Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ουφ τελείωσα λίγο και την ζουγκλα κατω. Ανεβηκαμε μόλις να φαμε τα μπιφτεκια μας!!! Και μυριζει ωραια ολο το σπιτι.

ggeny τι μαγικο ηταν αυτο με την μπυρα ρε; πολυ μου αρεσε!!!

ricola εγω θυμαμαι της χριστινας της ειχε πει μοσχαρι μπολικο για τον αιματοκριτη!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ τι αποφασισες για τις μπριζολες σου;

ioanna ετοιμοπολεμη βλέπω με τις συνταγες οχι αστεια εσυ εισαι κινουμενο βιβλιο συνταγων :P:p:p

χαχαχα σαφαρι ΑΓΓΕΛΙΚΗ ε; χα μου αρεσε αυτο! Κανουν σαφαρι τα αγρια θηρια δεν το ηξερα αυτο :P

jellyψαρακι εσυ πως εισαι; ελπιζω καλυτερα

κοριτσια παω να φαω γατι εχω πονοκεφαλο απο τον κηπο και εχω και τον παναγιωτη που επειδη ανεβηκαμε σπιτι τωρα ειναι φαση ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (κλάμα) ανοιγω τβ εχει μπομπ σφουγγαρακη ---------------------- δεν ακουγεται τιποτα, τελειωνει ο μπομπ αμεσως με τους τιτλους τελους ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Τωρα γκρινιαζει οποτε μαλλον νυσταζουμε και πειναμε λιγο υποθετω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπέρα!!

νίκο καλή όρεξη!!καλά είμαι, τίποτα απολύτως από τότε, μόνο εκείνο το πρωινό συμβάν. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κοιμάμαι σαν το βόδι... τώρα πρέπει να σκεφτώ και να γράψω την ύλη του εξαμήνου για το ιεκ αλλά δεν έχω εμπνευση και βολοδέρνω εδώ μέσα!!!

Αγγελική μου καλή επιτυχία με τις μπριζόλες! ακούγεται νόστιμο πάντως!!

2t7wp3.png

Αγγελικη κ Τζενη πονακια-γκρινια ειχε πριν φαω το σπανακορυζο!!!

Νικο και εμενα μπολικο μοσχαρι μου εχει πει....και η αληθεια ειναι πως τοσο κρεας δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου...δεν το θελω κιολας...αλλα προσπαθω να τρωω συχνα!!!

καλησπέρα!!

νίκο καλή όρεξη!!καλά είμαι, τίποτα απολύτως από τότε, μόνο εκείνο το πρωινό συμβάν. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κοιμάμαι σαν το βόδι... τώρα πρέπει να σκεφτώ και να γράψω την ύλη του εξαμήνου για το ιεκ αλλά δεν έχω εμπνευση και βολοδέρνω εδώ μέσα!!!

αχχχχχ τι μου θυμισες τωρα.....τι ωραιους υπνους εκανα στην εγκυμοσυνη...καναπε και κρεβατι...οσο μπορεις ευχαριστησου το!!!Ακριβως το ιδιο μου λεγαν εδω τα κοριτσια πριν γεννησω...και το εκανα...αλλα δυδτυχως ο υπνος δεν αποθηκευεται!!!!χαχαχαχα!!!!

Καλησπέρα:)

Και στα καλά και στα άσχημα μαζί, που λένε;)

αχαχαχαχαχα!!!!!Καραφλααααααααα......:tongue:

μμμμμμ καλη ιδεα!!!

Με το κοτοπουλο εχουμε ενα θεματακι με τον καλο μου...τρωει μονο στηθακια!!!!!(εεεεε...ας εχει και μια ιδιοτροπια και αυτος)!!!

εγώ στη θέση σου θα το έβραζα όλο και θα το έκοβα κομματάκια, θα έψηνα στο αντικολλητικό πίτες, θα έκοβα κρεμμύδι και ντομάτα σε φέτες και με μία τηγανιά πατάτες θα έκανα σούπερ τυλιχτά σουβλάκια!
ricola χω θα ελεγα αφου ειχε πονακια χτες ο μπεμπης να μην φας παλι σημερα σπανακι. Δοκιμαζεις κ πρατεις αναλογα σε αυτη την φαση που ειστε.

Τωρα ιδεες γι αστηθος κοτοπουλο μμμμμ στην κατσαρολα με ντοματα πιπεριες χρωματιστες κ μανιταρι με συνοδεια πουρε η ρυζιου? με χυλοπιτες? γι ανα μην ξεραθει στο φουρνο το καραφλο βαλτο στην γαστρα η στην λαδοκολα η σε σακουλα ψησιματος.Κ σνιτσελ πανε μπορεις να το κανεις.

Αγγελικη καντες στην κατσαρολα λεμονατες !

Νικο κ κηπουρικη?μπραβο σου!!!

Κοριτσια θα τα κανω σημερα παλι τα μπισκοτα, πηρα Μ&Μ αντι γι ασμαρτις καπου διαβασα πως ειναι πιο καλα.Γινεται να μην τα βαλω απο πανω απο την αρχη αλλα λιγο πριν γινουν? τα φωτα σας!!!!

χαράς το κουράγιο σου φιλενάδα!

Εγώ ψήνω μπιφτέκια τώρα, για να έχει ο καλός μου να βάζει στο κολατσιό του... όσο για την ίωση, η κοιλιά μου πονάει από χτες, γουργουρίζει και με δυσκολεύει γενικώς... φοβάμαι να πάω κάπου μήπως και με πιάσει και ψάχνω για τουαλέτα;)...

