Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Καλησπερα Φωτεινη!!!

Εχω κατσει στο μπαλκονι κι απολαμβανω ενα καταπληκτικο απογευμα μπροστα στη θαλασσα! Τι ωραιες μερες κανει βρε παιδια! Μου εχει ανεβασει τη διαθεση!Τι ωραια εικονα!!Μας φτιαχνεις και τη δικη μας διαθεση!!!

Ρικολα με το καλο οι βολτουλες σας με το νεο καροτσακι!Ευχαριστουμε!!Σημερα δεν προλαβαμε...ελπιζω αυριο να παμε τη πρωτη βολτουλα!!!

Κι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αποκτησετε σπιτι με κηπο!Μακαρι!!!!Μεγαλωσα σε σπιτι με κηπο και θα ηθελα το ιδιο και για το γιο μου!!!!

Δεν εχω παει Ελβετια αλλα πρεπει να ειναι πολυ ωραια.Ειναι τοσο ομορφα,καθαρα και οργανωμενα!!!!! Τυχερος ο μικρος που θα εχει τοσες παραστασεις απο μωρο.

Το μουλτι μια χαρα βολευει.Μουλτι λοιπον!!!

Απλως εγω τοτε εκμεταλλευτηκα μια ευκαιρια σε κατι εκπτωσεις και πηρα και το ραβδομπλεντερ αλλα επειδη το ηθελα γενικα στην κουζινα οχι ειδικα για το νινι.

Τζενη δεν πιστευω οτι εχεις ξεφυγει. Παντως δεν ειναι και κακο να χαλαρωνεις λιγακι αφου μετα απο καποιο διαστημα λογω κουρασης ειναι σαν να κολλαει ο μεταβολισμος.Συμφωνω μαζι σου!!!!

Εγω σημερα μαγειρικα απολαμβανω την εργενικη ζωη. Εφαγα κουλουρακια Θεσσαλονικης και θα τσιμπησω αργοτερα και κατι αλλο. Μου αρεσει αυτη η χαλαροτητα που ζω. Απολαυσε την λοιπον!!!

Ηθελα να ρωτησω τις πιο εμπειρες. Εκτος απο τουρτα στον παιδικο τι αλλο πηγαινουμε συνηθως για τα γενεθλια;Αν και δεν ειμαι εμπειρη...απο μια γνωστη μου...χυμους!!!

Φιλια σε ολη την παρεα!

Φιλια και απο μενα!!!Καλο βραδυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!!!

Smurfitaki καλησπερα!!!!

Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό και από χθες όπως και όλο το πρωί δεν είχα καθόλου όρεξη να μπω στο internet. Με είχε πιάσει μια ανησυχία, ένα άγχος, μια κακοκεφιά άλλο πράγμα...Ατιμες ορμονες!!!!!

Τελικά πήγαμε κάναμε και το ντόπλερ και δόξα τω θεώ όλα είναι καλά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μου κι έφτασε τα 1550γρ.!Μπραβο στη μπουμπου σας!!! Είδαμε και το μουτράκι της...τι να λέμε τώραΑχχχχ...αναμνησεις!!!

Μόνο που είδαν ότι δεν αιματώνεται πολύ σωστά η μια μητριαία αρτηρία μου λόγω αύξησης της πίεσης σε συνθήκες άγχους-στρες και στενοχώριας. Οπότε με ρητές εντολές γιατρού μακριά από ότιδήποτε με στενοχωρεί ή με στρεσάρει κι έλεγχος της πίεσης 2 φορές την εβδομάδα!!!Ηρεμια και προσοχη λοιπον!!!

