Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσια νομίζω βρήκα το blog της ΕΒΙΡΙ μας και ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Πολλές φωτό και αναλυτικά οι συνταγές βήμα βήμα. Δεν γράφω κάτι γιατι αν είναι οντως της ΕΒΙΡΙ θα το δώσει η ίδια το λινκ αλλα παιδια ειναι πραγματικά αναλυτικό και χαρουμενο πολυ!!!!

υ.γ Ηδη πήρα 2 συνταγες μια για μπριζόλες και μια λεμονατο μοσχαρι που εχω στην ακρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα φάγαμε μπουφέ από τα διάφορα που έφτιαξε χτες ο Έβιρος. Παιδιά ειλικρινά έκατσε περίπου ένα τρίωρο μαγειρεύοντας με κέφι διάφορα λες και θα είχαμε στο σπίτι 15 νοματέους για φαγητό. Αφού περίσσεψαν λοιπόν συνεχίσαμε και σήμερα.

Λοιπόν, καταρχήν χτες το μεσημέρι μαγείρεψα εγώ ρυζομακάρονα με γαρίδες μιας και τις είχα στην κατάψυξη και είχαμε και την κουβέντα με το Νίκο. Εδώ να πω ότι αυτά που μου έφερε ο Έβιρος δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν ρυζομακάρονα γιατί ήταν πλακέ και διαφορετικά απ' αυτά που γνωρίζω.

Το βράδυ έφτιαξε ο Έβιρος μελιτζανοσαλάτα με καρύδια, παντζαροσαλάτα, μύδια σαγανάκι με σάλτσα, μεγάλα καλαμάρια ψητά στη γκριλιέρα, πατάτες τυλιχτές με τη φλούδα στο φούρνο και για την Εβιρίνα που δε νηστεύει και δεν τα τρώει τα δικά μας, έψησε ένα φιλέτο κοτόπουλο στη γκριλιέρα μαζί με τις τυλιχτές πατάτες.

Eviri υπέροχος ο ήλιος με παρέα για καφέ! αλλά χρειάζεται αντηλιακή, γιατί αρπάζουμε γρήγορα τώρα που είμαστε ακόμα άσπροι... εγώ μόνο την αντηλιακή άφησα πίσω στην Ελλάδα όταν ήρθα και μετάνιωσα πολύ... ευτυχώς μου δάνεισε η ανιψιά μου:)...

Ένα από τα χειρότερα καψίματα στο πρόσωπο το έχω κάνει εδώ στη Γερμανία, στις εκδρομές τις μονοήμερες που περπατούσαμε πολλές ώρες έξω. Ούτε που το φανταζόμουν ότι θα γινόταν ποτέ αυτό.

είδα ότι ετοιμάζεις και μπλογκ μαγειρικής! ωραία ιδέα και πόσο μάλιστα από σένα που έχεις τόσες ιδέες και εμπειρίες από μαγειρική! ενημέρωσε μόλις το ολοκληρώσεις!

Σ' ευχαριστώ Νίνα μου.

επίσης έφτιαξα ένα κέικ με ταχίνι, ξηρούς καρπούς, σταφίδες... αρκετά χορταστικό και ας μην είχε μέσα αυγά, βούτυρο και γάλα... είναι ότι πρέπει για όποιον κάνει νηστεία.

Τέλειο κέικ μπράβο Νίνα.

Στα μαγειρικα τωρα κοριτσια σημερα εκανα τελικα σουπα για τις μυτουλες που τρεχουν

Περαστικά σε όλους σας και γρήγορα μάλιστα.

Eviri καλή επιτυχία με το μπλόγκ!! περιμένουμε το λινκ!!;)

Σ' ευχαριστώ πολύ.

τελικά πέρασα στο νηπιαγωγών!! είμαι πολύ χαρούμενη!!

Πωπω συγχαρητήρια πολλά, χίλια μπράβο Τζέλυ μου. Με το καλό να ξεκινήσεις τη φοίτηση. Το αξίζεις γιατί προσπάθησες γιατί προσπάθησες αρκετά. Πολύ ωραία νέα.

αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή θα καταφέρω να είμαι άλλα 3 χρόνια στο Βόλο!!! Την τρίτη θα πάω να γραφτώ και να πάρω το πρόγραμμα:D:D

Εύχομαι να σου έρθουν όλα ευνοϊκά.

κατά τ άλλα, την τετάρτη έχουμε β επιπέδου και έχω πάρα πολύ αγωνία... είμαι απαισιόδοξη από τη φύση μου, και ο άντρας μου με μαλώνει..

Κι εγώ θα σε μαλώσω γλυκά. Να σκέφτεσαι μόνο τη φατσούλα του μωρού και να κάνεις πιθανούς συνδυασμούς των χαρακτηριστικών σας. Ποτέ μα ποτέ μη βάζεις σκέψεις αρνητικές σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί, γιατί πολλές φορές το μυαλό μας προκαλεί ενέργειες. Τουλάχιστον να προκαλεί θετικές ενέργειες.

σήμερα έδωσε κλωτσίτσα στον μπαμπα!!!:D

Να βγάλετε βίντεο την κοιλίτσα την ώρα που κλωτσάει.

Πριν πετυχα ενα τηλεμαρκετινγ με την εξης φραση "και τωρα το σκουπακι 4500Onfire που αυτη την φορά πραγματικά δουλεύει!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχα

Σήμερα κάνω μακαρονάδα με λουκάνικα στη σάλτσα... τώρα ψήνω τυροπιτάκια, για σνακ... με έχει πιάσει απίστευτη πείνα από χτες... όλη μέρα έτρωγα... και όπως καταλαβαίνετε πάλι πεινάω;).. περιμένω πως και πως τα τυροπιτάκια!

Ύστερα από τόσες μέρες που παιδεύτηκες πώς να μη φας με λαχτάρα!!!!!!!!

Νίνα καλή σου μέρα!! όχι Βόλο ήρθαμε φέτος, υπάρχει σπίτι, αλλά δεν υπάρχει δουλειά (μόνο για μένα ίσως αλλά κι αυτό ημιαπασχόληση) οπότε σκεφτήκαμε από του χρόνου να αρχίσω να βολοδέρνω σε όλη την Ελλάδα ξανα ως αναπληρώτρια, και ο σύζυγος να πηγαίνει εποχιακός εργάτης στο εξωτερικό.... γιατί φέτος αν και σε δικό μας σπίτι ήταν δύσκολα τα πράγματα....:(

Πόσο δύσκολο μου ακούγεται αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα τώρα ούτε και με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά δεν πειράζει...όλα έγιναν! :tongue::tongue::tongue:

Ακριβώς, τουλάχιστον έγιναν όλα κι ας μην έγιναν τέλεια.

Επίσης ggeny ΤΕΛΕΙΟ το κέικ-μηλόπιτα!!!:D:D:D:D Έκανα τη μισή δόση όπως την περιέγραψες και βγήκε καταπληκτικό!!!!

Η Τζένη είναι εγγύηση, πάντα βάζει καταπληκτικά πράγματα.

παω οδοντατρο να μου σφραγισει δοντι και τσεπη :P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Θεε μου θα φυτρωσω μακαρονια μεσα μου :mrgreen:

Επιτέλους, να δω κι εγώ πώς είναι η μακαρονιά που περιμένω από παιδί.

Κορίτσια νομίζω βρήκα το blog της ΕΒΙΡΙ μας και ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Πολλές φωτό και αναλυτικά οι συνταγές βήμα βήμα. Δεν γράφω κάτι γιατι αν είναι οντως της ΕΒΙΡΙ θα το δώσει η ίδια το λινκ αλλα παιδια ειναι πραγματικά αναλυτικό και χαρουμενο πολυ!!!!

υ.γ Ηδη πήρα 2 συνταγες μια για μπριζόλες και μια λεμονατο μοσχαρι που εχω στην ακρη

Νίκο μου όντως με ανακάλυψες. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σου λόγια. Μόλις είδα το σχόλο που άφησες στο μπλογκ καταχάρηκα.

