Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και καλή δύναμη!!!

Τζένη πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το φαγητάκι!!:D:D

Eviri στο νηπιαγωγών (μιας και γίνομαι και μανούλα).. Πήξιμο μπήκα στην τελική ευθεία, και εν τω μεταξύ να τρέχει και το διάβασμα για τη δουλειά..(γκρίνια πρωι πρωι σορυ)

Σήμερα το μενού μας έχει μάλλον μοσχαράκι με ρύζι από τα χεράκια της μαμας (στα ωπα ωπα με έχουν) που ήρθε για λίγες δυστυχώς μέρες να μας δει.

ARNIKOL κι εγώ το ίδιο παθαίνω με τα μηνύματα :D:D . Οσο για τις δουλίτσες, πιο σημαντικό είναι να νοιώθουμε καλά στο πετσί μας και ολοκληρωμένοι, βρίσκοντας χρόνο για να ισορροπήσουμε, παρά να είναι όλα στην εντέλεια στο σπίτι!! Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ!!!

αγγελική σ ευχαριστώ πολύ !! Μακάρι να πιάσει τόπο το διάβασμα...είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός!!:shock::shock:

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα, όπως σας είχα πει και από χτες, το μενού έχει μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ.

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Το πηξιμο συνεχιστηκε κ σημερα στο γραφειο αλλ ααπο αυριο θελω να ελπιζω πως θα στρωσουμε λιγο μιας κ εχω κλεισει τα απειρα αυτες τις μερες!

Είστε πιό χαλαρά σήμερα?

Αγγελικη μου τελειο ειναι το μοσχαρακι κοκκινιστο! ειδικα με τηγανιτες πατατες λατρεμενο!!

Πατατούλες τηγανιτές φάγαμε χτες με το υπόλοιπο χταποδάκι οπότε σήμερα το μασχαράκι θα συνοδευτεί με πουρέ.

Αρετη μου αντρες σου λεει μετα.Απο μικρα φαινονται ..

Εμενα ο δικος μου ειναι ολο χαρα περιμενει να του πεσει το δοντι.Καταλαβε χτες οτι ενα δοντι του κουνιεται κ καθε 5 λεπτα μας ρωταει ποτε θ ατου πεσει.Ολα τα συνομιλικα του εχουν αρχισει κ αλλαζουν τα δοντια κ ηθελε κ αυτος!! χαχαχα

Τα μικρούλια μας θέλουν να μοιάζουν στους φίλους τους σε όλα! Ακόμη και στα βγαλμένα δοντάκια!

Καλησπέρα!

Τι χαμός είναι αυτός?! δεν σας προλαβαίνω:D έχω και ασθενή μνήμη... ότι θυμάμαι λοιπόν, θα σχολιάσω;)

Ξαναζωντάνεψε το καφέ!

bagia εγώ έχω αντίστροφη ηλικία από την δική σου:42.... παντρεμένη, χωρίς παιδιά... παρολίγο να είχα δίδυμα, αλλά στον 5ο μήνα τα έχασα... τώρα ελπίζουμε να έρθουν κάποια στιγμή τα επόμενα;)

Σύντομα θα έρθουν Νινάκι! Ήμαστε γούρικη παρέα! ;)

Εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο ο μικρος επιασε τα 3κιλακια και ειμαστε πολυ κοντα!Ομως μαλλον κανω κιρσους κολπου(δε το χα ξανακουσει ποτε μου) και αν επιβεβαιωθει παμε για καισαρικη!Οποτε η ψυχολογια μου ειναι καπως...γιατι μιας και ειχα μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις καν μια αναγουλα..τα ειχα πλασει ολα τελεια στο μυαλο μου...δηλ...φυσιολογικος τοκετος....πππππφφφφφφ...

Μην αγχώνεσαι κορίτσι! Δες καταρχήν αν ισχύει αυτόπου σου είπε ο γιατρός και μετά βλέπεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα έφτιαξα τη λιχουδιά του άντρα μου. Πατάτες τηγανητές, αυγά τηγανητά και κεφτεδάκια.

