Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Λοιπόν, μίλησα με την Αρετή. Είναι καλά, απλά έχει πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν της μένει χρόνος να μπει στο καφέ!

Έχετε όλες και όλοι φιλιά και με πρώτη ευκαιρία θα μπει να μας γράψει τα νέα της!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακια κ αγορακι τι κανετε?

χαλασε παλι ο καιρος αμαν πια! το πρωι ηλιο κ μετα απο λιγο βρεχει...

Κοριτσια η συνταγη με την μπυρα ιεναι πολυ νοστιμη.Εγω ετσι δεν εχω κανει μπριζολες αλλα κανω πολυ συχνα το μοσχαρι το κομματι χτενι που γινετει τρομερα μαλακο κ νοστιμο.αφου ουτε μαχαιρι δεν χρειαζεται λειωνει.Αγγελικη δοκιμασες?

Φωτεινη πολυ ξεκουραστηες βλεπω στην Αθηνα ε? τουλαχιστον ηταν ολα περαστικα!! Σιγα την γαιδουρια βρε , ευχαριστω πααρ πολυ για τις ευχες κ σενα κ ολους σας! Το παιδακι μου ολο χαρα ηταν χτες κ τωρα περιμενει πως κ πως το παρτυ του!Με βοηθησε κιολας στην κουζινα που φτιαχναμε τα παντεσπανια για τις τουρτες.

Νικο κ εγω πολλα φαγητα στην μαμα μου δεν τα ετρωγα.μετα που τα εφτιαχνα μονη μου οπως ηθελα πολλα εγιναν αγαπημενα μου! Για τα γλυκα μπορεις να χρησιμοποιεις κ στεβια αλλα εγω δυο τρεις φορες που εχω δοκιμασε δεν μου αρεσε το αποτελεσμα μου φανηκε οτι η κρεμα που την ειχα βαλει οτι πικριζε.

Εβιρακι ποσο καιρο εχω να φαω γιγαντες με σπανακι!! μμμμ στα προσεχως κ αυτο!!!

Ρικολα μαλλον εχει πονακια στην κοιλια τοτε ο μικρουλης κ τσαμπα κατηγορησαμε το σπανακι!!!

Νινακι εχει δικιο η Εβριρουλα.ταλαιπωρεισαι μερες με τα στομαχικα κ απο την αντιβιωση κ τωρα με την ιωση,οποτε καλυτερα για 2-3 μερες να προσεξεις λιγο την διατροφη σου νε ξεμπερδευεις.

Αγγελικη παραδοσιακος ο συζυγος ε? κ μενα ξινιζει αν του λεω τιπτ περιεργα γι αυτο πια δεν λεω τιποτα κ οταν το τρωει κ λεει πως του αρεσει μαλιστα μετα αποκαλυπτω τι εφαγε κ δεν βγαζει κιχ!!!

Τζελακι ολα καλα?

στα μαγειρικα μου τωρα, μοσχαρακι γιουβετσι στην κατσαρολα με κριθαρακι εκανα χτες γρηγορα γρηγορα μιας κ πιαστηκα με τα της τουρτας.παλι καλα ειχα μοσχαρι βρασμενο καταψυξη κ τα υπολοιπα εγινα σε χρονο μηδεν.

Με το που πηγα σπιτι αρχισα με τα παντεσπανια για τις τουρτες ,ξεμπερδεψα με αυτα.μετα εφτιαξ απαλι τα μπισκοτα αυτη την φορα με m&m οχι smarties κ ναι κοριτσια πετυχαν!!! Ας ειναι καλα μια κοπελα που το ειχε γραψει καπου στο ιντερνετ που το διαβασα.Τελικα τα σμαρτις καναν την ζημια.Μερικα ραγισαν λιγο σε καποια σημεια αλλα δεν μας απασχολει καθολου , ισα ισα ειναι πιο τσαχπινικα χαχαχα.Σημερα εχω το απογευμα τα ψωνια ΣΜ κ το δωρο του μικρου κ αυριο θα φτιαξω τις τουρτες γεμιση σιροπιασμα επικαλυψη κλπ κ τα καπ κεικς.Αν προλαβω θα ετοιμασω κ τα λαζανια να ειναι ετοιμα στο ψυγειο κ να εχω μονο το ψησιμο για το Σαββατο.