Καληνύχτες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!

Εφτασα πριν απο λιγη ωρα στο νησι και μπηκα να διαβασω τα νεα σας.

Νινα μου συλληπητηρια! Ειλικρινα δεν εχω λογια να εκφρασω αυτο που αισθανθηκα μολις διαβασα το μηνυμα σου. Κατα τη γνωμη μου καλά εκανες και το εγραψες γιατι εδω ειμαστε μια καλή παρεα που συζηταμε κι αλλα εκτος απο τα υπεροχα μαγειρικα μας. Τι να πω... Ευχομαι ο αδερφος σου κι η οικογενεια του να μπορεσουν να διαχειριστουν τετοια απωλεια κι εσυ να μπορεσεις να εισαι κοντα τους για να τους συμπαρασταθεις. Περαστικα σου κιολας για να μπορεσεις να ταξιδεψεις. Νοιωθω κι εγω σαν την Τζενη που δεν μπορουσε να γραψει μετα απο αυτο το νεο, εχω γινει και πιο ευαισθητη τωρα που βρισκομαι τοσο μακρια απο τα παιδακια μου.

Βαγια μου τελος καλο ολα καλά. Κατα τα αλλα μην ακους τιποτε. Απο βλακειες θα ακουσεις πολλες στη ζωη σου. Μπαινακης βγαινακης.

Jellyfisch ξεκουρασου τωρα και το Μπουρανι εκει θα ειναι και του χρονου.

Η μαμα ειναι καλά. Βγηκε σημερα το μεσημερι που σημαινει οτι δεν υπηρξαν επιπλοκες οποτε ΟΚ.

Ειμαι κουρασμενη και λιγο πεσμενη τωρα οποτε δε θα γραψω αλλα. Αυριο με περισσοτερη ορεξη θα σχολιασω τα παντα.

Καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλη ξεκουραση ΦΩΤΕΙΝΗ μου και σιδερενια η μαμα μεσα απο την καρδια μου! Αντε να επιστρέψεις στα παιδακια σου με το καλο!

Νινα χαρηκα πολυ που σε ακουσα αληθεια!

Κοριτσάρες εγω σήμερα άλλαξα το blog γιατι μεγαλωνουμε δυναμωνουμε οποτε χρειαζόταν μια αλλαγη οποτε αυτο σημαινει περισσότερες ωρες γραφείου πλέον και έχω αρχισει τωρα και τις εξωτερικες συνεργασιες (συγγραφεις αρθρογραφους για μικρά ελαφρα διηγηματακια κτλ) οποτε τωρα τρεχω μα αυτα. Πάλι καλα μεταξύ μας γιατι αληθεια θελω να κοψω λιγο με τα γλυκα...

Τα μπιφτεκια παντως της μαμας μου που φαγαμε σημερα ρε κοριτσια ηταν...ανοστα :confused: Δεν ξερω τι δεν εβαλε και αυτη η Χριστιανη μεσα αλλα...μπα..βαλε καλη μου ενα κρεμμυδακι μεσα να ερθει το μπιφτεκι να γινει τουρκος :P:p:p

Τωρα κανω διαλλειμα απο γραφειο και αυγουλακι για τα παιδια

Αυριο λεω να κανω τις μπριζολες με την μπυρα δεν ξερω αλλα απο την ωρα που το διαβασα το θελω.

Απο γλυκακι τι λετε να κανω ωστε να αποτοξινοθω αργα και σταθερα; Περιμενω βοηθεια εναν με εχετε εδω μεσα μην σας παθω τπτ :P:p:p:p

ΕΒΙΡΙΙΙΙ που σαιιιιιι εβιριιιιι; Μου λειψες να μου πεις κανα καλο για την πεθερουλααα μου

φωτεινη καλως ηρθες και καλη ξεκουραση, περαστικα στη μαμα

νικο δεν ειμαι και πολυ καλη στις συνταγες αλλα την εχω ακουσει αυτη τη συνταγη, η αληθεια ειναι οτι τις μπριζολες τις κανω μονο ψητες για να τις φαμε εκεινη τη στιγμη γιατι μου σκληραινουν. Για τα γλυκα δεν ξερω τι να σου προτινω ελαφρυ, εμενα μου αρεσουν και οι κρεμες πορτοκαλιου.

Ggeny πολυ ωραια η συνταγη σου με τη μπυρα.

για αυριο μαγειρεψα φασολακια

Το θέμα μου κορίτσια είναι ότι προσπαθω να τα κοψω αλλα δεν μπορω! Αληθεια! Ημουν παντα το παιδι που δεν μου αρεσε η μαγειρικη της μαμας πολυ. Η μαμα ειναι ανθρωπος ιδιαιτερα κοινωνικος και εχει πολλες ασχολιες αλλα δεν πολυτρελαινεται με την μαγειρικη. Εγω παλι απο τοτε παντα σκεφτομουν, μα γιατι δεν κανει αυτο εδω, γιατι οχι εκεινο εκει; κτλ κτλ. Πηγαινοντας να σπουδασω μενοντας μονος μου ανακαλυψα την μαγειρικη και την ζαχαροπλαστικη και συνειδητοποιησα οτι μπορουσα να το κανω μονος μου εξυπηρετοντας οχι μονο την αναγκη μου για τροφη αλλα και για γευση οπως την ηθελα εγω. 8 χρονια σπουδαζα...ΚΕΙΚ,ΤΟΥΡΤΕΣ,ΨΗΤΑ,ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ τα παντα! Εστι εγινα divos και μετα δεν ετρωγα ευκολα κατι που δεν μου αρεσε γιατι πολυ απλα πλεον ειχα μετρο συγκρισης. Απο οταν λοιπον παντρευτηκα μαγειρευουμε και οι δυο (εγω τις πιο πολλες φορες) και εκει εχασα το μετρο....βλεπετε εμεις οι αντρες ειμαστε λιγο πιο επιρεπεις μαλλον στους εθισμους και παντα μ αρεσαν τα γλυκα ποσο μαλλον πλεον, ε που ειμαι ενηλικας και μπορουσα να τα κανω ολα οπως και οποτε θελω :wink: Νομιζω οτι εχασα ομως το μετρημα λιγο και τωρα ψαχνω κατι...να νιωθω το γλυκο αλλα να ναι ελαφρυ και ηπιο. super girls μαγειροπαρεας περιμενω βοηθεια...τι να λεει αραγε αυτη η ζαχαρινη και καλα;

