Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

χαχαχα Αγγελικη γελαω μονη μου!

ενας ξαδερφος μου εχει παντρεφτει Ισπανιδα κ στην αρχη την πεθερα της αντι να την προσφωνει μανα την ελεγε μ...ι καταλαβαινεται τι χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ggeny καλη επιτυχια με τα μαγειρεματα! ολα καλα θα ειναι και θα τα προλαβεις γιατι εκανες σωστη προετοιμασια και θα τα ευχαριστηθουν ολοι. Να περασετε ομορφα!!!

Nina καλο ταξιδι και κουραγιο!!! Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχουν λογια

χαχαχα Αγγελικη γελαω μονη μου!

ενας ξαδερφος μου εχει παντρεφτει Ισπανιδα κ στην αρχη την πεθερα της αντι να την προσφωνει μανα την ελεγε μ...ι καταλαβαινεται τι χαχαχα

Δεν ξέρω πως είναι οι σχέσεις νύφης και πεθεράς αλλά αν δεν ήταν καλές τότε αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

χαχαχα ναι ειχαν πολυ πλακα γιατι τα πηγαινουν πολυ καλα νυφη με πεθερα κ το διασκεδαζαν ολοι! μετα της εμαθε ο αντρας της πως να το λεει σωστα αλλα εχει μεινει στην ιστορια

Διαφημίσεις

Τζενακι ολα καλά θα πανε αυριο! Καλά να περασετε και το κυριοτερο να το ευχαριστηθει ο μικρος!

Καλά οι ξενοι εχουν γενικά πολύ πλακα με τα ελληνικα. Παντως και οι Γερμανοι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως σε ξενες γλωσσες. Ποτε δεν εχω μπορεσει να συνεννοηθω σε αλλη γλωσσα μαζι τους.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αρετη μας χρονια σου πολλα!!!Χιλιοχρονη και οτι μα οτι επιθυμεις!!!Μας λειπεις!!!

Τζενακι να περασετε τελεια στο παρτυ!!!Ολα θα ειναι υπεροχα ειμαι σιγουρη για αυτο!!!

Καλημέρα κορίτσια... και αγόρι.

Έγραφα τόση ώρα ένα κατεβατό και πάτησα κάτι κατά λάθος και σβήστηκαν όλα!:mad: τα νεύρα μου!!

Εν ολίγοις, γιατί δεν μπορώ να γράψω ακόμα για πολύ, λόγω του χεριού, αύριο φεύγω... αλλά έχω θέμα ακόμα με την τουαλέτα;)

Από φαΐ θα κάνω γαριδομακαρονάδα για τον σύζυξ... και εγώ σταθερά το ρυζάκι μου, μπας και ησυχάσω ποτέ από αυτή την διάρροια.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά... Φωτεινή, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Τα λέμε από Τρίτη.

Νινακι καλο ταξιδι!Κουραγιο και υπομονη σε ολη την οικογενεια!!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες.

Εγω μόλις αναψα την φωτια γιατι κανει ενα κρυο εδω τσουχτερο! Τωρα κανω τον χαλβα μου!!

ΠΩΩΩΩΩΩ τζενι τουρτες ακουω καπ κεικς ακουω και τρελαινομαι!!!

Σχετικα με τους Γαλλους συμφωνω και απο την δικη μου πειρα οτι δεν το χουν με τα αγγλικα και δεν τα πολυγουσταρουν κιολας. Πχ οι θειοι της γυναικας μου (τα αδεφλια της πεθερουλας μου) αρνουνται να μιλανε αγγλικα. Λενε η γλωσσα μας τους ακουγεται καπως σαν ισπανικα.

Ειναι γενικα λιγο ντιβες με την γλωσσα τους. Μια φορα ειχαν ερθει φιλοι των πεθερικων μου, επισης Γαλλοι, και μιλαγαμε στα Ελληνικα. Καποια στιγμη τους ρωταω για μια τραγουδιστρια που μου αρεσε πολυ την emily loizeau. Εγω προφερα το ονομα λουαζε ενω προφερεται λουαζο. Τους λεω λοιπον γνωριζεται την εμιλυ λουαζε και με κοιταζαν παραξενα, λουαζε λουαζε δεν υπαρχει εκει καμια με τετοιο ονομα, τοτε η πεθερα τους εξηγει "λουαζο εννοει" αααααααααααααα ναι βεβαια την ξερουμε!! Καλα μωρε με δουλευετε για ενα γραμμα δεν καταλαβατε; Ιδιο ονομα και ακριβως ιδιο επιθετο με το τελευταιο γραμμα λαθος και δεν καταλαβαν. πουφ χαζομαρες. Δηλ οταν μου λενε μετα για την Ντεσπινα Μπαντι πρεπει να τους πω ε; τι; ποια ειναι αυτη;; δεν ξερω καμια τετοια, υπαρχει μια Βανδη μονο αλλα αυτο ειναι διαφορετικο ονομα ε; :twisted: (σατανικοοοτατο)

