Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παρεακι! Παρασκευη σημερα!

Γειά σου Φωτεινή!!!!!!

Εδω γενικα εκανε ωραιες μερες ολη την εβδομαδα κι εγω το εχω κατευχαριστηθει.

Νινα προσοχη με το χερακι. Ο κηπος θελει προσοχη και δουλεια το ξερω (αν και ποτε δεν ασχολουμαι) αλλα η υγεια μας θελει περισσοτερη προσοχη. Κανε υπομονη λιγο με τη διατροφη σας και θα περασουν ολα.

Μα καλά οι αντρες ειναι ολοι το ιδιο αγαρμποι;

Τελικά νομίζω πως...ναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγγελικη ωραια θα ειναι να πατε για να ξεφυγετε λιγο.

Τζενακι παλι εγραψες.

Καλα Εβιρι εγω δεν ξερω πολλα δεντρα και λουλουδια να τα ξεχωριζω αλλα μου αρεσει πολυ το θεαμα.

Νικο οντως εχουμε τηλεπαθεια. Ποσες φορες εχουμε φαει μαγειρκη ταυτιση.

Ιωαννα μαλλον ελυσες το θεμα πολλων απο εμας για την επομενη εβδομαδα με τα φασολια.

Λοιπον σημερα ειναι ημερα ταξιδιου κι ετσι δεν εφτιαξα τιποτα. Θα τσιμπησω κανενα κουλουρακι Θεσ/νικης κι ολα καλα.

Φιλια και καλό ΣΚ

Με το καλό να έρθεις! Καλό ταξίδι να έχεις και να περάσεις ένα όμορφο και καλό ΣΚ!!!!:D:D:D:D

Γεια σας κοριτσάρες!!

Λυπάμαι πολύ που τον τελευταίο καιρό σας επισκέπτομαι πιο αραιά αλλά είναι τοσο το τρέξιμο γαμωτο. Απο την μια το γραφείο που γίνεται ολο και πιο απαιτητικό, πρεπει να σχεδιάσω, να ζωγραφίσω, να μιλήσω με συγγραφεις να συνθεσω συνεντευξεις να τους τις στειλω να τις εγγρινουν να μιλησουμε να απαντησουν και χιλια δυο. Απο την αλλη ο κηπος που πρεπει να καθαριστει γιατι φοβαμαι για φιδια (εδω ειναι εξοχη και εχει λιγα σπιτια τριγυρω και φοβαμαι τα φιδια πολυ) και ποντικια και κοριτσια ενα θα σας πω, να δω φιδι δεν μου λεει κατι θα το σκοτωσω...αλλα....ποντικι....οχι....ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ περισσοτερο και απο τα ρουχα των 90s :P τα ποντικια. Κανω εμετο με τα τερατα αυτα. Το καλο ειναι οτι ειχα καιρο να γυμναστω και νιωθω παλι λιγο τους παλαι ποτε τρικεφαλους να σφιγγουν αν και η κοιλιτσα παραμενει αλλα δεν θα σας πω ψεματα. Αγαπω την κοιλιτσα μου και θα την διατηρησω :P:p:p Μπαμπας χωρις κοιλια δεν γινεται

Νίκο αυτά είναι ευχάριστα και δημιουργικά τρεξίματα! Άσε που κάνεις και τη γυμναστική σου λόγω του κήπου!

για μαγειρεματα σημερα παλι μια απο τα ιδια. προχειρα παλι. Δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα. Εχουμε να φαμε φαι φαι μερες τωρα. Παλι μακαρονια σημερα με το ζορι θα προλαβω την σαλτσα. Εχω ενα ερμο κοτοπουλο που καθε μερα λεω θα το βγαλω απο την καταψυξη αλλα το κακομοιρο το χω ακομα μεσα. Μου χει λειψει η μαγειρικη μου λιγο...και τα κακομοιρα τα παιδια καθε μερα αυγα και μακαρονια. Αλλα προεχει ο κηπος παιδια και δεν μπορω να φερω ανθρωπο να μου το κανει. Δεν υπαρχει αυτο. Θα κανω σαλτουλα τωρα μια κοκκινη γρηγορη και μετα γραφειο και κατα τις 5 που θα χω κενο τσαπα και κηπος.

Υπομονή να τελειώσεις με τις δουλειές και να δεις που θα έχεις περισσότερη όρεξη για μαγειρέματα μετά!!!

Ναι Αγγελικη μου πανευκολη ειναι σαν να κανεις κεικ !!!

Πατρια εδαφη το λεω για μενα χαχαχα!!! εμεις να δουμε τωρα ποτε θα παμε, κατα το Πασχα μας βλεπω μιας κ απο δευτερα θα ερθει η νυφη μου να μεινει μαζι μας που ειναι εγκυος κ πρεπει να την βλεπει καθημερινα ο γιατρος.Ειναι 33 βδομαδες κ χανει αμνιακο

Με το καλό να δεχτείς τη νύφη σου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι εντάξει η κοπέλα και το μωρό!!!

