Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ricοla κ nina σας ευχαριστω! Απο αντοχες τι ναπω? Εχω αλλα υπαρχουν κ στιγμες που νιωθω πως ''θα καταρευσω'':-) πειτε μου κι εσεις για εσας ποσο ειστε και ποσα παιδακια εχετε για να εχω κι. Εγω μια εικονα για εσας! Γι να μην τρομοκρατησω κι εγω με χαλαουα nina:razz::-P;)

εγω παντως που ειμαι 33 χρονων και εχω ενα διχρονο αγορακι και δουλευω κι εχω περασει πολλους μηνες αυπνη κατερευσα. Επαθα υπερκοπωση, παθαινα κρισεις πανικου και απλα προσπαθω να τα ξεπερασω ολα αυτα. Που να ειχα διδυμα ή κι αλλο παιδι, δεν θα σηκωνομουνα απο τα πατωματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

Εδω ο κακος χαμος στο γραφειο συνεχιζεται ουφφφφ , τωρ αεκατσα να φαω κ ειπα να σας πω ενα γεια.

Βλεπω κ νεα μελη πολυ μου αρεσει! καλως ηρθατε Βαγια κ Ιωαννα.

Εγω εχω 2 αγορακια 6 χρ κ 2,5 ζωηροτατα κ για να κοιμηθουν καπως καλα κλεισαν κ τα δυο τα 2+ ( ετη ε?).Κ εγω δουλευω , βοηθεια απο παππουδογιαγιαδες δεν εχω κ αναγκαστικα μαγειρευω κ εγω Ιωαννα απο βραδυς.

Ρικολα περιμενω να μου πεις εντυπωσεις απο τα ρεβυθια με το κριθαρακι.ελπιζω να σας αρεσαν!

Αχ βρε Εβιρακι πως το φτιαχνεις το σουφλε με τις πατατες? ενω φτιαχνω διαφορα αυτο 2 φορες εχω προσπαθησει κ το εχω κανει χαλια ....

Αγγελικη, Φωτεινη του χταποδιου ε?

Εμενα μου ψιλοαρεσουν τα οσπρια αλλα με πειραζουν στο στομαχι δυστυχως....

Νινακι κ εγω δεν εχω θεμ αμε την ηλικια κ αθε ηλικια εχει τα καλα της αρκει να περναμε καλα κ να το χαιρομαστε. 34 ειμαι εγω κ ο συζυγος 39.Τα μισα χρονια μου τα εχουμε περασει μαζι, απο τα 17.

Κ στα μαγειρικα μας τωρα, σημερα εφτιαξα αρακα με πατατες κ καροτα κοκκινιστο.Εφτιαξα κ αυγα κ φαγαμε το βραδυ με σαλατα.Βραστα για μενα κ τον συζυγο , ματια για τον γιο.

Τωρα γι ααυριο εχω βγαλει σουτζουκακια που εχω ετοιμα ζυμωμενα στην καταψυξη κ λιγο μοσχαρι για μενα να βρασω. λεω να τα συνοδεψω με ρυζι με λαχανικα. Θα κοψω κ λιγο λαχανο να εχουμε ετοιμο κ μια χαρα.

Αρετουλα τι κανετε? πως ειναι τα παιδια?

Νινα ελπιζω να του αρεσουν και ετσι..οι φακες με κριθαρακι του αρεσαν πολυ παντως!!

Bagia εγω ειμαι 33 και περιμενω το πρωτο μου παιδακι!Αγορακι και καταφθανει....μεχρι 15/02!!!!

Καινούρια στην παρεα εδω!!

Να σας συστηθω κι εγώ! Ειμαι η Ευη απο Χαλκδικη και ειμαι γεωπονος. Περιμενω το πρωτο μου νινακι μεχρι τις 14/8 και δεν ξερουμε το φυλο ακομη αν κ ελπιζω στην αυχενικη να φανει...

Βαγια είσαι απο Χαλκιδικη?? πολυ χαιρομαι που βρηκα πατριδα στο φορουμ!!

