Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή!!!

Διάβασα τα νέα σας των τελευταίων ημερών...

nina σοκαρίστικα με αυτό που διάβασα. Ότι και να πούμε είναι αβάσταχτος ο πόνος. Εύχομαι ο Θεός να σας δώσει δύναμη και κουράγιο.

ΦΩΤΕΙΝΗ763 καλή επιτυχία στην επέμβαση της μαμάς σου! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ και να έχει γρήγορη ανάρρωση!

ricola αναφορικά με τα όσπρια, μήπως να δοκίμαζες αυτά που είναι αποφλοιωμένα για αρχή έτσι ώστε να είναι περισσότερο εύπεπτα; Το σημερινό μενού σας πάντως ήταν ωραιότατο!

Eviri σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά!

bagia πραγματικά δεν είμαστε προγραμματισμένα ροπμότ και ειδικά όταν έχεις χίλια πράγματα μέσα στο κεφάλι σου το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να σε κρίνουν οι άλλοι. Μη δίνεις σημασία, εσύ ξέρεις ότι κάνεις το καλύτερο που μπορείς και είσαι μια τέλεια μανούλα για τα μικρά σου!

Νίκο πολύ ωραίο το προσκλητήριο!!! Μου θύμισες τις καλές μέρες στη σχολή που κάναμε τα σκίτσα! Πάντως ήταν πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό! Μπράβο σας, να είστε πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι με τα μικρά σας!!!

Πάντως αν έχεις βεβαρημένο ιστορικό προσπάθησε να ελέγχεις τη διατροφή σου μέσα στην εβδομάδα και άσε για παράδειγμα 1 μέρα να τρως ελεύθερα ό,τι θες! Πολλά και μικρά γεύματα ώστε να μη μένει άδειο το στομάχι για περισσότερες από 3 ώρες και περπάτημα βοηθούν στη διατήρηση χαμηλών τιμών σακχάρου.

Από χθες είχαμε μαγειρέψει με τον άντρα μου για να τα έχουμε έτοιμα σήμερα. Τελικά είχαμε ταραμοσαλάτα, χταπόδι στη λαδόκολλα, γίγαντες πλακί, σουπιές με σπανάκι, λαγάνα και χαλβά.

Καλή Σαρακοστή να έχουμε με υγεία!!!

GP3ap2.png
dEK1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

πρεπει κοριτσια, θα αρχισω περπατημα, το θεμα μου ηταν οτι επειδη γυμναζομουν παλια ειμαι γενικα μυωδης και ειμαι και φαρδυς σαν σωματοτυπος οποτε δεν φαινονταν τα κιλα και δεν ασχολιομουν αλλα τις τελευταιες μερες αφαινος παχαινω και εχουν αρχισει και φαινονται και αφεταιρου δεν νιωθω καλα οποτε αληθεια φοβαμαι για διαβητη. Θα ακολουθησω οτι ειπε η smurfita για αρχη παλι καλα εξω απ το σπιτι εχω μόλο μακρυ ιδανικο για περπατημα θα παρω και το ipod...μου χει λειψει λιγο ετσι ησυχια με την μουσικη μου παρεουλα:P

Καλημερα στην παρεα. Ελπιζω ολοι να περασατε καλα. Επειδη δεν προλαβαινα αυτες τις μερες να γραψω δεν θα σχολιασω πολλα

nina λυπαμαι πολυ για την απωλεια. Τα λογια ειναι περιττα! Καλη δυναμη!

Στα δικα μας αφου εχτες φαγαμε χταποδακι, κολοκυθοκεφτεδες, φαβα, γαριδες, καλαμαρακια, τηγανιτες πιπεριες, ταραμοσαλατα, πατατες φουρνου, γιγαντες, λαγανα, πατζαρια, σπανακοπιτα και αλλα που δεν θυμαμαι σημερα θα φαμε κοτοπουλο ρολο με πατατουλες. Απο γλυκα ειχαμε ραβανι, χαλβα, καρυδοπιτα και παγωτα. Δεν ηταν ολα νηστισιμα βεβαια

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Μετά από ένα μούλιασμα τριήμερο σήμερα ξήμέρωσε μία ηλιόλουστη μέρα! Κι αντί να είμαι στους αγρούς και να πετάω χαρταετό είμαι στην δουλειά! :confused: Δεν θα γκρινιάξω άλλο, κάνω την καρδιά μου πέτρα και συνεχίζω!!!

