Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Οποια μου πει κερδιζει λουκουμι! Ενα κουρεμμα, ανταυγιες, ισιωμα, μπουκλες, κυμματιστα, πιασηματα, ολα πανω σηκωμενα, μακιγιαζ πρωινο,μεσημεριανο,απογευματινο κ βραδινι:D:):):D:) ελαplease πειτε μου

Τι αλλο να ταξω??? Μασαζακι αυχενα?:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Σήμερα θα φάμε χταποδάκι που έμεινε από χτες. Ο λαός αποφασίσε και το συνόδεψε με ρυζάκι χτες. Σήμερα για αλλαγή μάλλον θα τηγανίσουν πατάτες.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σε ευχαριστω πολυ.Ιασω.

Ιασώ γέννησα την κόρη μου και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη τότε. Βέβαια ήταν πριν 13,5 χρόνια οπότε δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα τώρα!

Επισης μιας και θα παω να δω λιγο τους δικους μου σημερα εφτιαξα τα πανευκολα(αλλα και απαγορευμενα) μπισκοτακια με ζαχαρουχο που αγαπα πολυ ο ενας μου αδερφος!Yiammmyyyyy!!!!

Θέλω κι εγώ συνταγή.

Ειμαι 29 χρονων και περιμενω το πρωτο μου παιδακι τον Αυγουστο πρωτα ο Θεος.

Ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες κ γερα μωρα!!

Με το καλό!

Να σου πω την γεννα πολυ την σκεφτομαι... Ειμαι πολυυυυυ φοβιτσιαρα κ γενικα δεν εχω αντοχη στον πονο.. Την κλαιω την γιατρο μου κ εμενα μαζι της!

Φιλακια πολλα πολλα!

Η επισκληρίδιος κορίτσι δεν σε αφήνει να πονέσεις, αντίθετα νοιώθεις τα πάντα εκτός απο πόνο! Εγώ γέννησα και τα δύο μου παιδιά με επισκληρίδιο και πραγματικά τις χάρηκα τις γέννες μου! Καταλαβαίνα τα πάντα αλλά δεν πονούσα!

Καλησπέρα μαγείρισσες!!!

Σήμερα μαγείρεψε ο αντρας μου καρμπονάρα Ιταλική (με αβγουλάκι δηλαδή)

και τη συνοδέψαμε με σαλάτα με ρόκα μηλαράκι και αμύγδαλο (δεν είχαμε καρύδι :D)

Δεν μου έστελνες ένα μήνυμα να σου δώσω εγώ λιγα! :tongue:

Αγγελική δε γλιτώνω από το διάβασμα. Και στη δουλειά μου διαβάζω και σκέφτομαι να δώσω και κατατακτήριες...

Καλή δύναμη τότε! Και καλή επιτυχία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Αυξανομαστε βλεπω τι ωραια!

Όντως μπαίνει νέο αίμα στην παρέα!

Αχ με εχουν φαει οι δρομοι αυτες τις μερες. Χτες γυρισα στο σπιτι στις 4 το απογευμα. Εκμεταλλευτηκα τη λιακαδα κι εκανα κατι ψωνια που ηθελα για τα παιδια.

Καλά έκανες! Ήταν όντως ιδανικός καιρός για ψώνια!

Σημερα εστειλα τη μικρη παιδικο να αποχαιρετησει τους φιλους της και θα παω κι εγω αργοτερα να χαιρετισω και να δωσω κατι δωρακια που πηρα για τις δασκαλες (αισθανθηκα ασχημα γιατι στη Χριτσουγεννιατικη γιορτη οι υπολοιπες μαμαδες εδιναν δωρα τελικα κι ετσι με την ευκαιρια της αναχωρησης μας θα δωσω τωρα).

Αχ μωρέ! Αυτοί οι αποχωρισμοί είναι κάπως! Στο νησί θα την στείλεις παιδικό?

