Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάαρεες!

Ο πονόδοντος σήμερα ψιλουποχώρησε. Εγω το πρωί πάλι κήπος και άγιος ο θεός. Εδω έχει Ήλιο αλλα ψυχρουλα μέσα (έξω καλά είναι). Φωτεινούλα σε καταλαβαίνω το χω περάσει αυτό μακρια απο την οικογένεια και ειναι τόσο κουραστικό...σου χω πει θυμάμαι πόσο μου έλειπαν...επερνα τηλ να τους μιλησω αλλα ενα χεράκι μαγικό (καποιααα που με αγαπάειιιι πολυυυυυυυ) φρόντιζε να μην φτάνουν οι κλήσεις μου συχνα στην γυναικα μου και ο κακομοιρης ανυσηχουσα τόσο πολύ. Αντε όλα τελείωσαν τουλάχιστον. Καλη υπομονη.

ggeny αυτο με τα ποστ το παθαινω συχνα και ειναι τερατωδες!!!!!!!!! Να χεις γραψει ποσα και μετα πουφ χαμένα!

Νινακι τι σκυλακι έχεις; τι φάση είναι να χεις ζωακι; ρωτάω γιατι θελω και εγω και τα μικρα αλλα η Χριστινα ειναι ΟΧΙ :evil:

ΕΒΙΡΙ τι ομορφα δεντρα...τι ειναι καν αυτα? Δεν το χω ξαναδει

ricola μου φαε παιδακι μου να το χαρεις τωρα ειναι ο καιρος ασε τις διαιτες για μετα!! Περνα καλα με τις λιχουδιες και καπου τον Απριλη κανε διαιτα χιχι ετσι κανω εγω :P

Παω για μαμ κορίτσια γιατι με φωναζει η οικογενεια σημερα λειπαμε ολη μερα οποτε πατατοσαλατα μεγαλη και σαλατες. Αντε να τακτοποιηθουμε να ξαναρχισουμε να μαγειρευουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Eviraki μασ!!!!!

Σήμερα φάγαμε μπουφέ από τα διάφορα που έφτιαξε χτες ο Έβιρος. Παιδιά ειλικρινά έκατσε περίπου ένα τρίωρο μαγειρεύοντας με κέφι διάφορα λες και θα είχαμε στο σπίτι 15 νοματέους για φαγητό. Αφού περίσσεψαν λοιπόν συνεχίσαμε και σήμερα.Μπραβο ο αντρουλης!!!!

Λοιπόν, καταρχήν χτες το μεσημέρι μαγείρεψα εγώ ρυζομακάρονα με γαρίδες μιας και τις είχα στην κατάψυξη και είχαμε και την κουβέντα με το Νίκο. Εδώ να πω ότι αυτά που μου έφερε ο Έβιρος δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν ρυζομακάρονα γιατί ήταν πλακέ και διαφορετικά απ' αυτά που γνωρίζω.

Ρυζομακαρονα???Κατι σαν τα noodles η ασχετο?

Το βράδυ έφτιαξε ο Έβιρος μελιτζανοσαλάτα με καρύδια, παντζαροσαλάτα, μύδια σαγανάκι με σάλτσα, μεγάλα καλαμάρια ψητά στη γκριλιέρα, πατάτες τυλιχτές με τη φλούδα στο φούρνο και για την Εβιρίνα που δε νηστεύει και δεν τα τρώει τα δικά μας, έψησε ένα φιλέτο κοτόπουλο στη γκριλιέρα μαζί με τις τυλιχτές πατάτες.

Ααααααα ειναι οικογενειακο το χαρισμα της κουζινας!!Πωπωπωπω...νοστιμιες!!!!

Καλη αρχη και παλι με το μπλογκ!!!Θα το επισκεπτομαι καθημερινα και θα το προτινω κιολας σε φιλους και γνωστους!!!!!

Ξέχασα να σας δείξω τα ανθισμένα άσπρα δέντρα που σας έλεγα.

a87f553e-c515-4d86-816d-6b06b744cd43.jpg

e7d81517-f634-4aab-9224-3ec414bb9c04.jpg

Νίνα σ' ευχαριστώ πολύ.

Τι τελεια που ειναι!!!Ολοιδια με την ελβετια!!!Αχχχχ τη νοσταλγησα τωρα!!!Ειναι η μανουλα απο εκει και εχω περασει ολες μου τις διακοπες εκει!!!!Εχω και παππου γιαγια θεια θειους ξαδερφο...φιλους.....

Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι που θα παω με τον μικρο!!!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Καλη εβδομαδα Φωτεινη!!!!

Εγω πηγα ΣΚ Αθηνα κι ειδα την οικογενεια. Καλα ηταν αλλα για αλλη μια φορα ο κοσμος γκρινιαζε ποσο κουραστικο εχει γινει το ταξιδι με τα καινουρια δρομολογια. Πηγα τη μικρη παιδικη χαρα κι ενθουσιαστηκε και σκεφτομαι ποσα απλα πραγματα της λειπουν. Στενοχωρηθηκα μονο γιατι ειδα οτι οι δικοι μου και κυριως η μαμα μου κουραζονται πολυ με τα πιτσιρικια και μαλλον ανεξαρτητως καιρου και καταστασεων το Πασχα πρεπει να τα φερω εδω. Θα δουμε δεν ξερω. Δεν τολμω να προγραμματισω φετος τιποτε. Η μαμα μαγειρεψε το Σαββατο μακαρονια με σαλτσα με λουκανικα και χτες μπριζολες πανε με πατατες και πηρα κι εγω για σημερα χιχι. Δοκιμασα και στον μικρο ψαρι και το εφαγε ανετα οποτε εμπλουτιστηκε η διατροφη μας. Δοκιμες κανω μονο εγω στα φαγητα για να μην αγχωνονται οι παππουδες.

Αυτα. Φιλια απο μενα κι εδω τριγυρω θα βρισκομαι

Οπως και να τπκανεις ειναι δυσκολο για σενα που λειπεις αλλα και γιατα παιδια!!!Οι παππουδες λογικο ειναι να κουραζονται...αλλα παλι καλα που υπαρχουν και βοηθανε!!!Οσο και οποτε μπορεις θα τους ξεκουραζεις!!!!

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε.

Καλη εβδομαδα Ιωαννακι μας!!!!!

Εβιρι εριξα μια γρηγορη ματια στο μπλογκ κι ενθουσιαστηκα, μπραβο που θα μας βοηθησεις τοσο πολυ. Πολυ ωραια τα δεντρακια!!! Εχω κι εγω μια κορομηλια στον κηπο και πρωτα βγαζει ασπρα λουλουδακια και μετα φυλλα και ειναι τοσο γρηγορο το μεγαλωμα τους που τωρα εγινε καταπρασινη και μου αρεσει πολυ!

Φωτεινη ευχομαι συντομα με οποιο τροπο βολευει την οικογενεια σας να ειστε παλι μαζι!

Τζελι συγχαρητηρια και οχι αγχος βρε κοριτσι μου αφου ολα καλα πανε! Στο ιντερνετ να μπαινεις μονο για συνταγες!!!

Στρουμφιτα λιγη ξεκουραση δεν βλαπτει!

Τζενη ολα καλα να πανε στη νυφη σου!

Συγνωμη αν ξεχναω κατι ασχολιαστο, ελπιζω ολες να ειστε καλ και να ειχατε ενα ομορφο σαββατοκυριακο.

Εβγαλα προγραμμα εβδομαδιαου φαγητου κι ελπιζω να το τηρησω

Δευτερα: κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι

Τριτη: παπουτσακια(τον κιμα τον ετοιμασα εχτες για να μην τα εχω ολα σημερα)

Τεταρτη: φασολακια με πατατες

Πεμπτη: μακαρονια με κοκκινη σαλτσουλα

Παρασκευη: φακες

Εβαλα δηλαδη και οσπρια και λαδερα και ζυμαρικα και μοσχαρι στο μενου, ψαρι δεν εβαλα αλλα μαλλον το Σαββατο

σουπερ το προγραμμα σου!!!καλα κανεις και βγαζεις προγραμμα...Ετσι δε θα σπας το κεφαλι σου με το τι θα φτιαξεις αυριο....το εκανα και εγω αυτο ..αλλα Προ μωρου!!!!χιχιχιχ!!!

Διαφημίσεις

ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ τσαμπα εγραφα τοση ωρα......

καλησπερα παιδια

Καλησπερα Τζενακι μου!!!!

ΤΟ παθαινω και εγω.....και δεν εχω παντα το χρονο να τα ξαναγραψω....οποτε ψελνω μονη μου...γγγκκκκρρρρ!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάαρεες!

