Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ναι Αγγελικη μου πανευκολη ειναι σαν να κανεις κεικ !!!

Πατρια εδαφη το λεω για μενα χαχαχα!!! εμεις να δουμε τωρα ποτε θα παμε, κατα το Πασχα μας βλεπω μιας κ απο δευτερα θα ερθει η νυφη μου να μεινει μαζι μας που ειναι εγκυος κ πρεπει να την βλεπει καθημερινα ο γιατρος.Ειναι 33 βδομαδες κ χανει αμνιακο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και από εμένα!!!!!!!!!!!!!

Τζένη κατοχυρώθηκε η συνταγή για το κέικ, θα το φτιάξω σύντομα! Τέλεια τα σουτζουκάκια και αφού θα τα συνοδεύσεις με σαλατούλα μαυρομάτικα ακόμα καλύτερα σήμερα.

ricola ο μικρός αλλάζει πρόγραμμα για να μην σας πιάσει ρουρίνα καλέ! Όσο για τον σύζυγι και το καρούμπαλο...τελικά είναι λίγο ατσούμπαλοι! Με καρούμπαλο η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξυπνήσει, αλλά με μαυρισμένο μάτι έχει τύχει και δεν καλυπτόταν ούτε με μέικ-απ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Φωτεινή εύχομαι να έχετε καλά νέα με την αίτησή σου και να είσαι μαζί με την οικογένειά σου σύντομα!!!

Νίκο είπες τον κατάλληλο χαρακτηρισμό...."σαν χταπόδια"...πώς το καταφέρνετε ακόμη απορώ! Επίσης καλό κουράγιο με τον καθαρισμό του κήπου. Είναι δύσκολο και κουραστικό, αλλά το αποτέλεσμα σε διακιώνει!

Αγγελική τέλεια δεν είναι με τον ήλιο;;; Έχω ενθουσιαστεί κι εγώ! Μακάρι να συνεχίσει έτσι και για το ΣΚ και να πάτε τη βόλτα σας! Αγαπημένος προορισμός η Εύβοια εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Μαγειρικά, εχθές έκανα ρεβύθια κοκκινιστά με λίγο λουκάνικο και μου είχαν μείνει λίγες πιπεριές γεμιστές από την προηγούμενη. Σήμερα έχω μια μερίδα ακόμη ρεβύθια για τον άντρα μου κι εγώ θα κάνω λίγα πράσινα φασολάκια λαδολέμονο. Το βραδάκι και με τη βοήθεια του καλού μου να τρίψει κολοκυθάκια θα κάνω κολοκυθόπιτα έτσι ώστε να μου μείνει και για το Σάββατο.

Καλή συνέχεια σε όλους!!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Καλημέρα παρεακι! Παρασκευη σημερα!

Εδω γενικα εκανε ωραιες μερες ολη την εβδομαδα κι εγω το εχω κατευχαριστηθει.

Νινα προσοχη με το χερακι. Ο κηπος θελει προσοχη και δουλεια το ξερω (αν και ποτε δεν ασχολουμαι) αλλα η υγεια μας θελει περισσοτερη προσοχη. Κανε υπομονη λιγο με τη διατροφη σας και θα περασουν ολα.

Μα καλά οι αντρες ειναι ολοι το ιδιο αγαρμποι;

Αγγελικη ωραια θα ειναι να πατε για να ξεφυγετε λιγο.

Τζενακι παλι εγραψες.

Καλα Εβιρι εγω δεν ξερω πολλα δεντρα και λουλουδια να τα ξεχωριζω αλλα μου αρεσει πολυ το θεαμα.

Νικο οντως εχουμε τηλεπαθεια. Ποσες φορες εχουμε φαει μαγειρκη ταυτιση.

Ιωαννα μαλλον ελυσες το θεμα πολλων απο εμας για την επομενη εβδομαδα με τα φασολια.

Λοιπον σημερα ειναι ημερα ταξιδιου κι ετσι δεν εφτιαξα τιποτα. Θα τσιμπησω κανενα κουλουρακι Θεσ/νικης κι ολα καλα.