Μαγειρικά τώρα...χθες όπως και σήμερα το μεσημέρι είχαμε λαχανοσαλάτα με τυράκι και πατάτες και για σήμερα το βράδυ έχω φτιάξει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Άντε με έπιασε κι εμένα η μακαρονοφαγία!!!Χεχεχεχε....η μακαρονοφαγια ειναι μεταδοτικη!!!!:P

Διάβασα που λέγατε για τα κατοικίδια...γενικά στο πατρικό μου δεν ήθελαν κανένα, αλλά εγώ μικρή γκρίνιαζα συνέχεια ότι ήθελα και στο τέλος μου πήραν από το ΜΙΝΙΟΝ (!) 2 νεροχελωνίτσες, τις οποίες ονόμασα "τρία" και "πέντε"! Μόνο που οι χελώνες δεν είχαν "οδηγίες χρήσης". Αποτέλεσμα; Τις ταϊζαμε 3 φορές τη μέρα χειμώνα-καλοκαίρι...ε....2ο καλοκαίρι δεν είδαν...έσκασαν από το πολύ φαΐ!Καπως ετσι και εγω με ενα ψαρακι....εεεεε αφου νομιζα οτι πειναγε συνεχεια....εσκασε και αυτο!!!

Στη συνέχεια μου πήραν ένα παπαγαλάκι, τον Ερρίκο. Η δυναστεία έφτασε μέχρι τον Ερρίκο Ε'!

Μετά από αυτά, κατεβήκαμε Πελοπόννησο και είχαμε γατάκια έξω από το σπίτι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ξετρελαθεί, αλλά ήταν πολύ ωραία ενασχόληση.

Πλέον θεωρώ ότι το επόμενο ζωάκι που θα ήθελα να έχω και το θέλει και ο άντρας μου είναι ένα σκυλάκι. Απλώς ό,τι ζωάκι κι αν είναι πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι αποτελεί δέσμευση και θα πρέπει να του δείχνουμε την αγάπη μας όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας!

Κατά τα άλλα θεωρώ ότι ειδικά για τα μικρά παιδιά είναι τρομερή διέξοδος για παιχνίδι κι έχουν πολλά να μάθουν από αυτά!:D:D:D

Καλή συνέχεια σε όλους! Φιλιά πολλά!!!

Πολλα φιλια και καλο βραδυ!!!

Καλημερούδια μαγειροπαρεάκι!

Λίγο πριν ξεκινήσω να δουλεύω σας λέω ένα γειά από μία ηλιόλουστη Αθήνα με τέλεια θερμοκρασία! Έτσι μου έρχεται να ζητήσω να μας πάνε εκδρομή!!!!

Σήμερα τρώμε μπριζολίτσες χοιρινές στον φούρνο με λεμονάκι και μουστάρδα. Συνοδευτικό θα έχει ή ρύζι ή πουρέ, ότι αποφασίσει ο λαός! Και σαλατούλα μαρούλι από το Πευκί με κρουτόν!

Πάω να ξεκινήσω δουλίτσα και τα λέμε αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και από μένα:tongue:

Λίγο πριν ξεκινήσω να δουλεύω σας λέω ένα γειά από μία ηλιόλουστη Αθήνα με τέλεια θερμοκρασία! Έτσι μου έρχεται να ζητήσω να μας πάνε εκδρομή!!!! υπέροχη μέρα όντως! εγώ μου φαίνεται θα αφήσω όλες τις δουλειές και θα αράξω για καφέ... έτσι και αλλιώς οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ:P

Σήμερα τρώμε μπριζολίτσες χοιρινές στον φούρνο με λεμονάκι και μουστάρδα. Συνοδευτικό θα έχει ή ρύζι ή πουρέ, ότι αποφασίσει ο λαός! Και σαλατούλα μαρούλι από το Πευκί με κρουτόν!

καλή δύναμη!

Σήμερα ξεκίνησα δυναμικά με πλυντήρια και καθαρισμό μπάνιου... από φαί θα κάνω σουτζουκάκια με τηγανιτές πατάτες και σαλάτα τουρλού, όπως την λέω εγώ... δηλ. λάχανο, μαρούλι, λιαστές, ρόκα και ότι μου έρθει εκείνη την ώρα στο μυαλό:P... οπότε πάω να κάνω λίγο κηπουρική και συγχρόνως να απολαύσω τον καφέ μου έξω...φιλιά και καλή μέρα σε όλους!