Και ξανακαλησπερα!!!!

Ο πονόδοντος σήμερα ψιλουποχώρησε.Δε πας καλου κακου να το δεις ομως....μη σε ξαναπιασει και ειναι χειροτερος ο πονος????

Εγω το πρωί πάλι κήπος και άγιος ο θεός. Εδω έχει Ήλιο αλλα ψυχρουλα μέσα (έξω καλά είναι). Φωτεινούλα σε καταλαβαίνω το χω περάσει αυτό μακρια απο την οικογένεια και ειναι τόσο κουραστικό...σου χω πει θυμάμαι πόσο μου έλειπαν...επερνα τηλ να τους μιλησω αλλα ενα χεράκι μαγικό (καποιααα που με αγαπάειιιι πολυυυυυυυ) φρόντιζε να μην φτάνουν οι κλήσεις μου συχνα στην γυναικα μου και ο κακομοιρης ανυσηχουσα τόσο πολύ. Αντε όλα τελείωσαν τουλάχιστον. Καλη υπομονη.

ggeny αυτο με τα ποστ το παθαινω συχνα και ειναι τερατωδες!!!!!!!!! Να χεις γραψει ποσα και μετα πουφ χαμένα!

Νινακι τι σκυλακι έχεις; τι φάση είναι να χεις ζωακι; ρωτάω γιατι θελω και εγω και τα μικρα αλλα η Χριστινα ειναι ΟΧΙ :evil:Στην ιδια φαση ειμαστε και εμεις ΝΙκο!!!Εγω απο μωρο μεγαλωμενη με σκυλια γατια χελωνες ψαρια πουλια(κατι τσιμπουρια και ψειρες που και που...χιχιχιχ)και θελω και τα παιδια μου να μεγαλωσουν εστω με ενα ζωακι....ο καλος μου απο την αλλη που δεν ειχε ποτε του ουτε ψαρακι στη γυαλα...ειναι καθετος!!!Πως τους αλλαζεις γνωμη???Χωρις πλακα το θεωρω πολυ καλο για τα παιδια να μεγαλωνουν με ζωακι!!!

ricola μου φαε παιδακι μου να το χαρεις τωρα ειναι ο καιρος ασε τις διαιτες για μετα!! Περνα καλα με τις λιχουδιες και καπου τον Απριλη κανε διαιτα χιχι ετσι κανω εγω :PΜετα το Πασχα εεεε????

Παω για μαμ κορίτσια γιατι με φωναζει η οικογενεια σημερα λειπαμε ολη μερα οποτε πατατοσαλατα μεγαλη και σαλατες. Αντε να τακτοποιηθουμε να ξαναρχισουμε να μαγειρευουμε!

Τελεια η πατατοσαλατα!!!!!

Καλησπερα στο παρεακι μου!!!!

Το μενου εχθες ειχε μπιφτεκια με μακαρονακι κοφτο(παλι μακαρονι...αλλα δε προλαβα κατι αλλο).Σημερα ειχαμε πουρεδακι και μοσχαρακι κοκκινιστο της μανουλας!!!!Για αυριο εχω στο φουρνο ενα μεγαλο ταψι μπριαμ!!!!Ευχηθειτε να βγει καλο γιατι ειναι ποσοτητα που ταιζει λοχο ολοκληρο!!!!Κατι εχω παθει το τελευταιο καιρο η θα κανω μια σταλια φαι...η ενα τονο!!!Θα κανω και την Λεμοναδιτσα μου σημερα!!!!

Σημερα πηραμε και το καροτσι μας....και απο αυριο θα αρχισουμε επιτελους να βολταρουμε!!!Αντε γιατι πολυ το αργησαμε και χασαμε καλες μερες!!!Ευχομαι να μη χαλασει ο καιρος!!!!!

Να μαι κι εγω παλι!

Λοιπον πληθυναμε και παντα καποια ή καποιον ξεχνω. Ιωαννα, Ρικολα συγγνωμη που δε σας ανεφερα το πρωι αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανει...

Ρικολα μου μη σκεφτεσαι διαιτα τωρα που θηλαζεις. Θα σου ελεγα να προσεχες να τρως πιο υγιεινα (οχι πολλες μερεντες- μη σε παρασυρουν οι κακες μαγειροπαρεες:tongue:) κι ετσι θα εισαι μια χαρα. Να δηλωσω δε στην παρεα οτι εχω στο ντουλαπι μερεντα και δεν την εχω αγγιξει. Ειναι ακομη σφραγισμενη- ζηλεψα την εγκρατεια της Τζενης.