Αρετη μου καλο κουραγιο κοριτσακι!

Καλησπερα παρεακι!!!!

Τελικα το υπολοιπο κοτοπουλο εγινε κοκκινιστο με μια πιπιεριτσα που υπηρχε στο ψυγειο και χυλοπιτες(το ζητησε ο καλος μου)...αλλα τον τελευταιο καιρο κατι δεν παει καλα με τις χυλοπιτες.....τις λασπωνω.....τις παραμαγειρευω????

Φωτεινη σιδερενια η μανουλα!Εμιες καλα τα παμε...αν και μας ταλαιπωρουν κολικοι νομιζω!!!!Νοσοκομειακο τριημερο βλεπω...αχχχχ....περαστικουλια τους!!!

Νικο επειδη ξερω καλα πως τα γλυκα δεν κοβονται ευκολα....θα σου προτινα απλα να τα ελαττωσεις....πχ αν τρως καθε μερα γλυκο φαε τη μιση ποσοτητα...η τρωγε μερα παρα μερα....η αν αντεχεις προσεχε γενικα τι θα τρως ολη τη βδομαδα και αφησε μια μερα ελευθερη...Επισης για τη ζαχαρινη δεν εχω ακουσει τιποτα καλο...δε δοκιμαζεις μελι στη θεση της ζαχαρης για αρχη!.

Εviraki μου τελειες ιδεεσ για το κοτοπουλο!Σε ευχαριστω , υπεκυψα στα θελω του αντρα μου...αλλα την επομενη...λεμονατο!!!!!

Τζενακι οντως τσαμπα κατηγορησαμε το σπανακι....και εγω ολα τα αλλα!!!Πωπωω..λιχουδιες!!!!!

καλημερα κοριτσακια κ αγορακι τι κανετε?

χαλασε παλι ο καιρος αμαν πια! το πρωι ηλιο κ μετα απο λιγο βρεχει...

Σε κάποια στιγμή έριχνε καρέκλες!

Κοριτσια η συνταγη με την μπυρα ιεναι πολυ νοστιμη.Εγω ετσι δεν εχω κανει μπριζολες αλλα κανω πολυ συχνα το μοσχαρι το κομματι χτενι που γινετει τρομερα μαλακο κ νοστιμο.αφου ουτε μαχαιρι δεν χρειαζεται λειωνει.Αγγελικη δοκιμασες?

Απόψε Τζενάκι...

Αγγελικη παραδοσιακος ο συζυγος ε? κ μενα ξινιζει αν του λεω τιπτ περιεργα γι αυτο πια δεν λεω τιποτα κ οταν το τρωει κ λεει πως του αρεσει μαλιστα μετα αποκαλυπτω τι εφαγε κ δεν βγαζει κιχ!!!

Να σου πω το σκέφτηκα να μην του αποκαλύψω την συνταγή αλλά θα με ρώταγε τι την θέλω την μπύρα. Βλέπεις πίνω μπυρίτσα αλλά το καλοκαίρι. Τον χειμώνα σπάνια κι αυτό σε καμία γιορτή!