Καλημερα Αγγελικη!!!

Λίγο πριν ξεκινήσω να δουλεύω σας λέω ένα γειά από μία ηλιόλουστη Αθήνα με τέλεια θερμοκρασία! Έτσι μου έρχεται να ζητήσω να μας πάνε εκδρομή!!!!

Οντως τελεια μερα!!Χεχεχε οπως φωναζαμε στο δημοτικο ε-ε-εκρομηηηηη!!!

Σήμερα τρώμε μπριζολίτσες χοιρινές στον φούρνο με λεμονάκι και μουστάρδα. Συνοδευτικό θα έχει ή ρύζι ή πουρέ, ότι αποφασίσει ο λαός! Και σαλατούλα μαρούλι από το Πευκί με κρουτόν!μιαμμμ οντωε φρεσκια σαλατουλα!!!

ΚΑλη δουλιτσα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα:tongue:

Καλημερα Νινακι!!!!

Οντως δε σταματουν ποτε οι δουλειες!!!

Βγες να απολαυσεις την μερα!!!

Σήμερα ξεκίνησα δυναμικά με πλυντήρια και καθαρισμό μπάνιου... από φαί θα κάνω σουτζουκάκια με τηγανιτές πατάτες και σαλάτα τουρλού, όπως την λέω εγώ... δηλ. λάχανο, μαρούλι, λιαστές, ρόκα και ότι μου έρθει εκείνη την ώρα στο μυαλό:P... οπότε πάω να κάνω λίγο κηπουρική και συγχρόνως να απολαύσω τον καφέ μου έξω...φιλιά και καλή μέρα σε όλους!

Η σαλατα τουρλου εδω ειναι απλα οτι εχει το ψυγειο!!!Καπως ετσι γινονται οι μακαρονοσαλατες...ρυζοσαλατες..σαλτσες..κτλ!!!

Φιλια!!!

Πολλες καλημερες!!!

Τι κανει το μορφο παρεακι? Αχ τι καλα που ηρθε η ανοιξη σου φτιαχνει την διαθεση!!!

Σμουρφιτα πολυ καλα τα νεα για το μπεμπονακι !!! Να ακους τον γιατρο κ να μην αγχωνεσαι κ ολα θα πανε σουπερ!!!

Φωτεινη μου να ξερες ποσο σε ζηλεω!!! μου αρεσει πολυ η θαλασσα! Στο σπιτι μας στο χωριο βγαινεις μπαλκονι κ βλεπεις θαλασσα απο την μια κ βουνο απο την αλλη κ ειναι τελεια.... Μια χαρα κ το εργενικο φαγακι σου! Ειπαμε ευκαιρια για ξεκουραση μην σε φαει κ η κουζινα! Εγω οταν πηγαινε ο Δημ παιδικο κ του εστελνα τουρτα εκτος απο τα πιατακια κουταλακια πηγαινα κ χυμους με ποτηριακια κ ενα μικροδωρακι για τα πιτσιρικια.Μπορεις να βρεις στο τζαμπο ωραιοτατ απαραμυθακια με 50 λεπτα το ενα ,πλαστελινες κλπ κλπ ...Οτε θες κανεις γενικα δεν ειναι κατι δεσμευτικο οτι μπορει η καθε μαμα κανει.Εμας αυτο που μας ελεγε η διευθυντρια ειναι οτι προτιμουσε ενα σπιτικο κεικ απλο απο μια τουρτα με πολλες ζαχαρες ζαχαροπαστες κλπ απλα πραγματα κ να αποφυγεις στην τουρτα ξηρους καρπους για τυχον αλλεργιες.

