Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μόλις ανάρτησα την συνέντευξη της εβδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6052.html

και λέω για αύριο να παρω day off! Να πάω να αγοράσω κρέας και φρουτα και βανίλιες και κουβερτουρες και χίλια δυο γιατι κορίτσια μερα μπαίνει μέρα βγαίνει με τόσα που κάνω όλο αυγα και μακαρόνια είμαστε. Τερμα αυριο μαγειρεμα!! Μπείτε στο blog της ΕΒΙΡΙ μας σήμερα είχε ενδιαφέρον άρθρο για την νηστεία!! Δεν φανταζομουν ποτε οτι στην νηστεια υπαρχουν τοσα να φας συνηθως ακους νηστεια και σκεφτεσαι παστελι, ψωμι, φακες και τερμα. Αλλα είναι τόσα (δεν ήξερα για τα περι σόγιας τυρια κτλ κτλ).

Αυριο θα σας καλημερισω με μαγειρικα επιτελους αντε να παρω μπροστα πάλι γιατι σκουριάσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αν καταφερεις να αλλαξεις γνωμη στη Χριστινα....να μου πεις και εμενα!!!ΘΕλω και εγω γατουλη!!!!Μου λειπουν τοσο τα γατια μου(στο πατρικο)!!!

Μακαααρι να της αλλάξω. Απλα ρε συ ρικολα ξερω οτι θα το λατρευαν τα παιδια και θα ηρεμουσαν και λιγο και εγω το θελω πολυ! Αλλα η μαμα μπααααααααα. Ενααα μικρουληηη χνουδωτο πλασματακι με υπεροχη γουνιτσααα φουντωτη και χνουδωτη!!!αχχχ

υ.γ μόλις ειδε η συζυγος τι γραφω και μου εξηγει τωρα τους λόγους που δεν θελουμε γατο στο σπιτι :evil: Θα τον παρω ομως που θα μου παει :twisted: και θα τον παρω και τριχωτο πολυ για να αφήνει παντου τριχεσ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

καλημερα παιδια!!! τι κανετε?

βρε τι ωραια μερα εχει σημερα!!

χτες νευριασα που σβηστηκε το σεντονι μου κ δεν εγραψα τιποτα......

εβιρακι μου θα σε ακολουθησω κ θα κανω κ εγω γεμιστα σημερα !!πολυ ωραια φωτο!!! εγω στο μπλογκ μπηκα χτες απο κιν αλλα δεν ειδα τπτ ρε σεις μονο μια παραγραφο τι βλακεια εκανα?

Ιωαννα μου κ εγω βγαζω πλανο μαγειρικης καθε Παρασκευη κ με βολευει παρα πολυ!! καλη ιδεαν να βαζουμε καθε Παρασκευη ιδεες για την βδομαδα που ερχεται.

νικο ανασκουμπωσου κ μπες στην κουζινα!!! η αληθεια ειναι κ πως δεν κανει καλο κ στα μικρα να τρωνε συνεχως μακαρονια κ πατατες κλπ ..με ολη την καλη διαθεση σου το λεω ε? μην με παρεξηγεις..

Ρικολακι τι κανει ο μπεμπης?

Αγγελικη που εισαι οεο?

Φωτεινη μου πολυ χαιρομαι που εισαι εγκρατης!! εγω την τον τελευταιο καιρο δεν τα παω κ πολυ καλα ολο υποκυπτω αλλα ελπιζω να μην ξεφυγω. Θα προσπαθησω πολυ να ξαναβρω την σειρα μου!

Νινακι τι κανεις ? πως παει η κηπουρικη?

Τζελακι,smurfita,bagia καλημερα!!!!

Στα μαγειρικα μας τωρα σημερα απλες κ ταπεινες φακουλες με φετουλα κ ψωμακι!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Έλειψα χθες καθώς είχα σχολικά άδεια επειδή πήρε βαθμούς η κόρη μου! Για άλλη μία φορά με έκανε πολύ περήφανη!!!!

Στα μαγειρικά μας σήμερα τρώμε φασολάδα΄που έμεινε από χτες.