Όλο μαζευω κι ολο εκκρεμοτητες εχω... Κι εχω κι επισκεψεις το απογευμα.

Αχ αυτές οι επισκέψεις! Μέσα στην αναμπουμπούλα να έχεις και άλλους πάνω από το κεφάλι σου!

Δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω τωρα. Θα τα ξαναπουμε σιγουρα σε λιγες μερες που θα εχω καταφερει να εγκατασταθω.

Όποτε μπορέσεις μας λες τα νέα σου! Καλή προσαρμογή στο νησί!

Φιλια

Είμαστε όλοι καλά προς το παρόν. Προχθές ο Χρήστος μου είπε να φύγω από το κρεβάτι του γιατί είμαι χοντρή! Από μικρό κι από τρελό.... Ακόμα να το χωνέψω! Την επόμενη μέρα βέβαια ανασκεύασε για να κοιμηθώ μαζί του και μου είπε ότι είμαι "πολύ λίγο χοντρή!" χαχαχαχα

χαχαχαχαχα! Ο γιόκας σου δεν πάιζεται λέμε!!!!

Καλως σας βρηκα! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου! 4 ε? μπραβο αξια! εγω καταρρεω με το ενα. Ποιο ειναι το μυστικο της επιτυχιας? Το ρωταω γιατι φοβαμαι πως αν κανω δευτερο δεν θα τα καταφερω. Πως οργανωνεις τοσα παιδια? πως προλαβαινεις να κανεις εστω και τα βασικα? Σε γεμισα ερωτησεις αλλα πραγματικα σας θαυμαζω

Τους βρίσκεις τους ρυθμούς σου Ιωάννα! Σταματάς να είσαι τόσο σχολαστική με τις δουλειές του σπιτιού και κάνεις τα στραβά μάτια σε πολλά!

Τι αλλο να ταξω??? Μασαζακι αυχενα?:lol:

Ένα μασαζάκι αυχένα θα ήταν μία χαρά για μένα πάντως!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κι απο μενα!

Καλησπερα Φωτεινη!!!

Τζενη με αυτα που διαβαζω θα δοκιμασω κι εγω τα ρεβυθια με το κριθαρακι.

Μη σε παρω και στο λαιμο μου!!!ΓΕνικως μου αρεσουν πολυ τα οσπρια!!!!

Ricola για πες συνταγη για τα μπισκοτα με το ζαχαρουχο. Που θα μου παει θα τα καταφερω καποια στιγμη να οργανωθω καλύτερα και να φτιαχνω τετοια. Θα εχω και φουρνο!

Αμεσως...http://theonewithallthetastes.blogspot.gr/2013/02/3.html ειναι τσακ μπαμ και νοστιμα!!!!!

Αχ με εχουν φαει οι δρομοι αυτες τις μερες. Χτες γυρισα στο σπιτι στις 4 το απογευμα. Εκμεταλλευτηκα τη λιακαδα κι εκανα κατι ψωνια που ηθελα για τα παιδια. Σημερα εστειλα τη μικρη παιδικο να αποχαιρετησει τους φιλους της και θα παω κι εγω αργοτερα να χαιρετισω και να δωσω κατι δωρακια που πηρα για τις δασκαλες (αισθανθηκα ασχημα γιατι στη Χριτσουγεννιατικη γιορτη οι υπολοιπες μαμαδες εδιναν δωρα τελικα κι ετσι με την ευκαιρια της αναχωρησης μας θα δωσω τωρα). Όλο μαζευω κι ολο εκκρεμοτητες εχω... Κι εχω κι επισκεψεις το απογευμα. Για την κοπελα που ρωτησε (συγγνωμη που δεν θυμαμαι το ονομα της) μενω Αθηνα αλλά ειμαι απο Κεφαλονια και θα μετακομισω εκει το Σαββατο. Καμια σχεση με Βορεια Ελλαδα.

Ευχομαι να ειναι ολα καλα στο σπιτι σας εκει και να μην εχετε θεματα!

