Κάντο πουλακι μου με μια παχυντικη παχυντικη κοκκινη σάλτσα να το χαρειτε το κοτοπουλο :P:p

χεχεχε....μα μου αρεσουν τοσο πολυ οι μπαμιες!!!!Μιαμμμμμ...

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ...σλουρπ......και ο χαλβας του μπακαλη η σιμιγδαλενιος!!!Οτι και να απαντησεις και τα 2 αγαπω!!!

ο χαλβας ειναι σιμιγδαλενιος, σπιτικος!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα θα φάμε μπριζολίτσες χοιρινές που έμειναν από χτες. Συνοδευτικό θα είναι ή ρύζι ή πουρές. Και φυσικά σαλατούλα μαρούλι από την Εύβοια!

Σήμερα είναι και η επίσημη πρώτη μέρα της άνοιξης! Και έχει τόσο όμορφη μέρα! Είναι η εποχή μου!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Πολύ τρέξιμο κορίτσια!! Δεν φαντάζεστε! Και σαν καλλιτέχνης δεν θα σας πω ψέματα είχα συνηθίσει σε χαλαρά προγράμματα (παντα το μυαλουδακι μου απαλο απαλο και χαλαρο) και ξαφνικα τρέεεεχχωωωω.

Όταν τα τρεχάματα είναι για καλό λόγο ας υπάρχουν, δεν πειράζει! ;)

Καλησπερα παρεακι!!!

Ηρεμια βλεπω σημερα εεεε??

Και σημερα μπριαμ και φρεσκο ψωμακι απο τα χερακια μου!!!Και Φετουλα βεβαιως βεβαιως!!!!

Φετούλα και ζεστό σπιτικό ψωμάκι!!!!! Μιαμ μιαμ!!!!

Για αυριο εβγαλα κοτοπουλο και θα το κανω με μπαμιες!!!

Γειά σας!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα μου είπατε! Είστε πράγματι η καλύτερη παρέα στα μαγειρικά και όχι μόνο!!!:D:D:D:D:D

Είμαστε εδώ για να περνάμε καλά ακόμη και στα δύσκολα! Σε ευχαριστούμε για την ψήφο εμπιστοσύνης!!!!

Η σημερινή μέρα ήταν οντως υπέροχη! Απίστευτος ήλιος και ζέστη!!!!!!!!!!!

Από χθες ηρέμησα, φάγαμε και καλά το βράδυ και μετά κυριολεκτικά έλιωσα στον ύπνο...τόσο πολύ είχα να κοιμηθώ από τον 3ο μήνα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Έτσι μπράβο κοριτσάκι! Να ξεκουράζεσαι!

Καλό απόγευμα!!!!

Καλησπέρα κι απο τη νησιωτισσα της παρεας!

Ειδικά τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει είσαι η καλύτερη της παρέας νομίζω!!!

Σημερα ειχα δουλιτσα και δεν μπορεσα να μπω το πρωι. Το απογευμα πηγα τη βολτουλα μου διπλα στη θαλασσα (ετσι για να ζηλευετε) και μετα πηγα και σε μια επισκεψη που επρεπε στην οποια με κερασαν γλυκακι σοκολατενιο κια ειπα οχι (το πιστευετε αυτο το θαυμα; )

Βολτούλα στην θάλασσα? Αχ τι καλά! Μπράβο για την άρνηση στο σοκολατένιο γλυκάκι!

Αγγελικη την καταλαβαινω την κορη σου. Κι εγω μισουσα το απουσιολογιο... Φυσικα μπορεις να ερθεις για παρεα. Βασικα ολες/ολοι μπορειτε να ερθετε όποτε θελετε. Μη μιλας μονο για κοστη μετακινησεων...ποναει.

χαχαχαχα! Αν δεν κόστιζε θα ήμουν ήδη εκεί!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα μαγειροπαρεακι τι κανετε?

Να καλωσορισουμε κ επισημα την ανοιξη λοιπον με μια τελεια μερα, για βολτες ομως κ καφεδακι διπλα στην θαλασσα οχι για δουλεια στο γραφειο..

Αχχχ Φωτεινη μου ποσο ζηλευω !!!! Μπραβο κοριτσαρα που δεν εφαγες το σοκολατογλυκο!!!! Ειδες ηταν να μην γινει αρχη τωρα που εγινε ποιος σε πιανει!!! ευγε ευγε φιλεναδα μου!!!

Ρικολακι να παιρνεις τον μπεμπη κ να κανετε καροτσαδες μην καθεσαι μεσα.Κ μετα αν ερχεται νωρις ο συζυγος να ξαναπηγαινετε αν θελει κ αυτος κ το μωρο ευχαριστιεται κ εσυ ξελαμπικαρεις!