Ιωαννα καλα εκανες κι εφτιαξες προγραμμα- σε ξεκουραζει κατα καποιον τροπο.

Νικο καποια υπαρξη πρεπει να σε λατρευει εεεε;;;)

Δεν ζυγιστηκα- δεν ειμαι φιλη της ζυγαριας αλλα νοιωθω σαν να εχω ξεπρηστει. Δεν νομιζω οτι εχω χασει ακομη αλλα πιστευω οτι αρχιζει να παιρνει μπρος το συστημα. Εχει μπει κι η ανοιξη και ποιος με πιανει!!!

Καληνυχτα!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

ΒΑΓΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ χάθηκαν.Που είστε ρε κορίτσια να μάθουμε κανα νεο; :P

Ρικόλα το παραξενο εδω ειναι οτι εγω δεν ειχα ποτε ζωακι γιατι ο πατερας μου μας το απαγορευε ΡΗΤΑ! Η χριστινα ειχε ενα γατο περσιας που ειχε ζητησει και της ειχαν αγορασει. Και ομως ειναι καθετη. Παντως τα μικρα και εγω θα θελαμε ενα γατουλλλληηη...(τα αγαπάω τα γατιά!)

Αχ Φωτεινη μου και να παιρνω τηλ και να παιρνω τηλ και να τρελενομαι και οι κλησεις μου να....σβηνονται κατα λαθος...:evil: Και να ειμαι πτωμα απο τα χωραφια και να μην με πιανει υπνος να τρεχει το μυαλο μου παντου....

Διαφημίσεις

υ.γ Σχετικα με τα ζωα αγαπαω τα γατια αλλα και ενα σκυλακι θα μου αρεσε αρκει να μην ειναι απο αυτα τα σατανικα ζομπι που οταν λιποθυμας η κοιμασαι ερχονται και σου τρωνε την μουρη :shock: Ξερετε εκεινα που τα μπουλντογκ και τα αλλα χωρις την ουρά τα τρελα και τα μεγαλα τα μπετοβεν που τα βλεπεις το βραδυ και τα περνας για πολυθρονα και τα μκρα τα τσινουανουα πως τα λενε που ναι υστερικα και τα αλλα τα μαλλιαρα που μοιαζουν με την θεια μου την Ευρυδικη οταν βγαινει απο την θάλασσα...μπα μαλλον δεν θελω σκυλι. Αλλα οι γατες ειναι τοσοοο καλουλες :P

Καλησπέρα σε όλους

Σήμερα έφτιαξα γεμιστά (ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνα) και για την Εβιρίνα τορτελίνι με φιλαδέλφια και γάλα στο φούρνο.

Εβιρι καλοριζικο το μπλογκ. Εριξα τωρα το πρωι μια ματια και φαινεται πολύ καλό. Αντανακλα τη γλυκυτητα σου και τις μαγειρικές σου γνώσεις. Καλά για τον Εβιρο δε σχολιαζω. Απλως ζηλευω...

Σ' ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου και για τα δύο. Το μπλογκ θέλει πολύ δουλειά, αλλά αυτές τις μέρες προσπαθώντας να το εξερευνήσω και να το καταλάβω πώς λειτουργεί ξεματιάστηκα. Θα γράφω λίγο-λίγο γιατί είναι αρκετά χρονοβόρο.

Ειναι η εποχη τωρα που φυτρωνουν οι μακαρονιες;

Μπα νομίζω πως τώρα είναι η εποχή που τις κλαδεύουν.

Καλα ηταν αλλα για αλλη μια φορα ο κοσμος γκρινιαζε ποσο κουραστικο εχει γινει το ταξιδι με τα καινουρια δρομολογια.

Τραβάς ζόρι κι εσύ!!!!!!!!!

μαλλον ανεξαρτητως καιρου και καταστασεων το Πασχα πρεπει να τα φερω εδω. Θα δουμε δεν ξερω. Δεν τολμω να προγραμματισω φετος τιποτε.

Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση λίγο. Το διάστημα δεν είναι ούτε μεγάλο ούτε μικρό μέχρι το Πάσχα.

