Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κοριτσια το θεμα της μεσης με εχει ταραξει κι εμενα, μετα την επισκληριδιο υποφερω... 3 φορες με τρυπησε αυτος για να μου την κανει! Δεν ξερω, ηταν λογικο? Αλλες κοπελες μου ειπαν οτι μια φορα τις τρυπησαν. Εσεις κανατε εποσκληριδιο?

Εκανα επισκληριδιο και πραγματικα ισως ηταν καλυτερα να μην κανω αλλα πως ν αντεξω που γενναγα 12 ωρες? ο σπονδυλος ακομα μ ενοχλει αν καποιος με ακουμπησει, σαν να περναει ρευμα και πιστευω οτι και η μεση απο εκει εχει προβλημα. Τους ειχα ρωτησει αν πρεπει να κανω γιατι εχω σκωλιωση κι επισης αρκετα χρονια πριν ειχα δωσει μυελο και το κοκκαλο της λεκανης ειχε τρυπηθει σε 3 σημεια κι εκανε χρονια να περασει (τους πρωτους μηνες ουτε να κατσω δεν μπορουσα) και τελικα υποθετω οτι δεν επρεπε να γινει

Ακομα δεν μου εχουν δωσει ολα τα θεματα με τα οποια θα ασχολουμαι κι ετσι σημερα ειμαι χαλαρα.

Αγγελικη ηρθα στη δουλεια γιατι δεν θελω να χανω μερες άδειας. Θελω να τις κρατησω μηπως προκυψει τιποτα. Αφου σου αρεσε η συνταγη με την μπυρα θα την κάνω κι εγω (πρεπει να κανονισω να φτιαχτει κι ο φουρνος στην Αθηνα ρε γμτ).

Ιωαννα δεν θα ερθω αυτο το ΣΚ για οικονομικους λογους. Μας εβγαλε οφ το προηγουμενο με τη ζημια του αυτοκινητου. Αν τα καταφερω θα ερθω το επομενο.

Το αυτοκινητο δεν ειναι ακριβως ακινητοποιημενο αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι οτι δε θα μου μεινει στο δρομο για να το παω στην πρωτευουσα να το κοιταξει ηλεκτρολογος. Θα κανονισω να παω με παρεα για να μη μεινω σε κανενα βουνο επανω παρεα με τα κατσικια.

Βαγια μακαρονια (κλασσικα), φακες, πουρες με κατι ο,τι θελετε, σπανακορυζο, κριθαρακι με κιμα...

αχ αυτα τα αυτοκινητα και φαντασου οτι με αυτα ασχολουμε 14 χρονια, τι να κανεις που ειναι αναγκη. Τουλαχιστον να κατεβεις την αλλη βδομαδα να δεις τα παιδακια σου. Θα μεινετε καιρο χωρια?

Α! Μαλιστα! Οποτε εχεις ολο τον χρονο για εσενα... οταν εχεις χρονο.... καλες οι ιδεες σου, μονο που τα μακαρονια δεν τα τρωει ο αντρα; μου. Οποτε μαλλον για πουρε με κατι αλλο το βλεπω να φτιαχνω γιατι κ φακες ειχα εχθες που ειχαν μεινει απο προχθες. Αμαν κιαυτο το φαι καθε μερα... τι καλα να ειχα καποιον να το εκανε για εμενα! Τις μερες που ηταν η φιλη μου εδω στο σπιτι την ειχα καταβρει! Μαγειρευε αυτη, της αρεζε να το κανει κ με καταβολεψε κι εμενα! Ξενητευτικα ρε γ@μ@το! Ολες οι ΦΙΛΕΣ μου ειναι στο χωριο μου κ θεσσαλονικη (1 τεταρτο αποσταση τα δυο τους) κι εγω ηρθα χαλκιδικη! Δεν λεω, μ αρεσει εδω αλλα ολοι οι δικοι μου ειναι εκει! Κι εδω εχω φιλους κ γνωστους κ καποιους συγγενεις αλλα δεν ειναι το ιδιο με αυτους που τους εχω απο την παιδικη ηλικια.....