Αρετη θεικη η ατακα του μικρου!!!Χαχαχαχαχα!!!!!

Αγγελικη Στι Ιασω παμε αναγκαστικα μιας και ειναι εκει ο γιατρος μου!!Μεχρι τωρα ευχαριστημενη εχω μεινει(απο εξετασεις και υπερηχους που εχω κανει)και ειναι και συμβεβλημενο με εοπυ...θα δειξει!!

Παρε και εσυ τη συνταγουλα http://theonewithallthetastes.blogspot.gr/2013/02/3.html

Καλησπερα στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

Για σημερα το μενου εχει πολυ σαλατα...και οτι εμεινε απο χθες!!!!

Για αυριο εχω βγαλει κοτοπουλο και λιγουρευομαι κοτοσουπιτσα...αλλα για πειτε καμια ιδεα....

Αγγελικη Στι Ιασω παμε αναγκαστικα μιας και ειναι εκει ο γιατρος μου!!Μεχρι τωρα ευχαριστημενη εχω μεινει(απο εξετασεις και υπερηχους που εχω κανει)και ειναι και συμβεβλημενο με εοπυ...θα δειξει!!

Κι εμένα ο γυναικολόγος μου τότε ήταν στο Ιασώ. Με τον γιό μου όμως άλλαξα γυναικολόγο και γέννησα στο Γαία. Μακράν καλύτερο από το Ιασώ!

Παρε και εσυ τη συνταγουλα http://theonewithallthetastes.blogspot.gr/2013/02/3.html

Ευχαριστώ, την τύπωσα ήδη!

Καλησπερα στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

Για σημερα το μενου εχει πολυ σαλατα...και οτι εμεινε απο χθες!!!!

Για αυριο εχω βγαλει κοτοπουλο και λιγουρευομαι κοτοσουπιτσα...αλλα για πειτε καμια ιδεα....

Έγω έβγαλα και ξεπαγώνει μοσχαράκι και θα το κάνω κοκκινιστό.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Το πηξιμο συνεχιστηκε κ σημερα στο γραφειο αλλ ααπο αυριο θελω να ελπιζω πως θα στρωσουμε λιγο μιας κ εχω κλεισει τα απειρα αυτες τις μερες!

Φωτεινη μου καλο ταξιδι να εχεις κ ολα να πανε καλα κοριτσακι μου γλυκο.Οταν τακτοποιηθεις περιμενουμε νεα σου!

Ρικολα εγω δεν μπορω να δω την συνταγη γιατι μας εχουν κοψει την προσβαση σε μπλογκς γμτ ... πολυ χαρηκα που σας αρεσαν τα ρεβυθια!Οσο για το κοτοπουλακι εναλλακτικα της σουπας που μου αρεσει πολυ προτινω με χυλοπιτες στι ταψι μαζει σαν γιουβετσι.

Αγγελικη μου τελειο ειναι το μοσχαρακι κοκκινιστο! ειδικα με τηγανιτες πατατες λατρεμενο!!

Εβιρακι μου ευχαριστω παρα πολυ γι ατην συνταγουλα! θα δοκιμαστει με την πρωτη ευκαιρια!

Αρετη μου αντρες σου λεει μετα.Απο μικρα φαινονται ..

Εμενα ο δικος μου ειναι ολο χαρα περιμενει να του πεσει το δοντι.Καταλαβε χτες οτι ενα δοντι του κουνιεται κ καθε 5 λεπτα μας ρωταει ποτε θ ατου πεσει.Ολα τα συνομιλικα του εχουν αρχισει κ αλλαζουν τα δοντια κ ηθελε κ αυτος!! χαχαχα

να καλωσορισω κ την χαλκιδικιωτισα ζιου ζιτσου! Με το καλο κοριτσακι το μπεμπε! να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Καλε στα ωπα ωπα σε εχουνε αυτο σημμαινει πως εισαι καλο κοριτσι μπραβοοο!!!

