Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα έχω μαγειρέψει χταποδάκι κοκκινιστό. Το συνοδευτικό θα το αποφασίσει ο λαός (!) το μεσημεράκι!

Ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται και μου αρέσει! Αν και χτες το βράδυ έριξε καλή βροχή!

παώ να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Είπα να κάνω ένα διάλλειμα από το διάβασμα και να γράψω τη συνταγή που μου ζητήσατε.

Διάβασμα? Σπουδάζεις ή είναι στα πλάισια της δουλειάς σου?

Νινακι πολυχρονη βρε να τα εκατοστησεις κ οτι επιθυμεις!!! αχχχ τι μας κανεις με τα καλουδια σου, σε τι να πρωτοαντισταθει καποιος, στα σουβλακια,στην τουρτα, στην λατρεμενη μπουγατσα δεν γιναται... χρυσοχερα μου!!!!

Κι εγώ να ευχηθώ να τα εκατοστήσεις Νίνα! Η γαιδάρα ξέχασα να σου ευχηθώ χτες!!!

Αγγελικη ωραιοτατες κ οι φακες! Ασε απιστευτο πηξιμο, παντα μια βδομαδα πριν το τελος του μηνα τρεχουμε λεμε ..... εγω παλι το πρωι που βγηκα εξω ειχα την αισθηση πως κρυωνα πολυ ομως. μακαρι να γλυκανει λιγο αυτο το κρυο δεν το μπορω...

Έμενα πάλι τα όσπρια γενικά δεν είναι και το καλύτερό μου αλλά τα φτιάχνω για να τρώνε τα παιδιά.

Για σημερα εχω φασολακια με μοσχαρακι που ειχα ζγκαταψυξ.

χαχαχαχα! Μου θύμισες το χωριό του άντρα μου που το λένε έτσι!!

Εχω βγαλει ομως να μαγειρεψω και χταποδακι με πατατες για αυριο και κιμα για να αφησω στον αντρα μου σε ταπερακια ωστε το πρωι να ειμαι πιο ελευθερη.

Τάύτιση στο χταποδάκι βλέπω!

Φιλακια σε ολες

Γεια σας κοριτσια!!!

Γειά σου bagia! Kαλώς ήρθες!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:tongue: ανταποδίδω με πολλή αγάπη! και δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία...πλάκα έκανα... κάθε άλλο! ο σύζυξ έχει όμως... το παίρνει λίγο πιο απαισιόδοξα... στο στυλ ότι μεγαλώσαμε και τί έχουμε κάνει και κάτι τέτοια άσχημα... εσείς πώς το βλέπετε το θέμα?

Δεν έχω θέμα με την ηλικία! Δηλώνω χωρίς φόβο και πάθος ότι τον Μάιο θα κλείσω τα 42! Όπως βλέπετε είμαι ακόμη παιδούλα!!!!

Νινα το θεμα ηλικιας δε με ενοχλει καθολου και δεν ειμαι πια μικρουλα!Σχεδον 33!!!Τα χρονια θα περνανε ειτε το θελουμε ειτε οχι...οποτε απλα απολαμβανεις τον καθε χρονο ξεχωριστα!!!Ετσι το βλεπω εγω!!!

Σωστή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:tongue: ανταποδίδω με πολλή αγάπη! και δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία...πλάκα έκανα... κάθε άλλο! ο σύζυξ έχει όμως... το παίρνει λίγο πιο απαισιόδοξα... στο στυλ ότι μεγαλώσαμε και τί έχουμε κάνει και κάτι τέτοια άσχημα... εσείς πώς το βλέπετε το θέμα?

Γειά σου bagia! ηλικία και επάγγελμα! αστειεύομαι:P πώς πας από μαγείρεμα?

ΦΩΤΕΙΝΗ763 ένα καφεδάκι, χαλαρό, νομίζω ότι θα ήταν ότι έπρεπε για σένα!

Φιλιά σε όλες!

24 κ κομμωτρια! Αργησα να απαντησω ελπιζω τουλαχιστον να γλιτωσα τα μαλλακια μου:D εχω διδυμα αγορακια 8 μηνων κ τα κηνυγαω ολη μερα γι αυτο δεν ειμαι ευκαιρη παντα.... ( το εσωσα? Ενταξει?) Απο μαγειρεμα μια χαρα, με ζοριζει λιγο λογο χρονου αλλα ολο κ κατι φτιαχνω... σημερα λεω για φασολαδα ζουμερη καθε βημα και πορδη:D:D:D εσεις τι κανετε κοπελες?