αν δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα (να μενεις δηλαδη Θεσ/νικη) να προγραμματιζεις να συναντιοσαστε. Οσο για το φαγητο και για μενα νταλκας ειναι, μακαρι να το εφτιαχνε καποιος αλλος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα παρεακι!!!!

Για σημερα το ιδιο με χθες...κοτοσουπιτσα και χυλοπιτες με κοτοπουλο!!!Λεω να κανω και μια απλη τυροπιτα σφολιατα!!!!

Η δικη μου δοκιμασμενη συνταγη για ζελε ειναι: περνεις το κουτι απο το σουπερ μαρκετ, το ανοιγεις, ανοιγεις τα φακελακια, βραζεις νερο,ριχνεις,ανακατεβεις,προσθετεις κ κρυο νερο κ ΕΤΟΙΜΟ!!!:-P:-P:razz:
Αααα ναι δοκιμασμενη και απο μενα αυτη η συνταγη...παντα επιτυχιμενη να προσθεσω!!!!!
Κοριτσια το θεμα της μεσης με εχει ταραξει κι εμενα, μετα την επισκληριδιο υποφερω... 3 φορες με τρυπησε αυτος για να μου την κανει! Δεν ξερω, ηταν λογικο? Αλλες κοπελες μου ειπαν οτι μια φορα τις τρυπησαν. Εσεις κανατε εποσκληριδιο?

Καλημερα κοριτσακι!!!!

Και εγω επισκληριδιο εκανα,μια φορα νε τρυοησε και δεν καταλαβα και τιποτα!!Τωρα για το πονο που εχεις....εμενα ισως ειναι ακομα νωρις νομιζω για να φανει....

Πως φαινεται οτι σημερα ειμαι χαλαρη ε;

Ιωαννα ειχες τραβηξει τετοια ταλαιπωρια με τη ληψη μυελου ε; Μετα την πρωτη γεννα παντως και την αποτυχια της επισκληριδιου καταλαβα οτι ολα τα αντεχουμε. Η πρωτη γεννα διηρκησε 22 ωρες και η δευτερη 11. Για το αυτοκινητο εχω τσαντιστει γιατι πριν φυγω ειπα να το κοιταξουν μην μου βγαλει κανενα συνηθες προβλημα σε καμια ερημια (γιατι εγω κανω καθε μερα 55 χλμ πηγαινε - ελα ανεβοκατεβαινοντας κατι βουνα) και μου ειπαν οτι ειναι ΟΚ. Και στη μια εβδομαδα τσουπ προβλημα κι αντε ψαξε να βρεις συνεργειο. Με τα παιδια θα μεινω χωρια μεχρι να ηρεμησει λιγο η γη εδω περα για να μη φοβηθουν. Εχω κανει αιτηση για μεταθεση αλλα ακομα δεν εχω καποιο νεο.

Βαγια και το skype ειναι σπουδαια εφευρεση. Εβαλα εγω φετος και με βλεπει η μικρη τωρα και ενθουσιαζεται (και επιπλεον πιστευει οτι ειμαι καλά)

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ιωαννα ειχες τραβηξει τετοια ταλαιπωρια με τη ληψη μυελου ε; Μετα την πρωτη γεννα παντως και την αποτυχια της επισκληριδιου καταλαβα οτι ολα τα αντεχουμε. Η πρωτη γεννα διηρκησε 22 ωρες και η δευτερη 11. Για το αυτοκινητο εχω τσαντιστει γιατι πριν φυγω ειπα να το κοιταξουν μην μου βγαλει κανενα συνηθες προβλημα σε καμια ερημια (γιατι εγω κανω καθε μερα 55 χλμ πηγαινε - ελα ανεβοκατεβαινοντας κατι βουνα) και μου ειπαν οτι ειναι ΟΚ. Και στη μια εβδομαδα τσουπ προβλημα κι αντε ψαξε να βρεις συνεργειο. Με τα παιδια θα μεινω χωρια μεχρι να ηρεμησει λιγο η γη εδω περα για να μη φοβηθουν. Εχω κανει αιτηση για μεταθεση αλλα ακομα δεν εχω καποιο νεο.