Το Σαββατοκύριακο τελικά είχαμε πάει Πευκί και περάσαμε τέλεια! Είχε έναν καταπληκτικό καιρό και ο μικρός ξεσάλωσε!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Πατρια εδαφη το λεω για μενα χαχαχα!!!

Έχεις δίκιο! Ξεχάστηκα ότι είσαι από εκέι!

εμεις να δουμε τωρα ποτε θα παμε, κατα το Πασχα μας βλεπω μιας κ απο δευτερα θα ερθει η νυφη μου να μεινει μαζι μας που ειναι εγκυος κ πρεπει να την βλεπει καθημερινα ο γιατρος.Ειναι 33 βδομαδες κ χανει αμνιακο

Όλα καλά να πάνε με την φίλη σου!

Αγγελική τέλεια δεν είναι με τον ήλιο;;; Έχω ενθουσιαστεί κι εγώ! Μακάρι να συνεχίσει έτσι και για το ΣΚ και να πάτε τη βόλτα σας! Αγαπημένος προορισμός η Εύβοια εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Έχει πολύ όμορφα μέρη, ειδικά η κεντρική και βόρεια Εύβοια που είναι καταπράσινα!

Καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Αγγελικη ωραια θα ειναι να πατε για να ξεφυγετε λιγο.

Ξεφύγαμε δεν λες τίποτα!!!!

Λοιπον σημερα ειναι ημερα ταξιδιου κι ετσι δεν εφτιαξα τιποτα. Θα τσιμπησω κανενα κουλουρακι Θεσ/νικης κι ολα καλα.

Φιλια και καλό ΣΚ

Είχες καλό ταξίδι? Τώρα θα είσαι πάλι πίσω στο νησί ε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!!

Λυπάμαι πολύ που τον τελευταίο καιρό σας επισκέπτομαι πιο αραιά αλλά είναι τοσο το τρέξιμο γαμωτο. Απο την μια το γραφείο που γίνεται ολο και πιο απαιτητικό, πρεπει να σχεδιάσω, να ζωγραφίσω, να μιλήσω με συγγραφεις να συνθεσω συνεντευξεις να τους τις στειλω να τις εγγρινουν να μιλησουμε να απαντησουν και χιλια δυο.

όταν η απουσία σου οφείλεται σε δημιουργικές εργασίες τότε δικαιολογήσαι απόλυτα!

Απο την αλλη ο κηπος που πρεπει να καθαριστει γιατι φοβαμαι για φιδια (εδω ειναι εξοχη και εχει λιγα σπιτια τριγυρω και φοβαμαι τα φιδια πολυ)

Εγώ να δεις πως τα τρέμω!!!!

και ποντικια και κοριτσια ενα θα σας πω, να δω φιδι δεν μου λεει κατι θα το σκοτωσω...αλλα....ποντικι....οχι....ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ περισσοτερο και απο τα ρουχα των 90s :P τα ποντικια. Κανω εμετο με τα τερατα αυτα.

Τα ποντίκια πάλι δεν μου κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη!!!!

Το καλο ειναι οτι ειχα καιρο να γυμναστω και νιωθω παλι λιγο τους παλαι ποτε τρικεφαλους να σφιγγουν αν και η κοιλιτσα παραμενει αλλα δεν θα σας πω ψεματα. Αγαπω την κοιλιτσα μου και θα την διατηρησω :P:p:p Μπαμπας χωρις κοιλια δεν γινεται

Χαχαχαχα! Πες το ψέματα!!!!!

για μαγειρεματα σημερα παλι μια απο τα ιδια. προχειρα παλι. Δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα. Εχουμε να φαμε φαι φαι μερες τωρα. Παλι μακαρονια σημερα με το ζορι θα προλαβω την σαλτσα. Εχω ενα ερμο κοτοπουλο που καθε μερα λεω θα το βγαλω απο την καταψυξη αλλα το κακομοιρο το χω ακομα μεσα. Μου χει λειψει η μαγειρικη μου λιγο...και τα κακομοιρα τα παιδια καθε μερα αυγα και μακαρονια. Αλλα προεχει ο κηπος παιδια και δεν μπορω να φερω ανθρωπο να μου το κανει. Δεν υπαρχει αυτο. Θα κανω σαλτουλα τωρα μια κοκκινη γρηγορη και μετα γραφειο και κατα τις 5 που θα χω κενο τσαπα και κηπος.

