Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα! Αχ σε ζηλευω που θα πας βολτα! Εδω εχει ηλιο αλλα ο αντρας μου πηγε σε χωραφι για δουλεια κ δεν προκειτε να παμε πουθενα.... ισως αυριο να παμε καμια βολτα στο χωριο μου να δουμε κ τα κουμπαρια να μιλησουμε κ για την βαφτιση.... για 4 μαιου λεμε. Εμεις σημερα εχουμε σαντουιτσ απο τα χερακια μου με πιτα κ μπιφτεκι γεμιστο. Πρεπει επειγοντως να βρω χρονο κ για να βαψω το μαλλι, εχω γινει πολυ χαλια.... πρεπει να περιποιηθω κ λιγο τον εαυτο μου... βαρεθηκα να με βλεπω πια ετσι....:shock:

Ελα να δεις εμενα θα νιωσεις αμεσως καλυτερα!!!!

Χρωμα...εκρου του νεκρου...κυκλοι....(παναδες κατω απο το ενα ματι...εμειναν απο την εγκυμοσυνη)...φρυδουμπααααααααα...μουστακι που στριβεται....για υπολοιπες τριχες δεν αναφερω καν!!!!!

Ευτυχως που αβαψα μαλλι πριν γεννησω!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εγραφα και το εχασα!!!!

Ξανα απο την αρχη......

Σημερα ειχαμε τυροπιτα και πατατοσαλατα!Εφτιαξα και ψωμακι παλι και ενα κεικ τσακ μπαμ(χτες)!

Νικο τελικα ολα καλα με τον χαλβα?

βαγια τι καλα τα μικρακια σου!!!Καλα χιλιομετρα!!!!!

Καλημέρα !!!!! τι κάνετε?? χάθηκα εχθές γιατί κυριολεκτικά σάπισα, δεν έκανα τίποτα, απλά ξεκουραζόμουνα, μετά διάβασα λιγάκι (κανα 20λεπτο) για το σχολείο και στο τέλος είδα ένα family guy και ξεράθηκα!! οξεία τεμπελίαση!!!!Και πολυ καλα εκανες!!!!

Σήμερα σηκώθηκα και πήγα μια βολτίτσα με τα πόδια άνευ συζύγου γιατί ψιλομανουριάσαμε.. καλά ε , ο καιρός είναι υπέροχος!!!μου έφτιαξε τη διάθεση!! μετά κάναμε γενική, και τώρα σας διαβάζω, σε λιγάκι θα πρέπει να αρχίσω διάβασμα και πάλι!!

Κατα τ άλλα σήμερα βλέπαμε την κοιλίτσα και έχουν αρχίσει να φαίνονται οι κλωτσιες!!! μακαρι Θεέ μου να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος!! ήδη έχω δεθεί με το στρουμφάκι μου!!αχχχχ δεν ειναι τελεια????αν και εγω εχω τον δικο μου αγκαλιτσα...μου λειπει η κοιλιτσα που και που!!!!

Για τον ύπνο που λέτε... όντως, ας κοιμηθώ τώρα που μπορώ!!! έτσι μου λέει και η πεθερά μου..!!!! μου λέει, τώρα μια χαρα είναι εκεί μέσα που το χεις, ούτε άλλαγμα ούτε κλάμα, ούτε ταισμα!!! μετά έρχονται τα ωραία!!!:):):)

Ετσι ακριβως ειναι...αλλα επαναλαμβανω...δυδτυχως ο υπνος δεν αποθηκευεται!!!

Εν τω μεταξύ διάβασα αυτά που γράφετε για την επισκληρήδιο και ξενέρωσα ακόμη περισσότερο!! θα προσπαθήσω να μην κάνω (αλλά δεν είμαι και ό, τι πιο ψύχραιμο κυκλοφορεί όσων αφορά τον πόνο!!!)