Βαγια κ εγω ενα μασαζακι το χρειαζομαι εινα η αληθεια!! ελα κερναω πορτοκαλοπιτα κ κεικ σοκολατας!!

Τζελφις πολυ ωραιο φαγητο!!! κ ακομα καλυτερα που το μαγειρεψε κ αλλος!!!

Ιωαννα μου κ εγω οταν εμεινα εγκυος στο 2ο επειδη ο μεγαλος μου γιος ειναι πααααρα πολυ ζωηρος απαιτητικος κ μεχρι κ πριν λιγο καιρο τρομερα γκρινιαργης ειχα βαψει μαυρα πανια.Ομως στην πορεια ειδα πως τα πραγματα δεν ηταν οπως πιστευα!!!

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα χτες με εφαγε η κουζινα... εφτιαξα μοσχαρι λεμονατο με ρυζι με λαχανικα. Κ επειδη ο ενας μου γιος δεν το τρωει το λεμονατο κ ο αλλος τρωει αλεσμενα κ το ρυζι ετσι δεν το τρωει με τιποτα εφτιαξα κ σουτζουκακια. Για τον μικρο τα εβαλα χωριστα κ εριξα μεσα το ρυζι κ εβρασε μαζι με σελινοριζα κ κολοκυθακι. τι ιδιοτροπια κ αυτη , μεσα τοι ρυζι το τρωει ξεχωριστα οχι πφφφφ!! Με αυτα κ με εκεινα η ωρα πηγε 7 πηγα γυμναστηριο , μετα γυρισα απλωσα κατι ρουχα εκανα ενα μπανιο κ ενα περασμα μπανιο κ κουζινα κ μετα εκατσα κ ειδα τα παιδια κ παιξαμε ...

Διαφημίσεις

Ggeny

Υλικά για 32-34 μπισκότα:

1 κουτί (397 γραμμ.) συμπυκνωμένο γάλα

400 γραμμ. βούτυρο ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου

500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Και ακόμα:

υλικά όπως ξύσμα λεμονιού, ξύσμα πορτοκαλιού, κακάο, σταγόνες σοκολάτας, τριμμένη καρύδα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, χρωματιστή τρούφα, καραμελάκια σοκολάτας, κλπ.

Εκτέλεση:

Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα.

Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ αμέσως μόλις ενσωματωθεί στο μίγμα.

Προσθέτουμε τα υλικά της προτίμησής μας. Εγώ χώρισα τη ζύμη σε 3 ίσα μέρη και πρόσθεσα:

- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού και 100 γραμμ. σταγόνες σοκολάτας στο ένα μέρος

- 1 κουταλιά κακάο και m&m's στο δεύτερο

- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού και τριμμένη καρύδα (για την επικάλυψη) στο τρίτο

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 μεγάλα ταψιά.

Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια (χρησιμοποίησα περίπου 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού για κάθε μπισκότο) και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί. Τα πιέζουμε ελαφρά με το χέρι μας να πλατύνουν.

Ψήνουμε τα μπισκότα για 16-18' και στη συνέχεια τα βγάζουμε από το φούρνο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα διατηρούμε σε αεροστεγές τάπερ.

Οσο για το κοτοπουλο ειναι στη κατσαρολα λεμονατο με πατατες,καροτα και μανιταρια!Εκτος απο 2 κομματακια που ηταν να γινουν κοτοσουπα αλλα επειδη μου γλυστρησε πολυ παραπανω ρυζακι απο το πακετο το βλεπω να βγαινει λαπας με λαχανικα και κοτοπουλο!!!

Καλησπέρα!