Εβιρι εριξα μια γρηγορη ματια στο μπλογκ κι ενθουσιαστηκα, μπραβο που θα μας βοηθησεις τοσο πολυ.

Αχ σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Πολυ ωραια τα δεντρακια!!! Εχω κι εγω μια κορομηλια στον κηπο και πρωτα βγαζει ασπρα λουλουδακια και μετα φυλλα και ειναι τοσο γρηγορο το μεγαλωμα τους που τωρα εγινε καταπρασινη και μου αρεσει πολυ!

Σα νυφούλα θα πρέπει να είναι!!!!!!!!!!! Σήμερα έσκασαν τα καινούργια φύλλα και στα μεγάλα δέντρα της γειτονιάς.

Εβίρι υπέροχες φωτογραφίες! στο βάθος στην δεύτερη φώτο αμπέλι είναι αυτό?..

:D:D:D Ναι Νίνα αμπελώνας είναι, έχει πολλούς εδώ όλη η περιοχή

μπήκα και στο μπλογκ σου εχτές... πολύ ωραίο! σου αποπνέει μία ζεστασιά... και ωραίες φωτογραφίες... μου έβαλες ιδέες: μήπως και βγάλω και εγώ ένα πρόγραμμα φαγητού εβδομαδιαίο, ώστε να μη με απασχολεί κάθε μέρα.

Καταρχήν, σ' ευχαριστώ πολύ και δεύτερον χαίρομαι τόσο μα τόσο που σας αρέσει.

Και εγω δεν αγαπαω καθολου μα καθολου τον οδοντιατρο!!!

Εγώ να δεις!!!!!!!!!!!!!!! Τις προάλλες, πήγα εδώ στη Γερμανία για καθαρισμό. Φαντάσου πόσο φοβάμαι που το είπα προκαταβολικά στην οδοντίατρο και της είπα αν μπορεί να μου πιάσει κουβέντα περί ανέμων και υδάτων στα αγγλικά για να αποπροσανατολίζει το μυαλό και να σκέφτομαι μόνο αυτά που μου λέει.

καλησπερα παιδια Γεια σου Τζένη.

κ μαλιστα ειμαι σιγουρη πως ειδα κ ποστ της Αγγελικης μολις ποσταρα ... φαντασματα χαχαχα

Αλήθεια πώς και δε μπήκε η Αγγελική σήμερα;

Ούτε κι εγώ ξέρω, δε γνωρίζω καν αν υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Ρυζομακαρονα???Κατι σαν τα noodles η ασχετο?

Νομίζω πως είναι διαφορετικά τα noodles από τα ρυζομακάρονα. Αν θυμάμαι καλά τα νουντλς είναι σε μικρό σακουλάκι, ενώ τα ρυζομακάρονα είναι σε μεγαλύτερο φαρδύ πακέτο, είναι άσπρα, μοιάζουν αρκετά με τα μαλλιά του κανταϊφιού πριν ψηθούν.

Ααααααα ειναι οικογενειακο το χαρισμα της κουζινας!!Πωπωπωπω...νοστιμιες!!!!

:D:D:D:D

Καλη αρχη και παλι με το μπλογκ!!!Θα το επισκεπτομαι καθημερινα και θα το προτινω κιολας σε φιλους και γνωστους!!!!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.

Τι τελεια που ειναι!!!Ολοιδια με την ελβετια!!!Αχχχχ τη νοσταλγησα τωρα!!!Ειναι η μανουλα απο εκει και εχω περασει ολες μου τις διακοπες εκει!!!!

Από ποιο μέρος της Ελβετίας είναι;

Εχω και παππου γιαγια θεια θειους ξαδερφο...φιλους.....

Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι που θα παω με τον μικρο!!!!!!

Αρκεί που θα πας. Ο καιρός θα περάσει γρήγορα.

ΚΕυχηθειτε να βγει καλο γιατι ειναι ποσοτητα που ταιζει λοχο ολοκληρο!!!!

Εεε τότε να 'ρθούμε να βοηθήσουμε κι εμείς.

Κατι εχω παθει το τελευταιο καιρο η θα κανω μια σταλια φαι...η ενα τονο!!!

Δεν είσαι η μοναδική που σου συμβαίνει. Έχει συμβεί και σε μένα αρκετές φορές.

Θα κανω και την Λεμοναδιτσα μου σημερα!!!!

Καλή επιτυχία.

