Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πως τα πατε με τη βροχη; Σε μας σταματησε τωρα το πρωι.

Νικο κι εγω τη συνταγη της Βαγιας ξερω για το ζελε. Δεν μου αρεσει καθολου και φτιαχνω μονο για κανενα γλυκο. Την "κυρια" δεν τη σχολιαζω. Νομιζω παντως οτι εχει ξεφυγει ο κοσμος.

Τζενη μπραβο για τα καπ κεικς. Το ιντερνετ τελικα δινει λυσεις.

Αγγελικη ευχαριστουμε για την επικοινωνια με την Αρετη. Εδω κοντευουμε να μην προλαβαινουμε εμεις φαντασου τρεξιμο εκεινη με 4 παιδια.

Λοιπον χτες δεν εκανα σωστα πραγματα για το χτεσινο και σημερινο φαγητο αλλα πιστευω οτι δικαιολογουμαι. Μετα τη δουλεια πηγα σε ενα συνεργειο να δει το αυτοκινητο. Συμπερασμα δεν εβγαλα αλλά τελος παντων. Την επομενη εβδομαδα θα το παω και σε ηλεκτρολογο να το κοιταξει. Μετα ενοιωθα κομματια, λες και με ειχαν δειρει και πηγα να παρω κατι απ'εξω να φαω που ομως δε θα επιβαρυνε τη διαιτα. Με το Ζορι εφαγα το μισο και με πηρε ο υπνος στον καναπε οπως καθομουν. Οταν ξυπνησα βαζω θερμομετρο κι ειχα 38,8. Με κολλησε ο μικρος οπως καταλαβαινετε. Με ενοχλει κι ολαιμος. Ετσι για σημερα εφτιαξα ενα φακελακι του εμποριου ρυζι με λαχανικα (μη με μαλωσετε) που γινοταν γρηγορα γιατι δεν αντεχα να κατσω πανω απο τεταρτο στην κουζινα. Μετα ξαπλωσα, κουκουλωθηκα κι επαιρνα ανα τακτά διαστηματα τα αντιπυρετικα μου. Ειχα κανονισει να φτιαξω και μαρμελαδα πορτοκαλι χτες γιατι εχω κατι πορτοκαλια περισσευουμενα αλλα μετατιθεται για ΣΚ.

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ΦΩΤΕΙΝΗ763
λαθος διατυπωση

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα σας! Επιτελους Παρασκευη!

Φωτεινη περαστικα, που θα παει ερχεται το καλοκαιρακι να ησυχασουμε λιγο απο τις παλιοιωσεις. Δεν θα κατεβεις για σ/κ Αθηνα ? Εδω ολο το βραδυ παλι εβρεχε και τωρα παλι ετοιμαζεται, σκοτεινιασε. Μουλιασαμε πια? Η μεση μου μ εχει πεθανει. Τι πραγμα κι αυτο, απο τοτε που γεννησα ολο ποναει η μεση μου ειδικα οταν ξεκουραζομαι, περιεργο ε? και τωρα με την υγρασια μ εχει πεθανει

Νικο η συνταγη της Βαγιας ειναι δοκιμασμενη και πετυχημενη μπορεις να την ακολουθησεις. Εχει και ζελε light αν θες.

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Τον καιρό δεν θα τον σχολιάσω! Ο Μάρτης θα κάνει όσες βροχές δεν είδαμε μέχρι τώρα μου φαίνεται!!!!

Λοιπόν έφτιαξα τις μπριζολίτσες με την μπύρα στην γάστρα και βγήκαν τέλειες! Μοσχομύριζε το σπίτι! Ήταν πολύ μαλακές και η σαλτσούλα τους είχε μελώσει! Γευστικά άπαιχτες! Η συνταγή κατωχηρώθηκε Τζενάκι!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι ...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αντε Αγγελικη περιμενω εντυπωσεις αυριο,ελπιζω να μην σε απογοητευσω.

Διάβασες το μήνυμά μου νομίζω και κάθε άλλο παρά με απογοήτευσες!

Καλησπέρα στην παρέα!!!

Γειά σου Στρουμφίτα!