Με το που πηγα σπιτι αρχισα με τα παντεσπανια για τις τουρτες ,ξεμπερδεψα με αυτα.μετα εφτιαξ απαλι τα μπισκοτα αυτη την φορα με m&m οχι smarties κ ναι κοριτσια πετυχαν!!! Ας ειναι καλα μια κοπελα που το ειχε γραψει καπου στο ιντερνετ που το διαβασα.Τελικα τα σμαρτις καναν την ζημια.Μερικα ραγισαν λιγο σε καποια σημεια αλλα δεν μας απασχολει καθολου , ισα ισα ειναι πιο τσαχπινικα χαχαχα.Σημερα εχω το απογευμα τα ψωνια ΣΜ κ το δωρο του μικρου κ αυριο θα φτιαξω τις τουρτες γεμιση σιροπιασμα επικαλυψη κλπ κ τα καπ κεικς.Αν προλαβω θα ετοιμασω κ τα λαζανια να ειναι ετοιμα στο ψυγειο κ να εχω μονο το ψησιμο για το Σαββατο.

Έχεις κάνει τα περισσότερα! Έτσι θα είσαι πιό χαλαρή το Σάββατο!

Αρετη μου καλο κουραγιο κοριτσακι!

Καλησπερα παρεακι!!!!

Τελικα το υπολοιπο κοτοπουλο εγινε κοκκινιστο με μια πιπιεριτσα που υπηρχε στο ψυγειο και χυλοπιτες(το ζητησε ο καλος μου)...αλλα τον τελευταιο καιρο κατι δεν παει καλα με τις χυλοπιτες.....τις λασπωνω.....τις παραμαγειρευω????

Ίσως να είναι η χυλοπίτα τέτοια που να θέλει λιγότερο βράσιμο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσάρες καλησπερα!!! Λοιπον σημερα εφαγα ενα παστελι και για αυριο θα κανω ζελέδακι. Μεθαυριο ενα χαλβα σιμιγδαλενιο. Προς το παρον το cake monster που κρυβω μεσα μου εχει κατευναστει απο το παστελακι. Αντε να δουμε.

Μακαρονια με κιμα σημερα (ειχα τον κιμα στο ψυγειο ολο ελεγα θα τον κανω ποτε δεν τον εκανα) και 4 τυρακια πανω που αρεσουν στην συζυγο. Εκανα σημερα και ενα μινι περπατημα τριγυρω αλλα με επιασε βροχη και επεστρεψα. Τωρα ρόφημα choco caramel και για τους 4 και δουλιτσα στο γραφειο. Παλι καλα βρεχει εξω και εχω μια ιδιατερη αδυναμια στην βροχη. Εως λατρεια :P.

Σημερα εφτιαξα αλμη για την φετα και την αποθηκευσα στο ψυγειο γιατι ειχα παρει μπολικη (μου φεραν οι γονεις μου 8 κιλα απ το χωριο και πρεπει να την συντηρησω). Δεν σας ειπα σημερα πηγα μια σουπερ μαρκετ και εχει κοντα μια παιδικη χαρα. Ειχε ΑΤΜ εκει αλλα το επιδιορθωναν οποτε περιμενα για να βγαλω λεφτα. Περιμενοντας ησαν κοντα δυο πιτσιρικια που παιζαν και καποια στιγμη για ενα ποδηλατο τσακωθηκαν. Ο ενας επρωξε τον αλλο. Αυτος που τις εφαγε σηκωθηκε και εσπρωξε και εκεινος. Ξαφνικα απο το σουπερ πεταγεται μαιναδα η μανα του μικρου που εσπρωξε πρωτος και ακουσον ακουσον τσιμπησε το αλλο παιδακι, κοριτσια ΔΥΝΑΤΑ και αγρια , λεγοντας του οτι κανει καβγα και γιατι εσπρωξε τον γιο της κτλ κτλ. Το αλλο παιδακι εβαλε τα κλαματα και ακουμπουσε το χερακι του το οποιο ηταν να τονισω εδω μελανιασμενο στο σημειο κεινο. Ε εκει πηγα και εγω και της λεω "εισαι καλα χριστιανη μου τι τσιμπας το παιδι;" και μου λεει "εσυ τι ανακατευεσαι με τα ξενα παιδια;" και της λεω και εγω "σας παρακαλω της λεω δεν ντρεπεστε για αυτη σας την συμπερυφοραμκαι δεν καταλαβα το γνωριζεται το παιδακι που τσιμπησατε κυρια μου;" παλι καλα βγηκε η μαμα του αλλου παιδιου που ειδε ολο το στορυ η γυναικα με ευχαριστησε πολλες φορες, μου επιβεβαιωσε οτι δεν γνωριζοταν με την αλλη κυρια και την επιπληξε ευγενικα χωρις να δωσει εκταση πηρε το παιδι της και εφυγε. Η αλλη εφυγε γκρινιαζοντας και μουρμουριζοντας με αυτη την εκνευριστικη μυτισια κατινε φωνη που κανει καθε παιδι που την ακουει να μην βγαζει ποτε το ipod απο τα αυτια:P Αμαν πια μητρικο ενσικτο να σου πετυχει. παντα ελεγα οταν εισαι γονιος ενος παιδιου εισαι γονιος ολων των παιδιων...θεε μου πια!!! τα πα και ξελαφρωσα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεακι!!!!

