Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μενα!

Εβιρι μου τελικά το κηρυξαν σε κατασταση εκτακτου αναγκης το νησι. Έπρεπε. Στους μεγαλους θυμισε το σεισμο του '53. Γνωστοι μου, μηχανικοι μου ειπαν οτι αν συνεβαινε σεισμος με αυτα τα χαρακτηριστικα σε αλλο μερος θα ισοπεδωνε πολη. Πολλοι γνωστοι μου διανυκτερευσαν στα αυτοκινητα χτες κι εβρεχε κι εκανε κρυο. Το ενα καραβι γεμισε παντως. Μακαρι να σταματησει εδω το κακό. Θα σας πω περισσοτερα κι οταν παω εκει. Κυριακη κοντη γιορτη.

Αγγελικη μου πολυχρονος ο αντρουλης σου και περαστικα στην κορουλα

Τζενακι εγραψες παλι με τις δημιουργιες σου. Αντεξες και να μη δοκιμασεις πιτσα βρε θηριο;

Ρικολα και σε σενα ετυχαν πολλα μαζεμενα βρε παιδι μου. Ευτυχως τελος καλό όλα καλά. Μα να μπουν νερα στο παιδικο βρε παιδι μου

Φιλακια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Φωτεινη ευχομαι και εγω να σταματησει εδω το κακο στο νησι....τι να πει κανεις...

Λογικα τωρα ολα καλα με το παιδικο...ανελαβε ο Μπομπ ο μαστορας(ο αντραςμ ου φυσικα)...για να δουμε...

Καλησπερα κοριτσια!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ δεν μου ειπε να κανω κατι για να κατεβει...τουλαχιστον οχι ακομα!!Βεβαια εγω συνεχιζω τη γυμναστικουλα μου(μπαλετακι) και ο κυριος αν θελει ας κατεβει!!!!

Μια χαρά θα κάνει και την δουλειά του το μπαλέτο. Ίσως γι΄αυτό ο γιατρός δεν σου έχει πει να περπατάς.

Υπαρχουν μερες που μονο τα επιπλα γλυτωνουν απο τα σαγονι αμου!!!!

Προφανώς δεν έχουν γέμιση της αρεσκείας σου!!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Έφτιαξα μια απλή σούπα με λίγα λαχανικά (καρότο, πατάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό). Σήμερα έριξε και λίγο χιόνι ύστερα από αρκετό καιρό και ταίριαζε.

Είδατε άσπρη μέρα λοιπόν!!!!

Εβιρακι μου συχαθηκα τισο πολυ που δεν μπηκα σε λεπτομετειες....θεωρητικα ωμες θα τις εβαλε.ισως λιγο ξεπικρισμενες..στους γιγαντες μετα δοκιμασε ο αντρας μου μονο κ επισης τογ φανηκε σιχαμα.

Χριστέ μου πως το σκέφτηκε?????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα!

Γειά σου Φωτεινούλα! Ήμουν έτοιμη να σε πάρω τηλέφωνο χτες το μεσημέρι νομίζοντας πως ήσουν στο νησί! Μετά συνειδητοποίησα πως θα φύγεις το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Βρε κοριτσια αισθανομαι ωραια που με αγαπουν αλλά αυτο το πραγμα να μου ερχονται παντα επισκεψεις τις τελευταιες μερες που θα φυγω με σκοτωνει. Θελω να ετοιμαστω, δεν εχω και το μεγαλο σπιτι και δεν μπορω να εχω κουτες και το σπιτι αναστατο γιατι εχω και κοσμο.

Έχεις δίκιο Φωτεινούλα! Κι εγώ θα δυσανασχετούσα αλλά από την άλλη όπως είπες από αγάπη το κάνουν!

Συνειδητοποιησα οτι γκρινιαζω πολυ τωρα τελευταια. Σορρυ

Με το δίκιο σου! Τέτοιο λούκι που περνάς για να ετοιμάσεις τα πάντα...

Φιλια και καλό ΣΚ

Καλησπερα!!!

Φωτεινη σου πεσαν ολα μαζι και εσενα....γκρινιαξε οσο θες!!!!!