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έφτιαξα σπανάκι με γίγαντες και πολύ το χάρηκα.

Η Αρετή πάλι έχει μέρες να φανεί.

Του χρόνου λέω να δοκιμάσω να φτιάξω κι εγώ λαγάνα. Σου βγαίνει τραγανή ή αφράτη? Μου έχει λείψει η παλιά τραγανή λαγάνα που αγόραζαν οι γονείς μου παλιότερα από τον φούρνο. Τώρα είναι λες και τρως ψωμί με λιγή ψύχα!

Εβιράκι θα μας δώσεις συνταγούλα?

Να πω την αλήθεια δεν έκανα κάποια συνταγή για λαγάνα, αλλά εκείνη που φτιάχνω το κανονικό ψωμί, χωρίς να βάλω λάδι ούτε στη ζύμη ούτε στο ταψί. Απλά αντί να το κάνω καρβέλι ή φρατζόλα το κάνω λίγο πλακέ. Πρόσθεσα και σουσάμι.

Την έφτιαξα με 5φλ αλεύρι, 1/2 νωπό κύβο μαγιάς, 1κ.γ. ζάχαρη, 3κ.γ. αλάτι και νερό περίπου 2φλ

Την βγάλαταε με τα συνοδευτικά ε? Άξιζαν τουλάχιστον?

Κοίτα, η μερίδα των συνοδευτικών ήταν μικρή όπως το πιάτο του φρούτου και δε χώραγε αρκετά λαχανικά. Οι πράσινες πιπεριές ήταν οι περισσότερες καυτερές, με το που κατάπια την πρώτη μπουκιά την υπόλοιπη την έφτυσα. Οι γλυκιές ήταν μόνο 2. Οι πατάτες κανονικές, αλλά αυτές που ήταν απολαυστικές ήταν οι μελιτζάνες. Το ρύζι επίσης καλό.

η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έπρεπε να σας φορτώσω με αυτό και το μετάνιωσα... ο καθένας μας εξάλλου έχει τα προβλήματα του και το μαγειρικό μας παρεάκι είναι ένας τρόπος να ξεφύγουμε και να πούμε συνταγές και προτάσεις, όχι να μεταφέρουμε στενοχώριες και μαυρίλες... ειδικά τέτοιου τύπου...

Να μην το μετανιώνεις καθόλου. Αντιθέτως όλοι μας έχουμε ανάγκη κάποια στιγμή στη ζωή μας ή και συχνότερα από συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για να μοιράζονται μόνο τις χαρές, αλλά και τις λύπες, γιατί τότε έχουμε περισσότερο ανάγκη μια παρηγοριά, ένα καλό λόγο, μια συμβουλή και φυσικά να διώξουμε το μισό βάρος από την καρδιά μας.

Μακάρι να είχες ευχάριστα νέα να μοιραστείς μαζί μας, αλλά η ζωή δεν τα φέρνει όπως υπολογίζουμε πάντα κι εμείς είμαστε εδώ προσπαθώντας να συμπαρασταθούμε όσο γίνεται ο ένας στον άλλο.

Μακάρι να έκαναν όλοι έτσι.

Εβιρακι πως σου φανηκαν τα τουρκικα φαγητα?

Εμένα μου αρέσουν πολύ τα ανατολίτικα φαγητά, τούρκικα-αραβικά και οι σαλάτες τους και τα γλυκά τους.

τα πεθερικα μου ειχαν παει εκδρομη τουρκια πριν μερικα χρονια κ η πεθερα ειπε πως δεν της αρεσε τιποτα χαχαχα!

Κρίμα, θεωρώ ότι χάνει που δεν τα τρώει.

Σημερα εχει τα γεννεθλια του το καμαρι μου,πως περασαν 6 χρονια!!!

Να τα εκατοστήσει και να τον καμαρώσετε μεγάλο και τρανό.

Οι ετοιμασιες για το παρτυ προχωρανε.Εφτιαξα χτες τα μπισκοτακια με σμαρτις πολυ ωραια γιναν μονο που ξεθωριασαν τα χρωματα απο τα σμαρτις,τι να τα κανω?σωζονται?ελεγα μπας κ τα εβαφα με χρωματα ζαχαροπλαστικης, τι λετε?

Εγώ στη θέση σου θα το φοβόμουν. Το μόνο που θα σκεφτόμουν (χωρίς να σημαίνει ότι το έχω δοκιμάσει) θα ήταν να βάλω πάνω από τα σμάρτις λίγο άσπρο γλάσο που θα αφήσει τα χρώματά τους να φαίνονται λίγο.