Λοιπόν σήμερα τρώμε μία ωραιότατη μακαρονάδα με κόκκινη σαλτσούλα. Χτες το τραπέζι μας είχε τα κλασικά σαρακοστιανά εδέσματα όπως καλαμαράκια τηγανιτά, μύδια, γιαλιστερές, ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα, γαρίδες τηγανιτές και σαγανάκι, χαλβά και φυσικά λαγάνα. Ότι πρέπει για όσους έχουν υψηλή χοληστερίνη!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα παρεακι!!!!!!!

Και καλο μηνααααα!!!!!!!

Σημερα ειμαι φουλ στην ενεργεια...ο ικρος μας χαρισε ενα συνεχομενο 5ωρο υπνο.....και στα καπακια ενα 2,5 ωρο!!!Ειμαι φρεσκια φρεσκια!!!!!Φτου φτου!!!!

Μπράβο στον μπεμπάκο που ξεκουράζει την μανούλα του! Φτου φτου σκόρδα!

Για σημερα το μενου εχει κριθαρακι με φακες!!!Λεω να κανω ετσι τα οσπρια μας..οποτε θα εχω λιγοτερα οσπρια στη μεριδα και δε θα τα στερηθω κιολας!!!

Θα φτιαξω και πιτσα μαλλον....Επισης η πεθερα μου μας εφερε καθαρισμενο σπανακι....σπανακορυζο η πιτουλα???δεν εχω αποφασισει ακομα!!!

Δεν ξέρω τι έφτιαξες τελικά αλλά εγώ θα ψήφιζα πιτούλα με φετούλα!

Φιλια!!!

Καλημέρα σε όλους και όλες!!!!

ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλα!!

μόλις τελείωσα με τις εξετάσεις, και μπήκα να σας πω ένα γεια!!

Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ εχω εξαρτηση απο τα ποστ σου και θα σε χασω μεχρι την Δευτερα:mad:

Ευχαριστώ Νίκο για την ψήφο εμπιστοσύνης!!!! :tongue:

ααα βρηκα σημερα την προσκληση του γαμου μου που φτιαξαμε οι δυο μας στο χερι ριξτε μια ματια και πειτε μου εντυπωσεις (ηταν γαμος και βάπτιση)

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1.html

Πολύ πρωτότυπη είναι Νίκο και πολύ τρυφερή παράλληλα!

ricola μου ενα θα σου πω αν εισαι του ξινου οπως εγω και της σουπας οπως παλι εγω ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ. Φαγακι πολυ απλο και ΕΞΤΡΑ γρήγορο και χορταστικο. Απλα θα παρεις κριθαρακι και θα το βρασεις μετα οταν ειναι ετοιμο σε κανα 10 λεπτο (δεν ξερω τωρα ποσο θελει) θα παρεις αναλογα με το ποση σουπα εχεις τα αυγα πχ εγω σημερα πηρα ενα αυγο γιατι ειχα μικρη ποσοτητα. Χτυπας το αυγο,καλα με το....πραγμα που χτυπαμε με το χερι οχι το μιξερ, και οσο χτυπας βαζεις τον συζυγο να σου ριχνει μεσα κουταλιες απο την σουπα και εσυ δερνεις ακομα, μετα σου ριχνει και χυμο απο 1 λεμονακι μεσα και εσυ εκει δερνεις ακομα, και μετα ολο αυτο το ριχνεις στην σουπα και την αφηνεις λιγο (κανα λεπτο) να κατσει. Την πιανεις την κατσαρολα και την κουνας λιγο να παει παντου και μετα αφηνεις κανα λεπτο και σερβιρεις. Με μπολικο λεμονι και λιγο φετα το τρωω εγω και τρελαινομαι!!!:P:p:p

Πωπωπω ξύλο που πέφτει!!! Έτσι φτιάχνω κι εγώ το αυγολέμονο το οποίο θέλω να είναι σφιχτό και να γίνεται κρέμα πάνω από την σούπα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μαγειροπαρεάκι και καλό μήνα.