Και τι λιχουδιά!!!! Μιαμ μιάμ!!!!

Καλημέρα!

Καλημέρα Αρετούλα!

Αχ γράφετε πολλά βρε κορίτσια, μέχρι να τελειώσω το διάβασμα ξεχνάω τι έχει πει η καθεμία...

Αρετούλα μου θυμίζεις εμένα πριν 1-2 χρόνια που γράφαμε τόσο πολύ στο καφέ που όταν το άνοιγα είχα να διαβάσω τουλάχιστον μία σελίδα! Εκεί να δεις πως γκρίνιαζα!!!

Ιωάννα δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω, μάλλον με πολλή βοήθεια από την πεθερά μου. Σχεδόν κάθε μέρα μου δίνει φαγητό εκτός από της μικρής που το μαγειρεύω εγώ.

Έχεις πεθερούλα θησαυρό!

Τα 3 μεγάλα τα στέλνουμε σχολείο κι εγώ δουλεύω, κάτι που θεωρώ ότι με έχει σώσει και μου φέρνει ισορροπία.

'Οντως το ότι δουλεύουμε είναι σωτήριο για εμάς! Ξεφεύγει το μυαλό μας από τα θέματα του σπιτιού και των παιδιών!

Αν δεν έχω μαγείρεμα τις καθημερινές, είμαι πολύ άνετη. Τα κάνω μπάνιο, βάζω πλυντήρια, ασχολούμαι με την κουζίνα, αλλά με την ησυχία μου, δεν αγχώνομαι. Απλώς έχω καταλάβει -και αποδεχτεί- ότι δεν μπορεί το σπίτι να είναι στην εντέλεια. Έχω κάνει εκπτώσεις σε αυτό τον τομέα, αλλά δε γινόταν αλλιώς. Πάθαινα υστερία και δεν είχε και αποτέλεσμα.

Αυτάααα.

Εγώ ακόμα το παλεύω αυτό με το σπίτι. Έχω ξεκινήσει κι εγώ να κάνω τα στραβά μάτια σε πολλά αλλά όχι συνέχεια!

Φιλάκια πολλά!

Επανέρχομαι.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα σας,

εγω σημερα απεχω απο μαγειρικη γιατι ον μικρο τον πηρανε οι γονεις μου στο σπιτι τους και θα φαει και θα κοιμηθει εκει το μεσημερι και ο αντρουλης μου κοβεουν στη δουελεια πιτα το μεσημερι και θα πανε σε ταβερνα. Εγω θα φαω λιγα μακαρονακια με κιμα απο χτες και το μεσημερι θα εχω το σπιτι δικο μου για τουλαχιστον 2 ωρες χαλαρωσης.

Arnikol κι εγω ειχα βοηθεια στο φαγητο απο την πεθερα μου, ηταν με αναρρωτικη ενα χρονο αλλα την αλλη βδομαδα επιστρεφει στη δουλεια της, καλυτερα να ξαναμπει στη ρουτινα της καλο θα της κανει. Η μαμα μου βοηθαει που και που με κανα φαγητο αλλα θα μου κανει και καμμια δουλεια στο σπιτι. Το προβλημα μου ειναι οτι ο αντρας μου δουλευει βαρδιες και τρεχω εγω για ολα, οποτε ο χρονος ειναι περιορισμενος κι αναρωτιεμαι αν ειχα 2ο ποτε θα τα εκανα ολα? θα εχουν κι αυτα τιε δραστηριοτητες τους και θα πρεπει εγω να πηγαινω παντου, οποτε και μονο στη σκεψη τρεμουν τα ποδαρακια μου!

Καλημερα σας,

εγω σημερα απεχω απο μαγειρικη γιατι ον μικρο τον πηρανε οι γονεις μου στο σπιτι τους και θα φαει και θα κοιμηθει εκει το μεσημερι και ο αντρουλης μου κοβεουν στη δουελεια πιτα το μεσημερι και θα πανε σε ταβερνα. Εγω θα φαω λιγα μακαρονακια με κιμα απο χτες και το μεσημερι θα εχω το σπιτι δικο μου για τουλαχιστον 2 ωρες χαλαρωσης.