Αν και δεν έχω γράψει πολλά και συνεχώς προσθέτω κι άλλα ακόμα και στις πρώτες αναρτήσεις που έκανα, θα σας δώσω το λινκ σήμερα. Να ξέρετε ότι δεν έχω ολοκληρώσει κάποια θέματα που γράφω, κάθε τόσο γράφω κι από λίγο.

Το μπλογκ λέγεται "Οι Θησαυροί Της Κουζίνας"

http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.de/2014/03/blog-post.html

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Πως μου ειστε;

Εβιρι καλοριζικο το μπλογκ. Εριξα τωρα το πρωι μια ματια και φαινεται πολύ καλό. Αντανακλα τη γλυκυτητα σου και τις μαγειρικές σου γνώσεις. Καλά για τον Εβιρο δε σχολιαζω. Απλως ζηλευω...

Νικο περαστικα΄με το δοντι. Αν ειναι μονο σφραγισμα παλι καλά. Ειναι η εποχη τωρα που φυτρωνουν οι μακαρονιες;

Νινα σε καταλαβαινω. Τοσα περασες με τη γαστρεντεριτιδα το στομαχι σου ζητα κανονικο φαγητο.

Τζελι συγχαρητηρια για την επιτυχια σου! Ελπιζω ολα να σου πανε καλά αν και βλεπω πως κι εσυ τραβας ζόρι. Θα σε μαλώσω κι εγω για την απισιοδοξια σου στην εγκυμοσυνη. Η μονη συμβουλη που δινω εγω στις εγκυμονουσες ειναι να απολαυσουν την πιο ξενοιαστη στιγμη της ζωης τους! Καλό χρυσο το ιντερνετ αλλα δεν ειναι για τετοια.

Τζενη με το καλό να δεχτεις τη νυφη σου κι ευχομαι ολα να πανε καλά στην κοπελα.

Στρουμφιτα καλες οι γενικες αλλα με προσοχη ε;

Αγγελικη πηγες τελικα Ευβοια;

Βαγια πως εισαι; Τα μικρα σου;

Εγω πηγα ΣΚ Αθηνα κι ειδα την οικογενεια. Καλα ηταν αλλα για αλλη μια φορα ο κοσμος γκρινιαζε ποσο κουραστικο εχει γινει το ταξιδι με τα καινουρια δρομολογια. Πηγα τη μικρη παιδικη χαρα κι ενθουσιαστηκε και σκεφτομαι ποσα απλα πραγματα της λειπουν. Στενοχωρηθηκα μονο γιατι ειδα οτι οι δικοι μου και κυριως η μαμα μου κουραζονται πολυ με τα πιτσιρικια και μαλλον ανεξαρτητως καιρου και καταστασεων το Πασχα πρεπει να τα φερω εδω. Θα δουμε δεν ξερω. Δεν τολμω να προγραμματισω φετος τιποτε. Η μαμα μαγειρεψε το Σαββατο μακαρονια με σαλτσα με λουκανικα και χτες μπριζολες πανε με πατατες και πηρα κι εγω για σημερα χιχι. Δοκιμασα και στον μικρο ψαρι και το εφαγε ανετα οποτε εμπλουτιστηκε η διατροφη μας. Δοκιμες κανω μονο εγω στα φαγητα για να μην αγχωνονται οι παππουδες.

Αυτα. Φιλια απο μενα κι εδω τριγυρω θα βρισκομαι

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
Ορθογραφικο λαθος

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε.

Εβιρι εριξα μια γρηγορη ματια στο μπλογκ κι ενθουσιαστηκα, μπραβο που θα μας βοηθησεις τοσο πολυ. Πολυ ωραια τα δεντρακια!!! Εχω κι εγω μια κορομηλια στον κηπο και πρωτα βγαζει ασπρα λουλουδακια και μετα φυλλα και ειναι τοσο γρηγορο το μεγαλωμα τους που τωρα εγινε καταπρασινη και μου αρεσει πολυ!

