Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

χθες με πήραν από το σταθμό του Χρήστου για να μου πουν ότι είναι κόκκινος στα μάγουλα και στο μέτωπο ενώ δεν είχε παίξει καθόλου, δεν είχε δηλ. έντονη δραστηριότητα το πρωί. Ε χ....κα πάνω μου, πήρα ένα ταξί και πήγα στο σταθμό και μετά κατευθείαν στον παιδίατρο. Ευτυχώς όλα καλά, δεν βρήκε τπτ και τον εξέτασε εξονυχιστικά, δεν είχε και κανένα άλλο σύμπτωμα, αλλά φοβούνται και τον ίσκιο του.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!!:P

jellyfishch καλώς ήρθες:D ωραίο φαγάκι! ρύζι με μανέστρα δεν έχω ξανακούσει... για πες, πώς το κάνεις?

Φωτεινή ελπίζω μέχρι το Σάββατο να έχει καλό καιρό, να μπορέσεις να πας άνετα και να κάνεις τις δουλειές σου.... και φυσικά μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση το σπίτι... η αλήθεια είναι ότι ίσως δυσκολευτείς τώρα με τα παιδιά μαζί... έχεις εκεί κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει? έστω στο πρακτικό κομμάτι του σπιτιού?

ricola έλα! εγώ είμαι πιο κοντά από την Εβίρι! κερνάω μπουγάτσα και καφέ! έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα! και να σου πω και κάτι ακόμα, πιο δελεαστικό ίσως: έχω και τούρτα! έσβησα χτες κεράκι, αλλά δεν θα σου πω πόσα;) χα χα!

eleni2008 καλημέρα σου!!

Σήμερα θα κάνω σουβλάκια με το κρεατάκι που περίσσεψε από την Κυριακή... πήρα και πίτες και όλα τα σχετικά.

τους.

μετά τον πήρα στη δουλειά και περάσαμε πολύ ωραία.

σας διάβασα αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

Φιλιά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Σήμερα το μενού μας έχει φακές.

Βροχερός ο καιρός σήμερα αλλά έχω την αίσθηση ότι γλύκανε το κρύο.

ricola μην ανησυχείς! Με μία μετρημένη διατροφή μετά την γέννα θα έρθεις στα ίσα σου με τα επιπλέον κιλάκια!

Φωτεινούλα πες στους γύρω σου πως αν μένατε μόνιμα στο νησί έτσι κι αλλιώς δεν θα το περνούσατε όλο αυτό με τους σεισμούς? Αφού ζούμε σε μία χώρα που οι σεισμοί είναι στην καθημερινότητά μας σχεδόν!

Εβιράκι μου ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς χτες ήταν όλη μέρα μία χαρά η μαιμουδίτσα μου!

Τζενάκι πολύ δουλειά ε? Σε καταλαβαίνω αφού πολλές φορές περνάω τα ίδια!

Ελενάκι τι ωραία έκπληξη!

jellyfishch καλώς ήρθες! Όπως θα διαπιστώσεις είμαστε μία όμορφη παρεούλα που μοιραζόμαστε πολλά και διάφορα εκτός από τα μαγειρικά μας!

Αρετούλα μήπως ο μικρούλης σου απλώς ζεσταινόταν?

Nina-Tom ωραίο φαγάκι έχετε σήμερα! Στείλε ένα με πίτα απ΄όλα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Είπα να κάνω ένα διάλλειμα από το διάβασμα και να γράψω τη συνταγή που μου ζητήσατε.

Ρύζι με μανέστρα στο τηγάνι .

Υλικά:

Ρυζακι basmati (εμένα δε μου αρέσει και τόσο το μπασμάτι που είναι το ιδανικό και βάζω σπυρωτό απλά)

Κριθαράκι μέτριο

Σκόρδο

κρεμμύδι

Βουτυρο

Πάπρικα γλυκιά, κάρυ, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι, το σκόρδο, και μετά από λίγο το ρύζι. Σβήνουμε με νερό και προσθέτουμε κάρυ, πάπρικα, αλάτι πιπέρι, μανέστρα.

Περιμένουμε μέχρι να γίνουν και είναι έτοιμο.

Οι ποσότητες των μπαχαρικών κατά βούληση.

Καλή επιτυχία!!

2t7wp3.png

Jellyfish αλως ηρθες στην παρεα μας! περναμε καλα εδω θα δεις!

Γεια σου ελενη !! τι κανεις?

Νινακι πολυχρονη βρε να τα εκατοστησεις κ οτι επιθυμεις!!! αχχχ τι μας κανεις με τα καλουδια σου, σε τι να πρωτοαντισταθει καποιος, στα σουβλακια,στην τουρτα, στην λατρεμενη μπουγατσα δεν γιναται... χρυσοχερα μου!!!!

Αγγελικη ωραιοτατες κ οι φακες! Ασε απιστευτο πηξιμο, παντα μια βδομαδα πριν το τελος του μηνα τρεχουμε λεμε ..... εγω παλι το πρωι που βγηκα εξω ειχα την αισθηση πως κρυωνα πολυ ομως. μακαρι να γλυκανει λιγο αυτο το κρυο δεν το μπορω...

