Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Χάθηκα γιατί είζαμε κομμένο το Internet και το τηλέφωνο λόγω βλάβης του ΟΤΕ με την κακοκαιρία και σήμερα αποκαταστάθηκε!

Περάσαμε ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο αποτοξίνωσης από τηλέφωνα, υπολογιστές, κλπ. Διάβασα λίγο γρήγορα τα νέα σας και θα μπω αργότερα να γράψω περισσότερα.

Από τα λίγα που θυμάμαι τώρα, Νίκο ο χαλβάς είναι επιθετικός ο άτιμος αλλά σε αποζημιώνει γλυκά!!!

Τζένη συγχαρητήρια για την επιτυχία του πάρτυ!!! Τι καλά που τα είχες οργανώσει και το ευχαριστήθηκαν και τα μικρά!!!

Βάγια μου με το καλό η βάφτιση για τα διδυμάκια! Τι ωραίο το θέμα σας!!! Πολύ παιχνιδιάρικο και με πολλές δυνατότητες διακόσμησης κλπ!!!

Φωτεινή άντε αναρρώνεις σιγά σιγά! ¨οσο για το αυτοκίνητο ήταν μόνο για να σε ταλαιπωρήσει τελικά...αλλά αφού δεν ήταν τίποτα πάλι καλά.

Εμείς εκτός από το πρόβλημα με τον ΟΤΕ μας παρουσίασε πρόβλημα και το αυτοκίνητο και ξεμείναμε τελικά! Το πήγε ο άντρας μου στο συνεργείο όπου κι έμεινε μέχρι σήμερα. Πήγαμε να το πάρουμε, πληρώσαμε και το μπουγιουρντί των 200 ευρώ για αλλαγή θερμοστάτη και αντιψυκτικών. Πόνεσε αρκετά, αλλά τι να κάνουμε...Μετά πήγαμε και πήραμε προφιτερόλ για να γλυκαθούμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαγειρικά, την Παρασκευή έφτιαξα μπριζόλες χοιρινές στη γάστρα αλλά δεν είχα μπύρα για να κάνω την συνταγή κι έτσι αρκέστηκα στο λαδολέμονο με μουστάρδα και πατατούλες. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το μεσημέρι είχαμε τραχανά. Μιας και λέτε ότι ήταν το ΣΚ του σουβλακιού να καταθέσω λοιπόν κι εγώ ότι την Κυριακή το βράδυ παραγγείλαμε κι εμείς σουβλάκια! Μου είχαν λείψει γιατί είχα να τα φάω πάνω από 2 μήνες. Σήμερα έφτιαξα κόκορα κρασάτο στη γάστρα με χοντρό μακαρόνι που ήθελε ο καλός μου. Μου βγήκε λουκούμι αν και είχα φοβηθεί γιατί δεν τον είχα ξανακάνει στη γάστρα.

Κορίτσια μη λέτε για γλυκά και κιλά μαζί γιατί δεν αντέχω.... Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με έναν εντελώς μπλοκαρισμένο μεταβολισμό και 5 κιλάκια παραπάνω. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει (+5), αλλά φοβάμαι για τον λίγο καιρό που μένει τι θα γίνει. Ευτυχώς τουλάχιστον καθημερινά περπατάω αρκετά για να διατηρώ και χαμηλές τις τιμές του σακχάρου, αλλά πρέπει να προσέχω. Όσο για τα ρούχα προ εγκυμοσύνης, δεν έχω παράπονο μέχρι πριν 20 μέρες περίπου μια χαρά μου έκαναν τα παντελόνια μου αλλά τώρα η κοιλίτσα εξέχει αρκετά και με δυσκολεύει οπότε φυλάχτηκαν. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα αργήσω να τα ξαναφορέσω!

Αυτά για τώρα, τα υπόλοιπα αργότερα! Φιλιά σε όλους!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα Φωτεινη. Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, τρελα θα ειναι η παστα φλορα μαζι με καφεδακι, πωπωπω μου ανοιξες την ορεξη.

Εγω παλι στα ρουχα τα παλια δεν μπηκα ποτε και μαλλον δεν θα μπω. Πηρα 12 κιλα κι εχασα μονο τα 4, μου εμεινα 8 και πολυ χαιρομαι, μην με θεωρειται τρελη αλλα η εκγυμοσυνη ηταν ο μονος τροπος να βαλω κιλο πανω μου. Παντα ημουν 50-51 κιλα με υψος 1,68 και οτι και να φαω απλα δεν παχαινω, οποτε τωρα στα 58 λεω να μεινω, απλα ειναι πολυ περιορισμενη η γκαρνταρομπα μου.