Φωτεινη ευχομαι συντομα με οποιο τροπο βολευει την οικογενεια σας να ειστε παλι μαζι!

Τζελι συγχαρητηρια και οχι αγχος βρε κοριτσι μου αφου ολα καλα πανε! Στο ιντερνετ να μπαινεις μονο για συνταγες!!!

Στρουμφιτα λιγη ξεκουραση δεν βλαπτει!

Τζενη ολα καλα να πανε στη νυφη σου!

Συγνωμη αν ξεχναω κατι ασχολιαστο, ελπιζω ολες να ειστε καλ και να ειχατε ενα ομορφο σαββατοκυριακο.

Εβγαλα προγραμμα εβδομαδιαου φαγητου κι ελπιζω να το τηρησω

Δευτερα: κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι

Τριτη: παπουτσακια(τον κιμα τον ετοιμασα εχτες για να μην τα εχω ολα σημερα)

Τεταρτη: φασολακια με πατατες

Πεμπτη: μακαρονια με κοκκινη σαλτσουλα

Παρασκευη: φακες

Εβαλα δηλαδη και οσπρια και λαδερα και ζυμαρικα και μοσχαρι στο μενου, ψαρι δεν εβαλα αλλα μαλλον το Σαββατο

Καλημέρα σε όλους!

Εβίρι υπέροχες φωτογραφίες! στο βάθος στην δεύτερη φώτο αμπέλι είναι αυτό?.. μπήκα και στο μπλογκ σου εχτές... πολύ ωραίο! σου αποπνέει μία ζεστασιά... και ωραίες φωτογραφίες... μου έβαλες ιδέες: μήπως και βγάλω και εγώ ένα πρόγραμμα φαγητού εβδομαδιαίο, ώστε να μη με απασχολεί κάθε μέρα.

Φωτεινή φαντάζομαι είσαι στο νησί σήμερα.... πόσο σε σκέφτομαι που είσαι μακρυά από την οικογένεια σου!... αλλά τί να κάνεις? μπορείς και αλλιώς?;)... οι γονείς σίγουρα προσπαθούν όσο μπορούν, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι μεγάλοι άνθρωποι και δεν έχουν τις αντοχές που έχουμε εμείς... όσο καλή διάθεση και αν έχουν!.. υπομονή και κουράγιο... εμείς είμαστε εδώ να τα λέμε και να ξεφεύγεις με τα μαγειρικά μας και όχι μόνο:P

Νίκο πώς πάει το δόντι?... αν ήσουν πιο κοντά, θα σε έστελνα σε πολύ καλή φίλη οδοντίατρο και δεν θα καταλάβαινες τίποτα... αλλά πήγες και έμεινες μακρυά:tongue:

Εγώ μόλις γύρισα από σούπερ, κρεοπωλείο και pet shop...ψώνισα δηλαδή για όλους:P... πάω να ποτίσω τον κήπο, να καθαρίσω την αυλή, γιατί το σκυλί τα έχει κάνει άνω κάτω και μπαίνω να φτιάξω φασολάκια με πατάτες και να ετοιμάσω κυμά για μπιφτέκια για το κολατσιό του σύζυξ...

Καλή βδομάδα!

καλησπέρα παρεάκι!!τι κάνετε? μου λείψατε δύο μέρες που δεν μπήκα!!

Καλησπερα Jellyfishch

για σοκολάτες ακούω... κι εγώ σοκολατομανής είμαι αστα....απλά δεν μπορώ να το ελέγξω!! έχω καταλήξει να μην παίρνω καθόλου κι έτσι δεν μπαίνω καν στον πειρασμό :D. αυτο ακριβως κανω και εγω με τη μερεντα και το φυστικοβουτυρο!Μονο που θα ξερω οτι ειναι στο ντουλαπι...με λουζει κρυος ιδρωτας μεχρι να ορμηξω!!!Και μεχρι να αδειασε!!Οποτε δεν τ αγοραζω καν!!!