Φωτεινη μου πως πανε οι ετοιμασιες?

Αρετη μου φανταζομαι λαχταρα που θα περασες κοριτσι μου! ειναι να μην τρομαξεις!!! καλα εκανες κ πηγες αμεσως στο γιατρο τουλαχιστον σου εφυγε η ιδεα. Σημερα πως ειναι? Πολυ ωραιο το πρασοσελινο μμμμ

Καλησπερα!

Jellyfishch καλώς μας ηρθες. ενδιαφερουσα η συνταγουλα σου!

Αρετη μου σε κοψοχολιασαν χωρις λογο; Παλι καλά που ολα ειναι καλά.

Νινα πολύχρονη να τα εκατοστησεις! Ό,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα! Εμενα η μπουγατσα δεν μου αρεσει αλλά στις τουρτιτσες δε λεω ποτε οχι. Να ερθω κι εγω για καφεδακι; ;):tongue:

Ελενη μου τι ωραια που σε ξαναδιαβασαμε!

Εβιρι μου ναι εχω ζησει κατι τετοιο! Ενταξει τα 2 κρεββατια ηταν κοντα αλλά ειχε πλακα γιατι σε αλλο κρεββατι ξαπλωσα απο αλλο σηκωθηκα! Καλά η Αθηνα σου δημιουργει προσθετη ανασφαλεια λογω των λιγων ανοικτων χωρων.

Για σημερα εχω φασολακια με μοσχαρακι που ειχα ζγκαταψυξ. Εχω βγαλει ομως να μαγειρεψω και χταποδακι με πατατες για αυριο και κιμα για να αφησω στον αντρα μου σε ταπερακια ωστε το πρωι να ειμαι πιο ελευθερη.

Φιλακια σε ολες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!

Πολυ κινηση βλεπω σημερα...τι καλα!!!!

Ggeny σε ευχαριστω για τη συνταγη της κρεμουλας ...σημειωθηκε και θα δοκιμαστει συντομα!!

Jellyfishch καλως ηρθες!!!!Ειναι ωραια εδω θα δεις...και εγω νεα ειμαι!!!!Σημειωθηκε και η δικη σου συνταγη....δεν ειχα ξανακουσει για αυτο το συνδιασμο και μου κινησες την περιεργεια!!!!

Arnikol ευτυχως δεν ειχε τιποτα ο μικρος!!!Ουφ....

Nina χρονια σου πολλα!!!!Πολυχρονη και οτι μα οτι επιθυμεις!!!!!Μπουγατσουλα...τουρτιτσα....(σαλακιααααα)....και σημερα σουβλακιααααα??????

Φωτεινη κουραγιο με τις ετοιμασιες!!!!Μμμμμ και εμενα μου εκανε κατι το χταποδακι με τις πατατες.....

Bagia καλησπερα!!

Σημερα φαγαμε το υπολοιπο χθεσινο και αυγουλακια!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:tongue: ανταποδίδω με πολλή αγάπη! και δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία...πλάκα έκανα... κάθε άλλο! ο σύζυξ έχει όμως... το παίρνει λίγο πιο απαισιόδοξα... στο στυλ ότι μεγαλώσαμε και τί έχουμε κάνει και κάτι τέτοια άσχημα... εσείς πώς το βλέπετε το θέμα?

Γειά σου bagia! ηλικία και επάγγελμα! αστειεύομαι:P πώς πας από μαγείρεμα?

ΦΩΤΕΙΝΗ763 ένα καφεδάκι, χαλαρό, νομίζω ότι θα ήταν ότι έπρεπε για σένα!

Φιλιά σε όλες!

Νινα το θεμα ηλικιας δε με ενοχλει καθολου και δεν ειμαι πια μικρουλα!Σχεδον 33!!!Τα χρονια θα περνανε ειτε το θελουμε ειτε οχι...οποτε απλα απολαμβανεις τον καθε χρονο ξεχωριστα!!!Ετσι το βλεπω εγω!!!

Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα έφτιαξα πατάτες σουφλέ.

Eviri τη κρεμα αυτη μας την εφτιαχνε η μαμα μου και ειναι εντελως απλη...γαλα,σιμιγδαλι και ζαχαρη(εγω βαζω μελι)..αλλα για πες για το κορν φλαουρ!!

Έχω φτιάξει κι εγώ με σιμιγδάλι, αλλά μου φαίνεται ότι φουσκώνει πιο πολύ το στομάχι από την άλλη με το κορνφλάουρ.

Αυτή που γίνεται με το κορνφλάουρ είναι ίδια με αυτή του Γιώτη που ξέραμε από παιδιά.

Για κάθε ποτήρι του νερού στο οποίο μετράω το γάλα βάζω 1,5 κουταλιά της σούπας γεμάτη κορνφλάουρ. Το ανακατεύω μέσα στο γάλα όσο είναι κρύο διαλύοντάς το καλά με το αναδευτήρι. Στη συνέχεια βάζω τη ζάχαρη πάλι 1,5 κουταλιά για κάθε ποτήρι -αυτή μπορείς να την αυξομειώσεις κατά την προτίμησή σου- και λίγη βανίλια. Άλλες φορές προσθέτω και κακάο στο κρύο γάλα, ανάλογα τη διάθεση.