Eviri σου άρεσαν τα τούρκικα?? εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ, απλά είναι λιγακι βαριά μερικά από αυτά.

Ναι μου αρέσουν πολύ. Οι καυτερές πιπεριές δεν πήγαιναν κάτω με τίποτα. Αλλά τα υπόλοιπα ήταν καλά.

Στο μπουρανί δεν μπορεσα να πάω :-(:sad::-(:sad::-( . ήμασταν στην πόρτα όλοι για να φύγουμε, τους λέω μισό να πάω τουαλέτα, και είδα κάτι σκούρα υγρα στο εσώρουχο (σόρυ κιόλας)οπότε την εβγαλα ξάπλα:mad::mad::mad: το αγόρι μου και οι κουμπάροι μας πάντως περάσαν σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει Τζέλυ, του χρόνου πάλι θα το προγραμματίσετε. Μείνε κανά δυο μέρες ακόμη ξαπλωμένη τις περισσότερες ώρες της μέρας και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Μου είπε και για άδεια αλλά πραγματικά δε μας παίρνει με τίποτα.

Τουλάχιστον μείνε στο κρεββάτι όσο είναι εφικτό.

Νινάκι μπορεί το παρεάκι μας να είναι μαγειρικό, όμως τόσα πολλά που έχουμε πει όλους αυτούς τους μήνες και χρόνια, μας έχουν δέσει και θέλουμε να μοιραζόμαστε κι άλλα θέματα. Θα μιλήσω για μένα, που σαν παλιά, έχω μοιραστεί με πολλές από εσάς εκτός από τα της κουζίνας, τις ανησυχίες μου σχετικά με τα παιδιά, διαφωνίες με γονείς - πεθερά - σύζυγο, χαρές. Κοινώς είναι σαν να μιλάω σε φιλαράκια που δεν έχω την δυνατότητα να δω από κοντά αλλά νιώθω κοντά μου! Κάποιες από εσάς σας γνωρίζω και προσωπικά πιά! Οπότε κοριτσάκι μου χαίρομαι που αισθάνηκες την ανάγκη να μοιραστείς μαζί μας κάτι τόσο δύσκολο! Σημαίνει πολλά...

Συμφωνώ απόλυτα.

Για αυριο εχω βγαλει κοτοπουλο(στηθακια) θα κανω ενα κομματι κοτοσουπιτσα που μου αρεσει, το υπολοιπο???Ακουω ιδεες παρακαλω!!!

Κοκκινιστό με μακαρόνια ή πουρέ ή πατάτες τηγανητές ή ρύζι ή αρακά ή μπάμιες ή κριθαράκι γιουβέτσι, ή χυλοπίτες.

Λεμονάτο με πατάτες στην κατσαρόλα ή στο φούρνο

Στη λαδόκολλα με λαδολέμονο και ρίγανη

Τηγανητό σκέτο ή πανέ

Στη γκριλιέρα ή στα κάρβουνα αν το έχεις εύκολο να κάνεις τη διαδικασία.

το κοτοπουλο ειναι στηθη χωρις πετσα....πως τα κανω στο φουρνο χωρις να ξεραθουν(χαζη ερωτηση...αλλα το εχω απορια)...

Θα έχεις χαμηλή θερμοκρασία (στους 160ο) και θα σκεπάσεις το ταψί με λαδόκολλα που θα τη βγάλεις περίπου 15' πριν το σβήσεις.

Έχω μπριζόλες μοσχαρίσιες και δεν θα τις ψήσω αφού δεν θα τις φάμε αμέσως. Για πείτε καμία ιδέα πως να τις φτιάξω αλλιώς.

Στο φούρνο με πατάτες γίνονται πολύ ωραίες ακόμα και την επόμενη μέρα με λίγο ζέσταμα.

Αλλιώς στην κατσαρόλα όπως κάνουμε το κρασάτο. Τις ροδίζεις ελαφρά στο λάδι, προσθέτεις και το κρεμμύδι να γυαλίσει λίγο, αλατοπιπερώνεις, σβήνεις με το κρασί και μετά από 2' ρίχνεις νερό να τις μισοσκεπάζει. Το ελέγχεις τακτικά και μόλις καταλάβεις ότι έχουν ψηθεί χωρίς να λιώσουν, αφήνεις να εξατμιστεί το νερό και να ροδίσουν αρκετά στο λάδι που θα μείνει κάτω-κάτω. Λίγο πριν τις βγάλεις ρίχνεις και ρίγανη.

Κοριτσια θα τα κανω σημερα παλι τα μπισκοτα, πηρα Μ&Μ αντι γι ασμαρτις καπου διαβασα πως ειναι πιο καλα.Γινεται να μην τα βαλω απο πανω απο την αρχη αλλα λιγο πριν γινουν? τα φωτα σας!!!!

Τζένη μου δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

Αυτή με την μπύρα πολύ μου άρεσε! Ευχαριστώ Τζενάκι!

Ναι συμφωνώ κι εγώ. Είναι πολύ ωραία η συνταγή που έδωσε η Τζένη και γενικά όσα έχει πει και όσα φτιάχνει πάντα.

εγώ στη θέση σου θα το έβραζα όλο και θα το έκοβα κομματάκια, θα έψηνα στο αντικολλητικό πίτες, θα έκοβα κρεμμύδι και ντομάτα σε φέτες και με μία τηγανιά πατάτες θα έκανα σούπερ τυλιχτά σουβλάκια!

Νίνα μου εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος.

