Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ελενίτσα γελάς;

κι εσύ τέκνον Βρούτε;

Οχι αγαπη μου!! Κι εγώ ποικιλία από κουλούρια εφαγα!;)

ονειρεύομαι τα λιγκουίνι μου με τον κιμά με μπόλικο κεφαλοτύρι.

έχω κ φράουλες στο σπίτι.

λίγες ώρες έμειναν. άλλες 2 ώρες κ 30 λεπτά! και 29! και 28!

Τις φράουλες όμως τις ζηλεύω! Ακόμη δεν έχω βρει αξιόλογες εδώ..Όλο ορμόνες είναι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αν είχα, θα την είχα φάει ήδη!

δεν έχει τίποτα εδώ γύρω!

έφαγα μπανάνα, τώρα τρώω φρυγανιές, μετά γραβιέρα με φρυγανιές.....

δοκίμασε τις ρυζογκοφρέτες........είναι χορταστικές και με πολύ λίγες θερμίδες.;)

Τις φράουλες όμως τις ζηλεύω! Ακόμη δεν έχω βρει αξιόλογες εδώ..Όλο ορμόνες είναι!

τρως σαλονικιώτικα κουλούρια; ή χαντ μέηντ;

φράουλες έχουν βγει κ καλές. μου έφερε χθες ο Στέφανος 2 κεσεδάκια. όχι 1, 2! τυχαίο; δεν νομίζω!

δοκίμασε τις ρυζογκοφρέτες........είναι χορταστικές και με πολύ λίγες θερμίδες.;)

τις ρυζογκοφρέτες τις δίνω στην κορη μου. τις τρώω κι εγώ. συνήθως ό,τι περισσεύει από τη μικρή μου.;)

τρως σαλονικιώτικα κουλούρια; ή χαντ μέηντ;

Σαλονικιώτικα και σπεσιαλ!

φράουλες έχουν βγει κ καλές. μου έφερε χθες ο Στέφανος 2 κεσεδάκια. όχι 1, 2! τυχαίο; δεν νομίζω!

Καθόλου τυχαίο!!!! Το 1 κουπάκι σου το έφερε για να το στείλεις σ'εμένα!!!χαχαχα!!!

τις ρυζογκοφρέτες τις δίνω στην κορη μου. τις τρώω κι εγώ. συνήθως ό,τι περισσεύει από τη μικρή μου.;)

Τι είναι αυτές οι ρυζογκοφρέτες; Για πετε κι εμένα την άσχετη!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

σαν ποπ κορν σε σχήμα γκοφρέτας. μόνο που αντί να είναι από καλαμπόκι, είναι από ρύζι.

εμπορική ονομασία;

για τις φράουλες, είδες!

γαργάρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τις περιμένω!!!

4Suap3.png

Εγώ για σήμερα έχω σουτζουκάκια με πιλάφι. μιαμ μιαμ..... και αύριο το ίδιο θα φάμε....

Πωωωωω τι είπες τώρα, μου τρέξανε τα σάλια και είμαι και εγκυούλα!

Για κάτσε να πάρω τη μάνα μου να το έχει υπόψη της!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγώ για σήμερα έχω σουτζουκάκια με πιλάφι. μιαμ μιαμ..... και αύριο το ίδιο θα φάμε....

μιαμ μιαμ!

Πωωωωω τι είπες τώρα, μου τρέξανε τα σάλια και είμαι και εγκυούλα!

Για κάτσε να πάρω τη μάνα μου να το έχει υπόψη της!

φατσάκι μου συγχαρητήρια!

τώρα το είδα. δεν μας το είχες ξαναπει σωστά;

πω πω! χάρηκα πολύ! με το καλό! μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ με έναν πόνο ένα γερό μωρό!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

δεν θυμάμαι να ξαναπρόσεξα την υπογραφή της. εγώ θυμόμουν ότι είχε ένα φατσάκι περίπου όσο το δικό μου. μόνο αυτό.

τώρα που το πρόσεξα πάντως χάρηκα!

άντε μανουλίνα κ στα δικά σου!

κ μην περιμένεις να το δω στο τίκερ! βγάλε ανακοίνωση! αλλιώς, πρώτα θα γεννήσεις κ μετά θα το πάρω πρέφα!

όχι ρε γμτ!

κοριτσάκι μου, λυπάμαι κι εγώ μαζί σου!

αλλά ένας κύκλος ήταν αυτός.

θα πετύχει στον επόμενο.

μήπως βιάστηκες για τη χοριακή; αν κ δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά.

μη μου στενοχωριέσαι!

έχετε μια ζωή μπροστά σας! χαμόγελο κ πίστη!

θα έρθει κ το μπουμπουκάκι! το ξέρω σου λέω!

fatsaki με το καλο κ απο εμενα,που κ εγω τωρα το προσεξα!!!!!!!!!!!

manoulina δεν πειραζει,ευχομαι τον αλλο μηνα να χεις μια τεραστια χοριακηηηηηηηηηη ή οποιον μηνα η Παναγια μας βοηθησει,βρε γερο να ειναι κ ολα να πανε καλα κ ερθει οποτε θελει...αλλωστε οι μανουλες εχουμε υπομονη!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...