Σημερα πηραμε και το καροτσι μας....και απο αυριο θα αρχισουμε επιτελους να βολταρουμε!!!Αντε γιατι πολυ το αργησαμε και χασαμε καλες μερες!!!Ευχομαι να μη χαλασει ο καιρος!!!!!

Καλορίζικο και καλές βόλτες.

Να δηλωσω δε στην παρεα οτι εχω στο ντουλαπι μερεντα και δεν την εχω αγγιξει. Ειναι ακομη σφραγισμενη- ζηλεψα την εγκρατεια της Τζενης.

Κράτα τη μέχρι να τελειώσει η νηστεία και θα έρθω να την αγγίξω εγώ.

και τα αλλα τα μαλλιαρα που μοιαζουν με την θεια μου την Ευρυδικη οταν βγαινει απο την θάλασσα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρικολα μου μη σκεφτεσαι διαιτα τωρα που θηλαζεις. Θα σου ελεγα να προσεχες να τρως πιο υγιεινα (οχι πολλες μερεντες- μη σε παρασυρουν οι κακες μαγειροπαρεες:tongue:) κι ετσι θα εισαι μια χαρα.Απλα την σκεφτομαι μη νομιζεις....σε γενικες γραμμες τρωω υγειινα αλλα με πιανει κατι και κυριως μετα το μεσημεριανο πεφτω με τα μουτρα σε οτι γλυκο υπαρχει....Θα μου πεις μην εχεις γλυκα στο σπιτι(η καλυτερη λυση)αλλα τη μου φταιει ο αντρουλης μου???

Να δηλωσω δε στην παρεα οτι εχω στο ντουλαπι μερεντα και δεν την εχω αγγιξει. Ειναι ακομη σφραγισμενη- ζηλεψα την εγκρατεια της Τζενης.

Ενα θα σου πω...ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!Εγω απλα δεν αγοραζω!!!!Εγκρατεια μηδεν!!!!

Δεν ζυγιστηκα- δεν ειμαι φιλη της ζυγαριας αλλα νοιωθω σαν να εχω ξεπρηστει. Δεν νομιζω οτι εχω χασει ακομη αλλα πιστευω οτι αρχιζει να παιρνει μπρος το συστημα. Εχει μπει κι η ανοιξη και ποιος με πιανει!!!

Καληνυχτα!

Γιατι καλε να μην εχεις χασει?αν νιωθεις πως εχει ξεπρησει...σιγουρα εχεις χασει κιολας!!

Πολλα φιλια !!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

ΒΑΓΙΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ χάθηκαν.Που είστε ρε κορίτσια να μάθουμε κανα νεο; :P

Ρικόλα το παραξενο εδω ειναι οτι εγω δεν ειχα ποτε ζωακι γιατι ο πατερας μου μας το απαγορευε ΡΗΤΑ! Η χριστινα ειχε ενα γατο περσιας που ειχε ζητησει και της ειχαν αγορασει. Και ομως ειναι καθετη. Παντως τα μικρα και εγω θα θελαμε ενα γατουλλλληηη...(τα αγαπάω τα γατιά!)

Αχ Φωτεινη μου και να παιρνω τηλ και να παιρνω τηλ και να τρελενομαι και οι κλησεις μου να....σβηνονται κατα λαθος...:evil: Και να ειμαι πτωμα απο τα χωραφια και να μην με πιανει υπνος να τρεχει το μυαλο μου παντου....

Αν καταφερεις να αλλαξεις γνωμη στη Χριστινα....να μου πεις και εμενα!!!ΘΕλω και εγω γατουλη!!!!Μου λειπουν τοσο τα γατια μου(στο πατρικο)!!!

Καλησπέρα σε όλους

Σήμερα έφτιαξα γεμιστά (ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνα) και για την Εβιρίνα τορτελίνι με φιλαδέλφια και γάλα στο φούρνο.

Εβιρακι!!!!!!

ΚΑλησπερα!!!!

Ωραιο το φαγακι σας και παλι!!1Μα πιο πολυ ζηλεψα της μικρης!!!(Μια βδομαδα μακαρονια τρωω....ακομα τα λιγουρευομαι???)

Η μαμα μου ειναι απο τη sion στο καντονι του Valais!!!(Γαλλοφωνο κομματι)!

Ευτυχως το μπριαμ εγινε που νοστιμο!!!!Το ιδιο και η λεμοναδαμου!!!!

Καλο βραδυ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...