Παντως οσο ασχημο ειναι να μην μπορεις να χασεις κιλο αλλο τοσο ασχημο ειναι να μην μπορεις να παρεις και να τα εχεις αναγκη

Ιωαννα τι καλα να τρως οτι κ οσο θες ομως... κ 12 κιλα που πηρες μια χαρα ηταν! Εγω πηρα 30 στην εγκυμωσυνη κ γεννησα μεσα στον 8ο, φαντασου να εμπαινα κ στον μηνα μου κανονικα...:eek: ευτυχως τα εχασα ολα αλλα θα ηθελα να χασω ακομα 5 κιλακια μεχρι τα βαφτισια! Εγω ειμαι 1.65 κ ειμαι 55 κιλα τωρα

Ιωαννα τι καλα να τρως οτι κ οσο θες ομως... κ 12 κιλα που πηρες μια χαρα ηταν! Εγω πηρα 30 στην εγκυμωσυνη κ γεννησα μεσα στον 8ο, φαντασου να εμπαινα κ στον μηνα μου κανονικα...:eek: ευτυχως τα εχασα ολα αλλα θα ηθελα να χασω ακομα 5 κιλακια μεχρι τα βαφτισια! Εγω ειμαι 1.65 κ ειμαι 55 κιλα τωρα

καλα ηταν τα 12 δεν εχω παραπονο αν κρινεις οτι εβγαλα την εγκυμοσυνη σχεδον ολη στο κρεβατι και μπουκωνομουνα και φαγητο ιδιως οτι ειχε πρωτεινη γιατι ο μικρος επαιρνε δυσκολα βαρος, απλα μου ειχε μεινει ψυχολογικο η ατακα που ακουγα για 20 χρονια "καλε πως εισαι ετσι δεν τρως" και δεν εμοιαζα και ποτε με ανορεξικο απλα ημουν μια αδυνατη κοπελα. Αφου γεννησα αρχισαν "παχυνες Ιωαννα αλλα ενταξει καλη εισαι, απλα φαινεσαι λιγο φουσκωμενη" τωρα φτασαμε στην ατακα "καλη εισαι ετσι", περασαν πολλα χρονια ομως για να το ακουσω

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Χθες είχα τόση δουλειά που δεν πρόλαβα τελικά να μπω και να διαβάσω τα νέα σας! Ευελπιστώ πως θα το κάνω σήμερα!

Στα μαγειρικά μας τώρα! Σήμερα τρώμε φακές με ντοματούλα.

Το απόγευμα αν προλάβουμε θα πάμε με την κόρη μου να ψωνίσουμε φούστα και πουκάμισο για την παρέλαση.

Πάω να δουλέψω και ελπίζω να ξαναμπώ αργότερα να τα πούμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλημερα παιδια τι κανετε?

Ιωαννα μου τι ειχε η βραδυα χτες? κ εγω ολο βλακεις τρομαχτηκτα πραγματα εβλεπα .... εγω λιγα πραγματα ξερω απο ονειρα.

Αγγελικη κ εγω θα παω για αλλαγες απο κατι δωρα το απογευμα! Στολη εμας παλι καλα εχει κρατησει η ρουλα μου του αντρα μου κ ετσι ετοιμος ο τσολιας μου.Μονο τσαρουχια δεν ξερω που μπορω να βρω, εχετε καμια ιδεα?

Smurfita ολυ καλα τα εχεις παει κοριιτσακι,5 κιλα δεν ειναι τιποτα! εγω στον μεγαλο πηρα 5 κ στον μικρο 7,5 αλλα προσεχα πααααρα πολυ! τωρα με πιανουν γουρουνιες κ δεν μπορω να μπω σε σειρα .Λατρεμενος ο τραχανας! κ ο κοκορας σου δεν παει πισω, με χοντρο μακαρονι λουκουμι! Στην γαστρα τον εβαλες απο την αρχη η τον εβρασεςι πρωτα στην χυτρα?

Αγγελικη φακες κ εσυ ε?

Νικο λαχταριστα ολα!! Αχ βρε χρυσοχερη τι τυχερη που ειναι η γυναικουλα σου! να σου πω αυτα τα μικρα ασπρα μπολακια τι εχουν μεσα ? τον χαλβα? μμμμμ

εγω κ παλι δεν μαγειρεψα .θα μαγειρεψει σημερα η μαμα κοκορα σουπα.Ευκαιρια ειναι να κανω κ εγω ενα διαλειμα απο την κουζινα.

Ουτε το κεικ καταφερα να το κανω χτες μιας κ τρεχαμε ολο το απογευμα στην παιδιατρο κ μετα στην ουρα στο φαρμακειο.

Ο μεγαλος ποναγε πισω απο το αυτι κ τελικα εχει πρησμενο λεμφαδενα κ χρειαστηκε αντιβιωση.Ο μικρος μια χρα ειναι προς το παρον αλλα ανησυχησε που εκλεισε τα 2,5 κ ακομα δεν μιλαει ( μονο μαμα κ κατι αλλα χαζα λεει) κ μας ειπε να τον δει αναπτυξιολογος ..πφφφ στεναχωρηθηκα λιγο κοριτσια αλλα αφου ειναι για καλο του δεν το συζηταω,απλα ειναι μεχρι να βρουμε καποιον να γιενι η διαγνωσηκ να αρχισει μετα τις λογοθεραπειες κλπ ....

Εβιρακι,Φωτεινουλα ,φρεσκομανουλα καλημερα!!!

κεικς ακουω και τρελαινομαι!!!

Σχετικα με τους Γαλλους συμφωνω και απο την δικη μου πειρα οτι δεν το χουν με τα αγγλικα και δεν τα πολυγουσταρουν κιολας. Πχ οι θειοι της γυναικας μου (τα αδεφλια της πεθερουλας μου) αρνουνται να μιλανε αγγλικα. Λενε η γλωσσα μας τους ακουγεται καπως σαν ισπανικα.