Εγω να δεις μουρμουρα σημερα(ειναι και οι ορμονες)!!!Απο τη νεροποντη χθες μπηκαν μπολικα νερα στην αποθηκη....λιγα στο παιδικο!!!!Δεν ανοιγε με τιποτα η ηλεκτρικη να να αδειασουμε τον καδο...και το σιδερο μου σφυριζει!!!(ειναι καινουριο)!!!ΠΠΠΠΦΦΦΦΦ!!!!

Το είχε η μέρα σήμερα μου φαίνεται. Εμάς τρύπησε ο σωλήνας του νιπτήρα και έτρεχαν τα νερά! Έτρεχε ο άντρας μου να βρει σωλήνα στο παζάρι Κυριακάτικα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα!

Μπηκα εκτακτα στο ιντερνετ και προσπαθω να μαθω τα νεα για το σεισμο στο νησι. Πηρα τηλεφωνο γνωστους και φιλους που ειναι κατω και μου ειπαν πως ηταν πολύ μεγαλος και μαλλον θα κοιμηθουν στα αυτοκινητα αποψε. Και κανει ενα ψοφοκρυο... Ευτυχως δεν υπηρχαν θυματα.

Υποθέτω πως το σπίτι σας είναι εντάξει Φωτεινούλα ε?

Σημερα εφτιαξα γιδα κοκκινιστη με μακαρονια.

Φιλια

Καλησπέρα!

Φωτεινή είχαν πολλές ζημιές? βλέπω διάφορα στη τηλεόραση! ήταν πάντως αρκετά δυνατός και με πολλούς μετασεισμούς!

Ευτυχώς που έχει πολλούς μετασεισμούς για να εκτονώνεται η ενέργεια!

Ξανα στο ιντερνετ για να μαθαινω νεα. Με τα ατομα που μιλησα μου ειπαν ολα οτι εκτος απο δυνατος ειχε και αρκετη διαρκεια. Υπαρχουν αρκετες υλικες ζημιες και μια γνωστη μου ρε παιδια μου μιλησε και για ζημιες στην τοιχοποιια του σπιτιου της. Και μιλαμε για ανθρωπους συνταξιουχους με μικρη συνταξη και θεματα υγειας φανταζεστε να πρεπει να φτιαξουν σπιτι τωρα; Δεν εχουν ολες οι περιοχες ομως ζημιες κυριως το Ληξουρι και το Αργοστολι εχουν θεμα. Κυριως κατι παλιες στεγες που κατερρευσαν. Στη δικη μου περιοχη ειναι πιο καλά μεχρι στιγμης τα πραγματα. Παντως αν γινοταν τετοιος σεισμος (με οοοολα αυτα τα χαρακτηριστικα) σε άλλο μερος της Ελλαδας εκτος απο Κεφαλονια και Ζακυνθο σιγουρα θα ειχαμε και θυματα. Ευτυχως εχουν καλες κατασκευες και το λεω γιατι το εχω ζησει.

Αυτό ακριβώς έσωσε την κατάσταση Φωτεινούλα! Είναι πρόσφατες οι καταστροφές που είχαν υποστεί Ζάκυνθος και Κεφαλλονιά από σεισμούς κι ευτυχώς ξαναχτίστηκαν από την αρχή με σύγχρονες αντισεισμικές προδιαγραφές!

Δε σχολιαζω τιποτε αλλο - αυριο με την ησυχια μου

Αυτό που ελπίζω είναι να είναι ο κύριος σεισμός και να ησυχάσουν τα πράγματα γρήγορα. Το χειμώνα ο σεισμός δεν παλεύεται, πώς να μείνει κάποιος έξω και για πόσες νύχτες; Ειδικά όταν μιλάμε για μικρά μωρά και παιδάκια, εγκυμονούσες, γέρους, αρρώστους κλπ.

Αυτό ακριβώς Εβιράκι! Ο χειμώνας δεν παλεύται αν σου τύχει κάτι τέτοιο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Φωτεινη μου εχουμε κανενα νεο αο το νησι? μια γνωστη μου μου ελεγε πως οι γονεις της ειναι απο χτες στο αυτοκινητο κ ριχνει καρεκλες. Ελπιζω να σταματησει εδω κοριτσια κ να μην εχουμε θυματα.Ακομα θυμαμαι τον σεισμο εδω το 99 κ τρεμω.