Σήμερα φάγαμε τηγανητές πατάτες, αυγά και λουκάνικα. Εγώ μόνο πατάτες και σαλάτα.

Μμμμμ! Αγαπημένο φαγάκι! Σας το έχω ξαναπεί άλλωστε!

χαχαχαχαχαχα ΕΒΙΡΙ αυτο με την πεθερα και το δαγκωμα ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p Θα με φαει λάχανο η Γαλλίδα αυτό στο εγγυάμαι! Ωμο θα με φαει να χω περισσότερες πρωτεινες :P:p:p:p:p:p:p Η γυναικα κοιμιζει τον μικρο οταν ρθει θα της το πω να γελασουμε αληθεια για αλλη μια φορα θα το πω...ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΡΟΜΕΡΟ!!

Το Εβιράκι μας είναι ανεξάντλητη πηγή χιούμορ και όχι μόνο! Γι΄αυτό την αγαπάμε!

Και τη διαθεση σου φτιαχνει...και καλες συμβουλες δινει...και τρομερες μαγεοροιδεες και οχι μονο εχει!!!!Νομιζω πως ολοι αγαπαμε Eviraki!!!!

Συμφωνώ απολύτως!

εν το μεταξυ ricola με σωσες με την καραμελα σου. Επιτελους ναι μια καραμελα που δεν σου τρωει την ψυχη να την κανεις! Πω πω τωρα κοριτσια πεινασα και δεν ξερω τι να χτυπησω...εχουν μεινει κατι αποφαγια των παιδιών και λυπάμαι να τα πεταξω οποτε απλα θα περασει ο μπαμπας μια να τα καθαρίσει χιχι

Αυτό ακριβώς κάνει ο άντρα μου! Τον ακούω τα βράδια που κάνει εκαθάριση στο ψυγείο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα.

Δυστυχώς για μένα δεν είναι καλή:(... χτες το βράδυ μου τηλ/σε ο αδερφός από Γερμανία και μου είπε ότι πέθανε η μικρή του κόρη... σοκαρίστηκα! ψάχνω εισητήρια να φύγω, αλλά πολύ δύσκολο να πας Ντίσελντοφ... έχει πολύωρες αναμονές στα ενδιάμεσα αεροδρόμια... και επιπλέον δεν ξέρω αν προλάβω να βγάλω ταυτότητα, καθώς έχω την παλιά... και επιπλέον ανέβασα πυρετό 38,50 χτες, με διάρροιες, πόνο σε όλο το σώμα και σύγκρυα... τί άλλο θα συμβεί?:mad:... συγνώμη για το μονότερμα, αλλά είμαι φρικαρισμένη!

Νίνα μου έχω πάθει σοκ! Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου, τι να πω...

:(:(:(:(:(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ο μικρος σημερα εχει τριμερη γκρινια και πολυ φοβαμαι πως φταινε οι χθεσινες φακες....bye bye οσπρια μαλλον θα πω πολυ συντομα.....

Είναι πολύ πιθανό να έφταιγαν οι φακές! Κι εγώ όσο θήλαζα απέφευγα τα όσπρια γιατί συμβάλουν στους κολικούς.

Κοριτσια κ αγορι επανηλθα! Σας ελειψα?..:-) :-) :-) αφηστε τι επαθα την τεταρτη..... πηγα στον αλλον κοσμο κ ξαναγυρισα... μου διεφυγαν της προσοχης μου τα μικρα για 2 λεπτα (δεν θελει κ πολυ για να γινει) κ γυρναω κ τα βλεπω, ειχαν βγαλει απο την τσαντα, ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ, τα τσιγαρα και οπως καταλαβαινετε..... εφαγαν τσιγαρο! Παιδια ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ τετοιο πραγμα! Πηγαμε νοσοκομειο πλυση στομαχου, εξαιτασεις αιματος κτλ.... ευτυχως ολα καλα! Αισιο τελος! Πο πο! Τι να πω? Ξερω φταιω αλλα ευτυχως περασε κι ολαενταξει τωρα

Τέλος καλό, όλα καλά! Οι λαχτάρες που μπορείς να πάρεις από τα μικράκια είναι το κάτι άλλο!