Ειναι γενικα λιγο ντιβες με την γλωσσα τους. Μια φορα ειχαν ερθει φιλοι των πεθερικων μου, επισης Γαλλοι, και μιλαγαμε στα Ελληνικα. Καποια στιγμη τους ρωταω για μια τραγουδιστρια που μου αρεσε πολυ την emily loizeau. Εγω προφερα το ονομα λουαζε ενω προφερεται λουαζο. Τους λεω λοιπον γνωριζεται την εμιλυ λουαζε και με κοιταζαν παραξενα, λουαζε λουαζε δεν υπαρχει εκει καμια με τετοιο ονομα, τοτε η πεθερα τους εξηγει "λουαζο εννοει" αααααααααααααα ναι βεβαια την ξερουμε!! Καλα μωρε με δουλευετε για ενα γραμμα δεν καταλαβατε; Ιδιο ονομα και ακριβως ιδιο επιθετο με το τελευταιο γραμμα λαθος και δεν καταλαβαν. πουφ χαζομαρες. Δηλ οταν μου λενε μετα για την Ντεσπινα Μπαντι πρεπει να τους πω ε; τι; ποια ειναι αυτη;; δεν ξερω καμια τετοια, υπαρχει μια Βανδη μονο αλλα αυτο ειναι διαφορετικο ονομα ε; :twisted: (σατανικοοοτατο)

Οι Γάλλοι κατά κανόνα δεν μιλούν άλλες γλώσσες περα από την δικιά τους! Όμως η μητέρα της φίλης μου λατρεύει τα ελληνικά και μάλιστα όποτε ερχόταν στην Ελλάδα αγόραζε πολλά περιοδικά με κόμικς, κυρίως ΠΟΠΑΙ, και μαθαινε να διαβάζει! Μιλάμε για πολύ μεγάλη αγάπη στην γλώσσα μας!

Στα μαγειρικα τωρα Ο ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ κανονικοτατα με πιτσιλισε ο αλητης και με τσουρουφλισε :mad:

Νίκο τον τιμώρησες τον αλητήριο????

Καλημερα! Αχ σε ζηλευω που θα πας βολτα! Εδω εχει ηλιο αλλα ο αντρας μου πηγε σε χωραφι για δουλεια κ δεν προκειτε να παμε πουθενα.... ισως αυριο να παμε καμια βολτα στο χωριο μου να δουμε κ τα κουμπαρια να μιλησουμε κ για την βαφτιση.... για 4 μαιου λεμε. Εμεις σημερα εχουμε σαντουιτσ απο τα χερακια μου με πιτα κ μπιφτεκι γεμιστο. Πρεπει επειγοντως να βρω χρονο κ για να βαψω το μαλλι, εχω γινει πολυ χαλια.... πρεπει να περιποιηθω κ λιγο τον εαυτο μου... βαρεθηκα να με βλεπω πια ετσι....:shock:

Πρέπει κι εγώ να πάω για βαφή γιατί η άσπρη ρίζα έκανε την εμφάνισή της ξανά!

Καλημέρα !!!!! τι κάνετε?? χάθηκα εχθές γιατί κυριολεκτικά σάπισα, δεν έκανα τίποτα, απλά ξεκουραζόμουνα, μετά διάβασα λιγάκι (κανα 20λεπτο) για το σχολείο και στο τέλος είδα ένα family guy και ξεράθηκα!! οξεία τεμπελίαση!!!!

Χρειάζεται και αυτό! καλά έκανες!

Κατα τ άλλα σήμερα βλέπαμε την κοιλίτσα και έχουν αρχίσει να φαίνονται οι κλωτσιες!!! μακαρι Θεέ μου να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος!! ήδη έχω δεθεί με το στρουμφάκι μου!!

¨ολα καλά θα πάνε κορισάκι και σε λίγο καιρό το στρουμφάκι σου θα σου δίνει κανονικές κλωτσιές!

Για τον ύπνο που λέτε... όντως, ας κοιμηθώ τώρα που μπορώ!!! έτσι μου λέει και η πεθερά μου..!!!! μου λέει, τώρα μια χαρα είναι εκεί μέσα που το χεις, ούτε άλλαγμα ούτε κλάμα, ούτε ταισμα!!! μετά έρχονται τα ωραία!!!:):):)

έχουν όμως κι αυτά την γλύκα τους! Όλες οι φάσεις των παιδιών μας είναι ωραίες, απλά αλλάζει ο βαθμός .... δυσκολίας της κατάστασης!

Εν τω μεταξύ διάβασα αυτά που γράφετε για την επισκληρήδιο και ξενέρωσα ακόμη περισσότερο!! θα προσπαθήσω να μην κάνω (αλλά δεν είμαι και ό, τι πιο ψύχραιμο κυκλοφορεί όσων αφορά τον πόνο!!!)

Δεν είναι κανόνας ότι πονάει ή ότι δεν σε πιάνει ή ότι δημιουργεί πρόβλημα. Θα σου έλεγα να την κάνεις για να ευχαριστηθείς καλύτερα την διαδικασία του τοκετού. Αλλά εσύ αποφασίζεις...