Arnikol κι εγω ειχα βοηθεια στο φαγητο απο την πεθερα μου, ηταν με αναρρωτικη ενα χρονο αλλα την αλλη βδομαδα επιστρεφει στη δουλεια της, καλυτερα να ξαναμπει στη ρουτινα της καλο θα της κανει. Η μαμα μου βοηθαει που και που με κανα φαγητο αλλα θα μου κανει και καμμια δουλεια στο σπιτι. Το προβλημα μου ειναι οτι ο αντρας μου δουλευει βαρδιες και τρεχω εγω για ολα, οποτε ο χρονος ειναι περιορισμενος κι αναρωτιεμαι αν ειχα 2ο ποτε θα τα εκανα ολα? θα εχουν κι αυτα τιε δραστηριοτητες τους και θα πρεπει εγω να πηγαινω παντου, οποτε και μονο στη σκεψη τρεμουν τα ποδαρακια μου!

Καλημερα κοριτσια! Σημερα ο καιρος ειναι μελαγχολικος κι εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα. Τα διδυμα γυρνανε απο δω κι απο εκει κ τους εβαλα παιδικα τραγουδακια να βλεπουν στην tv . Απο φαγητο λεω να βαλω καμια φακουλα κ για τα μικρα εχω τραχανα κμε κοτοπουλο απο εχθες!

Διαφημίσεις

Και τι λιχουδιά!!!! Μιαμ μιάμ!!!!

Επανέρχομαι.....

Για το θεμα του σπιτιου παντως εγω κανω μονο τα απολυτος απαραιτητα! Τι να κανω? Το εχω κανει παιδοτοπο για να μπορω να τα αφηνω να γυρνανε ανεξελεκτα! Το τραπεζακι το εχω στρωσει ενα παπλωμα κ απο πανω εβαλα ριχταρι,γιατι πιανονται κ γυρνανε γυρω γυρω κ για να μην χτυπανε το καλυψα!:D οπου γυρισεις βλεπεις κουδουνιστρες κ αρκουδακια, καρεκλακια φαγητου κ παιχνιδια απασχολησεις! Περιμενω να παρασουν κανα 2 χρονια να μαζεψω ολο το τσιρκο κ να επαναφερω το σαλονι μου στην αρχικη του μορφη...

Καλημέρα σε όλες και καλή δύναμη!!!

Καλημέρα και σε σένα κορίτσι!

Σήμερα το μενού μας έχει μάλλον μοσχαράκι με ρύζι από τα χεράκια της μαμας (στα ωπα ωπα με έχουν) που ήρθε για λίγες δυστυχώς μέρες να μας δει.

Αχ αυτές οι μανούλες! Όποτε και για όσο κι αν έρχονται προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια!

ARNIKOL κι εγώ το ίδιο παθαίνω με τα μηνύματα :D:D . Οσο για τις δουλίτσες, πιο σημαντικό είναι να νοιώθουμε καλά στο πετσί μας και ολοκληρωμένοι, βρίσκοντας χρόνο για να ισορροπήσουμε, παρά να είναι όλα στην εντέλεια στο σπίτι!! Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ!!!

Σωστή!

αγγελική σ ευχαριστώ πολύ !! Μακάρι να πιάσει τόπο το διάβασμα...είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός!!:shock::shock:

Τα καλύτερα εύχομαι!

Καλημερα σας,

Καλημέρα Ιωάννα!

Απόλαυσέ το λοιπόν!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια! Σημερα ο καιρος ειναι μελαγχολικος κι εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα.

Έχεις δίκιο! Αυτός ο καιρός είναι για χουζούρι!

