Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακιαααααααααα!!!σημερα εκανα καλαμαρακια γεμιστα με μπολικη σαλτσουλαααααααααα!!!!αχ ηταν απο τα αγαπημενα μου φαγητα οταν ημουν μικρουλα κ ευτυχως η μανουλα μου με εμαθε να φτιαχνω το ιδιο νοστιμα με εκεινη!!!

για επιδορπιο με το καφεδακο εχουμε το χθεσινο τσιζ κεικ!

κ επειδη ακουσα για κουκια,δεν εχω φαει ποτε μου,δεν αρεσαν στον πατερα μου κ ετσι δεν τα μαθαμε κ εμεις,ασε που τωρα κ να θελα ο καλος μου δεν κανει ουτε να τα μυρισει...τι γευση εχουν,σαν τι μοιαζουν????

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Άννα τα κουκιά δεν μπορείς εύκολα να τα παρομοιάσεις με κάποιο λαχανικό. Το πλησιέστερο στη γεύση που θα έδινα εγώ είναι οι αγκινάρες.

Ελένη ευχαρίστως να βάλω στη φωτιά την πιο μεγάλη κατσαρόλα που έχω κι αν χρειαστεί θα βρω και καζάνι.

Σεβούλα κι εγώ ο λιχούδης θα ήμουν (κυρίως για τα γλυκά) στα στρουμφάκια με ένα κράμα χουζούρη.

Λόγω Τετάρτης, νηστείας(όχι Σαρακοστής, αλλα!) και Πάσχαντος(το Πάσχα, του Πάσχαντος!!) άυριο αρακάκο και δεν θέλω μα, μου, σου ξου μανταλάκια!΄Σιωπή και μάμ όλοι μες στο παστακόσπιτο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αν μιλάμε για κράμα στρουμφ, θα ήμουν λιχούδης με γκρινιάρη.

πολλή γκρίνια!!!!!!

Αννούλα μπράβο σου!

χαχαχαχαχα κ εγω λιχουδης!!!!να το πω πως τα στρουμφακια τα βλεπω ανετα κ τωρα....:rolleyes::rolleyes:

λοιπον σημερα για τον καλο μου τα χθεσινα καλαμαρακια γεμιστα κ για μενα σαλατουλα με σπανακι κ διαφορα χορτα του βουνου,κανω την κυρια μπας κ καψω την φανουροπιτα κ το τσιζ κεικ.....

καλημερα σε ολες κ φιλακια πολλααααα!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στρουμφάκια!!!

Κι εγώ στο κλαμπ του λιχούδη!!!

Σήμερα έχει μακαρόνια με κιμά για την μικρά και γαριδοπίλαφο για μας! Περιττό να σας πω ότι της έδωσα να δοκιμάμασει και το τσάκισε!!!:tongue::tongue:Μόνο που έβγαζε τις γαρίδες και μου έλεγε "μαμα,αυτό το άσπρο δεν μου αρέσει καθόλου!Μόνο ρυζάκι"!!!:rolleyes::rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εγώ σήμερα δε μαγειρεύω. Για τη μικρή έχω μια μερίδα φαγητό που της έδωσε η κουνιάδα μου ρύζι με σνίτσελ κοτόπουλου πανέ (είμασταν στο σπίτι της χτες το βράδυ και δεν πρόλαβε να το φάει εκεί). Η μεγάλη επειδή θα έρθει το βράδυ από τη σχολή θα φάει εκεί στη λέσχη. Εγώ θα φάω κάτι λίγα αποφάγια που έμειναν από τις προηγούμενες και με τα μάτια θα φάω ό,τι φτιάξετε εσείς (διαβάζοντάς τα).

Ναι μωρέ δεν είπα καλημέρα.

εγώ ξέχασα να σας γράψω ότι για σήμερα έχω λιγκουίνι με κιμά.

κ θα κάνω κοτόπουλο στη γάστρα με πατάτες, μάλλον με σάλτσα ντομάτας κ πιπεριές! βαρέθηκα το λεμονάτο. έχω να πάω κ για καφε, να δω πώς θα προλάβω...

γαριδοπίλαφο, σλουρπ!

Εμένα να δεις... Απ'τη μια ο άντρας μου που νηστεύει, απ'την άλλη εγώ που κάνω δίαιτα, πόσο ν'αντέξω η γυναίκα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

αν είχα, θα την είχα φάει ήδη!

δεν έχει τίποτα εδώ γύρω!

έφαγα μπανάνα, τώρα τρώω φρυγανιές, μετά γραβιέρα με φρυγανιές.....

μμμμ!!!! Ποικιλία από φρυγανιές! ουαου!!!:mrgreen::mrgreen:

4Suap3.png

ελενίτσα γελάς;

κι εσύ τέκνον Βρούτε;

ονειρεύομαι τα λιγκουίνι μου με τον κιμά με μπόλικο κεφαλοτύρι.

έχω κ φράουλες στο σπίτι.

λίγες ώρες έμειναν. άλλες 2 ώρες κ 30 λεπτά! και 29! και 28!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...