ρικολα εγω οταν το παθαινω αυτο απλα βραζω το νερο και οταν βρασει, εντελως ομως, το βγαζω απο το ματι και ριχνω μεσα τις χυλοπιτες και δεν λασπωνουν ετσι. Συμφωνω με την ΑΓΓΕΛΙΚΗ παιζει να ναι η χυλοπιτα.

Κοριτσάρες καλησπερα!!! Λοιπον σημερα εφαγα ενα παστελι και για αυριο θα κανω ζελέδακι. Μεθαυριο ενα χαλβα σιμιγδαλενιο. Προς το παρον το cake monster που κρυβω μεσα μου εχει κατευναστει απο το παστελακι. Αντε να δουμε.

Έτσι Νίκο, δείξε χαρακτήρα!

Μακαρονια με κιμα σημερα (ειχα τον κιμα στο ψυγειο ολο ελεγα θα τον κανω ποτε δεν τον εκανα) και 4 τυρακια πανω που αρεσουν στην συζυγο. Εκανα σημερα και ενα μινι περπατημα τριγυρω αλλα με επιασε βροχη και επεστρεψα. Τωρα ρόφημα choco caramel και για τους 4 και δουλιτσα στο γραφειο. Παλι καλα βρεχει εξω και εχω μια ιδιατερη αδυναμια στην βροχη. Εως λατρεια :P.

Κι εμένα μου αρέσει η βροχή αρκεί να μην χρειάζεται να κυκλοφορήσω έξω!

Σημερα εφτιαξα αλμη για την φετα και την αποθηκευσα στο ψυγειο γιατι ειχα παρει μπολικη (μου φεραν οι γονεις μου 8 κιλα απ το χωριο και πρεπει να την συντηρησω).

Για πες αναλογίες υλικών...