Για το θεμα του σπιτιου παντως εγω κανω μονο τα απολυτος απαραιτητα! Τι να κανω? Το εχω κανει παιδοτοπο για να μπορω να τα αφηνω να γυρνανε ανεξελεκτα! Το τραπεζακι το εχω στρωσει ενα παπλωμα κ απο πανω εβαλα ριχταρι,γιατι πιανονται κ γυρνανε γυρω γυρω κ για να μην χτυπανε το καλυψα!:D οπου γυρισεις βλεπεις κουδουνιστρες κ αρκουδακια, καρεκλακια φαγητου κ παιχνιδια απασχολησεις! Περιμενω να παρασουν κανα 2 χρονια να μαζεψω ολο το τσιρκο κ να επαναφερω το σαλονι μου στην αρχικη του μορφη...

χαχαχαχα! Πως μου θυμίζει το δικό μου σαλόνι πριν 1 χρόνο! Καταρχήν είχα αποσύρει εντελώς το τραπεζάκι του σαλονιού γιατί είχε στην μέση τζάμι και δεν έλεγε με τίποτα να βρίσκεται στην θέση του! Για τα παιχνίδια δεν θα πω τιο γινόταν...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κοριτσια καλημεραααααααα!!!!!

Καλε δε το πολυξερω που δε το πολυξερω το φορουμ......γραψατε τοσα πολλα και καποια θα ξεχασω..παλι!!!!

Οποτε καλημερα σε ολες...και επανερχομαι αναλυτικα!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα έφτιαξα τη λιχουδιά του άντρα μου. Πατάτες τηγανητές, αυγά τηγανητά και κεφτεδάκια.

Καλημερα Εβιρι!

Μιαμ μιαμ μιαμ....εχω τοοοοοσσσσοοοοο καιρο να φαω αυτο το λαχταριστο φαγακι!!!!!!

Οσο για το θεμα καισαρικης....εεεε...μαλλον θελω λιγο χρονο να το συνηθισω.Δεν φοβαμαι τα χειρουργεια...απλα μου ρθε καπως....και επειδη σχεδον ολα εχουν ερθει ιδανικα για φ.τ...δεν ειχε περασει καν απο το μυαλο μου η καισαρικη!!!Και οντως θα ειναι πολυ πιο γρηγορο...ντρεπομαι που με εχει παρει απο κατω αυτο...ενω ο μικρος ειναι μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

Αρετη 4 μικρα παιδια και δουλεια???Μια χαρα!!!Σε θαυμαζω ειλικρινα!!!

Jellyfishch καλη συνεχεια με το διαβασμα,κουραγιο και καλη επιτυχια!!!!

Αγγελικη κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι,γιατι ειδα πως αλλαξε το προσωπο του οταν με εξετασε..φανηκε δε του αρεσε αυτο που ειδε....Δεν με αγχωνει απλα μαλλον με επιασε απροετοιμαστη να ακουσω κατι τετοιο μιας και δεν ειχα ποτε θεματα με κιρσους(ουτε καποιος στην οικογενεια)ασε που δεν ηξερα οτι μπορεις να βγαλεις και εκει!!!!Νομιζω θελω 2-3 μερες να το χωνεψω και θα ειμαι μια χαρα!!!!

Κλασσικο baby friendly σπιτι!!!!Ειμαι προετοιμασμενη και για αυτο!!!!!

Ιωαννα απλα απολαυσε το!!!!

καλημερα κοριτσακια!! επιτελους Παρασκευη κ επιτελους χαλαρωσα λιιιγο στην δουλεια!\

Το δυσαρεστο ομως ειναι πως απο χτες εχω τονμεγαλο μου γιο λιγο αρρωστο εκανε χτες 37,7 κ την νυχτα ανεβασε παλι αλλη μια φορα 39.Σημερα μεχρι στιγμης ειναι απυρετος αλλα διαμαρτυρεται για την κοιλια του... Επισης υποψιαζομαι πως κατι πειτριγυριζει κ τον μικρο γιατι ειναι ολο γκρινια!!