Μην σε αγχωνει τιποτα...το οτι καποιοι ειχαν θεμα...δε σημαινει πως θα εχεις και εσυ!Αν αντεχεις βεβαια προσπαησε να μην κανεις!!Αυτο ειχα προγραμματισει και εγω...αλλα εσκασε η καισαρικη ....

Στα μαγειρικά... σήμερα μακαρόνια με κιμά από χτες το βράδυ, και σαλάτα πατζάρι για να καρδαμώσει ο έμβρυο, και το απόγευμα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε κέηκ λεμόνι γεμιστό της αργυρώς, και σε πίτσα.......

Κεικ λεμονιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Λοιπον παρα 10 μερες 10 μηνων τα διδυμα μου κ αρχισαν να παρπατανε χωρις να στηριζονται πουθενα.... 6-7 βημματα κ πεφτουν....:-) :-) :-) :-)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!! Αντε να αρχισουν πηγαινουν βολιδα να σε τρελαινουν :P:p:p:p:p

Εγω κοριτσια σημερα ειχα μερα σουρεαλιστικη. Πηγα να βγαλω λεφτα και στο ιδιο ΑΤΜ στο ιδιο σουπερ απ εξω συναντω παλι την μις Μυτισια φωνη (βλ. σπαστικη μανα που σας ελεγα) μαλλον με τον συζυγο, και του λεει "να να! αυτος ανακατευτηκε" εγω δεν ηξερα τι να κανω...με πλησιαζει ο τυπος και αρχισε τα κουλα τυπου "ειμαι τρελος εγω" κτλ κτλ. Παντα σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι αυτο "Νικο εισαι πολιτισμενος ανθρωπος και πατερας δυο παιδιων" και φευγω. και ετσι εκανα. αλλα με ακολουθουσε. του πα ευγενικα να φυγει. με ακολουθουσε "ειμαι τρελος εγω" ε μα πια τον σηκωσα ορθιο και τον πιγα σηκωτο να τον πεταξω στον καδο, μα την παναγια θα τον πεταγα μεσα, αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειμαι πολιτισμενος ανθρωπος και πατερας, και τον αφησα. μετα το γυρισε "ενταξει δεν πειραζει συμβαινουν αυτα" κοριτσια δεν ΕΒΓΑΛΑ ΛΕΞΗ. Ολη αυτη την ωρα δεν εβγαλα λεξη. Απλα αλλαζω σουπερμαρκετ και το αφηνω να ξεχαστει. Δεν παμε καλα καθολου καλα.

Ελα να δεις εμενα θα νιωσεις αμεσως καλυτερα!!!!

Χρωμα...εκρου του νεκρου...κυκλοι....(παναδες κατω απο το ενα ματι...εμειναν απο την εγκυμοσυνη)...φρυδουμπααααααααα...μουστακι που στριβεται....για υπολοιπες τριχες δεν αναφερω καν!!!!!

Ευτυχως που αβαψα μαλλι πριν γεννησω!!!:tongue:

Μολις τα εβαψα.... κ ενα στεγνωμα στα γρηγορα κι αυτο ειναι ολο...! Παλιοτερα μετα το βαψιμο ακολουθουσε μπανιο, χτενισμα,τρεσσα,μακιγιαζ,νυχια κι ολα τα συναφη της κοκετας...:-) τωρα τα απολυτος απαραιτητα κι αυτα στα γρηγορα.... κουραγιο! Που θα παει? Μεχρι τον επομενο σεπτεμβρη, μετα θα πανε παιδικο κ θα εχω τον χρονο για ολα οσα θελω.... αυτο θα σκεφτομαι για να παρηγορουμε.... κ η γενικη στο σπιτι για τοτε την κοβω κι αυτη να γινετε...:-) :-)

