Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.

Θα γράψω περισσότερα σχόλια άλλη ώρα αργότερα.

Σήμερα δεν προνόησα να βάλω τα ρεβίθια στο νερό (γιατί έπεσα μολύβι στην αγκαλιά του Μορφέα) και ελπίζω και εύχομαι να έχουμε φακές στο ντουλάπι.......διαφορετικά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω...ίσως τη χθεσινή πίτσα!

Τζέλυ μπήκα να σου πω για τα ρεβύθια μιας και το είδα. Αν τα βάλεις τώρα σε μια λεκάνη με νερό και τους ρίξεις 1-2κ.σ. σόδα μαγειρική (σε σκόνη) και τα τρίψεις καλά με τα χέρια σου θα βράσουν μέχρι το μεσημέρι.

Μόλις το κάνεις αυτό θα χύσεις το νερό που έχει σόδα, αλλά δε θα τα ξεπλύνεις και θα τα βάλεις στην κατσαρόλα κανονικά με τα υλικά που θες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!!:)

Καλημερα καλημερα! Για αγορι μου αρεσει κ το Στεφανος, λενε κ τον αδερφο μου ετσι αλλα ανεξαρτητα απο αυτο ειναι ωραιο ονομα! Εμεις ιωακειμ στον πεθερο μου κ δημητρη στην μαμα μου θα τα πουμε. Γιατι ο πατερας μου το ακουσε απο τον αδερφο μου κ ετσι να τους καλυψουμε ολους.... για σημερα το μενου το αναλαμβανει η μανα μου γιατι θα παμε στο χωριο μου, μπριζολιτσες με πατατουλες απ οτι γνωριζω.... θα παμε κ στα κουμπαρια μια βολτα να τα δουμε, να πιουμε καφεδακι κ να τα πουμε λιγο για την βαφτιση, να κανονισουμε κ ποτε θα παμε για τα βαφτιστηκα... τα θελω ολα με τα στρουμφακια.... μικρα μικρα τα διδυμακια αλλα οταν τα βαζουμε τραγουδακια dvd στα στρουμφακια διχνουν ιδιαιτερη προτιμιση.... :rolleyes::rolleyes:

Καλημερα καλημερα! Για αγορι μου αρεσει κ το Στεφανος, λενε κ τον αδερφο μου ετσι αλλα ανεξαρτητα απο αυτο ειναι ωραιο ονομα! Εμεις ιωακειμ στον πεθερο μου κ δημητρη στην μαμα μου θα τα πουμε. Γιατι ο πατερας μου το ακουσε απο τον αδερφο μου κ ετσι να τους καλυψουμε ολους.... για σημερα το μενου το αναλαμβανει η μανα μου γιατι θα παμε στο χωριο μου, μπριζολιτσες με πατατουλες απ οτι γνωριζω.... θα παμε κ στα κουμπαρια μια βολτα να τα δουμε, να πιουμε καφεδακι κ να τα πουμε λιγο για την βαφτιση, να κανονισουμε κ ποτε θα παμε για τα βαφτιστηκα... τα θελω ολα με τα στρουμφακια.... μικρα μικρα τα διδυμακια αλλα οταν τα βαζουμε τραγουδακια dvd στα στρουμφακια διχνουν ιδιαιτερη προτιμιση.... :rolleyes::rolleyes:

Α! Ξεχασα να μοιραστω την χαρα μου:D σημερα μπηκα σε ενα παντελονι που μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εμπαινα.... το φορουσα πριν μεινω εγκυος.....:D:D:D

Καλημέρα κοριτσάρες.

Εγω εβγαλα τις μπριζόλες που όμως ειναι κολλημένες ακομα απο την κατάψυξη και μου χουν σπάσει τα νευρα γιατι δεν ξεπαγώνουν στο ζεστο νερο και η ωρα περνα ειναι ηδη 13.00 και δεν θελω παλι να μαγειρεψω αργα.

Εχω τις πατατες ετοιμες και περιμενω τωρα το κρεας. Τωρα για γλυκο κατι ψιλα απο τον χαλβα που μειναν και τερμα γιατι ακομα ειμαι ξενερωμενος απο την χτεσινη ΑΗΔΙΟΚΡΕΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ μπλιαχ.