Τώρα μπήκα για λίγο να διαβάσω τα νέα σας. Έχουμε καταπιαστεί με τον άντρα μου να φτιάξουμε το δωμάτιο γιατί σε λίες μέρες θα έρθουν τα πραγματάκια του μωρού και παράλληλα έχω να παραδώσω και εργασίες οπότε χρόνο έχουμε μόνο μεταμεσονυκτίως!:tongue:

Είναι ωραίες αυτές οι δουλειές και για καλό σκοπό! Οπότε χαλάλι η κούραση!

Το μενού μας χθες είχε κολοκυθόπιτα και για σήμερα έφτιαξα κάτι σαν τουρλού με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μανιτάρια, ντοματα, κρεμμύδι, σκόρδο, βασιλικό και προσέθεσα μακαρόνια φιογκάκια και τυρί φετούλα και το τελείωσα στο φούρνο με κίτρινο τυράκι από πάνω. Κανονικά το φτιάχνω αυτό χωρίς τυρί όταν είναι να νηστέψουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος δυσκολεύομαι λόγω εγκυμοσύνης κι έτσι έβαλα και το τυρί.

Δεν πειράζει κοριτσάκι! Στην εγκυμοσύνη τίποτα δεν έίναι αμαρτία!

Αγγελική...νας μας πεις πως βγήκαν οι μπριζόλες με την μπίρα γιατί κι εμένα μου άνοιξε η όρεξη!!!

Να τις φτιάξεις κι εσύ! Νομίζω πως θα σου αρέσουν!

κοριτσάρες ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια! ΑΓΓΕΛΙΚΗ θα το αλλαξω τωρα κιολας τωρα και θα τα μεγαλωσω γιατι νομιζω οτι ειναι μικρα...χαιρομαι που μου το επισημανες αληθεια το χαρηκα :P

Εγώ χαίρομαι που βοήθησα! ;)

Θα βαλω αλλο χρωμα να κανει αντιθεση να φαινονται. Κοριτσια εγω τωρα παω γραφειο αφου πρωτα φαω πατατουλες τηγανητες με λιγο φετουλα (οτι αφησαν πισω τους τα μικρα μου δηλαδη αυτο που λεγαμε τις προαλλες μπαμπας καθαριστης αποφαγιων:P:p:p).

Τηγανιτές πατατούλες με φέτα είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα μου φαγάκια!

Και αυριο ΖΕΛΛΛΕΕΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΙΙ!!! το οποιο παιδια αποφασισα να μην παρω ετοιμο αλλα να το κανω ο ιδιος. Παιζει καμια συνταγη; Οποιο κοριτσι θελει αν εχει καμια δοκιμασμενη ας γραψει γιατι δεν εχω ξανακανει ζελε :D

Εγώ όποτε θέλω να φτιάξω αγοράσω την σκόνη αλλά αντι για νερό βάζω μέσα χυμό φρούτου.

ααα ΑΓΓΕΛΙΚΗ μην το ξεχασω για την αλμη μου το χει μαθει η γιαγια μου

Περνεις 1 κιλο νερο και περιπου 100 γραμμαρια αλατι (η γιαγια το περνε ετσι χωρις να το μετρα αλλα εγω το μετρησα μια φορα και περνει γυρω στα 100 γραμμαρια) βαζεις το νερο σε λεκανι (εμεις το βαζαμε σε ντενεκε γιατι ειχαμε πολλα κιλα φετας στο χωριο) και ριχνεις το αλατι. Και το ανακατευεις με συρμα να διαλυθει. και ετοιμη. Η γιαγια το κανει ετσι μια γειτονισσα ζεσταινει το νερο λεει για να λιωνει καλυτερα το αλατι και μετα την ιδια διαδικασια. αλλα εγω δεν το κανω ετσι.

Ευχαριστώ Νίκο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Σε άλλες περιοχές βρέχει κι έδώ που είμαι εγώ ετοιμάζεται!

Αγγελικη ευχαριστουμε για την επικοινωνια με την Αρετη. Εδω κοντευουμε να μην προλαβαινουμε εμεις φαντασου τρεξιμο εκεινη με 4 παιδια.

Ετσι ακριβώς Φωτεινούλα!