Νίκο πολύ ωραία η κοτοσουπίτσα γι αυτήν την εποχή!!

Συμφωνω απολυτως!

εμείς σήμερα φάγαμε ρεβύθια σουπα (κι εγώ πρώτη φορά άκουσα για το νεράτζι ) εγώ πάλι βάζω λεμόνι σκόρδο κρεμύδι και θυμάρι και είναι μια χαρα...

και από κοντά αβγουλάκια (είπαμε έχουμε ελανιάρικα αυτές τις μέρες και τα έχουμε καταβροχθίσει) και σαλατα χόρτα.

Και εμεις ετσι τα κανουμε!!!ΜΜΜΜΜ αυγουλακια φρεσκα απο αλανιαρες μανες...τι καλυτερο??

τελικά πέρασα στο νηπιαγωγών!! είμαι πολύ χαρούμενη!! αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή θα καταφέρω να είμαι άλλα 3 χρόνια στο Βόλο!!! Την τρίτη θα πάω να γραφτώ και να πάρω το πρόγραμμα:D:D

συγχαρητηρια!!!!!!!!Θα τα καταφερεις!!!Θα βρεθει η λυση!!!!

κατά τ άλλα, την τετάρτη έχουμε β επιπέδου και έχω πάρα πολύ αγωνία... είμαι απαισιόδοξη από τη φύση μου, και ο άντρας μου με μαλώνει.. μου λέει πως πολλά τα προκαλώ μόνη μυ και πως μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου...αγχώνομαι και σκέφτομαι διάφορα σενάρια....διαβάζω και διάφορες ιστορίες στο ιντερνεΤ....

Θα σε μαλωσω και εγω λοιπον!!!!Αισιοδοξια και μονο!!!!!ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ!!!!!!Ακου μονο μα μονο το γιατρο σου...αλλιως θα λαλησεις!!!!Ολα θα πανε τελεια!Θα το δεις!!!Β επιπεδου εεε??/αχχχχ τι μου θυμισες.....χαχαχα!!!

Θα την κάνουμε στο Ιασω θεσσαλίας. πάντως ο μπόμπιρας είναι ζωηρός εκεί μέσα!! σήμερα έδωσε κλωτσίτσα στον μπαμπα!!!:D

Πωπωπω πριν λιγο καιρο ηταν και οδικος μου μεσα στη κοιλια μου και εδινε τα ρεστα του...αλλα μου φαιντεται πια τοσο μακρινο!!!!

[quote=NIKOSXRISTINA;2284839

Καλησπερα μοναδικε αντρα της παρεας μας!!!!

Κορίτσια ψιλοπονοδοντος παιζει τωρα και με ψιλοφρικαρει γιατι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η επισκεψη στον οδοντιατρο και εχει εναν καλο μονο εδω και περνει και πολλα. Διπλος τρομος για τον μπαμπα Νικο. Και το στομα και η τσεπη :P Πάω για νανι παιδια τα λέμε άυριο! Λογικα θα κατσω λιγουλακι να καω σε παρακμιακα καναλια (τα λατρευω) και μετα νανι. Πριν πετυχα ενα τηλεμαρκετινγ με την εξης φραση "και τωρα το σκουπακι 4500Onfire που αυτη την φορά πραγματικά δουλεύει!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απαπαπαπα....πονοδοντος....Περαστικα!!!!Και εγω δεν αγαπαω καθολου μα καθολου τον οδοντιατρο!!!Βεβαια μετα απο τοοοσσαααα χρονια και τοσους που αλλαξα βρηκα μια σουπερ.....δεν ποναει...εχει τεραστια υπομονη....και ειναι οικονομικη!!!Η δουλεια της τελεια!!!Αλλα ειναι Εδω Αθηνα!!!

Αχαχαχαχα το σκουπακι πριν ηταν απλα διακοσμητικο!!!Εχω καει και εγω με κατι αυπνιες βλεποντας τα ιδια!!!:mrgreen:

Καλημέρα!

Καλησπερα Νινακι μου!!!!!