Πολυ νοστιμα φαγακια!!!

Τα ρεβυθακια σου λιγουρευομαι να ξερεις!!Τα εχω αφησει στην ακρη για την ωρα τα οσπρια...αλλα σιγα σιγα αργοτερα θα τα ξαναβαλω στη διατροφη μου!!!

Αχ βρε ricola μου, αφού θα πειράξουν τον μπεμπούλη...πάντως για να σε παρηγορήσω, είχα 20 χρόνια να φάω ρεβύθια! Η μαμά μου τα έκανε με νεράτζι και τα σιχαινόμουν! Ως παιδί ήταν το χειρότερό μου φαγητό!!!

Καλησπερα στο παρεακι μου!!!!

Για σημερα εκανα Εβιρο μπιφτεκια!!!!Βγηκαν μαλακα.....και πιο νοστιμα απο καθε αλλη φορα!!Μαλλον θα πρεπει να παιξω τωρα με τη ποσοτητα των υλικων για να βρω τη τελεια γευση!!!

Επισης επειδη ειχα βγαλει πολυ κιμα εκανα και κεφτεδακια σε κοκκινη σαλτσα με μακαρονια!!!

Ναι ναι το ξερω...παλι μακαρονια???Αυτη τη βδομαδα τα μακαρονια θα κρεμαστουν πανω μας!!!Περιμενω ομως τη συνατγη για τον Εβιροαρακα!!!!

Τα μακαρόνια είναι και εύκολη λύση. Κι εμείς έχουμε περάσει ανάλογες περιόδους, ειδικά όταν είχαμε πάρα πολύ πίεση, δουλειά, υποχρεώσεις, τρεξίματα....Τώρα με την εγκυμοσύνη τρώμε πιο ισορροπημένα και πολλές και διαφορετικές γεύσεις μέσα στην εβδομάδα. Τουλάχιστον βάζε κάθε φορά διαφορετικά είδη ώστε να ξεγελιέστε και να το διασκεδάζετε! Τα δε κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα είναι απίστευτα νόστιμα!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα κοριτσακι!!!

Αχ βρε ricola μου, αφού θα πειράξουν τον μπεμπούλη...πάντως για να σε παρηγορήσω, είχα 20 χρόνια να φάω ρεβύθια! Η μαμά μου τα έκανε με νεράτζι και τα σιχαινόμουν! Ως παιδί ήταν το χειρότερό μου φαγητό!!!

ρεβυθια με νερατζι???Πρωτη φορα το ακουω!

Τα μακαρόνια είναι και εύκολη λύση. Κι εμείς έχουμε περάσει ανάλογες περιόδους, ειδικά όταν είχαμε πάρα πολύ πίεση, δουλειά, υποχρεώσεις, τρεξίματα....Τώρα με την εγκυμοσύνη τρώμε πιο ισορροπημένα και πολλές και διαφορετικές γεύσεις μέσα στην εβδομάδα. Τουλάχιστον βάζε κάθε φορά διαφορετικά είδη ώστε να ξεγελιέστε και να το διασκεδάζετε! Τα δε κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα είναι απίστευτα νόστιμα!!!

Αγαπαμε μακαρονι ακαι δεν γκρινιαζουμε η αληθεια ειναι!!!!

Πρωτη φορα εκανα κεφτεδακια με σαλτσα και σιγουρα θα ξανακανω!!

Στην εγκυμοσυνη το μενου μας ηταν τελειο!!!Ειχα χρονο και εφτιαχνα τα παντα!!!!!Τωρα...ζοριζομαι λιγακι...:tongue:

ναι μαι και εγω. Καθισα και σας διαβασα πρωτα γιατι δεν ειχα προλαβει. Τα μακαρόνια κορίτσια είναι πασπαρτου. Ευκολα, γρηγορα και αρεσουν σε ολους μα ολους. Θες πικαντικο; κανεις μια αραμπιατα. Κατι λιπαρο κανεις μια καρμποναρα. Η απλα μεσογειακα τριβεις ντοματουλα φρεσκια λαδι μυζηθρα και λιγο ριγανη και νατην. Τα λατρευω απλα εχουμε λιγο πηξει σε δαυτα με τουτα και με κοινα.

ggeny αντε καλως να τους δεχτείς καλο ειναι να την παρακολουθει γιατρος τα αμνιακα ειναι ενα θεμα. Ολα καλα θα πανε βεβαια αλλα πρεπει να παρακολουθηται.

ΦΩΤΕΙΝΗ μου καλό δρόμο!!

Νινακι ξεκουρασου λιγο...δεν σου ηρθαν και λιγα αυτες τις μερες τοσο τρέξιμο... Και για το χερι σου λεω να αραξεις λιγο. Αν και ξερω οτι δεν θα μπορεις να κατσεις χωρις να κανεισ τπτ αλλα προσπαθησε να μη το ταλαιπωρεις οσο γινεται.