Δεν πειράζει βρε Νίκο! Δυστυχώς οι δουλειές μας τρώνε πολλές ώρες!

ναι μαι και εγω. Καθισα και σας διαβασα πρωτα γιατι δεν ειχα προλαβει. Τα μακαρόνια κορίτσια είναι πασπαρτου. Ευκολα, γρηγορα και αρεσουν σε ολους μα ολους. Θες πικαντικο; κανεις μια αραμπιατα. Κατι λιπαρο κανεις μια καρμποναρα. Η απλα μεσογειακα τριβεις ντοματουλα φρεσκια λαδι μυζηθρα και λιγο ριγανη και νατην. Τα λατρευω απλα εχουμε λιγο πηξει σε δαυτα με τουτα και με κοινα.

Έτσι ακριβως! Είναι εύκολο υλικό για πολλούς συνδιασμούς!

Ευβοια; Αντε με το καλο να μας έρθετε ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Καλα θα κανετε οι αποδράσεις χρειάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Χρειάζονται δεν λες τίποτα! Ειδικά αν έχεις και ωραία παρέα...

Κοριτσάρες εγω τωρα καθισα στον καναπέ, ψιλονυσταζω αλλα μαλλον θα αρραξουμε λιγο με την συζυγο (κοιμιζει τα μικρά τωρα) να καουμε στην τβ.

Μόνο κάψιμο στην TV????? :tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μακαρονάκια με σάλτσα μιας και έλειπα το πρωί για καφεδάκι με φίλη έξω απολαμβάνοντας τη ζέστη των 21 βαθμών, έναν ήλιο τεράστιο σε βαθμό που μου κοκκίνισε το πρόσωπο, γιατί καθόμασταν σε βεράντα πολυκαταστήματος και τον είχα φάτσα.

Τις ίδιες θερμοκρασίες έχουμε κι εδώ και είναι τέλεια!

Καλημέρεεεςς

Αργήσαμε λίγο σήμερα να ξυπνήσουμε!! Εδώ κάνει λίγο ψυχρούλα αλλα εχει ηλιο. Η ΑΓΓΛΙΚΗ λογικά τώρα θα είναι στην Ευβοια :P λέτε να την δω;

Αλήθεια μας έχεις πει σε ποιά περιοχή της Εύβοιας είσαι?

Σήμερα ήθελα ν ακανω το κινέζικο της ΕΒΙΡΙ αλλά έχουμε μυτούλες που τρέχουν λίγουλακι οπότε αποφάσισα να τα αφήσω όλα στην άκρη (κήπους,γραφεία) και να κάτσω να κάνω κοτόσουπα μη φαμε πάλι μακαρόνια.

Περαστικούλια!

Καλημέρα και από μένα.

Ξεμυαλίστρα μέρα σήμερα, με αυτόν τον υπέροχο ήλιο! τέλεια για την Αγγελική που θα είναι Εύβοια τώρα... καλά να περάσεις:P

Οι ευχούλες σας έπιασαν και περασα πάρα πολύ ωραία!

τελικά πέρασα στο νηπιαγωγών!! είμαι πολύ χαρούμενη!! αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή θα καταφέρω να είμαι άλλα 3 χρόνια στο Βόλο!!! Την τρίτη θα πάω να γραφτώ και να πάρω το πρόγραμμα:D:D

Συγχαρητήρια κορίτσι! Όμορφη πόλη ο Βόλος!

κατά τ άλλα, την τετάρτη έχουμε β επιπέδου και έχω πάρα πολύ αγωνία... είμαι απαισιόδοξη από τη φύση μου, και ο άντρας μου με μαλώνει.. μου λέει πως πολλά τα προκαλώ μόνη μυ και πως μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου...αγχώνομαι και σκέφτομαι διάφορα σενάρια....διαβάζω και διάφορες ιστορίες στο ιντερνεΤ....