Διαφημίσεις

Κουραστικό το επάγγελμά σου bagia! Να σου ζήσουν τα διδυμάκια! Κι έχεις δίκιο, ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος με δύο ζουζούνια!

Ευχαριστω! Ναι ειναι πολυ περιορισμενος γιατι ολα παρνανε απο τα χερια μου, ξερεις τωρα, κ τα μωρα κ οι δουλειες στο σπιτι. Εσυ ποσα παιδακια εχεις?

Ευχαριστω! Ναι ειναι πολυ περιορισμενος γιατι ολα παρνανε απο τα χερια μου, ξερεις τωρα, κ τα μωρα κ οι δουλειες στο σπιτι. Εσυ ποσα παιδακια εχεις?

Φωτεινη αυτο το ζγκαταψυξ με τρελανε:tongue: ετσι μιλανε κι εδω χαλκιδικη. Απο που εσαι?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

Μεγαλωνει το παρεακι λοιπον...τελεια!!!!

Καλως ηρθατε Βαγια και Ιωαννα!!!!

Eviri ευχαριστω για τη κρεμουλα!!!Θα τη δοκιμασω και τη δικια σου φυσικα!!!Εμενα μου αρεσει που με φουσκωνει το σιμιγδαλι(ασε που τρελαινομαι για σιμιγδαλι)!

Βagia να σου ζησουν τα αγορακια σου!!!!!!!Σε καταλαβαινω απολυτα εχω μικροτερα αδερφια αγορια διδυμα..οποτε απο ιστοριες τησ μαμας μου και απ οτι θυμαμαι.....πολυ τρεξιμο!!!!!Και πολυ φαι!!!!!!Μια χαρα η φασολαδα σου...ειναι στο μενου μας για την αλλη βδομαδα!!!!

Το μενου για σημερα και αυριο(μη ξεχνιομαστε)....ρεβυθια με κριθαρακι!(Τhank you Ggeny) και το αγαπημενο ρυζογαλακι του αντρα μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!

ricola ίδιο φαί έχουμε, αλλά χωρίς κριθαράκι...μία φορά έβαλα ρύζι και δεν άρεσε στον σύζυξ... του θύμισε ότι το είχε φάει σε ένα νησί και τον αήδιασε.... άβυσσος η ψυχή:P

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! να είσαστε όλες καλά:tongue:

ioanna81 καλώς ήρθες και εσύ. αυξανόμαστε!

bagia μικρούλα είσαι! μπράβο όμως που έκανες τα παιδάκια σου από τώρα... είναι ωραία ηλικία... έχει και πιο πολλές αντοχές!

Συμφωνώ και επαυξάνω για το ηλικιακό θέμα... σημασία έχει να αγαπάμε την κάθε ηλικία και να την απολαμβάνουμε! και η μέθοδος σου έπιασε αμέσως Eviri... η ricola απάντησε αμέσως! χα χα χα.

Καλημέρα κορίτσια!

ricola ίδιο φαί έχουμε, αλλά χωρίς κριθαράκι...μία φορά έβαλα ρύζι και δεν άρεσε στον σύζυξ... του θύμισε ότι το είχε φάει σε ένα νησί και τον αήδιασε.... άβυσσος η ψυχή:P

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! να είσαστε όλες καλά:tongue:

ioanna81 καλώς ήρθες και εσύ. αυξανόμαστε!

bagia μικρούλα είσαι! μπράβο όμως που έκανες τα παιδάκια σου από τώρα... είναι ωραία ηλικία... έχει και πιο πολλές αντοχές!

Συμφωνώ και επαυξάνω για το ηλικιακό θέμα... σημασία έχει να αγαπάμε την κάθε ηλικία και να την απολαμβάνουμε! και η μέθοδος σου έπιασε αμέσως Eviri... η ricola απάντησε αμέσως! χα χα χα.

ricοla κ nina σας ευχαριστω! Απο αντοχες τι ναπω? Εχω αλλα υπαρχουν κ στιγμες που νιωθω πως ''θα καταρευσω'':-) πειτε μου κι εσεις για εσας ποσο ειστε και ποσα παιδακια εχετε για να εχω κι. Εγω μια εικονα για εσας! Γι να μην τρομοκρατησω κι εγω με χαλαουα nina:razz::-P;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...