Τι χαμός είναι αυτός?! δεν σας προλαβαίνω:D έχω και ασθενή μνήμη... ότι θυμάμαι λοιπόν, θα σχολιάσω;)

bagia εγώ έχω αντίστροφη ηλικία από την δική σου:42.... παντρεμένη, χωρίς παιδιά... παρολίγο να είχα δίδυμα, αλλά στον 5ο μήνα τα έχασα... τώρα ελπίζουμε να έρθουν κάποια στιγμή τα επόμενα;)

Σήμερα έχω φασολάκια με πατάτες.... τώρα τα έφτιαξα, γιατί γύριζα όλη μέρα.. δουλειές και επισκέψεις μαζί.... πάω να στρώσω τραπέζι:P

Φιλιά! καληνύχτα!

Νινα λυπαμαι πολυ!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μη το βαλετε κατω!

Εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο ο μικρος επιασε τα 3κιλακια και ειμαστε πολυ κοντα!Ομως μαλλον κανω κιρσους κολπου(δε το χα ξανακουσει ποτε μου) και αν επιβεβαιωθει παμε για καισαρικη!Οποτε η ψυχολογια μου ειναι καπως...γιατι μιας και ειχα μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις καν μια αναγουλα..τα ειχα πλασει ολα τελεια στο μυαλο μου...δηλ...φυσιολογικος τοκετος....πππππφφφφφφ...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα έφτιαξα τη λιχουδιά του άντρα μου. Πατάτες τηγανητές, αυγά τηγανητά και κεφτεδάκια.

Εσυ ''μαμα'' της παρεας απο που εισαι?

Από Αθήνα με καταγωγή από Κρήτη.

(Μπορω να σε λεω και μαμα αφου εχω την ηλικια της κορης σου:):D:):):D)

Εεεε φυσικά, αφού είσαι τόσο μικρούλα!!

Εισαι 5 χρονια μικροτερη απο την πεθερα. Μου

Σε 5 χρόνια κι εγώ θα ήθελα να είμαι πεθερά και να δω τη μεγάλη μου Εβιρίνα παντρεμένη. Εκείνη θα είναι 26. Μια χαρά θα είναι.

Ειμαι 29 χρονων και περιμενω το πρωτο μου παιδακι τον Αυγουστο πρωτα ο Θεος.

Κι εσύ μικρή είσαι. Εργάζεσαι ως γεωπόνος, ή μήπως λόγω της εγκυμοσύνης δεν εργάζεσαι καθόλου;

Να σου πω την γεννα πολυ την σκεφτομαι... Ειμαι πολυυυυυ φοβιτσιαρα κ γενικα δεν εχω αντοχη στον πονο.. Την κλαιω την γιατρο μου κ εμενα μαζι της!

Εκείνη την ώρα θα φανείς γενναία, γιατί θα σου δώσει δύναμη ο Θεός και όχι μόνο θ' αντέξεις τον πόνο, αλλά θα σου φανεί παιχνίδι γιατί η προσμονή να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά θα είναι μεγαλύτερη από το φόβο σου.

Σήμερα μαγείρεψε ο αντρας μου καρμπονάρα Ιταλική (με αβγουλάκι δηλαδή)

και τη συνοδέψαμε με σαλάτα με ρόκα μηλαράκι και αμύγδαλο (δεν είχαμε καρύδι :D)

Τέλειο μενού.

Αγγελική δε γλιτώνω από το διάβασμα. Και στη δουλειά μου διαβάζω και σκέφτομαι να δώσω και κατατακτήριες...

Σε τι θες να δώσεις κατατακτήριες; Μήπως σε κάποια ξένη γλώσσα;

Οσο για την γεννα δεν θελω να ανχωνομαι απο τωρα. Οταν θα ερθει η ωρα θα ανχωθω τοτε!!!

Το καλύτερο που πρέπει να κάνεις είναι να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου στην κάθε της στιγμή.

Αχ με εχουν φαει οι δρομοι αυτες τις μερες. Χτες γυρισα στο σπιτι στις 4 το απογευμα.

Φαντάζομαι την κούρασή σου, τώρα που τρέχεις να προλάβεις τόσα πράγματα που χρειάζεσαι.

