Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καινούρια στην παρεα εδω!!

Να σας συστηθω κι εγώ! Ειμαι η Ευη απο Χαλκδικη και ειμαι γεωπονος. Περιμενω το πρωτο μου νινακι μεχρι τις 14/8 και δεν ξερουμε το φυλο ακομη αν κ ελπιζω στην αυχενικη να φανει...

Βαγια είσαι απο Χαλκιδικη?? πολυ χαιρομαι που βρηκα πατριδα στο φορουμ!!

Εγω λογω καποιων προβληματων στην εγκυμοσυνη το άφησα το σπορ της μαγειρικης προς το παρον.....

Αλλα σημερα εχουμε κουνελι στιφαδο απο μανουλα και πιτα με χορτα και τραχανα στο τζακι απο κουνιαδα!!

Καλη ορεξη κοριτσαρες.......

Ricola με το καλο!!

Καλως ηρθες!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Με το καλο και εσεις!!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Ggeny τελικα το φαγητο ηταν σουπερ....και δεν εμεινε αρκετο για αυριο...χεχεχεχε!!!!

Επισης μιας και θα παω να δω λιγο τους δικους μου σημερα εφτιαξα τα πανευκολα(αλλα και απαγορευμενα) μπισκοτακια με ζαχαρουχο που αγαπα πολυ ο ενας μου αδερφος!Yiammmyyyyy!!!!

Γεια χαρα! Ναι χαλκιδικη εδω...:-P νυφη ειμαι εδω. Ηταν η μαμα μου απο εδω, ηρθα ενα καλοκαιρι για δουλεια κ απο τοτε εμεινα μονιμα. Το 2008 ηταν. Σε ποιο ποδι εισαι? Εδω 2ο

Εγω απο πρωτο ειμαι! Γεννημα/θρεμα Χαλκιδικιωτισσα!!

Ειμαι 29 χρονων και περιμενω το πρωτο μου παιδακι τον Αυγουστο πρωτα ο Θεος.

Ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες κ γερα μωρα!!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγω απο πρωτο ειμαι! Γεννημα/θρεμα Χαλκιδικιωτισσα!!

Ειμαι 29 χρονων και περιμενω το πρωτο μου παιδακι τον Αυγουστο πρωτα ο Θεος.

Ευχομαι σε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες κ γερα μωρα!!

Ωραια ρε πατριωτακι:P θα τα λεμε συχνα απο δω και περα... θα σε ψαχνω να μιλαμε, να μου λες πως πας...που θα γεννησεις? Θεσσαλονοκη η πολυγυρο? Εγω για πολυγυρο ημουν κι εκει πηγα κι ολας αλλα επειδη ημουν στην 33η εβδομαδα με εστειλαν με το εκαβ στο ιπποκρατειο

Ωραια ρε πατριωτακι:P θα τα λεμε συχνα απο δω και περα... θα σε ψαχνω να μιλαμε, να μου λες πως πας...που θα γεννησεις? Θεσσαλονοκη η πολυγυρο? Εγω για πολυγυρο ημουν κι εκει πηγα κι ολας αλλα επειδη ημουν στην 33η εβδομαδα με εστειλαν με το εκαβ στο ιπποκρατειο

Βαγια Θεσσαλονικη, βιοκλινικη, μ αυτους συνεργαζεται η γιατρος μου..

Στον Πολυγυρο γεννησε πριν 2 χρονια η κουνιαδα μου με μια πολυ καλη γυναικολογο, η οποια απ οτι εμαθα εχει παραιτηθει κ ιδιωτευει....

Να σου πω την γεννα πολυ την σκεφτομαι... Ειμαι πολυυυυυ φοβιτσιαρα κ γενικα δεν εχω αντοχη στον πονο.. Την κλαιω την γιατρο μου κ εμενα μαζι της!

Φιλακια πολλα πολλα!

bdf4p3.png

Καλησπέρα μαγείρισσες!!!

Σήμερα μαγείρεψε ο αντρας μου καρμπονάρα Ιταλική (με αβγουλάκι δηλαδή)

και τη συνοδέψαμε με σαλάτα με ρόκα μηλαράκι και αμύγδαλο (δεν είχαμε καρύδι :D)

Αγγελική δε γλιτώνω από το διάβασμα. Και στη δουλειά μου διαβάζω και σκέφτομαι να δώσω και κατατακτήριες...

2t7wp3.png

Βαγια Θεσσαλονικη, βιοκλινικη, μ αυτους συνεργαζεται η γιατρος μου..