Δεν σας ειπα σημερα πηγα μια σουπερ μαρκετ και εχει κοντα μια παιδικη χαρα. Ειχε ΑΤΜ εκει αλλα το επιδιορθωναν οποτε περιμενα για να βγαλω λεφτα. Περιμενοντας ησαν κοντα δυο πιτσιρικια που παιζαν και καποια στιγμη για ενα ποδηλατο τσακωθηκαν. Ο ενας επρωξε τον αλλο. Αυτος που τις εφαγε σηκωθηκε και εσπρωξε και εκεινος. Ξαφνικα απο το σουπερ πεταγεται μαιναδα η μανα του μικρου που εσπρωξε πρωτος και ακουσον ακουσον τσιμπησε το αλλο παιδακι, κοριτσια ΔΥΝΑΤΑ και αγρια , λεγοντας του οτι κανει καβγα και γιατι εσπρωξε τον γιο της κτλ κτλ. Το αλλο παιδακι εβαλε τα κλαματα και ακουμπουσε το χερακι του το οποιο ηταν να τονισω εδω μελανιασμενο στο σημειο κεινο. Ε εκει πηγα και εγω και της λεω "εισαι καλα χριστιανη μου τι τσιμπας το παιδι;" και μου λεει "εσυ τι ανακατευεσαι με τα ξενα παιδια;" και της λεω και εγω "σας παρακαλω της λεω δεν ντρεπεστε για αυτη σας την συμπερυφοραμκαι δεν καταλαβα το γνωριζεται το παιδακι που τσιμπησατε κυρια μου;" παλι καλα βγηκε η μαμα του αλλου παιδιου που ειδε ολο το στορυ η γυναικα με ευχαριστησε πολλες φορες, μου επιβεβαιωσε οτι δεν γνωριζοταν με την αλλη κυρια και την επιπληξε ευγενικα χωρις να δωσει εκταση πηρε το παιδι της και εφυγε. Η αλλη εφυγε γκρινιαζοντας και μουρμουριζοντας με αυτη την εκνευριστικη μυτισια κατινε φωνη που κανει καθε παιδι που την ακουει να μην βγαζει ποτε το ipod απο τα αυτια:P Αμαν πια μητρικο ενσικτο να σου πετυχει. παντα ελεγα οταν εισαι γονιος ενος παιδιου εισαι γονιος ολων των παιδιων...θεε μου πια!!! τα πα και ξελαφρωσα.

Σήκωσε χέρι σε ξένο παιδί??????? Καλά αν ήμουν εγώ δεν ξέρω αν θα της συμπεριφερόμουν πολιτισμένα!!!! Μπράβο στην ψυχραιμία της άλλη μανούλας και μπράβο και σε σένα που υποστήριξες το δίκαιο! Κατίνες!!!! :mad::x:x:x

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Α Νίκο! Ωραίο το νεό λουκ του blog! Να σου κάνω μία επισήμανση? Μάλλον πρέπει να αλλάξεις το χρώμα των γραμμάτων των σχολίων σου γιατί δεν φαίνονται καλά στο μπλέ φόντο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μπραβο βρε Νικο κ πολυ καλα εκανες!!! ελεος πια !!!

Ρικολα μερικες χυλοπιτες ειναι κομμενες παρα πολυ λεπτες.Ετσι τις ειχε κανει μια χρονια η μαμα μου κ δεν προλαβαινες να τις βαλεις στην κατσαρολα βραζανε. Θελουν πολυ λιγο χρονο ,να εισαι απο πανω !! χαχαχα Εγω για να ειμαι ειλικρινης τις προτιμω λιγο πιο χοντρουτσικες να καταλαβαινεις την χυλοπιτα χαχαχα

Αντε Αγγελικη περιμενω εντυπωσεις αυριο,ελπιζω να μην σε απογοητευσω.

Καλησπέρα στην παρέα!!!

Τώρα μπήκα για λίγο να διαβάσω τα νέα σας. Έχουμε καταπιαστεί με τον άντρα μου να φτιάξουμε το δωμάτιο γιατί σε λίες μέρες θα έρθουν τα πραγματάκια του μωρού και παράλληλα έχω να παραδώσω και εργασίες οπότε χρόνο έχουμε μόνο μεταμεσονυκτίως!:tongue:

Το μενού μας χθες είχε κολοκυθόπιτα και για σήμερα έφτιαξα κάτι σαν τουρλού με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μανιτάρια, ντοματα, κρεμμύδι, σκόρδο, βασιλικό και προσέθεσα μακαρόνια φιογκάκια και τυρί φετούλα και το τελείωσα στο φούρνο με κίτρινο τυράκι από πάνω. Κανονικά το φτιάχνω αυτό χωρίς τυρί όταν είναι να νηστέψουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος δυσκολεύομαι λόγω εγκυμοσύνης κι έτσι έβαλα και το τυρί.