Διαφημίσεις

υ.γ να γιατι μετα τρελαινονται τα παιδια. αντε να την εχεις ολη μερα να σου λεει με αυτη την φρικτη μυτισια κατινε φωνη και το χερι στην μεση "σαααακκκκκηηηηηη ελααα κατω να φας παιδιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυ" ε μετα το παιδι φρικαρει τι να σου κανει! Μου θυμιζει μια διαλεξη για παιδικη ψυχολογια που χα παει και ηταν μια που ειχε αυτη την φωνη ακριβως...να μιλαει για το πως το παιδι της ειναι κλεισμενο στον εαυτο του και φοβισμενο κτλ κτλ και φταινε οι δασκαλοι και η κοινωνια...και μιλαγε παιδια τοσο...αγχωτικα η γυναικα που εγω που την ακουγα ειχα ιδρωσει...εκει τι λες "καλα μωρη τι σου φταιει η κοινωνια ενα ζευγαρι οτοασπιδες παρτου και θα ησυχασει το παιδι!" Τελος παντως τα πα και ξεφειγα και απ το θεμα μας.

Χαλβας σημερα οτι εμεινε απο χτες και πηρα μπριζολες να τις κανω με μπυρα (αθανατη συνταγη μπραβο) αλλα μας περασε η ωρα πηγε 4 και δεν ειχαμε ακομα βαλει στο φουρνο οποτε ψυγειο και τις κανω αυριο. Τωρα καναμε αυγοκομμενο κριθαρακι για να κανουμε γρηγορα

Καλημέρα !!!!! τι κάνετε?? χάθηκα εχθές γιατί κυριολεκτικά σάπισα, δεν έκανα τίποτα, απλά ξεκουραζόμουνα, μετά διάβασα λιγάκι (κανα 20λεπτο) για το σχολείο και στο τέλος είδα ένα family guy και ξεράθηκα!! οξεία τεμπελίαση!!!!

Σήμερα σηκώθηκα και πήγα μια βολτίτσα με τα πόδια άνευ συζύγου γιατί ψιλομανουριάσαμε.. καλά ε , ο καιρός είναι υπέροχος!!!μου έφτιαξε τη διάθεση!! μετά κάναμε γενική, και τώρα σας διαβάζω, σε λιγάκι θα πρέπει να αρχίσω διάβασμα και πάλι!!

Κατα τ άλλα σήμερα βλέπαμε την κοιλίτσα και έχουν αρχίσει να φαίνονται οι κλωτσιες!!! μακαρι Θεέ μου να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος!! ήδη έχω δεθεί με το στρουμφάκι μου!!

Φωτεινή μου περαστικά σου....είσαι καθόλου καλύτερα σήμερα??

Αγγελική χαίρομαι για τις μπριζόλες! θα έχω κι εγώ υπ όψιν μου τη συνταγή από δω και πέρα!!

Νίκο έτσι έχω ακούσει για τους Γάλλους, ότι είναι γενικά περήφανος λαός, και ειδικά τα Αγγλικά δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν καθόλου!! (από τη μία τους καταλαβαίνω, σου λέει τι παραπάνω έχει η αγγλική από τη δική μας???). πάντως σα γλώσσα μου αρέσει πολύ, είναι πολύ εύηχη.

Καλά, ειδικά για τα Ελληνικά, σε εμάς έπαιζε πολύ δούλεμα από τους ξένους όταν δουλεύαμε εργάτες στο εξωτερικό πέρυσι μαζί με τον άντρα μου... τους είχαμε μάθει όλες τις βρισιές, αλλά και φράσεις - μπινελίκια από αυτές που τόσο συχνα χρησιμοποιεί ο μέσος Ελληνας στην καθημερινή του ζωη... ήταν καλοι μαθητές, δεν μπορώ να πω... κατ ευθείαν τα μαθαίνανε :D

Βαίτσα τι βαφτίζετε? πώς θα το πείτε?? με το καλό εύχομαι! όντως φαντάζομαι και με τα παιδιά μαζί θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά θα ανεβάσει και σένα και τον αντρούλη σου, και τα παιδάκια σου μη σου πω (που θα χαίρονται που έχουν τόσο όμορφη μαμα!!) !!

Τζένη καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!οκ θα το κανουμε το τεστάκι με το αβγό του χρόνου!!! Thanks!!