Αγγελικη ζηλευω τις μπριζολιτσες σου!! Κ εγω μαρουλακια απο τον μπαμπα Ευβοιωτικα εχω!!!

Νινακι κ οι γονεις μου εχουν ενα σκυλο ροντβαιλερ με γερμανικο ποιμενικο εδω κ 11 χρονια.Ο μπαμπας μου τον εχει σαν παιδι του.

Ωραια κ τα σουτζουκακια σου!

Ρικολακι κ εγω μουλτι χρησιμοποιησα, μια χαρα δουλεια κανει!!!

Ιωαννακι πολυ ωραια τα παππουτσακια αλλα οπως το εγραψες,πολυ μπελαλιδικα βρε παιδι μου!!! Τουλαχιστον εκανες ποσοτητα για δυο μερες να αποζημιωθεις απο την ξεκουραση την επομενη?

Νικο πως πανε οι δουλειες στον κηπο?

Εβιρακι ?που εισαι? επεσες με τα μουτρα στην δουλεια στο μπλογκ?

Εγω παιδια επηξα τρελα χτες στο γραφειο αλλα και μετα στο σπιτι σαν τον βεγγο ...

Μαγειρικα εφτιαξα γεμιστα με ρυζακι πολυ ωραια ηταν. Για αυριο εχω βγαλει κιμα να κανω μπιφτεκια με πατατες.

Σαλατα τουρλου ε?? πολυ ωραιο ονομα!!!

Ρικολακι πεθυμησα το μπριαμακι τωρα που το εγραψες! θα το βαλω στο μενου της ερχομενης εβδομαδας!

Πολλες καλημερες!!!

Τι κανει το μορφο παρεακι? Αχ τι καλα που ηρθε η ανοιξη σου φτιαχνει την διαθεση!!!

Καλημερα τζενακι!!!!

Ρικολακι κ εγω μουλτι χρησιμοποιησα, μια χαρα δουλεια κανει!!!:D:rolleyes:

Εγω παιδια επηξα τρελα χτες στο γραφειο αλλα και μετα στο σπιτι σαν τον βεγγο ...

Μαγειρικα εφτιαξα γεμιστα με ρυζακι πολυ ωραια ηταν. Για αυριο εχω βγαλει κιμα να κανω μπιφτεκια με πατατες.

Σαλατα τουρλου ε?? πολυ ωραιο ονομα!!!

Ρικολακι πεθυμησα το μπριαμακι τωρα που το εγραψες! θα το βαλω στο μενου της ερχομενης εβδομαδαςΝα ναι καλα Η Εβιρι που μου εδωσε την ιδεα για το μπριαμ!!!

Εχω κατσει στο μπαλκονι κι απολαμβανω ενα καταπληκτικο απογευμα μπροστα στη θαλασσα! Τι ωραιες μερες κανει βρε παιδια! Μου εχει ανεβασει τη διαθεση!

Mμμμμ! Ωραία εικόνα! Να έρθω να σου κάνω παρέα?

Αγγελικουλα συγχαρητηρια για την κορη σου! Παντα τετοια! Μειωθηκε το αγχος της με τα μαθηματικα καθολου; Χαιρομαι που περασατε ωραια στην Ευβοια το ΣΚ. Αυτες οι αποδρασεις ειναι σωτηριες.

Μειώθηκε για τα μαθήματα αλλά δεν της αρέσει που θα πάρει πάλι το απουσιολόγιο γιατί οι φίλοι της την πειράζουν και την φωνάζουν φυτό!!!!

Εγω σημερα μαγειρικα απολαμβανω την εργενικη ζωη. Εφαγα κουλουρακια Θεσσαλονικης και θα τσιμπησω αργοτερα και κατι αλλο. Μου αρεσει αυτη η χαλαροτητα που ζω.

Μπορώ να σε καταλάβω! Είδες πόσο πολύτιμες είναι αυτές οι στιγμές μοναξιάς!