Περα απο τα μαγειρικα πρεπει να κανουμε κατι στα μαλλια της μικρης γιατι μεγαλωνουν καπως παραξενα και μοιαζει με ροκας των 70s το κακομοιρο αλλα δεν θελουμε να της τα κοψουμε :(

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες.

Εγω εβγαλα τις μπριζόλες που όμως ειναι κολλημένες ακομα απο την κατάψυξη και μου χουν σπάσει τα νευρα γιατι δεν ξεπαγώνουν στο ζεστο νερο και η ωρα περνα ειναι ηδη 13.00 και δεν θελω παλι να μαγειρεψω αργα.

Εχω τις πατατες ετοιμες και περιμενω τωρα το κρεας. Τωρα για γλυκο κατι ψιλα απο τον χαλβα που μειναν και τερμα γιατι ακομα ειμαι ξενερωμενος απο την χτεσινη ΑΗΔΙΟΚΡΕΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ μπλιαχ.

Περα απο τα μαγειρικα πρεπει να κανουμε κατι στα μαλλια της μικρης γιατι μεγαλωνουν καπως παραξενα και μοιαζει με ροκας των 70s το κακομοιρο αλλα δεν θελουμε να της τα κοψουμε :(

Φορατε την κορδελες αν τις θελει για να μην την ενοχλουν στο προσωπο εωςοτου μεγαλωσουν αρκετα

Μολις τα εβαψα.... κ ενα στεγνωμα στα γρηγορα κι αυτο ειναι ολο...! Παλιοτερα μετα το βαψιμο ακολουθουσε μπανιο, χτενισμα,τρεσσα,μακιγιαζ,νυχια κι ολα τα συναφη της κοκετας...:-) τωρα τα απολυτος απαραιτητα κι αυτα στα γρηγορα.... κουραγιο! Που θα παει? Μεχρι τον επομενο σεπτεμβρη, μετα θα πανε παιδικο κ θα εχω τον χρονο για ολα οσα θελω.... αυτο θα σκεφτομαι για να παρηγορουμε.... κ η γενικη στο σπιτι για τοτε την κοβω κι αυτη να γινετε...:-) :-)

Καλησπερα βαγια!!!!

εμμμμ εσυ εισαι μπιζουδακι για αυτο σου λειπουν τα μποτε!!!!!

Εγω γενικως δεν ημουν ποτε πολυ της σουπερ περιποιησης...αλλα τα βασικα τα εκανα....

αααααααααα ξέχασα σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες!!!

Χρόνια πολλα σε όλες ήμουν στο γραφείο και πήρα μια παλιά εικόνα που χα στο συρτάρι και δεν την ειχα τελειωσει γιατι κατι δεν μου κόλλαγε αλλά σημερα ηρθε και εκατσε

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8.html

Στα μαγειρικα τωρα προσπάθησα σήμερα να κανω μια βουτυροκρεμα για κατι καπ κεικσ που περισεψαν σκετα...κοριτσια..ΑΗΔΙΑ τσαμπα 350 γρ βουτυρο ακομα τα κλαιω οταν λεω αηδια ακομα εχω την γευση βουτυρου στο στομα μου...πετιμεζι...πανε και καμποσες φραουλες ολη επεσαν στην μαχη και νικηθηκαμε κιολας! παλι καλα ο χαλβας εγινε καλος

Ευχαριστουμε Νικο μας!!!Και εσυ να χαιρεσαι τις γυναικες σου!!!!

Πολυ τρυφερη η εικονα!!! <3

καλημέρα!!

Βαίτσα να τα χαίρεσαι τα μπουμπουκάκια σου!! πολύ γρήγορα περπάτησαν όντως!! φτου φτου φτου!με το καλό και η βάφτιση. εμείς ψάχνουμε ονόματα και τείνουμε προς δύο τρία, αλλά τίποτα σίγουρο ακόμη.. περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και το φύλο (στην αυχενική μας είπαν έχει στοιχεία από αγόρι - κάτι στο ουροποιητικό) για να αρχίσει σοβαρή συζήτηση.Εμας στη β επιπεδου φανηκε!!!

Ρίκολα, κεικ λεμόνι έφτιαξα τελικά!!!(πάλι δε μου φούσκωσε, νομίζω ήταν η τελευταία φορά που επιχειρώ να κάνω κεικ)...ίσως να συνέβαλε και η γκρίνια της μάνας μου για τα κιλά στο τηλέφωνο μόλις της είπα ότι θα το φτιάξω.....