Αύριο θα πάμε στο μπουρανί στον Τύρναβο!! είναι πολλά χρόνια που θέλω να πάω, τα κουμπάρια μας μας λένε πως είναι κορυφή!!!Θα σας γράψω εντυπώσεις.

Δεν το έχω ξανακούσει! Να μας πεις πως περάσατε.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ετσι ειναι, ανθρωπος ειμαι οχι ρομποτ! Αι σιχτιρ πια! Με τον καθενα που το παιζει δικαστης! Τα δικα τους τα ξεχνανε ολοι

Βάγια μου σε καταλαβαίνω! Αυτό που οι άλλοι σου ρίχνουν ευθύνες χωρίς να αναλογίζονται ότι έχουν να κάνουν με άνθρωπο με βγάζει από τα ρούχα μου! Το ζω κι εγώ καμιά φορά και με στεναχωρεί! Και όπως το είπες, ο καθένας ξεχνάει τα δικά του λάθη και επικεντρώνεται στων άλλων! Βολεύει βλέπεις....

πρεπει κοριτσια, θα αρχισω περπατημα, το θεμα μου ηταν οτι επειδη γυμναζομουν παλια ειμαι γενικα μυωδης και ειμαι και φαρδυς σαν σωματοτυπος οποτε δεν φαινονταν τα κιλα και δεν ασχολιομουν αλλα τις τελευταιες μερες αφαινος παχαινω και εχουν αρχισει και φαινονται και αφεταιρου δεν νιωθω καλα οποτε αληθεια φοβαμαι για διαβητη. Θα ακολουθησω οτι ειπε η smurfita για αρχη παλι καλα εξω απ το σπιτι εχω μόλο μακρυ ιδανικο για περπατημα θα παρω και το ipod...μου χει λειψει λιγο ετσι ησυχια με την μουσικη μου παρεουλα:P

Το περπάτημα σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό Νίκο! Ειδικά τώρα που μπήκε η Ανοιξη και θα έχει καλό καιρό είναι ότι πρέπει! Κι εμένα μου αρέσει το περπάτημα και όποτε βρίσκω ευκαιρία κατεβαίνω στο κέντρο του Πειραιά με τα πόδια, χαζεύοντας βιτρίνες! Τελευταία φορά περπάταγα 2,5 ώρες και δεν το είχα καταλάβει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κ καλη Σαρακοστη να εχουμε.

Μπηκα να διαβασω νεα σας κ επεσα πανω στο μηνυμα της Νινας κ επαθα σοκ.Οτι κ να πουμε αυτη την ωρα νομιζω ειναι περριτο.Νινα μου συλληπητρια κοριτσι μου,Συμπαρασταση οσο μπορεις στον αδερφο κ την γυναικα του...δεν υπαρχει χειροτερο παιδια...

βαγια μου γραψτους ολους εκει που ξερεις κανονικοτατα....λες κ τα δικα τους τα ξεχνανε η αυτοι δεν εχουν κανει ποτε κανενα λαθος... ελεος πια...

δεν εχω διαθεση να γραψω παιδια συγχωρεστε με , στεναχωρηθηκα με τα δυσαρεστα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Αντε να επιστρέφουμε σιγά σιγά ολη η παρέα.

Σημερα κοριτσαρες εχουμε μισό κοτοπουλο και ενα λουκανικο που ειχε μεινει λιγο στην καταψυξη με πατατουλες στον φουρνο. Μετά καπ κεικς με σαντιγυ, φραουλιτσα on the top, και καραμελα μεσα. Ο φουρνος σημερα θα παρει φωτια

ΑΓΓΕΛΙΚΗ : Αντε και σε περιμενα πως και πως!!!

ioanna: Πω πω ΙΩΑΝΝΑ εχεις ειχατε και του πουλιου το γαλα!! μμμ και παγωτακι ε; αυτα ειναι τα ωραια

ggeny : τελειως λογικο αυτο που λες, ας ελπισουμε οτι η Νινα μας ειναι καλυτερα και ειδικοτερα ο αδελφος της γιατι αυτο που επαθε ο ανθρωπος ειναι ανυπωτο, πραγματικα, δεν ξερω καν αν μπορω να πω κατι παραπανω για τους γονεις αυτους πραγματικα....