Ευβοια; Αντε με το καλο να μας έρθετε ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Καλα θα κανετε οι αποδράσεις χρειάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Ρικόλα τι λεει το μικρό σου γκρινιαρακι :P:p ηρεμήσατε καθολου;Λοιπον αυτο το ονομάζω ρανταρ πισινου εγω. Το χουν ολα τα μικρα και τα δικα μου. Ειναι ενα ρανταρ που οταν ακουμπας μετα απο μια κουραστικη μερα και ενω κοιμουνται τοσσσσοοο ησυχα τον πισινο σου καπου....ξυπνανε και γκρινιαζουν!! Τα δικα μου κοιμουνται. Πλενω πιατα. κοιμουνται. Κλεινω μπαλκονοπορτες. Κοιμουνται. Δυναμωνω την τβ κατα λαθος. Κοιμουνται. Παω να πέσω στο κρεβάτι να κοιμηθω στις μυτες των ποδιώ μου...ξαπλωνω...ξυπνανε!

Κοριτσάρες εγω τωρα καθισα στον καναπέ, ψιλονυσταζω αλλα μαλλον θα αρραξουμε λιγο με την συζυγο (κοιμιζει τα μικρά τωρα) να καουμε στην τβ.

Ρικόλα[/b] τι λεει το μικρό σου γκρινιαρακι :P:p ηρεμήσατε καθολου;Λοιπον αυτο το ονομάζω ρανταρ πισινου εγω. Το χουν ολα τα μικρα και τα δικα μου. Ειναι ενα ρανταρ που οταν ακουμπας μετα απο μια κουραστικη μερα και ενω κοιμουνται τοσσσσοοο ησυχα τον πισινο σου καπου....ξυπνανε και γκρινιαζουν!! Τα δικα μου κοιμουνται. Πλενω πιατα. κοιμουνται. Κλεινω μπαλκονοπορτες. Κοιμουνται. Δυναμωνω την τβ κατα λαθος. Κοιμουνται. Παω να πέσω στο κρεβάτι να κοιμηθω στις μυτες των ποδιώ μου...ξαπλωνω...ξυπνανε!

Κοριτσάρες εγω τωρα καθισα στον καναπέ' date=' ψιλονυσταζω αλλα μαλλον θα αρραξουμε λιγο με την συζυγο (κοιμιζει τα μικρά τωρα) να καουμε στην τβ.[/quote']

Αχαχαχαχαχα!!!!Κλαιω!!!Ακου εκει ρανταρ πισινου!!!!Εχεις πολυ πλακα βρε Νικο!!Αλλα οντως καπως ετσι ειναι....!!!!

Σημερα ηταν πολυ καλυτερα ο μικρος!!!!Ζοριστηκε λιγο με τα πονακια του...αλλα τα καταφεραμε και σημερα!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

Σήμερα έφτιαξα μακαρονάκια με σάλτσα μιας και έλειπα το πρωί για καφεδάκι με φίλη έξω απολαμβάνοντας τη ζέστη των 21 βαθμών, έναν ήλιο τεράστιο σε βαθμό που μου κοκκίνισε το πρόσωπο, γιατί καθόμασταν σε βεράντα πολυκαταστήματος και τον είχα φάτσα.

Αύριο όμως είδα στο ίντερνετ ότι χαλάει πάλι πέφτοντας στους 11 και θα 'χει βροχές. Εεεεε να μην κακομαθαίνουμε κιόλας.

Αλλα ρε κοριτσια τι να σας κανουμε οταν κολλάτε πανω μας!!

Η ανάγκη Νίκο μου, η ανάγκη. Μας είναι απαραίτητη η ζέστη που εκπέμπετε εσείς οι άντρες το χειμώνα. Το δράμα είναι όταν ιδρώνετε το καλοκαίρι και κολλάτε εσείς πάνω μας. Εεεεε κορίτσια;

Καλησπερα Eviraki!!!!

καλε εγω ιδεες για αυριο ζητησα και εσυ να σαι καλα μου εβγαλες το μενου του μηνα!!!!Ευχαριστω πολυυυυ!!!!!!

χαχαχαχαχα όχι μωρέ θα τελειώσουν τα φαγητά πριν τελειώσει ο μήνας. Μη μ' ευχαριστείς δεν ξόδεψα πολύ μελάνι για να γράψω.:D:D:D

Εγω ομως κολλησα στον σημερινο αρακα σου....αλευρολεμονο???Παρακαλω συνταγη....

Λοιπόν, ακούστε παιδιά.

Φτιάχνω τον αρακά λεμονάτο με λίγες πατατούλες μέσα και άνηθο όπως κάνουμε πάντα. Μόλις γίνει ο αρακάς χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά, βάζω περίπου 1κ.σ. αλεύρι σε ένα φλιτζάνι με λίγο νεράκι και το ανακατεύω με το μιξεράκι του φραπέ να μη σβωλιάσει. Προσθέτω και το χυμό λεμονιού. Μόλις ανακατευτεί καλά, το ρίχνω στην κατσαρόλα, πάλι ανακατεύοντας το φαγητό. Αφήνω 2'-3' να πάρει βράση για να μαγειρευτεί και το αλεύρι.