Στα μαγειρικα τωρα Ο ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ κανονικοτατα με πιτσιλισε ο αλητης και με τσουρουφλισε :mad:

Καλημερα σας! Σημερα το μενου λεει φαγητο απ εξω, λεμε να παμε καμμια βολτα. Δεν μπορουσα να κοιμηθω, με πεθανε η μεση μου το βραδυ οποτε σηκωθηκα αφου ετσι μονο θα περασει. Ας πιω λοιπον το καφεδακι μου με ηρεμια

ο χαλβας νικο θελει προσοχη αλλα μην του κρατας κακια, φατον αφοβα!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας! Σημερα το μενου λεει φαγητο απ εξω, λεμε να παμε καμμια βολτα. Δεν μπορουσα να κοιμηθω, με πεθανε η μεση μου το βραδυ οποτε σηκωθηκα αφου ετσι μονο θα περασει. Ας πιω λοιπον το καφεδακι μου με ηρεμια

ο χαλβας νικο θελει προσοχη αλλα μην του κρατας κακια, φατον αφοβα!

Καλημερα! Αχ σε ζηλευω που θα πας βολτα! Εδω εχει ηλιο αλλα ο αντρας μου πηγε σε χωραφι για δουλεια κ δεν προκειτε να παμε πουθενα.... ισως αυριο να παμε καμια βολτα στο χωριο μου να δουμε κ τα κουμπαρια να μιλησουμε κ για την βαφτιση.... για 4 μαιου λεμε. Εμεις σημερα εχουμε σαντουιτσ απο τα χερακια μου με πιτα κ μπιφτεκι γεμιστο. Πρεπει επειγοντως να βρω χρονο κ για να βαψω το μαλλι, εχω γινει πολυ χαλια.... πρεπει να περιποιηθω κ λιγο τον εαυτο μου... βαρεθηκα να με βλεπω πια ετσι....:shock:

Καλημερα! Αχ σε ζηλευω που θα πας βολτα! Εδω εχει ηλιο αλλα ο αντρας μου πηγε σε χωραφι για δουλεια κ δεν προκειτε να παμε πουθενα.... ισως αυριο να παμε καμια βολτα στο χωριο μου να δουμε κ τα κουμπαρια να μιλησουμε κ για την βαφτιση.... για 4 μαιου λεμε. Εμεις σημερα εχουμε σαντουιτσ απο τα χερακια μου με πιτα κ μπιφτεκι γεμιστο. Πρεπει επειγοντως να βρω χρονο κ για να βαψω το μαλλι, εχω γινει πολυ χαλια.... πρεπει να περιποιηθω κ λιγο τον εαυτο μου... βαρεθηκα να με βλεπω πια ετσι....:shock:

Εσεις ρε κοριτσια πειτε μου πως προλαβαινετε αν προλαβαινετε, μαζι με δουλειες, παιδια, φαγητα κτλ κτλ να κανετε κ τα δικα σας? Μαλλια, νυχια κτλ κτλ... γιατι σαν γυναικες κ αυτα τα θελουμε ετσι δεν ειναι???

Καλησπέρα κοριτσάρες.

Εγω μόλις αναψα την φωτια γιατι κανει ενα κρυο εδω τσουχτερο! Τωρα κανω τον χαλβα μου!!

ΠΩΩΩΩΩΩ τζενι τουρτες ακουω καπ κεικς ακουω και τρελαινομαι!!!

Σχετικα με τους Γαλλους συμφωνω και απο την δικη μου πειρα οτι δεν το χουν με τα αγγλικα και δεν τα πολυγουσταρουν κιολας. Πχ οι θειοι της γυναικας μου (τα αδεφλια της πεθερουλας μου) αρνουνται να μιλανε αγγλικα. Λενε η γλωσσα μας τους ακουγεται καπως σαν ισπανικα.