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα φάγαμε κάτι αποφάγια από ντολμαδάκια, ταραμά και πατάτες. Για την Εβιρίνα που δε νηστεύει από σήμερα και μέχρι τη Μεγάλη Βδομάδα της έφτιαξα ψάρι.

Για την Κ. Δευτέρα είχα φτιάξει από την Κυριακή το βράδυ 2 λαγάνες, μια μελιτζανοσαλάτα και λίγα αγοραστά σαρακοστιανά να τα πάμε σε φιλική οικογένεια που μένουν στο Άαλεν. Όμως είδαμε ότι εκείνοι δεν ήθελαν να μείνουν μέσα γι' αυτό μας έβγαλαν και φάγαμε έξω.

Ενώ ήθελαν να μας πάνε σε ελληνικό μαγαζί για καλαμαράκια, αυτό άνοιγε το απόγευμα κι έτσι βρεθήκαμε σε τούρκικο να τρώμε εμείς που νηστεύαμε πιπεριές-μελιτζάνες-πατάτες και ρύζι τα οποία ήταν συνοδεία των κρεατικών του μαγαζιού.

Τι να γίνεται η Νίνα άραγε;

Αύριο θα πάμε στο μπουρανί στον Τύρναβο!!

Θα πάει το πείραγμα σύννεφο!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να μη φόρεσες ρουζ γιατί έτσι κι αλλιώς θα γίνεις κατακόκκινη.

(μη με παρεξηγεις απλα επεσες σε φανατικο αντικαπνιστη)

Κι εγώ μία απ' τα ίδια είμαι, δεν το αντέχω με τίποτα.

ψιλονομιζω οτι εχω φαει πολλα τον τελευταιο καιρο και φοβαμαι λιγο, ξερετε τωρα, για διαβητη, γιατι εχω προβληματικο και βεβαρημενο ιστορικο,

Καλό θα είναι να προσέχεις, αλλά για να θεωρήσεις ότι έχεις διαβήτη θα πρέπει να έχεις παρατηρήσει κάποια συμπτώματα, αλλιώς ανησυχείς άδικα. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα 3Π (πολυφαγία, πολυδιψία, πολυουρία).

Κάνεις μία φορά το χρόνο εξετάσεις αίματος;

Μμμμμ! Αγαπημένο φαγάκι! Σας το έχω ξαναπεί άλλωστε!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αγγελική.

Καλημέρα κορίτσια.

Αντε να επιστρέφουμε σιγά σιγά ολη η παρέα.

Σημερα κοριτσαρες εχουμε μισό κοτοπουλο και ενα λουκανικο που ειχε μεινει λιγο στην καταψυξη με πατατουλες στον φουρνο. Μετά καπ κεικς με σαντιγυ, φραουλιτσα on the top, και καραμελα μεσα. Ο φουρνος σημερα θα παρει φωτια

ioanna: Πω πω ΙΩΑΝΝΑ εχεις ειχατε και του πουλιου το γαλα!! μμμ και παγωτακι ε; αυτα ειναι τα ωραια

ggeny : τελειως λογικο αυτο που λες, ας ελπισουμε οτι η Νινα μας ειναι καλυτερα και ειδικοτερα ο αδελφος της γιατι αυτο που επαθε ο ανθρωπος ειναι ανυπωτο, πραγματικα, δεν ξερω καν αν μπορω να πω κατι παραπανω για τους γονεις αυτους πραγματικα....

Νικο εισαι πολυ γλυκατζης και μαλλον πρεπει να πατησεις φρενο αν εχεις προβλημα διαβητη. Μας εχεις τρελανει κι εμας με τα γλυκα!!! Το ραβανι το συνοδευαμε με καιμακι, την καρυδοπιτα με κρεμα, ειχαμε και παρφε σοκολατα και σκετη σοκολατα μιαμ μιαμ!!!

Σημερα θα φαμε χοιρινο στο φουρνο με πατατες !!!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Σήμερα τρώμε αρακά κόκκινο με καροτάκια και πατατούλες.