Ευτυχώς αντιμετωπίζω τους σεισμούς με μεγάλη ψυχραιμία! Ταράζομαι λίγο εκείνη την στιγμή αλλά μέχρι εκεί! Στον σεισμό του ΄99 ήμουν στην δουλειά και μου είχε στοιχίσει πολύ γιατί ήταν ο πρώτος σεισμός που με έβρισκε χωρίς την οικογένειά μου κοντά! Για 1-2 μέρες δεν άφηνα τον άντρα μου να φύγει από κοντά μου! Αλλά ευτυχώς δεν μου έμεινε φοβία!

Αγγελικη να τον χαιρεσαι τον συζυγο πολυχρονος!! Αχ κ ουτε μια πανσετουλα δεν μας εστειλες για κερασμα!!ντροπη σου! χαχαχα Πως ειναι το στομαχι της μικρης σημερα?

Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Την επόμενη φορά που ψήσουμε να μου δώσεις διεύθυνση να στείλω ντελίβερι!

Η κόρη μου είναι καλά σήμερα ευτυχώς!

Στα δικα μου μαγειρικα τωρα, την Παρασκευη το βραδυ οπως σας ειπα εφτιαξα την πιτσα( μια μπυκιτσα δοκιμασα ετσι για να μου φυγει η ιδεα, πολυυυ ωραια ηταν κλαψ κλαψ).Το Σαββατο το μεσημερι εφτιαξα θραψαλα με κοφτο μακαρονακι. Εφτιαξα κ δυο ταψια πορτοκαλοπιτες ενα για μας κ ενα το πηγα δωρο στους φιλους που μας ειχαν το βραδυ τραπεζι.

Τώρα που είπες πορτοκαλόπιτα, έφτιαξα την συνταγή της Βέφας και βγήκε όνειρο! Το φύλλο το έκανα μπάλες όπως το φτιάχνει η Έβιρι και βγήκε όντως αφράτη! Μιαμ μιαμ!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Αγγελικη να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

Ευχαριστώ!

Για σημερα...μμμμ...εχει μεινει λιγο παστιτσιο..λιγα παντζαρια...και λεω να κανω κατι με πατατες και μανιταρια(τα εχω στο ψυγειο και σε λιγο δε θα νιωθουν πολυ καλα...)

Γρήγορα μαγείρεψέ τα πριν αρρωστήσουν και χρειαστούν αντιβίωση!!!

Καλημέρα κι απο μενα!

Εβιρι μου τελικά το κηρυξαν σε κατασταση εκτακτου αναγκης το νησι. Έπρεπε. Στους μεγαλους θυμισε το σεισμο του '53. Γνωστοι μου, μηχανικοι μου ειπαν οτι αν συνεβαινε σεισμος με αυτα τα χαρακτηριστικα σε αλλο μερος θα ισοπεδωνε πολη. Πολλοι γνωστοι μου διανυκτερευσαν στα αυτοκινητα χτες κι εβρεχε κι εκανε κρυο. Το ενα καραβι γεμισε παντως. Μακαρι να σταματησει εδω το κακό. Θα σας πω περισσοτερα κι οταν παω εκει. Κυριακη κοντη γιορτη.

Να σταματήσει εδώ το κακό και να επιστρέψει ο κόσμος στα σπίτια του χειμωνιάτικα!

Αγγελικη μου πολυχρονος ο αντρουλης σου και περαστικα στην κορουλα

Ευχαριστώ και για τα δύο!

Φιλακια σε όλες

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τα μανιταρια γλυτωσαν!!!Στο φουρνο με πατατες,πιπερια,καροτο,κρεμμυδι,σκορδο,μαιντανο,δενδρολιβανο,πιπερι,χυμο λεμονι πορτοκαλι και στο τελος τυρακι...νοστιμοτατο!!!!

Και ενα κεικ μηλο στο φουρνο...γιατι το λεμονοκεικ εξαφανιστηκε!!!!!(και μετα γκρινιαζω που βαζω κιλα...)

Ωραια Κυριακη ειχες και εσυ Αγγελικη...