Η ποσότητα του αλευριού που θα βάλετε εξαρτάται από την ποσότητα του φαγητού και του νερού που υπάρχει στην κατσαρόλα. Εγώ δε βάζω πολύ νερό και όσες φορές έχω βάλει λίγο παραπάνω, το έχω αφήσει να εξατμιστεί αρκετά ώστε να έχει λίγο μέσα. Έτσι με το αλεύρι δένει κάπως και γίνεται πιο χυλωμένο.

Άρα κάντε μια δοκιμή βάζοντας αρχικά 1κ.σ. αλεύρι σε ποσότητα φαγητού 3 ατόμων ή 1 1/2κ.σ. για ποσότητα 4 ατόμων και μετά βλέποντας και κάνοντας αν θα προσθέσετε κι άλλο. Παρόλο που δε θα συνιστούσα να βάλετε ακόμα περισσότερο, γιατί υπ' όψιν όταν αρχίσει να κρυώνει το φαγητό θα πήξει κι άλλο.

Εβίρι τα είδα και εγώ.. με τα λευκά ανθάκια... τι όμορφα που είναι!...στο Ντύσελντορφ φέτος δεν έκανε χιόνι, μετά από πολλά χρόνια, μου είπαν... στην Στουγκάρδη αλήθεια πώς ήταν ο χειμώνας Εβίρι?

Πωπω φαντάσου Νίνα ότι το Ντύσελντορφ είναι πιο βόρεια. Από τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου και ύστερα ο χειμώνας απομακρύνθηκε. Ενώ από το Σεπτέμβριο είχαμε δείγματα ότι θα ξεκινήσει νωρίς και βαρβάτος, τελικά πάτησε φρένο και δεν έκανε πιο κάτω από -4 βαθμούς. Χιόνι είχαμε λίγες φορές κι αυτό πριν τα χριστούγεννα. Νομίζω ότι μετά δε χιόνισε ή τουλάχιστον θα ήταν ελάχιστο.

Δεν έχει καμμία σχέση ο φετινός χειμώνας με τους προηγούμενους δύο.

Πέρσι η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν -8 και μόνο κανά δυο φορές -10 αλλά χιόνιζε πολύ συχνά. Πρόπερσι η θερμοκρασίες ήταν -17 και σε κάποιες κοντινές περιοχές και -20 αλλά χιόνισε λιγότερο.

Φέτος το εντυπωσιακότερο απ' όλα ήταν ότι όταν στην Ελλάδα είχε 10 βαθμούς εμείς εδώ είχαμε 15 - 16 και ήλιο.

Η ρουφιάνα η Μέρκελ μας πήρε τον ήλιο, το 'πε και το ΄κανε. Γι' αυτό όταν έχει λιακάδα μου μοιάζει ελληνικός ο ήλιος.

Ευχαριστώ όλους σας για το καλωσόρισμα! τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλά όπως καταλαβαίνετε... η οικογένεια το παλεύει αξιοπρεπώς, αλλά σίγουρα ο καθένας όταν μένει μόνος του, το αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο...

Τι να πεις είναι μεγάλο το δράμα τους όπως και να το κάνουμε.

σήμερα λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά να μαγειρεύω κάτι άλλο... οπότε θα κάνω ψάρι στο φούρνο με πατάτες.

Αν τυχόν σε πειράξει το ψάρι, ξαναγύρνα στα κρεατικά καθηρινά μέχρι να δεις βελτίωση. Στεγνά κρεατικά, με στεγνά συνοδευτικά.

ioanna81 όταν πετυχαίνει και χυλώνει η φασολάδα, πόσο μου αρέσει! την έχω πεθυμήσει πολύ!

Όταν θα ξαναφτιάξεις, για να χυλώσει προς το τέλος του μαγειρέματος άσε να πιει τα πολλά ζουμιά και βάλε στην κατσαρόλα 1-2κ.σ. φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα). Άστο να ενσωματωθεί στο μαγείρεμα για 1'-2' και σβήστο.

ricola, Eβιράκι, Ιωάννα, Τζενάκι και σε όλες τις υπόλοιπες μαγειρισσούλες πολλές πολλές καλημέρες!

Γεια σου Αγγελική.

Εβιρακι μας ξεσηκωσες ολες με τον αλευρολεμονατο αρακα! Να υποθεσω βαζεις στο τελος μαζι με το λεμονι κ αλευρακι για να χυλωσει καλυτερα ε?

Ακριβώς Τζένη.

σαλτσουλα να βρεχω μαμα ...

χαχαχαχα

Κοριτσια η μηλοπιτα πια δεν υπαρχει,τους αρεσε παρα πολυ.Ο αντρας μου χτες ενθουσιαστηκε κ ο γιος εννοειται που ζητησε κ πηρε μαζι κ στο σχολειο σημερα.