μενω Αθηνα αλλά ειμαι απο Κεφαλονια και θα μετακομισω εκει το Σαββατο.

Δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω τωρα. Θα τα ξαναπουμε σιγουρα σε λιγες μερες που θα εχω καταφερει να εγκατασταθω.

Φωτεινή μου, καλό ταξίδι να έχεις. Εύχομαι να τακτοποιήσεις τις δουλειές που έχεις στο νησί με ηρεμία, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς δονήσεις.

Από μικρό κι από τρελό.... Ακόμα να το χωνέψω! Την επόμενη μέρα βέβαια ανασκεύασε για να κοιμηθώ μαζί του και μου είπε ότι είμαι "πολύ λίγο χοντρή!" χαχαχαχα

χαχαχαχα μακάρι να είχαμε ανοιχτές κάμερες όλη τη μέρα μέχρι να πιάσουμε τις ατάκες των παιδιών μας μ' αυτά που ακούμε. Θα ήταν ωραίο να τις ξανακούμε μετά από χρόνια.

Αμεσως...http://theonewithallthetastes.blogspot.gr/2013/02/3.html ειναι τσακ μπαμ και νοστιμα!!!!!

Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη.

Εβιρακι μου ευχαριστω παρα πολυ γι ατην συνταγουλα! θα δοκιμαστει με την πρωτη ευκαιρια!

Αλίμονο, δεν έκανα τίποτα.

Εμενα ο δικος μου ειναι ολο χαρα περιμενει να του πεσει το δοντι.Καταλαβε χτες οτι ενα δοντι του κουνιεται κ καθε 5 λεπτα μας ρωταει ποτε θ ατου πεσει.

Τα δόντια για μένα είναι εφιάλτης. Όσο περίεργο κι αν ακουστεί εγώ άφηνα τις κόρες μου να τα βγάλουν μόνες τους. Μάλιστα για να μην ακούω τίποτα, έκλεινα την πόρτα του μπάνιου και την πόρτα του χωλ και καθόμουν όσο πιο μακριά στο δωμάτιο γίνεται.

Θυμάμαι μια φορά στη μικρή ένα δόντι που κουνιόταν τόσο που ήταν έτοιμο να βγει. Όμως κάπου είχε σκαλώσει και το ρημάδι δεν έβγαινε. Φοβόταν κι αυτή, φοβόμουν κι εγώ.

Την ανέλαβε η μεγάλη Εβιρίνα στο μπάνιο. Αφού δε γινόταν τίποτα είπα κι εγώ να πάω να βοηθήσω. Τι να βοηθήσω αφού δεν είναι για μένα αυτά!!!! Η μικρή είχε ένα καθρέφτη στρογγυλό στο χέρια της μιας και δεν έφτανε να κοιταχτεί στον καθρέφτη του νιπτήρα.

Εεεεε μόλις είδα εγώ το ματωμένο δόντι από τον καθρέφτη και στο σύνολο με όλο το σκηνικό τη μικρή να κλαίει και το δόντι αγκυλωμένο, άρχισα να ανακατεύομαι και να κιτρινίζω.

Είπα στη μεγάλη ότι πάω μια στιγμούλα μέσα, ώστε να έχει το νου της στη μικρή. Το δόντι τελικά δε βγήκε. Έρχεται κάποια στιγμή η μεγάλη να με ψάξει και με βρήκε στο κρεβάτι με τα πόδια στον τοίχο. Ήταν γιατί μου ήρθε λιθοθυμία απ' αυτό που είδα και έβαλα τα πόδια έτσι για να επανέλθει το αίμα στο κεφάλι.

Ξέρω ότι είναι πολύ αστείο, αλλά τα δόντια είναι το αδύνατο σημείο μου. Κι αυτό είναι πολύ μείον μου.

