Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!:D

Ότι επιθυμείτε κι εσείς!

Όσο για τα κοριτσάκια που περιμένουν πως και πως να μείνουν εγκυούλες, θα γίνει σίγουρα αργά ή γρήγορα! Επιμονή και υπομονή!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κορίτσια καλημέρα! (Τι διαβάζω εδώ;;; Φατσάκι με το καλό εύχομαι και με έναν πόνο... Μανουλίνα=Μαρία, σου εύχομαι ολόψυχα το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Μην απελπίζεσαι και μην αγχώνεσαι, αυτό είναι ό,τι χειρότερο).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλέ αυτός τρώει και στο σχολείο και στο σπίτι τσιτσίκο! Η μανούλα του πότε θα φάει;;; Θέλω παστίτσιο, θέλω μπριζόλα, κανελλόνια με κιμά, φρικασέ... όλα τα θέλω! (Πωπω με αγριεύει η δίαιτα...)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!σημερα θα φαμε ψαρια στα πεθερικα μου,προς το παρον κανω την τεμπελοσπανακοπιτα με τα λαβάς!!!φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Αρετή, η φαντασία ευτυχώς δεν παχαίνει!

Αννούλα, θα σου έρθω κάποια στιγμή κ θα σου ζητάω τεμπελόπιτα! μπράβο τα πεθερικά!

να ρθεις κ θα την φαμε στο μπαλκονι,που εχουν ανθσει τα λουλουδια κ οι λεμονια μας κ μοσχομυριζουν πανεμορφα!!!!αντε καλε ελα!!!!!!!!!!

οσο για τα πεθερικα μου,φτου φτου να μην το ματιαξω αλλα πραγματικα ειναι περισσοτερο γονεις παρα πεθερικα,να ναι καλα οι ανθρωποι ειναι παντα διπλα μου!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι ανακοίνωση.....μετά τη χτεσινή αρνητική χοριακή......
fatsaki με το καλο κ απο εμενα,που κ εγω τωρα το προσεξα!!!!!!!!!!!

manoulina δεν πειραζει,ευχομαι τον αλλο μηνα να χεις μια τεραστια χοριακηηηηηηηηηη ή οποιον μηνα η Παναγια μας βοηθησει,βρε γερο να ειναι κ ολα να πανε καλα κ ερθει οποτε θελει...αλλωστε οι μανουλες εχουμε υπομονη!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια! Επειδή είμαστε γουρλίδικα κορίτσια (έτσι δεν είναι Σεβη;);) σας ευχόμαστε σε λίγο καιρό να είστε με φουσκωμένες κοιλιτσες (και δεν εννοώ από το φαΐ)!!!!

Και για να μην είμαστε τελείως οφ, σήμερα έχει κεφτεδάκια τηγανητά με πατατούλες!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Kοριτσάκια μου καλημέρα,

Λιγουρεύομαι όλα τα φαγητά που διαβάζω, κανονικά δεν πρέπει να μπαίνω εδώ, αλλά είμαι λιχούδα σε αυτή τη φάση:tongue:

Για σήμερα δεν έχω ιδέα τι θα φάμε! Εχθές είχαμε κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες μακριές! Να είχα λίγες τώρα...:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

έτσι, έτσι Ελένη μου!

κ πού ξέρετε; μπορεί να γίνετε κ διδυμομανούλες!

Καλημέρα!!!

Λοιπόν κορίτσια! Επειδή είμαστε γουρλίδικα κορίτσια (έτσι δεν είναι Σεβη;);) σας ευχόμαστε σε λίγο καιρό να είστε με φουσκωμένες κοιλιτσες (και δεν εννοώ από το φαΐ)!!!!

Και για να μην είμαστε τελείως οφ, σήμερα έχει κεφτεδάκια τηγανητά με πατατούλες!!!

κοριτσακια σας ευχαριστω,αχ μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!αλλα κ αυτον τον μηνα να μην ειναι θα ναι καποιον αλλο,αλλωστε οπως εχω ξαναπει γερο να ναι κ ολα καλα να πανε κ ας ερθει οποτε θελει :tongue::tongue:

9892a30fbd.png

κοριτσακια σας ευχαριστω,αχ μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!αλλα κ αυτον τον μηνα να μην ειναι θα ναι καποιον αλλο,αλλωστε οπως εχω ξαναπει γερο να ναι κ ολα καλα να πανε κ ας ερθει οποτε θελει :tongue::tongue:

Ετσι είναι Αννούλα!

Αρκει να μην αγχώνεστε γιατί το άγχος μόνο αρνητικός παράγοντας είναι!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...