Λοιπον παρα 10 μερες 10 μηνων τα διδυμα μου κ αρχισαν να παρπατανε χωρις να στηριζονται πουθενα.... 6-7 βημματα κ πεφτουν....:-) :-) :-) :-)

Εμπρός καλά μου πόδια ΄τωρα!!!!

Εγω κοριτσια σημερα ειχα μερα σουρεαλιστικη. Πηγα να βγαλω λεφτα και στο ιδιο ΑΤΜ στο ιδιο σουπερ απ εξω συναντω παλι την μις Μυτισια φωνη (βλ. σπαστικη μανα που σας ελεγα) μαλλον με τον συζυγο, και του λεει "να να! αυτος ανακατευτηκε" εγω δεν ηξερα τι να κανω...με πλησιαζει ο τυπος και αρχισε τα κουλα τυπου "ειμαι τρελος εγω" κτλ κτλ. Παντα σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι αυτο "Νικο εισαι πολιτισμενος ανθρωπος και πατερας δυο παιδιων" και φευγω. και ετσι εκανα. αλλα με ακολουθουσε. του πα ευγενικα να φυγει. με ακολουθουσε "ειμαι τρελος εγω" ε μα πια τον σηκωσα ορθιο και τον πιγα σηκωτο να τον πεταξω στον καδο, μα την παναγια θα τον πεταγα μεσα, αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειμαι πολιτισμενος ανθρωπος και πατερας, και τον αφησα. μετα το γυρισε "ενταξει δεν πειραζει συμβαινουν αυτα" κοριτσια δεν ΕΒΓΑΛΑ ΛΕΞΗ. Ολη αυτη την ωρα δεν εβγαλα λεξη. Απλα αλλαζω σουπερμαρκετ και το αφηνω να ξεχαστει. Δεν παμε καλα καθολου καλα.

καλά έκανες και δεν έδωσες συνέχεια! Αλλά μπορούσες να του απαντήσεις πως η θέση των τρελών είναι στο ψυχιατρείο και όχι στο σούπερ μάρκετ!!!!

Μολις τα εβαψα.... κ ενα στεγνωμα στα γρηγορα κι αυτο ειναι ολο...! Παλιοτερα μετα το βαψιμο ακολουθουσε μπανιο, χτενισμα,τρεσσα,μακιγιαζ,νυχια κι ολα τα συναφη της κοκετας...:-) τωρα τα απολυτος απαραιτητα κι αυτα στα γρηγορα.... κουραγιο! Που θα παει? Μεχρι τον επομενο σεπτεμβρη, μετα θα πανε παιδικο κ θα εχω τον χρονο για ολα οσα θελω.... αυτο θα σκεφτομαι για να παρηγορουμε.... κ η γενικη στο σπιτι για τοτε την κοβω κι αυτη να γινετε...:-) :-)

Αν δεν εργάζεσαι και είσαι τα πρωινά σπίτι, όντως θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τον ευατό σου περισσότερο!

υ.γ να γιατι μετα τρελαινονται τα παιδια. αντε να την εχεις ολη μερα να σου λεει με αυτη την φρικτη μυτισια κατινε φωνη και το χερι στην μεση "σαααακκκκκηηηηηη ελααα κατω να φας παιδιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυ" ε μετα το παιδι φρικαρει τι να σου κανει! Μου θυμιζει μια διαλεξη για παιδικη ψυχολογια που χα παει και ηταν μια που ειχε αυτη την φωνη ακριβως...να μιλαει για το πως το παιδι της ειναι κλεισμενο στον εαυτο του και φοβισμενο κτλ κτλ και φταινε οι δασκαλοι και η κοινωνια...και μιλαγε παιδια τοσο...αγχωτικα η γυναικα που εγω που την ακουγα ειχα ιδρωσει...εκει τι λες "καλα μωρη τι σου φταιει η κοινωνια ενα ζευγαρι οτοασπιδες παρτου και θα ησυχασει το παιδι!" Τελος παντως τα πα και ξεφειγα και απ το θεμα μας.

Και δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές είναι το πρόβλημα ακόμη και να τους το εξηγήσεις! Έχουμε μία τέτοια περίπτωση μαμάς στον παιδικό που πηγαίνει ο μικρός μου και έχει καταφέρει να εκνευρίζει την παιδοψυχολόγο, η οποία είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος!

Στα μαγειρικα τωρα προσπάθησα σήμερα να κανω μια βουτυροκρεμα για κατι καπ κεικσ που περισεψαν σκετα...κοριτσια..ΑΗΔΙΑ τσαμπα 350 γρ βουτυρο ακομα τα κλαιω οταν λεω αηδια ακομα εχω την γευση βουτυρου στο στομα μου...πετιμεζι...πανε και καμποσες φραουλες ολη επεσαν στην μαχη και νικηθηκαμε κιολας! παλι καλα ο χαλβας εγινε καλος

Οι αποτυχίες είναι στο πρόγραμμα Νίκο! Κρίμα βέβαια για τα υλικά που πήγαν χαμένα αλλά αν δεν πάθουμε πως θα μάθουμε???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρα!!

Βαίτσα να τα χαίρεσαι τα μπουμπουκάκια σου!! πολύ γρήγορα περπάτησαν όντως!! φτου φτου φτου!με το καλό και η βάφτιση. εμείς ψάχνουμε ονόματα και τείνουμε προς δύο τρία, αλλά τίποτα σίγουρο ακόμη.. περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και το φύλο (στην αυχενική μας είπαν έχει στοιχεία από αγόρι - κάτι στο ουροποιητικό) για να αρχίσει σοβαρή συζήτηση.

