Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αποτελεσμα εκει που ειχα χασει 10κιλα τωρα πηρα 2!!!!!!Ειμαι σιγουρη πως μονο εγω μπορω νατοκανω αυτο....μανουλα που θηλαζει αποκλειστικα και πολυ συχνα,....να παρει βαρος!!!!Πφφφφ!!!:?Θα ερθει και ο καιρος της διαιτας καποια στιγμη!!!!

Κορίτσι αυτό είναι μύθος! Ο αποκλειστικός θηλασμός δεν σε αποτρέπει ούτε από το να πάρεις βάρος άλλά δεν είναι και μέθοδος αντισύλληψης όπως λέγεται!

κ μαλιστα ειμαι σιγουρη πως ειδα κ ποστ της Αγγελικης μολις ποσταρα ... φαντασματα χαχαχα

Ήταν σίγουρα ποστ φάντασμα!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάαρεες!

Ο πονόδοντος σήμερα ψιλουποχώρησε. Εγω το πρωί πάλι κήπος και άγιος ο θεός. Εδω έχει Ήλιο αλλα ψυχρουλα μέσα (έξω καλά είναι).

Βγάλε μας μία φώτο τον κήπο να δούμε τα έργα σου!

Τι τελεια που ειναι!!!Ολοιδια με την ελβετια!!!Αχχχχ τη νοσταλγησα τωρα!!!Ειναι η μανουλα απο εκει και εχω περασει ολες μου τις διακοπες εκει!!!!Εχω και παππου γιαγια θεια θειους ξαδερφο...φιλους.....

Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι που θα παω με τον μικρο!!!!!!

Ελβετία ε? Είναι από τους προορισμούς που θα ήθελα να επισκεφτώ!

Δεν ζυγιστηκα- δεν ειμαι φιλη της ζυγαριας αλλα νοιωθω σαν να εχω ξεπρηστει. Δεν νομιζω οτι εχω χασει ακομη αλλα πιστευω οτι αρχιζει να παιρνει μπρος το συστημα. Εχει μπει κι η ανοιξη και ποιος με πιανει!!!

Καληνυχτα!

Αφού νιώθεις πιό ανάλαφρη τότε σίγουρα έχεις χάσει κιλάκια! Keep going!

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

ΒΑΓΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ χάθηκαν.Που είστε ρε κορίτσια να μάθουμε κανα νεο; :P

¨Οπως είδες το έδωσα το παρόν!

QUOTE]

υ.γ Σχετικα με τα ζωα αγαπαω τα γατια αλλα και ενα σκυλακι θα μου αρεσε αρκει να μην ειναι απο αυτα τα σατανικα ζομπι που οταν λιποθυμας η κοιμασαι ερχονται και σου τρωνε την μουρη :shock: Ξερετε εκεινα που τα μπουλντογκ και τα αλλα χωρις την ουρά τα τρελα και τα μεγαλα τα μπετοβεν που τα βλεπεις το βραδυ και τα περνας για πολυθρονα και τα μκρα τα τσινουανουα πως τα λενε που ναι υστερικα και τα αλλα τα μαλλιαρα που μοιαζουν με την θεια μου την Ευρυδικη οταν βγαινει απο την θάλασσα...μπα μαλλον δεν θελω σκυλι. Αλλα οι γατες ειναι τοσοοο καλουλες :P

χαχαχα! Νίκο οι περιγραφές σου είναι όλα τα λεφτα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κορίτσι αυτό είναι μύθος! Ο αποκλειστικός θηλασμός δεν σε αποτρέπει ούτε από το να πάρεις βάρος άλλά δεν είναι και μέθοδος αντισύλληψης όπως λέγεται!

Για την αντισυλληψη το ηξερα!!!Νομιζα πως εκαιγες κατι παραπανω....

Ήταν σίγουρα ποστ φάντασμα!!!!!

χαχαχα!!!

Ελβετία ε? Είναι από τους προορισμούς που θα ήθελα να επισκεφτώ!

Σου ευχομαι να τα καταφερεις και να πας!!!ΕΙναι τοσο τελεια!!!!

χαχαχα! Νίκο οι περιγραφές σου είναι όλα τα λεφτα!!!!

Οντως!!!!!!!!:-D:tongue:

ΑΑΑΑΑΑ και τωρα που το θυμηθηκα!!!

Να σας ρωτησω(προτρεχω βεβαια)για τα αλεσμενα των μικρων τι σας βολεψε???Μπλεντερ??ραβδομιξερ??Μουλτι??

Ρωταω απο τωρα γιατι ενα απλο μουλτι εχω και λεω να κοιταμε μηπως βγει κατι σε προσφορα να το τσιμπησουμε!!!!