Για τον ύπνο που λέτε... όντως, ας κοιμηθώ τώρα που μπορώ!!! έτσι μου λέει και η πεθερά μου..!!!! μου λέει, τώρα μια χαρα είναι εκεί μέσα που το χεις, ούτε άλλαγμα ούτε κλάμα, ούτε ταισμα!!! μετά έρχονται τα ωραία!!!:):):)

Εν τω μεταξύ διάβασα αυτά που γράφετε για την επισκληρήδιο και ξενέρωσα ακόμη περισσότερο!! θα προσπαθήσω να μην κάνω (αλλά δεν είμαι και ό, τι πιο ψύχραιμο κυκλοφορεί όσων αφορά τον πόνο!!!)

Στα μαγειρικά... σήμερα μακαρόνια με κιμά από χτες το βράδυ, και σαλάτα πατζάρι για να καρδαμώσει ο έμβρυο, και το απόγευμα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε κέηκ λεμόνι γεμιστό της αργυρώς, και σε πίτσα.......

Θα βαφτισουμε τα διδυμακια μας κ θα τα πουμε ιωακειμ κ δημητρη. Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια....καλο διαβασμα! Πιστευω η βολτα σε ξελαμπικαρε λιγο για να γεμισεις τις μπαταριες για να ξεκινησεις το διαβασμα....

Καλησπέρα!

Σημερα εδω ειχε πολύ ωραια μερα! Δεν την ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα αλλα αποφασισα τωρα που θα φτιαξει ο καιρος και θα μεγαλωσει κι η μερα να πηγαινω τα απογευματα καμια βολτα με τα ποδια ή με το ποδηλατο σαν γυμναστικη για να χασουμε ευκολοτερα κανενα κιλο.

Τζελυ ξαπλωσε τωρα που μπορεις και απολαυσε την ησυχια σου. Για την επισκληριδιο μην ακους τιποτε. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Στον δευτερο τοκετο παντως που με επιασε ηταν πολυ πιο ξεκουραστα απο τον πρωτο.

Νικο δυστυχως ο χαλβας πιτσιλαει. Σε αποζημιωνει ομως μετα η γευση του.

Βαγια μπραβο που περπατησαν τοσο νωρις τα διδυμακια σου! Όσο για τον καλλωπισμο που λες εγω ειχα πιο χαλαρο στυλ και δε βαφομουν τοσο πολύ. Αυτο που ειχα ομως πολύ προσεγμενο και βαμμενο ήταν τα νυχια. Ειχα και εχω λοξα. Απόταν γεννησα την κορη τα βαφω μονο οταν πρεπει (κοινωνικες εκδηλώσεις κλπ) και τωρα που ειμαι μονη. Αφου με τις δουλειες ξεβαφουν σε μια μερα και μου τη δινει να τα βλεπω σαν σκωροφαγωμενα. Παντως η μικρη οταν με βλεπει πιο περιποιημενη το ευχαριστιεται και το εκφραζει. Παντως με τα δυο παιδια στον παιδικο βρηκα χρονο για αρκετα πραγματα αλλά μετα αρχιζουν αλλα ζορια που τωρα δεν τα εχεις. Με το καλό και η βαφτιση σας.

Σημερα ειμαι απυρετη. Πηγα και στο φαρμακειο και πηρα και κατι καραμελες για το λαιμο κι ειμαι πολύ καλύτερα. Παντως για καλό και για κακο εφτιαξα σουπιτσα κι εφαγα. Χτες δεν εφαγα σχεδον τιποτα δεν ειχα κουραγιο. Πηρα 2 μπισκοτα να βουτηξω στο τσαι να μην ειναι αδειο το στομαχι κι ουτε αυτον δεν αντεξα (ευτυχως για τη διαιτα)

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

αααααααααα ξέχασα σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες!!!