Κοριτσάκι κάνε με το καλό το μωράκι σου και μετά θα έχεις αρκετό χρόνο να ασχοληθείς και με το όνομα του μωρού! Βλέπω στην αυχενική σας 'εδωσαν μία ιδέα ε?

Ρίκολα, κεικ λεμόνι έφτιαξα τελικά!!!(πάλι δε μου φούσκωσε, νομίζω ήταν η τελευταία φορά που επιχειρώ να κάνω κεικ)...ίσως να συνέβαλε και η γκρίνια της μάνας μου για τα κιλά στο τηλέφωνο μόλις της είπα ότι θα το φτιάξω.....

Λες να το μάτιασε από το τηλέφωνο? Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις έχε δίπλα σου κι ένα σκόρδο για να διώξει το μάτι!!!

Αλήθεια εσείς πόσα κιλά είχατε βάλει? εγώ στην 17 που ζυγίστηκα τελευταία φορά είχα βάλει 6,5.. είναι αρκετά μπορώ να πω....

Εγώ επειδή είχα πολλούς εμετούς και στις δύο εγκυμοσύνες στην αρχή έχασα κιλά και στο τέλος πήρα! Στην πρώτη έχασα 11 κιλά τα οποία ξαναπήρα υποχρεωτικά κι επιπλέον 3 κιλάκια ακόμη.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη έχασα 8 τα οποία ξαναπήρα σύν 2 επιπλέον. Οπότε και στις 2 γέννες βγήκα από το μαιευτήριο πιό αδύνατη από ότι ήμουν πριν μείνω έγκυος!!!

Καλημερα καλημερα! Για αγορι μου αρεσει κ το Στεφανος, λενε κ τον αδερφο μου ετσι αλλα ανεξαρτητα απο αυτο ειναι ωραιο ονομα!

Κι εμένα μου αρέσει το Στεφανος!

παμε για τα βαφτιστηκα... τα θελω ολα με τα στρουμφακια.... μικρα μικρα τα διδυμακια αλλα οταν τα βαζουμε τραγουδακια dvd στα στρουμφακια διχνουν ιδιαιτερη προτιμιση.... :rolleyes::rolleyes:

Ωραίο θέμα τα στρουμφάκια!

Α! Ξεχασα να μοιραστω την χαρα μου:D σημερα μπηκα σε ενα παντελονι που μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εμπαινα.... το φορουσα πριν μεινω εγκυος.....:D:D:D

Μπράβο κορίτσι! Συνέχισε έτσι !

Περα απο τα μαγειρικα πρεπει να κανουμε κατι στα μαλλια της μικρης γιατι μεγαλωνουν καπως παραξενα και μοιαζει με ροκας των 70s το κακομοιρο αλλα δεν θελουμε να της τα κοψουμε :(

Μόνο με κούρεμα όμως μπορούν να πάρουν μία γραμμή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα και καλή εβδομαδα!

Φιλια

Φωτεινούλα μου τελικά δεν κατάφερα να μιλήσουμε όπως είχα πεί! Ελπίζω κάποια στιγμή να μας κάτσει!

Αγγελικη τελειο φαγακι το παστιτσιο ειδικα αν το βρισκεις κ ετοιμο ειναι ακομα καλυτερο!

Κι όχι μόνο αυτό αλλά η μαμά μου φτιάχνει και μία θεική μπεσαμέλ!!!!

Που λετε το παρτυ μας ειχε τρομερη επιτυχια! πολυ χαρηκα! τα πιτσιρικια ξετρελαθηκανε το καταευχαριστηθηκανε.Ηρθαν 7 κ οι περισσοτερα φυγαν μετα τις 12 !Η κλοουν ολα τα λεφτα παιδια,τα ξετρελανε κ την κρατησα κ παραπανω απο οτι ειχαμε πει!!

Μπράβο για την επιτυχία του πάρτυ! Και του χρόνου να ξανακάνετε!

Τα φαγητα εγιναν πολυ ωραια κ εμεινε μονο λιγο παστιτσιο κ κατι λιγα τυροπιτακια κ κεφτεδακια ισα για να φαμε χτες. παλι καλα!!

Η τουρτα αρεσε σε ολους παρα πολυ πηρα συγχαρητηρια ,το ιδιο κ τα καπ κεικς κ τα μπισκοτα! για τα μπισκοτα ολοες οι μαμαδες μου ζητησαεν την συνταγη!

Ήμουνα σίγουρη!

Εχει ομως απο χτες το παιδι που παραπονιται πως ποναει πισω απο το αυτι κ εχω φοβηθει παρα πολυ ρε γμτ .. δεν περναει η ωρα μεχρι να παει 5:30 που εχω ραντεβου με την παιδιατρο..

Πήγατε? Τι σας ε'ιπε?

Σταμαγειρικα,αυτη την εβδομαδα εχω σπιτι την μαμα κ θα με βοηθησει να ξεκουραστω παλι καλα.Σημερα θα κανει φακες! παιδια αν δεν ηταν αυτη οι καλεσμενοι θα ερχοταν σε σπιτι χαλια δεν τα προλαβαινα ολα παλι καλα που ηρθε κ με ξελασπωσε!