Βαγια και το skype ειναι σπουδαια εφευρεση. Εβαλα εγω φετος και με βλεπει η μικρη τωρα και ενθουσιαζεται (και επιπλεον πιστευει οτι ειμαι καλά)

Α ναι κ skype φυσικα! Πολυ καλο, απλα με το τηλ μπορεις κ να κανεις κ καμια δουλεια ταυτοχρονα ενω το skype θελει να εχεις τον χρονο να εισαι εκει:shock:

ναι ειχε ταλαιπωρια αλλα αυτο εγινε πολλα χρονια πριν τωρα ευτυχως ειναι πιο απλα τα πραγματα. Ειχα ταλαιπωρηθει τοσο πολυ με την εγκυμοσυνη που πραγματικα ηθελα ενα χαλαρο τοκετο οσο γινεται αλλα τελικα μου αφησε κουσουρια. Ελπιζω συντομα να τελειωσουν τα κουνηματα. Ειναι πολλα ακομα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια... και αγόρι.

Έγραφα τόση ώρα ένα κατεβατό και πάτησα κάτι κατά λάθος και σβήστηκαν όλα!:mad: τα νεύρα μου!!

Εν ολίγοις, γιατί δεν μπορώ να γράψω ακόμα για πολύ, λόγω του χεριού, αύριο φεύγω... αλλά έχω θέμα ακόμα με την τουαλέτα;)

Από φαΐ θα κάνω γαριδομακαρονάδα για τον σύζυξ... και εγώ σταθερά το ρυζάκι μου, μπας και ησυχάσω ποτέ από αυτή την διάρροια.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά... Φωτεινή, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Τα λέμε από Τρίτη.

Νινάκι μου καλό ταξίδι να έχεις και μακάρι να ήταν αναψυχής και όχι για τον λόγο που πας!

Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι αύριο να έχει περάσει η διάρροια για να μην έχεις και αυτήν την ταλαιπωρία!

Κουράγιο στον αδερφό σου και την γυναίκα του!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Μόλις διαπίστωσα ότι σήμερα έχει γενέθλια η Αρετή!

Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να απολαμβάνεις την αγάπη του αντρούλη σου και των παιδιών σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημέρες κοριτσάρες

Καλό ταξίδι Νινάκι και περαστικά σου...μεγάλη ταλαιπωρία ρε γαμωτο για όλους σας πραγματικα...

ΦΩΤΕΙΝΗ μου καλη πραγματικα ακουγεσαι ταλαιπωρημενη...περαστικα σου αντε να σε δουμε σε ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK!!!

Κορίτσια επισκληρίδιος ε; η Χριστίνα δεν ηθελε λεει γιατι ηθελε να βιωσει την γεννα σε ολο της το μεγαλειο.....οταν εφτασε η ωρα επεμενε οχι επισκληριδιο! Οταν αρχισαν οι εντονοι πονοι φωναζε...ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!! Τελικα εκανε και ησυχασε πανε και η γεννα σε ολη της αισθηση πανε ολα :P:p:p Για τον Πανο μου πηγαμε 3 και κατι στο Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης (μεναμε τοτε Θεσσαλονικη γιατι σπουδαζαμε ακομα και οι 2) και περι τις 6 ειχαμε γεννησει νομιζω. Με την Αμαντα ειχε πλάκα. Ειχαμε αφησει τον Πανο μας στους γονεις μου και ειχαμε ανεβει Αθηνα. Ειχε περασει μια βδομαδα ο ΠΗΤ ειχε περασει ο Παναγιωτης μας ελειπε βαριομασταν εκει και ημασταν μεσα στο νευρα!Καθε βραδυ "γενναω" μετα μπααα. Τελικα 1,5 βδομαδα μετα μου λεει κατα τις 4 τα χαραματα "γενναω" εγω ημουν φαση "παρατε μωρε Χριστινα ολο ετσι λες ασε με να κοιμηθω" "γενααααω" μετα απο 15 λεπτα ημασταν ΙΑΣΩ μεσα σε 5 λεπτα γεννηθηκε η Αμαντα ουτε επισκληριδιους προλαβαμε ουτε τιποτα. Η μικρη ηταν τσακ μπαμ.