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

χαιρομαι που σας εδωσα ιδεα για την επομενη βδομαδα!!

ggeny αν κανω τη συνταγη του κεικ ολοκληρη ομως τι να στρωση απο κατω μαζι με τα μηλα αντι για μαυρη ζαχαρη που δεν εχω και σταφιδες που δεν μου αρεσουν?

φωτεινη καλο ταξιδι, ευτυχως θα εχει καλο καιρο και θα περασετε τελεια!

ιωαννα το εχω κανει κ ετσι πολλες φορες αλλα οχι ομως σε ταρτιερα γιατι το κεικ θα σου ξεχυλισει απ εξω κ θα σου κανει χαλια την κουζινα.

Αν δεν εχεις μαυρη ζαχαρη δεν υπαρχει κανεναν προβλημα βαλε ασπρη κ σταφιδες το ιδιο.Αν σου αρεσουν τα καρυδια μπορεις επισης να βαλεις.

Επισης μπορεις να μπιρασιες τα μηλα.να βαλεις μια στρωση κατω,ζυμη,μηλα ζυμη.

Μερικες φορες αντι να στρωσω τα μηλα κατω, τα κοβω σε μικρα κομματακια κ τα περναω ενα 5λεπτο απο κατσαρολακι μαζι με την ζαχαρη κ κανελα κ τα ανακατευω στο τελος μαζι με την ζυμη κεικ κ ψηνω κανονικα σε φορμα.

καλο ταξιδι Φωτεινη μου!Με το καλο να δεις τους αγαπημενους σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Νινακι μου Καλημερα!!

Ευχαριστώ όλους σας για το καλωσόρισμα! τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλά όπως καταλαβαίνετε... η οικογένεια το παλεύει αξιοπρεπώς, αλλά σίγουρα ο καθένας όταν μένει μόνος του, το αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο... κατά τα άλλα η διάρροια με επισκέφτηκε ευτυχώς μόνο μία μέρα στη Γερμανία, όταν αποφάσισα να δοκιμάσω λίγο παραπάνω φαί και ήπια και 2 καφέδες... ίσως και οι καφέδες να με ενόχλησαν... γυρίζοντας Ελλάδα, είχε και ο σύζυγος τα ίδια... οπότε όπως καταλαβαίνετε, η διατροφή συνεχίζεται με ρύζια, μακαρόνια και παρόμοιου τύπου φαγητά... σήμερα λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά να μαγειρεύω κάτι άλλο... οπότε θα κάνω ψάρι στο φούρνο με πατάτες.Περαστικα στον αντρουλη!

ricola τί κάνει ο μπόμπιρας? για πες κανένα νέο... με τα ξενύχτια πώς πάτε?

Ο μικρος μια χαρα!!!Μεγαλωνει!!Μια χαρα και ο θηλασμος!!Συνηθως τα βραδια κανει 3ωρους υπνους...αλλα την ημερα εδω και 2-μερες ανα μια ωρα θελει φαι!!!Εχει αρχισει και παρακολουθει με τα ματια του και ακολουθει με το κεφαλι..και να με κοιταει μες σταματια οταν τρωει!!!Ερωτας...λιωνω και τα ξεχναω ολα!!

NIKOSXRISTINA πόσο σε καταλαβαίνω με τον κήπο! έχει πολλή δουλειά, αν τον κάνεις μόνος σου και θέλεις να είναι αξιοπρεπής... εγώ συνέχεια ασχολούμαι και θέλει κάθε μέρα δουλειά... σήμερα αν προλάβω, θα πάω να ξεπατώσω λίγο αγριόχορτα που έχουν βγει ανάμεσα στο γκαζόν, γιατί αν τα αφήσω θα κυριαρχήσουν πάλι, όπως πέρσι, και θα έχουμε αγριόχορτα αντί γκαζόν!... και θέλω να δω πότε θα πρέπει να βάλω διάφορους σπόρους που έχω... θα ψάξω αργότερα στο ίντερνετ.