Εγώ ψήνω μπιφτέκια τώρα, για να έχει ο καλός μου να βάζει στο κολατσιό του... όσο για την ίωση, η κοιλιά μου πονάει από χτες, γουργουρίζει και με δυσκολεύει γενικώς... φοβάμαι να πάω κάπου μήπως και με πιάσει και ψάχνω για τουαλέτα:wink:...

Νίνα μου πρέπει να κάνεις δίαιτα. Δοκίμασε τα στεγνά κρεατικά με συνοδεία από ψητές πατάτες φούρνου και στεγνά ζυμαρικά ή ρύζι χωρίς κρεμμύδια και μυρωδικά. Ακόμα και τα μπιφτέκια που είχες σήμερα αν μπορούσες να τα φτιάξεις χωρίς αυγό και άλλα υλικά παρά μόνο αλατοπίπερο και τρυμμένη φρυγανιά θα ήταν ιδανικό για σένα.

Νοιωθω κι εγω σαν την Τζενη που δεν μπορουσε να γραψει μετα απο αυτο το νεο, εχω γινει και πιο ευαισθητη τωρα που βρισκομαι τοσο μακρια απο τα παιδακια μου.

Και είναι πολύ δύσκολο αυτό Φωτεινή για σένα.

Η μαμα ειναι καλά. Βγηκε σημερα το μεσημερι που σημαινει οτι δεν υπηρξαν επιπλοκες οποτε ΟΚ.

Πολύ καλά τα νέα σου. Περαστικά της και πάντα σιδερένια.

Ειμαι κουρασμενη και λιγο πεσμενη τωρα οποτε δε θα γραψω αλλα.

Καλή ξεκούραση.

Κ

Απο γλυκακι τι λετε να κανω ωστε να αποτοξινοθω αργα και σταθερα; Περιμενω βοηθεια εναν με εχετε εδω μεσα μην σας παθω τπτ :-P:razz::-P:razz:

Τα πρώτα που σου συνιστώ είναι τα γλυκά του κουταλιού. Είναι πεντανόστιμα, έχουν μεγάλη ποικιλία και δεν έχουν τόσα λιπαρά και χοληστερίνη όπως τα γλυκά που περιέχουν αυγά, γάλα, βούτυρα και κρέμες γάλακτος.

Για γρήγορο κι εύκολο σνακ θα σου έλεγα να τρως παστέλι ή με σουσάμι ή με ξηρούς καρπούς.

Επίσης, ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα.

Μ' αυτά δε θα σου λείψει το γλυκό και φυσικά θα αποφύγεις τις ποσότητες.

ΕΒΙΡΙΙΙΙ που σαιιιιιι εβιριιιιι;

Εδωωωωωωωωώ ήρθαααααααα

Μου λειψες να μου πεις κανα καλο για την πεθερουλααα μου

Μόνο καλά λόγια θα έλεγα σε μια γυναίκα και μάλιστα πεθερά που τρώει ωμό κρέας. Για να την έχω με το μέρος μου κατάλαβες:wink::wink:

super girls μαγειροπαρεας περιμενω βοηθεια...τι να λεει αραγε αυτη η ζαχαρινη και καλα;

Για τις γλυκαντικές ουσίες όπως είναι η ζαχαρίνη δεν έχω ακούσει καθόλου καλά λόγια.

Καλύτερα είναι όταν θες να φας ένα γλυκό να είναι ένα κανονικό με τη ζάχαρη και τα υλικά που ξέρουμε, αλλά να φας μικρό κομμάτι, παρά να έχει ζαχαρίνη για να σου δώσει τη δικιολογία να φας μεγάλο κομμάτι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη μαγειροπαρέα μας!

Σήμερα θα φάμε αρακά και το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα φτιάξω τις μισές μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες, μιά και ο άντρας μου είναι της παραδοσιακής κουζίνας καί όταν άκουσε μπύρα με κρέας κάπως του ήρθε! Θα κρατήσω όμως δύο τις οποίες θα φτιάξω στην γάστρα με την συνταγή της Τζένης και θα τις φάω εγώ!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κι εμένα δε δελέασε γι΄αυτό και θα το φτιάξω!

Νικο και εμενα μπολικο μοσχαρι μου εχει πει....και η αληθεια ειναι πως τοσο κρεας δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου...δεν το θελω κιολας...αλλα προσπαθω να τρωω συχνα!!!

Όταν ήμουν έγκυος το κρέας δεν ήθελα να το βλέπω ούτε ζωγραφιστό! Ήθελα να τρώω ζουμερές τροφές και δροσερές!

αχχχχχ τι μου θυμισες τωρα.....τι ωραιους υπνους εκανα στην εγκυμοσυνη...καναπε και κρεβατι...οσο μπορεις ευχαριστησου το!!!Ακριβως το ιδιο μου λεγαν εδω τα κοριτσια πριν γεννησω...και το εκανα...αλλα δυδτυχως ο υπνος δεν αποθηκευεται!!!!χαχαχαχα!!!!

Ναι βρε παιδί μου! Τι καλά που θα ήταν να φορτίζαμε μπαταρίες ύπνου κα όποτε χρειαζόμασταν τσουπ να χρησιμοποιούσαμε μια!!!! Και μετά ξύπνησα....:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα:)

Και στα καλά και στα άσχημα μαζί, που λένε;)

Αυτό ακριβώς Νινάκι!

Άμα ο άνθρωπος είναι μερακλής και καλοφαγάς!!!!