Σταμάτα να διαβάζεις ιστορίες στο ίντερνετ αφού επηρεάζεσαι τόσο! Έχει δίκιο ο άντρας σου!

Θα την κάνουμε στο Ιασω θεσσαλίας. πάντως ο μπόμπιρας είναι ζωηρός εκεί μέσα!! σήμερα έδωσε κλωτσίτσα στον μπαμπα!!!:D

Ο νέος Μαραντόνα γεννιέται!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μακαααρι να της αλλάξω. Απλα ρε συ ρικολα ξερω οτι θα το λατρευαν τα παιδια και θα ηρεμουσαν και λιγο και εγω το θελω πολυ! Αλλα η μαμα μπααααααααα. Ενααα μικρουληηη χνουδωτο πλασματακι με υπεροχη γουνιτσααα φουντωτη και χνουδωτη!!!αχχχ

Αχχχχχχ..γλυκουλι γατουλι....

υ.γ μόλις ειδε η συζυγος τι γραφω και μου εξηγει τωρα τους λόγους που δεν θελουμε γατο στο σπιτι :evil: Θα τον παρω ομως που θα μου παει :twisted: και θα τον παρω και τριχωτο πολυ για να αφήνει παντου τριχεσ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Εδω η απαντηση ειναι "δε θελω ζωα μεσα στι σπιτι"!!!!ΚΑταλαβες και εδω κηπο δεν εχουμε....αλλα που θα μου παει....δε θ ατο πετυχουμε το σπιτι με το κηπο θα παρω το γατι..και θα του πω μεσα στο σπιτι δε το ηθελες γιακηπο δεν ειπες τιοτα!!!!:mrgreen::cool::tongue:

Δεν σας προλαβαινω τοσα που γραφετε:). Τα εκανα τα παπουτσακια αλλα βρε παιδια κουραστηκα, μπελαλιδικο φαγητο. Το μονο που θελω ειναι βολτες οχι δουλειες οχι μαγειρεματα!

Κορίτσια ψιλοπονοδοντος παιζει τωρα και με ψιλοφρικαρει γιατι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η επισκεψη στον οδοντιατρο και εχει εναν καλο μονο εδω και περνει και πολλα. Διπλος τρομος για τον μπαμπα Νικο. Και το στομα και η τσεπη

Τώρα που το λες έχω κι εγώ ένα δόντι που με τσιγκλάει λίγο! Πρέπει να παω στην κολλητή μου πάραυτα να το δει αλλά που χρόνος?

:P Πάω για νανι παιδια τα λέμε άυριο! Λογικα θα κατσω λιγουλακι να καω σε παρακμιακα καναλια (τα λατρευω) και μετα νανι. Πριν πετυχα ενα τηλεμαρκετινγ με την εξης φραση "και τωρα το σκουπακι 4500Onfire που αυτη την φορά πραγματικά δουλεύει!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τις άλλες φορές δηλαδή δεν????

Χθες κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι και κουραστήκαμε αρκετά...δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα τώρα ούτε και με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά δεν πειράζει...όλα έγιναν! :tongue::tongue::tongue:

Εννοείται πως κάνεις ότι μπορείς χωρίς να ζορίζεσαι!!!

Σήμερα το πρωί πήγαμε για περπάτημα και για ένα γρήγορο καφεδάκι. Επιστρέψαμε κι έκανα τις μπριζόλες με την μπύρα! Οκ...ήταν θεϊκό φαγητό!!!

Το Τζενάκι μας έδωσε σούπερ συνταγούλα!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!!!

Κορίτσια εγω εκανα περιπου κανα 20 τετραγονικα στον κηπο σημερα και εχω ακομα τα τριπλασια οποτε απελπιστηκα και ανεβηκα μουσκεμα γιατι εξω εχει εναν ηλιο αλλο πραγμα.

Καπελάκι δεν φορόυσες???? Έχεις δίκιο όταν δουλεύεις στον ήλιο γίνεσαι και παπί και κοτόπουλο!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ελπίζω να περνας καλα εδω εχει ωραιο καιρο σημερα.

Πέρασα πέρασα!!!!