Λοιπον χτες δεν εκανα σωστα πραγματα για το χτεσινο και σημερινο φαγητο αλλα πιστευω οτι δικαιολογουμαι. Μετα τη δουλεια πηγα σε ενα συνεργειο να δει το αυτοκινητο. Συμπερασμα δεν εβγαλα αλλά τελος παντων. Την επομενη εβδομαδα θα το παω και σε ηλεκτρολογο να το κοιταξει.

Δηλαδή είναι ακινητοποιημένο?

Μετα ενοιωθα κομματια, λες και με ειχαν δειρει και πηγα να παρω κατι απ'εξω να φαω που ομως δε θα επιβαρυνε τη διαιτα. Με το Ζορι εφαγα το μισο και με πηρε ο υπνος στον καναπε οπως καθομουν. Οταν ξυπνησα βαζω θερμομετρο κι ειχα 38,8. Με κολλησε ο μικρος οπως καταλαβαινετε.

ωχ περαστικά σου βρε κορίτσι!

Με ενοχλει κι ολαιμος. Ετσι για σημερα εφτιαξα ενα φακελακι του εμποριου ρυζι με λαχανικα (μη με μαλωσετε) που γινοταν γρηγορα γιατι δεν αντεχα να κατσω πανω απο τεταρτο στην κουζινα.

Ποιός θα σε μαλώσει παιδί μου? Και πάλι καλά που είχες το κουράγιο να φτιάξεις κι αυτό!

Μετα ξαπλωσα, κουκουλωθηκα κι επαιρνα ανα τακτο διαστημα τα αντιπυρετικα μου.

Πήγες δουλειά σήμερα?

Ειχα κανονισει να φτιαξω και μαρμελαδα πορτοκαλι χτες γιατι εχω κατι πορτοκαλια περισσευουμενα αλλα μετατιθεται για ΣΚ.

Φιλια

Γίνε εσύ καλά και φτιάχνεις και την μαρμελάδα!

Καλημερα σας! Επιτελους Παρασκευη!

Αυτό ξαναπές το!

Η μεση μου μ εχει πεθανει. Τι πραγμα κι αυτο, απο τοτε που γεννησα ολο ποναει η μεση μου ειδικα οταν ξεκουραζομαι, περιεργο ε? και τωρα με την υγρασια μ εχει πεθανει

Κι εγώ έχω θέμα με την μέση μου μετά την γέννα! Ειδικά οταν έχει υγρασία το πρωί μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι με ταράζει!

Πάω να δουλέψω τώρα και τα ξαναλέμε αργότερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα παρεα! Για σημερα το μενου δεν ξερω τι θα εχει γιατι βρεχει κ δεν μπορω να παω σουπερ μαρκετ. Αν ανοιξει ο καιρος θα βγω,αλλα τι να φτιαξω? Πειτε καμια ιδεα... γρηγορη κ οικονομικη....

Γίνε εσύ καλά και φτιάχνεις και την μαρμελάδα!

Πάω να δουλέψω τώρα και τα ξαναλέμε αργότερα!

Κοριτσια το θεμα της μεσης με εχει ταραξει κι εμενα, μετα την επισκληριδιο υποφερω... 3 φορες με τρυπησε αυτος για να μου την κανει! Δεν ξερω, ηταν λογικο? Αλλες κοπελες μου ειπαν οτι μια φορα τις τρυπησαν. Εσεις κανατε εποσκληριδιο?

Καλημέρα!

Νικο κι εγω τη συνταγη της Βαγιας ξερω για το ζελε. Δεν μου αρεσει καθολου και φτιαχνω μονο για κανενα γλυκο. Την "κυρια" δεν τη σχολιαζω. Νομιζω παντως οτι εχει ξεφυγει ο κοσμος.

Τζενη μπραβο για τα καπ κεικς. Το ιντερνετ τελικα δινει λυσεις.