ΑΧ αυτές οι μανούλες μας! Η βοήθειά τους είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη!

Παντως οσο ασχημο ειναι να μην μπορεις να χασεις κιλο αλλο τοσο ασχημο ειναι να μην μπορεις να παρεις και να τα εχεις αναγκη

Πάντως για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να πρέπει να πάρω κιλά παρά να χάσω!!!!

Εμας ο μεγαλος ηρεμουσε αν ανοιγαμε την βρυση της κουζινας,μονο της κουζινας οχι αλλη βρυση.Σε αλλα παιδια βοηθαει ο αποροφητηρας,το πιστολακι για τα μαλλια , η ηλεκτρικη σκουπα ...

¨Οντως αυτοί οι ήχοι δρουν ηρεμιστικά στα μωράκια! Ανεξήγητο!

Εγώ σιδέρωνα κάτι μικρά πανάκια που του είχα για το τάισμα και του τα έβαζα στην κοιλίτσα. Κι αυτό βοηθούσε!

κοριτσια στο παρτυ δεν ηθελε να φυγει κανενα παιδακι τα περισσοτερα με κλαμματα φυγαν.περασανε τελεια κ το καταχαρηκα το ιδιο κ τπ παιδακι μου. Επισης εχω να σας πω πως το σπιτι χρειαστηκε μονο σκουπα κ ενα περασμα με χλωρινη το μπανιο προληπτικα παρα τα 50 + ατομα που ηρθαν σπιτι. ολοι λεγαν πως θα μαζευτει το σπιτι κ ομως τα καημενα τα παιδακια παιζαν τοσο καλα με την κλουουν που δεν ανακατεψαν τιποτα παρα κατι μπαλονια κ σφυρηχτρες κλπ. Αφου κ στο φαγητο τα μαζεψε ολα κ τους εκανε πικ νικ με τραπεζομαντηλ ακατω κ μετυαμαζεμα κ σκουπιδια.

επισης το συστημα την προετοιμασιας ορισμενων φαγητων κλπ μερες πριν με εσωσε στην κυριολεξια,καθιερωνεται!

Έτσι ακριβώς είχε κάνει και η κοπέλα που έιχα πάρει μία χρονιά στα γενέθλια της κόρης μου! Μεγάλη υπόθεση να μην σου βγαίνει μετά ξινό από τος δούλειές που προκύπτουν μετά το πάρτυ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κλαημερα και απο εδω Τζενακι!!!

Ιωαννα μου κ πολυ καλα θα κανεις κ θα μεινεις σε αυτ ατα κιλα,νομιζω γι ατο υψος σου ειναι ιδανικα!!! Εγω το Σαββατο το βραδυ κ χτες ολο βλακειες τρωω, να δω πως θα μαζευτω παλι. Εγω ειμαι 1.70 κ προσπαθω απο τον Σεπτεμβρη να κανω διατροφη, ειμαι τωρα 66 κιλα κ θελω να παω 60.Ιδανικα για μενα ειναι τα 58 αλλα αν τα δω ποτε ....

Ουφ...πιασατε το θεμα κιλα!!!!Και απο τη Κυριακη εως εχ8ες εξαφανιστηκε η τουρτιτσα και το τσουρεκι!!!!Δεν μαζευομαι με τα γλυκα τωρα με τιποτα!!ειναι και αυτη η τρελη πεινα που με πιανει....Μα ειναι δυνατον???Ουτε στην εγκυμοσυνη τετοιο πραγμα....

Ρικολα δυσκολη φαση οι κολικοι οντως.Να ευχεσαι ομως να κρατησουν μικρο χρονικο διαστημα Μακαρι!!!!

.καλα κανεις κ τον εχεις αγκαλια κ θηλασμο.ΑνακουφιζεταιΓια την ωρα μονο αυτο πιανει και σταματαει!!!

.Κ στην πλατη στυλ παπαγαλακι βοηθαει η πανω στο χερι σου, να ακουμπαει το κορμι του πανω στο χερι σου , πως να το γραψω γι ανα το καταλαβεις χμμμ να ειναι απο κατω φαντασου το χερι σου κ απο πανω οριζοντια μπρουμητα το μωρο.κ επισης βολτες βολτες βολτες .Ολα αυτα τα κανουμε...αλλα ηρεμει μονο για δευτερολεπτα!!!

Εμας ο μεγαλος ηρεμουσε αν ανοιγαμε την βρυση της κουζινας,μονο της κουζινας οχι αλλη βρυση.Σε αλλα παιδια βοηθαει ο αποροφητηρας,το πιστολακι για τα μαλλια , η ηλεκτρικη σκουπα ...Ακομα δεν εχουμε βρει κατι παρομοιο να τον ηρεμει...και του εχουμε δοκιμασει σχεδον τα παντα!

αχαχαχ αυτες οι επισκεψεις! εμας προχτες μας φερανε γαλακτομπουρεκο απο το γνωστο τελειο, παναγια μου το τσακισαμε.Οτι εχασα θα τα παρω ολα μου φαινεται το ζωον.Αχχχχχ εμεις που το εχουμε αυτο το ζαχαροπλαστειο στα 3 λεπτα με τα ποδια????Και λατρευω σιροπιαστα????Το πως κρατιεμαι ειναι ενα θεμα.....