Κι εγώ ενθουσάστηκα Τζένη. Κρίμα που δεν υπάρχει άλλο. Πότε θα ξαναφτιάξεις να ξέρω πότε θα κλείσω φθηνο εισιτήριο;

εφτιαξα κ κουλουρακια με φρεσκο βουτυρο κ πορτοκαλι που αρεσουν στο γιο κ ετσι ξενοιασα κ με το πρωινο του συζυγου για μερικες μερες.

Νιαμ, νιαμ, νιαμ, νιαμ.

εμεις να δουμε τωρα ποτε θα παμε, κατα το Πασχα μας βλεπω μιας κ απο δευτερα θα ερθει η νυφη μου να μεινει μαζι μας που ειναι εγκυος κ πρεπει να την βλεπει καθημερινα ο γιατρος.Ειναι 33 βδομαδες κ χανει αμνιακο

Ωχ, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Καλα Εβιρι εγω δεν ξερω πολλα δεντρα και λουλουδια να τα ξεχωριζω αλλα μου αρεσει πολυ το θεαμα.

Όποτε έχει πάλι καλό καιρό και το θυμηθώ θα τα βγάλω φωτογραφία να σας τα δείξω εδώ.

Φωτεινή μου καλό ταξίδι.

ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ περισσοτερο και απο τα ρουχα των 90s :P τα ποντικια.

χαχαχαχαχα

Ναι ναι το ξερω...παλι μακαρονια???Αυτη τη βδομαδα τα μακαρονια θα κρεμαστουν πανω μας!!!

χαχαχαχαχα

Με νεράτζι; Δε φανταζόμουν ότι θα υπήρχε ο συνδυασμός. Η δική μου η μαμά έβαζε μια ροδέλα φλούδας πορτοκαλιού στις φακές, αλλά γίνονταν πολύ νόστιμες. Ο Έβιρος όμως δε το θέλει κι έτσι δε βάζω από τότε που παντρεύτηκα.

Τα ρεβύθια πικρίζουν με το νεράτζι;

Ρικόλα τι λεει το μικρό σου γκρινιαρακι :P:p ηρεμήσατε καθολου;Λοιπον αυτο το ονομάζω ρανταρ πισινου εγω. Το χουν ολα τα μικρα και τα δικα μου. Ειναι ενα ρανταρ που οταν ακουμπας μετα απο μια κουραστικη μερα και ενω κοιμουνται τοσσσσοοο ησυχα τον πισινο σου καπου....ξυπνανε και γκρινιαζουν!! Τα δικα μου κοιμουνται. Πλενω πιατα. κοιμουνται. Κλεινω μπαλκονοπορτες. Κοιμουνται. Δυναμωνω την τβ κατα λαθος. Κοιμουνται. Παω να πέσω στο κρεβάτι να κοιμηθω στις μυτες των ποδιώ μου...ξαπλωνω...ξυπνανε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πόσο γέλασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρεεεςς

Αργήσαμε λίγο σήμερα να ξυπνήσουμε!! Εδώ κάνει λίγο ψυχρούλα αλλα εχει ηλιο. Η ΑΓΓΛΙΚΗ λογικά τώρα θα είναι στην Ευβοια :P λέτε να την δω;

Σήμερα ήθελα ν ακανω το κινέζικο της ΕΒΙΡΙ αλλά έχουμε μυτούλες που τρέχουν λίγουλακι οπότε αποφάσισα να τα αφήσω όλα στην άκρη (κήπους,γραφεία) και να κάτσω να κάνω κοτόσουπα μη φαμε πάλι μακαρόνια. Και γλυκό θέλω να κάνω οπότε μιας και θα πάω σουπερ να πάρω κάποια υλικά για το κινέζικο της ΕΒΙΡΙ μας που μου λειπουν θα δω τι να παρω για να φτιαξω και κανα νεο γλυκακι γιατι δεν θελω αλλο κεικ. Βαρεθηκα :) Μου λειψε η σοκολάτα πολύ.

Καλημέρα και από μένα.

Ξεμυαλίστρα μέρα σήμερα, με αυτόν τον υπέροχο ήλιο! τέλεια για την Αγγελική που θα είναι Εύβοια τώρα... καλά να περάσεις:P

Νίκο πολύ γέλασα και εγώ με το ραντάρ πισινού.. είσαι απολαυστικός! και εμένα μου έλειψε η σοκολάτα και ευτυχώς που έχω την μερέντα που είχα φτιάξει και την "χτύπησα" αλύπητα χτες!:tongue:

Eviri υπέροχος ο ήλιος με παρέα για καφέ! αλλά χρειάζεται αντηλιακή, γιατί αρπάζουμε γρήγορα τώρα που είμαστε ακόμα άσπροι... εγώ μόνο την αντηλιακή άφησα πίσω στην Ελλάδα όταν ήρθα και μετάνιωσα πολύ... ευτυχώς μου δάνεισε η ανιψιά μου:)... είδα ότι ετοιμάζεις και μπλογκ μαγειρικής! ωραία ιδέα και πόσο μάλιστα από σένα που έχεις τόσες ιδέες και εμπειρίες από μαγειρική! ενημέρωσε μόλις το ολοκληρώσεις!