Ηθελα να ρωτησω τις πιο εμπειρες. Εκτος απο τουρτα στον παιδικο τι αλλο πηγαινουμε συνηθως για τα γενεθλια;

Νομίζω πως η τούρτα αρκεί! Αλλά μπορέις να στείλεις και κανένα τυροπιτάκι ή να πάρεις πατατάκια και χυμούς.

Φιλια σε ολη την παρεα!

Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό και από χθες όπως και όλο το πρωί δεν είχα καθόλου όρεξη να μπω στο internet. Με είχε πιάσει μια ανησυχία, ένα άγχος, μια κακοκεφιά άλλο πράγμα...

Τελικά πήγαμε κάναμε και το ντόπλερ και δόξα τω θεώ όλα είναι καλά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μου κι έφτασε τα 1550γρ. Είδαμε και το μουτράκι της...τι να λέμε τώρα! Μόνο που είδαν ότι δεν αιματώνεται πολύ σωστά η μια μητριαία αρτηρία μου λόγω αύξησης της πίεσης σε συνθήκες άγχους-στρες και στενοχώριας. Οπότε με ρητές εντολές γιατρού μακριά από ότιδήποτε με στενοχωρεί ή με στρεσάρει κι έλεγχος της πίεσης 2 φορές την εβδομάδα!!!

Κοινώς ασχολήσου μόνο με ευχάριστες ασχολίες και μακρυά από ενημερωτικά sites!!!! To παρεάκι μας νομίζω ότι θα σου κάνει καλό! ;)

Αγγελική συγχαρητήρια για την κόρη! 1000 μπράβο!!! Ελπίζω είναι ικανοποιήμενη και το άγχος που θα έχει από εδώ και πέρα να είναι μόνο παραγωγικό!

Να είσαι καλά κοριτσάκι!

Διάβασα που λέγατε για τα κατοικίδια...γενικά στο πατρικό μου δεν ήθελαν κανένα, αλλά εγώ μικρή γκρίνιαζα συνέχεια ότι ήθελα και στο τέλος μου πήραν από το ΜΙΝΙΟΝ (!) 2 νεροχελωνίτσες, τις οποίες ονόμασα "τρία" και "πέντε"! Μόνο που οι χελώνες δεν είχαν "οδηγίες χρήσης". Αποτέλεσμα; Τις ταϊζαμε 3 φορές τη μέρα χειμώνα-καλοκαίρι...ε....2ο καλοκαίρι δεν είδαν...έσκασαν από το πολύ φαΐ!

Καλά κι εκείνοι δεν μπορούσαν να σας δώσουν οδηγίες για το πως τρώνε?

Πλέον θεωρώ ότι το επόμενο ζωάκι που θα ήθελα να έχω και το θέλει και ο άντρας μου είναι ένα σκυλάκι. Απλώς ό,τι ζωάκι κι αν είναι πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι αποτελεί δέσμευση και θα πρέπει να του δείχνουμε την αγάπη μας όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας!

Κατά τα άλλα θεωρώ ότι ειδικά για τα μικρά παιδιά είναι τρομερή διέξοδος για παιχνίδι κι έχουν πολλά να μάθουν από αυτά!:D:D:D

Μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα αναλαμβάνοντας ένα ζωάκι!

Καλή συνέχεια σε όλους! Φιλιά πολλά!!!

ggeny η κηπουρική πάει πολύ καλά... ανθίζουν όλα και ανασταίνονται όσα έμοιαζαν ψόφια το χειμώνα... μπήκα και σε ένα μπλογκ κηπουρικής και μαθαίνω ότι μπορώ:P

Ωραία μόλις ετοιμάσεις τον κήπο σου να μας τον βγάλεις φωτογραφία να δούμε τα έργα σου!