μπραβο Ρικολακι μου πολυ χαρηκα!!!!!

Μπραβο κ σε σας Αγγελικουλα μου!!! δεν ειχα καμια αμφιβολια γι ατους βαθλους της κορης σου!!!!! Εμ ειναι να μην καμαρωνεις μετα!!!! Ωραιοτατη κ η φασολαδα! εμενα μου αρεσει κ το καλοκαιρι ακομα κρυα απο το ψυγειο αλλα δυστυχως οπως εχω ξαναγραψει εχω το θεμα με το στομαχι που με περιοριζει κ δεν τα φτιαχνω συχνα.

Το απογευμα θα παμε με την νυφη μου να παρουμε μερικα πραγματακια για την μπεμπουλα μας.αχ το περιμενω πως κ πως.Ολα της τα εχω δωσει εγω απο τα δικα μου απο επιπλα,πετσετες ,σεντονια,ριλαξ κλπ μιας κ ειναι ολοκαινουρια κ τα επαιρνα ουδετερα χρωματα μπας κ κανω κ κοριτσι χαχαχα αλλα λεμε να παμε να παρουμε κ 2-3 φορμακια ακομα ροζ!!

Διαφημίσεις

Να πάω να αγοράσω κρέας και φρουτα και βανίλιες και κουβερτουρες και χίλια δυο γιατι κορίτσια μερα μπαίνει μέρα βγαίνει με τόσα που κάνω όλο αυγα και μακαρόνια είμαστε. Τερμα αυριο μαγειρεμα!! Μπείτε στο blog της ΕΒΙΡΙ μας σήμερα είχε ενδιαφέρον άρθρο για την νηστεία!! Δεν φανταζομουν ποτε οτι στην νηστεια υπαρχουν τοσα να φας συνηθως ακους νηστεια και σκεφτεσαι παστελι, ψωμι, φακες και τερμα. Αλλα είναι τόσα (δεν ήξερα για τα περι σόγιας τυρια κτλ κτλ).

Αυριο θα σας καλημερισω με μαγειρικα επιτελους αντε να παρω μπροστα πάλι γιατι σκουριάσα!

Το Εβιράκι είναι χείμαρος ιδεών!

Μακαααρι να της αλλάξω. Απλα ρε συ ρικολα ξερω οτι θα το λατρευαν τα παιδια και θα ηρεμουσαν και λιγο και εγω το θελω πολυ! Αλλα η μαμα μπααααααααα. Ενααα μικρουληηη χνουδωτο πλασματακι με υπεροχη γουνιτσααα φουντωτη και χνουδωτη!!!αχχχ

υ.γ μόλις ειδε η συζυγος τι γραφω και μου εξηγει τωρα τους λόγους που δεν θελουμε γατο στο σπιτι :evil: Θα τον παρω ομως που θα μου παει :twisted: και θα τον παρω και τριχωτο πολυ για να αφήνει παντου τριχεσ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τα σκυλιά! Κι αν είχα κήπο σίγουρα θα είχα ένα!

χτες νευριασα που σβηστηκε το σεντονι μου κ δεν εγραψα τιποτα......

Όταν έχω να γράψω πολλά τα κάνω αντιγραφή πρώτα σε ένα φύλλο word και αν δεν μου πάρει την ανάρτηση ανοίγω νέα απάντηση κάνω paste και τσουπ, ετόιμο!!!!

Αγγελικη που εισαι οεο?

Παρούσα!!!!

Στα μαγειρικα μας τωρα σημερα απλες κ ταπεινες φακουλες με φετουλα κ ψωμακι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Να σας ρωτησω(προτρεχω βεβαια)για τα αλεσμενα των μικρων τι σας βολεψε???Μπλεντερ??ραβδομιξερ??Μουλτι??

Ρωταω απο τωρα γιατι ενα απλο μουλτι εχω και λεω να κοιταμε μηπως βγει κατι σε προσφορα να το τσιμπησουμε!!!!

Το απλό μούλτι κάνει μιά χαρά δουλίτσα!

Μπραβο κ σε σας Αγγελικουλα μου!!! δεν ειχα καμια αμφιβολια γι ατους βαθλους της κορης σου!!!!! Εμ ειναι να μην καμαρωνεις μετα!!!!

Ευχαριστώ!

Ωραιοτατη κ η φασολαδα! εμενα μου αρεσει κ το καλοκαιρι ακομα κρυα απο το ψυγειο αλλα δυστυχως οπως εχω ξαναγραψει εχω το θεμα με το στομαχι που με περιοριζει κ δεν τα φτιαχνω συχνα.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καθόλου! Χτες έφαγα λίγο σουφλέ πατάτας που είχε μείνει από την Παρασκευή. Για σήμερα δεν ΄ξερω!