Χρόνια πολλα σε όλες ήμουν στο γραφείο και πήρα μια παλιά εικόνα που χα στο συρτάρι και δεν την ειχα τελειωσει γιατι κατι δεν μου κόλλαγε αλλά σημερα ηρθε και εκατσε

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8.html

Στα μαγειρικα τωρα προσπάθησα σήμερα να κανω μια βουτυροκρεμα για κατι καπ κεικσ που περισεψαν σκετα...κοριτσια..ΑΗΔΙΑ τσαμπα 350 γρ βουτυρο ακομα τα κλαιω οταν λεω αηδια ακομα εχω την γευση βουτυρου στο στομα μου...πετιμεζι...πανε και καμποσες φραουλες ολη επεσαν στην μαχη και νικηθηκαμε κιολας! παλι καλα ο χαλβας εγινε καλος

Καλησπέρα!

Σημερα εδω ειχε πολύ ωραια μερα! Δεν την ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα αλλα αποφασισα τωρα που θα φτιαξει ο καιρος και θα μεγαλωσει κι η μερα να πηγαινω τα απογευματα καμια βολτα με τα ποδια ή με το ποδηλατο σαν γυμναστικη για να χασουμε ευκολοτερα κανενα κιλο.

Τζελυ ξαπλωσε τωρα που μπορεις και απολαυσε την ησυχια σου. Για την επισκληριδιο μην ακους τιποτε. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Στον δευτερο τοκετο παντως που με επιασε ηταν πολυ πιο ξεκουραστα απο τον πρωτο.

Νικο δυστυχως ο χαλβας πιτσιλαει. Σε αποζημιωνει ομως μετα η γευση του.

Βαγια μπραβο που περπατησαν τοσο νωρις τα διδυμακια σου! Όσο για τον καλλωπισμο που λες εγω ειχα πιο χαλαρο στυλ και δε βαφομουν τοσο πολύ. Αυτο που ειχα ομως πολύ προσεγμενο και βαμμενο ήταν τα νυχια. Ειχα και εχω λοξα. Απόταν γεννησα την κορη τα βαφω μονο οταν πρεπει (κοινωνικες εκδηλώσεις κλπ) και τωρα που ειμαι μονη. Αφου με τις δουλειες ξεβαφουν σε μια μερα και μου τη δινει να τα βλεπω σαν σκωροφαγωμενα. Παντως η μικρη οταν με βλεπει πιο περιποιημενη το ευχαριστιεται και το εκφραζει. Παντως με τα δυο παιδια στον παιδικο βρηκα χρονο για αρκετα πραγματα αλλά μετα αρχιζουν αλλα ζορια που τωρα δεν τα εχεις. Με το καλό και η βαφτιση σας.

Σημερα ειμαι απυρετη. Πηγα και στο φαρμακειο και πηρα και κατι καραμελες για το λαιμο κι ειμαι πολύ καλύτερα. Παντως για καλό και για κακο εφτιαξα σουπιτσα κι εφαγα. Χτες δεν εφαγα σχεδον τιποτα δεν ειχα κουραγιο. Πηρα 2 μπισκοτα να βουτηξω στο τσαι να μην ειναι αδειο το στομαχι κι ουτε αυτον δεν αντεξα (ευτυχως για τη διαιτα)

Φιλακια

Αντε καιρος ειναι να σε περασει, πολυ σε ταλαιπορεισαι βρε παιδι μου! Ευχαριστω κι ολας για την βαφτιση! Αντε να γινει κι αυτο κ να τελειωσουμε απο τετοιες υποχρεωσεις! Οταν λες οτι οταν πανε παιδικο σρ βρισκουν αλλα τι εννοεις? Πες μ ενα παραδειγμα για να καταλαβω.... κι εγω τωρα πεινασα αλλα δεν προκειται να φαω!!! Πρεπει να φτασω τα 50 κιλα μεχρι την βαφτιση κ το εχω παρει πολυ σφιχτα το θεμα:-)

Διαφημίσεις

αααααααααα ξέχασα σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες!!!