Εγω λογω καποιων προβληματων στην εγκυμοσυνη το άφησα το σπορ της μαγειρικης προς το παρον.....

Αλλα σημερα εχουμε κουνελι στιφαδο απο μανουλα και πιτα με χορτα και τραχανα στο τζακι απο κουνιαδα!!

Καλη ορεξη κοριτσαρες.......

Ricola με το καλο!!

bdf4p3.png

ziu_zitsu καλώς ήρθες κι εσύ! Με το καλό να υποδεχτείς το παιδάκι σου! Πότε έχεις ΠΗΤ?

Καλά μανούλα και κουνιάδα έφτιαξαν άπαιχτα φαγητάκια! Σε προσέχουν!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Να σας συστηθω κι εγώ! Ειμαι η Ευη απο Χαλκδικη και ειμαι γεωπονος. Περιμενω το πρωτο μου νινακι μεχρι τις 14/8 και δεν ξερουμε το φυλο ακομη αν κ ελπιζω στην αυχενικη να φανει...

Βαγια είσαι απο Χαλκιδικη?? πολυ χαιρομαι που βρηκα πατριδα στο φορουμ!!

Εγω λογω καποιων προβληματων στην εγκυμοσυνη το άφησα το σπορ της μαγειρικης προς το παρον.....

Αλλα σημερα εχουμε κουνελι στιφαδο απο μανουλα και πιτα με χορτα και τραχανα στο τζακι απο κουνιαδα!!

Καλη ορεξη κοριτσαρες.......

Ricola με το καλο!!

Γεια χαρα! Ναι χαλκιδικη εδω...:-P νυφη ειμαι εδω. Ηταν η μαμα μου απο εδω, ηρθα ενα καλοκαιρι για δουλεια κ απο τοτε εμεινα μονιμα. Το 2008 ηταν. Σε ποιο ποδι εισαι? Εδω 2ο

Νινα ελπιζω να του αρεσουν και ετσι..οι φακες με κριθαρακι του αρεσαν πολυ παντως!!

Bagia εγω ειμαι 33 και περιμενω το πρωτο μου παιδακι!Αγορακι και καταφθανει....μεχρι 15/02!!!!

Αντε με το καλο σου ευχομαι, ολα καλα να πανε, που θα γεννησεις?

Καλό σας μεσημέρι κοριτσάκια μου.

Έφτιαξα ρεβυθάκια άσπρα σήμερα.

Καλημερα στη μαγειροπαρεα! σημερα το μενου λεει γιουβετσακι, μακαρι να το τρωγαμε της ωρας αλλα επρεπε να μαγειρευτει απο χτες!!

Γεια σου Ιωάννα, καιρό είχαμε να σε δούμε. Δεν πειράζει, έτσι είναι οι εργαζόμενες γυναίκες. Φυσικά, είναι πολύ καλύτερα να το τρως από την προηγούμενη μέρα το φαγητό, παρά να περιμένεις να μαγειρέψεις όταν επιστρέψεις στο σπίτι και να φας αργά.

Για σήμερα έχω μαγειρέψει χταποδάκι κοκκινιστό. Το συνοδευτικό θα το αποφασίσει ο λαός (!) το μεσημεράκι!

Δώσε ψήφο στο λαό.

Εβιράκι καλημέρα! Βλέπω έχεις πρωτοποριακές μεθόδους ανάκρισης!

Μ' τι....και με άμεσα αποτελέσματα. Είδες πώς τα ξέρασε όλα;

ioanna81 καλώς ήρθες!

Η Ιωάννα έχει ξαναγράψει στο παρελθόν στο μαγειροκαφέ.

24 κ κομμωτρια!

Καλέ μικρούλα είσαι. Είσαι 3 χρόνια πιο μεγάλη από την κόρη μου τη πρώτη.

Αργησα να απαντησω ελπιζω τουλαχιστον να γλιτωσα τα μαλλακια μου:D

Τα γλίτωσες λόγω της δραστικής μεθόδου, αλλιώς κομμώτρια και χωρίς μαλλιά θα ήταν δυσφήμιση.