Εγώ ψήνω μπιφτέκια τώρα, για να έχει ο καλός μου να βάζει στο κολατσιό του... όσο για την ίωση, η κοιλιά μου πονάει από χτες, γουργουρίζει και με δυσκολεύει γενικώς... φοβάμαι να πάω κάπου μήπως και με πιάσει και ψάχνω για τουαλέτα;)...

Έχεις δίκιο, αυτό είναι τρελό άγχος! Με λίγη ελαφριά διατροφή που σου είπε και η Εβιρι θα στρώσει πιστεύω!

Καληνύχτες!

Καλησπέρα κι απο μενα!

Καλώς την Φωτεινούλα μας!

Ωραία λοιπόν! Σιδερένια να είναι!

Καληνυχτα

Κοριτσάρες εγω σήμερα άλλαξα το blog γιατι μεγαλωνουμε δυναμωνουμε οποτε χρειαζόταν μια αλλαγη οποτε αυτο σημαινει περισσότερες ωρες γραφείου πλέον και έχω αρχισει τωρα και τις εξωτερικες συνεργασιες (συγγραφεις αρθρογραφους για μικρά ελαφρα διηγηματακια κτλ) οποτε τωρα τρεχω μα αυτα.

Όταν τρέχεις για πράγματα που αγαπάς και σε γεμίζουν δεν κουράζεσαι!

Πάλι καλα μεταξύ μας γιατι αληθεια θελω να κοψω λιγο με τα γλυκα...

Όλοι θέλουμε, πόσοι μπορούμε όμως????

Τα μπιφτεκια παντως της μαμας μου που φαγαμε σημερα ρε κοριτσια ηταν...ανοστα :confused: Δεν ξερω τι δεν εβαλε και αυτη η Χριστιανη μεσα αλλα...μπα..βαλε καλη μου ενα κρεμμυδακι μεσα να ερθει το μπιφτεκι να γινει τουρκος :P:p:p

Ίσως επειδή τα είχε φτιάξει για τα παιδιά να τα είχε κάνει ελαφριά!

Τωρα κανω διαλλειμα απο γραφειο και αυγουλακι για τα παιδια

Αυριο λεω να κανω τις μπριζολες με την μπυρα δεν ξερω αλλα απο την ωρα που το διαβασα το θελω.

Είδες τι ωραία ιδέα μας έβαλε η Τζένη?

Απο γλυκακι τι λετε να κανω ωστε να αποτοξινοθω αργα και σταθερα; Περιμενω βοηθεια εναν με εχετε εδω μεσα μην σας παθω τπτ :P:p:p:p

Νομίζω πως και ο χαλβάς είναι μία χαρά γλυκό. Ο σιμιγδαλένιος εννοώ!

Εβιράκι έχεις δίκιο για την Αρετή. Θα προσπαθήσω να της μιλήσω στο τηλέφωνο σήμερα΄και θα σας πω.

Παώ να δουλέψω και τα ξαναλέμε μέσα στην μέρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Να ευχηθω καλό μηνα και καλη Σαρακοστη εστω κι ετεροχρονισμενα σε ολη τη μαγειροπαρεα μας.

Επισης Τζενακι μου να χαιρεσαι το παλικαρακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις. Συγγνωμη για τη γαιδουρια μου που δεν ευχηθηκα χτες αλλα ημουν αλλου γι αλλου. Να γιορτασετε πολλα πολλα γενεθλια ακομα.

Επεστρεψα δριμυτερη μετα απο λιγη ξεκουραση που την ειχα τοσο αναγκη οπότε τρεμετε...

Εμεις Καθαρη Δευτερα φαγαμε στους δικους μου. Δεν ειχε και πολλα πραγματα για τα δικα της δεδομενα γιατι της επεβαλα να ξεκουραστει για την επόμενη μερα. Ειχε νηστισιμη σπανακοπιτα (δικη μου δημιουργια), ταραμοσαλατα, σουπιες με μακαρονακια βιδες (ωστε να καλύψουμε και τη διατροφη της μικρης), ντολμαδακια, καλαμαρακια, σαλατες. Δε θυμαμαι κατι αλλο.

Τζενη πολυ ωραια η συνταγη σου με τη μπυρα. Εγω γενικα αποφευγω τη μοσχαρισια μπριζολα γιατι μου φαινεται σκληρη. Θα τη δοκιμασω ετσι ομως. Για τα Μ&Μ δεν ξερω να σου πω. Δε φτιαχνω καπ κεικ η ανεπροκοπη.

Εβιρι βλεπω προσπαθησατε να γιορτασετε το εθιμο στα ξενα. Και του χρονου με υγεια.

Νικο, πολυ ωραιο το προσκλητηριο σας. Για το ζαχαρο θα σου συνιστουσα να προσεχεις γιατι ειναι υπουλη αρρωστια κι αν εκδηλωθει μετα θα ταλαιπωρεισαι μια ζωη. Μειωσε λοιπον τα γλυκα -θα δωσεις και καλο παραδειγμα στα παιδακια σου- και εκτος απο αυτα που σου προτειναν ηδη τα κοριτσια θα μπορουσες να τρως και ζελε αν σου αρεσει με φρουτα μεσα ή γιαουρτι με μελι κλπ

Νινα πως εισαι σημερα; Μιση θα μας μεινεις στο τελος...(μην τα στειλεις καταδω ομως τα κιλακια δεν μπορω να φυλαω αλλα). Παντως εισαι μερακλιδικο ατομο στο φαγητο.