κοριτσια στο παρτυ δεν ηθελε να φυγει κανενα παιδακι τα περισσοτερα με κλαμματα φυγαν.περασανε τελεια κ το καταχαρηκα το ιδιο κ τπ παιδακι μου. Επισης εχω να σας πω πως το σπιτι χρειαστηκε μονο σκουπα κ ενα περασμα με χλωρινη το μπανιο προληπτικα παρα τα 50 + ατομα που ηρθαν σπιτι. ολοι λεγαν πως θα μαζευτει το σπιτι κ ομως τα καημενα τα παιδακια παιζαν τοσο καλα με την κλουουν που δεν ανακατεψαν τιποτα παρα κατι μπαλονια κ σφυρηχτρες κλπ. Αφου κ στο φαγητο τα μαζεψε ολα κ τους εκανε πικ νικ με τραπεζομαντηλ ακατω κ μετυαμαζεμα κ σκουπιδια.

επισης το συστημα την προετοιμασιας ορισμενων φαγητων κλπ μερες πριν με εσωσε στην κυριολεξια,καθιερωνεται!

Πολυ καλη κλοουν....να κρατησεις το τηλ....θα τη χρειαστουμε και οι υπολοιπες νομιζω!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάρες

Καλημερα Νικο!!!!

Εσυ ρικόλα εχεις την ταση να με βασανιζεις...ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ, ΠΟΝΥ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ...:mad: Κάπως ετσι ενιωσα διαβαζοντας το μηνυμα ειδικα στα σουβλακια κατι με επιασε (εχω μισο μηνα να τα φαω και μου λειψαν)

Χτες φαγαμε κατιιιι μπριζολιτσεεεεςςς μμμμμμμμμμμμμμμμ λουλουμιιιι!!!!!!!

Σημερα λεω να κανουμε σπαγγετι που χουμε καταργησει εδω και 3 χρονια και τα οποια εγω λατρευω αλλα δεν καναμε γιατι τα παιδια δυσκολευοταν να τα φανε οποτε οταν καναμε μακαρονια καναμε παντα βιδες ή τα αλλα τα κοχυλια...και μου χει λειψει σπαγγετι με ενα μεγαλο ποτηρι κυταρριτιδς διπλα και κοκκινη αραμπιατα που την κανω πολυ καλη! μμμμμμμμμμ

Αμαν...ολο με μπρογκας!!!!!:(:-(Σημερα δεν υπαρχει τιποτα...Τι να κανω και εγω γλυκατζου ειμαι!!!!!!Αφου μας τα φεραν...επρεπε να τα καταναλωσω φρεσκα!!!χεχεχε!!!

Καλημερα κοριτσάρες

Τζενάκι woa οντως το παρτυ ηταν επιτυχια οχι αστεια! Κλοουν ακουω, πολλα παιδακια ολα τελεια! Μπραβο σας και να ειστε καλα να τα κάνετε παντα ετσι ωραια (λατρευω τα καλα παρτυυυυυ αληθεια αν και φοβαμαι τους κλοουν γιατι οταν ημουν μικρος ενας mc donald μου χε πεταξει κατι στο κεφαλι μεγαλη ιστορια:P:p:p:p:p)

Τι μπορεί να σου πέταξε βρε παιδάκι μου και σου έμεινε τραυματική εμπειρία?

Εσυ ρικόλα εχεις την ταση να με βασανιζεις...ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ, ΠΟΝΥ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΒΑΔΙΑ...:mad: Κάπως ετσι ενιωσα διαβαζοντας το μηνυμα ειδικα στα σουβλακια κατι με επιασε (εχω μισο μηνα να τα φαω και μου λειψαν)

Μπορέις να φτιάξεις σπιτικά με αλάδωτες πιτούλες που είναι σαφώς πιό υγιεινά.

Χτες φαγαμε κατιιιι μπριζολιτσεεεεςςς μμμμμμμμμμμμμμμμ λουλουμιιιι!!!!!!!

Σημερα λεω να κανουμε σπαγγετι που χουμε καταργησει εδω και 3 χρονια και τα οποια εγω λατρευω αλλα δεν καναμε γιατι τα παιδια δυσκολευοταν να τα φανε οποτε οταν καναμε μακαρονια καναμε παντα βιδες ή τα αλλα τα κοχυλια...και μου χει λειψει σπαγγετι με ενα μεγαλο ποτηρι κυταρριτιδς διπλα και κοκκινη αραμπιατα που την κανω πολυ καλη! μμμμμμμμμμ

Εμένα πάλι ο μικρός τα μακαρόνια τα θέλει μακριά για να μπορέι να τα ρουφάει!

Καλησπέρα παιδιά!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Χάθηκα γιατί είζαμε κομμένο το Internet και το τηλέφωνο λόγω βλάβης του ΟΤΕ με την κακοκαιρία και σήμερα αποκαταστάθηκε!

Περάσαμε ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο αποτοξίνωσης από τηλέφωνα, υπολογιστές, κλπ. Διάβασα λίγο γρήγορα τα νέα σας και θα μπω αργότερα να γράψω περισσότερα.

Στερητικό πάθατε?

