Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα!

δεν ξέρω τί να κάνω για αύριο. έλεγα για πατατούλες γιαχνί με λουκανικάκια χωριάτικα μέσα, αλλά ... δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστεί εξίσου ο συζυγάτος μου.

πείτε ιδέες για κάτι γρήγορο.

Με λουκάνικα και δεν θα ενθουσιαστεί;;; Θες κρέας, λαδερό, τι;

Εγώ από χθες μοσχαράκι με πατατούλες παρ'όλο που δεν είναι στο διαιτολόγιο, αλλά τι να κάνω; να το πετάξω;Δε σφάξανε... Αύριο γεμιστά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Με λουκάνικα και δεν θα ενθουσιαστεί;;; Θες κρέας, λαδερό, τι;

Εγώ από χθες μοσχαράκι με πατατούλες παρ'όλο που δεν είναι στο διαιτολόγιο, αλλά τι να κάνω; να το πετάξω;Δε σφάξανε... Αύριο γεμιστά.

δεν τις τρώει τις πατάτες γιαχνί με τίποτα. ούτε με λουκάνικα που του πρότεινα.:(:mad:

τελικά συμφωνήσαμε για αρακά.

όσο για αυτό που λες, εγώ πάντα έλεγα στη διαιτολόγα τί σκόπευα να μαγειρέψω κ μου το προσάρμοζε. δεν έκανα άλλο φαγητό ξεχωριστά για μένα.

απλά θα πρέπει να το προαποφασίζεις για όλη την εβδομάδα. ακόμα κ γλυκό!

Κοίτα το διαιτολόγιο της πρώτης εβδομάδας είναι δοκιμαστικό και αρκέτα στερητικό, για να δει πώς δουλεύει ο μεταβολισμός μου. Από την επόμενη εβδομάδα, που θα κάνω και λιπομέτρηση, θα το προσαρμόσει στις διατροφικές μου συνήθειες. Εννοείται ότι δεν θα κάνω ξεχωριστό φαγητό, γι'αυτό της έχω πει νηστίσιμα αυτό το διάστημα. Το μοσχ μου το έδωσε η πεθερά από χθες και είχε φτιάξει για τον Βασ καλαμαράκια τηγανητά.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιααααααααααααααααα!!!!σημερα θα φαμε πατατες στον φουρνο.τελικα ειναι δυσκολο να μην τρως κρεας,αντε λιγο ακομα υπομονη κ μετα θα ρθουν τα λαχταριστα κατσικακιαααααααααααααααα!!!!!!!

κοριτσακια εχθες εκανα σπανακοπιτα,με φυλλα λαβάς!!!πανευκολη κ πεντανοστιμη.

τα λαβάς μοιαζουν σαν τις αραβικες πιτες αλλα σε μεγαλη εκδοση,στην ποντιακη κουζινα εχουν μεγαλη θεση!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

για πες!

αν το για πες παει σε εμενα,ειναι απλο.αγοραζετε τα λαβάς(εγω τα αγοραζω απο την λαικη),ακουλουθ τις οδηγειες που εχουν επανω(να τα βρεξετε,λαδωσετε κτλ),βαζετε την γεμιση επιλογης,απευθειας στον φουρνο κ ειστε ετοιμες!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,θα μπορουσα με λιγα λογια αυτην την πιτα να την λεω η πιτα της τεμπελας,:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

υ.σ. με τα λαβάς αυτου του μεγεθους(για πιτες) μπορεις να κανεις κρεπες,κανελονια,σαντουιτσακια κ τοσα αλλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Κορίτσια γεια σας κι από μένα. Σήμερα έφτιαξα γιουβαρλάκια για τη μικρή και τον ανηψιό μου που θα τον πάρω εγώ από το σχολείο και για μένα και τη μεγάλη μου έκανα γίγαντες μαύρους με σέσκουλα.