Χρόνια πολλα σε όλες ήμουν στο γραφείο και πήρα μια παλιά εικόνα που χα στο συρτάρι και δεν την ειχα τελειωσει γιατι κατι δεν μου κόλλαγε αλλά σημερα ηρθε και εκατσε

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8.html

Στα μαγειρικα τωρα προσπάθησα σήμερα να κανω μια βουτυροκρεμα για κατι καπ κεικσ που περισεψαν σκετα...κοριτσια..ΑΗΔΙΑ τσαμπα 350 γρ βουτυρο ακομα τα κλαιω οταν λεω αηδια ακομα εχω την γευση βουτυρου στο στομα μου...πετιμεζι...πανε και καμποσες φραουλες ολη επεσαν στην μαχη και νικηθηκαμε κιολας! παλι καλα ο χαλβας εγινε καλος

Ευχαριστουμε πολυ Νικο κι εσυ να χαιρεσαι την γυναικα σου, την κορη,την μαμα, την πεθερα;)

Ευχαριστουμε πολυ Νικο κι εσυ να χαιρεσαι την γυναικα σου, την κορη,την μαμα, την πεθερα;)

Καληνυχτα κοριτσια κ αγορι! Παω να ταισω τα γοριλακια μου (ετσι κοιμησμενα οπως ειναι τους δινω το μπιμπερο κ το ρουφανε ολο τα μαναρια μου) κ θα την πεσω κι εγω, ο αντρας μου βλεπει στο σκαι τις γυναικες που σκοτωνουν τους αντρες τους κ μου ειπε να μην το βλεπω εγω για να μην μου μπαινουν ιδεες:):) αλλα εγω γραφω στο ταμπλετ κ χαζευω κ λιγο στην tv;) να περνουμε καμια ιδεα βρε αδερφε:evil::evil::twisted::D:)

χαχαχαχαχα τις χαίρομαι ΒΑΓΙΑ μου όλες ειδικα την τελευταια πιο πολυ απο ολες ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ συμμαχία (χιχι με πολλά πισώπλατα όμως) :P:p:p:p:p:p:p:p

Το φανταζομουν οτι την τελευταια θα την χαιροσουν περισσοτερο απ ολες:-) :-) γι αυτο στην ανεφερα κι ολας:-) :-) :-) :-)

καλημέρα!!

Βαίτσα να τα χαίρεσαι τα μπουμπουκάκια σου!! πολύ γρήγορα περπάτησαν όντως!! φτου φτου φτου!με το καλό και η βάφτιση. εμείς ψάχνουμε ονόματα και τείνουμε προς δύο τρία, αλλά τίποτα σίγουρο ακόμη.. περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και το φύλο (στην αυχενική μας είπαν έχει στοιχεία από αγόρι - κάτι στο ουροποιητικό) για να αρχίσει σοβαρή συζήτηση.

Ρίκολα, κεικ λεμόνι έφτιαξα τελικά!!!(πάλι δε μου φούσκωσε, νομίζω ήταν η τελευταία φορά που επιχειρώ να κάνω κεικ)...ίσως να συνέβαλε και η γκρίνια της μάνας μου για τα κιλά στο τηλέφωνο μόλις της είπα ότι θα το φτιάξω.....

Αλήθεια εσείς πόσα κιλά είχατε βάλει? εγώ στην 17 που ζυγίστηκα τελευταία φορά είχα βάλει 6,5.. είναι αρκετά μπορώ να πω....

Νίκο, δεν πειράζει για τη βουτυροκρέμα, εξ άλλου έτσι βελτιωνόμαστε, με το να δοκιμάζουμε και να πειραματιζόμαστε!!! τα γλυκά σου μέχρι τώρα μου ανοίγουν την όρεξη!!

Σήμερα δεν προνόησα να βάλω τα ρεβίθια στο νερό (γιατί έπεσα μολύβι στην αγκαλιά του Μορφέα) και ελπίζω και εύχομαι να έχουμε φακές στο ντουλάπι.......διαφορετικά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω...ίσως τη χθεσινή πίτσα!

και πάλι καλή σας μέρα!:)

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...