Διαφημίσεις

Η δεύτερη γέννα είναι κατά κανόνα συντομότερη από την πρώτη κατά πολύ! Αφού δεν το γέννησε το Αμαντάκι στο αυτοκίνητο τυχεροί ήσασταν!!! Πάντως άλλη αίσθηση η γέννα με επισκληρίδιο! Βίωσα όλη την διαδικασία του τοκετού χωρίς πόνους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Νινα μου καλό ταξιδι αν και δεν πας για καλο εκει. Μακαρι να τελειωσει το προβλημα με τη διαρροια εδω. Καλό κουραγιο σε ολη την οικογενεια σας.

Αρετη χρονια πολλά κι ευτυχισμενη! Να τα εκατοστησεις!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

απ απ πα παλι καλα δεν γεννησε στο αυτοκινητο. Ημασταν εγω η Χριστινα και η πεθερα. Η Χριστινα ηταν "επιτελους θα παμε σπιτι να δουμε το αγορι μας" εγω ημουν "θεε μου πως θα ναι το κοριτσάκι μας, αντε να παμε σπιτι να ειμαστε οι 4 μας" και η πεθερά ηταν "ελπιζω να μοιαζει στην κριστινα οκι σε σενα...είναι και κογιτσι" (την λατρεεευωωω οταν με σιχτιριζει με αυτα τα σπαστα ελληνικα της!!!) :P:p:p

Κορίτσια σας αφηνω να κανω την συνταγη της ΒΑΓΙΑΣ :P:p:p:p:p με ζελε πορτοκαλι και να κανω και τον χαλβα τον σιμιγδαλενιο να μην τον κανω αυριο γιατι εχω συνεντευξη με συγγραφεα και θα πεσει δουλεια στο γραφειο. Φιλιααα

υ.γ Σημερα θα φαμε μακαρονια που περίσεψαν και τα γλυκακια που σας ειπα. Αν και τα μακαρονια ειναι λιγα οποτε θα πρεπει να βρω κατι ευκολο να συμπληρωσω

απ απ πα παλι καλα δεν γεννησε στο αυτοκινητο. Ημασταν εγω η Χριστινα και η πεθερα. Η Χριστινα ηταν "επιτελους θα παμε σπιτι να δουμε το αγορι μας" εγω ημουν "θεε μου πως θα ναι το κοριτσάκι μας, αντε να παμε σπιτι να ειμαστε οι 4 μας" και η πεθερά ηταν "ελπιζω να μοιαζει στην κριστινα οκι σε σενα...είναι και κογιτσι" (την λατρεεευωωω οταν με σιχτιριζει με αυτα τα σπαστα ελληνικα της!!!) :P:p:p

Χαχαχαχ! Οι Γάλλοι έχουν πλάκα με τις ξένες γλώσσες! Έχω μία φίλη γαλλίδα η οποία μιλάω τα χειρότερα αγγλικά που έχω ακούσει ποτέ! Αφού όταν παλιότερα που έμενε μόνιμα Γαλλία αλληλογραφούσαμε κόντευα να ξεχάσω και τα αγγλικά που ξέρω! Ευτυχώς τώρα μένει μόνιμα Ελλάδα και έχει μάθει ελληνικά και μπορούμε και συννενοούμαστε καλύτερα!