Στον Πολυγυρο γεννησε πριν 2 χρονια η κουνιαδα μου με μια πολυ καλη γυναικολογο, η οποια απ οτι εμαθα εχει παραιτηθει κ ιδιωτευει....

Να σου πω την γεννα πολυ την σκεφτομαι... Ειμαι πολυυυυυ φοβιτσιαρα κ γενικα δεν εχω αντοχη στον πονο.. Την κλαιω την γιατρο μου κ εμενα μαζι της!

Φιλακια πολλα πολλα!

Καταλαβα για ποια λες,γεννησε η συνηφαδα μου σε αυτη αλλα δεν εχουμε κ τις καλυτερες εντυπωσεις,γιατι την παρακολουθουσε αυτη αλλα οταν ηρθε η ωρα να γεννησει αυτη ελειπε κ την ξεγεννησε αλλος κ οταν χρειαστηκαν κατι χαρτια για την μικρη της πηγα εγω με την πεθερα μου κ δεν μας εξυπηρετησε, ειπε οτι δεν την θυμαται κ σηκωθηκε κ εφυγε. Ενω δεν υπηρχε περιπτωση να μην την θυμαται γιατι ειχε παθει αποκολληση κ περασε μεσα πρωτοχρονια κ την παρακολουθουσε αυτη. Τεσπα! Να μην φοβασαι τιποτα! Οτι ειναι να γινει θα γινει ειτε φοβασαι ειτε οχι! Εγω γεννησα με καισαρικη κ ενω μ εκαναν επισκληριδιο κ ξεκινησε το χειρουργιο ενιωθα τους γιατρους που μ πιεζαν την κοιλια κ φοβηθηκα να μην νιωσω κ τιποτα αλλο,, αγχωθηκα,ανεβασα πολμους κ με εκαναν ολικη τελικα... το αποτελεσμα? Δεν καταλαβα τιποτα απο γεννα! Κοιμηθηκα εγκυος κ ξυπνησα γεννημενη!!!

Καταλαβα για ποια λες,γεννησε η συνηφαδα μου σε αυτη αλλα δεν εχουμε κ τις καλυτερες εντυπωσεις,γιατι την παρακολουθουσε αυτη αλλα οταν ηρθε η ωρα να γεννησει αυτη ελειπε κ την ξεγεννησε αλλος κ οταν χρειαστηκαν κατι χαρτια για την μικρη της πηγα εγω με την πεθερα μου κ δεν μας εξυπηρετησε, ειπε οτι δεν την θυμαται κ σηκωθηκε κ εφυγε. Ενω δεν υπηρχε περιπτωση να μην την θυμαται γιατι ειχε παθει αποκολληση κ περασε μεσα πρωτοχρονια κ την παρακολουθουσε αυτη. Τεσπα! Να μην φοβασαι τιποτα! Οτι ειναι να γινει θα γινει ειτε φοβασαι ειτε οχι! Εγω γεννησα με καισαρικη κ ενω μ εκαναν επισκληριδιο κ ξεκινησε το χειρουργιο ενιωθα τους γιατρους που μ πιεζαν την κοιλια κ φοβηθηκα να μην νιωσω κ τιποτα αλλο,, αγχωθηκα,ανεβασα πολμους κ με εκαναν ολικη τελικα... το αποτελεσμα? Δεν καταλαβα τιποτα απο γεννα! Κοιμηθηκα εγκυος κ ξυπνησα γεννημενη!!!

Αντε ρεεεεε

Μηπως ηθελε κανα φακελακι? και γι αυτο το ολο σκηνικο?

Την κουνιαδα την παρακολουθουσε αυτη, δεν ζητησε φακελακι αλλα πηγε σ αυτη συστημενη απο αλλο γιατρο εκει μεσα. Α και την ξεγεννησε σε εφημερια της με προκληση τοκετου!

Οσο για την γεννα δεν θελω να ανχωνομαι απο τωρα. Οταν θα ερθει η ωρα θα ανχωθω τοτε!!!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα!

Αυξανομαστε βλεπω τι ωραια!

Να καλωσορισω κι εγω με τη σειρα μου τις καινουριες κοπελες, bagia, ioanna81, ziuzitsu. Ειδικα στην τελευταια να ευχηθω μια καλή, τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Για να γλιτωσω τα βασανιστηρια να σας πω οτι εγω ειμαι 41,5 ετων και η ηλικια των ζουζουνιων μου φαινεται στο τικερακι μου. Βεβαια επειδη γενικως ειμαι αισοδοξος ανθρωπος και το ποτηρι το βλεπω παντα μισογεματο εγω χαιρομαι την καθε στιγμη που ζω κι ετσι αισθανομαι 29!