Λοιπον χτες δεν εκανα σωστα πραγματα για το χτεσινο και σημερινο φαγητο αλλα πιστευω οτι δικαιολογουμαι. Μετα τη δουλεια πηγα σε ενα συνεργειο να δει το αυτοκινητο. Συμπερασμα δεν εβγαλα αλλά τελος παντων. Την επομενη εβδομαδα θα το παω και σε ηλεκτρολογο να το κοιταξει. Μετα ενοιωθα κομματια, λες και με ειχαν δειρει και πηγα να παρω κατι απ'εξω να φαω που ομως δε θα επιβαρυνε τη διαιτα. Με το Ζορι εφαγα το μισο και με πηρε ο υπνος στον καναπε οπως καθομουν. Οταν ξυπνησα βαζω θερμομετρο κι ειχα 38,8. Με κολλησε ο μικρος οπως καταλαβαινετε. Με ενοχλει κι ολαιμος. Ετσι για σημερα εφτιαξα ενα φακελακι του εμποριου ρυζι με λαχανικα (μη με μαλωσετε) που γινοταν γρηγορα γιατι δεν αντεχα να κατσω πανω απο τεταρτο στην κουζινα. Μετα ξαπλωσα, κουκουλωθηκα κι επαιρνα ανα τακτο διαστημα τα αντιπυρετικα μου. Ειχα κανονισει να φτιαξω και μαρμελαδα πορτοκαλι χτες γιατι εχω κατι πορτοκαλια περισσευουμενα αλλα μετατιθεται για ΣΚ.

Φιλια

Φωτεινουλα περαστικα! Τον μικρο σου ποιος τον εχει τωρα που εισαι αρρωστη για να μπορεις να ξεκουραστεις? Εμεις εδω χαλκιδικη απο την βροχη μουχλιασαμε πια. Τωρα εκοψε λιγο αλλα δεν φαινεται να ανοιγει ο καιρος!

Ακομα δεν μου εχουν δωσει ολα τα θεματα με τα οποια θα ασχολουμαι κι ετσι σημερα ειμαι χαλαρα.

Αγγελικη ηρθα στη δουλεια γιατι δεν θελω να χανω μερες άδειας. Θελω να τις κρατησω μηπως προκυψει τιποτα. Αφου σου αρεσε η συνταγη με την μπυρα θα την κάνω κι εγω (πρεπει να κανονισω να φτιαχτει κι ο φουρνος στην Αθηνα ρε γμτ).

Ιωαννα δεν θα ερθω αυτο το ΣΚ για οικονομικους λογους. Μας εβγαλε οφ το προηγουμενο με τη ζημια του αυτοκινητου. Αν τα καταφερω θα ερθω το επομενο.

Το αυτοκινητο δεν ειναι ακριβως ακινητοποιημενο αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι οτι δε θα μου μεινει στο δρομο για να το παω στην πρωτευουσα να το κοιταξει ηλεκτρολογος. Θα κανονισω να παω με παρεα για να μη μεινω σε κανενα βουνο επανω παρεα με τα κατσικια.

Βαγια μακαρονια (κλασσικα), φακες, πουρες με κατι ο,τι θελετε, σπανακορυζο, κριθαρακι με κιμα...

Αχ με την επισκληριδιο ανοιξατε πονεμενη ιστορια. Στην πρωτη γεννα μου εκανα αλλά δεν με επιασε. Ειχα κι εγω θεμα με τη μεση μετα. Στη δευτερη η αναισθησιολογος ηταν καλυτερη, με τρυπησε πολλες φορες (μετα τις 10 σταματησα να μετραω) αλλά με επιασε. Με ενοχλουσε τις πρωτες μερες μετα τη γεννα αλλά μετα σταματησε και σταματησε να με ενοχλει κι η μεση.

Βαγια ειμαι μονη μου στο νησι λογω έκτακτων συνθηκών. Τα παιδια ειναι Αθηνα.

Διαφημίσεις

Καλημερα παρεα! Για σημερα το μενου δεν ξερω τι θα εχει γιατι βρεχει κ δεν μπορω να παω σουπερ μαρκετ. Αν ανοιξει ο καιρος θα βγω,αλλα τι να φτιαξω? Πειτε καμια ιδεα... γρηγορη κ οικονομικη....

μακαρόνια με κόκκινη σαλτσούλα, φακές...

Κοριτσια το θεμα της μεσης με εχει ταραξει κι εμενα, μετα την επισκληριδιο υποφερω... 3 φορες με τρυπησε αυτος για να μου την κανει! Δεν ξερω, ηταν λογικο? Αλλες κοπελες μου ειπαν οτι μια φορα τις τρυπησαν. Εσεις κανατε εποσκληριδιο?