Εγω αδιαθετησα παλι κοριτσια δευτερη φορα μεσα στο μηνα, 15 μερες μετα την πρωτη... το ειχα ξαναπαθει αλλη μια φορα κ μου ειχε πει η γιατρος πως συμβαιναι καμια φορα κ αλλαζει ο κυκλος.Αν συνεχιστει θα χρειαστουν ορμονολογικες εξετασεις!

Νινακι μου γλυκο σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να εχεις στην αγκαλιτσα σου αυτο που ονειρευεσαι κ ειμαι σιγουρηπως θα το εχεις.

Εβιρακι τελειο φαγακι!!! μιαμ μιαμ μιαμ!!

Αρετη μου πολυ ωραιο φαγακι κ εσυ!!! Καλα κανεις κ κανεις τα στραβα ματια!

Κ εγω το προσπαθω αλλα η αληθεια ειναι πως δεν τα καταφερνω παντα.εχω κανεις καποιες περικοπες αλλα πρεπει να κανω κ αλλες.

Για το σπιτι που λετε εμεις πριν ενα μηνα βαλαμε τι τραπεζι στο σαλονι μετα απο 2-3 χρονια.Το ειχαμε στην αρχη κ ο μεγαλο ςμε το ποδηλατο το εκανε καλοκαιρινο.μετα που ηρθε ο μικρος το τραβηξαμε στην ακρη.Απο παιχνιδια εχω σε μια γωνια στο σαλονι ενα τεραστιο κουτι γεματο κ επισης διαφορα που περεφερονται εκει γυρω αλλα ελπιζω μεχρι του χρονου να πανε ολα στο παιδικο δωματιο. προεχει η ασφαλεια των παιδιων τωρα.

Ρικολα σε ευχαριστω παρα πολυ για την συνταγη! φαινεται πολυ καλη , ευκολη κ με λιγα υλικα.Θα δοκιμαστει !!!

αγγελικη μου τελειος ειναι κ ο πουρες!! γενικα εγω απο οτι εχετε καταλαβει ειμαι πολυ πατατου!!! μου αρεσουν σε οποιαδηποτε μορφη !!

Βαγια μου με 2 μικρα παιδια σπιτι δυσκολο να εισαι στην εντελεια! καλα κανεις κ το εχεις παιδοτοπο!!!

Ιωαννα μου τελεια θα ειναι 2 ωριτσες να ξεκουραστεις κ να χαλαρωσεις λιγο!

Ζιου ζιτσου καλα λεω εηω σε εχουν στα ωπα ωπα! μπραβο στην μανουλα κ στην πεθερα που σε προσεχουν!!

Καλη επιτυχια στις εξετασεις για νηπιαγωγος!

πωπω μαζευτηκαμε πολλες ε κ εχω ξεχασει τι θελω να γραψω!!!

Στα μαγειρικα μου τωρα για σημερα εφτιαξα κοκορα. τον εκανα κοκκινη σουπιτσα με κολοκυθακια σε κυβακια,καροτο κ πεπονακι.λουκουμι εγινε.

Να μαι και παλι..με αυτα και μ αυτα...ξεχαστηκα....

Το μενου για σημερα εχει κοτοσουπιτσα(την εκανα παλι σουπα..απο λαππα)για μενα και ο συζυξ κοτοπουλο λεμονατο με καροτο,πατατα και μανιταρια!!!

Επισης σημερα για να ξεδωσω(ξεσπασω κτλ) εκανα και μια καλη γενικη σε ολο το σπιτι!!!Ωωωωω ναι νιωθω καπως καλυτερα τωρα!!!!

Στα μαγειρικα μου τωρα για σημερα εφτιαξα κοκορα. τον εκανα κοκκινη σουπιτσα με κολοκυθακια σε κυβακια,καροτο κ πεπονακι.λουκουμι εγινε.

μου ανοιξες την ορεξη και ειμαι και στη δουλεια. Επισης ο κοκορας μ αρεσει κοκκινιστος με χοντρο μακαρονι για συνοδευτικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...