Από που να πρωτοξεκινήσω καλέ με αυτά που διάβασα;;; Δεν προλαβαίνω!!!

ggeny χρόνια πολλά για τον μικρό σου! Να τον χαίρεσαι και να'ναι πάντα γερός, δυνατός κι ευτυχισμένος!!! Μπράβο που είχες το κουράγιο να τα ξαναφτιάξεις τα μπισκότα! Πάντως είχες βάλει πολύ καλό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα και κατάφερες να φτιάξεις όλα όσα ήθελες!!!

jellyfishch σε καταλαβαίνω απόλυτα για τον ύπνο! Πέρασα έτσι όλο το πρώτο τρίμηνο και το μισό δεύτερο, τώρα που μπήκα στο τρίτο κοιμάμαι πιο ελαφριά.

Nina-Tom προσοχή με τη διατροφή. Στεγνά φαγητά ή και καμιά σουπίτσα για να σου περάσει.

Νίκο ωραίο το ανανεωμένο blog! Γιατ αγλυκά συμφωνώ κι εγώ με την Eviri για τα γλυκά του κουταλιού και το ψωμί με λίγη μαρμελάδα. Καλό και το παστέλι ή τα ατομικά χαλβαδάκια που κυκλοφορούν αλλά προσοχή με την ποσότητα! Όσο για τη ζαχαρίνη, χίλιες φορές να φας ένα κανονικό γλυκό αλλά μικρότερο κομμάτι, παρά να χρησιμοποιήσεις κάποιο υποκατάστατο. Αν θες χρησιμοποίησε καστανή ζάχαρη, αλλά μιρκότερη ποσότητα. Πάντως το να φτιάξεις ζελέ με φρούτα ή έναν σιμιγδαλένιο χαλβά είναι ωραίες λύσεις!

Χαρά στο κουράγιο σου και στην υπομονή που επέδειξες στο συμβάν που περιέγραψες! Απαράδεκτα πράγματα αυτά!!!

Αγγελική...νας μας πεις πως βγήκαν οι μπριζόλες με την μπίρα γιατί κι εμένα μου άνοιξε η όρεξη!!!

Φωτεινή...ok...δε σε θέλει με τίποτα! Σιδερένιοι να είναι όλοι και καλή ανάρρωση! Το χταποδάκι καλή μου θα βρεις χρόνο να το φτιάξεις, σκέψου ότι θα έρθει και η Μεγαλη Εβδομάδα!

ricola ωραίο το φαγάκι σας! Αυτό με τις χυλοπίτες μου έχει τύχει κι εμένα. Αν είναι χυλοπίτες του εμπορίου τσέκαρε το χρόνο βρασμού. Στις χωριάτικες που μου συνέβη ήταν γιατί δεν είχαν στεγνώσει καλά και λάσπωσαν. Γενικά όμως κάθε φορά που φτιάχνω χυλοπίτες κατεβάζω το φαγητό από τη φωτιά πριν γίνουν τελείως και αφήνω να μαγειρευτούν με την θερμότητα που ήδη υπάρχει στο σκεύος.

Ξέχασα βρε παιδιά κανέναν;;;

Πάω να συνεχίσω και τα ξαναλέμα! Φιλιά σε όλους!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια! ΑΓΓΕΛΙΚΗ θα το αλλαξω τωρα κιολας τωρα και θα τα μεγαλωσω γιατι νομιζω οτι ειναι μικρα...χαιρομαι που μου το επισημανες αληθεια το χαρηκα :P Θα βαλω αλλο χρωμα να κανει αντιθεση να φαινονται. Κοριτσια εγω τωρα παω γραφειο αφου πρωτα φαω πατατουλες τηγανητες με λιγο φετουλα (οτι αφησαν πισω τους τα μικρα μου δηλαδη αυτο που λεγαμε τις προαλλες μπαμπας καθαριστης αποφαγιων:P:p:p). Και αυριο ΖΕΛΛΛΕΕΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΙΙ!!! το οποιο παιδια αποφασισα να μην παρω ετοιμο αλλα να το κανω ο ιδιος. Παιζει καμια συνταγη; Οποιο κοριτσι θελει αν εχει καμια δοκιμασμενη ας γραψει γιατι δεν εχω ξανακανει ζελε :D