Κορίτσια νομίζω βρήκα το blog της ΕΒΙΡΙ μας και ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Πολλές φωτό και αναλυτικά οι συνταγές βήμα βήμα. Δεν γράφω κάτι γιατι αν είναι οντως της ΕΒΙΡΙ θα το δώσει η ίδια το λινκ αλλα παιδια ειναι πραγματικά αναλυτικό και χαρουμενο πολυ!!!!

υ.γ Ηδη πήρα 2 συνταγες μια για μπριζόλες και μια λεμονατο μοσχαρι που εχω στην ακρη

Εβιράκι πότε θα μας δώσεις λίνκ????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα παιδια!!! τι κανετε?

Καλημερα Τζενακι!!!!

βρε τι ωραια μερα εχει σημερα!!

Οντως κανει τοσο τελειες μερες!!!!!Ο καλος μου εχει δουλειες εκτος σπιτιου σημερα και αν γυρισει νωρις θα παμε την πρωτη μας βολτουλα με το μικρο μας!!!

χτες νευριασα που σβηστηκε το σεντονι μου κ δεν εγραψα τιποτα......

Ενα αυτο και ενα που δε λαμβανουμε παντα ενημερωσεις....:mad:

Ρικολακι τι κανει ο μπεμπης?

Αχχχχ τζενακι εχουν φτιαξει τοσο πολυ τα πραγματα!!!Καθεται μονοσ στο λικνο,στο ρηλαξ ,κοιμαται καλα το βραδυ(εμεις δηλαδη),με το θηλασμο ολα τελεια....ειναι ενα σουπερ τσιτσινι!!!!Μας παρακολουθει και μας ακουει οταν του μιλαμε...Και περιμενουμε πως και πως το πρωτο κανονικ χαμογελακι...Δε το περιμενα..τετοια αλλαγη τοσο συντομα...

Στα μαγειρικα μας τωρα σημερα απλες κ ταπεινες φακουλες με φετουλα κ ψωμακι!

Ταπεινες αλλα τοσο θρεπτικες και αγαπημενες!!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Αγγελικουλα καλημερα!!!!!

Έλειψα χθες καθώς είχα σχολικά άδεια επειδή πήρε βαθμούς η κόρη μου! Για άλλη μία φορά με έκανε πολύ περήφανη!!!!

Χιλια μπραβο στη κορη σου!!!!

Στα μαγειρικά μας σήμερα τρώμε φασολάδα΄που έμεινε από χτες.

αχχχχ φασολαδα μιαμμιαμ....μου χει λειψει...και την κανει ο πατερας μου τοσο τελεια....χυλωμενη...μιαμ...Μμμμμ και δε βαζω κανενα γιγαντα στο νερο που αγαπα ο καλος μου???

Το Σαββατοκύριακο τελικά είχαμε πάει Πευκί και περάσαμε τέλεια! Είχε έναν καταπληκτικό καιρό και ο μικρός ξεσάλωσε! Τι καλα!!!χαιρομαι που σας εκανε καλο καιρο και το ευχαριστηθηκατε!!

QUOTE]

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Γειά σου Εβιράκι!

Σήμερα φάγαμε μπουφέ από τα διάφορα που έφτιαξε χτες ο Έβιρος. Παιδιά ειλικρινά έκατσε περίπου ένα τρίωρο μαγειρεύοντας με κέφι διάφορα λες και θα είχαμε στο σπίτι 15 νοματέους για φαγητό. Αφού περίσσεψαν λοιπόν συνεχίσαμε και σήμερα.

3 ώρες??? Μπράβο στον Έβιρο που του αρέσει να ασχολείται τόσο πολύ με την κουζίνα!

Το βράδυ έφτιαξε ο Έβιρος μελιτζανοσαλάτα με καρύδια, παντζαροσαλάτα, μύδια σαγανάκι με σάλτσα, μεγάλα καλαμάρια ψητά στη γκριλιέρα, πατάτες τυλιχτές με τη φλούδα στο φούρνο και για την Εβιρίνα που δε νηστεύει και δεν τα τρώει τα δικά μας, έψησε ένα φιλέτο κοτόπουλο στη γκριλιέρα μαζί με τις τυλιχτές πατάτες.