Σήμερα κάνω μακαρονάδα με λουκάνικα στη σάλτσα... τώρα ψήνω τυροπιτάκια, για σνακ... με έχει πιάσει απίστευτη πείνα από χτες... όλη μέρα έτρωγα... και όπως καταλαβαίνετε πάλι πεινάω;).. περιμένω πως και πως τα τυροπιτάκια!

Αχχχ σε νιωθω και εγω ολη την ωρα πειναω!!!Αλλα αληθινη πεινα οχι λιγουρα...νομιζω ειναι χειροτερη πεινα και απο αυτη που ειχα στη εγκυμοσυνη!!!ΚΑι τρωω βεβαια...τρωω και τα σωστα(μη παχυντικα) αλλα χλαπακιαζω και τα μη σωστα(Πολυ παχυντικα) με αποτελεσμα εκει που ειχα χασει 10κιλα τωρα πηρα 2!!!!!!Ειμαι σιγουρη πως μονο εγω μπορω νατοκανω αυτο....μανουλα που θηλαζει αποκλειστικα και πολυ συχνα,....να παρει βαρος!!!!Πφφφφ!!!:?Θα ερθει και ο καιρος της διαιτας καποια στιγμη!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Καλησπερα smurfita μας!!!

Τι μου κάνετε; Πώς είστε; Εκμεταλλευτήκατε τον καλό καιρό για καμιά Κυριακάτικη βολτούλα;

Χθες κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι και κουραστήκαμε αρκετά...δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα τώρα ούτε και με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά δεν πειράζει...όλα έγιναν! :tongue::tongue::tongue:

μμμμ και εμεις καπως ετσι περασαμε τη Κυριακη μας...καθαριζοντας!!!Κανε απλα οσα αντεχεις...με παυσεις για ξεκουραση....και κατι να μη γινει...δε χαλασε και ο κοσμος!!!Να ξεκουραζεσαι!!!!!!

Σήμερα το πρωί πήγαμε για περπάτημα και για ένα γρήγορο καφεδάκι. Επιστρέψαμε κι έκανα τις μπριζόλες με την μπύρα! Οκ...ήταν θεϊκό φαγητό!!!

Ευτυχώς έχει μείνει και για αύριο καθώς το βράδυ παίζει σαλατούλα.

Επίσης ggeny ΤΕΛΕΙΟ το κέικ-μηλόπιτα!!!:D:D:D:D Έκανα τη μισή δόση όπως την περιέγραψες και βγήκε καταπληκτικό!!!! Περιμένουμε τους δικούς μου το απόγευμα για καφέ και μου έχει σπάσει τη μύτη!!!:D:D:D

Jellyfishch συγχαρητήρια για τα νέα σου!!! Με το καλό να κάνεις και τη β' επιπέδου! Κορίτσι μου το internet καλό και άγιο (που λέει ο λόγος), αλλά μην μπαίνεις στον πειρασμό να ψάχνεις κάθε τι που σου παρουσιάζεται γιατί στο τέλος αγχώνεσαι και τρελαίνεσαι! 1000 φορές καλύτερα να μιλάς με τον γιατρό παρά να διαβάζεις την κάθε ιστορία, το κάθε άρθρο... Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτή την περίοδο γιατί πραγματικά με το να πιέζεσαι μόνο κακό κάνεις σε εσένα και τον μικρό σου.

Νίνα καλά τα τυροπιτάκια; Πολύ νόστιμο και με το μοσχαράκι με το κους κους!

Νίκο σας άφησε η γαστρεντερίτιδα και σε έπιασε το δόντι σου;;; Αμάν βρε παιδί μου...ποιός σας μελετάει;;;

Αναφορικά με τα ρεβύθια, η μητέρα μου έβαζε αντί για λεμόνι χυμό από νεράτζι. Ήταν απλώς θεόπικρο και γι'αυτό σταμάτησα να τα τρώω.

Μμμμμ ναι φανταζομαι...νομιζω πως αυτο ειναι κατι που δε θα δοκιμασω!!!χιχιχιχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...