Νικο μπραβο στο αγορακι σου που καθισε ησυχο !!!! Μην μου λες για φιδια τρεμω λεμε!!!

Ιωαννα μου τι μας κανεις πρωινιατικα!! κ ο χαλβας κ το πορτοκαλενιο κεικ ειναι αγαπημενα μου!!!!

Βρε παιδια γιατι τις σνομπαρετε τις μπαμιες?εμεις τις λατρευουμε οικογενειακως! Ο μεγαλος μου γιος δε τις εχει στα αγαπημενα του φαγητα!

Ρικολακι ποση ωρα το εψησες το ψωμι κ σε τι θερμοκρασια? επισης εβαλες λαδι μεσα κ αν ναι σε τι ποσοτητα?

Αγγελικη τι καλα που δεν ειχες μαγειρεματα για σημερα! Ωραιοτατες κ οι μπριζολιτσες !!!

Τζελακι μου ειδες τι καλα που κοιμηθηκες τωρα που χαλαρωσες?απολαυσε το οσο μπορεις λιγο εμεινε ακομα!!!!

Εμεις σημερα τρωμε μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατες αλλα οχι λεμονατα με μια τριμμενη φρεσκια ντοματουλα που κραταει τις πατατες καλυτερα.

Κ εγω για αυριο μαλλον δεν θα μαγειρεψω κατι αλλο.εχουν μεινει κ γεμιστα απο χτες, θα μεινει μαλλον κ μια μεριδα μπιφτεκια εχει κ λιγο μοσχαρι απο προχτες μια χαρα μην πανε κ χαμενα.

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα κοριτσάρες!

Μόλις ήρθα σπίτι απο μια βραδιά ποίησης που παρακολούθησα με τον γιο μου :P Ηταν πολύ ήσυχος καθόλη την διάρκεια (δεν κάτσαμε όλη την ώρα γιατί έφτασε η ώρα ύπνου).

Κάθησε ήσυχος ο μικρούλης σου σε τέτοια εκδήλωση? Μπράβο του!

ΧΑΧΑ Αγγελικη εκδρομη ε; Ναι η αλήθεια ειναι οτι η μερα και εδω ηταν για εκδρομη σημερα!! Αρχισαν οι ζεστες φοβαμαι οτι καλοκαιρι θα μας ειναι ζεστοοο :cool:

Εσείς στην εξοχή τουλάχιστον τα βράδια έχετε δροσούλα όση ζέστη κι αν κάνει την μέρα! Χώρια το ότι έχετε την θάλασσα στα πόδια σας!

Πππφφφφ πως αλλαξαν ολα!!!Καποτε σχεδον καθε σ-κ ολο και καμια εξορμηση καναμε...και τωρα...σκεφτομαστε ...βενζινη...διοδια...φαι....κτλ...:mad:

Έχεις δίκιο! Αλλά ίσως μας χρειαζόταν λίγο για να εκτιμήσουμε την αξία αυτών των αποδράσεων!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρες σε όλα τα κορίτσια!

Εγω τωρα ψαχνω τι να μαγειρέψω...μάλλον θα βγάλω κιμα να κάνω μπιφτέκακια. Και κανω και κεικ πορτοκαλι. Αχ Ιωάννα ορίστε με κόλασες τώρα!!

Σας αφήνω να πάω γραφείο. Εδώ έχει συννεφιά και όχι και πολύ ζέστη (ούτε κρύο όμως). Φιλιάααααα πολλά! Και θα σας δω στο διάλλειμα μου

Κορίτσια και αγόρι θέλω βοήθεια!

Δευτέρα και Τρίτη φάγαμε φασολάδα. Τετάρτη και σήμερα τις μπριζολίτσες. Τι φτιάχνω για αύριο? Κάτι εύκολο γιατί θα το κάνω το απόγευμα και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!

Σήμερα την πάτησα και εγώ... έγραφα, έγραφα... με πέταξε έξω και δεν ξανάμπαινε μετά:twisted:

Οπότε γράφω στα γρήγορα τώρα.. Αγγελική τι λες για φασολάκια με πατάτες στη χύτρα? αρακά με πιλάφι? μπριάμ? το μπριάμ θα το κάνω εγώ αύριο.. το είδα να το κάνει ο Άκης με μπεσαμέλ στο φούρνο και το λιμπίστικα!

Για σήμερα έχω ρεβύθια και ίσως κάνω και κανένα γλυκό... για κούκις σκέφτομαι... έχω καιρό να κάνω.

Φιλιά σε όλους!

Μμμμμ, τώρα που είπες μπριαμ σκέφτομαι να κάνω τουρλού!!!!

Θα πάρω καροτάκια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, έχω και πατατούλες.

Νομίζω αποφασίστηκε!

Ευχαριστώ Νινάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...