Αχ ποσο ζηλευω....εδω δεν εχω κηπο αλλα στο πατρικο μου εχουμε τεραστιο!!!Τουλαχιστον ειμαι ισογειο με ενα μεγαλο μπαλκονι και εναν ακαλυπτο χωρο σαν πηλωτη δικο μας!!!Η σπιτονοικοκυρα μας εχει αφησει κατι γλαστρες...και ανυπομονω να τις φτιαξω!!!!Αλλα ετσι οπως παμε μαλλον θα αναλαβει η μανουλα που αγαπα και την κηπουρικη...

Πάω να συνεχίσω με τις δουλειές του σπιτιού... έχω μπόλικες και με το χέρι μου, τις κάνω αργά και προσεκτικά.

Καλό Παρασκευή σε όλους!

Σιγα σιγα οι δουλιτσες....μην παρακουρασεις το χερι!!!

Φιλακια πολλα!!!

ιωαννα το εχω κανει κ ετσι πολλες φορες αλλα οχι ομως σε ταρτιερα γιατι το κεικ θα σου ξεχυλισει απ εξω κ θα σου κανει χαλια την κουζινα.

Αν δεν εχεις μαυρη ζαχαρη δεν υπαρχει κανεναν προβλημα βαλε ασπρη κ σταφιδες το ιδιο.Αν σου αρεσουν τα καρυδια μπορεις επισης να βαλεις.

Επισης μπορεις να μπιρασιες τα μηλα.να βαλεις μια στρωση κατω,ζυμη,μηλα ζυμη.

Μερικες φορες αντι να στρωσω τα μηλα κατω, τα κοβω σε μικρα κομματακια κ τα περναω ενα 5λεπτο απο κατσαρολακι μαζι με την ζαχαρη κ κανελα κ τα ανακατευω στο τελος μαζι με την ζυμη κεικ κ ψηνω κανονικα σε φορμα.

καλο ταξιδι Φωτεινη μου!Με το καλο να δεις τους αγαπημενους σου!

ναι εννοειται πως θα το βαλω στην φορμα του κεικ αλλα μου αρεσει η ιδεα οταν θα το βγαλω να ειναι τα μηλα με την κανελιτσα τους απο πανω, το λιγουρευομαι

Γεια σας κοριτσάρες!!

Λυπάμαι πολύ που τον τελευταίο καιρό σας επισκέπτομαι πιο αραιά αλλά είναι τοσο το τρέξιμο γαμωτο. Απο την μια το γραφείο που γίνεται ολο και πιο απαιτητικό, πρεπει να σχεδιάσω, να ζωγραφίσω, να μιλήσω με συγγραφεις να συνθεσω συνεντευξεις να τους τις στειλω να τις εγγρινουν να μιλησουμε να απαντησουν και χιλια δυο. Απο την αλλη ο κηπος που πρεπει να καθαριστει γιατι φοβαμαι για φιδια (εδω ειναι εξοχη και εχει λιγα σπιτια τριγυρω και φοβαμαι τα φιδια πολυ) και ποντικια και κοριτσια ενα θα σας πω, να δω φιδι δεν μου λεει κατι θα το σκοτωσω...αλλα....ποντικι....οχι....ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ περισσοτερο και απο τα ρουχα των 90s :P τα ποντικια. Κανω εμετο με τα τερατα αυτα. Το καλο ειναι οτι ειχα καιρο να γυμναστω και νιωθω παλι λιγο τους παλαι ποτε τρικεφαλους να σφιγγουν αν και η κοιλιτσα παραμενει αλλα δεν θα σας πω ψεματα. Αγαπω την κοιλιτσα μου και θα την διατηρησω :P:p:p Μπαμπας χωρις κοιλια δεν γινεται

για μαγειρεματα σημερα παλι μια απο τα ιδια. προχειρα παλι. Δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα. Εχουμε να φαμε φαι φαι μερες τωρα. Παλι μακαρονια σημερα με το ζορι θα προλαβω την σαλτσα. Εχω ενα ερμο κοτοπουλο που καθε μερα λεω θα το βγαλω απο την καταψυξη αλλα το κακομοιρο το χω ακομα μεσα. Μου χει λειψει η μαγειρικη μου λιγο...και τα κακομοιρα τα παιδια καθε μερα αυγα και μακαρονια. Αλλα προεχει ο κηπος παιδια και δεν μπορω να φερω ανθρωπο να μου το κανει. Δεν υπαρχει αυτο. Θα κανω σαλτουλα τωρα μια κοκκινη γρηγορη και μετα γραφειο και κατα τις 5 που θα χω κενο τσαπα και κηπος.