Εγώ έκανα επισκληρίδιο και στις δύο γέννες και δεν έιχα κανένα απολύτως θέμα! Στην πρώτη μάλιστα ούτε που κατάλαβα ότι με τρύπισε η αναισθησιολόγος! Στην δεύτερη το ψιλοκατάλαβα αλλά χωρίς να έχω θέμα! Πάντως δεν νομίζω ότι στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, οι πόνοι στην μέση έχουν να κάνουν με την αναισθησία.

Ακομα δεν μου εχουν δωσει ολα τα θεματα με τα οποια θα ασχολουμαι κι ετσι σημερα ειμαι χαλαρα.

Ευτυχώς!

Αγγελικη ηρθα στη δουλεια γιατι δεν θελω να χανω μερες άδειας. Θελω να τις κρατησω μηπως προκυψει τιποτα. Αφου σου αρεσε η συνταγη με την μπυρα θα την κάνω κι εγω (πρεπει να κανονισω να φτιαχτει κι ο φουρνος στην Αθηνα ρε γμτ).

Τι καημός κι αυτός!!!! :tongue:

Το αυτοκινητο δεν ειναι ακριβως ακινητοποιημενο αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι οτι δε θα μου μεινει στο δρομο για να το παω στην πρωτευουσα να το κοιταξει ηλεκτρολογος. Θα κανονισω να παω με παρεα για να μη μεινω σε κανενα βουνο επανω παρεα με τα κατσικια.

Γιατί βρε? Να πάρεις κι εσύ μια γεύση βουκολικής ζωής!!! :tongue:

Αχ με την επισκληριδιο ανοιξατε πονεμενη ιστορια. Στην πρωτη γεννα μου εκανα αλλά δεν με επιασε. Ειχα κι εγω θεμα με τη μεση μετα. Στη δευτερη η αναισθησιολογος ηταν καλυτερη, με τρυπησε πολλες φορες (μετα τις 10 σταματησα να μετραω) αλλά με επιασε. Με ενοχλουσε τις πρωτες μερες μετα τη γεννα αλλά μετα σταματησε και σταματησε να με ενοχλει κι η μεση.

Φωτεινούλα σε ποιό μαιευτήριο γέννησες? Τόσα τρυπήματα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Βαγια ειμαι μονη μου στο νησι λογω έκτακτων συνθηκών. Τα παιδια ειναι Αθηνα.

Α! Μαλιστα! Οποτε εχεις ολο τον χρονο για εσενα... οταν εχεις χρονο.... καλες οι ιδεες σου, μονο που τα μακαρονια δεν τα τρωει ο αντρα; μου. Οποτε μαλλον για πουρε με κατι αλλο το βλεπω να φτιαχνω γιατι κ φακες ειχα εχθες που ειχαν μεινει απο προχθες. Αμαν κιαυτο το φαι καθε μερα... τι καλα να ειχα καποιον να το εκανε για εμενα! Τις μερες που ηταν η φιλη μου εδω στο σπιτι την ειχα καταβρει! Μαγειρευε αυτη, της αρεζε να το κανει κ με καταβολεψε κι εμενα! Ξενητευτικα ρε γ@μ@το! Ολες οι ΦΙΛΕΣ μου ειναι στο χωριο μου κ θεσσαλονικη (1 τεταρτο αποσταση τα δυο τους) κι εγω ηρθα χαλκιδικη! Δεν λεω, μ αρεσει εδω αλλα ολοι οι δικοι μου ειναι εκει! Κι εδω εχω φιλους κ γνωστους κ καποιους συγγενεις αλλα δεν ειναι το ιδιο με αυτους που τους εχω απο την παιδικη ηλικια.....

Άστα Αγγελικη μεγαλος καημος. Τωρα που λειπω ολα θα πανε πισω.

Γεννησα στο Αρεταιειο. Δεν ειχα ποτε θεμα με τη μεση. Απλα και τις δυο φορες παρατηρησα δυσκολια να με πιασει το φαρμακο. Η πρωτη αναισθησιολογος δεν με πιστευε αν και μου εβγαλε την παροχετευση και την ξανακανε αλλα με το ιδιο αποτελεσμα. Η δευτερη το καταλαβαινε αμεσως κι ελεγε δεν θα την πιασει να το ξανακανουμε κι οντως στο τελος που ειπε ενταξει η αναισθησια με επιασε. Παντως για να ειμαι ειλικρινης δε θελω να ξανακανω επισκληριδιο. Βεβαια ποτε μη λες ποτε.