μιαμ μιαμ!!!Αλλα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω...δεν ξερω για ποιο λογο δε φουσκωνουν τα κεικ...Εγω τα ω=βαζω στους 180 στον αερα παντως και πολυ σπανια δεν φουσκωνουν!

Αλήθεια εσείς πόσα κιλά είχατε βάλει? εγώ στην 17 που ζυγίστηκα τελευταία φορά είχα βάλει 6,5.. είναι αρκετά μπορώ να πω.... !

Το θεμα κιλα και εγκυμοσυνη ειναι πολυ πονεμενο!!!!

1τριμηνο ουτε γραμμαριο!!!2 14 ολοκληρα κιλα!!!3 4 κιλα!!!!

Η αληθεια ειναι πως στο 2 εφαγα σαν ζωο!!!!!τα παντα και σε τρελεσ ποσοτητες!Μετα μαζεφτηκα λιγο!!!

Εχουν ηδη φυγει τα 10 τωρα....τα αλλα με διαιτα και γυμναστικη τα βλεπω!!!

Α! Ξεχασα να μοιραστω την χαρα μου:D σημερα μπηκα σε ενα παντελονι που μεχρι πριν λιγο καιρο δεν εμπαινα.... το φορουσα πριν μεινω εγκυος.....:D:D:D

Τι καλα!!!Μπραβο κοριτσακι!!!

Για να δουμε ποτε θα το ζησω και εγω αυτο!!!!:tongue:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Το μενού μας το Σαββατοκύριακο είχε ως εξής :

To Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπριζολίτσες που είχαν μείνει από την Παρασκευή με χόρτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια που είχε τάξει ο άντρας μου στον μικρό από το πρωί!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου η οποία είχε φτιάξει παστίτσιο με υπέροχη μπεσαμέλ! Κι επειδή είχε μείνει πολύ μου έδωσε και μαζί μου, οπότε σήμερα τρώμε παστιτσάκι και λίγο σπετσοφάι που έπίσης είχε φτιάξει η μανούλα μου!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας. Πάω να δουλέψω λίγο κι επανέρχομαι σε λιγάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην μαγειροπαρέα!

Το μενού μας το Σαββατοκύριακο είχε ως εξής :

To Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε μπριζολίτσες που είχαν μείνει από την Παρασκευή με χόρτα. Το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια που είχε τάξει ο άντρας μου στον μικρό από το πρωί!

Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στην μαμά μου η οποία είχε φτιάξει παστίτσιο με υπέροχη μπεσαμέλ! Κι επειδή είχε μείνει πολύ μου έδωσε και μαζί μου, οπότε σήμερα τρώμε παστιτσάκι και λίγο σπετσοφάι που έπίσης είχε φτιάξει η μανούλα μου!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας. Πάω να δουλέψω λίγο κι επανέρχομαι σε λιγάκι!

Καλημερα αγγελικουλα κ σε ολα τα κοριτσια κ το αγορι! Κ εμεις της μαμας το φαι σημερα! Εκανε φασολακια κ μ εδωσε για να εχω κ κριθαρακι με κοτουλα!

Καλημερα σας!!!

Το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε σουβλακια για τι λειπαμε και δεν ειχα μαγειρεψει και για το βραδυ εκανα μουτια κοτοπουλου με πατατουλες.

Την Κυριακη ξαναφαγαμε σουβλακια αλλα αυτη τη φορα σπιτικα και το βραδυ εκανα σπιτικη πιτσουλα και μαγειρεψα φακες για σημερα. Πολυ φακη εχει πεσει τωρα τελευταια αλλα ειναι ευκολη

Καλημερα και καλή εβδομαδα!

Ιωαννα εχουμε ταυτιση. Φακες εκανα κι εγω για σημερα. Χτες εφαγα παλι σουπιτσα. Έφτιαξα και τη μαρμελαδα πορτοκαλι. Εχει να φτιαξει η μαμα μου παστα φλώρες ουουουυ.

Βαγια εννοουσα τα τρεχαματα με τις ιωσεις περισσοτερο. Αλλα αυτα περνανε κι ειναι αναλογα στο παιδι.