Αγγελικη δικιο εχεις για τη λαγανα. Παλια περιμενα να φαω πως και πως και φετος εντελως αδιαφορη. Παντως εκτος απο την Εβιρι μας κι εσυ εχεις απαιχτο

χιουμορ.

Τζελυφις πως εισαι σημερα; Κριμα που δεν μπορεις να παρεις αδεια πο τη δουλεια. Τα λιτα και απλα φαγητα συνηθως ειναι και τα πιο ωραια. Δε θυμαμαι αν σου εχω ευχηθει καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου.

Ρικολα πως ειστε;

Ιωαννα δεν εχω κανει ποτε κοτοπουλο με κρεμα γιατι δεν τρωει ο χαζμπαντ. Και τωρα που ειμαι μονη κι ενια ευκαιρα να φαω ολα τα απαγορευμενα αποφασισα να κανω διαιτα. Ειμαι αναποδη ε; Καλά και γεματουλα ειμαι οπότε αυτο προηγειται.

Στρουμφιτα πως εισαι; Να δω ποτε θα κανω το χταποδι σου.

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτε...

Στα δικα μου τωρα. Δεν ξερω τι θα φτιαξω σημερα. Μαλλον για καμμια μακαροναδα με κοβω. Πρεπει να παω για ψωνια γιατι το ψυγειο το αφησα αδειο. Παντως εφτιαξα πουρε για τον μικρο για να του δοκιμασω κι εφαγα κι εγω και μου εφυγε ο καημος χιχι.

Λοιπον ακουστε τωρα τι επαθα ολο αυτο το διαστημα. Παρασκευη μεσημερι χαλασε το αυτοκινητο μου κι ετσι δεν μπορουσα να παω με αυτο στο αεροδρομιο (40 χλμ περιπου αποσταση απο εκει που μενω). Πηρα ταξι να παω και φυσικα να γυρισω χτες (μου πηγε ο κουκος αηδονι). Καθαρη Δευτερα πηγα τη μικρη στο Παιδων γιατι εκανε εμετο για δευτερη μερα και μου παραπονιοταν για πονο στην κοιλια της δεξια και πηγε το μυαλο μου σε σκωληκοειδιτιδα. Μαλλον ηταν ηπια γαστρενεριτιδα και με λιγη διαιτα (ευκολο για την κορη μου που δεν τρωει τιποτε) της περασε. Οι γιατροι μου ειπαν οτι δεν εδειχνε κατι μπορει να ηταν σκωλικοειδιτιδα που θα εκδηλωνοταν αργοτερα. Και Δευτερα βραδυ ξεκινα ο μικρος πυρετο και γκρινια και περασα 2 καταπληκτικα βραδυα σχεδον άυπνη. Ήρθα εδω και κοιμηθηκα. Βεβαια χτες κουναγε και λιγο και με νανουριζε καλύτερα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Να ευχηθω καλό μηνα και καλη Σαρακοστη εστω κι ετεροχρονισμενα σε ολη τη μαγειροπαρεα μας.

Επισης Τζενακι μου να χαιρεσαι το παλικαρακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις. Συγγνωμη για τη γαιδουρια μου που δεν ευχηθηκα χτες αλλα ημουν αλλου γι αλλου. Να γιορτασετε πολλα πολλα γενεθλια ακομα.

Επεστρεψα δριμυτερη μετα απο λιγη ξεκουραση που την ειχα τοσο αναγκη οπότε τρεμετε...

Εμεις Καθαρη Δευτερα φαγαμε στους δικους μου. Δεν ειχε και πολλα πραγματα για τα δικα της δεδομενα γιατι της επεβαλα να ξεκουραστει για την επόμενη μερα. Ειχε νηστισιμη σπανακοπιτα (δικη μου δημιουργια), ταραμοσαλατα, σουπιες με μακαρονακια βιδες (ωστε να καλύψουμε και τη διατροφη της μικρης), ντολμαδακια, καλαμαρακια, σαλατες. Δε θυμαμαι κατι αλλο.

Τζενη πολυ ωραια η συνταγη σου με τη μπυρα. Εγω γενικα αποφευγω τη μοσχαρισια μπριζολα γιατι μου φαινεται σκληρη. Θα τη δοκιμασω ετσι ομως. Για τα Μ&Μ δεν ξερω να σου πω. Δε φτιαχνω καπ κεικ η ανεπροκοπη.

Εβιρι βλεπω προσπαθησατε να γιορτασετε το εθιμο στα ξενα. Και του χρονου με υγεια.

Νικο, πολυ ωραιο το προσκλητηριο σας. Για το ζαχαρο θα σου συνιστουσα να προσεχεις γιατι ειναι υπουλη αρρωστια κι αν εκδηλωθει μετα θα ταλαιπωρεισαι μια ζωη. Μειωσε λοιπον τα γλυκα -θα δωσεις και καλο παραδειγμα στα παιδακια σου- και εκτος απο αυτα που σου προτειναν ηδη τα κοριτσια θα μπορουσες να τρως και ζελε αν σου αρεσει με φρουτα μεσα ή γιαουρτι με μελι κλπ

Νινα πως εισαι σημερα; Μιση θα μας μεινεις στο τελος...(μην τα στειλεις καταδω ομως τα κιλακια δεν μπορω να φυλαω αλλα). Παντως εισαι μερακλιδικο ατομο στο φαγητο.

Αγγελικη δικιο εχεις για τη λαγανα. Παλια περιμενα να φαω πως και πως και φετος εντελως αδιαφορη. Παντως εκτος απο την Εβιρι μας κι εσυ εχεις απαιχτο

χιουμορ.