Αγγελική συγχαρητήρια για την κορούλα! πόσο υπερήφανη θα νιώθεις! αυτά είναι τα ωραία!... χαίρομαι που περάσατε όμορφα το ΣΚ... σε βλέπω από δω και πέρα που θα έχει ηλιόλουστες μέρες συνέχεια εκεί!

Καλά θα ήταν αλλά κοστίζουν οι μετακινήσεις! :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Πολύ τρέξιμο κορίτσια!! Δεν φαντάζεστε! Και σαν καλλιτέχνης δεν θα σας πω ψέματα είχα συνηθίσει σε χαλαρά προγράμματα (παντα το μυαλουδακι μου απαλο απαλο και χαλαρο) και ξαφνικα τρέεεεχχωωωω. Θα σας διαβάσω και θα παω να συνεχίσω. Το βραδάκι λογικά θα τα πουμε. Δεν μπηκα σημερα και αληθεια μου λειπετε :P Σήμερα εκανα μοσχαράκι στιφάδο (που το δα στο μπλογκ της ΕΒΙΡΙ μας στις προτάσεις της για μοσχάρι) και μπρόκοσαλάτα. Τωρα θα σηκωθω θα σερβιρω να φαμε και μετα δουλεια. Τα λέμε σε λίγο :P:p:p:p ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΕΒΙΡΙ,ΤΖΕΝΑΚΙ,ΝΙΝΑ,JELLΨΑΡΙ,SMURFITA,ΦΩΤΕΙΝΗ,ΒΑΓΙΑ,ΡΙΚΟΛΑ,

ΙΩΑΝΝΑ και ολα τα κορίτσια σας χαιρετώ και τα λέμε το βραδάκι!

Καλησπερα παρεακι!!!

Ηρεμια βλεπω σημερα εεεε??

Και σημερα μπριαμ και φρεσκο ψωμακι απο τα χερακια μου!!!Και Φετουλα βεβαιως βεβαιως!!!!

Για αυριο εβγαλα κοτοπουλο και θα το κανω με μπαμιες!!!

Γειά σας!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα μου είπατε! Είστε πράγματι η καλύτερη παρέα στα μαγειρικά και όχι μόνο!!!:D:D:D:D:D

Η σημερινή μέρα ήταν οντως υπέροχη! Απίστευτος ήλιος και ζέστη!!!!!!!!!!!

Από χθες ηρέμησα, φάγαμε και καλά το βράδυ και μετά κυριολεκτικά έλιωσα στον ύπνο...τόσο πολύ είχα να κοιμηθώ από τον 3ο μήνα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Έκατσα τώρα να κάνω έστω και λίγη δουλειά, αλλά και πάλι το κρεβάτι μου σκέφτομαι! Από φαγητό είχαν περισέψει από χθες μακαρόνια με σάλτσα, έκανα και μια σαλατα τουρλού όπως είπατε κι εσείς και όλα μια χαρά!

Για αύριο μάλλον για όσπρια μας βλέπω, αλλά θα περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου να δω κι εκείνος τι όρεξη έχει!

Ιωάννα μου έδωσες ιδέα με τα παπουτσάκια και αφού έχω και μελιτζάνες θα κάνω για μεθαύριο εκτός απροόπτου!

Καλό απόγευμα!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρα κι απο τη νησιωτισσα της παρεας!

Σημερα ειχα δουλιτσα και δεν μπορεσα να μπω το πρωι. Το απογευμα πηγα τη βολτουλα μου διπλα στη θαλασσα (ετσι για να ζηλευετε) και μετα πηγα και σε μια επισκεψη που επρεπε στην οποια με κερασαν γλυκακι σοκολατενιο κια ειπα οχι (το πιστευετε αυτο το θαυμα; )

Στρουμφιτα μου θα ξεκινησω απο σενα. Ωραια τα νεα για το μωρακι σου αλλα μια που κοντευεις στην ουρα του βοδιου προσοχη και χαλλλλλαρα που λενε και οι Σαλονικεις (δε θυμαμαι και που μενεις). Στο ιντερνετ θα μπαινεις για εμας οσο δε σου ανεβαζουμε την πιεση με τα φαγητα που περιγραφουμε.