'Οπως κατάλαβα ακριβώς το ίδιο κάνει και η Τζένη στις αναλογίες για περισσότερα μπολάκια, με τη διαφορά ότι προσθέτει βούτυρο. Με το βούτυρο γίνεται ακομα πιο νόστιμη, απλά εγώ το έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια από τότε που παρουσίασε η μικρή Εβιρίνα χοληστερίνη.

Επίσης, αυτό που λέει ότι αυτή η κρέμα σαν βάση μπαίνει παντού είναι αλήθεια. Θα σε σώσει σε σπιτικές τούρτες, τάρτες και πολλά ακόμα γλυκά. Κάθε φορά μπορείς να κάνεις διάφορες παραλλαγές, προσθέτοντας για παράδειγμα ξηρούς καρπούς, γεύσεις λεμονιού, πορτοκαλιού κλπ.

Τζαααα!!!!

Να πω μια καλημέρα;;;;

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας αλλά ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καλώς την Ελένη, πού είσαι βρε ψυχή; Είστε όλοι καλά;

καλημέρα σε όλους - ες! είμαι καινούργια εδώ, εύχομαι να κάνουμε μία ζεστή και χαρούμενη παρέα!:D

Γεια σου Τζέλιφις, καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ.

Σήμερα το μενού μας έχει κουνελάκι κρασάτο στην κατσαρόλα, ρύζι με μανέστρα στο τηγάνι, και σαλάτα δεν ξέρω... θα το σκεφτώ... μάλλον χόρτα θα αγοράσω!!

Όοουυ μπήκες δυναμικά στο μαγειροκαφέ, με μαγειρική σπέσιαλ, όχι ό,τι κι ό,τι.

χθες με πήραν από το σταθμό του Χρήστου για να μου πουν ότι είναι κόκκινος στα μάγουλα και στο μέτωπο ενώ δεν είχε παίξει καθόλου, δεν είχε δηλ. έντονη δραστηριότητα το πρωί.

Ποιος ξέρει, μπορεί πράγματι να ζεσταινόταν ή να ντρεπόταν από κάτι. Μπας και τον κοιτούσε καμμιά μικρούλα του νηπιαγωγείου; Ευτυχώς που δεν ήταν άρρωστος.

ricola έλα! εγώ είμαι πιο κοντά από την Εβίρι! κερνάω μπουγάτσα και καφέ! έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα! και να σου πω και κάτι ακόμα, πιο δελεαστικό ίσως: έχω και τούρτα! έσβησα χτες κεράκι, αλλά δεν θα σου πω πόσα;) χα χα!

Τώρα πάω να κλείσω εισιτήριο. Θα προλάβω να σου ευχηθώ κι από κοντά να τα εκατοστήσεις να σε χαιρόμαστε και να αποκτήσεις σύντομα αυτό που επιθυμείς περισσότερο.

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Γεια σου Αγγελική.

Εβιρι μου ναι εχω ζησει κατι τετοιο! Ενταξει τα 2 κρεββατια ηταν κοντα αλλά ειχε πλακα γιατι σε αλλο κρεββατι ξαπλωσα απο αλλο σηκωθηκα!

Φωτεινή μου πλάκα έχει μόνο τώρα που το διηγείσαι. Εκείνη την ώρα όταν το ζεις μόνο τρόμο μπορείς να νιώσεις.

Καλά η Αθηνα σου δημιουργει προσθετη ανασφαλεια λογω των λιγων ανοικτων χωρων.

Δε λες τίποτα. Έτσι και γίνει κάτι μεγάλο ο κόσμος δεν έχει διαφυγή.

Γεια σας κοριτσια!!!

Γεια σου και σένα, καλώς ήρθες, τι φάγατε σήμερα;

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας:tongue: ανταποδίδω με πολλή αγάπη! και δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία...πλάκα έκανα... κάθε άλλο! ο σύζυξ έχει όμως... το παίρνει λίγο πιο απαισιόδοξα... στο στυλ ότι μεγαλώσαμε και τί έχουμε κάνει και κάτι τέτοια άσχημα... εσείς πώς το βλέπετε το θέμα?

Δε θα το πιστέψεις ότι μόλις χτες το βράδυ μου έλεγε ο Έβιρος ότι του κακοφαίνεται που μεγαλώνουμε. Για τον εαυτό του όχι τόσο, αλλά του φαίνεται άσχημο που ενώ με γνώρισε 20 τώρα είμαι 45.

Μάλλον, πίστευε ότι θα μείνω για πάντα 20.

Κι εμένα με πειράζει που μεγαλώνω.

Γειά σου bagia! ηλικία και επάγγελμα! αστειεύομαι:P πώς πας από μαγείρεμα?

Να βάλω τη λάμπα στα μάτια της ή να της κάνω χαλάουα στα μαλλιά; Πρέπει να μιλήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...