Ειναι γενικα λιγο ντιβες με την γλωσσα τους. Μια φορα ειχαν ερθει φιλοι των πεθερικων μου, επισης Γαλλοι, και μιλαγαμε στα Ελληνικα. Καποια στιγμη τους ρωταω για μια τραγουδιστρια που μου αρεσε πολυ την emily loizeau. Εγω προφερα το ονομα λουαζε ενω προφερεται λουαζο. Τους λεω λοιπον γνωριζεται την εμιλυ λουαζε και με κοιταζαν παραξενα, λουαζε λουαζε δεν υπαρχει εκει καμια με τετοιο ονομα, τοτε η πεθερα τους εξηγει "λουαζο εννοει" αααααααααααααα ναι βεβαια την ξερουμε!! Καλα μωρε με δουλευετε για ενα γραμμα δεν καταλαβατε; Ιδιο ονομα και ακριβως ιδιο επιθετο με το τελευταιο γραμμα λαθος και δεν καταλαβαν. πουφ χαζομαρες. Δηλ οταν μου λενε μετα για την Ντεσπινα Μπαντι πρεπει να τους πω ε; τι; ποια ειναι αυτη;; δεν ξερω καμια τετοια, υπαρχει μια Βανδη μονο αλλα αυτο ειναι διαφορετικο ονομα ε; :twisted: (σατανικοοοτατο)

Στα μαγειρικα τωρα Ο ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ κανονικοτατα με πιτσιλισε ο αλητης και με τσουρουφλισε :mad:

Τον αλητη τον χαλβα.... φατον να μαθει αυτος, να εχει τροπους αλλη φορα...:-):smile::-)

Καλημέρα !!!!! τι κάνετε?? χάθηκα εχθές γιατί κυριολεκτικά σάπισα, δεν έκανα τίποτα, απλά ξεκουραζόμουνα, μετά διάβασα λιγάκι (κανα 20λεπτο) για το σχολείο και στο τέλος είδα ένα family guy και ξεράθηκα!! οξεία τεμπελίαση!!!!

Σήμερα σηκώθηκα και πήγα μια βολτίτσα με τα πόδια άνευ συζύγου γιατί ψιλομανουριάσαμε.. καλά ε , ο καιρός είναι υπέροχος!!!μου έφτιαξε τη διάθεση!! μετά κάναμε γενική, και τώρα σας διαβάζω, σε λιγάκι θα πρέπει να αρχίσω διάβασμα και πάλι!!

Κατα τ άλλα σήμερα βλέπαμε την κοιλίτσα και έχουν αρχίσει να φαίνονται οι κλωτσιες!!! μακαρι Θεέ μου να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος!! ήδη έχω δεθεί με το στρουμφάκι μου!!

Φωτεινή μου περαστικά σου....είσαι καθόλου καλύτερα σήμερα??

Αγγελική χαίρομαι για τις μπριζόλες! θα έχω κι εγώ υπ όψιν μου τη συνταγή από δω και πέρα!!

Νίκο έτσι έχω ακούσει για τους Γάλλους, ότι είναι γενικά περήφανος λαός, και ειδικά τα Αγγλικά δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν καθόλου!! (από τη μία τους καταλαβαίνω, σου λέει τι παραπάνω έχει η αγγλική από τη δική μας???). πάντως σα γλώσσα μου αρέσει πολύ, είναι πολύ εύηχη.

Καλά, ειδικά για τα Ελληνικά, σε εμάς έπαιζε πολύ δούλεμα από τους ξένους όταν δουλεύαμε εργάτες στο εξωτερικό πέρυσι μαζί με τον άντρα μου... τους είχαμε μάθει όλες τις βρισιές, αλλά και φράσεις - μπινελίκια από αυτές που τόσο συχνα χρησιμοποιεί ο μέσος Ελληνας στην καθημερινή του ζωη... ήταν καλοι μαθητές, δεν μπορώ να πω... κατ ευθείαν τα μαθαίνανε :D

Βαίτσα τι βαφτίζετε? πώς θα το πείτε?? με το καλό εύχομαι! όντως φαντάζομαι και με τα παιδιά μαζί θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά θα ανεβάσει και σένα και τον αντρούλη σου, και τα παιδάκια σου μη σου πω (που θα χαίρονται που έχουν τόσο όμορφη μαμα!!) !!

Τζένη καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!οκ θα το κανουμε το τεστάκι με το αβγό του χρόνου!!! Thanks!!

Για τον ύπνο που λέτε... όντως, ας κοιμηθώ τώρα που μπορώ!!! έτσι μου λέει και η πεθερά μου..!!!! μου λέει, τώρα μια χαρα είναι εκεί μέσα που το χεις, ούτε άλλαγμα ούτε κλάμα, ούτε ταισμα!!! μετά έρχονται τα ωραία!!!:):):)

Εν τω μεταξύ διάβασα αυτά που γράφετε για την επισκληρήδιο και ξενέρωσα ακόμη περισσότερο!! θα προσπαθήσω να μην κάνω (αλλά δεν είμαι και ό, τι πιο ψύχραιμο κυκλοφορεί όσων αφορά τον πόνο!!!)

Στα μαγειρικά... σήμερα μακαρόνια με κιμά από χτες το βράδυ, και σαλάτα πατζάρι για να καρδαμώσει ο έμβρυο, και το απόγευμα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε κέηκ λεμόνι γεμιστό της αργυρώς, και σε πίτσα.......

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...