ααα ΑΓΓΕΛΙΚΗ μην το ξεχασω για την αλμη μου το χει μαθει η γιαγια μου

Περνεις 1 κιλο νερο και περιπου 100 γραμμαρια αλατι (η γιαγια το περνε ετσι χωρις να το μετρα αλλα εγω το μετρησα μια φορα και περνει γυρω στα 100 γραμμαρια) βαζεις το νερο σε λεκανι (εμεις το βαζαμε σε ντενεκε γιατι ειχαμε πολλα κιλα φετας στο χωριο) και ριχνεις το αλατι. Και το ανακατευεις με συρμα να διαλυθει. και ετοιμη. Η γιαγια το κανει ετσι μια γειτονισσα ζεσταινει το νερο λεει για να λιωνει καλυτερα το αλατι και μετα την ιδια διαδικασια. αλλα εγω δεν το κανω ετσι.

Σημερα εφτιαξα αλμη για την φετα και την αποθηκευσα στο ψυγειο γιατι ειχα παρει μπολικη (μου φεραν οι γονεις μου 8 κιλα απ το χωριο και πρεπει να την συντηρησω). Δεν σας ειπα σημερα πηγα μια σουπερ μαρκετ και εχει κοντα μια παιδικη χαρα. Ειχε ΑΤΜ εκει αλλα το επιδιορθωναν οποτε περιμενα για να βγαλω λεφτα. Περιμενοντας ησαν κοντα δυο πιτσιρικια που παιζαν και καποια στιγμη για ενα ποδηλατο τσακωθηκαν. Ο ενας επρωξε τον αλλο. Αυτος που τις εφαγε σηκωθηκε και εσπρωξε και εκεινος. Ξαφνικα απο το σουπερ πεταγεται μαιναδα η μανα του μικρου που εσπρωξε πρωτος και ακουσον ακουσον τσιμπησε το αλλο παιδακι, κοριτσια ΔΥΝΑΤΑ και αγρια , λεγοντας του οτι κανει καβγα και γιατι εσπρωξε τον γιο της κτλ κτλ. Το αλλο παιδακι εβαλε τα κλαματα και ακουμπουσε το χερακι του το οποιο ηταν να τονισω εδω μελανιασμενο στο σημειο κεινο. Ε εκει πηγα και εγω και της λεω "εισαι καλα χριστιανη μου τι τσιμπας το παιδι;" και μου λεει "εσυ τι ανακατευεσαι με τα ξενα παιδια;" και της λεω και εγω "σας παρακαλω της λεω δεν ντρεπεστε για αυτη σας την συμπερυφοραμκαι δεν καταλαβα το γνωριζεται το παιδακι που τσιμπησατε κυρια μου;" παλι καλα βγηκε η μαμα του αλλου παιδιου που ειδε ολο το στορυ η γυναικα με ευχαριστησε πολλες φορες, μου επιβεβαιωσε οτι δεν γνωριζοταν με την αλλη κυρια και την επιπληξε ευγενικα χωρις να δωσει εκταση πηρε το παιδι της και εφυγε. Η αλλη εφυγε γκρινιαζοντας και μουρμουριζοντας με αυτη την εκνευριστικη μυτισια κατινε φωνη που κανει καθε παιδι που την ακουει να μην βγαζει ποτε το ipod απο τα αυτια:P Αμαν πια μητρικο ενσικτο να σου πετυχει. παντα ελεγα οταν εισαι γονιος ενος παιδιου εισαι γονιος ολων των παιδιων...θεε μου πια!!! τα πα και ξελαφρωσα.