Το απογευμα θα παμε με την νυφη μου να παρουμε μερικα πραγματακια για την μπεμπουλα μας.αχ το περιμενω πως κ πως.Ολα της τα εχω δωσει εγω απο τα δικα μου απο επιπλα,πετσετες ,σεντονια,ριλαξ κλπ μιας κ ειναι ολοκαινουρια κ τα επαιρνα ουδετερα χρωματα μπας κ κανω κ κοριτσι χαχαχα αλλα λεμε να παμε να παρουμε κ 2-3 φορμακια ακομα ροζ!!

Ειναι πολύ ωράιο να ψωνίζεις για τα νινάκια! Κι αν προκειται και για κοριτσάκια που είναι πιό φρουφρουδένια τα ρούχα τους....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρααα κοριτσάρες!!!

Τζενακι δεν παρεξηγω καθολου εχεις δικιο. Και εγω ειχα στενοχωρηθει γιατι τρεχουμε πολυ μπορει να ειμαστε εκτος σπιτιου ωρες και να φτανουμε στις 4 το μεσημερι. Ειμαστε ακομα φρεσκοι εδω (πανε 3,5 μηνες που μπηκαμε σε αυτο στο σπιτι και ακομα τρεχουμε) και αν βαλεις και τις δουλειες και το πτυχιο της Χριστινας βρασε ρυζι που λεμε :P ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑ κοριτσια Σημερα πηγα σουπερ πηρα κρεατα φρουτα λαχανικα και χιλια δυο και τωρα αφου σας γραψω ΠΡΩΤΑ θα βαλω φαγητο στο φουρνο και μετά θα καθαρισω και μετα γραφειο. Οχι κηπος σημερα

ΑΓΓΕΛΙΚΗΗΗ μπραβο για τους βαθμους σας! Και μπραβο βασικα στο κορίτσι που προσπαθεί και οι κόποι της αποδίδουν! Μπράβο της!!! :P:p:p

Μένω στην Ερέτρια (αρκετά πιο έξω βέβαια)! ΑΑΑΑ οπότε περασατε καλα δηλ. Αγγελικη!! Χαιρομαι!!

εμεις με το μουλτι μια χαρα ειχαμε βολευτει.

Αγγελικη μπραβο για το παιδακι σου!!

μπραβο Ρικολακι μου πολυ χαρηκα!!!!!:D:D:D

Eιναι τοσο τελεια τα πρωτα ψωνια!!!Και ειδικα για τη μανουλα οσα πραγματα και αν της δωσεουν για το μικρο νομιζω παντα θελει να διαλεξει και αγορασει εκεινη καποια πραγματα για το μ ωρο της!!!!

Καλα ψωνια λοιπον!!!!

αχχχχ ναι ροζ μωβ και φουξια!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗΗΗ μπραβο για τους βαθμους σας! Και μπραβο βασικα στο κορίτσι που προσπαθεί και οι κόποι της αποδίδουν! Μπράβο της!!! :P:p:p

Και είναι καθαρά δικός της κόπος γιατί εγώ δεν μπορώ να την βοηθήσω πλέον λόγο έλλειψης χρόνου!

Αγγελικη μπραβο για το παιδακι σου!!

Ευχαριστώ!

Eιναι τοσο τελεια τα πρωτα ψωνια!!!Και ειδικα για τη μανουλα οσα πραγματα και αν της δωσεουν για το μικρο νομιζω παντα θελει να διαλεξει και αγορασει εκεινη καποια πραγματα για το μ ωρο της!!!!

Καλα ψωνια λοιπον!!!!

αχχχχ ναι ροζ μωβ και φουξια!!!!!:tongue:

Και ποτροκαλί και λουλουδάτα!

Αγγελικη και Ιωαννα

σας ευχαριστω πολυ γιατην απαντηση!!!Μουλτι λοιπον???!!!!Αφου κανει την ιδια δουλεια...δεν ειμαστε και πολυ για επιπλεον εξοδα!!!!

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρεις κάτι άλλο μόνο για το άλεσμα των τροφών του μωρού. ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!

Εχω κατσει στο μπαλκονι κι απολαμβανω ενα καταπληκτικο απογευμα μπροστα στη θαλασσα! Τι ωραιες μερες κανει βρε παιδια! Μου εχει ανεβασει τη διαθεση!