Και φτιάχνει και νόστιμες συνταγούλες!!!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Κάλή εβδομάδα Φωτεινούλα!

Αγγελικη πηγες τελικα Ευβοια;

Πήγα πήγα!!!!

Εγω πηγα ΣΚ Αθηνα κι ειδα την οικογενεια. Καλα ηταν αλλα για αλλη μια φορα ο κοσμος γκρινιαζε ποσο κουραστικο εχει γινει το ταξιδι με τα καινουρια δρομολογια.

Έχουν αραιώσει δηλαδή?

Πηγα τη μικρη παιδικη χαρα κι ενθουσιαστηκε και σκεφτομαι ποσα απλα πραγματα της λειπουν. Στενοχωρηθηκα μονο γιατι ειδα οτι οι δικοι μου και κυριως η μαμα μου κουραζονται πολυ με τα πιτσιρικια και μαλλον ανεξαρτητως καιρου και καταστασεων το Πασχα πρεπει να τα φερω εδω. Θα δουμε δεν ξερω. Δεν τολμω να προγραμματισω φετος τιποτε.

Είναι πολύ δύσκολο Φωτεινούλα να ανταπεξέλθουν μεγάλοι άνθρωποι στο κυνηγητό των μικρών! Τουλάχιστον δεν τα έχουν όλη την μέρα!

Η μαμα μαγειρεψε το Σαββατο μακαρονια με σαλτσα με λουκανικα και χτες μπριζολες πανε με πατατες και πηρα κι εγω για σημερα χιχι. Δοκιμασα και στον μικρο ψαρι και το εφαγε ανετα οποτε εμπλουτιστηκε η διατροφη μας. Δοκιμες κανω μονο εγω στα φαγητα για να μην αγχωνονται οι παππουδες.

Καλά κάνεις! Ας μην έχουν και αυτήν την έννοια στο κεφάλι τους!

Αυτα. Φιλια απο μενα κι εδω τριγυρω θα βρισκομαι

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε.

Κάλή εβδομάδα Ιωάννα και σε σένα!

Εβγαλα προγραμμα εβδομαδιαου φαγητου κι ελπιζω να το τηρησω

Δευτερα: κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι

Τριτη: παπουτσακια(τον κιμα τον ετοιμασα εχτες για να μην τα εχω ολα σημερα)

Τεταρτη: φασολακια με πατατες

Πεμπτη: μακαρονια με κοκκινη σαλτσουλα

Παρασκευη: φακες

Εβαλα δηλαδη και οσπρια και λαδερα και ζυμαρικα και μοσχαρι στο μενου, ψαρι δεν εβαλα αλλα μαλλον το Σαββατο

Έφτιαξες ένα ωραιότατο και πλήρες μενού!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

[quote name='ΑΓΓΕΛΙΚΗ2;228648

Εβιράκι πότε θα μας δώσεις λίνκ????

Μας το εχει ηδη δωσει...ειχες τοσα πολλα να διαβασεις και θα σου ξεφυγε...το παθαινω συνεχεια

Αν και δεν έχω γράψει πολλά και συνεχώς προσθέτω κι άλλα ακόμα και στις πρώτες αναρτήσεις που έκανα' date=' θα σας δώσω το λινκ σήμερα. Να ξέρετε ότι δεν έχω ολοκληρώσει κάποια θέματα που γράφω, κάθε τόσο γράφω κι από λίγο.

Το μπλογκ λέγεται "Οι Θησαυροί Της Κουζίνας"

[/color']http://thisauroikouzinas-syntages.bl...blog-post.html

Δεν σας προλαβαινω τοσα που γραφετε:). Τα εκανα τα παπουτσακια αλλα βρε παιδια κουραστηκα, μπελαλιδικο φαγητο. Το μονο που θελω ειναι βολτες οχι δουλειες οχι μαγειρεματα!

Καλημερα Ιωαννα!!!!

Μπελαλιδικο αλλα θα σας ανταμειψει!!!!!

Ειναι αυτος ο καιρος...ξελογιαστρα βρε παιδι μου!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...