Τζενη με αυτα που διαβαζω θα δοκιμασω κι εγω τα ρεβυθια με το κριθαρακι.

Ricola για πες συνταγη για τα μπισκοτα με το ζαχαρουχο. Που θα μου παει θα τα καταφερω καποια στιγμη να οργανωθω καλύτερα και να φτιαχνω τετοια. Θα εχω και φουρνο!

Αχ με εχουν φαει οι δρομοι αυτες τις μερες. Χτες γυρισα στο σπιτι στις 4 το απογευμα. Εκμεταλλευτηκα τη λιακαδα κι εκανα κατι ψωνια που ηθελα για τα παιδια. Σημερα εστειλα τη μικρη παιδικο να αποχαιρετησει τους φιλους της και θα παω κι εγω αργοτερα να χαιρετισω και να δωσω κατι δωρακια που πηρα για τις δασκαλες (αισθανθηκα ασχημα γιατι στη Χριτσουγεννιατικη γιορτη οι υπολοιπες μαμαδες εδιναν δωρα τελικα κι ετσι με την ευκαιρια της αναχωρησης μας θα δωσω τωρα). Όλο μαζευω κι ολο εκκρεμοτητες εχω... Κι εχω κι επισκεψεις το απογευμα. Για την κοπελα που ρωτησε (συγγνωμη που δεν θυμαμαι το ονομα της) μενω Αθηνα αλλά ειμαι απο Κεφαλονια και θα μετακομισω εκει το Σαββατο. Καμια σχεση με Βορεια Ελλαδα.

Για σημερα θα κανω μπουτακια κοκκινιστα με ρυζι.

Δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω τωρα. Θα τα ξαναπουμε σιγουρα σε λιγες μερες που θα εχω καταφερει να εγκατασταθω.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα που μεγαλώνει! Καλωσήρθατε Βάγια και Ιωάννα, εμένα με λένε Αρετή και οι ηλικίες των μικρών μου φαίνονται από κάτω.

Για σήμερα το μενού έχει αρακά αλλά για αύριο έχω βγάλει κιμά και λέω να κάνω ή μπιφτέκια με κριθαράκι στο φούρνο ή κανά παστιτσάκι που το ζήλεψα.

Είμαστε όλοι καλά προς το παρόν. Προχθές ο Χρήστος μου είπε να φύγω από το κρεβάτι του γιατί είμαι χοντρή! Από μικρό κι από τρελό.... Ακόμα να το χωνέψω! Την επόμενη μέρα βέβαια ανασκεύασε για να κοιμηθώ μαζί του και μου είπε ότι είμαι "πολύ λίγο χοντρή!" χαχαχαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα σε όλη την παρέα που μεγαλώνει! Καλωσήρθατε Βάγια και Ιωάννα, εμένα με λένε Αρετή και οι ηλικίες των μικρών μου φαίνονται από κάτω.

Για σήμερα το μενού έχει αρακά αλλά για αύριο έχω βγάλει κιμά και λέω να κάνω ή μπιφτέκια με κριθαράκι στο φούρνο ή κανά παστιτσάκι που το ζήλεψα.

Είμαστε όλοι καλά προς το παρόν. Προχθές ο Χρήστος μου είπε να φύγω από το κρεβάτι του γιατί είμαι χοντρή! Από μικρό κι από τρελό.... Ακόμα να το χωνέψω! Την επόμενη μέρα βέβαια ανασκεύασε για να κοιμηθώ μαζί του και μου είπε ότι είμαι "πολύ λίγο χοντρή!" χαχαχαχα

Καλημερα κοριτσια, ΚΑΛΩς ΣΑς ΒΡΗΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Θελω να βαλω κι εγω

Καλημερα κοριτσια, ΚΑΛΩς ΣΑς ΒΡΗΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Θελω να βαλω κι εγω

Οποια μου πει κερδιζει λουκουμι! Ενα κουρεμμα, ανταυγιες, ισιωμα, μπουκλες, κυμματιστα, πιασηματα, ολα πανω σηκωμενα, μακιγιαζ πρωινο,μεσημεριανο,απογευματινο κ βραδινι:D:):):D:) ελαplease πειτε μου

Καλως σας βρηκα! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου! 4 ε? μπραβο αξια! εγω καταρρεω με το ενα. Ποιο ειναι το μυστικο της επιτυχιας? Το ρωταω γιατι φοβαμαι πως αν κανω δευτερο δεν θα τα καταφερω. Πως οργανωνεις τοσα παιδια? πως προλαβαινεις να κανεις εστω και τα βασικα? Σε γεμισα ερωτησεις αλλα πραγματικα σας θαυμαζω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...