Καλημέρα από μία ηλιόλουστη Αθήνα!

Αγγελικουλα μου καλησπερα!

Τι ωραία που είναι! Και τον ίδιο καιρό θα έχει και το Σαββατοκύριακο! Μάλλον λέμε να κάνουμε μία μικρή απόδραση μέχρι την Εύβοια!Ευχομαι να εχει υπεροχο καιρο και να πατε!!!!!!!

Σήμερα το μενού μας έχει φασολάκια και έχω στο ψυγείο έτοιμο για ψήσιμο και ένα σουφλέ με πατάτες.

αλλη μια καλη ιδεα...να χω σουφλε στο ψυγειο και απλα να το Ψηνω!!Τι καλα!

Νινάκι και Νίκο τι ωραία που έχετε σπίτια με κήπο! Ειδικά σε σας Νίκο βγαίνουν και παίζουν τα ζουζούνια! Φτιάξε και μία μικρή παιδική χαρά αφού έχεις τόσο χώρο για να ευχαριστιούνται το παιχίδι τους!

Οντως για τ απαιδια δεν εχω κατι καλυτερο!!!Κηπος!!!!!!!Τι καλα που εχω περασει τελεια παιδικα χρονια στον κηπο μας...στην αλανα διπλα στο σπιτι μας...στο χωραφι απεναντι απο το σπιτι μας...και παιχνιδι στο δρομο!!!Ωραια χρονια!!!!

ricola, Eβιράκι, Ιωάννα, Τζενάκι και σε όλες τις υπόλοιπες μαγειρισσούλες πολλές πολλές καλημέρες!

Φιλιααααα

Διαφημίσεις

Ναι Αγγελικη μου πανευκολη ειναι σαν να κανεις κεικ !!!

Πατρια εδαφη το λεω για μενα χαχαχα!!! εμεις να δουμε τωρα ποτε θα παμε, κατα το Πασχα μας βλεπω μιας κ απο δευτερα θα ερθει η νυφη μου να μεινει μαζι μας που ειναι εγκυος κ πρεπει να την βλεπει καθημερινα ο γιατρος.Ειναι 33 βδομαδες κ χανει αμνιακο

αχχχ μεχρι εδω μυρισαν τα κουλουρακια σου!!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα με τη νυφη σου...και με την συμβιωση σας!!!!

Καλημέρα και από εμένα!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα smurfita μας!!!

ricola ο μικρός αλλάζει πρόγραμμα για να μην σας πιάσει ρουρίνα καλέ!

Λες εεε???πολυ πιθανον...δεν το ειχα σκεφτει!!!:tongue:

Όσο για τον σύζυγι και το καρούμπαλο...τελικά είναι λίγο ατσούμπαλοι! Με καρούμπαλο η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξυπνήσει, αλλά με μαυρισμένο μάτι έχει τύχει και δεν καλυπτόταν ούτε με μέικ-απ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

:mrgreen:αααα καταλαβα...μια χαρα και εσεις!

Μαγειρικά, εχθές έκανα ρεβύθια κοκκινιστά με λίγο λουκάνικο και μου είχαν μείνει λίγες πιπεριές γεμιστές από την προηγούμενη. Σήμερα έχω μια μερίδα ακόμη ρεβύθια για τον άντρα μου κι εγώ θα κάνω λίγα πράσινα φασολάκια λαδολέμονο. Το βραδάκι και με τη βοήθεια του καλού μου να τρίψει κολοκυθάκια θα κάνω κολοκυθόπιτα έτσι ώστε να μου μείνει και για το Σάββατο.

Καλή συνέχεια σε όλους!!!!

Πολυ νοστιμα φαγακια!!!

Τα ρεβυθακια σου λιγουρευομαι να ξερεις!!Τα εχω αφησει στην ακρη για την ωρα τα οσπρια...αλλα σιγα σιγα αργοτερα θα τα ξαναβαλω στη διατροφη μου!!!