Αγγελικουλα συγχαρητηρια για την κορη σου! Παντα τετοια! Μειωθηκε το αγχος της με τα μαθηματικα καθολου; Χαιρομαι που περασατε ωραια στην Ευβοια το ΣΚ. Αυτες οι αποδρασεις ειναι σωτηριες.

Νικο κι εμενα μου αρεσουν οι γατες αλλα οι τριχες τους ειναι πραγματικα μπελας ιδιως τωρα που εχεις μικρα παιδια. Παντως τα ζωντανα ειναι δεσμευση. Εμεις εχουμε μια νεροχελωνιτσα που την εχουν κανει δωρο στη μικρη και παντα τη σκεφτομαι - ψυχουλα ειναι κι αυτη. Εχουν δικιο τα κοριτσια οι περιγραφες σου ειναι καταπληκτικες (φανταζομαι τη θεια σου την Ευρυδικη!)

Ρικολα με το καλο οι βολτουλες σας με το νεο καροτσακι! Κι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αποκτησετε σπιτι με κηπο! Δεν εχω παει Ελβετια αλλα πρεπει να ειναι πολυ ωραια. Τυχερος ο μικρος που θα εχει τοσες παραστασεις απο μωρο. Το μουλτι μια χαρα βολευει. Απλως εγω τοτε εκμεταλλευτηκα μια ευκαιρια σε κατι εκπτωσεις και πηρα και το ραβδομπλεντερ αλλα επειδη το ηθελα γενικα στην κουζινα οχι ειδικα για το νινι.

Τζενη δεν πιστευω οτι εχεις ξεφυγει. Παντως δεν ειναι και κακο να χαλαρωνεις λιγακι αφου μετα απο καποιο διαστημα λογω κουρασης ειναι σαν να κολλαει ο μεταβολισμος.

Ιωαννα παπουτσακια γιαμγιαμ. Κι εγω προτιμω τις βολτες απο τις δουλειες.

Εβιρακι ελα εσυ στο νησι να σε δουμε λιγακι και θα σου προσφερω ολοκληρο κουβα μερεντα οχι απλα ενα βαζακι! Με την ησυχια σου το μπλογκ. Το ξερω οτι εχει δουλεια αλλα πραγματικα ειναι πολύ καλό.

Εγω σημερα μαγειρικα απολαμβανω την εργενικη ζωη. Εφαγα κουλουρακια Θεσσαλονικης και θα τσιμπησω αργοτερα και κατι αλλο. Μου αρεσει αυτη η χαλαροτητα που ζω.

Ηθελα να ρωτησω τις πιο εμπειρες. Εκτος απο τουρτα στον παιδικο τι αλλο πηγαινουμε συνηθως για τα γενεθλια;

Φιλια σε ολη την παρεα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!!!

Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό και από χθες όπως και όλο το πρωί δεν είχα καθόλου όρεξη να μπω στο internet. Με είχε πιάσει μια ανησυχία, ένα άγχος, μια κακοκεφιά άλλο πράγμα...

Τελικά πήγαμε κάναμε και το ντόπλερ και δόξα τω θεώ όλα είναι καλά! Μεγάλωσε και η μικρούλα μου κι έφτασε τα 1550γρ. Είδαμε και το μουτράκι της...τι να λέμε τώρα! Μόνο που είδαν ότι δεν αιματώνεται πολύ σωστά η μια μητριαία αρτηρία μου λόγω αύξησης της πίεσης σε συνθήκες άγχους-στρες και στενοχώριας. Οπότε με ρητές εντολές γιατρού μακριά από ότιδήποτε με στενοχωρεί ή με στρεσάρει κι έλεγχος της πίεσης 2 φορές την εβδομάδα!!!

Μαγειρικά τώρα...χθες όπως και σήμερα το μεσημέρι είχαμε λαχανοσαλάτα με τυράκι και πατάτες και για σήμερα το βράδυ έχω φτιάξει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Άντε με έπιασε κι εμένα η μακαρονοφαγία!!!

Φωτεινή τι ωραία θέα που έχεις!!!

Eviri πολύ ωραίο το blog! Το είδα κι εγώ και όντως θα δώσεις τα φώτα σου και τις ιδέες σου σε πολλούς χρήστες!

Αγγελική συγχαρητήρια για την κόρη! 1000 μπράβο!!! Ελπίζω είναι ικανοποιήμενη και το άγχος που θα έχει από εδώ και πέρα να είναι μόνο παραγωγικό!

Νίκο πήγες για όλες τις προμήθειες!!! Καλά και δημιουργικά μαγειρέματα!!!!!