Τζενη παλι τρεχεις ε; Το σπιτι εχει πολυ ωραια θεα πραγματικα. Ειναι μπροστα στη θαλασσα (το πληρωνουμε με τρομερη υγρασια το χειμωνα) και βλεπεις άλλα δυο νησια στο βαθος.

Αγγελικη την καταλαβαινω την κορη σου. Κι εγω μισουσα το απουσιολογιο... Φυσικα μπορεις να ερθεις για παρεα. Βασικα ολες/ολοι μπορειτε να ερθετε όποτε θελετε. Μη μιλας μονο για κοστη μετακινησεων...ποναει.

Νινα με την κηπουρικη δεν το εχω καθολου. Εδω εχουμε μια αυλη-παρκινγκ που εχει γυρω γυρω μια αρτανα (καπως ετσι τη λενε οι δικοι μου) που εχει φυτα και τρια δεντρα. Πρεπει να καθαρισω την αυλη και το σκεφτομαι. Μπορει να κανω τις γκαφες και να ξεριζωσω κανενα λουλουδι της μαμας μου... Αλλα θελω να την καθαρισω για να μην κουραστει εκεινη οταν ερθει. Χτες ειχα ανοιξει τα τζαμια κι ειχε κουνουπια. Φυση....

Ιωαννα κριμα που δεν εφτιαξες για δυο μερες να ξενοιαζες.

Νικο μπραβο για το μοσχαρακι. Και δεν πειραζει χρειαζεται και το τρεξιμο που και που.

Ρικολα ελπιζω σημερα να κανατε τη βολτιτσα σας.

Σημερα εφαγα λουκανικακια. Αυριο δεν ξερω. Κατι θα τσιμπησω- δεν με νοιαζει καθολου.

Φιλακια και καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέραααα κοριτσάρες!

Μόλις ήρθα σπίτι απο μια βραδιά ποίησης που παρακολούθησα με τον γιο μου :P Ηταν πολύ ήσυχος καθόλη την διάρκεια (δεν κάτσαμε όλη την ώρα γιατί έφτασε η ώρα ύπνου).

ΦΩΤΕΙΝΝΝΝΝΝΝΗΗΗΗΗΗ μου λεμε όχι σε σοκολατακια;;;; εισαι η ηρωιδα μου :P:p:p Δεν νομίζω να ειπα ποτε οχι σε λιχουδια αν ημουν σε παραμυθι σιγουρα θα μουν ο Χανσελ :D

smurfita κοιμησουυυυ τωρα που μπορεις!! Μετα θα σου λειπει εμενα μου λειπει τοσοοοο.

Τζενακι σημερα σταματησα με τον κηπο γιατι τρεχουν ενα σωρο αλλα. Τουλαχιστον προλαβα να καθαρισω το μπροστινο κομματι που παιζουν τα μικρα να μη φοβαμαι για φιδια.

ΧΑΧΑ Αγγελικη εκδρομη ε; Ναι η αλήθεια ειναι οτι η μερα και εδω ηταν για εκδρομη σημερα!! Αρχισαν οι ζεστες φοβαμαι οτι καλοκαιρι θα μας ειναι ζεστοοο :cool:

Ρικολα μου καλησπέρα!! Μπάμιεςςς; :? Κάντο πουλακι μου με μια παχυντικη παχυντικη κοκκινη σάλτσα να το χαρειτε το κοτοπουλο :P:p

Σήμερα μοσχαρακι λοιπον και απο γλυκο παραδοξως τιποτα. Αυτο δεν εχει ξανασυμβει:o αλλα λογω φορτου εργασιας δεν. Α και μια μπροκολοσαλατα τελειαααααα παιδια ξινουλα ξινουλα (μ αρεσουν τα ξινα πολυ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...