Για την Κ. Δευτέρα είχα φτιάξει από την Κυριακή το βράδυ 2 λαγάνες,

Του χρόνου λέω να δοκιμάσω να φτιάξω κι εγώ λαγάνα. Σου βγαίνει τραγανή ή αφράτη? Μου έχει λείψει η παλιά τραγανή λαγάνα που αγόραζαν οι γονείς μου παλιότερα από τον φούρνο. Τώρα είναι λες και τρως ψωμί με λιγή ψύχα!

Εβιράκι θα μας δώσεις συνταγούλα?

μια μελιτζανοσαλάτα και λίγα αγοραστά σαρακοστιανά να τα πάμε σε φιλική οικογένεια που μένουν στο Άαλεν. Όμως είδαμε ότι εκείνοι δεν ήθελαν να μείνουν μέσα γι' αυτό μας έβγαλαν και φάγαμε έξω.

Ενώ ήθελαν να μας πάνε σε ελληνικό μαγαζί για καλαμαράκια, αυτό άνοιγε το απόγευμα κι έτσι βρεθήκαμε σε τούρκικο να τρώμε εμείς που νηστεύαμε πιπεριές-μελιτζάνες-πατάτες και ρύζι τα οποία ήταν συνοδεία των κρεατικών του μαγαζιού.

Την βγάλαταε με τα συνοδευτικά ε? Άξιζαν τουλάχιστον?

Τι να γίνεται η Νίνα άραγε;

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Πρόλαβε να φύγει άραγε?

Παρούσα! ;)

καλημερα κ καλη Σαρακοστη να εχουμε.

Επίσης Τζενάκι!

Μπηκα να διαβασω νεα σας κ επεσα πανω στο μηνυμα της Νινας κ επαθα σοκ.Οτι κ να πουμε αυτη την ωρα νομιζω ειναι περριτο.Νινα μου συλληπητρια κοριτσι μου,Συμπαρασταση οσο μπορεις στον αδερφο κ την γυναικα του...δεν υπαρχει χειροτερο παιδια...

Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο μεγαλύτερος πόνος! Δυστυχώς το έζησα αυτό και με την Δώρα μας πριν 4 μήνες... Μακάρι να τους δώσει δύναμη ο Θεός να το αντέξουν!

δεν εχω διαθεση να γραψω παιδια συγχωρεστε με , στεναχωρηθηκα με τα δυσαρεστα...

Ποιός θα σε παρεξηγήσει βρε κοριτσάκι?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τη συμπαράσταση... η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έπρεπε να σας φορτώσω με αυτό και το μετάνιωσα... ο καθένας μας εξάλλου έχει τα προβλήματα του και το μαγειρικό μας παρεάκι είναι ένας τρόπος να ξεφύγουμε και να πούμε συνταγές και προτάσεις, όχι να μεταφέρουμε στενοχώριες και μαυρίλες... ειδικά τέτοιου τύπου... το ξέρω ότι θα διαφωνήσετε, αλλά σκεφτείτε καλύτερα και θα δείτε ότι έχω δίκιο... γι 'αυτό γυρνάω στα μαγειρικά αμέσως... Καθαρή Δευτέρα, ανέλαβε ο σύζυγος φυσικά όπως καταλαβαίνετε, γιατί εκτός από το ότι δεν υπήρχε κέφι, δεν υπήρχε και αντοχή εκ μέρους μου... η ίωση συνεχίστηκε απτόητη, αλλά απτόητη και εγώ δοκίμασα από τα σαρακοστιανά;)... χτες φάγαμε πιλάφι με αρακά και καλαμπόκι... και σήμερα φασολάδα μαζί με χταποδάκι που έχω βάλει στο λαδόξυδο από προχτές...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 μέσα στην σκέψη μου είσαι με την λαγάνα... δεν υπάρχει πια αυτή η ωραία που τρώγαμε παιδιά... να φανταστείς η δικιά μας την επόμενη μέρα είχε γίνει παξιμάδι... έτσι μου ερχόταν να πάω να την βαρέσω στο κεφάλι της φουρνάρισας!

Και για να μην αναρωτιέστε, είμαι ακόμα Ελλάδα...περιμένουμε να κανονιστεί η ημερομηνία της κηδείας, που μπορεί να γίνει και την άλλη βδομάδα, για να φύγουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...