Τζένη καλά ψώνια!!! είναι όντως μεγάλη η ευχαρίστηση όταν παίρνεις καινούρια πραγματάκια!!!

ricola τέλειο το φαγητό σας! Το είχα στο πρόγραμμα να το φτιάξω αύριο!

Ιωάννα είναι μπελαλίδικα τα άτιμα...αλλά και τόσο νόστιμα!!!!

Διάβασα που λέγατε για τα κατοικίδια...γενικά στο πατρικό μου δεν ήθελαν κανένα, αλλά εγώ μικρή γκρίνιαζα συνέχεια ότι ήθελα και στο τέλος μου πήραν από το ΜΙΝΙΟΝ (!) 2 νεροχελωνίτσες, τις οποίες ονόμασα "τρία" και "πέντε"! Μόνο που οι χελώνες δεν είχαν "οδηγίες χρήσης". Αποτέλεσμα; Τις ταϊζαμε 3 φορές τη μέρα χειμώνα-καλοκαίρι...ε....2ο καλοκαίρι δεν είδαν...έσκασαν από το πολύ φαΐ!

Στη συνέχεια μου πήραν ένα παπαγαλάκι, τον Ερρίκο. Η δυναστεία έφτασε μέχρι τον Ερρίκο Ε'!

Μετά από αυτά, κατεβήκαμε Πελοπόννησο και είχαμε γατάκια έξω από το σπίτι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ξετρελαθεί, αλλά ήταν πολύ ωραία ενασχόληση.

Πλέον θεωρώ ότι το επόμενο ζωάκι που θα ήθελα να έχω και το θέλει και ο άντρας μου είναι ένα σκυλάκι. Απλώς ό,τι ζωάκι κι αν είναι πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι αποτελεί δέσμευση και θα πρέπει να του δείχνουμε την αγάπη μας όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας!

Κατά τα άλλα θεωρώ ότι ειδικά για τα μικρά παιδιά είναι τρομερή διέξοδος για παιχνίδι κι έχουν πολλά να μάθουν από αυτά!:D:D:D

Καλή συνέχεια σε όλους! Φιλιά πολλά!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλησπέρες!

Νίκο έχω λυκόσκυλο και γάτες έχει η πεθερά μου, που μένει δίπλα μας... εγώ τρελό έρωτα με τη σκύλα μου... και αυτή το ίδιο!... αλλά είχαμε πάντα ζώα στο σπίτι... από μωρό να φανταστείς οι δικοί μου είχαν σκύλο, κουνέλι και γουρουνάκι κάποια στιγμή... είναι φοβερά τα ζώα... ευτυχώς βέβαια και ο σύζυγος τα αγαπάει πολύ, οπότε δεν έχουμε κανένα θέμα!

ggeny η κηπουρική πάει πολύ καλά... ανθίζουν όλα και ανασταίνονται όσα έμοιαζαν ψόφια το χειμώνα... μπήκα και σε ένα μπλογκ κηπουρικής και μαθαίνω ότι μπορώ:P

Φωτεινή σε ζηλεύω... μου αρέσει τρελά η θάλασσα:P και εγώ σίγουρα κάποιους ξεχνάω κάθε φορά... είμαστε μπόλικοι πλέον! αλλά δε νομίζω να υπάρχει παρεξήγηση:tongue:

Αγγελική συγχαρητήρια για την κορούλα! πόσο υπερήφανη θα νιώθεις! αυτά είναι τα ωραία!... χαίρομαι που περάσατε όμορφα το ΣΚ... σε βλέπω από δω και πέρα που θα έχει ηλιόλουστες μέρες συνέχεια εκεί!

Smurfita χαίρομαι που η μπέμπα σου είναι καλά... αλλά για να είναι καλύτερα, πρέπει και η μαμά να χαλαρώσει και να μην αγχώνεται... για αυτό, άραξε και να σκέφτεσαι όμορφα και ευχάριστα πράγματα... όπως τι σκυλάκι θα πάρεις, όταν με το καλό μεγαλώνει το μωρό σου... γιατί σίγουρα θα του κάνει καλό... το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Θα μπω αργότερα να δω τα καλούδια της Εβίρις στο μπλογκ... πάντως εγώ που έκανα κάποτε αυστηρή νηστεία, βρήκα πάρα πολλά να φάω... δεν είναι και δύσκολο... πολλά φαγητά, με τα κατάλληλα καρυκεύματα και χωρίς λάδι, είναι νοστιμότατα!

Σήμερα έκανα κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα μανιταριών και άνοιξα φύλλο... έφτιαξα τυροπιτάκια και έβαλα στη κατάψυξη και φύλαξα και σκέτα φύλλα, για άλλες εκδοχές;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...