Εμείς εκτός από το πρόβλημα με τον ΟΤΕ μας παρουσίασε πρόβλημα και το αυτοκίνητο και ξεμείναμε τελικά! Το πήγε ο άντρας μου στο συνεργείο όπου κι έμεινε μέχρι σήμερα. Πήγαμε να το πάρουμε, πληρώσαμε και το μπουγιουρντί των 200 ευρώ για αλλαγή θερμοστάτη και αντιψυκτικών. Πόνεσε αρκετά, αλλά τι να κάνουμε...Μετά πήγαμε και πήραμε προφιτερόλ για να γλυκαθούμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Ε εντάξει, παρηγορηθήκατε!

Αυτά για τώρα, τα υπόλοιπα αργότερα! Φιλιά σε όλους!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

κοριτσια ξερει καμμια απο ονειρα, ειδα ενα φοβερο εφιαλτη και ειμαι πολυ ανησυχη

Ιωαννίτσα μου δεν ξέρω! Βρήκες κάποιον άλλο που να ξέρει?

καλημερα παιδια τι κανετε?

Γειά σου Τζενάκι!

Αγγελικη κ εγω θα παω για αλλαγες απο κατι δωρα το απογευμα! Στολη εμας παλι καλα εχει κρατησει η ρουλα μου του αντρα μου κ ετσι ετοιμος ο τσολιας μου.Μονο τσαρουχια δεν ξερω που μπορω να βρω, εχετε καμια ιδεα?

Στο Μοναστηράκι λογικά!

εγω κ παλι δεν μαγειρεψα .θα μαγειρεψει σημερα η μαμα κοκορα σουπα.Ευκαιρια ειναι να κανω κ εγω ενα διαλειμα απο την κουζινα.

Και πολύ καλά κάνεις! Τέτοιες ευκαιρίες δεν μας δίνονται κάθε μέρα!

Ουτε το κεικ καταφερα να το κανω χτες μιας κ τρεχαμε ολο το απογευμα στην παιδιατρο κ μετα στην ουρα στο φαρμακειο.

Ο μεγαλος ποναγε πισω απο το αυτι κ τελικα εχει πρησμενο λεμφαδενα κ χρειαστηκε αντιβιωση.

Μικρό το κακό τελικά! Περαστικά του!

Ο μικρος μια χρα ειναι προς το παρον αλλα ανησυχησε που εκλεισε τα 2,5 κ ακομα δεν μιλαει ( μονο μαμα κ κατι αλλα χαζα λεει) κ μας ειπε να τον δει αναπτυξιολογος ..πφφφ στεναχωρηθηκα λιγο κοριτσια αλλα αφου ειναι για καλο του δεν το συζηταω,απλα ειναι μεχρι να βρουμε καποιον να γιενι η διαγνωσηκ να αρχισει μετα τις λογοθεραπειες κλπ ....

Τζενάκι τον στέλνεις παιδικό? Τα παιδιά με το που θα πάνε παιδικό έχουν θεαματική βελτίωση στον λόγο τους!

Εβιρακι,Φωτεινουλα ,φρεσκομανουλα καλημερα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ αντε σε χασαμε και εψαχνα να σε βρω :P Χαχα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ενας μεθυσμενος ροναλντ μακ ντοναλτ οταν ημουν παιδι (ναι υπηρχε αυτο το σιχαμενο πλασμα και τότε) μου ρίξε ενα δισκο με καβουροπατι στο κεφαλι και οταν τα μπηξα εγω για να με κανει να σταματησω αρχισε να τσιριζει (για να γελασω) κατι που με φρικαρε ακομα περισσοτερο τοτε! Αυτο και το γεγονος οτι με χαν αφησει οι δικοι μου στα 5 να δω το "αυτο" του ΚΙΝΓΚ που ειναι ενας κλοουν που τρωει ανθρωπους μαλλον με επηρεασε αρνητικα σχετικα με αυτα τα φρικτα τροματικά πλασματα με τα φουντωτα μαλλια και την μεγαλη κοκκινη μυτη!μμπππρρρ :shock:

Τζενάκι είναι κεικακια λεμόνι ο χαλβας μας αφησε χρονους αφου καταναλωθηκε σε δυο μερες ολος.

ρικόλα μου καλα εκανες και τα καταναλωσες ας τα χα εδω και θα με βλεπες να τα καταναλωνω ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΘΦΑΛΜΟΥ!!!!! Μερικες φορες η γυναικα μου λεει οτι ειμαι σαν το ΠΑΚ ΜΑΝ απλα κυκλοφορω και τρωω οτι υπαρχει μπροστα μου ασταματητα (και επισης ειμαι γλυκος και στρογγυλος χχιχι;))

Στα μαγειρεματα σημερα επειδη η δεσποινις κορη ειχε ορεξη για κουβεντα χτες απο τις 1 ξυπνησε τα χαραματα εως τις 9 το πρωι που αποκοιμηθηκε τελικα αργησαμε λιγο να ξυπνησουμε οποτε δεν εχω βγαλει ΤΠΤ για σημερα. Μαλλον στα γρηγορα λιγο παστό, τηγανητες πατατουλες και κανα αυγο τηγανητο για να μην μας φυγει η μερα. Και λερω να βγαλω το κοτοπουλο για αυριο να το κανω σουπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...