Λοιπον στα δικα μου μαγειρικα τωρα χτες με εφαγε η κουζινα... εφτιαξα μοσχαρι λεμονατο με ρυζι με λαχανικα. Κ επειδη ο ενας μου γιος δεν το τρωει το λεμονατο κ ο αλλος τρωει αλεσμενα κ το ρυζι ετσι δεν το τρωει με τιποτα εφτιαξα κ σουτζουκακια.

Αστέρι μου εσύ. Έχεις δίκιο όμως, η κουζίνα χτες έγινε ο τύραννός σου.

παρολίγο να είχα δίδυμα, αλλά στον 5ο μήνα τα έχασα... τώρα ελπίζουμε να έρθουν κάποια στιγμή τα επόμενα;)

Νίνα μου δεν ήξερα ότι πέρασες τέτοια στενοχώρια!!!!!! Εύχομαι να μην ξαναδοκιμαστείς έτσι. Εύχομαι επίσης, σύντομα να ακούσουμε κι από σένα τα ευχάριστα νέα.

Ομως μαλλον κανω κιρσους κολπου(δε το χα ξανακουσει ποτε μου) και αν επιβεβαιωθει παμε για καισαρικη!Οποτε η ψυχολογια μου ειναι καπως...γιατι μιας και ειχα μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις καν μια αναγουλα..τα ειχα πλασει ολα τελεια στο μυαλο μου...δηλ...φυσιολογικος τοκετος....πππππφφφφφφ...

Μη σε στενοχωρεί αυτό. Τόσες και τόσες γυναίκες γεννάνε με καισαρική. Δες τη θετική πλευρά, δε θα καταλάβεις τίποτα και δεύτερον θα γεννήσεις γρήγορα. Ενώ στο φυσιολογικό τοκετό δεν ξέρεις πόσες ώρες θα κάνεις.

Καλημέρα! Αχ γράφετε πολλά βρε κορίτσια, μέχρι να τελειώσω το διάβασμα ξεχνάω τι έχει πει η καθεμία...

για σήμερα τελικά μαγείρεψα μπιφτέκια με κριθαράκι αφού θα φτιάξει η πεθερά μου παστίτσιο την Κυριακή.

Τα μπισκότα αυτά με το ζαχαρούχο τα έφτιαξα, ωραία είναι, πανεύκολα και κυρίως όχι πολύ γλυκά (τα σκέτα).

Βάγια μου προσπάθησα να βάλω κι εγώ τικεράκια αλλά πιάνουν πολύ χώρο κι έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια. Έτσι απλώς έβαλα τις ημερ. γέννησης των παιδιών και τα ονόματά τους.

Νίνα είσαι 42;;;; Νόμιζα ότι είσαι κάτω από 30! δεν ήξερα για την εγκυμοσύνη, σας εύχομαι πάντως να αποδώσουν σύντομα οι προσπάθειές σας.

Ιωάννα δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω, μάλλον με πολλή βοήθεια από την πεθερά μου. Σχεδόν κάθε μέρα μου δίνει φαγητό εκτός από της μικρής που το μαγειρεύω εγώ. Τα 3 μεγάλα τα στέλνουμε σχολείο κι εγώ δουλεύω, κάτι που θεωρώ ότι με έχει σώσει και μου φέρνει ισορροπία. Αν δεν έχω μαγείρεμα τις καθημερινές, είμαι πολύ άνετη. Τα κάνω μπάνιο, βάζω πλυντήρια, ασχολούμαι με την κουζίνα, αλλά με την ησυχία μου, δεν αγχώνομαι. Απλώς έχω καταλάβει -και αποδεχτεί- ότι δεν μπορεί το σπίτι να είναι στην εντέλεια. Έχω κάνει εκπτώσεις σε αυτό τον τομέα, αλλά δε γινόταν αλλιώς. Πάθαινα υστερία και δεν είχε και αποτέλεσμα.

Αυτάααα.

Φιλάκια πολλά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...