Λοιπόν σήμερα έφτιαξα μοσχάρι κοκκινιστό με κους κους... χτες το ψάρι με τις πατάτες έπεσε λίγο βαρύ στον σύζυγο... είναι μάλλον ακόμα λίγο ευαίσθητο το στομάχι του... αλλά τί να φάμε πιά?! για να δούμε και σήμερα πώς θα το πάρει...επίσης έφτιαξα ένα κέικ με ταχίνι, ξηρούς καρπούς, σταφίδες... αρκετά χορταστικό και ας μην είχε μέσα αυγά, βούτυρο και γάλα... είναι ότι πρέπει για όποιον κάνει νηστεία.

χαχα σε καταλαβαίνω Νινακι με την μερεντα!! Παντα το λεω οτι η μερεντα ειναι παρηγορια για μας τους σοκολατακηδες οταν δεν εχουμε σπιτι γλυκο!! Καλό είναι να το πατε σιγα σιγα μετα την περιπετεια με την γαστρεντεριτιδα! Το ξερω και μεις αν θυμασαι την περασαμε οικογενειακως προσφατα.

Στα μαγειρικα τωρα κοριτσια σημερα εκανα τελικα σουπα για τις μυτουλες που τρεχουν και για γλυκο τωρα ετοιμαζομαι να ξεκινησω δεν εχω ακομα κατι στο μυαλο μου αλλα θα δω στην πορεια.

Θα κανω το γλυκο μου και μετα γραφειο γιατι εχω δουλιτσα πασχαλινή

καλησπέρα παρεάκι!!τι κάνετε? μου λείψατε δύο μέρες που δεν μπήκα!!

για σοκολάτες ακούω... κι εγώ σοκολατομανής είμαι αστα....απλά δεν μπορώ να το ελέγξω!! έχω καταλήξει να μην παίρνω καθόλου κι έτσι δεν μπαίνω καν στον πειρασμό :D.

Νίκο πολύ ωραία η κοτοσουπίτσα γι αυτήν την εποχή!!

καλή δύναμη και με τις συνεντεύξεις!! είναι φαντάζομαι κουραστικό, αλλά είναι και πολύ δημιουργικό!!

νίνα μοσχαράκι έχουμε εμείς αύριο..καλό είναι με το κους κους?? εχω βγάλει για αύριο, λέω να το κάνω κλασσικά με πουρέ. Καλή ανάρρωση στην οικογένειά σου.....:(

Eviri καλή επιτυχία με το μπλόγκ!! περιμένουμε το λινκ!!;)

εμείς σήμερα φάγαμε ρεβύθια σουπα (κι εγώ πρώτη φορά άκουσα για το νεράτζι ) εγώ πάλι βάζω λεμόνι σκόρδο κρεμύδι και θυμάρι και είναι μια χαρα...

και από κοντά αβγουλάκια (είπαμε έχουμε ελανιάρικα αυτές τις μέρες και τα έχουμε καταβροχθίσει) και σαλατα χόρτα.

τελικά πέρασα στο νηπιαγωγών!! είμαι πολύ χαρούμενη!! αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή θα καταφέρω να είμαι άλλα 3 χρόνια στο Βόλο!!! Την τρίτη θα πάω να γραφτώ και να πάρω το πρόγραμμα:D:D

κατά τ άλλα, την τετάρτη έχουμε β επιπέδου και έχω πάρα πολύ αγωνία... είμαι απαισιόδοξη από τη φύση μου, και ο άντρας μου με μαλώνει.. μου λέει πως πολλά τα προκαλώ μόνη μυ και πως μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου...αγχώνομαι και σκέφτομαι διάφορα σενάρια....διαβάζω και διάφορες ιστορίες στο ιντερνεΤ....

Θα την κάνουμε στο Ιασω θεσσαλίας. πάντως ο μπόμπιρας είναι ζωηρός εκεί μέσα!! σήμερα έδωσε κλωτσίτσα στον μπαμπα!!!:D

2t7wp3.png

Λοιπόν jellyψαρι ποτε μα ποτε μην διαβαζεις τετοια πραγματα στο νετ. ποτε. Αυτο καναμε εμεις και μια φορα ειχε η κακομοιρα η Χριστινα πολυ φαγουρα και τρεχαμε για χολοστατη κυησης στο γιατρο :mrgreen: Φυσικα δεν ηταν τπτ τετοιο ηταν απλα φαγουρα αλλα οταν πατησαμε φαγουρα στην εγκυμοσυνη στο ιντερνετ δεν φανταζεσαι ποσα τετοια μας εβγαλε.:rolleyes:

Συγχαρητηρια!!!!!!Βόλος ε; τέλεια:P:p:p

Κορίτσια ψιλοπονοδοντος παιζει τωρα και με ψιλοφρικαρει γιατι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η επισκεψη στον οδοντιατρο και εχει εναν καλο μονο εδω και περνει και πολλα. Διπλος τρομος για τον μπαμπα Νικο. Και το στομα και η τσεπη :P Πάω για νανι παιδια τα λέμε άυριο! Λογικα θα κατσω λιγουλακι να καω σε παρακμιακα καναλια (τα λατρευω) και μετα νανι. Πριν πετυχα ενα τηλεμαρκετινγ με την εξης φραση "και τωρα το σκουπακι 4500Onfire που αυτη την φορά πραγματικά δουλεύει!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα κάνω μακαρονάδα με λουκάνικα στη σάλτσα... τώρα ψήνω τυροπιτάκια, για σνακ... με έχει πιάσει απίστευτη πείνα από χτες... όλη μέρα έτρωγα... και όπως καταλαβαίνετε πάλι πεινάω;).. περιμένω πως και πως τα τυροπιτάκια!

καλησπέρα παρεάκι!!τι κάνετε? μου λείψατε δύο μέρες που δεν μπήκα!!

πού γύριζες έγκυος γυναίκα?:tongue:

για σοκολάτες ακούω... κι εγώ σοκολατομανής είμαι αστα....απλά δεν μπορώ να το ελέγξω!! έχω καταλήξει να μην παίρνω καθόλου κι έτσι δεν μπαίνω καν στον πειρασμό :D. αυτό είναι το καλύτερο... έτσι κάνω και εγώ

Νίκο πολύ ωραία η κοτοσουπίτσα γι αυτήν την εποχή!!

καλή δύναμη και με τις συνεντεύξεις!! είναι φαντάζομαι κουραστικό, αλλά είναι και πολύ δημιουργικό!!

νίνα μοσχαράκι έχουμε εμείς αύριο..καλό είναι με το κους κους?? εχω βγάλει για αύριο, λέω να το κάνω κλασσικά με πουρέ. Καλή ανάρρωση στην οικογένειά σου.....:(σε ευχαριστώ! το κους κους ήταν πάρα πολύ ωραίο! έφαγα σχεδόν 2 πιάτα! εμένα μου αρέσει ζουμερό, οπότε του αφήνω λίγο ζουμί στο τέλος.

Eviri καλή επιτυχία με το μπλόγκ!! περιμένουμε το λινκ!!;)

εμείς σήμερα φάγαμε ρεβύθια σουπα (κι εγώ πρώτη φορά άκουσα για το νεράτζι ) εγώ πάλι βάζω λεμόνι σκόρδο κρεμύδι και θυμάρι και είναι μια χαρα...

και από κοντά αβγουλάκια (είπαμε έχουμε ελανιάρικα αυτές τις μέρες και τα έχουμε καταβροχθίσει) και σαλατα χόρτα.

τελικά πέρασα στο νηπιαγωγών!! είμαι πολύ χαρούμενη!! αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή θα καταφέρω να είμαι άλλα 3 χρόνια στο Βόλο!!! Την τρίτη θα πάω να γραφτώ και να πάρω το πρόγραμμα:D:D μπράβο! συγχαρητήρια! ο Βόλος είναι ωραία πόλη... γιατί σε προβληματίζει? είναι πολύ μακρυά από την πόλη σου?

κατά τ άλλα, την τετάρτη έχουμε β επιπέδου και έχω πάρα πολύ αγωνία... είμαι απαισιόδοξη από τη φύση μου, και ο άντρας μου με μαλώνει.. μου λέει πως πολλά τα προκαλώ μόνη μυ και πως μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου...αγχώνομαι και σκέφτομαι διάφορα σενάρια....διαβάζω και διάφορες ιστορίες στο ιντερνεΤ.... πραγματικά το ίντερνετ είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις πληροφορίες, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να σε τρελάνει:?... απόφυγε το όσο μπορείς.... αρκετό άγχος έχει η εγκυμοσύνη από μόνη της... κάθε μήνα έχει το άγχος αν είναι όλα καλά... δεν φτάνει?

Θα την κάνουμε στο Ιασω θεσσαλίας. πάντως ο μπόμπιρας είναι ζωηρός εκεί μέσα!! σήμερα έδωσε κλωτσίτσα στον μπαμπα!!!:D

Καλημέρα κορίτσια!

Εγω μόλις τελείωσα τα δημητριακά μου και κατεβαίνω στον κήπο σήμερα νωρίσ νωρίς για να τελειώνω να ανέβω μετά στο γραφείο. Νινα λογικό και μεις μετα την γαστρεντεριτιδα πειναγαμε σαν λυκοι! Κατεβαίνω!! Θα επιστρέψω μετά πολλά φιλιά :P

Καλημέρα!! χαχα νίκο, κοιτα να δεις σύμπτωση: εχθές είχα φαγούρα και έψαξα και αρχισα να διαβάζω γι αυτό!!