Γενικα δεν τους φοβαμαι τους σεισμους.Να φανταστειτε οτι ειχα πετυχει εναν στο νησι που εγινε το πρωι ενω κοιμομαστε ακομα που ειχε τετοια ταλαντωση που με πεταξε σε αλλο κρεββατι (κι οσες με εχετε δει καταλαβαινετε, δεν ειμαι και πουπουλο). Αλλα να ξεσπιτωνεσαι με τετοιες καιρικες συνθηκες δεν αντεχεται. Απο την αλλη ειναι και τετοιες οι εποχες που ο κοσμος δεν εχει για να κανει και επισκευες στα σπιτια του. Σκεφτομαι γενικα πολλα πραγματα αυτες τις μερες. Απο την αλλη καταλαβαινετε τι εχω ακουσει απο χτες που θα παω στο νησι με τα παιδια ενω ειναι σεισμοπληκτο. Απέξω το σπιτι μας δε δειχνει να εχει παθει κατι,απο μεσα θα το δουμε το Σαββατο Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος.

Μ'αυτα και με κεινα ξεχασα να πω οτι φαγαμε το ιδιο με χτες που περισσεψε γιατι επρεπε το πρωι να παω σε διαφορες εξωτερικες δουλειες παλι.

Βρε Αγγελικη τι παθατε κι εσεις; Απεχθανομαι τις υδραυλικες βλαβες, σας το εχω πει;

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα φάγαμε φακές.

Την Παρασκευή είχε ο άντρας μου τα γενέθλιά του και με την ευκαιρία αυτή ψήσαμε σουβλάκια και πανσετούλες.

Να τα εκατοστήσει ο άντρας σου Αγγελική.

Την Κυριακή ενώ ήταν να πάμε στην μαμά μου για φαγητό δεν πήγαμε γιατί ξύπνησε η Κωνσταντίνα με το στομάχι της χάλια.

Ευτυχώς που δεν κράτησε πολύ, περαστικά της.

Στα δικα μου μαγειρικα τωρα, την Παρασκευη το βραδυ οπως σας ειπα εφτιαξα την πιτσα( μια μπυκιτσα δοκιμασα ετσι για να μου φυγει η ιδεα, πολυυυ ωραια ηταν κλαψ κλαψ).

Καημένο μου παιδί, τι δοκιμασία περνάς!!!!!!!!!!

Το Σαββατο το μεσημερι εφτιαξα θραψαλα με κοφτο μακαρονακι. Εφτιαξα κ δυο ταψια πορτοκαλοπιτες ενα για μας κ ενα το πηγα δωρο στους φιλους που μας ειχαν το βραδυ τραπεζι. Εφτιαξα κ ενα κεικ σοκολατα με γλαοσ σοκολατας για τον αντρα για πρωινο κ για σημερα μοσχαρι σουπα με λαχανικα.

Έφτιαξες πολλά και ωραία πράγματα και πάλι.

Εκανα και μια απλη κρεμουλα σιμιγδαλιου και την εχω τσακισει!!

Μωρέ μια κρεμούλα είναι ό,τι πρέπει. Κι αργότερα, μία κουταλιά το μωρό και μία εσύ.

Με κορνφλάουρ αντί για σιμιγδάλι την έχεις δοκιμάσει;

Στους μεγαλους θυμισε το σεισμο του '53.

Κι εγώ αυτό άκουσα. Φαντάσου πόσο δυνατά τον αισθάνθηκαν ενώ ήταν αρκετά μικρότερος από το 7,2 του '53.

Το είχε η μέρα σήμερα μου φαίνεται. Εμάς τρύπησε ο σωλήνας του νιπτήρα και έτρεχαν τα νερά! Έτρεχε ο άντρας μου να βρει σωλήνα στο παζάρι Κυριακάτικα!

Ωωωχχ!!!!!!! Τι ατυχία είναι αυτή;

Τα μανιταρια γλυτωσαν!!!Στο φουρνο με πατατες,πιπερια,καροτο,κρεμμυδι,σκορδο,μαιντανο,δενδρολιβανο,πιπερι,χυμο λεμονι πορτοκαλι και στο τελος τυρακι...νοστιμοτατο!!!!