Α ρε νικο! Τι ανθρωπος εισαι επιτελους?! Μπραβο! Αλλος απλα θα ηταν θεατης κ δεν θα επεμβαινε... γελασα πολυ με την μυτισια κατινε φωνη........:-):smile::-)

κοριτσάρες ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια! ΑΓΓΕΛΙΚΗ θα το αλλαξω τωρα κιολας τωρα και θα τα μεγαλωσω γιατι νομιζω οτι ειναι μικρα...χαιρομαι που μου το επισημανες αληθεια το χαρηκα :P Θα βαλω αλλο χρωμα να κανει αντιθεση να φαινονται. Κοριτσια εγω τωρα παω γραφειο αφου πρωτα φαω πατατουλες τηγανητες με λιγο φετουλα (οτι αφησαν πισω τους τα μικρα μου δηλαδη αυτο που λεγαμε τις προαλλες μπαμπας καθαριστης αποφαγιων:P:p:p). Και αυριο ΖΕΛΛΛΕΕΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΙΙ!!! το οποιο παιδια αποφασισα να μην παρω ετοιμο αλλα να το κανω ο ιδιος. Παιζει καμια συνταγη; Οποιο κοριτσι θελει αν εχει καμια δοκιμασμενη ας γραψει γιατι δεν εχω ξανακανει ζελε :D

ααα ΑΓΓΕΛΙΚΗ μην το ξεχασω για την αλμη μου το χει μαθει η γιαγια μου

Περνεις 1 κιλο νερο και περιπου 100 γραμμαρια αλατι (η γιαγια το περνε ετσι χωρις να το μετρα αλλα εγω το μετρησα μια φορα και περνει γυρω στα 100 γραμμαρια) βαζεις το νερο σε λεκανι (εμεις το βαζαμε σε ντενεκε γιατι ειχαμε πολλα κιλα φετας στο χωριο) και ριχνεις το αλατι. Και το ανακατευεις με συρμα να διαλυθει. και ετοιμη. Η γιαγια το κανει ετσι μια γειτονισσα ζεσταινει το νερο λεει για να λιωνει καλυτερα το αλατι και μετα την ιδια διαδικασια. αλλα εγω δεν το κανω ετσι.

Η δικη μου δοκιμασμενη συνταγη για ζελε ειναι: περνεις το κουτι απο το σουπερ μαρκετ, το ανοιγεις, ανοιγεις τα φακελακια, βραζεις νερο,ριχνεις,ανακατεβεις,προσθετεις κ κρυο νερο κ ΕΤΟΙΜΟ!!!:-P:-P:razz:

Η δικη μου δοκιμασμενη συνταγη για ζελε ειναι: περνεις το κουτι απο το σουπερ μαρκετ, το ανοιγεις, ανοιγεις τα φακελακια, βραζεις νερο,ριχνεις,ανακατεβεις,προσθετεις κ κρυο νερο κ ΕΤΟΙΜΟ!!!:-P:-P:razz:

Μονο ετοιμο εχω κανει, δεν εχω μπει στην διαδικασια να το φτιαξω εγω εξολοκληρου.μπραβο παντως που εχεις το μερακι να ασχολεισαι και με τετοια! Μπραβο σου μπραβο σου νικο!!

χαχαχαχα γουστάρω!!! Αυτη ειναι συνταγη BAGIA! Λοιπόν αυτην θα ακολουθήσω και θα είμαι μαγκας και χαλαρος :P:p:p Μα ρε συ BAGIA αν την ακουγες την γυναικα ακομα και οταν ηταν μιλια μακρια ενιωθα την ενρινη ακονισμενη της φωνη να μου τρυπαει τον εγκεφαλο...τι να σου κανουν και τα παιδια μετα; :P

μαγειροπαρεα αυριο μπριζολες γαστρας αλλα ggeny

Jellyψαρακι πως εισαι; κανε νανι πολύ τωρα που προλαβαινεις γιατι μετά θα ναι ειδος...πολυτελειάς και για τους δυο σας (εσενα και τον μπαμπα γιατι το μικρο θα κοιμαται μια χαρα :P)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...