Κορίτσια σας αφηνω να κανω την συνταγη της ΒΑΓΙΑΣ :P:p:p:p:p με ζελε πορτοκαλι και να κανω και τον χαλβα τον σιμιγδαλενιο να μην τον κανω αυριο γιατι εχω συνεντευξη με συγγραφεα και θα πεσει δουλεια στο γραφειο. Φιλιααα

υ.γ Σημερα θα φαμε μακαρονια που περίσεψαν και τα γλυκακια που σας ειπα. Αν και τα μακαρονια ειναι λιγα οποτε θα πρεπει να βρω κατι ευκολο να συμπληρωσω

Καλά μαγειρέματα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας παιδακια τι κανετε?

Νικο μπαμ μπαμ γεννα ε?ετσι κ εγω μεσα στο αυτοκινητο γεννηθηκα 6,5 μηνων μαλιστα !!! χαχαχα

Φωτεινη μου περαστικα βρε κοριτσι! οσο γι ατην διαιτα κ την μαρμελαδα γινε εσυ καλα κ θα παρουν τον δρομο τους! Τα πορτοκαλια ειδικα δεν χαλανε κιολας δεν ειναι φραουλες που θελουν αμεση καταναλωση οποτε δεν εχεις καν θεμα μην χαλασουν!!\οσο για το αυτοκινητο μερικοι τεχνιτες τα λεγαμε κ τις προαλλες ειναι πραγματικα να μην μπλεξεις μαζι τους .... υπαρχουν βεβαια κ ανθροωποι που τους βγαζεις το καπελο...

Αρετη μου χιλιοχρονη, να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

Νινακι μου καλο ταξιδι κ οσο γινεται κουραγιο....

Αγγελικη μου πολυ χαρηκα που σου αρεσε η συνταγη! να το δοκιμασεις κ με χτενι! ειδες η μπυρα δεν φαινεται καθολου δεν την καταλαβαινεις! εβαλες κ ντοματα η οχι?

Βαγια την καλυτερη συνταγη για ζελε εχεις!

smurfita πολυ ωραια ιδεα για μπριαμ!!!θα δοκιμαστει! καλε ασθενεις ο οδοιποροι δεν μνηστευουν,αυτο ελειπε εσυ εγκυος γυναικα να νηστεψεις κιολας! με το καλο το μπεμπονακι σας! αχ τι ωραιες που ειναι αυτες οι ετοιμασιες!!

Ιωαννα μλυ τι ταλαιπωρια ηταν αυτη που περασεις κοριτσακι μου!!!!

Κ εγω κ στις 2 γεννες με καισαρικη κ επισκληριδιο γεννησα αλλα ουτε καν καταλαβα το τσιμπημα κ τωρα δεν ποναω καθολου.Πριν την γεννα ειχα ακουσει τοσα πολλα οτι πονας αφορητα οταν σου την κανουν κλπ κλπ αλλα παλι καλα δεν επιβεβαιωθηκαν αυτα που ακουγα!10 φορες τρυπημα Φωτεινη ???? α πα παπα

στα μαγειρικα μας τωρα σημερα δεν μαγειρεψα μιας κ εχω την μαμα σπιτι κ εκανε σπανακορυζο.εγω εφαγα εδω στο στιατοριο κοτοπουλο ψητο με ρυζακι.

Περιμενω να περασει η ωρα να παω σπιτι να φτιαξω τις τουρτες κ τα καπ κεικς εγω αχγωθει να τα προλαβω ολα για αυριο ...

στην αλμη η μαμα μου κανε ενα τεστ με αυγο για να δει αν εχει γινει σωστα.βυθιζει ενα αυγο αβραστο κ αν βγανει στην επιφανεια νομιζω σημαινει πως ειναι οκ η αλμη κ μπορει να χρησιμοποιηθει.αν θελετε την ρωταω μολις παω σπιτι για σιγουρια.Τζελυ μπορεις να τ κανεις κ γι ατην αλμη που φτιαχνεις για τα τουρσια για να εισαι σιγουρη πως εγινε σωστα.η μαμα μου το κανεις κ για τις ελιες ακομα.

τωρα αυριο δεν νομιζω να προλαβω να μπω να σας γραψω,απο δευτερα θα σας πω νεα μου αν τα καταφερα κ πως πηγε το παρτυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...