Καλύτερα ειμαι μονο πονοκεφαλος εχει μεινει αλλα θα περασει κι αυτος. Πηγα και το αυτοκινητο στον ηλεκτρολογο και δεν βρηκε τιποτα. Ήταν για να μου βγει ξινο το ταξιδι μου τοτε.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αχ Βαγια τι ωραια νεα που ξαναμπηκες στα παλια σου ρουχα! Εγω αργω ακομη...

Τζελι εσυ ελεγες για τα κιλα της εγκυμοσυνης; Στην πρωτη ειχα παρει 10 και στη δευτερη 9. Και τις 2 φορες ολα σχεδον στα 2 πρωτα τριμηνα αντε να πηρα 1,5 κιλο στο τελευταιο γιατι εκανα διαιτα λογω σακχαρου.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε παιδια.

Νικο ο χαλβας θελει μεγαλη προσοχη οταν ριχνεις το σιροπι, αλλα μην του κρατας κακια ειναι πεντανοστιμος! Οσο για τον "Κυριο" τι να πω..... δεν το πεταγες στα σκουπιδια να ησυχασει ο ανθρωπος απο την γκρινια της γυναικας του χαχαχα! παλι καλα που δεν εκανα βουτυροκρεμα στα κεκακι αμου δηλαδη, τοσο χαλια ε? κριμα ρε γμτ τσαμπα τα υλικα κ ο κοπος σου.

βαγια καλες βολτες στα μικρα κ με το καλο η βαφτιση! ολα καλα θα πανε με τα στρουμφακια σου!

Ρικολα πως εισαι?ο μικρος?

Αγγελικη τελειο φαγακι το παστιτσιο ειδικα αν το βρισκεις κ ετοιμο ειναι ακομα καλυτερο!

Φωτεινη μου κ εγω ειχα θεματα την Παρσεκυη με το αυτοκινητο,μπηκα μεσα κ μυριζε καμμενο κ δεν εβρισκα πουθενα κατι πφφφ....Οποτε βρεις χρονο δωσε μας συνταγη για μαρμελαδα πορτοκαλι ,εχω απο τον μπαμπα μου απειρα

γεια σου Εβιρακι!!

Ιωαννα μου τι ωραια που ειναι τα σουβλακια!! κ το κοτοπουλο δεν παει πισω φυσικα!!

Τζελακι οπως κ να εχει σε λιγο θα το ξερετε σιγουρα το φυλλο του μωρου αν κ απο οτι λενε τα αγορια φαινονται απο νωρις!!!

Που λετε το παρτυ μας ειχε τρομερη επιτυχια! πολυ χαρηκα! τα πιτσιρικια ξετρελαθηκανε το καταευχαριστηθηκανε.Ηρθαν 7 κ οι περισσοτερα φυγαν μετα τις 12 !Η κλοουν ολα τα λεφτα παιδια,τα ξετρελανε κ την κρατησα κ παραπανω απο οτι ειχαμε πει!! Το Σαββατο το εμσημερι αγχωθηκα λιγο γιατι ειχα κουραστει κ ειχα ενα σωρο ακομα να φτιαξω αλλα ολα καλα,μιση ωρα πριν ερθουν ολοι τελειωσα κ ισα που προλαβα κ εκανα μπανιο κ ετοιμαστηκα.

Τα φαγητα εγιναν πολυ ωραια κ εμεινε μονο λιγο παστιτσιο κ κατι λιγα τυροπιτακια κ κεφτεδακια ισα για να φαμε χτες. παλι καλα!!

Η τουρτα αρεσε σε ολους παρα πολυ πηρα συγχαρητηρια ,το ιδιο κ τα καπ κεικς κ τα μπισκοτα! για τα μπισκοτα ολοες οι μαμαδες μου ζητησαεν την συνταγη!

αντε κ του χρονου να ειμαστε καλα να ξαναγιορτασουμε!

Εχει ομως απο χτες το παιδι που παραπονιται πως ποναει πισω απο το αυτι κ εχω φοβηθει παρα πολυ ρε γμτ .. δεν περναει η ωρα μεχρι να παει 5:30 που εχω ραντεβου με την παιδιατρο..

Σταμαγειρικα,αυτη την εβδομαδα εχω σπιτι την μαμα κ θα με βοηθησει να ξεκουραστω παλι καλα.Σημερα θα κανει φακες! παιδια αν δεν ηταν αυτη οι καλεσμενοι θα ερχοταν σε σπιτι χαλια δεν τα προλαβαινα ολα παλι καλα που ηρθε κ με ξελασπωσε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...