εχω διδυμα αγορακια 8 μηνων κ τα κηνυγαω ολη μερα γι αυτο δεν ειμαι ευκαιρη παντα.... ( το εσωσα? Ενταξει?)

Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου. Σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο να έχεις διπλή χαρά, διπλό γέλιο, διπλή αγκαλιά κλπ μέσα στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν έχεις διπλό κυνήγημα και διπλό κλάμα. Παρόλ' αυτά είναι πολύ ωραίο να έχεις δίδυμα.

και η μέθοδος σου έπιασε αμέσως Eviri... η ricola απάντησε αμέσως! χα χα χα

Δραστικά πράματα.:D:D

εγω παντως που ειμαι 33 χρονων και εχω ενα διχρονο αγορακι και δουλευω κι εχω περασει πολλους μηνες αυπνη κατερευσα. Επαθα υπερκοπωση, παθαινα κρισεις πανικου και απλα προσπαθω να τα ξεπερασω ολα αυτα. Που να ειχα διδυμα ή κι αλλο παιδι, δεν θα σηκωνομουνα απο τα πατωματα

Ιωάννα κι εγώ πιστεύω όπως κι εσύ, ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές και την ίδια υπομονή. Ούτε κι εγώ θα ανταποκρινόμουν όπως θα έπρεπε.

Αχ βρε Εβιρακι πως το φτιαχνεις το σουφλε με τις πατατες? ενω φτιαχνω διαφορα αυτο 2 φορες εχω προσπαθησει κ το εχω κανει χαλια ....

Με τον εύκολο τρόπο το φτιάχνω.

Κόβω τις πατάτες ροδέλες, τις βράζω για 7' σε αλατισμένο νερό, τις βάζω σε βουτυρωμένο ταψί και ρίχνω το τυρί που λιώνει και το ζαμπόν (ή άλλο αλλαντικό που υπάρχει στο σπίτι) το γάλα, λίγο μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι. Τα ψήνω μέχρι να ροδίσουν κι αυτό είναι όλο.

Γεια σου Ζίου-ζίτσου, καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ.

Σου εύχομαι με το καλό να αποκτήσεις το μωράκι σου.

Εδώ μιλάμε για γλέντι, όχι αστεία.

Διαφημίσεις

Έχασα πριν κάποια μηνύματα.

πειτε μου κι εσεις για εσας ποσο ειστε και ποσα παιδακια εχετε για να εχω κι. Εγω μια εικονα για εσας! Γι να μην τρομοκρατησω κι εγω με χαλαουα nina:razz::-P;)

Λοιπόν, εγώ είμαι 45 και έχω δύο κόρες. Η πρώτη είναι 21 και η δεύτερη 11.

Περιμενω το πρωτο μου νινακι μεχρι τις 14/8 και δεν ξερουμε το φυλο ακομη αν κ ελπιζω στην αυχενικη να φανει...

Άρα είσαι στις αρχές. Εύχομαι να έχεις μία καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη.

Καλό σας μεσημέρι κοριτσάκια μου.

Έφτιαξα ρεβυθάκια άσπρα σήμερα.

Ολα καλα ειναι μωρε αλλα οταν αρχιζει αυτη η διπλη γκρινια κ το διπλο κλαμα ειναι γ@μ@σετα. Εσυ ''μαμα'' της παρεας απο που εισαι? (Μπορω να σε λεω και μαμα αφου εχω την ηλικια της κορης σου:):D:):):D)

Ολα καλα ειναι μωρε αλλα οταν αρχιζει αυτη η διπλη γκρινια κ το διπλο κλαμα ειναι γ@μ@σετα. Εσυ ''μαμα'' της παρεας απο που εισαι? (Μπορω να σε λεω και μαμα αφου εχω την ηλικια της κορης σου:):D:):):D)

Εισαι 5 χρονια μικροτερη απο την πεθερα. Μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...