Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου. Σήμερα έφτιαξα ζυμαρικά δύο ειδών, με λαχανικά και με γάλα. Εξηγούμαι: Έβρασα κοφτό μακαρονάκι που μου ζήτησε η μικρή μου (την έχω σπίτι σήμερα), κράτησα μία μερίδα για εκείνη και μόλις ήπιαν το νερό τους έβαλα μέσα στην κατσαρόλα γάλα, μισό κύβο λαχανικών και τα συνέχισα μέχρι να το πιουν κι αυτό.

Τα υπόλοιπα τα κράτησα και τηγάνισα μία μελιτζάνα σε ροδέλες (όχι να μαυρίσει), ένα καρότο σε ροδέλες, πέρασα από το τηγάνι και λίγο κρεμμύδι. Στη συνέχεια μέχρι να σωταριστεί το κρεμμύδι έριξα μέσα ροδέλες ντομάτας και λίγο σκόρδο. Μόλις η ντομάτα καραμέλωσε ανακάτεψα όλα τα υλικά με τα ζυμαρικά και τα έβαλα στο ταψί. Έτριψα κίτρινο τυρί σόγιας και έκοψα μικρά κυβάκια άσπρο επίσης σόγιας. Τα ανακάτεψα κι αυτά και μου βγήκε ένα ταψί φαΐ. Με πολύ λίγα σε ποσότητα και φθηνά υλικά τρώνε σίγουρα τρία άτομα καλές μερίδες από τα ζυμαρικά με λαχανικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!!!

Λοιπόν κορίτσια! Επειδή είμαστε γουρλίδικα κορίτσια (έτσι δεν είναι Σεβη;);) σας ευχόμαστε σε λίγο καιρό να είστε με φουσκωμένες κοιλιτσες (και δεν εννοώ από το φαΐ)!!!!

Και για να μην είμαστε τελείως οφ, σήμερα έχει κεφτεδάκια τηγανητά με πατατούλες!!!

Ευχαριστούμε πολύυυυυυυυ γουρλίδικο κορίτσι!!! :D

bV53p3.png

Νεότερα από το μέτωπο της κουζίνας.

Έφτιαξα μπισκοτάκια με αμύγδαλο για τη μικρή μου το απόγευμα. Με τη μυρωδιά τα γεύτηκα η κολασμένη.

Ξέχασα να σας πω ότι χτες το απόγευμα έφτιαξα και πρασόπιτα με σπιτικό φύλλο. Μου περίσσεψε κι ένα κομματάκι ζύμης με την οποία έκανε στριφτό σαλίγκαρο με νηστίσιμο τυράκι για να φάνε και τα δύο κοριτσάκια μου (εε κι εγώ η γολόζα).

Τι είναι η γολόζα καλε; καλό πάντως δεν ακούγεται...:-)

Εμένα πάντως πιο πολύ μου άρεσαν τα ζυμαρικά σου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θα το εξηγήσω λίγο περιφραστικά γιατί έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ. Γολόζος είναι αυτός που είναι λαίμαργος και σε ό,τι φαγητό βλέπει του τρέχουν τα σάλια.

ARNIKOL πραγματικά το μεσημεριανό φαγητό δεν το χορταίναμε. Έγινε γλυκό και πολύ νόστιμο.

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααα!!!!!βαλτε με κ εμενα στην ομαδα των γολοζων!!!!!!χιχιχιχιχιχι

Εβιρι θελω να με υιοθετησεις,τι τελεια φαγητα που φτιαχνεις!!!!!!!!!!!!

λοιπον σημερα......δεν ξερω,λεω αρακα,μετα μακαρονια,μετααα μπριαμ(το ειδα απο ARNIKOL)........αντε γραψτε τα μεσημεριανα μενου να ζηλεψω κ να αποφασισω,χαχαχαχαχαχαχα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...