Καλημέρα παρεακι! Παρασκευη σημερα!

Εδω γενικα εκανε ωραιες μερες ολη την εβδομαδα κι εγω το εχω κατευχαριστηθει.

Νινα προσοχη με το χερακι. Ο κηπος θελει προσοχη και δουλεια το ξερω (αν και ποτε δεν ασχολουμαι) αλλα η υγεια μας θελει περισσοτερη προσοχη. Κανε υπομονη λιγο με τη διατροφη σας και θα περασουν ολα.

Μα καλά οι αντρες ειναι ολοι το ιδιο αγαρμποι;

Αγγελικη ωραια θα ειναι να πατε για να ξεφυγετε λιγο.

Τζενακι παλι εγραψες.

Καλα Εβιρι εγω δεν ξερω πολλα δεντρα και λουλουδια να τα ξεχωριζω αλλα μου αρεσει πολυ το θεαμα.

Νικο οντως εχουμε τηλεπαθεια. Ποσες φορες εχουμε φαει μαγειρκη ταυτιση.

Ιωαννα μαλλον ελυσες το θεμα πολλων απο εμας για την επομενη εβδομαδα με τα φασολια.

Λοιπον σημερα ειναι ημερα ταξιδιου κι ετσι δεν εφτιαξα τιποτα. Θα τσιμπησω κανενα κουλουρακι Θεσ/νικης κι ολα καλα.

Φιλια και καλό ΣΚ

Με το καλο να μας ερθεις!!!!Καλο ταξιδι να εχεις!

Γεια σας κοριτσάρες!!

Πατερουλη Νικο Καλησπερα!!!!

Λυπάμαι πολύ που τον τελευταίο καιρό σας επισκέπτομαι πιο αραιά αλλά είναι τοσο το τρέξιμο γαμωτο. Απο την μια το γραφείο που γίνεται ολο και πιο απαιτητικό, πρεπει να σχεδιάσω, να ζωγραφίσω, να μιλήσω με συγγραφεις να συνθεσω συνεντευξεις να τους τις στειλω να τις εγγρινουν να μιλησουμε να απαντησουν και χιλια δυο. Μη μουρμουρας καθολου.,..αφου υπαρχει δουλεια τετοια εποχη!!!!

Απο την αλλη ο κηπος που πρεπει να καθαριστει γιατι φοβαμαι για φιδια (εδω ειναι εξοχη και εχει λιγα σπιτια τριγυρω και φοβαμαι τα φιδια πολυ) και ποντικια και κοριτσια ενα θα σας πω, να δω φιδι δεν μου λεει κατι θα το σκοτωσω...αλλα....ποντικι....οχι....ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ περισσοτερο και απο τα ρουχα των 90s :P τα ποντικια.Χαχαχαχα καλιω!!τρομερη ατακα!!!!

Κανω εμετο με τα τερατα αυτα. Το καλο ειναι οτι ειχα καιρο να γυμναστω και νιωθω παλι λιγο τους παλαι ποτε τρικεφαλους να σφιγγουν αν και η κοιλιτσα παραμενει αλλα δεν θα σας πω ψεματα. Αγαπω την κοιλιτσα μου και θα την διατηρησω :P:p:p Μπαμπας χωρις κοιλια δεν γινεται

Για τον κηπο οσο βοηθαει ο καιρος...κανε απο λιγη ωρα καθε μερα.....

Καλησπερα στο παρεακι μου!!!!

Για σημερα εκανα Εβιρο μπιφτεκια!!!!Βγηκαν μαλακα.....και πιο νοστιμα απο καθε αλλη φορα!!Μαλλον θα πρεπει να παιξω τωρα με τη ποσοτητα των υλικων για να βρω τη τελεια γευση!!!

Επισης επειδη ειχα βγαλει πολυ κιμα εκανα και κεφτεδακια σε κοκκινη σαλτσα με μακαρονια!!!

Ναι ναι το ξερω...παλι μακαρονια???Αυτη τη βδομαδα τα μακαρονια θα κρεμαστουν πανω μας!!!Περιμενω ομως τη συνατγη για τον Εβιροαρακα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...