Σεβούλα για 2 άτομα όπως τρώτε χωριστά από τη Χρύσπα θα σου πρότεινα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι ή κιμά αυγολέμονο στην κατσαρόλα. Γίνονται γρήγορα, γιατί έτσι κι αλλιώς θα βάλεις λίγα, δε θέλουν πολύ ώρα βράσιμο και είναι νόστιμο φαγητό. Αλλά αφού είπες αρακά αυτό το δίνω σαν ιδέα σε όποια άλλη κοπέλα πρόκειται να βάλει κολοκυθάκια αυτές τις μέρες.

Σεβούλα για 2 άτομα όπως τρώτε χωριστά από τη Χρύσπα θα σου πρότεινα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι ή κιμά αυγολέμονο στην κατσαρόλα. Γίνονται γρήγορα, γιατί έτσι κι αλλιώς θα βάλεις λίγα, δε θέλουν πολύ ώρα βράσιμο και είναι νόστιμο φαγητό. Αλλά αφού είπες αρακά αυτό το δίνω σαν ιδέα σε όποια άλλη κοπέλα πρόκειται να βάλει κολοκυθάκια αυτές τις μέρες.

Αυτό το συγκεκριμένο φαγητό όλο λέω να το κάνω και όλο το αφήνω, γιατί το "φοβάμαι", δηλ. πώς θα βγάλω την ψίψ\χα από τα κολοκυθάκια χωρίς να τα διαλύσω, πώς θα τα βάλω στην κατσαρόλα χωρίς να χυθεί η γέμιση κλπ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Αυτό το συγκεκριμένο φαγητό όλο λέω να το κάνω και όλο το αφήνω, γιατί το "φοβάμαι", δηλ. πώς θα βγάλω την ψίψ\χα από τα κολοκυθάκια χωρίς να τα διαλύσω, πώς θα τα βάλω στην κατσαρόλα χωρίς να χυθεί η γέμιση κλπ.

μια από τα ίδια φιλενάδα!

Κορίτσια μη το φοβάστε είναι πολύ εύκολο. Καταρχήν, να διαλέξετε πολύ χοντρά κολοκύθια, τα πιο λεπτά σπάνε πιο εύκολα και δεν έχουν χώρο για γέμισμα. Κόβετε τις δύο άκρες τους και βγάζετε το καπάκι στην επιφάνεια. Μετά να κάνετε 2 χαρακιές με το μαχαίρι στη ψίχα λίγο λοξά ώστε να ξεκινήσετε να βγάζετε λίγη ψίχα. Μετά με ένα κουτάλι σκάβετε σιγά σιγά και βγαίνει εύκολα η υπόλοιπη. Πάντα θα αφήνετε ψίχα στις δύο άκρες του κολοκυθιού για να μην ανοίξει.

Στη γέμιση εγώ βάζω ρύζι γλασέ, κρεμμύδι, δυόσμο μαϊντανό, λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό να είναι ζουμερή ώστε να βράσει και το ρύζι στο εσωτερικό του κολοκυθιού. Βάζω πρώτα λάδι στην κατσαρόλα μετά τα στρώνω δίπλα δίπλα μέσα και ρίχνω νερό να φτάσει μέχρι τη μέση των κολοκυθιών. Να μην είναι όμως ίσα ή πιο πάνω από τα κολοκύθια γιατί θα χυθεί η γέμιση. Μόλις πάρει βράση το χαμηλώνω στο 1,5 και βράζουν κάποιες φορές πολύ γρήγορα μπορεί και στο μισάωρο. Άλλες φορές θέλουν 45΄. Τέλος, αφού τα σβήσω κάνω και το αυγολέμονο.

Καλή επιτυχία.

Ωραία συνταγή, μόνο που θα βάλω κιμά όταν τα κάνω... Για σήμερα γεμιστά μετά από πολύυυυ καιρό. Έφτιαξα μεγάλο ταψί για να φάμε και αύριο. Μόνο που βάσει δίαιτας μόνο 2 μπορώ να φάω.:-( Ας είναι... Ελπίζω να ανταμειφθω την άλλη εβδομάδα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...