Τζελυφις πως εισαι σημερα; Κριμα που δεν μπορεις να παρεις αδεια πο τη δουλεια. Τα λιτα και απλα φαγητα συνηθως ειναι και τα πιο ωραια. Δε θυμαμαι αν σου εχω ευχηθει καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου.

Ρικολα πως ειστε;

Ιωαννα δεν εχω κανει ποτε κοτοπουλο με κρεμα γιατι δεν τρωει ο χαζμπαντ. Και τωρα που ειμαι μονη κι ενια ευκαιρα να φαω ολα τα απαγορευμενα αποφασισα να κανω διαιτα. Ειμαι αναποδη ε; Καλά και γεματουλα ειμαι οπότε αυτο προηγειται.

Στρουμφιτα πως εισαι; Να δω ποτε θα κανω το χταποδι σου.

Στα δικα μου τωρα. Δεν ξερω τι θα φτιαξω σημερα. Μαλλον για καμμια μακαροναδα με κοβω. Πρεπει να παω για ψωνια γιατι το ψυγειο το αφησα αδειο. Παντως εφτιαξα πουρε για τον μικρο για να του δοκιμασω κι εφαγα κι εγω και μου εφυγε ο καημος χιχι.

Λοιπον ακουστε τωρα τι επαθα ολο αυτο το διαστημα. Παρασκευη μεσημερι χαλασε το αυτοκινητο μου κι ετσι δεν μπορουσα να παω με αυτο στο αεροδρομιο (40 χλμ περιπου αποσταση απο εκει που μενω). Πηρα ταξι να παω και φυσικα να γυρισω χτες (μου πηγε ο κουκος αηδονι). Καθαρη Δευτερα πηγα τη μικρη στο Παιδων γιατι εκανε εμετο για δευτερη μερα και μου παραπονιοταν για πονο στην κοιλια της δεξια και πηγε το μυαλο μου σε σκωληκοειδιτιδα. Μαλλον ηταν ηπια γαστρενεριτιδα και με λιγη διαιτα (ευκολο για την κορη μου που δεν τρωει τιποτε) της περασε. Οι γιατροι μου ειπαν οτι δεν εδειχνε κατι μπορει να ηταν σκωλικοειδιτιδα που θα εκδηλωνοταν αργοτερα. Και Δευτερα βραδυ ξεκινα ο μικρος πυρετο και γκρινια και περασα 2 καταπληκτικα βραδυα σχεδον άυπνη. Ήρθα εδω και κοιμηθηκα. Βεβαια χτες κουναγε και λιγο και με νανουριζε καλύτερα.

Φιλια

καλως τη Φωτεινη μας! βλεπω οτι γενικα ταλαιπωρηθηκες, ελπιζω τα πιαδια να ειναι καλυτερα και η μαμα! κοιτα τη διαιτα σου τωρα που μπορεις κι ασε τις κρεμες, τουλαχιστον να παρεκτρεπεσαι οταν εισαι με τα παιδακια σου!

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Επίσης κορίτσι!

Μισό μισό! Να τελείώσω με την δουλειά για να έχω χρόνο να διαβάζω!!!!:tongue:

Μιά χαρά ήταν σε ποσότητα! Τι άλλο πιά?

χιουμορ.

Με κάνεις και κοκκινίζω! :oops:

Σε πάω κόντρα αν θέλεις! :tongue: Μόνο που δεν το αποφασίζω για δίαιτα! Αν και τώρα που το λέμε τους 2 τελευταίους μήνες περισέυω σε ένα παντελόνι που μου ήταν τσίτα! Οπότε ή αδυνάτισα ή το παντελόνι φάρδυνε!!!

Τώρα πάω να τσεκάρω και αλλίμονό σου!!!!:tongue:

Είδες που για χάρη του βασιλικού, ποτίζεται και η γλάστρα???

Λοιπον ακουστε τωρα τι επαθα ολο αυτο το διαστημα. Παρασκευη μεσημερι χαλασε το αυτοκινητο μου κι ετσι δεν μπορουσα να παω με αυτο στο αεροδρομιο (40 χλμ περιπου αποσταση απο εκει που μενω). Πηρα ταξι να παω και φυσικα να γυρισω χτες (μου πηγε ο κουκος αηδονι). Καθαρη Δευτερα πηγα τη μικρη στο Παιδων γιατι εκανε εμετο για δευτερη μερα και μου παραπονιοταν για πονο στην κοιλια της δεξια και πηγε το μυαλο μου σε σκωληκοειδιτιδα. Μαλλον ηταν ηπια γαστρενεριτιδα και με λιγη διαιτα (ευκολο για την κορη μου που δεν τρωει τιποτε) της περασε. Οι γιατροι μου ειπαν οτι δεν εδειχνε κατι μπορει να ηταν σκωλικοειδιτιδα που θα εκδηλωνοταν αργοτερα. Και Δευτερα βραδυ ξεκινα ο μικρος πυρετο και γκρινια και περασα 2 καταπληκτικα βραδυα σχεδον άυπνη.

Μιά χαρά βλέπω πέρασες στην Αθήνα! Μάλλον δεν σε σηκώνει το κλίμα!

Είναι καλά τα ζουζούνια σου τώρα?

Ήρθα εδω και κοιμηθηκα. Βεβαια χτες κουναγε και λιγο και με νανουριζε καλύτερα.

Είδες πως φροντίζει η φύση για να σας κοιμήζει?

Φιλια

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...