έχετε δίκιο με το ιντερνετ, δε χρειάζεται παράνοια.....

περαστικά με τον οδοντίατρο... δεν είναι τόσο ο πόνος όσο το άβολο της περίστασης........

Νίνα καλή σου μέρα!! όχι Βόλο ήρθαμε φέτος, υπάρχει σπίτι, αλλά δεν υπάρχει δουλειά (μόνο για μένα ίσως αλλά κι αυτό ημιαπασχόληση) οπότε σκεφτήκαμε από του χρόνου να αρχίσω να βολοδέρνω σε όλη την Ελλάδα ξανα ως αναπληρώτρια, και ο σύζυγος να πηγαίνει εποχιακός εργάτης στο εξωτερικό.... γιατί φέτος αν και σε δικό μας σπίτι ήταν δύσκολα τα πράγματα....:(

πάω να βράσω τα μπροκολάκια, να ζυμώσω το ψωμάκι μου και να βάλω να γίνεται ο μοσχαράκι... :D

2t7wp3.png

Καλησπέρα παρεούλα!!!

Τι μου κάνετε; Πώς είστε; Εκμεταλλευτήκατε τον καλό καιρό για καμιά Κυριακάτικη βολτούλα;

Χθες κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι και κουραστήκαμε αρκετά...δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα τώρα ούτε και με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά δεν πειράζει...όλα έγιναν! :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα το πρωί πήγαμε για περπάτημα και για ένα γρήγορο καφεδάκι. Επιστρέψαμε κι έκανα τις μπριζόλες με την μπύρα! Οκ...ήταν θεϊκό φαγητό!!!

Ευτυχώς έχει μείνει και για αύριο καθώς το βράδυ παίζει σαλατούλα.

Επίσης ggeny ΤΕΛΕΙΟ το κέικ-μηλόπιτα!!!:D:D:D:D Έκανα τη μισή δόση όπως την περιέγραψες και βγήκε καταπληκτικό!!!! Περιμένουμε τους δικούς μου το απόγευμα για καφέ και μου έχει σπάσει τη μύτη!!!:D:D:D

Jellyfishch συγχαρητήρια για τα νέα σου!!! Με το καλό να κάνεις και τη β' επιπέδου! Κορίτσι μου το internet καλό και άγιο (που λέει ο λόγος), αλλά μην μπαίνεις στον πειρασμό να ψάχνεις κάθε τι που σου παρουσιάζεται γιατί στο τέλος αγχώνεσαι και τρελαίνεσαι! 1000 φορές καλύτερα να μιλάς με τον γιατρό παρά να διαβάζεις την κάθε ιστορία, το κάθε άρθρο... Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτή την περίοδο γιατί πραγματικά με το να πιέζεσαι μόνο κακό κάνεις σε εσένα και τον μικρό σου.

Νίνα καλά τα τυροπιτάκια; Πολύ νόστιμο και με το μοσχαράκι με το κους κους!

Νίκο σας άφησε η γαστρεντερίτιδα και σε έπιασε το δόντι σου;;; Αμάν βρε παιδί μου...ποιός σας μελετάει;;;

Αναφορικά με τα ρεβύθια, η μητέρα μου έβαζε αντί για λεμόνι χυμό από νεράτζι. Ήταν απλώς θεόπικρο και γι'αυτό σταμάτησα να τα τρώω.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

χαχα δεν ξερω ρε smurfita χαχα οποιος και να ναι τα καταφερε μαλλον παω οδοντατρο να μου σφραγισει δοντι και τσεπη :P

Κορίτσια εγω εκανα περιπου κανα 20 τετραγονικα στον κηπο σημερα και εχω ακομα τα τριπλασια οποτε απελπιστηκα και ανεβηκα μουσκεμα γιατι εξω εχει εναν ηλιο αλλο πραγμα. Ανεβηκα γραφειο και δουλεψα ειχα σκοπο να κανω κατι χειμωνιατικο αλλα ολη αυτη η ζεστη τα χορτα ολα αυτα με γυρισαν και εκανα αυτο

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2411.html

Στα μαγειρικα τπτ το ιδαιτερο κοριτσαρες. Για σημερα μακαρονια παλι και για το βραδυ θα φαμε κοτοσπουπα που μεινε απο χθες. Ηθελα κινεζικο αλλα ΕΒΙΡΙ σημερα αλλα δεν το κανα γιατι ο κηπος μου φαγε ολον το χρονο. Θεε μου θα φυτρωσω μακαρονια μεσα μου :mrgreen: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ελπίζω να περνας καλα εδω εχει ωραιο καιρο σημερα.

Θα τα πουμε μετά κοριτσάρες παω να συνεχίσω γραφείο και μετα να κατεβω να ταισω τις γατες μου :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...