Αχ βρε Βαγια σε καταλαβαινω. Σαν τις παιδικες φιλιες τιποτε. Παντως ειστε σχετικα κοντα. Μπορεις καποιες φορες να πεταχτεις ΣΚ κυριως οταν μεγαλώσουν λιγο ακομα τα παιδια που δε θα χρεαιζεται να κανεις μινι μετακομιση για 2 μερες.

Άστα Αγγελικη μεγαλος καημος. Τωρα που λειπω ολα θα πανε πισω.

Γεννησα στο Αρεταιειο. Δεν ειχα ποτε θεμα με τη μεση. Απλα και τις δυο φορες παρατηρησα δυσκολια να με πιασει το φαρμακο. Η πρωτη αναισθησιολογος δεν με πιστευε αν και μου εβγαλε την παροχετευση και την ξανακανε αλλα με το ιδιο αποτελεσμα. Η δευτερη το καταλαβαινε αμεσως κι ελεγε δεν θα την πιασει να το ξανακανουμε κι οντως στο τελος που ειπε ενταξει η αναισθησια με επιασε. Παντως για να ειμαι ειλικρινης δε θελω να ξανακανω επισκληριδιο. Βεβαια ποτε μη λες ποτε.

Αχ βρε Βαγια σε καταλαβαινω. Σαν τις παιδικες φιλιες τιποτε. Παντως ειστε σχετικα κοντα. Μπορεις καποιες φορες να πεταχτεις ΣΚ κυριως οταν μεγαλώσουν λιγο ακομα τα παιδια που δε θα χρεαιζεται να κανεις μινι μετακομιση για 2 μερες.

Ναι ενταξει σχετικα κοντα ειναι αλλα θελει να το προγραματισεις, δεν ειναι διπλα να πεις πεταγομαι... καταλαβες??? Τελοςπαντων! Τι να κανεις? Παλι καλα που υπαρχουν κ τα τηλεφωνα....

Καλημέρα!

Καλημερα Φωτεινη μου!!!

Εδω εριχνε το πρωι και τωρα εχει ενα ψευτοηλιο!!

Λοιπον χτες δεν εκανα σωστα πραγματα για το χτεσινο και σημερινο φαγητο αλλα πιστευω οτι δικαιολογουμαι. Μετα τη δουλεια πηγα σε ενα συνεργειο να δει το αυτοκινητο. Συμπερασμα δεν εβγαλα αλλά τελος παντων. Την επομενη εβδομαδα θα το παω και σε ηλεκτρολογο να το κοιταξει. Μετα ενοιωθα κομματια, λες και με ειχαν δειρει και πηγα να παρω κατι απ'εξω να φαω που ομως δε θα επιβαρυνε τη διαιτα. Με το Ζορι εφαγα το μισο και με πηρε ο υπνος στον καναπε οπως καθομουν. Οταν ξυπνησα βαζω θερμομετρο κι ειχα 38,8. Με κολλησε ο μικρος οπως καταλαβαινετε. Με ενοχλει κι ολαιμος. Ετσι για σημερα εφτιαξα ενα φακελακι του εμποριου ρυζι με λαχανικα (μη με μαλωσετε) που γινοταν γρηγορα γιατι δεν αντεχα να κατσω πανω απο τεταρτο στην κουζινα. Μετα ξαπλωσα, κουκουλωθηκα κι επαιρνα ανα τακτά διαστηματα τα αντιπυρετικα μου. Ειχα κανονισει να φτιαξω και μαρμελαδα πορτοκαλι χτες γιατι εχω κατι πορτοκαλια περισσευουμενα αλλα μετατιθεται για ΣΚ.

Φιλια

Σιγα μη σε μαλωσουμε κιολας!!!Και πολυ καλα εκανες!!!!Περαστικα σου Φωτεινουλα!!!!Η μαρμελαδα ας περιμενει λιγακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...