Ααααχχχ και μυρίζει τόσο ωραίααααα!!!!!!

Και ενα κεικ μηλο στο φουρνο...γιατι το λεμονοκεικ εξαφανιστηκε!!!!!(και μετα γκρινιαζω που βαζω κιλα...)

Κοίτα, σου έχω μία λύση γι' αυτό. Αφού έτσι κι αλλιώς τα φτιάχνεις τα γλυκά και τα φαγητά, για να μη βάζεις κιλά να κρατάς μία καλή μερίδα για τον άντρα σου, μία μέτρια για σένα (ώστε να αδυνατίσεις) και το υπόλοιπο δώστο σε μας.

Γενικα δεν τους φοβαμαι τους σεισμους.Να φανταστειτε οτι ειχα πετυχει εναν στο νησι που εγινε το πρωι ενω κοιμομαστε ακομα που ειχε τετοια ταλαντωση που με πεταξε σε αλλο κρεββατι (κι οσες με εχετε δει καταλαβαινετε, δεν ειμαι και πουπουλο).

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Σου έτυχε τέτοιο πράγμα; Και μετά λέω εγώ για το σεισμό του '99 και του '81.

Απο την αλλη καταλαβαινετε τι εχω ακουσει απο χτες που θα παω στο νησι με τα παιδια ενω ειναι σεισμοπληκτο. Απέξω το σπιτι μας δε δειχνει να εχει παθει κατι,απο μεσα θα το δουμε το Σαββατο Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος.

Εδώ που τα λέμε μακάρι να μπορούσες να το αναβάλλεις για ένα διάστημα.

Eviri τη κρεμα αυτη μας την εφτιαχνε η μαμα μου και ειναι εντελως απλη...γαλα,σιμιγδαλι και ζαχαρη(εγω βαζω μελι)..αλλα για πες για το κορν φλαουρ!!

Ευχαριστως να σου στελνω μεριδες...αλλα μου πεφτεις και μακρια!!!!Χεχεχε!!!το εχω παρει αποφαση....θα πεσει μεγαλη διαιτα αργοτερα!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

πωλυ πηξιμο στην δουλεια κ παλι. ετσι μπηκα για μια καλημερα.Ελπιζω να καταφερω να τα πουμε αργοτερα.

Σημερα η κατσαρολα εχει κριθαρακι με κιμα.

Ρικολα η κρεμα ειναι πολυ απλη. ΑΝτι για σιμιγδαλι βαζεις κορν φλαουρ.Εγω στο 1 λιτρο γαλα ,βαζω 6 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ ,3/4 κουπας ζαχαρη(Αν τα θελετε πιο γλυκα βαλε μια κουπα), 1-2 βανιλιες κ 1κσ βουτυρο η βιταμ

βαζεις το γαλα να ζεσταθει με την ζαχαρη κ τις βανιλιες αφου εχεις κρατησει λιγο για να διαλυσεις το κορν φλαουρ.Οταν το γαλα ζεσταθει καλα ριχνεις το μειγμα κορν φλαουρ γαλα κ ανακατευεις μεχρι να πηξει.αποσυρεις απο την φωτια ριχνεις κ το βιταμ/βουτυρο κ ανακατευεις να ενσωματωθει.αυτο ηταν.εγω αυτη την κρεμα την βαζω σχεδον παντου.σε τουρτες,μιλφειγ,ταρτες,εκμεκ κανταιφι κλπ .

καλημέρα σε όλους - ες! είμαι καινούργια εδώ, εύχομαι να κάνουμε μία ζεστή και χαρούμενη παρέα!:D

Σήμερα το μενού μας έχει κουνελάκι κρασάτο στην κατσαρόλα, ρύζι με μανέστρα στο τηγάνι, και σαλάτα δεν ξέρω... θα το σκεφτώ... μάλλον χόρτα θα αγοράσω!!

2t7wp3.png

Α αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε, ωραία! Καλωσήρθες jellyfishch! ωραίο φαγάκι έχεις σήμερα!

εμείς έχουμε φακές από χθες και χοιρινό με πρασοσέλινο, διαλέγουμε και παίρνουμε.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...